مشاهده نسخه کامل
: آموزش آنلاک مودم tf-i60 h1 ایرانسل به روش فریمور و اسکریپت آنلاک بدون نیاز به وارد کردن کد آنلاک
ali215215
22-01-2020, 19:09
سلام این مشخصات مبین نت انلاک می شه یا نه؟
نسخه نرمافزار:
11.196.01.02.1472
نسخه UI وب:
21.100.44.00.03
کسی با دستمزد میتونه اوکی کنه؟
سلام این مشخصات مبین نت انلاک می شه یا نه؟
نسخه نرمافزار:
11.196.01.02.1472
نسخه UI وب:
21.100.44.00.03
کسی با دستمزد میتونه اوکی کنه؟
خیر نمیشه :»
دوباره انلاک کنید با روش جدید اول همین تاپیک.شما با روش قدیمی انلاک کردی و با این روش فقط رو همون 192 مودم انلاک هست و با تغییر فریمور انلاک مودم هم میپره .
سلام، من با همون روش قدیم آنلاک میکنم، هر فریموری هم رو مودم میزنم آنلاک میمونه. مطمین هستید که آنلاک میپره؟!!! حتی آپدیت جدید ایرانسل رو هم میگیره، ولی آنلاک میمونه.
سلام، من با همون روش قدیم آنلاک میکنم، هر فریموری هم رو مودم میزنم آنلاک میمونه. مطمین هستید که آنلاک میپره؟!!! حتی آپدیت جدید ایرانسل رو هم میگیره، ولی آنلاک میمونه.
هیچ وقت تا به حال اسکریپت انلاک اجرا نکردید ؟
هیچ وقت تا به حال اسکریپت انلاک اجرا نکردید ؟
نه، حتی مراحلش رو هم نمیدونم.(تو آموزشها هست، ولی نیاز نشده ببینم چی هست و چه جوری کار میکنه)
کلی هم مودم آنلاک کردم، هیچکدومشون به مشکل نخوردن. حتی یه مودم جدید ایرانسل هم چندروز پیش خریدم، با همون روش قدیمی آنلاک کردم.
Hossein jabbar
23-01-2020, 21:29
نه، حتی مراحلش رو هم نمیدونم.(تو آموزشها هست، ولی نیاز نشده ببینم چی هست و چه جوری کار میکنه)
کلی هم مودم آنلاک کردم، هیچکدومشون به مشکل نخوردن. حتی یه مودم جدید ایرانسل هم چندروز پیش خریدم، با همون روش قدیمی آنلاک کردم.
داش من همین طوری انلاک کرده بود قبلا ولی ایرانسل تو بازه شب 196 رو ریخت و لاک کرد بعدا با اسکریپ انلاک کردم دایمی میشه انلاک ولی
روش قدیمی ناپایداره و موقت هستش و فورا با اپدیت اپراتور میپره انلاک..
موفق باشید:»
داش من همین طوری انلاک کرده بود قبلا ولی ایرانسل تو بازه شب 196 رو ریخت و لاک کرد بعدا با اسکریپ انلاک کردم دایمی میشه انلاک ولی
روش قدیمی ناپایداره و موقت هستش و فورا با اپدیت اپراتور میپره انلاک..
موفق باشید:»
عجیبه!!! با صاحب چند تا از اون مودمایی که آنلاک کردم در ارتباطم، هم آپدیت 196 رو گرفتن، هم جدیده(198) رو ولی لاک نشدن. باید ببینم مشکل کجاست.
Hossein jabbar
23-01-2020, 22:14
عجیبه!!! با صاحب چند تا از اون مودمایی که آنلاک کردم در ارتباطم، هم آپدیت 196 رو گرفتن، هم جدیده(198) رو ولی لاک نشدن. باید ببینم مشکل کجاست.
والا چی بگم!!!!
من خودم یک بار با 192 و همون کد انلاک مودم رو انلاک کردم ولی اومدم روش 196 ایرانسل ریختم باز قفل شد و مجبور شدم 195 زدم با اسکریپت انلاک کردم و بعد هر فریموری زدم دیگه قفل نشد . در کل اون اسکریپت مودم شما رو مثل مودم جنرال و کامل انلاک میکنه .
ali215215
24-01-2020, 14:40
من خودم یک بار با 192 و همون کد انلاک مودم رو انلاک کردم ولی اومدم روش 196 ایرانسل ریختم باز قفل شد و مجبور شدم 195 زدم با اسکریپت انلاک کردم و بعد هر فریموری زدم دیگه قفل نشد . در کل اون اسکریپت مودم شما رو مثل مودم جنرال و کامل انلاک میکنه .
الان می تونی 196 را انلاک کنی یا نه؟
الان می تونی 196 را انلاک کنی یا نه؟
مبین نت انلاک نمیشه . فقط ایرانسل رو میشه با هر ورژنی انلاک کرد .
ali215215
24-01-2020, 15:03
مبین نت انلاک نمیشه . فقط ایرانسل رو میشه با هر ورژنی انلاک کرد .
تو روحشون- شرکتش می گه نهایتا 250 می خره!!!!
تو روحشون- شرکتش می گه نهایتا 250 می خره!!!!
برا کسایی که همیشه مشتری مبین نت هستن و از سرعت و انتن و قیمتها راضی هستن خوبه ولی برا کسایی که میخوان رو این مودم از سیم کارتهای دیگه ای هم استفاده کنن نه ارزش خرید اصلا نداره . همون 350 بتونید بفروشید خوبه البته اگر به کارتون نمیاد .
mohammad.alkhazali
24-01-2020, 16:59
چگونه unlock b315s-22
چگونه unlock b315s-22
مثل مودم i60 از طریق adb و اجرای همون اسکریپت میشه انلاک کرد فقط قبلش باید بازش کنید و اتصال بوت پین رو برقرار کنید و این بار ( خیلی مهم ) فریمور خودش رو میزنید نه فریمور مودم دیگه ای باز هم تاکید میکنم فقط فریمور مربوط به خودش که مود شده و دسترسی adb داره . لینک پایین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
usbloader b315 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sbloader_%C3%A2_B315_B310_2018_02_03.rar.html)
mohammad.alkhazali
29-01-2020, 21:16
سلام آنجا
چگونه unlock e5577es-932
سلام آنجا
چگونه unlock e5577es-932
این مودم اپراتور به اپراتور نوع قفل شدنش فرق داره و باید ببینید ماله کدوم اپراتور هست و چه ورژنی از فریمور روش نصب شده تا اقدام به انلاک کنید . اکثر این مدل ها کامل قفل شدن و فقط با فریمور مخصوصی که دست هر کسی پیدا نمیشه انلاک میشن .
این مودم اپراتور به اپراتور نوع قفل شدنش فرق داره و باید ببینید ماله کدوم اپراتور هست و چه ورژنی از فریمور روش نصب شده تا اقدام به انلاک کنید . اکثر این مدل ها کامل قفل شدن و فقط با فریمور مخصوصی که دست هر کسی پیدا نمیشه انلاک میشن .
سلام،
من یه مودم tfi60 ایرانسل دارم، که خودبه ورژن 81.198.13.01.234 ارتقا پیدا کرده، شما خودتون کاره آنلاک انجام میدین؟ میترسم خرابش کنم!!
اگه انجام میدین هزینش چقدره؟
ممنونم
mohammad.alkhazali
05-02-2020, 11:09
می توانید اطلاعات بیشتری به من بدهید؟؟
mohammad.alkhazali
05-02-2020, 23:47
من یک مودم b315-22 با نسخه 21.329.01.00.1367 نحوه باز کردن قفل دارم
IRTMSAEED
06-02-2020, 04:12
سلام لطفا جواب بدید
من یه مودم انلاک ایرانسل با ورژن 198 اکبند از مغازه مودم فروشی در اصفهان خریدم با یهرسیمکارت Td lte و جشنواره 480 گیگ و بنام زدم
وقتی که سیمکارت همراه اول داخلش گذاشتم نوشته
دستگاه زیر در سامانه همتا ثبت نشده و از 1398/12/15 سرویس نخواهد گرفت IMEI: ************ مرکز تماس:096366 راهنمایی:hmti.ir/02
شنیدم یه سیمکارت داخلش باشه خودس بنام میخوره و حل میشه ر خود سامانه همتا هم زنگ زدمشون گفتن 3 هفته خودش درست میشه
کسی این مورد رو داشته و میتونه جوابی بمن بده?
سلام لطفا جواب بدید
من یه مودم انلاک ایرانسل با ورژن 198 اکبند از مغازه مودم فروشی در اصفهان خریدم با یهرسیمکارت Td lte و جشنواره 480 گیگ و بنام زدم
وقتی که سیمکارت همراه اول داخلش گذاشتم نوشته
دستگاه زیر در سامانه همتا ثبت نشده و از 1398/12/15 سرویس نخواهد گرفت IMEI: ************ مرکز تماس:096366 راهنمایی:hmti.ir/02
شنیدم یه سیمکارت داخلش باشه خودس بنام میخوره و حل میشه ر خود سامانه همتا هم زنگ زدمشون گفتن 3 هفته خودش درست میشه
کسی این مورد رو داشته و میتونه جوابی بمن بده?
بله بعد سه هفته یا نهایتا 4 هفته خودش درست میشه و نیازی به هیچ کار نیست .
سلام به دوستان عزیزم
من این مودم رو دیروز خریدم با سیم کارت TD-LTE راه اندازی کردم
ورژن مودمم اینه
Software version
81.198.13.01.234
اگه میشه راهنمایی کنید قوی ترین و بهترین فریموری که سرعت رو هم بهبود بده و مودم هم آنلاک بشه بتونم سیم کارت های دیگه رو روش بزارم چیه طبق تجربه شما
یه سوال دیگه اینکه تنظیمات بخش شبکه این مودم برای بهترین سرعت چیه؟ من گذاشتمش روی حالت td-only آیا درسته؟
و سوال اخر اینکه این ورژن 198 هم بخوام آنلاک کنم نیاز به باز کردن مودم و لحیم کاری داره؟
سلام
دوستان من برنامه huawei link رو نصب کردم وارد مودم شدم توی قسمت Device میزنه Unlocked
ولی وقتی سیم کارت جز ایرانسل میندازم روی مودم کد آنلاک میخواد اون کد
000000000000000a هم میزنم باز نمیکنه
الان مودم لاک هست یا انلاک؟
هیشکی نیست جواب سوالات رو بده؟ خوب یه کم به ما جدیدا راهنمایی کنید
سلام به دوستان عزیزم
من این مودم رو دیروز خریدم با سیم کارت TD-LTE راه اندازی کردم
ورژن مودمم اینه
Software version
81.198.13.01.234
اگه میشه راهنمایی کنید قوی ترین و بهترین فریموری که سرعت رو هم بهبود بده و مودم هم آنلاک بشه بتونم سیم کارت های دیگه رو روش بزارم چیه طبق تجربه شما
یه سوال دیگه اینکه تنظیمات بخش شبکه این مودم برای بهترین سرعت چیه؟ من گذاشتمش روی حالت td-only آیا درسته؟
و سوال اخر اینکه این ورژن 198 هم بخوام آنلاک کنم نیاز به باز کردن مودم و لحیم کاری داره؟
سلام
دوستان من برنامه huawei link رو نصب کردم وارد مودم شدم توی قسمت Device میزنه Unlocked
ولی وقتی سیم کارت جز ایرانسل میندازم روی مودم کد آنلاک میخواد اون کد
000000000000000a هم میزنم باز نمیکنه
الان مودم لاک هست یا انلاک؟
هیشکی نیست جواب سوالات رو بده؟ خوب یه کم به ما جدیدا راهنمایی کنید
برای انلاک 198 ایرانسل طبق این اموزش از اول تا اخر باید مراحل رو طی کنید :
سرعت هم بستگی به منطقه شما و دکل هایی که از اونها سرویس میگیرید داره و میزان انتن و کیفیت سیگنال شما
کلا برا tdd بزار رو حالت tdd only و رو ca قفل کن و برا fdd رو fdd only و رو mimo قفل کن .
اون کد انلاک هم برا فریمور 192 مخصوص انلاک هست و فقط هم رو اون جواب میده الانم لازم نیست کلا از اون فریمور 192 یا کد انلاک استفاده کنید همون اموزش بالایی که لینک دادم دقیق برید جلو و تمام
UP ............ UP .............
mohammad.alkhazali
14-02-2020, 00:21
mohammad.alkhazali
14-02-2020, 00:23
وقتی پرونده usbsafeb را قرار می دهم چراغ روشن نمی شود
خدمت شما :
mohammad.alkhazali
14-02-2020, 23:21
این روش انجام نشد
این روش انجام نشد
این روش رایگان نیست و باید طبق توضیحات خود سایت مبلغی رو پرداخت کنید و سپس فریمور مخصوص که یک بار مصرف هست در اختیار شما قرار داده میشه و فقط یک بار فرصت دارید مودم خودتون رو انلاک کنید . برای اطلاعات بیشتر با مدیر سایت مربوطه در برنامه واتس اپ یا تلگرام تماس برقرار کنید . در کل مودم شما از روش اتصال بوت پین یا لودر انلاک نمیشود و جلوی این کار در فریموری که روی مودم هست بسته شده است .
mohammad.alkhazali
15-02-2020, 15:27
تم حظر المودم من بدء تشغيل الحل
- - - Updated - - -
مودم من از راهاندازی راه حل مسدود شده است
درود
آقا صابر این ورژن 198 ایرانسل همچنان انلاک میشه؟؟
درود
آقا صابر این ورژن 198 ایرانسل همچنان انلاک میشه؟؟
سلام بله میشه همچنان ..................:دی:thumbsup:
سلام جناب آقای صابر
من مودم ایرانسل با ورژن 196 خریدم. و بعد از باز کردن مودم مشاهده کردم که جای لحیم کاری بر روی برد؛چهارتا سوراخ خالی وجود دارد.
تکلیف چیست؟
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من یه مودم i60 ایرانسل رو آمدم آنلاک کنم لودر اجرا شد اما موقعه نصب فریمور آرور داد.مودم رو خاموش روشن کردم الان همه چراغاش روشن میمونه فقط. وایفا و لن هم کار نمیکنه .ریست هم نمیشه.
دوباره که لودر رو اجرا میکنم خیلی زمان میبره تقریبا ۱۵ دقیقه !!!! فریمور هم اجرا می کنم باز همون ارور رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا به این مشکل برنخوردم.
سلام
این سری از مودم های ایرانسل همینطوری شده.مشکلی نیست طبق روال قبل سیم ها رو به همون ترتیب لحم کنید
سلام دوستان عزیز
من یه مودم i60 ایرانسل رو آمدم آنلاک کنم لودر اجرا شد اما موقعه نصب فریمور آرور داد.مودم رو خاموش روشن کردم الان همه چراغاش روشن میمونه فقط. وایفا و لن هم کار نمیکنه .ریست هم نمیشه.
دوباره که لودر رو اجرا میکنم خیلی زمان میبره تقریبا ۱۵ دقیقه !!!! فریمور هم اجرا می کنم باز همون ارور رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا به این مشکل برنخوردم.
در همون حالت که همه چراغ ها روشنه کابل رو وصل کنید به کامپیوتر و ببینید دو تا پورت برای نصب فریمور رو میاره یا نه ؟ اگر آورد بدون لودر فریمور بزنید رو مودم اگر باز فریمور ارور داد از یک فریمور دیگه استفاده نمایید .
آقا ممنون مشکل حل شد.
سپاس فراوان:cool:
senior13sh
17-02-2020, 18:32
سلام
دوستان کسی سیم کارت 360 مبین نت نداره برای فروش یا تعویض با سیم td-lte ایرانسل
mohammad.alkhazali
17-02-2020, 23:25
سلام آنجا
من مودم E5577es-932 با نسخه 8.0.1.1 دارم که می خواهم آن را باز کنم
mohammad.alkhazali
21-02-2020, 23:59
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
dadadasa
01-03-2020, 19:36
با سلام خدمت دوستان گرامی بنده یک مودم ایرانسل tf-i60 به تاریخ 98/12/03خریدم میخواستم سیم کارت 360 مبین نت (رومینگ همراه اول) رو در حالت fdd در مودم ایرانسل استفاده کنم کدوم فریمور آنلاک رو باید بریزم روی مودم ایرانسل که حالت fdd سیم کارت مبین نت در مودم فعال باشه و همچنین حالت tdd مبین نت و حالت tdd ایرانسل.
با سلام خدمت دوستان گرامی بنده یک مودم ایرانسل tf-i60 به تاریخ 98/12/03خریدم میخواستم سیم کارت 360 مبین نت (رومینگ همراه اول) رو در حالت fdd در مودم ایرانسل استفاده کنم کدوم فریمور آنلاک رو باید بریزم روی مودم ایرانسل که حالت fdd سیم کارت مبین نت در مودم فعال باشه و همچنین حالت tdd مبین نت و حالت tdd ایرانسل.
فرق نداره یا 195 ویرایش شده های وب رو بزن یا همون 196 خود ایرانسل رو بزن بعد انلاک همه فریمورها قابلیت رومینگ دارن و با سیم کارت 360 کار میکنن البته بعد انلاک مودم .
Ebi___2020
03-03-2020, 12:52
سلام خسته نباشی این روش انلاک را روی مودم tfi60 با ورژن ورم ورک 198 میشه زد یا نه
Ebi___2020
03-03-2020, 20:35
سلام من تازه یه مودم tfi60 خریدم فریمورش81.198.13.01.234 میشه با این اموزش انلاکش کرد
سلام خسته نباشی این روش انلاک را روی مودم tfi60 با ورژن ورم ورک 198 میشه زد یا نه
سلام من تازه یه مودم tfi60 خریدم فریمورش81.198.13.01.234 میشه با این اموزش انلاکش کرد
بله میشه انجام بدید
Ebi___2020
04-03-2020, 14:40
سلام اقا صابر میگم من اموزشتوناکامل پیش رفتم ولی هر فریموری میزنم نصب میشه ولی بعد مودم راه اندازی نمیشه چراغ های مودم روشن نمیشه فریمور قبلیش ۱۹۸.۱۳.۰۱.۲۳۴ و لاک شده ایرانسل بود خواهش میکنم کمک کنید. چیکارش کنم اصلا بعد نصب چراغ های مودم روشن نمیشه
Ebi___2020
04-03-2020, 22:27
اقا یکی نیست کمک ما کنه مودمم دیگه روشن نمیشه چیکارش کنم
سلام اقا صابر میگم من اموزشتوناکامل پیش رفتم ولی هر فریموری میزنم نصب میشه ولی بعد مودم راه اندازی نمیشه چراغ های مودم روشن نمیشه فریمور قبلیش ۱۹۸.۱۳.۰۱.۲۳۴ و لاک شده ایرانسل بود خواهش میکنم کمک کنید. چیکارش کنم اصلا بعد نصب چراغ های مودم روشن نمیشه
اقا یکی نیست کمک ما کنه مودمم دیگه روشن نمیشه چیکارش کنم
از اول و دوباره و دقیق برید جلو نشد بدید بیرون براتون انلاک کنند گویا خودتون زیاد وارد نیستین و نتیجه هم نمیگیرد از انلاک .
آقا سلام به همگی...خواهشا یکی ما رو از دلهره در بیاره...
آقا من مودم ایرانسل tfi60 دارم ..ورژنش 198 بود....خواستم انلاکش کنم...طبق پست اول این تایپک تمام مراحل رو جلو رفتم....در مرحله آخر موقع اجرای فایل go هم هیچ اروری نداد....و بعد از ریست شدن مودم باز همون صفحه که یوزرنیم و پسورد میخواست اومد داخل مرورگر و من admin زدم....الان مودم من آنلاک شده یا نه؟ بعد الان داخل تنظیماتش رفتم دیدم ورژنش شده 195....درسته؟
بعدش سرعتش یه مقدار کم شده...و آنتن دهیش هم بدتر شده....چه کار کنم؟ احساس میکنم اینترنتش tdlte نیست...بعدش توی تمامی مراحل یک سیم کارت همراه اول توش بوده.....
نکته دیگه این که من آپدیت رو میزنم خطا میده...توی یکی دیگه از تایپک های اینجا نسخه 198 رو هم گزاشتن
....اگه اون رو نصب کنم دوباره لاک میشه؟ یا نه؟ اصلا خوبه نصبش کنم؟ فایده داره توی این که میگم سرعت و آنتن دهیش کمی بد شده؟
بعدش ببخشید تنظیمات خاصی باید انجام بدم داخل ستینگ مودم؟ مثلا این ttd و ffd و میمو 4 و این چیزا چی هستن؟ آیا باید تنظیم بشن؟ چون داخل بعضی پست ها میبینم دوستان دربارشون صحبت کردن
آقا سلام به همگی...خواهشا یکی ما رو از دلهره در بیاره...
آقا من مودم ایرانسل tfi60 دارم ..ورژنش 198 بود....خواستم انلاکش کنم...طبق پست اول این تایپک تمام مراحل رو جلو رفتم....در مرحله آخر موقع اجرای فایل go هم هیچ اروری نداد....و بعد از ریست شدن مودم باز همون صفحه که یوزرنیم و پسورد میخواست اومد داخل مرورگر و من admin زدم....الان مودم من آنلاک شده یا نه؟ بعد الان داخل تنظیماتش رفتم دیدم ورژنش شده 195....درسته؟
بعدش سرعتش یه مقدار کم شده...و آنتن دهیش هم بدتر شده....چه کار کنم؟ احساس میکنم اینترنتش tdlte نیست...بعدش توی تمامی مراحل یک سیم کارت همراه اول توش بوده.....
نکته دیگه این که من آپدیت رو میزنم خطا میده...توی یکی دیگه از تایپک های اینجا نسخه 198 رو هم گزاشتن
....اگه اون رو نصب کنم دوباره لاک میشه؟ یا نه؟ اصلا خوبه نصبش کنم؟ فایده داره توی این که میگم سرعت و آنتن دهیش کمی بد شده؟
بعدش ببخشید تنظیمات خاصی باید انجام بدم داخل ستینگ مودم؟ مثلا این ttd و ffd و میمو 4 و این چیزا چی هستن؟ آیا باید تنظیم بشن؟ چون داخل بعضی پست ها میبینم دوستان دربارشون صحبت کردن
ورژن دقیق الان رو مودم چی هست؟ 11.195.03.00.1445 ؟ اگر انلاک شده باید با همون سیم کارت همراه اول انتن داشته باشید . این نسخه رو مودم باشه از نظر انتن یا سرعت هیچ فرقی با همون 198 قبلی نداره حتی این ورژن میزان انتن رو دقیق تر نشون میده . حالت ca برای tdd و حالت mimo برا fdd قابل استفاده هست . اگر باز هم اصرار به برگشت به ورژن 198 خود ایرانسل رو دارید یک بار بر روی مودم فریمور 196 اورجینال ایرانسل رو فلش کنید و بعد سیم کارت ایرانسل بیندازید و منتظر اپدیت شدن اتومات ان به 198 ایرانسل بمانید .
ورژن دقیق الان رو مودم چی هست؟ 11.195.03.00.1445 ؟ اگر انلاک شده باید با همون سیم کارت همراه اول انتن داشته باشید . این نسخه رو مودم باشه از نظر انتن یا سرعت هیچ فرقی با همون 198 قبلی نداره حتی این ورژن میزان انتن رو دقیق تر نشون میده . حالت ca برای tdd و حالت mimo برا fdd قابل استفاده هست . اگر باز هم اصرار به برگشت به ورژن 198 خود ایرانسل رو دارید یک بار بر روی مودم فریمور 196 اورجینال ایرانسل رو فلش کنید و بعد سیم کارت ایرانسل بیندازید و منتظر اپدیت شدن اتومات ان به 198 ایرانسل بمانید .
سلام . تشکر از پاسختون...
دقیقا اون ورژنی که میفرمایید نیست کمی فرق داره...اسکرین شات گرفتم و براتون میزارم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر اون حالت ca و mimo باید دستی تغییر بدم و یا اتوماتیک خودش تغییر میکنه؟ اصلا فرقشون چیه؟ فکر کنم tdd مال 4g هست و mimo هم مال tdlte هست...درسته؟
بعد برای رفتن به ورژن 198 این راهی که میفرمایید فریمور196 ارجینال ایرانسل بریزم و بقیه کار ها ....آیا مودم دوباره لاک میشه؟ یا نه مودم برای همیشه آنلاک شده؟
در زیر تصاویر مشخصات مودم هست با سیم کارت همراه اول.....البته همون سیم کارتی که موقع آنلاک کردن توی مودم بوده ....خبر خوب اینه که آنت میده مودم و داخل اینترنت هم میره..
سلام . تشکر از پاسختون...
دقیقا اون ورژنی که میفرمایید نیست کمی فرق داره...اسکرین شات گرفتم و براتون میزارم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر اون حالت ca و mimo باید دستی تغییر بدم و یا اتوماتیک خودش تغییر میکنه؟ اصلا فرقشون چیه؟ فکر کنم tdd مال 4g هست و mimo هم مال tdlte هست...درسته؟
بعد برای رفتن به ورژن 198 این راهی که میفرمایید فریمور196 ارجینال ایرانسل بریزم و بقیه کار ها ....آیا مودم دوباره لاک میشه؟ یا نه مودم برای همیشه آنلاک شده؟
در زیر تصاویر مشخصات مودم هست با سیم کارت همراه اول.....البته همون سیم کارتی که موقع آنلاک کردن توی مودم بوده ....خبر خوب اینه که آنت میده مودم و داخل اینترنت هم میره..
این ورژن جنرال هست و اصلا ca و mimo نداره شما الان مودمت انلاک شده یا 196 ایرانسل رو بزن و بزار اپدیت بشه به 198 ایرانسل یا 195 های وب رو بزن رو مودم . مودم هم دوباره لاک نمیشه فریمور زدن هم دقیقا تمام مراحل انلاک رو میری با این تفاوت که دیگه از اون فریمور انلاک استفاده نمیکنی و از یکی از این دو تا : 196 یا 195 که گفتم استفاده میکنی در اخر هم لازم نیست اسکریپت اجرا کنی چون مودم انلاک هست .
این ورژن جنرال هست و اصلا ca و mimo نداره شما الان مودمت انلاک شده یا 196 ایرانسل رو بزن و بزار اپدیت بشه به 198 ایرانسل یا 195 های وب رو بزن رو مودم . مودم هم دوباره لاک نمیشه فریمور زدن هم دقیقا تمام مراحل انلاک رو میری با این تفاوت که دیگه از اون فریمور انلاک استفاده نمیکنی و از یکی از این دو تا : 196 یا 195 که گفتم استفاده میکنی در اخر هم لازم نیست اسکریپت اجرا کنی چون مودم انلاک هست .
تشکر آقا صابر.. خیلی آقایی....از دلهره در اومدم...گفتم نکنه مودم رو خراب کردم...
فقط شرمنده....فرق نسخه جنرال با این نسخه 195 های وب یا این که به 196 برم و بعد به 198 آپدیت کنم چیه؟ دقیقا متوجه نشدم که چه فرقی دارن و مزیت و معایب هر کدوم چیه...و این CA و MIMO هم حقیقتش چه کاربردی داره؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم...
بعد برای انجام زدن فریمور جدید دوباره از لحاظ سخت افزاری سیم ها رو وصل میکنم ...بعد درایور ها رو یک بار دیگه باید روی سیستم نصب کنم؟ یا نیازی نیست؟ چون بار قبل نصب شدن؟
بعدشباید مودم رو به سیستم و بعد به برق بزنم..آیا باز نیاز هست یک سیم کارت توی مودم باشه؟
بعدش باید فایل لودر رو اجرا کنم.؟ کدوم فایل لودر؟ فرقی داره؟ میتونم همون که تو صفحه اول هست استفاده کنم؟
بعدش باید توی CMD دستور انجام فریمور رو بنویسم...باید CMD رو داخل پوشه فریمور باز کنم؟ من برای این دفعه فایل EXE بود که دوستان گفتن برای راحتی کار ما انجام دادند..
آیا مراحل رو درست گفتم؟ راستی اون اتصال دو پایه داخل برد که فرمودید اتصال کوتاه کنیم تا کی باید اتصال باقی بمونه؟ من این دفعه از اول تا آخر اتصال برقرار بود..درسته؟
تشکر آقا صابر.. خیلی آقایی....از دلهره در اومدم...گفتم نکنه مودم رو خراب کردم...
فقط شرمنده....فرق نسخه جنرال با این نسخه 195 های وب یا این که به 196 برم و بعد به 198 آپدیت کنم چیه؟ دقیقا متوجه نشدم که چه فرقی دارن و مزیت و معایب هر کدوم چیه...و این CA و MIMO هم حقیقتش چه کاربردی داره؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم...
بعد برای انجام زدن فریمور جدید دوباره از لحاظ سخت افزاری سیم ها رو وصل میکنم ...بعد درایور ها رو یک بار دیگه باید روی سیستم نصب کنم؟ یا نیازی نیست؟ چون بار قبل نصب شدن؟
بعدشباید مودم رو به سیستم و بعد به برق بزنم..آیا باز نیاز هست یک سیم کارت توی مودم باشه؟
بعدش باید فایل لودر رو اجرا کنم.؟ کدوم فایل لودر؟ فرقی داره؟ میتونم همون که تو صفحه اول هست استفاده کنم؟
بعدش باید توی CMD دستور انجام فریمور رو بنویسم...باید CMD رو داخل پوشه فریمور باز کنم؟ من برای این دفعه فایل EXE بود که دوستان گفتن برای راحتی کار ما انجام دادند..
آیا مراحل رو درست گفتم؟ راستی اون اتصال دو پایه داخل برد که فرمودید اتصال کوتاه کنیم تا کی باید اتصال باقی بمونه؟ من این دفعه از اول تا آخر اتصال برقرار بود..درسته؟
از این دو تا یکیش رو بزن رو مودم دقیقا طبق اموزش انلاک مودم داخل اموزش نحوه فلش کردن فریمور با فرمت bin وجود داره .
اون بوت پین هم اموزش باز داخل فایل اموزشی انلاک هست و لازم نیست همونطوری اتصال دائم برقرار باشه فقط اول کار و اینکه هیچ چراغی از مودم روشن نشه کار درسته و میتونی اتصال رو برداری . برای فلش فریمور هم باز باید کابل لحیم کنی و بوت پین کنی و لودر بزنی و بعد فریمور رو انتقال بدی طبق اموزش . مرحله نصب درایوها دیگه لازم نیست و مرحله اخر یعنی اسکریپت اونم لازم نیست .
اموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آموزش_آنلاک_مودم_b612.rar/)
mohammad.alkhazali
07-03-2020, 20:50
سلام نحوه باز کردن قفل E5577fs-932
blackbeardx
08-03-2020, 04:42
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن
دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟
سلام و خسته نباشید خدمت تمام عزیزانی که همراهی میکنن
دوستان بنده یک مودم مبین نت b612s-25d خریده بودم و الان سیم کارت ایرانسل td lte گرفتم گزاشتم روش متاسفانه کار نکرد و لاک هست و کد انلاک هم نمیخوره نوشته 0 remaining attemps یعنی 10 بار کد اشتباه زده شده و دیگه نمیشه کد زد
ورژن فریمور 11.196.01.02.1472 هستش ایا این فریمور رو میشه انلاک کنم که سیم کارت ایرانسل استفاده کنم؟
و به نظر خودتون ارزشش رو داره یعنی سرعتش پایین تر نمیاد یا اگه یک مودم ایرانسل مدل پایینتر بخرم بهتره ؟
مودم مبین نت ورژن 196 آنلاک نمیشود.
- - - Updated - -
mohammad.alkhazali
08-03-2020, 14:39
سلام نحوه باز کردن قفل E5577fs-932
:grrr::grrr:
ShadowDragon
08-03-2020, 20:47
عزیزان، آخرین نسخه فریم ور ایرانسل چنده؟ و ایا قابل انلاک هست؟
Software version81.198.13.01.234
daryooshaghayi
09-03-2020, 02:59
سلام و خسته نباشید به عزیزانی که زحمت کشیدن این آموزش رو درست کردن
درایور ها روی ویندوز ۱۰ نصب نمیشه، میخواستم بپرسم آیا روی ویرچوال باکس و ویندوز مجازی ۷ میشه این کار رو انجام داد؟ تا بحال کسی امتحان کرده؟
عزیزان، آخرین نسخه فریم ور ایرانسل چنده؟ و ایا قابل انلاک هست؟
Software version81.198.13.01.234
فکر میکنم همین باشه...مال من هم همین بود و آنلاک کردم چند روز پیش...فقط بهتره روی ویندوز 7 عملیات رو انجام بدی
ShadowDragon
09-03-2020, 15:44
فکر میکنم همین باشه...مال من هم همین بود و آنلاک کردم چند روز پیش...فقط بهتره روی ویندوز 7 عملیات رو انجام بدی
مودمت آخرین بار کی روشن بوده؟
من یه سال خاموش بود روشن کردم ، بعد دو دقیقه ریست شد، و دیدم به این نسخه آپدیت شده و البته کلی منو ها عوض شده بود
aaaaaa111
11-03-2020, 01:21
محبت میکنید روش آنلاک tf-i60 فریمور آخر 81.198.13.01.234 اینجا بزارید ؟:»
محبت میکنید روش آنلاک tf-i60 فریمور آخر 81.198.13.01.234 اینجا بزارید ؟:»
سلام حضور استادان عزیز
بنده آماتور هستم سوال داشتم آیا هنگام انلاک کردن مودم i60 باید سیم کارت را خارج کرد یا خیر
با تشکر از جواب شما
Javad0111
11-03-2020, 22:05
سلام حضور استادان عزیز
بنده آماتور هستم سوال داشتم آیا هنگام انلاک کردن مودم i60 باید سیم کارت را خارج کرد یا خیر
با تشکر از جواب شما
سلام
وقت بخیر
خیر ضرورتی ندارد!
موفق باشید
dadadasa
11-03-2020, 23:57
با سلام خدمت دوستان گرامی آیا میشه بدون باز کردن درب پشتی مودم tf-i60 اون رو آنلاک کرد. در بعضی آگهی های دیوار که برای آنلاک این مودم هست وقتیکه زنگ می زنم ادعا می کنند بدون باز کردن درب مودم و لحیم کاری کابل usb مودم رو آنلاک می کنند آیا این موضوع صحت دارد یا خیر.
با سلام خدمت دوستان گرامی آیا میشه بدون باز کردن درب پشتی مودم tf-i60 اون رو آنلاک کرد. در بعضی آگهی های دیوار که برای آنلاک این مودم هست وقتیکه زنگ می زنم ادعا می کنند بدون باز کردن درب مودم و لحیم کاری کابل usb مودم رو آنلاک می کنند آیا این موضوع صحت دارد یا خیر.
بله با کد انلاک میشه. ناقابل 1 میلیون تومن براتون هزینه برمیداره و رو همون فریمور ایرانسل انلاک میشه و رو همون فریمور ایرانسل هم باید همیشه استفاده کنید . اونهایی هم که ادعا میکنن همگی کلاهبردار هستن و اصلا اطمینان نکنید میتونن انجام بدن باید IMEI مودمتون رو بدید بهشون و اونها هم کد رو بدن خدمت شما و بعد کد رو وارد صفحه درخواست کد انلاک کنید و باید مودم انلاک بشه دیگه لازم نیست نه مریض بره پیش دکتر و نه دکتر بیاد بالا سر مریض هیچ نقل و انتقال فیزیکی مودم انجام و یا معاینه صورت نمیگیره . خیلی مراقب کلاهبردارها باشید .
برای مودم های مبین نت باید چیکار کنیم؟؟؟
برای مودم های مبین نت باید چیکار کنیم؟؟؟
متاسفانه مبین نت همین قابلیت انلاک از طریق کد رو هم بسته و حتی از طریق imei و خرید کد باز نمیتونید مودم رو انلاک کنید و اون یک میلیون پولتون هم میپره . فعلا مبین نت طلسم میباشد و کسی کاری نتونسته بکنه .
dadadasa
12-03-2020, 19:27
بله با کد انلاک میشه. ناقابل 1 میلیون تومن براتون هزینه برمیداره و رو همون فریمور ایرانسل انلاک میشه و رو همون فریمور ایرانسل هم باید همیشه استفاده کنید . اونهایی هم که ادعا میکنن همگی کلاهبردار هستن و اصلا اطمینان نکنید میتونن انجام بدن باید IMEI مودمتون رو بدید بهشون و اونها هم کد رو بدن خدمت شما و بعد کد رو وارد صفحه درخواست کد انلاک کنید و باید مودم انلاک بشه دیگه لازم نیست نه مریض بره پیش دکتر و نه دکتر بیاد بالا سر مریض هیچ نقل و انتقال فیزیکی مودم انجام و یا معاینه صورت نمیگیره . خیلی مراقب کلاهبردارها باشید .
تشکر از جوابتون. طرفی که آنلاک میکنه میگه بدون باز کردن درب مودم و اتصال یو اس بی انلاک میکنه همینطور میگه دو مدل آنلاک هست فریمور اصلی هواوی که70 هزار تومان قیمتش هست و فریمور ویرایش شده ایرانسل به مبلغ 80 هزار تومان.آیا این دو فریمور رو بدون باز کردن درب مودم واتصال کابل یو اس بی میشه به مودم انتقال داد (مثلا از طریق کابل لن). اگه این کار عملی نباشه فکر کنم درب مودم رو می خواد باز کنه و انتقال فریمور رو انجام بده و بعد ببنده و در نهایت بگه درب مودم رو باز نکردم و آنلاک کردم.
تشکر از جوابتون. طرفی که آنلاک میکنه میگه بدون باز کردن درب مودم و اتصال یو اس بی انلاک میکنه همینطور میگه دو مدل آنلاک هست فریمور اصلی هواوی که70 هزار تومان قیمتش هست و فریمور ویرایش شده ایرانسل به مبلغ 80 هزار تومان.آیا این دو فریمور رو بدون باز کردن درب مودم واتصال کابل یو اس بی میشه به مودم انتقال داد (مثلا از طریق کابل لن). اگه این کار عملی نباشه فکر کنم درب مودم رو می خواد باز کنه و انتقال فریمور رو انجام بده و بعد ببنده و در نهایت بگه درب مودم رو باز نکردم و آنلاک کردم.
طرف کلا کلاه بردار هست و دروغ میگه همانطور که گفتم انلاک رسمی و قانونی و بدون معاینه و وزیت یا رویت مودم و راحت از راه دور و بدون نیاز به تغییر فریمور فقط همون کد انلاک هست و تمام هر کاری ایشون بخواد بکنه باید پشت مودم رو باز کنه و usb اتصال بده حالا یا با لحیم یا به صورت موقت با چسپ حرارتی و بوت پین انجام بده و با لودر فریمور بزنه چه ایرانسل و چه جنرال هواوی اینم بگم فریمور خود ایرانسل کلا از داخل کرنل قفله و اصلا رو فریمور ایرانسل مودم انلاک نمیشه و امکانش نیست ما هم انلاک میکنیم و بعدا فریمور ایرانسل رو میزنیم رو مودم به هیچ عنوان مودم رو برای ایشون نفرستید و گول ایشون رو نخورید هر کاری هم خواست انجام بده پیش خودتون و حضوری و بدون باز کردن پشت مودم انجام بده .البته اگه راست میکه :blink:
iman.rog
12-03-2020, 20:30
درود آقا صابر
جدیدترین فریمور برای آپدیت بعد از 11.195.03.00.00 اوکی نکردید؟ بتازگی آنلاک کردم میخوام بدونم که آخرین ورژن
81.198.13.01.234 برای آپدیت میدید یا خیر
itrezvan
12-03-2020, 20:42
ببخشید من به تازگی این مودم رو تهیه کردم. روش نوشته fusion series و فریمور 198 روشه. میتونم با همین روش انلاک کنم؟ بعد انلاک میتونم به فریمور 198 ابرانسل برگردم و مودم هم انلاک بمونه؟
ببخشید من به تازگی این مودم رو تهیه کردم. روش نوشته fusion series و فریمور 198 روشه. میتونم با همین روش انلاک کنم؟ بعد انلاک میتونم به فریمور 198 ابرانسل برگردم و مودم هم انلاک بمونه؟
انلاک میشه با همون روش قدیمی ولی نمیدونم به صورت 100 درصد میتونید باز مودم رو برگردونید به 198 خود ایرانسل چون در چندین مورد مشاهده شده مودم هایی که روشون 198 ایرانسل بوده و بعد انلاک کردن و دوباره تزریق 196 خود ایرانسل نتونستن اپدیت 198 رو انلاین و اتومات دریافت و نصب کنند البته بعضی ها هم راحت تونستن انلاین از 196 به 198 برن بعد انلاک . فعلا هم ورژن 198 ایرانسل به صورت افلاین منتشر نشده تا خودمون راحت دستی بزنیم رو مودم .
درود آقا صابر
جدیدترین فریمور برای آپدیت بعد از 11.195.03.00.00 اوکی نکردید؟ بتازگی آنلاک کردم میخوام بدونم که آخرین ورژن
81.198.13.01.234
برای آپدیت میدید یا خیر
افلاین منتشر نشده تا مود کنیم
dadadasa
12-03-2020, 21:56
طرف کلا کلاه بردار هست و دروغ میگه همانطور که گفتم انلاک رسمی و قانونی و بدون معاینه و وزیت یا رویت مودم و راحت از راه دور و بدون نیاز به تغییر فریمور فقط همون کد انلاک هست و تمام هر کاری ایشون بخواد بکنه باید پشت مودم رو باز کنه و usb اتصال بده حالا یا با لحیم یا به صورت موقت با چسپ حرارتی و بوت پین انجام بده و با لودر فریمور بزنه چه ایرانسل و چه جنرال هواوی اینم بگم فریمور خود ایرانسل کلا از داخل کرنل قفله و اصلا رو فریمور ایرانسل مودم انلاک نمیشه و امکانش نیست ما هم انلاک میکنیم و بعدا فریمور ایرانسل رو میزنیم رو مودم به هیچ عنوان مودم رو برای ایشون نفرستید و گول ایشون رو نخورید هر کاری هم خواست انجام بده پیش خودتون و حضوری و بدون باز کردن پشت مودم انجام بده .البته اگه راست میکه :blink:
تشکر از راهنماییتون زحمت کشیدید.
daryooshaghayi
13-03-2020, 14:13
سلام دوستان
ورژن ۱۹۶ مبین به نظرتون براش آنلاک میاد؟
iman.rog
13-03-2020, 15:27
آها ممنون.
سلام دوستان
ورژن ۱۹۶ مبین به نظرتون براش آنلاک میاد؟
فکر نکنم مگر اینکه کلا مبین نت این مودم رو دیگه عرضه نکنه و ساپورت نرم افزاری هم نده و اونوقت بعد گذشت یه مدت اتومات روش انلاک از خود مبین نت درز پیدا میکنه بیرون و منبع درامدی برا خودش میشه .
فکر نکنم مگر اینکه کلا مبین نت این مودم رو دیگه عرضه نکنه و ساپورت نرم افزاری هم نده و اونوقت بعد گذشت یه مدت اتومات روش انلاک از خود مبین نت درز پیدا میکنه بیرون و منبع درامدی برا خودش میشه .
من تازه مبین نت گرفتم
شدیدا دنبال B612 بودم..... به نمایندگی هاشون تو اصفهان زنگ زدم فقط یکیشون تونست کارمو راه بندازه اونم گفت اگر صحبت کردم و تونستم و بود یکی بهتون میدم.... خلاصه که داشتند تو انبار و بهم دادم (من مجبور به خرید B612 بودم چون خونه خودمون td نداره و فقط fd میگیره) ولی تا جایی که میدونم B612 هاشون فاتحش خوندس.... چیزیش نمونده ..... حالا یا این سیاست رو سوار کردند که مدلایی مثل airmaster که قدیمی هست رو بفروشند یا به خاطر اتفاقات و تحریما واقعا کفگیرشون به ته دیگ خورده
من که شدیدا مشتاقم بدونم میشه این مودم رو انلاک کرد یا نه!!! سایتایی مثل 4pda رو هم یه چرخی زدم ولی چون روسیه نمیشه به جایی برسم
من تازه مبین نت گرفتم
شدیدا دنبال B612 بودم..... به نمایندگی هاشون تو اصفهان زنگ زدم فقط یکیشون تونست کارمو راه بندازه اونم گفت اگر صحبت کردم و تونستم و بود یکی بهتون میدم.... خلاصه که داشتند تو انبار و بهم دادم (من مجبور به خرید B612 بودم چون خونه خودمون td نداره و فقط fd میگیره) ولی تا جایی که میدونم B612 هاشون فاتحش خوندس.... چیزیش نمونده ..... حالا یا این سیاست رو سوار کردند که مدلایی مثل airmaster که قدیمی هست رو بفروشند یا به خاطر اتفاقات و تحریما واقعا کفگیرشون به ته دیگ خورده
من که شدیدا مشتاقم بدونم میشه این مودم رو انلاک کرد یا نه!!! سایتایی مثل 4pda رو هم یه چرخی زدم ولی چون روسیه نمیشه به جایی برسم
اگر دیگه عرضه نکنه و اپدیت نرم افزاری هم نده و بتونه جایگزین پیدا کنه برا این مودم شاید در اینده انلاک بشه ولی هیچ مودمی چنین قابلیتهایی که b612 داره رو نداره و جایگزینی کمی سخته و هنوزم هواوی تولید داره و اپدیت نرم افزاری هم میده .
morteza_mombeini
15-03-2020, 10:27
اگر دیگه عرضه نکنه و اپدیت نرم افزاری هم نده و بتونه جایگزین پیدا کنه برا این مودم شاید در اینده انلاک بشه ولی هیچ مودمی چنین قابلیتهایی که b612 داره رو نداره و جایگزینی کمی سخته و هنوزم هواوی تولید داره و اپدیت نرم افزاری هم میده .
صابر این مبین نت یه مودمی داشت که باند 42 بود فک کنم مدل airmaster 3100v بود الان دقیقا همون رو به اسم airmaster 3100vm داره میفروشه با این تفاوت که به جای تی دی روی شبکه fd کار میکنه .الان سوال اینه که این دو مودم کاملا ظاهر و حتی اسمشون هم یکیه پس احتمالا هر دو باند رو ساپورت میکنه ولی مبین نت روشون فریمور جدا زده که کسی نتونه از هر دو شبکه با هم استفاده کنه .اگر اینطور باشه و بشه روشی برای انلاکش پیدا کرد مثل b612 میشه fd و td رو همزمان داشت حالا با یکم قدرت پایین تر ولی من مطمعن نیستم سخت افزاری یکی باشن اما ظاهر و اسمشون که خیلی شبیه همه و من هم تا حالا مودم این شکلی ندیدم که روی fd کار کنه و تماما تی دی بودن .نظرت چیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] atic%2Fpictures%2F1582706697%2FgXh0oux5.3.jpg&imgrefurl=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25DB%258C%25D9%2586%25D8%25AA%25D8%25B1%25D9%2586% 25D8%25AA-%25D9%25BE%25D8%25B1%25D8%25B3%25D8%25B1%25D8%25B9 %25D8%25AA-%25D9%2585%25D8%25A8%25DB%258C%25D9%2586-%25D9%2586%25D8%25AA_%25D9%2584%25D9%2588%25D8%25A 7%25D8%25B2%25D9%2585-%25D9%2588-%25D8%25AA%25D8%25AC%25D9%2587%25DB%258C%25D8%25B2 %25D8%25A7%25D8%25AA-%25D8%25B4%25D8%25A8%25DA%25A9%25D9%2587_%25D9%258 5%25D8%25B4%25D9%2587%25D8%25AF_%25D9%2585%25D8%25 B9%25D9%2584%25D9%2585_%25D8%25AF%25DB%258C%25D9%2 588%25D8%25A7%25D8%25B1%2FgXh0oux5&tbnid=t_4aL9xB4SCRsM&vet=12ahUKEwjahdKT85voAhUT4oUKHVNXBfgQMygAegQIARB1 ..i&docid=k45E_TeDPBnd6M&w=600&h=600&q=%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D8%AA%203100vm&ved=2ahUKEwjahdKT85voAhUT4oUKHVNXBfgQMygAegQIARB1
صابر این مبین نت یه مودمی داشت که باند 42 بود فک کنم مدل airmaster 3100v بود الان دقیقا همون رو به اسم airmaster 3100vm داره میفروشه با این تفاوت که به جای تی دی روی شبکه fd کار میکنه .الان سوال اینه که این دو مودم کاملا ظاهر و حتی اسمشون هم یکیه پس احتمالا هر دو باند رو ساپورت میکنه ولی مبین نت روشون فریمور جدا زده که کسی نتونه از هر دو شبکه با هم استفاده کنه .اگر اینطور باشه و بشه روشی برای انلاکش پیدا کرد مثل b612 میشه fd و td رو همزمان داشت حالا با یکم قدرت پایین تر ولی من مطمعن نیستم سخت افزاری یکی باشن اما ظاهر و اسمشون که خیلی شبیه همه و من هم تا حالا مودم این شکلی ندیدم که روی fd کار کنه و تماما تی دی بودن .نظرت چیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] atic%2Fpictures%2F1582706697%2FgXh0oux5.3.jpg&imgrefurl=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25DB%258C%25D9%2586%25D8%25AA%25D8%25B1%25D9%2586% 25D8%25AA-%25D9%25BE%25D8%25B1%25D8%25B3%25D8%25B1%25D8%25B9 %25D8%25AA-%25D9%2585%25D8%25A8%25DB%258C%25D9%2586-%25D9%2586%25D8%25AA_%25D9%2584%25D9%2588%25D8%25A 7%25D8%25B2%25D9%2585-%25D9%2588-%25D8%25AA%25D8%25AC%25D9%2587%25DB%258C%25D8%25B2 %25D8%25A7%25D8%25AA-%25D8%25B4%25D8%25A8%25DA%25A9%25D9%2587_%25D9%258 5%25D8%25B4%25D9%2587%25D8%25AF_%25D9%2585%25D8%25 B9%25D9%2584%25D9%2585_%25D8%25AF%25DB%258C%25D9%2 588%25D8%25A7%25D8%25B1%2FgXh0oux5&tbnid=t_4aL9xB4SCRsM&vet=12ahUKEwjahdKT85voAhUT4oUKHVNXBfgQMygAegQIARB1 ..i&docid=k45E_TeDPBnd6M&w=600&h=600&q=%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%86%20%D9%86%D8%AA%203100vm&ved=2ahUKEwjahdKT85voAhUT4oUKHVNXBfgQMygAegQIARB1
به نظر من درسته از ظاهر عینه هم هستن ولی در عمل دو مدل متفاوت هستن خیلی از اپراتورهای کشورهای همسایه هم همینو دارن و ازش رو شبکه fdd استفاده میکنن یا رو باندهای 2300 و 2600 tdd . خود مدل b5142 هم یه نوعش تو بازار اروپا هست دقیقا مشابه همین مدل ایرانسل ولی اون میتونه از fdd هم پشتیبانی کنه ولی ماله ایرانسل فقط با باندهای 42 و 43 کار میکنه . البته من جایی میخوندم اپراتور یا سفارش دهنده مودم از یک شرکت سازنده میتونه سفارش شخصی سازی باندهای مودم رو بده و هر چی خواست رو اون مودم فعال و الباقی رو محدود کنن . الان این مدل ایر مستر رو انلاک کنند ارزش داره .
شما منظورتون شرکتای داخلی ایران هستند یا خود هواوی؟
morteza_mombeini
15-03-2020, 13:30
به نظر من درسته از ظاهر عینه هم هستن ولی در عمل دو مدل متفاوت هستن خیلی از اپراتورهای کشورهای همسایه هم همینو دارن و ازش رو شبکه fdd استفاده میکنن یا رو باندهای 2300 و 2600 tdd . خود مدل b5142 هم یه نوعش تو بازار اروپا هست دقیقا مشابه همین مدل ایرانسل ولی اون میتونه از fdd هم پشتیبانی کنه ولی ماله ایرانسل فقط با باندهای 42 و 43 کار میکنه . البته من جایی میخوندم اپراتور یا سفارش دهنده مودم از یک شرکت سازنده میتونه سفارش شخصی سازی باندهای مودم رو بده و هر چی خواست رو اون مودم فعال و الباقی رو محدود کنن . الان این مدل ایر مستر رو انلاک کنند ارزش داره .
ینی امکان داره این مدل هر دو باند رو از نظر سخت افزاری ساپورت کنه و فقط از نظر نرم افزاری محدود شده باشه ؟
ینی امکان داره این مدل هر دو باند رو از نظر سخت افزاری ساپورت کنه و فقط از نظر نرم افزاری محدود شده باشه ؟
بعضی مدل ها بله فقط از طریق رام محدود شده ولی بعضی مدل ها نه سخت افزاری هست
- - - Updated - - -
شما منظورتون شرکتای داخلی ایران هستند یا خود هواوی؟
داخلی ایران
jack bauver
17-03-2020, 12:54
با عرض سلام خدمت دوستان خسته نباشید میگم بابت خونه نشینی های کرونا . 11.192
من تصمیم گرفتم فریمور مودم رو ارتقا بدم .مودم ایرانسل با فریمور آنلاک شده
11.192.05.00.00
دارم.طبق آموزش پیش رفتم ویندوز 10 کار های مخصوصشو انجام دادم . ویندوز مودم رو میشناسه و به صورت HUAWEI Mobile Connect - 3G PC UI Interfaceدر دیوایس منیجر نشونش میده . وقتی لودر رو اجرا میکنم تقریبا 2 ساعت معطل میمونم آخرش هم مودم ریستارت نمیشه . مشکل به نظرتون در کجاست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت دوستان خسته نباشید میگم بابت خونه نشینی های کرونا . 11.192
من تصمیم گرفتم فریمور مودم رو ارتقا بدم .مودم ایرانسل با فریمور آنلاک شده
11.192.05.00.00
دارم.طبق آموزش پیش رفتم ویندوز 10 کار های مخصوصشو انجام دادم . ویندوز مودم رو میشناسه و به صورت HUAWEI Mobile Connect - 3G PC UI Interfaceدر دیوایس منیجر نشونش میده . وقتی لودر رو اجرا میکنم تقریبا 2 ساعت معطل میمونم آخرش هم مودم ریستارت نمیشه . مشکل به نظرتون در کجاست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از این لودر استفاده کن :
uupload.ir/view/zq0j_balong_usb_loader_b612s-25d.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soheil20120
23-03-2020, 12:08
سلام آقا صابر اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم یه b612مبین نت جایی پیدا کردم صاحبش میگه با ایرانسل کامل کار میکنه در حالی که جای پیچ پایین مودم سالمه پس آنلاک شده از طریق باز کردن مودم نیست آیا چنین موضوعی ممکنه؟
مورد بعدی فرض بر اینکه ایشون درست گفته باشه و مودم با سیم ایرانسل بالا بیاد آیا امکان داره مبین نت بدون قرار گرفتن سیم کارت مبین نت و با سیم کارت سایر اپراتورها امکان دسترسی به مودم برای لاک کردنش رو داره؟ ببخشید اگه پرسشم یکم پرته
jack bauver
23-03-2020, 12:18
شما از این لودر استفاده کن :
uupload.ir/view/zq0j_balong_usb_loader_b612s-25d.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این هم استفاده کردم جواب نداد
از این هم استفاده کردم جواب نداد
لودر رو از پوشه خارج و در دسکتاپ قرار دهید و یک بار با آدمین اجرا کنید نشد به صورت ساده اجرا کنید باز نشد مودم رو به یک پورت دیگر USB کامپیوتر وصل و از اول دوباره شروع کنید . باز نشد با ویندوز 7 انجام بدید .
سلام آقا صابر اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم یه b612مبین نت جایی پیدا کردم صاحبش میگه با ایرانسل کامل کار میکنه در حالی که جای پیچ پایین مودم سالمه پس آنلاک شده از طریق باز کردن مودم نیست آیا چنین موضوعی ممکنه؟
مورد بعدی فرض بر اینکه ایشون درست گفته باشه و مودم با سیم ایرانسل بالا بیاد آیا امکان داره مبین نت بدون قرار گرفتن سیم کارت مبین نت و با سیم کارت سایر اپراتورها امکان دسترسی به مودم برای لاک کردنش رو داره؟ ببخشید اگه پرسشم یکم پرته
با جایی هست و پیدا کردم و الباقی نمیشه گفت این مودم مبین نت هست . مودم های مبین نت 196 یا 197 اگر انلاک نرم افزاری بشود باید همانند مودم های EFUSE اپراتورهای تیشکنت یا فست لینک فقط و فقط بر روی همان ورژن خود اپراتور آنلاک شود و کلا قانونش اینه و فقط میتوان وب یو ای رو عوض کرد اونم از نظر ظاهری نه ورژنی و باز در قسمت دیوایس اینفورمیشن مشاهده خواهید کرد ورژن فریمور و ورژن وب یو ای ماله خود مبین نت خواهد بود . اگر این شرایط رو داره بله آنلاک کرده نه این شرایط رو نداره قاب مودم ایرانسل با مودم مبین نت عوض شده یا آنلاک سخت افزاری شده که اینطور باشه زیر 1400 بهتون نمیدن و یا 192 مبین نت بوده و راحت آنلاک شده و نذاشتن آپدیت بگیره و قفل دائمی بشه .
با جایی هست و پیدا کردم و الباقی نمیشه گفت این مودم مبین نت هست . مودم های مبین نت 196 یا 197 اگر انلاک نرم افزاری بشود باید همانند مودم های EFUSE اپراتورهای تیشکنت یا فست لینک فقط و فقط بر روی همان ورژن خود اپراتور آنلاک شود و کلا قانونش اینه و فقط میتوان وب یو ای رو عوض کرد اونم از نظر ظاهری نه ورژنی و باز در قسمت دیوایس اینفورمیشن مشاهده خواهید کرد ورژن فریمور و ورژن وب یو ای ماله خود مبین نت خواهد بود . اگر این شرایط رو داره بله آنلاک کرده نه این شرایط رو نداره قاب مودم ایرانسل با مودم مبین نت عوض شده یا آنلاک سخت افزاری شده که اینطور باشه زیر 1400 بهتون نمیدن و یا 192 مبین نت بوده و راحت آنلاک شده و نذاشتن آپدیت بگیره و قفل دائمی بشه .
سلام آقا صابر
مودم های ایرانسل رو کامل میشه آنلاک کرد و رام رسمی انداخت روش؟
سلام آقا صابر
مودم های ایرانسل رو کامل میشه آنلاک کرد و رام رسمی انداخت روش؟
بله میشه ولی فریمور جنرال هواوی چیزی نداره و خیلی ناقص هست بیشتر کار توسعه فریمورها برعهده دولوپرهای آزاد و علاقه مند به این مودمها و این فریمورها و اپراتورهای سفارش دهنده و ارائه کننده این مودم ها هست . برا شبکه ایران هم فریمور 195 های وب و 196 و 198 ایرانسل مناسب و خوب و دارای امکانات خوبی هست و اگر هم باز امکاناتی کم بود خودمون سعی کردیم در برخی موارد امکانات خوبی رو به فریمور اضافه کنیم .
jack bauver
24-03-2020, 14:43
لودر رو از پوشه خارج و در دسکتاپ قرار دهید و یک بار با آدمین اجرا کنید نشد به صورت ساده اجرا کنید باز نشد مودم رو به یک پورت دیگر USB کامپیوتر وصل و از اول دوباره شروع کنید . باز نشد با ویندوز 7 انجام بدید .
همه این کار ها رو هم انجام دادم بازم نشد .امکان داره از لحیم باشه ؟ ولی میشناسه مودم رو برای بار اول فقط لودر ها کار نمیکنن
همه این کار ها رو هم انجام دادم بازم نشد .امکان داره از لحیم باشه ؟ ولی میشناسه مودم رو برای بار اول فقط لودر ها کار نمیکنن
یا ویندوز رو عوض کن یا با یه سیستم دیگه اگه دسترسی داری امتحان کن . چک کردم لحیم کاری هم خال از لطف نیست و حتما چک کن . کلا رو ویندوز 7 بهتر نتیجه میده تا ویندوز 10 . کابل رو هم چک با بعضی کابل ها اینطوری میشه .
g3nius69
26-03-2020, 19:14
آقا صابر هنوز راهی برای مبین نت 196 پیدا نشده؟
g3nius69
26-03-2020, 19:17
آقا صابر هنوز راهی برای مبین نت 196 پیدا نشده؟:sad::sad:
آقا صابر هنوز راهی برای مبین نت 196 پیدا نشده؟:sad::sad:
متاسفانه خیر پیدا نشده
sima_6600
28-03-2020, 10:45
سلام امکان انلاک مودم ایرانسل ورژن 81.198.13.01.234 وجود داره؟
Soheil20120
28-03-2020, 10:49
دوستان یه سئوالی دارم اگه تو جای مناسبی هم مطرح نکردم به بزرگیتون ببخشید
آیا با سیم tdوحجم tdمیشه تو این مودم تنظیمات رو روی حالت onlyfdd گذاشت و به نت متصل شد البته برعکسش رو من تست کردم و میشه یعنی با سیم fddاز شبکه tdنت گرفتم حالا سرعتش کمتره اون یه بحث دیگه است ولی الان سیم td ندارم میخوام بگیرم چون حجم ارزون دارن میدن ولی منطقه ما tdکاملا بدون انتنه میخواستم بدونم میشه تو fddمتصل بشم یا نه؟
بازم شرمنده
ممنون
آیا با سیم tdوحجم tdمیشه تو این مودم تنظیمات رو روی حالت onlyfdd گذاشت و به نت متصل شد البته برعکسش رو من تست کردم و میشه یعنی با سیم fddاز شبکه tdنت گرفتم حالا سرعتش کمتره اون یه بحث دیگه است ولی الان سیم td ندارم میخوام بگیرم چون حجم ارزون دارن میدن ولی منطقه ما tdکاملا بدون انتنه میخواستم بدونم میشه تو fddمتصل بشم یا نه؟
بازم شرمنده
ممنون
خیر امکانش نیست
بازم شرمنده
ممنون
نمیشه با tdd میشه به های وب وصل شد البته باید پوشش خوبی داشته باشه های وب و اونم ارزش نداره سرعت افتضاحه .
سلام امکان انلاک مودم ایرانسل ورژن 81.198.13.01.234 وجود داره؟
بله با اموزش موجود در فروم و همون روش قدیمی میشه
فریموری هست که از 0pen\/PN پشتیبانی کنه؟؟
Soheil20120
29-03-2020, 14:50
نمیشه با tdd میشه به های وب وصل شد البته باید پوشش خوبی داشته باشه های وب و اونم ارزش نداره سرعت افتضاحه .
ممنون دوست عزیز
Soheil20120
30-03-2020, 16:43
سلام اقا صابر من امروز یه tfi60 با ورژن 198 گرفتم اون چیزی که خیلی برام مهمه انتخاب بانده خیلی از سیم کارتای دیگه استفاده نمیکنم ایا راهی هست فقط وب یو ای عوض بشه؟
ویا اگه لازم بشه که فریمور هم عوض بشه کدوم فریمور رو شما تایید میکنی که گزینه caوmimo هم داشته باشه و امکان انتخاب باند هم باشه
ممنون
سلام اقا صابر من امروز یه tfi60 با ورژن 198 گرفتم اون چیزی که خیلی برام مهمه انتخاب بانده خیلی از سیم کارتای دیگه استفاده نمیکنم ایا راهی هست فقط وب یو ای عوض بشه؟
ویا اگه لازم بشه که فریمور هم عوض بشه کدوم فریمور رو شما تایید میکنی که گزینه caوmimo هم داشته باشه و امکان انتخاب باند هم باشه
ممنون
اگر 198 ایرانسل هست خودش ca هم داره و mimo هم داره و برا تغییر باند از برنامه : lte watch استفاده کنید یا برنامه اندرویدی Hmanager . اگر هم 198 جنرال هست پس پشتش باز شده و شما هم میتونی باز کنی و هر فریموری خواستی بزن .
Soheil20120
30-03-2020, 19:39
اگر 198 ایرانسل هست خودش ca هم داره و mimo هم داره و برا تغییر باند از برنامه : lte watch استفاده کنید یا برنامه اندرویدی Hmanager . اگر هم 198 جنرال هست پس پشتش باز شده و شما هم میتونی باز کنی و هر فریموری خواستی بزن .
198 خوده ایرانسله اقا صابر گل
کدوم فریمور تمام اون خواسته های من رو داره که بعد از انلاک اون رو بزنم
لازم به ذکره طبق فرموده های شما تجربه انلاک دارم ولی اون رو فروختم اسن یکی دیگه است باز هم نشده 198 خوده ایرانسله
198 خوده ایرانسله اقا صابر گل
کدوم فریمور تمام اون خواسته های من رو داره که بعد از انلاک اون رو بزنم
لازم به ذکره طبق فرموده های شما تجربه انلاک دارم ولی اون رو فروختم اسن یکی دیگه است باز هم نشده 198 خوده ایرانسله
الان اگر نیازی به های وب ندارید این بهترین فریمور هست و تمام و کامل هست . نخواستید میتونید بازش کنید و 195 های وب مود شده روش بزنی یا 196 ایرانسل مود شده روش بزنی .
Soheil20120
30-03-2020, 20:41
الان اگر نیازی به های وب ندارید این بهترین فریمور هست و تمام و کامل هست . نخواستید میتونید بازش کنید و 195 های وب مود شده روش بزنی یا 196 ایرانسل مود شده روش بزنی .
اقا صابر دنیای معلوماتی خداییش
نه استاد به های وب نیازی ندارم غقط الان میخوام ببینم میشه انلاکش کنم و درعین حال همین فریمور رو داشته باشم یا نمیشه
12041204
30-03-2020, 20:42
من جای دیگه این سوال رو کردم که دیدم اینجا جوابش رو قبلا دادید
مشه لینک این آموزش و فریمور مناسبش رو بفرستید :thumbsup:
راستی بیشتر استفاده من ایرانسل هستش
فقط می خوام مثل مبین نت نشه داستانش و آپدیت نده یه موقع کامل لاک بشه
دیروز مودم b612 مبین نت رو 650 فروختم فقط بخاطر اینکه قابل آنلاک نبود و هزینه بسته هاش هم خیلی بالا بود
اقا صابر دنیای معلوماتی خداییش
نه استاد به های وب نیازی ندارم غقط الان میخوام ببینم میشه انلاکش کنم و درعین حال همین فریمور رو داشته باشم یا نمیشه
بله اول انلاک کن بعدا 196 ایرانسل بدون دستکاری رو بزن و بعد بزار اپدیت انلاین بشه به 198 ایرانسل
- - - Updated - - -
من جای دیگه این سوال رو کردم که دیدم اینجا جوابش رو قبلا دادید
مشه لینک این آموزش و فریمور مناسبش رو بفرستید :thumbsup:
12041204
30-03-2020, 20:59
بله اول انلاک کن بعدا 196 ایرانسل بدون دستکاری رو بزن و بعد بزار اپدیت انلاین بشه به 198 ایرانسل
- - - Updated - - -
این روش باید پشت مودم باز بشه ؟
اتصال usb و ... ؟
این روش باید پشت مودم باز بشه ؟
اتصال usb و ... ؟
تنها راه همینه متاسفانه
12041204
30-03-2020, 21:17
تنها راه همینه متاسفانه
فقط می خوام مثل مبین نت نشه داستانش و آپدیت خطرناک نده یه موقع کامل لاک بشه و الفاتحه
دیروز مودم b612 مبین نت رو 650 فروختم فقط بخاطر اینکه قابل آنلاک نبود و هزینه بسته هاش هم خیلی بالا بود
اگر مثل مبین نت نشه ، آپدیت نکنم
البته اتو آپدیت رو خاموش کردم
فقط می خوام مثل مبین نت نشه داستانش و آپدیت خطرناک نده یه موقع کامل لاک بشه و الفاتحه
اگر مثل مبین نت نشه ، آپدیت نکنم
البته اتو آپدیت رو خاموش کردم
اتو اپدیت رو خاموش هم کنید باز ایرانسل بخواد مودم شما رو لاک میکنه یا اپدیت براش میفرسته و اپدیت هم میکنه تنها راه انلاک مودم و نصب فریمور مود شده که جلو اپدیتش بسته شده است مثل فریمور 195 مود شده های وب یا 196 مود شده خود ایرانسل که اپدیتش حذف شده .
Soheil20120
30-03-2020, 22:35
اقا صابر 196 خود ایرانسل رو از کجا بدست بیارم؟
اقا صابر 196 خود ایرانسل رو از کجا بدست بیارم؟
Soheil20120
31-03-2020, 02:19
اقا صابر تا مرحله انلاک رفتم الان مودم انلاک و 195 هست اومدم این فریمور رو با یو اس بی بزنم فایلی واسه کپی و دستور تو cmdنیافتم نشود اومدم لوکال بزنم مثلا میزنه ولی اخرش همون 195 هست چکار باید کرد استاد
اقا صابر تا مرحله انلاک رفتم الان مودم انلاک و 195 هست اومدم این فریمور رو با یو اس بی بزنم فایلی واسه کپی و دستور تو cmdنیافتم نشود اومدم لوکال بزنم مثلا میزنه ولی اخرش همون 195 هست چکار باید کرد استاد
اموزش انلاک رو با دقت مطالعه کنید و از روی همون اموزش میشه هر فریموری رو رو مودم فلش کرد .
Soheil20120
31-03-2020, 03:29
اموزش انلاک رو با دقت مطالعه کنید و از روی همون اموزش میشه هر فریموری رو رو مودم فلش کرد .
اخه تو اون فریمورها با کپی کردن از اسکریپت فایل فلش و گذاشتن تو cmdخودش راه میافته تو این نمیشه چون اسکریپت نداره
Soheil20120
31-03-2020, 08:57
سلام وقتت بخیر استاد دیشب تا 4 شب تست زدم نشد که نشد یه فریمور 197 از قبل بهم داده بودی اونرو راحت زدم ولی اون 196 ایرانسل نمیشه و مطمئن هم هستم مشکل از من نیست چون عرض کردم مثل این دوتا فریمور کنار فایل فلش اون حالت نوت پتی که واردش میشدم کپی میگرفتم بعد تو cmdمیذاشتم با شماره پورت خودش شروع میشد نداره اومدم از یه فریمور دیگه تقلب کنم بسازم براش بازم شروع به کار نکرد
اگه شد راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام وقتت بخیر استاد دیشب تا 4 شب تست زدم نشد که نشد یه فریمور 197 از قبل بهم داده بودی اونرو راحت زدم ولی اون 196 ایرانسل نمیشه و مطمئن هم هستم مشکل از من نیست چون عرض کردم مثل این دوتا فریمور کنار فایل فلش اون حالت نوت پتی که واردش میشدم کپی میگرفتم بعد تو cmdمیذاشتم با شماره پورت خودش شروع میشد نداره اومدم از یه فریمور دیگه تقلب کنم بسازم براش بازم شروع به کار نکرد
اگه شد راهنمایی بفرمایید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soheil20120
31-03-2020, 12:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون استاد البته با خودس نتونستم ولی یه فایل نت پتی کپی کردم از قسمت فایلذفلشذ97 بعد با همون طریف راهنمایی شما پیش رفتم شکر خدا قبول کرد الان هم 198 سریع براش اومد
دقیقا همونی شد که میخواستم هم انلاک شد هم به روز رسانی ها میاد براس
ممنون استاد امثال شما کمن واقعا که بدون هیچ نفعی اینجوری راهنمایی کنن
بازم ممنون
ShadowDragon
31-03-2020, 16:52
اتو اپدیت رو خاموش هم کنید باز ایرانسل بخواد مودم شما رو لاک میکنه یا اپدیت براش میفرسته و اپدیت هم میکنه تنها راه انلاک مودم و نصب فریمور مود شده که جلو اپدیتش بسته شده است مثل فریمور 195 مود شده های وب یا 196 مود شده خود ایرانسل که اپدیتش حذف شده .
این مود شده ها که اشاره کردید،
۱)مثلا مود شده ایرانسل ۱۹۶
بعد نصب، همه سیمکارت ها رو پشتیبانی میکنه؟
۲)من اگه بخوام ظاهرش و UI مودم، مثل هواوی باشه چی رو ازدست میدم؟
۳) بدون محدودیت سیمکارت، یعنی همه رو ساپورت کنه، کدوم یکی رو باید بزنم؟ ارزش داره؟
۳) بدون محدودیت سیمکارت، یعنی همه رو ساپورت کنه، کدوم یکی رو باید بزنم؟ ارزش داره؟
سلام
من هم دقیقا همین سوالات را دارم البته چند تا دیگه هم دارم
4- اگه انلاک کردیم و سیم کارت دیگه انداختیم ایرانسل نمیاد بگه که سریال مودم با اون سیمکات جدید نیست و کلا وصلش نکنه ؟
5- مودم من خود به خود اپدیت شده و شده ورژن 81.198.13.01.234 ایا انلاک میشه ؟
6- بهترین انلاک چیه ؟ (چون من فقط برای پینگ گرفتن از ادرس voice.asiatesh.ir میخوامش)
سلام
4- اگه انلاک کردیم و سیم کارت دیگه انداختیم ایرانسل نمیاد بگه که سریال مودم با اون سیمکات جدید نیست و کلا وصلش نکنه ؟
6- بهترین انلاک چیه ؟ (چون من فقط برای پینگ گرفتن از ادرس voice.asiatesh.ir میخوامش)
بعد انلاک مشکلی بابت ساپورت هیچ سیم کارتی وجود ندارد و مطمئن باشید فقط ما توصیه بعد انلاک استفاده از فریمورهای اپراتوری خود کشورمون هست و علت هم هماهنگی و همخوانی با شبکه و تکنولوژِی استفاده شده در فریمورها و شبکه موبایلی و دیتای کشور هست . در ضمن سعی کنید فریموری رو استفاده کنید ما مود کردیم و جلو اپدیت رو بستیم تا دوباره اپدیت نگیره و خدای ناکرده مودم قفل دائمی نشه . اون ظاهر هواوی هم مهم نیست عینه لانچر یا تم موبایل هست و میتونه هر شکلی باشه . برای بهره برداری از ca و mimo مجبوریم از فریمورها و وب یو ای های خود اپراتورها استفاده کنیم مگر نه میتونید از فریمورهای جنرال خود هواوی بدون این دو امکان استفاده نمایید . من سعی میکنم یک ورژن از 195 های وب رو مود کنم کاملا ظاهر هواوی باشه و دخل و تصرف در داخلش هم کم باشه و فقط امکانات لازم و ضروری فعال باشه
بعد انلاک مشکلی بابت ساپورت هیچ سیم کارتی وجود ندارد و مطمئن باشید فقط ما توصیه بعد انلاک استفاده از فریمورهای اپراتوری خود کشورمون هست و علت هم هماهنگی و همخوانی با شبکه و تکنولوژِی استفاده شده در فریمورها و شبکه موبایلی و دیتای کشور هست . در ضمن سعی کنید فریموری رو استفاده کنید ما مود کردیم و جلو اپدیت رو بستیم تا دوباره اپدیت نگیره و خدای ناکرده مودم قفل دائمی نشه . اون ظاهر هواوی هم مهم نیست عینه لانچر یا تم موبایل هست و میتونه هر شکلی باشه . برای بهره برداری از ca و mimo مجبوریم از فریمورها و وب یو ای های خود اپراتورها استفاده کنیم مگر نه میتونید از فریمورهای جنرال خود هواوی بدون این دو امکان استفاده نمایید . من سعی میکنم یک ورژن از 195 های وب رو مود کنم کاملا ظاهر هواوی باشه و دخل و تصرف در داخلش هم کم باشه و فقط امکانات لازم و ضروری فعال باشه
سلام سوال های من رو همیشه پاسخ بدید
ممنون
سلام
4 - نه نمیتونه بگه و نمیگه و کاری هم از دستش برنمیاد :دی
5 - بله راحت :»
6 - آنلاک چیزی نیست که بهتر یا بدتر داشته باشه صرفا برداشتن و حذف اخطار درخواست کد انلاک مودم هست و اینکه مودم بتونه با همه سیم کارتها با توجه به فریموری که روی اون میزنیم یا وجود داره کار کنه . مثلا 195 های وب بزنیم یا فریمور جنرال بزنیم طیف وسیعی از باندها رو پشتیبانی میکنه مودم از جمله باند 20 فرکانس 800 های وب ولی اگر فریمور ایرانسل رو مودم بزنیم طیف وسیعی از باندها رو از دست میدیم من جمله باند 20 فرکانس 800 . :weird: برا راه اندازی voip روی این مودم مجبورید از فریمور 196 یا 198 خود ایرانسل استفاده کنید چون این قابلیت در این فریمور تکمیل و درسته و قابل بهره برداری هست و توسط خود اسیاتک هم استفاده میشه و رو مودم های i60 اسیاتک هم از همین فریمور استفاده میشه .
4 - نه نمیتونه بگه و نمیگه و کاری هم از دستش برنمیاد :دی
5 - بله راحت :»
6 - آنلاک چیزی نیست که بهتر یا بدتر داشته باشه صرفا برداشتن و حذف اخطار درخواست کد انلاک مودم هست و اینکه مودم بتونه با همه سیم کارتها با توجه به فریموری که روی اون میزنیم یا وجود داره کار کنه . مثلا 195 های وب بزنیم یا فریمور جنرال بزنیم طیف وسیعی از باندها رو پشتیبانی میکنه مودم از جمله باند 20 فرکانس 800 های وب ولی اگر فریمور ایرانسل رو مودم بزنیم طیف وسیعی از باندها رو از دست میدیم من جمله باند 20 فرکانس 800 . :weird: برا راه اندازی voip روی این مودم مجبورید از فریمور 196 یا 198 خود ایرانسل استفاده کنید چون این قابلیت در این فریمور تکمیل و درسته و قابل بهره برداری هست و توسط خود اسیاتک هم استفاده میشه و رو مودم های i60 اسیاتک هم از همین فریمور استفاده میشه .
سلام
پس الان این نسخه کاملترینه
چون هم ویپ رو داره و هم همه کانالاش بازه
درسته ؟ و یا پیشنهاد دیگه ای دارید
من فقط میخواهم به ادرس
voice.asiatesh.ir پینگ داشته باشم
همین
fh.hamed
01-04-2020, 16:56
سلام خدمت اساتید محترم.
بنده چند سوال داشتم که اگه وقت بذارید و پاسخ بدید بسیار ممنونم
1- من الان سیمکارت همراه اول گذاشتم که کد آنلاک میخواد. نمیشه کد آنلاک بزنیم و فریمویر تغییر ندیم؟ آیا کد در دسترس هست؟
2- آساتِک سیمکارت TD-LTE میفروشه و تا اونجایی که پرس و جو کردم خودِ آسیاتِک هم از ایرانسل استفاده میکنه. میشه سیمکارت آسیاتک بدون دستکاری فریمویر استفاده کنم؟ آیا جواب میده یا اینم قفله؟
3- آسیاتک از TDD ایرانسل استفاده میکنه یا از FDD یا جفتش؟
ممنوم که وقت گذاشتید
سلام
پس الان این نسخه کاملترینه
چون هم ویپ رو داره و هم همه کانالاش بازه
درسته ؟ و یا پیشنهاد دیگه ای دارید
من فقط میخواهم به ادرس
voice.asiatesh.ir پینگ داشته باشم
همین
بله اینم خوبه ولی شما از نسخه خود ایرانسل استفاده کن 196 داخل فروم هست .
سلام خدمت اساتید محترم.
بنده چند سوال داشتم که اگه وقت بذارید و پاسخ بدید بسیار ممنونم
1- من الان سیمکارت همراه اول گذاشتم که کد آنلاک میخواد. نمیشه کد آنلاک بزنیم و فریمویر تغییر ندیم؟ آیا کد در دسترس هست؟
2- آساتِک سیمکارت TD-LTE میفروشه و تا اونجایی که پرس و جو کردم خودِ آسیاتِک هم از ایرانسل استفاده میکنه. میشه سیمکارت آسیاتک بدون دستکاری فریمویر استفاده کنم؟ آیا جواب میده یا اینم قفله؟
3- آسیاتک از TDD ایرانسل استفاده میکنه یا از FDD یا جفتش؟
ممنوم که وقت گذاشتید
کد انلاک گرانه دور بر 1 میلیون تومن بله میتونید بخرید و بدید به مودم تا انلاک بشه .
اسیا تک هم همون tdd ایرانسل هست و رو همون شبکه خدمات میده وبله سیم کارت اسیا تک رو مودم قفل ایرانسل هم جواب میده راحت . و اسیا تک فقط tdd داره .
fh.hamed
01-04-2020, 23:27
کد انلاک گرانه دور بر 1 میلیون تومن بله میتونید بخرید و بدید به مودم تا انلاک بشه .
اسیا تک هم همون tdd ایرانسل هست و رو همون شبکه خدمات میده وبله سیم کارت اسیا تک رو مودم قفل ایرانسل هم جواب میده راحت . و اسیا تک فقط tdd داره .
تشکر بابت وقتی که گذاشتید و راهنماییتون. یه سوال دیگه داشتم.
اگه آنلاک کنم راهی هست بازم فریمویر ایرانسل رو بزنم و همچیو به حالت اول برگردونم؟
تشکر بابت وقتی که گذاشتید و راهنماییتون. یه سوال دیگه داشتم.
اگه آنلاک کنم راهی هست بازم فریمویر ایرانسل رو بزنم و همچیو به حالت اول برگردونم؟
بله ولی دیگه مودم قفل نمیشه و انلاک میمونه فقط میتونید همون فریمور خود ایرانسل رو باز بزنید رو مودم و بزارید اپدیت انلاین بگیره و بشه 198 ایرانسل .
daryaband
02-04-2020, 10:59
سلام دوستان
مودم من ایرانسل هست فریمور جدید و کامل نگرفته نمی تونم وارد کنسل مودم بشم لطفا راهنمایی می فرمایید چجوری دستی آپدیت کنم فریمور جدید ایرانسل رو نمیخوام آنلاک کنم؟ممنون
سلام دوستان
مودم من ایرانسل هست فریمور جدید و کامل نگرفته نمی تونم وارد کنسل مودم بشم لطفا راهنمایی می فرمایید چجوری دستی آپدیت کنم فریمور جدید ایرانسل رو نمیخوام آنلاک کنم؟ممنون
ریست کارخانه کنید و و ببنید صفحه وب باز نمیشه نشد راهی نداره باید ببرید و به نمایندگی بدید البته اگر گارانتی هم داشته باشه مگر نه چه به بخش تعمیرات ایرانسل بدید و چه خودتون دست به کار بشید باید پشت مودم باز بشه و فریمور 196 خود ایرانسل روش بارگذاری بشه و فقط مودم انلاک نشه یعنی مرحله اخر که در اموزش انلاک موجود هست و مودم این بار سالم و صحیح با فریمور 196 ایرنسل بالا بیاد و به صفحه وب هم دسترسی داشته باشید و مودم هم قفل بمونه .
اموزش فریمور زدن در این لینک هست شما به جای استفاده از فریمور انلاک و مرحله اجرای اسکریپت انلاک فقط یک بار فریمور 196 ایرانسل رو رو مودمت از طریق usb فلش میکنی و تمام .
اینم 196 ایرانسل
sima_6600
02-04-2020, 11:55
آخرش من نفهمیدم بهترین فریم ورک برای مودم ایرانسل کدوم هست که انلاک کنم شما 100 تا فریم ورک معرفی کردید من کدوم رو بریزم که مودم انلاک بشه و بشه از همه سیم کارت ها توش استفاده کرد. در ضمن من ویندوز 10 دارم مشکل داره اگر نخوام با ویندوز 7 انلاک کنم؟
آخرش من نفهمیدم بهترین فریم ورک برای مودم ایرانسل کدوم هست که انلاک کنم شما 100 تا فریم ورک معرفی کردید من کدوم رو بریزم که مودم انلاک بشه و بشه از همه سیم کارت ها توش استفاده کرد. در ضمن من ویندوز 10 دارم مشکل داره اگر نخوام با ویندوز 7 انلاک کنم؟
ما هیچ وقت 100 تا فریمور نداشتیم و همیشه گفتیم یا 195 های وب یا 196 ایرانسل نصب کنید و تمام
daryaband
02-04-2020, 13:40
ممنون بزرگوار آموزش برام باز نمیشه. که فریمور اصلی ایرانسل بزنم؟
باید مودمو باز کنم؟
تا حالا اینکار و نکردم آموزش کاملی هست؟
- - - Updated - - -
باید مودمو باز کنم؟
- - - Updated - - -
ممنون بزرگوار آموزش برام باز نمیشه. که فریمور اصلی ایرانسل بزنم؟ <br>باید مودمو باز کنم؟ <br>تا حالا اینکار و نکردم آموزش کاملی هست؟ <br><br>
- - - Updated - - -
ممنون بزرگوار آموزش برام باز نمیشه. که فریمور اصلی ایرانسل بزنم؟ <br>باید مودمو باز کنم؟ <br>تا حالا اینکار و نکردم آموزش کاملی هست؟ <br><br>
- - - Updated - - -
daryaband
02-04-2020, 13:46
ممنون بزرگوار آموزش برام باز نمیشه. که فریمور اصلی ایرانسل بزنم؟&nbsp;<br>باید مودمو باز کنم؟&nbsp;<br>تا حالا اینکار و نکردم آموزش کاملی هست؟&nbsp;<br><br>
daryaband
02-04-2020, 14:19
ممنون بزرگوار آموزش برام باز نمیشه. که فریمور اصلی ایرانسل بزنم؟&amp;nbsp;&lt;br&gt;باید مودمو باز کنم؟&amp;nbsp;&lt;br&gt;تا حالا اینکار و نکردم آموزش کاملی هست؟&amp;nbsp;&lt;br&gt;&lt;br&gt;
sima_6600
02-04-2020, 14:45
دوستان من موقع اجرا اسکریپت این ارور رو دریافت میکنم
> adb connect 192.168.1.1:5555
unable to connect to 192.168.1.1:5555
> adb shell "atc AT^NVWREX=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,A,0,0,0"
error: device not found
After pressing the key, the device will reboot.
fh.hamed
02-04-2020, 17:39
بله ولی دیگه مودم قفل نمیشه و انلاک میمونه فقط میتونید همون فریمور خود ایرانسل رو باز بزنید رو مودم و بزارید اپدیت انلاین بگیره و بشه 198 ایرانسل .
بسیار ممنونم از اینکه وقت گذاشتین. پس اگه این کار ایرادی نداره بعد از آنلاک فریمویر ایرانسلو استفاده میکنم چون با 198 ایرانسل هیچ مشکلی ندارم فقط همراه اول نمیخوانه که شما فرمودین آنلاک میمونه. ممنونم از راهنماییتون.
fh.hamed
02-04-2020, 23:07
بسیار بسیار ممنونم از شما آقا صابر و تمام عزیزانی که واسه تهیه فریمویر ها و آموزش ها زحمت کشیدند.
اول فریمویر 195 جنرال زدم و بعدش با اسکریپت مودمو آنلاک کردم و بعد 196 ایرانسل زدم و سیمکارت TD ایرانسل گذاشتم. خودش به ورژن 198 ایرانسل آپدیت شد. الان مودمم هم ایرانسل میخوانه و هم همراه اول و رایتل و ... و خداروشکر مشکلی نداره.
بازم از زحمات همگی عزیزان تشکر میکنم.
دوستان من موقع اجرا اسکریپت این ارور رو دریافت میکنم
> adb connect 192.168.1.1:5555
unable to connect to 192.168.1.1:5555
> adb shell "atc AT^NVWREX=8268,0,12,1,0,0,0,2,0,0,0,A,0,0,0"
error: device not found
After pressing the key, the device will reboot.
درود احتمالا ip مودم بعد از فلش فریمور به 192.168.8.1 تغییر کرده
از توی تنظیمات مودم
اون رو به 192.168.1.1 تغییر بدید و اسکریپت رو اجرا کنید :thumbsup:
باید مودمو باز کنم؟
- - - Updated - - -
باید مودمو باز کنم؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
ممنون بزرگوار آموزش برام باز نمیشه. که فریمور اصلی ایرانسل بزنم؟&nbsp;<br>باید مودمو باز کنم؟&nbsp;<br>تا حالا اینکار و نکردم آموزش کاملی هست؟&nbsp;<br><br>
ممنون بزرگوار آموزش برام باز نمیشه. که فریمور اصلی ایرانسل بزنم؟&amp;nbsp;&lt;br&gt;باید مودمو باز کنم؟&amp;nbsp;&lt;br&gt;تا حالا اینکار و نکردم آموزش کاملی هست؟&amp;nbsp;&lt;br&gt;&lt;br&gt;
در پیغام خصوصی هم براتون لینک 196 ایرانسل و همین اموزش رو فرستادم
Soheil20120
06-04-2020, 21:42
اقا صابر تو کدوم یکی از فریمور هایی که شما باهاش کارکردی امکانات وایرلس بیشتری گنجونده شده ایا امکان انتخاب n onlyتو هیچکدومشون هست چون من روتر دیلینک دارم بسیار کوچک تر و قدیمی تر ولی وایرلسش خیلی قوی تر و با امکانات بیشتریه بخصوص وقتی bو gرو قطع میکنم برد و سرعت افزایش چشمگیری داره ولی وایفای این مودم خیلی خلاصه است
poriya_hashie
06-04-2020, 22:19
اقا صابر تو کدوم یکی از فریمور هایی که شما باهاش کارکردی امکانات وایرلس بیشتری گنجونده شده ایا امکان انتخاب n onlyتو هیچکدومشون هست چون من روتر دیلینک دارم بسیار کوچک تر و قدیمی تر ولی وایرلسش خیلی قوی تر و با امکانات بیشتریه بخصوص وقتی bو gرو قطع میکنم برد و سرعت افزایش چشمگیری داره ولی وایفای این مودم خیلی خلاصه است
صابر جان اگر بشه خیلی خوبه این گزینه و کانال ها رو تو یه ورژن اضافه کنی واقعا وایفای مودم حداقل برای من تو خونه ضعیفه
صابر جان اگر بشه خیلی خوبه این گزینه و کانال ها رو تو یه ورژن اضافه کنی واقعا وایفای مودم حداقل برای من تو خونه ضعیفه
چشم حتما از کانال 1 تا 13 اضافه میکنم و تا پس فردا اپلود میکنم براتون .
poriya_hashie
07-04-2020, 23:51
چشم حتما از کانال 1 تا 13 اضافه میکنم و تا پس فردا اپلود میکنم براتون .
با تشکر از زحمات شما عزیزان :»
ShadowDragon
08-04-2020, 03:20
دوستان در مورد کابل usb مورد استفاده
ایا لازمه مدل خاصی باشه؟ مثلا دیجیکالا چک کردم از ۴ تومن هست به بالا
با توجه به اینکه قراره پاره کنم و لحیم کنم، مهمه یا نه؟
دوستان در مورد کابل usb مورد استفاده
ایا لازمه مدل خاصی باشه؟ مثلا دیجیکالا چک کردم از ۴ تومن هست به بالا
با توجه به اینکه قراره پاره کنم و لحیم کنم، مهمه یا نه؟
سلام اره کابل خوب بگیر
از کابل های نازک و بی کیفیت استفاده نکن ممکنه فلش نیمه کاره بمونه و مشکل ساز بشه
من یکبار از کابل usb تعمیراتی ارزونا استفاده کردم وسط فلش هی قطع میشد !ولی خدارو شکر مودم مشکلی پیدا نکرد
گشتم همون کابل موبایلی که یک سرش رو قطع کرده بودم پیدا کردم و استفاده کردم
شما وقتی کابل با دوام و خوب رو لحیم کاری کنی محافظ پلاستیکیش کمتر میسوزه و عقب نشینی میکنه همین باعث میشه سیم ها در مجاورت هم اتصال نزن!
ShadowDragon
08-04-2020, 12:35
ممنون
با این توضیحات، متوجه شدم کابل خوب اما کابل خوب یعنی چه کابلی؟حدود چه قیمتی؟
ممنون
با این توضیحات، متوجه شدم کابل خوب اما کابل خوب یعنی چه کابلی؟حدود چه قیمتی؟
کابل های کپی موبایل بگیر
بعضی کابل های گوشی های اندرویدی خوبن مثل سامسونگ ها
فیک خوبش 20-30 تومن
Soheil20120
09-04-2020, 19:30
کابل های کپی موبایل بگیر
بعضی کابل های گوشی های اندرویدی خوبن مثل سامسونگ ها
فیک خوبش 20-30 تومن
من یه کابل شارژ اندروید که سر قسمت اندرویدش خراب بود از یهذقسمتی پاره کردم قشنگ هم جواب داد رنگهاش هم تقریبا همون جوریه با همون ترتیب
gherti69
09-04-2020, 19:44
انقدر تاپیکهای زیادی توی این فروم در مورد آنلاک هست آدم گیج میشه!
من i60 ایرانسل دارم
81.198.13.01.234 فریمور فعلیش اینه.
با چه ورژنی آنلاکش کنم که مشکلی پیش نیاد، لطفا لینکش رو بدین.
بعد این مودمها دستورات AT رو ساپورت میکنن؟ دستورات At command برای ارسال sms و تماس و ussd و این چیزها...
توی تاپیک بغلی گفتن فریموری باید نصب کنم که adb داشته باشه، لطفا لینک آخرین ورژنی که همچین قابلیتی داشته باشه و با فریمور فعلی مودمم مشکلی نداشته باشه و آنلاک باشه بدین.
ممنون.
انقدر تاپیکهای زیادی توی این فروم در مورد آنلاک هست آدم گیج میشه!
من i60 ایرانسل دارم
81.198.13.01.234 فریمور فعلیش اینه.
با چه ورژنی آنلاکش کنم که مشکلی پیش نیاد، لطفا لینکش رو بدین.
بعد این مودمها دستورات AT رو ساپورت میکنن؟ دستورات At command برای ارسال sms و تماس و ussd و این چیزها...
توی تاپیک بغلی گفتن فریموری باید نصب کنم که adb داشته باشه، لطفا لینک آخرین ورژنی که همچین قابلیتی داشته باشه و با فریمور فعلی مودمم مشکلی نداشته باشه و آنلاک باشه بدین.
ممنون.
دوست عزیز وقتی لینک اینجارو دادم یعنی آموزش آنلاک همینه
این فریمور هم خودش adb داره
شما برای آنلاک از ابتدای همین تاپیک شروع میکنی دیگه!
دلایل تاپیک های زیاد وجود فریمور های متعدد هست هرکسی از اساتید نسخه ی متفاوتی مود کرده
gherti69
09-04-2020, 19:58
دوست عزیز وقتی لینک اینجارو دادم یعنی آموزش آنلاک همینه
این فریمور هم خودش adb داره
شما برای آنلاک از ابتدای همین تاپیک شروع میکنی دیگه!
دلایل تاپیک های زیاد وجود فریمور های متعدد هست هرکسی از اساتید نسخه ی متفاوتی مود کرده
ممنون دوست عزیز.
سوالم اینه که با توجه به این که فریمور مودمم ورژنش بالاتر از این تاپیک هست، الان ورژن این تاپیک رو بزنم مشکلی پیش نمیاد احیانا؟ چون در اصل داره دانگرید میشه.
کسی از دوستان توی فریمورهای مود شده خودشون تونستن دوتا سیمکارت رو همزمان فعال کنن؟
البته همزمان که نه، منظورم اینه بشه مثلا یه سیم همراه اول گذاشت یه ایرانسل، زمانی یکی از این دوتا نتش قطع شد، اتومات خود مودم سویچ کنه روی سیم دوم. یه جورایی شبیه روتر میکروتیک که میشه باهاش همچین کاری کرد.
اصلا همچین چیزی ممکنه و عملیه با این مودم ها؟
ممنون دوست عزیز.
سوالم اینه که با توجه به این که فریمور مودمم ورژنش بالاتر از این تاپیک هست، الان ورژن این تاپیک رو بزنم مشکلی پیش نمیاد احیانا؟ چون در اصل داره دانگرید میشه.
کسی از دوستان توی فریمورهای مود شده خودشون تونستن دوتا سیمکارت رو همزمان فعال کنن؟
البته همزمان که نه، منظورم اینه بشه مثلا یه سیم همراه اول گذاشت یه ایرانسل، زمانی یکی از این دوتا نتش قطع شد، اتومات خود مودم سویچ کنه روی سیم دوم. یه جورایی شبیه روتر میکروتیک که میشه باهاش همچین کاری کرد.
اصلا همچین چیزی ممکنه و عملیه با این مودم ها؟
سلام نه اتفاقا این فریمور بهتر هست از اونی که الان نصبه روی مودمتون چون اون هنوز بتاهست و باگ داره !:thumbsup:
بله من و دوستان اغلب i60 داریم همراه اول رایتل های وب شاتل موبایل هرچی دلمون بخواد میزاریم استفاده میکنیم :king:
شما آموزش کامل مطالعه کن همه سوالات پاسخ داده شدن :»
gherti69
10-04-2020, 17:05
سلام نه اتفاقا این فریمور بهتر هست از اونی که الان نصبه روی مودمتون چون اون هنوز بتاهست و باگ داره !:thumbsup:
بله من و دوستان اغلب i60 داریم همراه اول رایتل های وب شاتل موبایل هرچی دلمون بخواد میزاریم استفاده میکنیم :king:
شما آموزش کامل مطالعه کن همه سوالات پاسخ داده شدن :»
آموزش رو کامل خوندم ولی در مورد سوال من چیزی ننوشته بود.
فکر میکنم شما منظورم رو اشتباه متوجه شدین.
واضح تر بگم.
بعد از آنلاک قاعدتاً مودم هر سیمکارتی رو قبول میکنه، حالا سوال من اینه که
1. اگه یه سیمکارت مثلا رایتل توی یکی از خشابهای سیمکارت بذارم و یه سیمکارت همراه اول توی خشاب دوم قرار بدم، آیا مودم جفت سیمکارتهارو فعال میکنه؟ یعنی یه زمان اگه رایتل اینترنتش به هر دلیلی قطع شد، مودم به صورت اتوماتیک سویچ میکنه روی سیمکارت همراه اول؟؟؟
2. بعد از آنلاک با نرم افزارهایی که با ماژولهای gsm ارتباط برقرار میکنن و sms ارسال و دریافت میکنن و یا تماس برقرار میکنن با استفاده از AT COMMAND میتونم روی این مودم هم استفاده کنم؟ به جای ماژول GSM از طریق مودم ارسال و دریافت SMS داشته باشه.
mrgspeed
10-04-2020, 17:15
واضح تر بگم.
1. اگه یه سیمکارت مثلا رایتل توی یکی از خشابهای سیمکارت بذارم و یه سیمکارت همراه اول توی خشاب دوم قرار بدم، آیا مودم جفت سیمکارتهارو فعال میکنه؟ یعنی یه زمان اگه رایتل اینترنتش به هر دلیلی قطع شد، مودم به صورت اتوماتیک سویچ میکنه روی سیمکارت همراه اول؟؟؟
2. بعد از آنلاک با نرم افزارهایی که با ماژولهای gsm ارتباط برقرار میکنن و sms ارسال و دریافت میکنن و یا تماس برقرار میکنن با استفاده از AT COMMAND میتونم روی این مودم هم استفاده کنم؟ به جای ماژول GSM از طریق مودم ارسال و دریافت SMS داشته باشه.
این مودم فقط یدونه سیم کارت میخوره
واضح تر بگم.
i60 که ما داریم یک خشاب سیمکارت داره / مگه مال شما دو خشاب داره ؟
واضح تر بگم.
i60 که ما داریم یک خشاب سیمکارت داره / مگه مال شما دو خشاب داره ؟
نه دوستان i60 یه جای سیم بیشتر نداره
ایشون چون دوتا سیم کارت td,fd همراه مودم هست فکر کردن دوتا اسلات
مورد دوم هم بله این مودم قابلیت ارسال پیامک و تماس از طریق سیم کارت روش رو داره
در رابطه با دستورات دقیقش اطلاع ندارم صابر جان بهتر میدونه میاد جوابتون میده
gherti69
10-04-2020, 18:42
آره من معذرت میخوام اشتباه تصور کرده بودم دوتا جای سیم داره، جالب بود اگه همچین قابلیتی میداشت.... بازم معذرت بابت تعداد سیمکارتی که اشتباه کردم.
اما سوال دومم همچنان مهمه برام.
Iranianiranian
10-04-2020, 20:00
سلام به همه دوستان .از کجا باید فهمید ورژن مودم i60 چند هست وچه فریموری روی مودم باید بریزیم.؟فریمور ها با هم فرق دارند برای i60؟
Iranianiranian
10-04-2020, 20:02
از کجا باید فهمید فریمور مودم چند هست و باید چه ورژنی از فریمور بریزیم روی مودم؟
از کجا باید فهمید فریمور مودم چند هست و باید چه ورژنی از فریمور بریزیم روی مودم؟
از طریق ip مودم وارد بشوید 192.168.8.1 یا 192.168.1.1
بخش device information همه چیز رو نوشته
در رابطه با فریمور بسته به نیازتون هست دیگه
فریمور های 196 ایرانسل و های وب که مود شدشون توی همین انجمن هست سرعت و پایداری بهتری نسبت به بقیه دارن!
sinasinahm
17-04-2020, 19:33
سلام، من مودم tf-i60 ایرانسل رو دارم که هم اکنون ورژنش81.198.13.01.234 است سوال من اینه آیا امکان بک آپ گرفتن فیرمور کنونی مودم که متعلق به ایرانسل است وجود داره که اگه یه وقت پشیمون شدم بتونم به حالت لاک شده ی اپراتور ایرانسل برگردم؟
سلام، من مودم tf-i60 ایرانسل رو دارم که هم اکنون ورژنش81.198.13.01.234 است سوال من اینه آیا امکان بک آپ گرفتن فیرمور کنونی مودم که متعلق به ایرانسل است وجود داره که اگه یه وقت پشیمون شدم بتونم به حالت لاک شده ی اپراتور ایرانسل برگردم؟
سلام خیر . ولی میتونید بعد انلاک و تغییر فریمور دوباره با این توضیحات برگردید رو همون 198 ایرانسل و مودم هم انلاک بمونه :
sinasinahm
17-04-2020, 21:35
آها این فیرمور رو نصب کنم بعدا خودش اتوماتیک به ۱۹۸ ایرانسل آپدیت میشه؟
بعد یک سوال دیگه که داشتم من الان که وارد برنامه smarthome میشم در بخش more settings بعد advanced settings وضعیت unlock device unlock نوشته شده، این آیا برای یک مودم لاک چیز نرمالیه؟ سیم کارت مبین نتم رو که تو دستگاه میزارم ازم کد آنلاک درخواست میکنه..
آها این فیرمور رو نصب کنم بعدا خودش اتوماتیک به ۱۹۸ ایرانسل آپدیت میشه؟
بعد یک سوال دیگه که داشتم من الان که وارد برنامه smarthome میشم در بخش more settings بعد advanced settings وضعیت unlock device unlock نوشته شده، این آیا برای یک مودم لاک چیز نرمالیه؟ سیم کارت مبین نتم رو که تو دستگاه میزارم ازم کد آنلاک درخواست میکنه..
بله نرمال هست
ahmadfadayi
17-04-2020, 22:31
دوستان بنده مودم I60 ایرانسل رو تازه خریداری کردم،این جدید ها هم آنلاک میشه؟
روش جنرال بدون بازکردن مودم چجوریاست؟مشکلی داره؟
دوستان بنده مودم I60 ایرانسل رو تازه خریداری کردم،این جدید ها هم آنلاک میشه؟
روش جنرال بدون بازکردن مودم چجوریاست؟مشکلی داره؟
بله انلاک میشه . روش جنرال نداریم . بدون باز کردن باید کد بخرید از سایتهای ارائه خدمات مودم در خارج کشور ناقابل کد این مودمها از 1000000 تومن شروع میشه
ahmadfadayi
18-04-2020, 02:27
بله انلاک میشه . روش جنرال نداریم . بدون باز کردن باید کد بخرید از سایتهای ارائه خدمات مودم در خارج کشور ناقابل کد این مودمها از 1000000 تومن شروع میشه
بهترین و بی دردسر ترین فریمور همینه که شما گزاشتید؟
iman.rog
19-04-2020, 14:34
درود دوستان
من از فریمویر های زیادی استفاده کردم ولی اون فریمویر مورد نظرم رو پیدا نکردم!
فریمویر مورد نظرم میخوام امکانات زیر رو داشته باشه:
1-دارای هیچ باگی نباشه و مشابه جنرال و ui هواوی باشه.
2-همه قابلیتاش فعال باشه مثل dns , VoLte,CA or MIMO4x4, Ussd, Sms و انتخاب باندهای مختلف.
تو فروم اینقدر فریمویر زیاد شده آدم گیج میشه.
دوستان خوشحال میشم راهنماییم کنید. با سپاس.
درود دوستان
من از فریمویر های زیادی استفاده کردم ولی اون فریمویر مورد نظرم رو پیدا نکردم!
فریمویر مورد نظرم میخوام امکانات زیر رو داشته باشه:
1-دارای هیچ باگی نباشه و مشابه جنرال و ui هواوی باشه.
2-همه قابلیتاش فعال باشه مثل dns , VoLte,CA or MIMO4x4, Ussd, Sms و انتخاب باندهای مختلف.
تو فروم اینقدر فریمویر زیاد شده آدم گیج میشه.
دوستان خوشحال میشم راهنماییم کنید. با سپاس.
شما یه سری به مرکز هواوی در چین بزن و اونجا ثبت سفارش کن برات بسازن :D:»
iman.rog
19-04-2020, 15:42
شما یه سری به مرکز هواوی در چین بزن و اونجا ثبت سفارش کن برات بسازن :D:»
:n19: مرسی بابت پیشنهادت D:
بنظر شما بهترین فریمویر کدوم هست؟
:n19: مرسی بابت پیشنهادت D:
بنظر شما بهترین فریمویر کدوم هست؟
همون 196 ایرانسل خوبه استفاده کن
ahmadfadayi
21-04-2020, 11:50
همون 196 ایرانسل خوبه استفاده کن
196 ایرانسل رو نصب کرد مودم آنلاکه دیگه،میشه سیم کارت همراه اول هم گذاشت؟
196 ایرانسل رو نصب کرد مودم آنلاکه دیگه،میشه سیم کارت همراه اول هم گذاشت؟
اول مودم رو انلاک میکنی بعد 196 ایرانسل رو میزنی و بله مودم انلاک هست و دیگه لاک نمیشه .
ahmadfadayi
21-04-2020, 20:34
اول مودم رو انلاک میکنی بعد 196 ایرانسل رو میزنی و بله مودم انلاک هست و دیگه لاک نمیشه .
شرمنده دوست عزیز زیاد سوال کیپرسم
ولی فروم هزار تا فریمور بیشتر گذاشتن،لینک این فریموری که میگید که جلوی آپدیتش هم بسته باشه میدید؟
شرمنده دوست عزیز زیاد سوال کیپرسم
ولی فروم هزار تا فریمور بیشتر گذاشتن،لینک این فریموری که میگید که جلوی آپدیتش هم بسته باشه میدید؟
sinasinahm
25-04-2020, 00:31
با سلام، سوالی داشتم نمیدونم تا چه حد به این تاپیک مربوط میشه: میخواستم بدونم نوع مودم تا چه حد در کیفیت اینترنت تاثیر داره ؟مثلا من یه مودم SLC-130S42G مبین نت و یک مودم TF-i60 ایرانسل دارم و زیاد از سرعت اینترنت مبین نت رضایت ندارم میخواستم بدونم اگه مودم TF-i60 خودم رو آنلاک کنم و سیم کارت مبین نتم رو بزارم توش آیا باعث بهبود سرعت میشه؟ آنتن دهی در منطقه ای که من هستم خوبه...
همچنین میخواستم بدونم آیا امکان تهیه سیم کارت تنها هم از طریق مبین نت وجود داره؟ چون اخیرا دیدم ایرانسل این قابلیت رو از طریق سایتش و فک کنم نمایندگی ها فراهم کرده، با تشکر.
sinasinahm
25-04-2020, 00:38
سلام،سوالی داشتم که نمیدونم در چه حد مربوط به این تاپیک میشه:میخواستم بدونم نوع مودم در چه حد تو سرعت تاثیر داره؟ من یک مودم SLC-130S42G مبین نت و یک مودم TF-i60 ایرانسل رو دارم،کماکان زیاد از سرعت اینترنت مبین نت رضایت ندارم ،میخواستم بدونم با آنلاک کردن مودم TF-i60 و قرار دادن سیم کارت مبین نتم در اون آیا باعث افزایش سرعت اینترنت مبین نت میشه؟آنتن دهی در منطقه ای که من هستم خوبه.
همچنین میخواستم بدونم آیا مبین نت هم سیم کارت TD-LTE رو به تنهایی میفروشه؟ چون جدیدا ایرانسل از طریق سایتش و فک کنم نمایندگی ها فک کنم این کارو میکنه، با تشکر
sinasinahm
25-04-2020, 12:46
سلام،یک سوالی داشتم ،میخواستم بدونم نوع مودم هم در سرعت دریافتی تاثیر داره؟ مثلا من الان مودم SLC-130S42G مبین نتو دارم، ممکنه با آنلاک کردن مودم TF-i60 ایرانسلم و گذاشتن سیم کارت مبین نت سرعت نت مبین نت افزایش پیدا کنه؟
سلام،یک سوالی داشتم ،میخواستم بدونم نوع مودم هم در سرعت دریافتی تاثیر داره؟ مثلا من الان مودم SLC-130S42G مبین نتو دارم، ممکنه با آنلاک کردن مودم TF-i60 ایرانسلم و گذاشتن سیم کارت مبین نت سرعت نت مبین نت افزایش پیدا کنه؟
مبین نت محدود هست و سرعتش هم الان هرچی با مودم خودتون دریافت میکنید با همون i60 هم دریافت خواهید کرد جایی هم من ندیدم مبین نت با مودم i60 پلاس بزنه و بره رو 4.5 tdd ولی ایرانسل چرا + هم میزنه و سرعت هم بله با مودم های معمولی فرق داره در این حالت .
ahmadfadayi
25-04-2020, 19:05
مبین نت محدود هست و سرعتش هم الان هرچی با مودم خودتون دریافت میکنید با همون i60 هم دریافت خواهید کرد جایی هم من ندیدم مبین نت با مودم i60 پلاس بزنه و بره رو 4.5 tdd ولی ایرانسل چرا + هم میزنه و سرعت هم بله با مودم های معمولی فرق داره در این حالت .
من همه کارها رو انجام دادم فقط بجاب فریمور قدیمی نسخه جدید رو زدم
مودم اومده بالا قسمت سیم لاک،ولی اون آنلاکره کار نمیکنه؛چکار کنم؟
من همه کارها رو انجام دادم فقط بجاب فریمور قدیمی نسخه جدید رو زدم
مودم اومده بالا قسمت سیم لاک،ولی اون آنلاکره کار نمیکنه؛چکار کنم؟
با همون فریمور 195 باید مودم رو انلاک کنی و با همون اسکریپت انلاک داخل فایل اموزش و ای پی مودم و ای پی فایل داخل اسکریپت هم چک کن یکی باشه
ahmadfadayi
25-04-2020, 20:40
با همون فریمور 195 باید مودم رو انلاک کنی و با همون اسکریپت انلاک داخل فایل اموزش و ای پی مودم و ای پی فایل داخل اسکریپت هم چک کن یکی باشه
ممنون درست شد.
فقط الان سیم کارتمو گذاشتم روی مودم بعد که داخل گوشی دوباره کذاشتم از همتا پیام اومد که imei مودم ثبت نیست و این حرفها،قضیه ش چیه؟
ممنون درست شد.
فقط الان سیم کارتمو گذاشتم روی مودم بعد که داخل گوشی دوباره کذاشتم از همتا پیام اومد که imei مودم ثبت نیست و این حرفها،قضیه ش چیه؟
هیچی نیست خودش درست میشه بعد یک ماه
سلام. مودم tfi60 ایرانسل آنلاک نشده دارم. با اینکه گزینه آپدیت خاموش بود اما خود به خود به ورژن 198 آپدیت شد که گزینه vpn نداره. راهی داره بتونم برگردم به ورژن های قبلی و آپدیت نشه مجدد به 198؟
سلام. مودم tfi60 ایرانسل آنلاک نشده دارم. با اینکه گزینه آپدیت خاموش بود اما خود به خود به ورژن 198 آپدیت شد که گزینه vpn نداره. راهی داره بتونم برگردم به ورژن های قبلی و آپدیت نشه مجدد به 198؟
راهی نداره هر چقدر هم دانگرید کنی رو 196 یا 192 باز مودم اتومات میره رو 198 شما مجبوری بازش کنی و فریمور مود شده از لودر بزنی روش
سلام - این اپدیت رو ایرانسل داده منم پارسال این مورد رو داشتم اموزش دوستان در اینجا رو مطالعه کردم و انلاک کردم مودممو الانم سیم کارت ش ل بهش وصل کردم :rambo::exclamati هر وقت سیم کارت ی شرکت دیگه رو وصل می کنم بر طراح انلاک این فروم دعا و درود بی کران میفرستم
mehrzad1363
02-05-2020, 16:40
سلام - این اپدیت رو ایرانسل داده منم پارسال این مورد رو داشتم اموزش دوستان در اینجا رو مطالعه کردم و انلاک کردم مودممو الانم سیم کارت ش ل بهش وصل کردم :rambo::exclamati هر وقت سیم کارت ی شرکت دیگه رو وصل می کنم بر طراح انلاک این فروم دعا و درود بی کران میفرستم
سلام
vpn وارد میکنین کار میکنه ؟
اگر آره راه خاصی داره
- - - Updated - - -
سلام
vpn وارد میکنین کار میکنه ؟
اگر آره راه خاصی داره
سلام.
داخل منوی مودم اگر گزینش رو دارید روش کلیک کنید و اول نوع و سپس آدرس سرور و یوز و پسورد رو بزنید و تیکش رو هم بذارید. به بقیه چیزا کاری نداشته باشید. اگر همه چیز درست باشه می نویسه کانکت. برای قطع و وصل کردنش هم کافیه تیک رو بردارید یا بذارید.
ahmadfadayi
08-05-2020, 22:15
من فریمور 196 ایرانسل رو نبب کردم،ولی فقط برای ایرانسل میره رویه حالت 4g+،علتش چیه؟
رامی هست که چنین مشکلی نداشته باشه؟
من فریمور 196 ایرانسل رو نبب کردم،ولی فقط برای ایرانسل میره رویه حالت 4g+،علتش چیه؟
رامی هست که چنین مشکلی نداشته باشه؟
درود این مودم 4g پلاس نیست دوست عزیز و اون نماد معمولاً وقتی ظاهر میشه که روی حالت td ادغام اتفاق افتاده که بازم نهایت سرعت در حد همون 120 مگابیت در خوشبینانه ترین حالت هست !
سایر توضیحات راجب این علامت روی توی این تاپیک دوستان و اساتید مطرح کردن فقط شماره صحفش یادم نیست :دی
نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ahmadfadayi
08-05-2020, 22:43
ادیتتت.......
ahmadfadayi
10-05-2020, 02:31
درود این مودم 4g پلاس نیست دوست عزیز و اون نماد معمولاً وقتی ظاهر میشه که روی حالت td ادغام اتفاق افتاده که بازم نهایت سرعت در حد همون 120 مگابیت در خوشبینانه ترین حالت هست !
سایر توضیحات راجب این علامت روی توی این تاپیک دوستان و اساتید مطرح کردن فقط شماره صحفش یادم نیست :دی
من با سیگنال -108 روی TD و ca فعال 13مگ دانلود میکنه...
در مورد 4.5g هم که داره میفروشه پس خیلی دزد تشریف داره ایرانسل
من با سیگنال -108 روی TD و ca فعال 13مگ دانلود میکنه...
در مورد 4.5g هم که داره میفروشه پس خیلی دزد تشریف داره ایرانسل
برادر دزد نیست یا اطلاعات اشتباه نمیده ملت سواد ندارن یا عقلشون به چشمشون هست این مودم cat6 هست و 4.5 هم محسوب میشه برا tdd گزینه ca تجمیع میکنه حالا یا به صورت تجمیع دو باند مختلف مثل : 42+43 یا همون 42+42 یا 43+43 و برا fdd هم گزینه mimo4*4 که یکی از روش ها و قراردادهای cat6 و شبکه 4.5 هست برا افزایش سرعت و ظاهر شدن علامت + بنده خودم هر دو مورد رو تست زدم و برام ثابت شده که ایرانسل هیچ دروغی به هیچ کسی نگفته تکنولوژی استفاده شده در این مودم به این صورت هست .
ahmadfadayi
15-05-2020, 10:09
دوستان فرکانس TD آسیاتک چیه؟
چون مودم با فریمور 196 ایرانسل آنلاک شده رایتل و همراه اول و امتحان کردم میشناسه ولی آسیاتک رو پیدا نمیکنه
دوستان فرکانس TD آسیاتک چیه؟
چون مودم با فریمور 196 ایرانسل آنلاک شده رایتل و همراه اول و امتحان کردم میشناسه ولی آسیاتک رو پیدا نمیکنه
3500 همون ایرانسله
شما بزارش روی اتوماتیک
pedramcyrus
15-05-2020, 21:53
خدمت شما :
از طریق لوکال اپدیت خود مودم یا برنامه مولتی کست و لن انتقال بدید .
آقا صابر اینکار تست شده هست مشکلی پیش نمیاره ؟ باید به صورت لوکال آپدیت بزنم ؟ الان 195 هستم.
آقا صابر اینکار تست شده هست مشکلی پیش نمیاره ؟ باید به صورت لوکال آپدیت بزنم ؟ الان 195 هستم.
الان 195 جنرال رو مودمت هست ؟ لوکال اپدیت داره ؟ بله این شرایط رو داشته باشید میشه از همون لوکال اپدیت بزنید
pedramcyrus
16-05-2020, 15:11
الان 195 جنرال رو مودمت هست ؟ لوکال اپدیت داره ؟ بله این شرایط رو داشته باشید میشه از همون لوکال اپدیت بزنید
از این آموزش رفتم واسه آنلاک اما آپدیت به 197 update failed داد.
میشه برم رو فریمور 198 اما آنلاک بمونم ؟
خب نمیشه دیگه ما کجا گفتیم از فریمور انلاک یا مود شده میتونی راحت با لوکال اپدیت یا مولتی کست بری به ورژن های دیگه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
اینو برا من نشون بدید ما کی گفتیم یا کسی تونسته انجام بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون دو تا فریمور برا انلاک در تاپیک انلاک مود شدن از اونها نمیتونی راحت با لوکال اپدیت یا مولتی کست بری رو یه فریمور دیگه شما مودمت رو باز میکنی و دوباره از اول با همون اتصال بوت پین و لودر هر فریموری خواستی روش میزنی
pedramcyrus
16-05-2020, 15:59
اون دو تا فریمور برا انلاک در تاپیک انلاک مود شدن از اونها نمیتونی راحت با لوکال اپدیت یا مولتی کست بری رو یه فریمور دیگه شما مودمت رو باز میکنی و دوباره از اول با همون اتصال بوت پین و لودر هر فریموری خواستی روش میزنی
الان این لینک که واسه 198 هست بهترینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _03_AT.zip.html
لحیم کنم وصل کنم در آخر اینو بزنم ؟ دوباره GO میخواد ؟
الان این لینک که واسه 198 هست بهترینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _03_AT.zip.html
لحیم کنم وصل کنم در آخر اینو بزنم ؟ دوباره GO میخواد ؟
بهترین که نیست 198 جنرال هست با ظاهر جدید . بله لحیم کن و از لودر بزن . انلاک دیگه نمیخواد مودمت برا همیشه انلاک شده چون قبلا انلاک کردی با هین فایل go
pedramcyrus
17-05-2020, 19:42
بهترین که نیست 198 جنرال هست با ظاهر جدید . بله لحیم کن و از لودر بزن . انلاک دیگه نمیخواد مودمت برا همیشه انلاک شده چون قبلا انلاک کردی با هین فایل go
آقا صابر من این چند روز خیلی فریمور زدم از 195 بگیر جنرال و 196 اپراتوری تا 198 اما هیچکدوم آنتن دهیش مثل 196 ایرانسلی نبود. اصلا بعضی از فریمور ها پنل مودم کند شده بود. نمیدونم چرا ؟ بنظرت رو همین 196 ایرانسلی بمونم ؟ یا 198 جنرال بزنم ؟ میخوام یکی بزنم دیگه بذارم بمونه.
رو 198 جنرال 3 تا آنتن دارم اما رو 196 ایرانسل 5 تا. مودم هم جاش همونجاس
آقا صابر من این چند روز خیلی فریمور زدم از 195 بگیر جنرال و 196 اپراتوری تا 198 اما هیچکدوم آنتن دهیش مثل 196 ایرانسلی نبود. اصلا بعضی از فریمور ها پنل مودم کند شده بود. نمیدونم چرا ؟ بنظرت رو همین 196 ایرانسلی بمونم ؟ یا 198 جنرال بزنم ؟ میخوام یکی بزنم دیگه بذارم بمونه.
رو 198 جنرال 3 تا آنتن دارم اما رو 196 ایرانسل 5 تا. مودم هم جاش همونجاس
آنتن دهی فریمور 195 های وب و 196 ایرانسل یا 197 جنرال با هم هیچ فرقی نداره از بین اینها یکی رو انتخاب کن و بزن رو مودمت . توصیه من 195 های وب یا 196 ایرانسل هست چرا ؟ چون هر دو ca و mimo4*4 دارن
pedramcyrus
18-05-2020, 10:25
آنتن دهی فریمور 195 های وب و 196 ایرانسل یا 197 جنرال با هم هیچ فرقی نداره از بین اینها یکی رو انتخاب کن و بزن رو مودمت . توصیه من 195 های وب یا 196 ایرانسل هست چرا ؟ چون هر دو ca و mimo4*4 دارن
آیا 198 ایرنسل هم mimo4*4 و ca داره ؟
آیا 198 ایرنسل هم mimo4*4 و ca داره ؟
بله داره ولی از باند 20 های وب پشتیبانی نمیکنه
دوستان، اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2_%D9%82%D8%AF%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7% D8%B1/gXfAAaDc
گفته بدون باز کردن مودم آنلاک میکنه! درسته؟!!! یا حقه بازیه؟
دوستان، اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B2_%D9%82%D8%AF%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7% D8%B1/gXfAAaDc
درود اگر طرف متخصص باشه بله یکی از اساتید نام آشنا عصر برای من مودم دیگه ای رو بدون باز کردن و از راه دور آنلاک کرد !حیف اجازه ندارم جزییات بدم وگرنه تجربه باحالی بود !:biggrin:
MH.Mousavi
18-05-2020, 22:44
دوستان، اینجا:
ابنا کلاهبردارن برچسب رو با سشوار سالم میکنن مودم جدیدا هم که اصلا نیاز به لحیمکاری نداره یه کابل میزنن تو سوراخالی usb
انلاک میکنن میبندن برچسب میزنن یهش تحویلت میدن. بگو ادرس بده حضوری بیام ببینم باز نمیکنی شاید بگه باشه ولی در نهایت میپیچونتت
دوستان، اینجا:
کلاه برداری و تمام
- - - Updated - - -
درود اگر طرف متخصص باشه بله یکی از اساتید نام آشنا عصر برای من مودم دیگه ای رو بدون باز کردن و از راه دور آنلاک کرد !حیف اجازه ندارم جزییات بدم وگرنه تجربه باحالی بود !:biggrin:
مودم i60 رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
ابنا کلاهبردارن برچسب رو با سشوار سالم میکنن مودم جدیدا هم که اصلا نیاز به لحیمکاری نداره یه کابل میزنن تو سوراخالی usb
انلاک میکنن میبندن برچسب میزنن یهش تحویلت میدن. بگو ادرس بده حضوری بیام ببینم باز نمیکنی شاید بگه باشه ولی در نهایت میپیچونتت
دقیقا تا به این لحظه برای ورژن 5 هواوی انلاک مستقیم با فریمور و بدون باز کردن مودم پیدا نشده است .
دوستان من نمیتونم درایور رو نصب کنم .رو اینستال کلیک میکنم هیچی نمیاد -هم ویندوز هفت و هشت امتحان کردم نشد
دوستان من نمیتونم درایور رو نصب کنم .رو اینستال کلیک میکنم هیچی نمیاد -هم ویندوز هفت و هشت امتحان کردم نشد
اموزش دقیق صحیح و کامل هست نتونستید با یک سیستم دیگه هم امتحان کنید باز نتونستید باید مودم رو بدید به کسی که بلده براتون انلاک کنه .
میشه اموزش انلاگ برام بفرستی?
mahdifar3630
01-06-2020, 19:55
سلام خدمت بزگواران مودم به 201 آپدیت شده امکان آنلاک وجود داره؟
- - - Updated - - -
Hossein jabbar
01-06-2020, 21:37
- - - Updated - - -
با تست های اخیری که صابر انجام داده بله با خیال راحت انلاک میشه و همیشه ایرانسل بهتره بله میشه!
موفق باشین:»
simorgh11
02-06-2020, 21:18
سلام
مودم من هم به ورژن 201 آپدیت شد
دوستان اگر آنلاک جواب میده کسی میتونه لینک حذف شده رو برای من بفرسته
با تشکر پیشاپیش
simorgh11
02-06-2020, 22:28
یک سوال از دوستان
چون در مورد های وب توی آموزش نوشتید اتفاق افتاده یعنی با آپدیت 196 دوباره لاک شده و دیگه هم آنلاک نمیشه(آیا منظور اینه که دوباره با لحیم و فلش و... هم آنلاک نمیشه؟؟؟؟)
در مورد ایرانسل همچین مشکلی ممکنه بیفته یعنی ایرانسل آپدیت بده و دوباره لاک بشه
منظور از آنلاک دایمی برای فریمور های موجود یا برای هر فریموری ه
با تشکر
hooshmandkia
04-06-2020, 12:05
با سلام. ممکنه لینک آموزش آنلاک کردن این مودم را برام ارسال کنید؟ تشکر
aligool21
05-06-2020, 08:06
چاره برای فریمور 196؟
ahmadfadayi
05-06-2020, 18:23
چاره برای فریمور 196؟
مشکل این فریمور مگه چیه؟
ای امان از ما مردم که به هم رحم نداریم !
با توجه به اینکه بعضی ها میخوان با فروش این فایل های رایگان دلالی کنن پس لینکشون رو براتون میزارم !
با پوزش از استارتر عزیز که چندسال زحمت کشیدن و آخر سرهم ما شرمندشون شدیم که خوبی هاشون براشون دردسر ساز شد!:»
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این لینک فایل ها همه چی همراهشون هست فقط یک فریمور از توی انجمن بردارید و فلش کنید مثل فریمور 196 ایرانسل یا های وب هر ورژنی با این آموزش فلش میشه :دی
در ضمن بنده هیچ مالکیت و دخل و تصرفی در این فایلا ندارم همه میدونن حاصل زحمات کیه و بسیار سپاس گذارشونیم :»
alirezakh1414
11-06-2020, 12:09
سلام دوستان دیگه این آموزش ادامه پیدا نمیکنه؟ منم یک مودم دارم متاسفانه شرکت فروشنده ماهان نت بهم انداخته و با اینکه سیگنال ندارم حاضر نیست پس بگیره از من میخوام انلاک کنم
سلام دوستان دیگه این آموزش ادامه پیدا نمیکنه؟ منم یک مودم دارم متاسفانه شرکت فروشنده ماهان نت بهم انداخته و با اینکه سیگنال ندارم حاضر نیست پس بگیره از من میخوام انلاک کنم
دوست عزیز وقتی آموزش جامع و کامل هست در پست قبل لینکاش گذاشتیم دیگه چرا باید ادامه کنه؟
شما طبق آموزش پیش برید آنلاک کنید
mahdi__78
12-06-2020, 12:26
سلام
چرا اموزش انلاک کردن i60 رو برداشتید
میشه دوباره بزارید یا برا من بفرستید؟
alirezakh1414
12-06-2020, 14:40
دوست عزیز وقتی آموزش جامع و کامل هست در پست قبل لینکاش گذاشتیم دیگه چرا باید ادامه کنه؟
شما طبق آموزش پیش برید آنلاک کنید
خدا خیرت بده
mahdi__78
12-06-2020, 16:11
سلام اقا صابر خوبی
من میخوام طبق این اموزش انلاک کردنی که گذاشتید عمل کنم ولی فایل لودر ندارم ولی اپدیت جدیدی که برای فریمور ۱۹۶ گذاشتید رو دانلود کردم
میشه فایل لودر رو برام بفرستید
فریمور رو تو مرحله دوم نصب میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید
mahdi__78
12-06-2020, 16:14
با ویندوز ۱۰ میشه انلاک کرد یا نه؟
اخه نوشته بودید مشکل اتصال پیدا میکنه
mahdi__78
12-06-2020, 16:28
اگه میشه اون دوتا فایلو برام بفرستید انلاک کنم منم
سلام اقا صابر خوبی
من میخوام طبق این اموزش انلاک کردنی که گذاشتید عمل کنم ولی فایل لودر ندارم ولی اپدیت جدیدی که برای فریمور ۱۹۶ گذاشتید رو دانلود کردم
میشه فایل لودر رو برام بفرستید
فریمور رو تو مرحله دوم نصب میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام بله اول لودر بعد فریمور
تمام سوالاتی که دارید میپرسید توی فایل آموزشی هست دیگه !کامل و با دقت مطالعه کنید اینم لودر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام وقت به خیر
Software version
81.198.13.01.234
نسخه مودمم این هست . مودم ایرانسل
اینجا پست ها رو خوندم نوشتید فریمور مود شده ایرانسل بزنید باز توی پست ها لینک 196 رسمی ایرانسل رو دادین گفتین اینو بزنید چی کار کنم هم آنلاک بشه هم دوباره بعدا به هر دلیلی لاک نشه
یه مرد پیدا بشه واسه من آماتور یه لطفی کنه مراحل کامل آنلاک رو با توجه به ورژن مودمم بگه انشالا خدا گره از زندگیش باز کنه
سلام آموزش کامل واضح هست اینم لینکاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش تصویری رو مطالعه کنید تمام فایل های مورد نیاز هم هست!
برای فریمور هم از این استفاده کنید که خودمم الان روی مودممه به هیچ وجه آپدیت نمیشه سرعت و امکانات هم عالی
تمام شد رفت به همین سادگی
سلام آموزش کامل واضح هست اینم لینکاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش تصویری رو مطالعه کنید تمام فایل های مورد نیاز هم هست!
برای فریمور هم از این استفاده کنید که خودمم الان روی مودممه به هیچ وجه آپدیت نمیشه سرعت و امکانات هم عالی
تمام شد رفت به همین سادگی
نوشتین از این استفاده کنید یعنی از کدوم؟؟؟؟
نوشتین از این استفاده کنید یعنی از کدوم؟؟؟؟
این انجمن یه باگی داره الان چندین ساله نمیدونم کی میخواد درست بشه !
پست رو ادیت میزنی یا ارسال میکنی گاهی انجام نمیشه گاهی میشه !
برا همین لینک نیوفتاد
این خدمت شما
این انجمن یه باگی داره الان چندین ساله نمیدونم کی میخواد درست بشه !
پست رو ادیت میزنی یا ارسال میکنی گاهی انجام نمیشه گاهی میشه !
برا همین لینک نیوفتاد
این خدمت شما
بله درسته منم این مشکل رو دارم
جسارتا آخرین سوال :
لینکی دادین هم فریمور های وب رو گذاشته هم فریمور ایرانسل رو معرفی کرده
شما کدومشو زدین که راضی هستین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.