مشاهده نسخه کامل
: مادربردم UEFI نداره و پشتیبانی نمی کنه؛ پس نمی تونم GPT برای هارد SSD داشته باشم و باید MBR باشه؟
Superist
16-04-2022, 17:02
سلام
من برای اولین بار می خوام ویندوز و برنامه ها رو روی یک هارد SSD تازه و نو نصب کنم. مادربرد قدیمی هست و قابلیت UEFI نداره. آیا به این معنی هست که نمی تونم پارتیشن GPT برای هارد SSD داشته باشم و باید MBR انتخاب کنم؟ هارد SSD من نو هست و تازه می خوام یک ویندوز 10 روش نصب کنم و به غیر از ویندوز و برنامه ها چیزی دیگری روی این هارد نخواهد بود و یک HDD هم دارم که فایلهای دیتا روی آن هست.
ممنون
سلام
من برای اولین بار می خوام ویندوز و برنامه ها رو روی یک هارد SSD تازه و نو نصب کنم. مادربرد قدیمی هست و قابلیت UEFI نداره. آیا به این معنی هست که نمی تونم پارتیشن GPT برای هارد SSD داشته باشم و باید MBR انتخاب کنم؟ هارد SSD من نو هست و تازه می خوام یک ویندوز 10 روش نصب کنم و به غیر از ویندوز و برنامه ها چیزی دیگری روی این هارد نخواهد بود و یک HDD هم دارم که فایلهای دیتا روی آن هست.
ممنون
سلام
بله، شما نمی توانید از GPT استفاده کنید، سیستم شما از بایوس پشتیبانی می کند و باید از MBR استفاده کنید.
Superist
16-04-2022, 19:21
سلام
بله، شما نمی توانید از GPT استفاده کنید، سیستم شما از بایوس پشتیبانی می کند و باید از MBR استفاده کنید.
اگر با MBR نصب کنم و بعد از نصب ویندوز با برنامه های مخصوص تغییر پارتیشن درایو SSD رو به GPT تغییر بدم مشکل پیش می آید یا اصلا امکان پذیر هست؟ چون قبلا برای HDD تغییر داده بودم و مشکلی بوجود نیامد. برای نصب ویندوز متوجه منظور شما شدم و با Rufus می دانم باید حالا MBR را انتخاب کنم؛ ولی بعد از نصب و از داخل ویندوز اگر MBR را بهGPT تغییر دهم آیا فرقی می کند؟ چون خواندم که برای SSD بهتر است GPT باشد تا MBR.
ممنون
اگر با MBR نصب کنم و بعد از نصب ویندوز با برنامه های مخصوص تغییر پارتیشن درایو SSD رو به GPT تغییر بدم مشکل پیش می آید یا اصلا امکان پذیر هست؟ چون قبلا برای HDD تغییر داده بودم و مشکلی بوجود نیامد. برای نصب ویندوز متوجه منظور شما شدم و با Rufus می دانم باید حالا MBR را انتخاب کنم؛ ولی بعد از نصب و از داخل ویندوز اگر MBR را بهGPT تغییر دهم آیا فرقی می کند؟ چون خواندم که برای SSD بهتر است GPT باشد تا MBR.
ممنون
بله ، بهتر است ولی پایه ای سیستم شما پشتیبانی نمی کند. اگر شما سیستمتان UEFI بود و سیستم MBR نصب کرده بودید اون وقت میشد از طریق نرم افرار تعییرش داد اما برای شما متاسفانه ممکن نیست
نگران سرعت نباشید انقدر هست که رضایت تان را جلب کند
mehdi_vsgh
17-04-2022, 00:50
ممنون
سرعتشون فرق خاصی نداره که بخویان احساسش کنید
یک مورد یادم رفت بگم
ببینید SSD هارد نیست بلکه حافظه است باید بگین حافظه SSD ;)
همون طور که مهدی گفتن بنده بازم تاکید میکنم سرعتشون تفاوتی نمیکنه
بزار توضیح کامل تری بهت بدم : ببین سیستم MBR یک سیستم 32 بیتی هست که تا 2 ترابایت از یک هارد رو پشتیبانی میکنه یعنی شما میتونید دوتا هارد دوترابایت رو روی یک سیستم MBR داشته باشید ولی نمیتوانید یک هارد مثلا 4 ترابایتی رو روی یک سیستم MBR بالا بیاورید این خطا بهت میده اما تو سیستم GPT برا اساس یک سیستم 64 بیتی پایه گذاری شده که به نوعی از هارد های با ظرفیت بسیار بالا پشتیبانی می کنن میتونیم بگیم نامحدود
یک فرقی که دارند اینکه در سیستم MBR شما تا سه درایو بیشتر نمی توانید ایجاد کنید ولی در GPT این محدودیت حذف شده
ولی در سرعت تفاوت خاصی ندارند که بخواین حساس بشید ، نصب کنید و از سرعت متفاوت ویندوزتون لذت ببرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.