PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد به کاربران: از قابلیت لیست سیاه برای پنهان کردن پست‌های اسپم و زائد استفاده کنید.

474747
07-08-2025, 15:31
سلام .

چند وقتی بود من یک مشکلی داشتم، و اونم این بود که در این باکس سمت چپ فروم قسمت "جدیدترین گفت و گوها" وقتی میخواستم پست‌های جدید رو چک کنم که شاید چیز جالبی و یا سوالی که بتونم جوابش رو بدم داخلش باشه، می‌دیدم کل قسمت "جدیدترین گفت و گو ها" اشغال شده توسط پست‌های پینگ پونگی دو تا کاربر که سر یک موضوعی دارن صبح و شب باهم دعوا میکنند و فحش میدن و چیز بدردبخوری به اشتراک نمیذارن، و پست های دیگر کاربران میره ته لیست و از باکس خارج میشه و خلاصه دیگه نمیشه به راحتی متوجه پست‌های جدیدی که کاربران دیگه ایجاد کردن شد.

راه حلی که مشکلم رو حل کرد این بود که رفتم داخل پروفایل هر کدومشون و از باکس سمت راست صفحه زدم "اضافه کردن به لیست سیاه" و به لیست سیاه اضافه کردمشون و مشکلم کاملا حل شد. اگر شما هم مشکل مشابهی دارید از این قابلیت استفاده کنید. در تمامی فروم‌هایی که بر پایه‌ی vBulletin هستند این قابلیت وجود داره.

aryamehr1368
08-08-2025, 20:03
ای بابا بد شد ک نمیتونی زرت و پرت کنی واسمون:biggrin:

aryamehr1368
15-08-2025, 14:10
مقصر اصلی ........
اتفاقا برعکس مدیریت داره ب امثال تو فرصت میده وقتی کاربر عادی هستی برای دیگران تعیین تکلیف میکنی قوانین فروم توسط مدیران نوشته میشه بارها با کاربرا تذکر دادی و تعیین تکلیف کردی اگه از کاربری خوشت نمیاد میتونی بلاک کنی پیشنهاد من ب مدیران عزیز اینه امثال تو بن بشن تا درس عبرتی بشه در جایی ک خودش صاحب و مدیر داره یه کاربر عادی مدیریت نکنه واسه بقیه

aryamehr1368
15-08-2025, 14:18
مقصر اصلی ..............
14- از پرداختن به مسائل حاشيه اي انجمن و دخالت در نحوه ی مديريت جدا خودداري كنيد.
اینم قانون شماره ۱۴ اینجا خودش صاحاب داره سری های بعدی بخای دلت کنی یا تعیین تکلیف کنی گزارش خودتو میزنم حتی ب عنوان استارتر تاپیک هم حق دخالت نداری و حتی حق نداری تاپیک بزنی فلان حرفو نزنید مگه مدیر تایید کنه