PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن نرم افزار در مموری کارت در اندروید 11 اپدیت شده

majidlovio
31-01-2023, 22:38
سلام
من گوشیمو هر چقدر میگردم تا قسمت نصب روی مموری را فعال کنم همچین گزینه ای پیدا نمیکنم. نوکیا 3.2 و اندروید 11 اپدیت شده هستش.
همه جای قسمت حافظه و storage را گشتم و در قسمت apps و تنظیمات مربوطه چیزی پیدا نکردم فقط پاک کردن حافظه پنهان یا cache هست و تنظیمات بیشتر نیست.
چطوری گوشی ای که 16 گیگ حافظه داخلی دارد که 10 گیگش برای سیستم هست قابلیت نصب نرم افزار روی رم را ندارد!

shabnam1986
01-02-2023, 04:28
سلام این گوشی 64 گیگ حافظه داره
از نرم افزار های جانبی مثل اپ تو اس دی استفاده کنین بعضی از برنامه ها ذاتا قابلیت جابجایی ندارن
در نهایت گوشی باید روت بشه

majidlovio
01-02-2023, 15:41
سلام این گوشی 64 گیگ حافظه داره
از نرم افزار های جانبی مثل اپ تو اس دی استفاده کنین بعضی از برنامه ها ذاتا قابلیت جابجایی ندارن
در نهایت گوشی باید روت بشه

از نرم افزار appmgr lll یا app to sd استفاده کردم هدایت میکنه به قسمت استوراج نرم افزار تا دستی انتقال بدم که وقتی به اون قسنت میرم همچین گزینه ای به نام (change) نیست.
کسی نرم افزاری داره برای اندروید 11 نوکیا لطفا بده...
عجیبه اینا اندروید و اپدیت کردن نگفتن مردم چطوری برنامه نصب کنند؟!!!
اگه روت بشه بازم دستی باید انتقال داد یا برنامه خودش تمام کارو انجام میده؟

shabnam1986
01-02-2023, 16:03
از نرم افزار appmgr lll یا app to sd استفاده کردم هدایت میکنه به قسمت استوراج نرم افزار تا دستی انتقال بدم که وقتی به اون قسنت میرم همچین گزینه ای به نام (change) نیست.
کسی نرم افزاری داره برای اندروید 11 نوکیا لطفا بده...
عجیبه اینا اندروید و اپدیت کردن نگفتن مردم چطوری برنامه نصب کنند؟!!!
اگه روت بشه بازم دستی باید انتقال داد یا برنامه خودش تمام کارو انجام میده؟
فک کنم روت کنین بازم نیاز ب برنامه دارین ولی هر برنامه ای رو میشه جابجا کرد و اصطلاحا کار خطرناکی هم هست