PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سی پی یو؟

ksra
19-05-2019, 09:33
سلام
من دیروز دشاتم کیس رو تمیز میکردم که همه چی رو (رم گرافیک و فن سپی یو و... ) رو در آوردم و دوباره از اول اسمبل کردم
اما وقتی سی پی یوم دماش میره بالا
تو عمل بدون بار 35 درجه هست و وقتی xilisoft video رو باز میکنم و یه فلیم رو ادیت میکنم دما میره رو 61 درجه یا 63
4تا پین فن رو کاملا درست جا زدم
میرم تو بایوس اندازه میگیرم هر چند دقیقه دما میره بالا و آخر روی 46 درجه میمونه
بانرم افزار speed fan دما رو اندازه میگیرم
مشکل چیه؟

javad2015
19-05-2019, 09:48
63تو لود کامل اصلا دمای بالایی نیست حتی برای ضیعف ترین سی پی یو ها.

mohsenP3000
19-05-2019, 10:49
سلام
من دیروز دشاتم کیس رو تمیز میکردم که همه چی رو (رم گرافیک و فن سپی یو و... ) رو در آوردم و دوباره از اول اسمبل کردم
اما وقتی سی پی یوم دماش میره بالا
تو عمل بدون بار 35 درجه هست و وقتی xilisoft video رو باز میکنم و یه فلیم رو ادیت میکنم دما میره رو 61 درجه یا 63
4تا پین فن رو کاملا درست جا زدم
میرم تو بایوس اندازه میگیرم هر چند دقیقه دما میره بالا و آخر روی 46 درجه میمونه
بانرم افزار speed fan دما رو اندازه میگیرم
مشکل چیه؟

ضمن اینکه با نظر آقا جواد موافقم که دمای چندان بالایی نیست و استاندارده. شاید بد نباشه اگر وارد هستید خمیر CPU گرون قیمت هم استفاده کنید. پیشنهاد من دیپ کول. به اندازه کمتر از یک نخود.

ksra
19-05-2019, 18:26
ضمن اینکه با نظر آقا جواد موافقم که دمای چندان بالایی نیست و استاندارده. شاید بد نباشه اگر وارد هستید خمیر CPU گرون قیمت هم استفاده کنید. پیشنهاد من دیپ کول. به اندازه کمتر از یک نخود.

سلام
سرویس شدم تا فن سی پی یو رو جا بزنم
دستام هنوز درد میکنه
خمیر سیلیکون بزنم ردیف میشه ؟؟
نمیخوام دمای سی پیوم همیشه بالا باشه
نه 15 سالمه تو اسمبل کامپیوتر هم حرفه ای هستم
فنم هم اینتل هست اورجینال خیلی بد روی این مادر برد جا خورد :
P5G41T-MLX اما درست جا خورد (از پشت مادر برد نگاه کردم پیناشو و قشنگ چفت شد پیچ های روی فن )
چیکارش کنم سی پی یوم خنک خنک بمونه؟؟

mohsenP3000
20-05-2019, 06:53
سلام
سرویس شدم تا فن سی پی یو رو جا بزنم
دستام هنوز درد میکنه
خمیر سیلیکون بزنم ردیف میشه ؟؟
نمیخوام دمای سی پیوم همیشه بالا باشه
نه 15 سالمه تو اسمبل کامپیوتر هم حرفه ای هستم
فنم هم اینتل هست اورجینال خیلی بد روی این مادر برد جا خورد :
P5G41T-MLX اما درست جا خورد (از پشت مادر برد نگاه کردم پیناشو و قشنگ چفت شد پیچ های روی فن )
چیکارش کنم سی پی یوم خنک خنک بمونه؟؟

نه اصلا ربطی نداره. یعنی خمیر cpu خوب فقط تضمین می کنه که cpu گرما رو به درستی به فن و هیت سینک انتقال می ده و همونطور که گفتم اگر تجربه داری خودت انجام بده.

این دماها معمولی هستن. اگر سیستمت خیلی خفن و گرونه می تونی سیستم های خنک کننده دارای مواد مخصوص هست بخری. که شامل فن سی پی یو و ..... می شه و با مایع خنک کننده ای که درا ون جربان داره خنکش می کنه و خیلی برای اورکلاک و لود 100% خوبه. بسیار هم گرون.قبل عید حدود 2 تومن قیمت یه مدل معمولیش بود.

ksra
15-10-2019, 20:25
سلام
امروز داشتم سی پی یو رو خاک گیری میکردم که اتفاقی یکی از پایه های فن سی پی یو اون سفیده که تو مادربرد جا میخوره شکست
بستمش محکم شد با 3 پایه تو حالت بی باری 40 درجه سانتیگراد اما تو لود 100 درصد تا 70 درجه میره
چیکارش کنم؟؟ راهی برای تعمیر پایه فن هست؟

Amir rza
15-10-2019, 20:42
میتونی خار پایه هارو عوض کنی ولی اگه فن اینتل باشه نمیصرفه بهتره بری یه فن جدید بگیری.
هر چند این دما به نظرم قابل قبوله اگه بیشتر نشه...

ksra
15-10-2019, 21:21
میتونی خار پایه هارو عوض کنی ولی اگه فن اینتل باشه نمیصرفه بهتره بری یه فن جدید بگیری.
هر چند این دما به نظرم قابل قبوله اگه بیشتر نشه...

سلام
اینتله ولی هر پینش 2500 تومنه
عوضش کنم مثل اولش میشه ؟
دمای بالایی هستش ؟ فکر کنم بالای 75 بره خطرناکه درسته؟

Amir rza
15-10-2019, 21:31
آره اگه فن گرونتره موردی نداره عوض کن.
برای فن اینتل دمای معمولی هست Prime95 رو نصب کن اگه تو فشار به 80 نرسه قابل قبوله.
ولی تو تابستون باید یه فکری بکنید...