PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پخش ویدئو در تلگرام بعد از آپدیت 6.3

rezaafz
15-08-2020, 18:37
سلام دوستان
تلگرام روی گوشی من از آپدیت 6.3 به بعد مشکل پیدا کرده.. مشکل هم اینه که وقتی یه ویدئو پلی میکنم برای تقریبا 10 یا 20 ثانیه تصویر کاملا فریز میشه و بعد روان اجرا میشه...! ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
مدل گوشیم huawei p10 lite هستش. این ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم از مشکل ضیط کردم.

CORTANA
15-08-2020, 19:37
سلام دوستان
تلگرام روی گوشی من از آپدیت 6.3 به بعد مشکل پیدا کرده.. مشکل هم اینه که وقتی یه ویدئو پلی میکنم برای تقریبا 10 یا 20 ثانیه تصویر کاملا فریز میشه و بعد روان اجرا میشه...! ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
مدل گوشیم huawei p10 lite هستش. این ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم از مشکل ضیط کردم.
درود

در صورتی ک در Google Play برای آن بروزرسانی موجود است آن را دانلود کنید

در صورتی ک نتیجه ای حاصل نشد تلگرام را حذف نصب کرده و سپس جدیدترین نسخه آن را در Google Play دانلود کنید

پی نوشت:پیشنهاد بنده استفاده از نسخه X تلگرام (Telegram X) است

:»:»:»

rezaafz
16-08-2020, 01:11
ممنون از پاسختون
تلگرام رو چندین بار حذف و دوباره نصب کردم. متاسفانه مشکل حل نشد
من همیشه برای نصب و آپدیت برنامه ها از پلی استور استفاده میکنم. از تلگرامx نمیشه استفاده کنم چون پخش ویدئو در هنگام دانلود(استریم) خیلی برام مهمه:(

CORTANA
16-08-2020, 14:39
ممنون از پاسختون
تلگرام رو چندین بار حذف و دوباره نصب کردم. متاسفانه مشکل حل نشد
من همیشه برای نصب و آپدیت برنامه ها از پلی استور استفاده میکنم. از تلگرامx نمیشه استفاده کنم چون پخش ویدئو در هنگام دانلود(استریم) خیلی برام مهمه:(

درود

ب تنظیمات تلفن موردنظر مراجعه کنید و بر روی بخش Storage کلیک کنید و کش (Chach data) را با کلیک بر روی آن پاک کنید

نتیجه را اطلاع دهید

rezaafz
17-08-2020, 14:19
سلام. کش و دیتا هم پاک کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد.

CORTANA
17-08-2020, 15:01
سلام. کش و دیتا هم پاک کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد.

درود

لطفا نقل قول بگیرید

تلگرام X را هم تست کنید

در صورتی ک نتیجه ای حاصل نشد آخرین راه حل بکاپ گرفتن از اطلاعات و FactoryReset کردن تلفن موددنظر است

Mi74d
17-08-2020, 15:39
سلام دوستان

درود؛ هیچ احتیاجی به حذف و نصب مجدد، پاک کردن کش، فکتوری ریست و یا نصب نسخه X نیست! نرم افزار MX Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنید و وقتی توی تلگرام رفتید روی کلیپ مورد نظر، سمت راست بالا روی سه نقطه بزنید و گزینه ...Open in رو بزنید و با این mx پخشش کنید یا اینکه تو همون بخش روی گزینه Save to gallery بزنید و برید کلیپ رو از گالری پخش کنید.

rezaafz
17-08-2020, 19:17
درود؛ هیچ احتیاجی به حذف و نصب مجدد، پاک کردن کش، فکتوری ریست و یا نصب نسخه X نیست! نرم افزار MX Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنید و وقتی توی تلگرام رفتید روی کلیپ مورد نظر، سمت راست بالا روی سه نقطه بزنید و گزینه ...Open in رو بزنید و با این mx پخشش کنید یا اینکه تو همون بخش روی گزینه Save to gallery بزنید و برید کلیپ رو از گالری پخش کنید.
ممنون از پاسخ
اینکه هر دفعه برای پخش هر ویدئو از پلیر خارجی استفاده کنم خب یه مقدار کار رو سخت میکنه. فکتوری ریست هم که دردسرهای خودش داره...
فعلا بهترین راه حلی که برام کارساز بوده حذف آخرین نسخه‌ی تلگرام و نصب ورژن ۶.۲ هست که هیچ مشکلی روی گوشی من نداره