PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد خرید رم جهت ارتقا سیستم به 64 بیتی

hamids68
18-02-2020, 11:43
سلام

مشخصات سیستم خودمو میزارم. می خوام تبدیلش بکنم به 64 بیتی و ویندوز 7 ام رو دوباره نصب کنم. برای استفاده از نرم افزار های قدیمی و سبک ادیت فیلم می خوام.. می خوام ماکزیمم رمی که میشه گذاشت رو روش نصب کنم. ممکنه راهنمایی کنید دقیقا چه رم هایی بخرم ؟ به فروشنده بگم چه رمی بده ؟ قیمتش چنده ؟ و خودم می تونم نصب کنم ؟ و اینکه با دیجی کالا میشه خرید ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

esteghlalalireza
18-02-2020, 12:54
ابعاد
201 * 244 میلیمتر

قالب ساخت
uATX

چیپست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مادربرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
G41

BIOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Flash ROM

پردازندهپلتفرم سازنده
Intel

نوع پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Core™2 Quad/Core™2 Extreme/Core™2 Duo/Pentium® dual-core/Celeron® dual-core /Celeron

تعداد پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 عدد

سوکت پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LGA 775

رمنوع رم
DDR3

فرکانس رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1066/800 مگاهرتز و در حالت آورکلاک: 1333 مگاهرتز

کل حافظه رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8 گیگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تعداد اسلات رم
2 عدد

گرافیکگرافیک VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).D-SUB OnBoard

حداکثر حافظه گرافیکی OnBoard
1024 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رزولوشن خروجی RGB
1536 * 2048 پیکسل با فرکانس 75 هرتز

پشتیبانی از DirectX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه 10

صداکارت صدا
Realtek® ALC887

کانال‌های صوتی
8 کانال

جک 3.5 میلی‌متری
3 عدد

شکاف توسعهاسلات PCI
2

اسلات PCIe x1
1

اسلات PCIe x16
1

کانکتورهای داخلیکانکتور IDE

کانکتور SATA 2.0
4 عدد

کانکتور M.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.0
2 عدد

کانکتور 4 پین فن
2 عدد

کانکتورهای برق
هد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر برق فن پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، یک عدد کانکتور 24 پین EATX، یک عدد کانکتور 4 پین ATX

کانکتور فن شاسی
4 * 1 پین

هد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ر خروجی صدای S/PDIF
1 عدد

درگاه های پنل پشتیپورت PS/2
PS/2 mouse
PS/2 keyboard

پورت USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.0
4 عدد

پورت VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پورت DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پورت HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پورت DisplayPort

پورت miniDisplayPort

پورت Parallel

پورت COM PORT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پورت S-VIDEO

پورت LAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 عدد

کارت شبکه LAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PCIe Gb LAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کارت شبکه WLAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بلوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مزایا و معایبمزایا
دارای درگاههای متنوع از قبیل LPT , Com , IDE
پشتیبانی از DirectX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])10
پورت های ضد زنگ در پنل پشتی
به کارگیری قطعات با پایداری بالا در ساخت برد اصلی مانند خازن های حالت جامد
پشتیبانی از فناوری ASUS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) AI NET2 برای دسترسی آنی کاربران به تمام امکانات مادربرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دستگاه
مجهز به پورت جداگانه موس و کیبورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، درگاه شبکه، خروجی 8 کاناله صدا، پورت سریال و موازی و D-Sub
مجهز به 2 اسلات حافظه رم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) DDR3 با قابلیت پشتیبانی از 8 گیگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حافظه 2 کاناله تا فرکانس 1333MHz
پشتیبانی از پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) های خانوادهCore™2 Quad/Core™2 Extreme/Core™2 Duo/Pentium /Celeron اینتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سوکت 775

hamids68
26-02-2020, 16:08
دوستان من می خوام دوتا رم 4 گیگ بگیرم که بشه 8 گیگ... زنگ میزنم به فروشنده ها و میگم که رم 4 گیگ کینگستون می خوام میگن با چه فرکانسی... من نمی دونم چی بگم .. ممکنه یکی از دوستانی که اطلاعات داره راهنمایی کنه بگم دقیقا چه رمی می خوام ... مشخصات سیستم من بالای تاپیک هست.

mohsenP3000
26-02-2020, 19:03
دوستان من می خوام دوتا رم 4 گیگ بگیرم که بشه 8 گیگ... زنگ میزنم به فروشنده ها و میگم که رم 4 گیگ کینگستون می خوام میگن با چه فرکانسی... من نمی دونم چی بگم .. ممکنه یکی از دوستانی که اطلاعات داره راهنمایی کنه بگم دقیقا چه رمی می خوام ... مشخصات سیستم من بالای تاپیک هست.

دوست عزیز این سیستم بدرد وبگردی هم نمی خوره و شما می خواید باهاش کار فیلم و ... انجام بدید.

سی پو یو که فوق العاده ضعیفه. کارت گرافیک که مرخصه.

به هر حال رم با فرکانس 1333 تهیه کنید و در بایوس رو حالت اورکلاک بذارید.

دارید خرج اضافی می کنید برای سیستمی که ارزشی نداره. بازم خودتون بهتر می دونید.:»

C4lm
26-02-2020, 19:06
توی برنامه ی cpu-z از سربرگهای spd و memory عکس بذار

C4lm
26-02-2020, 19:09
دوست عزیز این سیستم بدرد وبگردی هم نمی خوره و شما می خواید باهاش کار فیلم و ... انجام بدید.

سی پو یو که فوق العاده ضعیفه. کارت گرافیک که مرخصه.

به هر حال رم با فرکانس 1333 تهیه کنید و در بایوس رو حالت اورکلاک بذارید.

دارید خرج اضافی می کنید برای سیستمی که ارزشی نداره. بازم خودتون بهتر می دونید.:»
شما راهنمایی درستی نمی کنی دوست عزیز
من توی چندین کارگاه کامپیوتر که تا حالا راه انداختم اگه یک سیستمی مثل این می بود می ذاشتم server:king:

mohsenP3000
26-02-2020, 19:37
شما راهنمایی درستی نمی کنی دوست عزیز
من توی چندین کارگاه کامپیوتر که تا حالا راه انداختم اگه یک سیستمی مثل این می بود می ذاشتم server:king:

بله دقیقا من اشتباه راهنمایی می کنم.:cool:

شما صحیح راهنمایی شون کنید.:»

خودشون نتیجه شو می بینن.

hamids68
26-02-2020, 20:22
من برای ادیت ویدیوهام برای یوتیوب و اینستاگرام می خوام از یه برنامه ادیت ویدیو استفاده کنم. اونطوری که من تحقیق کردم اگه ویندوز 7 در شرایط حد اقل 8 گیگ رم و 64 بیتی داشته باشم می تونم از برنامه camtosia استفاده کنم و کار منو با همین سیستم راه میندازه...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سیستم مورد نیاز برای camtosia

- Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8.1, and Windows 10 (Required: 64 Bit versions only). (Recommended: Windows 10)
- 2.0 GHz CPU with dual-core processor minimum (Recommended: 2.8 Ghz 6th Generation Intel® Core™ i5 Processor with 4 CPU Cores or better or equivalent or better AMD processor)
- Intel and AMD integrated graphics are acceptable. However, NVIDIA and AMD GPU’s are recommended for GPU acceleration and 4K and/or 60FPS media.
- GPU Acceleration requires Windows 10 or Windows 8.1
- 4 GB RAM minimum (Recommended: 16 GB or more)
- 2 GB of hard-disk space for program installation
- Display dimensions of 1024x768 or greater
- Microsoft .NET 4.6.0 or later version (included)
- Dedicated Windows-compatible sound card, microphone, and speakers (Recommended)
- Windows N requires the MediaFeature Pack for Windows N
- Internet connection and a TechSmith account are required for the trial

حالا باز نظر دوستان مهمه... اگه اوکی هست اقدام کنم برای تهیه 8 گیگ رم....

رومنس
26-02-2020, 20:35
من برای ادیت ویدیوهام برای یوتیوب و اینستاگرام می خوام از یه برنامه ادیت ویدیو استفاده کنم. اونطوری که من تحقیق کردم اگه ویندوز 7 در شرایط حد اقل 8 گیگ و 64 بیتی داشته باشم می تونم از برنامه camtosia استفاده کنم و کار منو با همین سیستم راه میندازه...

سیستم مورد نیاز برای camtosia

- Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8.1, and Windows 10 (Required: 64 Bit versions only). (Recommended: Windows 10)
- 2.0 GHz CPU with dual-core processor minimum (Recommended: 2.8 Ghz 6th Generation Intel® Core™ i5 Processor with 4 CPU Cores or better or equivalent or better AMD processor)
- Intel and AMD integrated graphics are acceptable. However, NVIDIA and AMD GPU’s are recommended for GPU acceleration and 4K and/or 60FPS media.
- GPU Acceleration requires Windows 10 or Windows 8.1
- 4 GB RAM minimum (Recommended: 16 GB or more)
- 2 GB of hard-disk space for program installation
- Display dimensions of 1024x768 or greater
- Microsoft .NET 4.6.0 or later version (included)
- Dedicated Windows-compatible sound card, microphone, and speakers (Recommended)
- Windows N requires the MediaFeature Pack for Windows N
- Internet connection and a TechSmith account are required for the trial

حالا باز نظر دوستان مهمه... اگه اوکی هست اقدام کنم برای تهیه 8 گیگ رم....
سیستم شما بسیار ضعیف هست و همونطور که استاد بزرگوار آقا محسن فرمودند اصلا برای اینکار مناسب نیست.
من خودم با کمتسیا برای ساخت ویدیو آموزشی کار کردم سیستم شما خیلی واقعا قدیمی هست و تعویض رم هیچ تاثیری نداره. می تونید ویدیو های تا 5 دقیقه درست کنید که راحت کانورت بشه.
cpu e6600
الان که گرون شده حدود 40 تومن قیمت داره. کارت گرافیک تون که مال حدود 15 سال قبله.
به نظرم به نظر افراد حرفه ای مثل آقا محسن خوب دقت کنید و از نظرات غیر کارشناسی و کودکانه فاصله بگیرید. این سیستم برای سرور مناسبه؟؟؟:D واقعا چی بگم.
الان می تونید یه cpu q9560 , رم 8، ssd 256 و گرافیک سری GTX بخرید و کارتون راه بیافته.

hamids68
26-02-2020, 21:34
خوب دوستان... حالا من اگه بخوام به فروشنده بگم دوتا رم 4 گیگ بده .. بگم دوتا رم 4 گیگ کینگستون با فرکانس 1333 بده ؟ همین اطلاعات کافیه ؟

لطفا جواب بدین چون فردا می خوام کیس رو ببرم بازار کامپیوتر برای تست و نصب رم.... و اگه فردا نبرم میره تا پنجشنبه دیگه که دیر میشه....

hamids68
26-02-2020, 22:03
الان می تونید یه cpu q9560 , رم 8، ssd 256 و گرافیک سری GTX بخرید و کارتون راه بیافته.

چقدر هزینه داره ؟

C4lm
26-02-2020, 22:28
آقاجان شما به فروشنده بگو رم DDR3 1333 یا 1066 بشما بده و تمام
اگر تونستی گرافیک رو هم ارتقا بده چه عالی تر

C4lm
26-02-2020, 22:33
شما پله پله جلو برو تا بی مورد خرج اضافه نکنی
اول رم رو ارتقا بده اگه برای کاری که می کنی بازم کم اوردی
اونوقت یک پله خرج بیشتر برای گرافیک
اگه سوال دیگه ای داشتی توی پیغام خصوصی بپرس راهنماییت می کنم

ksra
27-02-2020, 00:15
چقدر هزینه داره ؟

سلام
خودم این سیستم رو دارم طبق تجربه ی خودم تو این 3-4 سال که کارم دقیقا روی سخت افزاره :
روی این مادربرد میشه q9550 انداخت (آخرین سی پی یو هست که این مادربرد پشتیبانی میکنه )
2 تا رم 4 گیگ دوال کانال از کینگ استون DDR3 بگیر و از بایوس بزارش رو حالت اورکلاک 1333 (چون به طور پیشفرض از 800 مگاهرتز رم استفاده میکنه و این یعنی فاجعه )
کارت گرافیک هم RTX-950 بنداز
هارد هم یه SSD 128 گیگ آدیتا برای نصب ویندوز
یه سی دی ویندوز 10 هم از شرکت جی بی تیم 64 بیتی
نکته : ولی بازم به نتیجه ی دلخواه نمیرسید . خودتون میدونید
موفق باشید

رومنس
27-02-2020, 10:37
چقدر هزینه داره ؟

کلا حدود 1 تا 1.2 میلیون الان که گرونی شده.
افراد احمق و بی سواد و دروغگو هم همیشه در همه جا هستند. تصمیم گیری با خودتون هست. من چون قبلا با نرم افزار کمتسیا کار کردم بهتون توصیه هایی کردم. از سال 93 تا 97 برای خیلی از شرکت ها ویدیوی آموزشی ساختم با همین نرم افزار. مثلا برای میکروفن که صدا خش نداشته باشه انتخابی بسیار ارزون در حد 30 تومن هست که واقعا عالیه. یا برای همین کانورت کردن همون رم 8 هم بد نیست ولی cpu حتما باید مدل بالاتر بگیری.

بی سواد و بچه و نفهم هم اونیه که خودش می دونه. برای من که فرقی نداره شما چه سیستمی بخری. این صرفا راهنمایی هست. آره ksra هم درست گفته بهت q9550 هم خوبه اگر 9560 نبود همین رو بگیر.

رومنس
27-02-2020, 10:43
سلام
خودم این سیستم رو دارم طبق تجربه ی خودم تو این 3-4 سال که کارم دقیقا روی سخت افزاره :
روی این مادربرد میشه q9550 انداخت (آخرین سی پی یو هست که این مادربرد پشتیبانی میکنه )
2 تا رم 4 گیگ دوال کانال از کینگ استون DDR3 بگیر و از بایوس بزارش رو حالت اورکلاک 1333 (چون به طور پیشفرض از 800 مگاهرتز رم استفاده میکنه و این یعنی فاجعه )
کارت گرافیک هم RTX-950 بنداز
هارد هم یه SSD 128 گیگ آدیتا برای نصب ویندوز
یه سی دی ویندوز 10 هم از شرکت جی بی تیم 64 بیتی
نکته : ولی بازم به نتیجه ی دلخواه نمیرسید . خودتون میدونید
موفق باشید

سلام

فکر کنم ssd رو مجبوره 256 یا بالاتر بگیره چون نرم افزار و ضبط و کانورت و ویندوز و ... هست قطعا از 128 گیگ بیشتر نیاز داره.

حالا آقا محسن شاید دوباره تشریف بیارن راهنمایی کنن. من ازشون سیستم 25 تومنی رو 19 تومن گرفتم و خیلی راضی هستم. بسیار منصف و خوش برخورد و حرفه ای. حتی خواستم گرافیک جدید کراس فایر کنم خودشون اومدن منزل و رایگان برام هم کراس فایر کردن هم هارد هام رو رید کردن. تمام کیس هم RGB هست. الان 3ds max که مثل هلو رندر می کنه و سیستم تو کمتر از 15 ثانیه بوت می شه.

ksra
27-02-2020, 11:22
سلام

فکر کنم ssd رو مجبوره 256 یا بالاتر بگیره چون نرم افزار و ضبط و کانورت و ویندوز و ... هست قطعا از 128 گیگ بیشتر نیاز داره.

حالا آقا محسن شاید دوباره تشریف بیارن راهنمایی کنن. من ازشون سیستم 25 تومنی رو 19 تومن گرفتم و خیلی راضی هستم. بسیار منصف و خوش برخورد و حرفه ای. حتی خواستم گرافیک جدید کراس فایر کنم خودشون اومدن منزل و رایگان برام هم کراس فایر کردن هم هارد هام رو رید کردن. تمام کیس هم RGB هست. الان 3ds max که مثل هلو رندر می کنه و سیستم تو کمتر از 15 ثانیه بوت می شه.

سلام
با آقا محسن چند وقت پیش دعوام شده و دیگه حتی با هام حرف هم نمیزنه ....:thumbsdow
ازشون هم عذر خواهی کردم ولی مثل اینکه نپذیرفتن
کارشون حرفه ای و معرکس و انصفا چون تو کار سیستم هستن خیلی بیشتر از هر کس دیگه ای میدونن
قابل توجه کاربران توی این پست : من اگر چیزی رو ندونم راهنمایی نمیکنم و قطعا فقط یاد میگیرم .درضمن منی که 16 ساله هستم شده شبا تا ساعت 3-4 بیدار بودم و صرفا وقتم رو صرف یادگیری کردم و حداقل توی اینکار بی سواد نیستم و تا بتونم راهنمایی میکنم و اگر هم بلد نباشم کسی رو راهنمایی نمیکنم.
این سیستمی هم که به دوستمون معرفی کردم یه سیستم متوسط رو به پایین هست و پیشنهاد من استفاده از سی پی یو های نسل جدید یعنی core i ها هست و سوکت 775 هم قدیمی و منسوخ شده هست . اگر این سیستمی رو که معرفی کردم ببندید باید هرچه سریع تر اقدام به تعویض کل سیستم و خرید سیستم جدید با سی پی یو های حداقل core i5 و core i7 نسل 7 به بالا هست .
به هر حال مادربرد p5g41t-mlx چند سال پیش به طور کامل از رده خارج شده و این مادربرد در اداره ها که فقط برای مرورگر استفاده میشه با ویندوز 8.1 و 7 و بعضی ها هم XP استفاده میشه و مادربرد بدردبخوری برای گیم و .... نیست.
موفق باشید

radarz
28-02-2020, 11:31
خوب دوستان... حالا من اگه بخوام به فروشنده بگم دوتا رم 4 گیگ بده .. بگم دوتا رم 4 گیگ کینگستون با فرکانس 1333 بده ؟ همین اطلاعات کافیه ؟

لطفا جواب بدین چون فردا می خوام کیس رو ببرم بازار کامپیوتر برای تست و نصب رم.... و اگه فردا نبرم میره تا پنجشنبه دیگه که دیر میشه....

8 گیگ رو ساپورت میکنه اما بعید میدونم این مدل رم نوشو بتونید تو بازار پیدا کنید