PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ب نظر خودت چند سال عمر میکنی؟

aryamehr1368
03-11-2021, 10:31
بیاین بگید چند سال به نظر خودتون عمر میکنید یا اینکه اصلا چند سال زندگی تو این دنیا کافیه؟من خودم 55 نهایت 60 بسه بعد از این سن همش پول دکتر و دواست این دنیا هم بیشتر ارزش نداره

radarz
03-11-2021, 10:38
سلام

زندگي اروم و رو به راهي دارم ولي دوست دارم عمر كمي داشته باشم مثلا 40 نهايت 50 سال :rambo:

Yamani47
03-11-2021, 12:01
ما قدیما که حالو روزمون خوب بود دوست داشتیم زیاد عمر کنیم اونزمان که زیاد می رفتیم تو طبیعت ورزشمی کردیم مجبور نبودیم مث خر کار کنیم صبح تا شب

ولی الان که وضعیت مملکت و دستشویی کردن توش....از ان طرف مجبوریم مثل حمار کار کنیم از اون ور هم مالیات و تورم و کوفت و زهر مار رو زیاد کردن هر چی هم کار مکنیم باید بدیم حکومت خرج پدر سگ بازی هاش بکنه

ازا ون ور هم این عالم و دنیای مجازی هم گند زده به روح و روانمون دایم اخبار منفی و دایم دست کاری میک نه تو مغز ادم

یعنی هم جسمی و هم روحی و روانی و ذهنی رو به افولیم همون 55 - 60 فکر می کنم کفایت کنه بسه دیگه

فایبر
03-11-2021, 12:01
به امید خدا تو دهه 90 دوست دارم دنیارو ترک کنم چون مرگ تو پیری راحت تره. مرگ سخته اما تو 90 با یه سکته فکر میکنم خیلی بهتر باشه

AmirBn64
03-11-2021, 13:40
متاسفانه اتفاق بدی که داره تو کشور میفته سوای مسائل اقتصادی همین امید به زندگی هستش که شبکه های مجازی و حقیقی معاند خوب روی این موضوع کار کردن

alirecoba2
03-11-2021, 23:18
سلام.
با توجه به سبک زندگیم و وضعیت کلی سلامتیم و همچنین میزان عمر وابستگان نزدیکم....
بین ۵۰ تا ۶۵ فکر می‌کنم عمر کنم.
دوست دارم اگر قراره بیش از ۶۵ عمر کنم زمین‌گیر نشم، همش مریض نباشم. طوری نشه که همه ازم بیزار شن.
الان که ۳۰ سالمه، احساس می‌کنم خیلی سریع گذشته. باورم نمیشه ۳۰ سالم شده. چشم به هم بزنم شده ۴۰ یا ۵۰ و بعدش هم سفر به عالم ناشناخته‌ها...
یا برزخ و یا سیاهی مطلق و اتمام همه چیز....

aryamehr1368
04-11-2021, 01:06
به امید خدا تو دهه 90 دوست دارم دنیارو ترک کنم چون مرگ تو پیری راحت تره. مرگ سخته اما تو 90 با یه سکته فکر میکنم خیلی بهتر باشه
ایشالله که همینطوره ولی دوست عزیز هرچی سن بالاتر میره وابستگی به دنیا بیشتر میشه

aryamehr1368
04-11-2021, 01:08
سلام.
با توجه به سبک زندگیم و وضعیت کلی سلامتیم و همچنین میزان عمر وابستگان نزدیکم....
بین ۵۰ تا ۶۵ فکر می‌کنم عمر کنم.
دوست دارم اگر قراره بیش از ۶۵ عمر کنم زمین‌گیر نشم، همش مریض نباشم. طوری نشه که همه ازم بیزار شن.
الان که ۳۰ سالمه، احساس می‌کنم خیلی سریع گذشته. باورم نمیشه ۳۰ سالم شده. چشم به هم بزنم شده ۴۰ یا ۵۰ و بعدش هم سفر به عالم ناشناخته‌ها...
یا برزخ و یا سیاهی مطلق و اتمام همه چیز....

چقدر جالب منم مثل شما فکر میکنم چند روز پیش با خودم حساب کردم الان شدم 33 دیگه نهایت چقدر عمر کنم 20 یا 25 سال دیگه، واقعا چقدر زود دیر میشه

aryamehr1368
04-11-2021, 01:12
سال 2045 است شما تو ماشین هوشمند خودران و برقی خودتون که فقط این اجازه رو به شما می ده که از خونه به محل کار و بالعکس رو برید نشستند و دارید تو گوشی هوشمندتون در مورد اینکه در آینده تکنولوژی هوش مصنوعی چقدر می تونه به بشر کمک کنه و آزادی هاشو بیشتر کنه مطالبی رو می خونید..................

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به خونه که میرسید ربات هوشمند معلم بچتون داره بهش آموزش می ده..................

از بچتون می پرسید که بابا امروز چی یاد گرفتی عزیزم.......................

با خوشحالی می گه : امروز یادگرفتیم که فکر کردن جرم است............................

این مال خارجیاست ما در سال 2045 کشوری خواهیم داشت بدون نفت و گاز و معادن و جنگل و هرچی که هست خالی میشه، پر از جمعیت پیر و سالمند در نهایت یه چیزی بدتر از طالبان داره حکومت میکنه

salman2003
04-11-2021, 20:40
50، با تخفیف 45

Yamani47
04-11-2021, 21:04
یادش بخیر و نیکی قدیما امید به زندگی داشتیم به خدا

زمان دلار 1 و زیر 1 تومنی زندگی خوب بود می چرخید

ببین این حکومت چی کار کرده با این مملکت و ملت که همه دوست دارند زود تر بمیرند

انشا الله و تعالی خودشون و ماموران سایبری نجس تر از خودشون که این جا ها هم جولون می دن زود تر به درک اسفل السافلین نائل بشن

Reza31001
04-11-2021, 21:57
متاسفانه اتفاق بدی که داره تو کشور میفته سوای مسائل اقتصادی همین امید به زندگی هستش که شبکه های مجازی و حقیقی معاند خوب روی این موضوع کار کردن
حقیقتش 95% امیدِ من هر وقت که به میوه فروشی محله مون سر میزنم ناامید میشه
5% دیگه هم هرازگاهی که گذرم به صداوسیما میفته

kampam
05-11-2021, 09:21
با این اوضاع تا چهل بیشتر نمیرسم تجربه خوبیم نبود زندگی کردن