مشاهده نسخه کامل
: آدرس Rapidshare.de به Rapidshare.com تغییر کرد ... !
خوب راپیدشیر هم آدرسشو داره تغییر میده. در آدرس جدید شاهد طراحی زیباتری خواهید بود و سرعت سایت هم بالا رفته !
کسانی هم که اکانت راپید دارن همین الان برن کد اکانتشونو از سایت Rapidshare.de به این یکی آدرس بدن تا اکانتشون واسه این یکی سایت تبدیل شه و از این به بعد با آدرس جدید لاگین کنن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ! :rolleye:
MR.Punisher
20-10-2006, 13:43
از کجا می تونم اکانت رپید شیر بگیرم؟
chovalier
20-10-2006, 13:56
از کجا می تونم اکانت رپید شیر بگیرم؟
سلام
ممنون از خبر
از این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
chovalier
20-10-2006, 14:00
دوستان دست نگه دارید !
این سایت ممکنه کلاهتونو برداره چون هیچ مدرکی نیست که این رو ثابت کنه
اکانت هاتونو ندید ممکنه بدزدن.
Nvidia جون با این که خودت مدرکی ولی خب منبعی مدرکی چیزی بده دیگه
دوستان حرف بالا تکذیب می شه
این سایت به طور رسمی به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد
از Nvidia عزیز بی نهایت سپاسگذارم :tongue:
Hossein_Bahal
20-10-2006, 14:10
مدرك هم اينه كه بنر و ادرس اين سايت جديد ( RapidShare.com ) در بالاي سايت اصلي راپيدشير ( RapidShare.de ) قرار گرفته .
سلام.
ممنونم.
منم اکانتمو منتقل کردم.
مثل اینکه ترافیک روزانه شده 4 گیگ .
رپید فوق العادست برای دانلود البته برای اکانت داران .
درسته. ترافیک روزانه شده 4 گیگ !
دوستانی که اکانت رو منتقل می کنن هم 4 گیگ اضافه میگیرن هم ترافیک اکانت قبلی رو میتونن استفاده کنن ! یعنی اینطوری فکر کنین که دو تا اکانت دارید . یه چیز جالب تر پوینت های این دو اکانت هیچ ربطی به هم نداره یعنی اگه 9000 پوینت داشته باشین و اکانت رو منتقل کنید هم این جا 9000 تا رو دارید هم تو آدرس جدید یعنی میتونی با بدست آوردن 11000 تا 2 اکانت بگیرید !
فقط اکانت قدیمیتون نزارید بی پیونت بشه که احتمالا حذف میشه !
اینم یه روش برای کلاه گذاشتن سر راپید :blush:
chovalier
20-10-2006, 14:26
مدرك هم اينه كه بنر و ادرس اين سايت جديد ( RapidShare.com ) در بالاي سايت اصلي راپيدشير ( RapidShare.de ) قرار گرفته .
خب اون که ممکنه هکش کرده باشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینو از چند جا خوندم
chovalier
20-10-2006, 14:29
درسته. ترافیک روزانه شده 4 گیگ !
دوستانی که اکانت رو منتقل می کنن هم 4 گیگ اضافه میگیرن هم ترافیک اکانت قبلی رو میتونن استفاده کنن ! یعنی اینطوری فکر کنین که دو تا اکانت دارید . یه چیز جالب تر پوینت های این دو اکانت هیچ ربطی به هم نداره یعنی اگه 9000 پوینت داشته باشین و اکانت رو منتقل کنید هم این جا 9000 تا رو دارید هم تو آدرس جدید یعنی میتونی با بدست آوردن 11000 تا 2 اکانت بگیرید !
فقط اکانت قدیمیتون نزارید بی پیونت بشه که احتمالا حذف میشه !
اینم یه روش برای کلاه گذاشتن سر راپید :blush:
نمی شه عزیز به این راحتیا نیست
الان دیگه هیچکس نمی تونه توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل آپلود کنه(برید نگاه کنید)
بازم راپید رو دست زد :biggrin:
درسته !
اشتباه از من بود !
الان که تو راپید چرخ میزدم چیزهای جالی در مورد این کار دیدم. هارد دیسک Rapidshare.de با حجم 360 ترا بایت پر شده و دیگه سرور Rapidshare.de به اواخر عمر خودش نزدیک شده (یادش بخیر چه خاطره ها که از این سرور نداشتیم) . خوب سرور جدید راپید رو میشه انقلابی در صنعت آپلود و دانلود فایل ها دانست ! حتما میپرسید چرا ؟ چون سرعت سرور قبلی 45 Gigabit/s و سرعت سرور جدید 80 Gigabit/s است ! حجم سرور قبلی راپید 360 ترابایت و حجم سرور جدید راپید 1000 ترابایت :blink: می باشد !
امیدوارم لحظات خوشی را با سرور جدید راپید سپری کنید !
:blush:
MR.Punisher
20-10-2006, 14:47
سلام
ممنون از خبر
از این سایت:
از کمک شما ممنونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
casper66m
20-10-2006, 15:00
ديگه نميشه چيزي رو rapidshare.de اپلود كرد
Unfortunately all drives of RapidShare.de are full right now
فقط خدا كنه به اين زوديها سرور قديمي رو برندارن كه بدبخت ميشم واميدوارم اين سرور جديدش بهتر شده باشه(چون فعلا لينكي نيست نميتونم تستش كنم)
با تشكر
chovalier
20-10-2006, 19:26
فقط خدا كنه به اين زوديها سرور قديمي رو برندارن كه بدبخت ميشم واميدوارم اين سرور جديدش بهتر شده باشه(چون فعلا لينكي نيست نميتونم تستش كنم)
با تشكر
ایوان جان خیلی بهتر از قبلیه شده از هر نظر
منم تستش کردم عالیه :biggrin:
soleares
20-10-2006, 22:12
چرا حالا دات كام كرده ؟ همون دي اي كه خوب بود ...
chovalier
21-10-2006, 15:38
چرا حالا دات كام كرده ؟ همون دي اي كه خوب بود ...
سولارس جان ; [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
سلام و خوش اومدی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همه ی پستا رو نگاه می کردی می دیدی Nvidia جون جواب داده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*hamedkhatar*
21-10-2006, 16:00
سلام
خیلی خوب شده
یه تغیر دیگه ای که کرده اینه که
یه نرم افزار گذاشته به نام rapid uploader که حتی کسانی که اکانت ندارند میتونند استفاده کنند
اینم لینک دانلودش
M A T I N
21-10-2006, 16:31
سلام
خیلی خوب شده
یه تغیر دیگه ای که کرده اینه که
یه نرم افزار گذاشته به نام rapid uploader که حتی کسانی که اکانت ندارند میتونند استفاده کنند
اینم لینک دانلودش
خیلی ممنون
hamid_xp
24-10-2006, 11:27
سلام . کسی میتونه منو کمک کنه که چطوری اکانتم رو از rapidshare.de به rapidshare.com منتقل کنم ؟
من اکانت قبلیم رو تو دات کام رپید تو قسمت premium وارد میکنم ولی میگه که همچین اکانتی نیست . ولی این اکانت تو .de درست کار میکنه .
لطفا منو راهنمایی کنید کلی فایل برای آپلود دارم .
ممنون.
*hamedkhatar*
24-10-2006, 11:36
سلام حمید جون خوبی؟
شما برو به آدرس زیر
بعد برو تو اکانتت تو سایت رپید شیر .de اون بالا یه توضیحاتی نوشته ها که مثلا سلام و از این حرفت تو خط اول یه همیچین کدی رو پیدا کن
(2132133-1567493169) البته اعدادش فرق میکنه بعد این کد رو برو توی اون سایتی که گفتم بزن بعد اکانت جدید رو بهت میده
;)
hamid_xp
24-10-2006, 12:26
سلام حمید جون خوبی؟
شما برو به آدرس زیر
بعد برو تو اکانتت تو سایت رپید شیر .de اون بالا یه توضیحاتی نوشته ها که مثلا سلام و از این حرفت تو خط اول یه همیچین کدی رو پیدا کن
(2132133-1567493169) البته اعدادش فرق میکنه بعد این کد رو برو توی اون سایتی که گفتم بزن بعد اکانت جدید رو بهت میده
;)
سلام حامد جان . من خوبم شما چطوری؟ عیدت فطر هم مبارک.
آقا دستت درد نکنه راستش تا شبم روش کار میکردم نمیدونستم چطوری این کارو بکنم .
خیلی حال دادی . یکی طلبت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستار تو حمید .
Behroooz
25-10-2006, 18:44
ممنون از خبرت
سلام دوستان
من يه اکانت rapidshare همين امروز گرفتم اکانت در rapidshare.com در قسمت پريميوم که ميزنم وارد ميشه ولی در rapidshear.de که ميزنم ميگه همچين اکانتی وجود نداره لطفاً کمک کنيد
chovalier
28-10-2006, 14:22
سلام دوستان
من يه اکانت rapidshare همين امروز گرفتم اکانت در rapidshare.com در قسمت پريميوم که ميزنم وارد ميشه ولی در rapidshear.de که ميزنم ميگه همچين اکانتی وجود نداره لطفاً کمک کنيد
دوس عزیز اگر نگاه می کردی جانم حامد جون توضیح داد:
دوست عزيز من اون پستا ديدم ولی من مشکلم همونطور که تو پسته قبلی گفتم برعکسه يعنی تو rapidshare.com اکانتم را ميشناسه ولی تو rapishaer.de نميشناسه
ممنون از جوابت اگه ميشه دوستان يه راهنمای کنين
Tornado2800
06-11-2006, 22:14
دوست عزيز من اون پستا ديدم ولی من مشکلم همونطور که تو پسته قبلی گفتم برعکسه يعنی تو rapidshare.com اکانتم را ميشناسه ولی تو rapishaer.de نميشناسه
منم همین مشکل رو دارم یکی کمک کنه !
*hamedkhatar*
07-11-2006, 11:46
سلام من هم همین مشکل رو دارم آخه اون اکانت قبلیم تموم شد برای همین مجبور شدم یه اکانت جدید .com بخرم و الان نمیتونم از de دانلود کنم کسی میدونه باید چکار کرد؟
:blush:
برادر اکانت .com چه ربطی به .de داره ؟ شما اگه .de داشته باشی میتونی به .com تبدیل کنی ولی برعکسشو نمیتونی ;)
Tornado2800
07-11-2006, 12:20
برادر اکانت .com چه ربطی به .de داره ؟ شما اگه .de داشته باشی میتونی به .com تبدیل کنی ولی برعکسشو نمیتونی ;)
آخه بیشتر فایل ها یا بهتره بگیم همه ی فایل ها و فیلمهایی که هستش و بازی ها .... در de هست
:sad:
babak_belgium
08-11-2006, 13:47
با سلام
من هنوز توی راپيد دات دی آپلود ميکنم و تلفنی اکانت از راپيد دات دی هم ميخرم! خوب هم کار ميده! اين مشکلهايی که شما ميگيد ندارم!
با تشکر Babak_Belgium
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.