PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود بازی ایرانی زامبی خور

Prince_ of _Persia
23-04-2020, 21:04
سلام به همگی دوستان .
یادش به خیر خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم . دلم برای همگیتون تنگ شده بود. :40::n40:

تازگی یه بازی جدید ساختم به اسم زامبی خور گفتم به یاد گذشته ها بیام اینجا هم معرفیش کنم .

سبک بازی اکشن سوم شخص هست که به صورت کامل توسط خودم کد نویسی شده و زمان و زحمت زیادی برده که امیدوارم مورد قبول دوستان قرار بگیره .

ویژگی های بازی :

1- اکشن بی وقفه و مداوم در raid های بی شمار و زامبی های متنوع

2- سیستم امتیاز بندی برای مشخص شدن نفرات برتر

3- سه مکان متفاوت با گرافیک خوب

4- اسلحه های متنوع سبک و سنگین

لینک دانلود از کافه بازار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما نظرات و پیشنهادات خودتون رو در مورد این بازی با من در ارتباط بگذارید .

عکسهایی از این بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_wwe
24-09-2020, 10:58
سلااااااااااااام مهدیار امروز به یاد گذشته منم سر زدم بهت دمت گرم خوشحالمون کردی

عادل سلیمی 20
03-12-2020, 18:45
به‌به سلام آقا مهدیار
من نیز اومدم یه سر بزنم دیدم این پست جدیدتر از بقیه‌س
کارت درسته :V30:

Prince_ of _Persia
10-12-2020, 20:43
به داش احسان گل خوبی ؟ قربونت . اره یاد گذشته ها به خیر الان خیلی سوت و کور شده . دیگه عمر فروم ها هم انگار به سر رسیده

Prince_ of _Persia
10-12-2020, 20:44
به عادل جان عزیز ؟ چه خبر پسر ؟ خیلی مخلصیم . اره گفتم یه پست بزارم بعد مدتها ببینم چند نفر میبینن :دی

Prince_ of _Persia
13-02-2021, 16:39
ویژگی های جدیدی به بازی اضافه شد از جمله Auto Aim برای هدف گیری اتوماتیک دشمنان. من این بازی رو همینجوری بنا به علاقه ساختم تا ببینم باز خوردش تو کافه بازار چیه ولی ظاهرا انگار باید برای دیده شدنش جدی تر گرفته بشه و روش تبلیغات و ... بشه تا بیشتر دیده بشه . به همه توصیه می کنم اگه بازی رو کافه بازار می ذارید حتما بودجه ای حتی در حد یک میلیون برای تبلیغات و دیده شدن بازی در نظر بگیرید.

farsamw
14-02-2021, 20:59
بازیه بدی نیست ولی از این که ساخت ایرانه خیلی خوبه

- - - Updated - - -

Prince_ of _Persia
20-02-2021, 14:31
ممنون از لطفت دوست عزیز . راستش من این یک نفره ساختمش و نهایت سعیمو کردم که کار تمیزی باشه ولی خوب بالاخره اگه کار تیمی بود مطمئنا بهتر هم میشد

mohammadezrael21
21-02-2021, 17:43
من دانلودش کردم و خیلی خوبه که روز به روز استعداد های رو میبینم که روز به روز پیشرفت میکنند .:wub:

Prince_ of _Persia
24-02-2021, 17:25
من دانلودش کردم و خیلی خوبه که روز به روز استعداد های رو میبینم که روز به روز پیشرفت میکنند .:wub:

ممنون دوست عزیز بابت حمایتتون .:» همین حمایت های شماست که باعث میشه امثال من به ساخت و توسعه بازیهامون امیدوار بشیم .

Prince_ of _Persia
22-03-2021, 12:47
آپدیت جدید به همراه مرحله جدید خانه متروک اضافه شد .

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

anti-military
09-04-2021, 01:53
بازی رو نصب کردم اگه بازی موبایی نبود ده ها خط مطلب انتقادی مینوشتم اما به عنوان بازی موبایلی به نظر میتونه دقایقی سرگرم کننده باشه البته واسه منی که حتی RDR2 هم نتونست راضیم کنه و کلی ازش انتقاد کردم. وگرنه نظرات تو کافه بازار که خیلی مثبت بوده اما واسه بازی سازی قدیمی مثل اقا مهدیار من انتظارم بیشتر بود :blush:

Prince_ of _Persia
10-04-2021, 18:58
بازی رو نصب کردم اگه بازی موبایی نبود ده ها خط مطلب انتقادی مینوشتم اما به عنوان بازی موبایلی به نظر میتونه دقایقی سرگرم کننده باشه البته واسه منی که حتی RDR2 هم نتونست راضیم کنه و کلی ازش انتقاد کردم. وگرنه نظرات تو کافه بازار که خیلی مثبت بوده اما واسه بازی سازی قدیمی مثل اقا مهدیار من انتظارم بیشتر بود :blush:

مخلصیم نظر لطفته عزیز . حق با توعه می تونست خیلی بهتر باشه مخصوصا تو زمینه گرافیک اما دست تنهایی بازی درست کردن واقعا سخته مصطفی جان . بازیهای موبایلی هم بالاخره برای ما هاردکور گیمرها جواب نمیده تازه همین هم تو موبایل تقریبا تو رده هاردکور حساب میشه و اگه بازی کژوال بود بیشتر جواب می گرفت . دقت کردم بازیهای سه بعدی هاردکور خیلی تو بازار جواب نمی گیره انگار ولی بازی منچ و کلمه ای و غیره راحت بالای چند صد هزار تا دانلود میشه . اگه می گرفت خودم شخصا علاقه ام اینه که یه بازی نقش آفرینی می ساختم برای موبایل

Reza Azimy_RW
08-10-2021, 21:07
به به به مهدیار خان خوشهالمون کردی داش تبریک میگم :»

Reza Azimy_RW
14-04-2024, 14:02
عالی امبدوارم همیشه موفق باشی :»;):»