ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آب مروارید چشم؟

Scene Creator
30-01-2022, 14:26
سلام کسی خودش یا نزدیکانش تا حالا آب مروارید داشتن؟ قابل درمان کامل هستش؟ یعنی با عمل چشم مثل قبل از بیماری میشه یا بهبودی نسبی داره؟ من 2 سال پیش آب ریزش داشتم از چشمم و بعد از چند روز دیدم تار شد تا امروز که دیگه نمیتونم نوشته هارو هم بخونم با اون چشمم. سنم هم زیاد نیست 30 سالمه

Afshin405
30-01-2022, 19:38
با سلام

مادرمن داره میره چشماشو عمل آب مروارید کنه خودش میگه چشمام خشکه و انگار خاک ریختن تو چشمام و چشمام میکوبه قراره هفته بعد بره پیش دکتر مربوطه البته به امید خدا ///

Sara Kia
31-01-2022, 13:15
درود.

دائی من سنش بالای 70 است رفته چشم پزشک گفته شروع آب مرواریده. چشمش موقع خواندن بعضی واژه ها را تار میبینه و کمی که چشمش را چپ و راست میده واژه خوانده میشه.مثل اینکه یک لکه ی تار درون چشمش تولید شده ولی خاله ام که چند سال پیش عمل کرد راضیه. البته دکتر داریم تا دکتر. دکتر خاله قدیمی بود تحصیل کرده دانشگاه تهران اصلی نه دانشگاه آزاد که ظاهرا فقط مدرکش آزاده.
اینجور که من متوجه شدم آب مروارید باید بقول معروف کاملا رسیده باشه تا خوب عمل بشه یعنی شل و ول نباشه بصورت جامد شده باشه تا راحت بیرون بیاد. احتمالا دکتر بشما هم میگه که در ابتدای آب مروارید هستی. ولی خب دکتر خوب کم گیر میاد چون بیشترشان رفتن خارج ما هم در ایران باید توکل کنیم و بریم دست بدامن امام غریب بشیم.عوضش خارجی ها همه میرن جهنم ولی ما مستقیم میریم بهشت.

Scene Creator
31-01-2022, 15:47
من قبلا رفتم دکتر گفته آب مرواریده اما خودم هرچی تو آینه جلوی نور دقت میکنم هیچ کدری یا لکه ای تو مردمک چشمم نمی بینم. الان جوری شده که دیگه نوشته ها رو با اون چشم دیگه نمیتونم ببینم