PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه نويسي python در لينوكس

siyanor
11-10-2006, 17:50
سلام
شرمنده كه به خاطر اين سوال يك موضوع جديد زدم (اگه يك سابجكت براي برنامه نويسي و ابزار اونا در لينوكس تو اين فورم باشه چي ميشه

ميخاستم بدونم كه تو لينوكس با كدوم ابزار ميشه python رو نوشت , و اگه دوستان مرجع خاصي رو دربارهي اين زبون سراغ دارتد لطف كنند به ما هم بگندچ

ممنون

Bayazee
12-10-2006, 00:25
سلام
دوست من کافی بود یک جستجویی بکنی !
یا اینجا یا گوگل !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

siyanor
12-10-2006, 15:12
سلام
من اونجا رفتم اما چيزي كه ميخواسنم رو پيدا نكردم ,ميشه يك كتاب معرفي كنيد يك كتاب خوب!

Bayazee
12-10-2006, 15:40
سلام
من اونجا رفتم اما چيزي كه ميخواسنم رو پيدا نكردم ,ميشه يك كتاب معرفي كنيد يك كتاب خوب!

سلام
فروم و سایت python.ir در حد نسبتا کاملی هست ! یک تاپیک خاص برای کتاب و چندین کتاب هم هست .
یک کتاب هم در دست تالیف هست که می تونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامه کاری مقالات) ببینیدش .
اگر ممکن هست هر سوالی در این مورد رو در فروم های همین سایت مطرح کنید تا من و دوستان جواب کامل و کافی بدیم و اگر دوست عزیز دیگری مثل شما همین مشکل رو داشت راحتتر و سریعتر به جوابش برسه ;)

siyanor
12-10-2006, 15:44
سلام
واقعا شرمنده اصلا نیگاه محتوای سایت نکردم سایت جالبی دارید مقاله هاش هم که دیگه ... امید وارم که ارزش استفاده از اونو داشته باشیم
باز هم شرمنده

Bayazee
12-10-2006, 16:17
سلام
خواهش می کنم
راستی نیازمند یاری همه دوستان هستیم !
بنظرم هر کسی یک چیزی رو یاد می گیره مسولیت یاد دادنش هم به دوشش می یوفته !
سایت اصلی رو به ویکی تغییر دادم تا همه بتونند در نوشتن مقالات و کتاب فارسی و مرجع کامل پایتون یاری کنند ...

siyanor
16-10-2006, 03:36
سلام
استاد يه سوال
ميشه بگيد كه لينوكس فدورا 4 نيازي به نصب python كلي يا جزي مثل داكيومنشن و غيره داره يا همون نسخه كه روش نصبه كامله
بعد ميخواستم بدونم معادل فايل .bat در لينوكس چيه
ممنون