PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال ایندیزاین

sansoven
25-11-2020, 21:49
با سلام،
سئوالی راجع به به هم ریخته گی اعداد و متون انگلیسی در نرم افزار ایندیزاین داشتم، وقتی فایل word رو که عمدتاً فارسی است ولی قسمت هایی از آن حروف و اعداد انگلیسی است وارد ایندیزاین می کنم ترتیب حروف و اعداد انگلیسی به هم می ریزه و مجبورم با کاراکتر استایل دونه به دونه ی اون متن های انگلیسی رو اصلاح کنم، آیا راه بهتری هست، که ترتیب شون تو متن به هم نریزد
برای مثال عبارت 6gh 7p_98 utf(thgc)g رو به هم می ریزه و جور دیگری نشون میده مثلاً اینجوری 7p-98 utf(thgc) 6gh

sms11
12-02-2021, 16:32
من راهی غیر از همون کاراکتر استایل سراغ ندارم.
بعد از تعریف کاراکتر استایل با یه کلیک میتونید عملیات اصلاح رو انجام بدید

sansoven
01-03-2021, 00:17
من راهی غیر از همون کاراکتر استایل سراغ ندارم.
بعد از تعریف کاراکتر استایل با یه کلیک میتونید عملیات اصلاح رو انجام بدید

ممنون
گفتم شاید راهی داشته باشه، چون بعضی متن ها دارای تعداد زیادی از این مشکل هستند که برای هر کدوم کاراکتر استایل زدن طولانی می شده و بخصوص این که اعداد تو هر کدومشون با یه کاراکتر استایل جواب نمی ده یکی راست به چپه، یکی چپ به راسته، عدد وسطی باید بره آخر متن و خلاصه کلی مورد این چنینی که توضیحش یه مقدار سخته

- - - Updated - - -

[QUOTE=sms11;9170058]من راهی غیر از همون کاراکتر استایل سراغ ندارم.
بعد از تعریف کاراکتر استایل با یه کلیک میتونید عملیات اصلاح رو انجام بدید[/QUOTE

- - - Updated - - -

بعد از تعریف کاراکتر استایل با یه کلیک میتونید عملیات اصلاح رو انجام بدید[/QUOTE

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

sansoven
01-03-2021, 00:18
ممنون
گفتم شاید راهی داشته باشه، چون بعضی متن ها دارای تعداد زیادی از این مشکل هستند که برای هر کدوم کاراکتر استایل زدن طولانی می شده و بخصوص این که اعداد تو هر کدومشون با یه کاراکتر استایل جواب نمی ده یکی راست به چپه، یکی چپ به راسته، عدد وسطی باید بره آخر متن و خلاصه کلی مورد این چنینی که توضیحش یه مقدار سخته

sms11
02-03-2021, 08:44
منظورتونو دقیقا متوجه نشدم اما برای راست به چپ و چپ به راست میتونید دوتا کاراکتر استایل تعریف کنید و اینا به درستی کار میکنن
دیگه نیاز به کاراکتر جدیدی نیست.ضمن اینکه با استفاده از گزینه redefine فرایند ساخت کاراکتر استایل جدید سریعتر انجام میشه