PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از بین این ۳ تا دختر کدومش رو برای ازدواج انتخاب میکنین؟

jilwww
21-08-2018, 09:59
سلام لطفا آقایان جواب بدن.

فرض میکنیم شرایط ازدواج رو دارین و ۳ گزینه برای انتخاب. کدومش رو ترجیح میدین
؛ ( فقط این ۳ انتخابو دارین)

۱. دختری که لیسانس داره و مدل هست، بواسطه مدل بودن عکس و فیلم های زیادی از ایشون روی شبکه های اجتماعی هست . هم خودش میگذاره و هم آتلیه ها و آرایشگاهها و مزون ها ... اکثر روزهای ماه در آرایشگاه یا مزون ها هست. قیافشم خوبه. از این راه درآمد داره. بواسطه فعالیش با جماعت مرد معاشرت بیشتری داره.
۲. دختری دیپلم داره ، دربارش تحقیق کردین و دستتون اومده آدم پاک و از خانواده قابل قبولیه، زیباست و با فهم و شعور، اهل مطالعه و البته امروزیه. هنرمنده اما فعلا کار نمیکنه .
۳. دختری که اهل تفریح و گشت و گذاره، روابطش با دیگران آزاده، مسافرتای مجردی میره ... مشروب و فلان . کافه رو ...تحصیلکردس و قیافشم بد نیست. سرکار موقت میره. عکسای شخصیش رو بدون خصوصی کردن اکانت توی شبکه های اجتماعی میذاره.

MMDFullHD
21-08-2018, 11:25
برای من فرفی نداره ولی 1 و 3 باشن خوبه
مخصوصا سه

jilwww
21-08-2018, 11:45
برای من فرفی نداره ولی 1 و 3 باشن خوبه
مخصوصا سه

واست مهم نیست یه ریسکایی داره که ممکنه دورت بزنه و بهت خیانت کنه؟ زن مشروب خورم مگه زن زندگی میشه؟

MMDFullHD
21-08-2018, 12:04
واست مهم نیست یه ریسکایی داره که ممکنه دورت بزنه و بهت خیانت کنه؟ زن مشروب خورم مگه زن زندگی میشه؟

میگن ازون چیزی ک انتظار داری سرت میاد ؟ درسته؟ تو از ادم شماره دو ک دیپلم داره کلا توجیح ای ک گفتی رو ممکنه درست باشه همنطوری ک تو میگی باشه ممکن ضدش هم باشه پس این مورد مثل بازی مین ویندوز اکس پی میمونه ممکنه اشتباه بزنی:n08:
من ادمی رو دیدم ک حتی میگفتی بابا این چادریه این ....... هرچی ک فکر میکردی بخواد خیانت بکنه 35 سالش با یه پسر 14 ساله داشت همیشه اون چیزی ک تو میبنی حقیقت نداره رفیق
دختر اول لیسانس داره خب معلومه تحصیلاتش خوبه مغزش بازه درسته عکس میذاره از خودش رو اینستا و هرچی ولی دلیل نمیشه ک بخواد خیانت بکنه و کارش اونه وقتی ک دل ببنده دیگه عمرا بخواد ب فکر خیانت بیافته سوم مرد هم میتونه دستشو بگیره از کار مزون اینا درش بیاره ک تا خیالش از خیانت تخت باشه
اما سومی

اینو بدون هرکی مشروب میخوره ادم صادقی هست مستی و راستی اکثرا هستن و اصلا ب فکر اینطور چیزا نیست
چرا شاید تو دوستی بخواد با چن نفر بریزه رو هم ولی اگ اونی باشی ک باز تو دلش هستی بدونه زندگیشی دیگه تمومه
صفت شناسی باید بکنیشون ن با زندگی نامه اشون چیزی دستت نمیرسه
من با خیلی دخترا سرو کار داشتم حتی اینایی ک تو میگی خوبن من بدتر ازاینا رو دیدم

jilwww
21-08-2018, 12:12
میگن ازون چیزی ک انتظار داری سرت میاد ؟ درسته؟ تو از ادم شماره دو ک دیپلم داره کلا توجیح ای ک گفتی رو ممکنه درست باشه همنطوری ک تو میگی باشه ممکن ضدش هم باشه پس م

خب تو میتونی بگی توی همه ی موردا یه پتانسیل خیانت هست اما از قدیم گفتن احتیاط شرط عقله. فکر کن تو بدونی تو یه سوراخی ، زیر یه سنگی مار هست ، عقرب هست دستتو خیالت راحت دراز کنی!

صرفا عکس گذاشتن و مشروب خوردن شاید بد نباشه اما خوبم نیست، مگر آدم خودش اهلش باشه که قصش جداست.
داداش یعنی شما با این تفاسیر میگی کسی که شهر باهاش خاطره دارن و استفاده شدس و یه عکسی ازش تو گالری ... برن اونو بگیرن چون مغزش بازه! :n01:

پس این وسط معیارانتخاب همسر چی میگه؟

- - - Updated - - -

hamid3369
21-08-2018, 12:45
جوجه رو اخر پاییز میشمارن از رو ضاهر نمیشه حرفی زد

MMDFullHD
21-08-2018, 12:49
خب تو میتونی بگی توی همه ی موردا یه پتانسیل خیانت هست اما از قدیم گفتن احتیاط شرط عقله. فکر کن تو بدونی تو یه سوراخی ، زیر یه سنگی مار هست ، عقرب هست دستتو خیالت راحت دراز کنی!

صرفا عکس گذاشتن و مشروب خوردن شاید بد نباشه اما خوبم نیست، مگر آدم خودش اهلش باشه که قصش جداست.
داداش یعنی شما با این تفاسیر میگی کسی که شهر باهاش خاطره دارن و استفاده شدس و یه عکسی ازش تو گالری ... برن اونو بگیرن چون مغزش بازه! :n01:

پس این وسط معیارانتخاب همسر چی میگه؟

- - - Updated - - -

اولن داداش تو از کجا میدونی شهر باهاشون خاطره دارن ؟ چون با کلی ادم میگرده باید بگیم ج ده اس؟

اینا ب دانش و تجربه طرف بستگی داره ک چی ب چیه معلومه خودت زیاد سرو کار نداشتی با دختر و ....
ولی در همین حد بگم و برم ک الان دیگ دوره قدیم نیست ک بخوان ننه اقاها بیان تصمیم بگیرن یا دوره داهات نیست عروس رو بندازن رو خرو ....
نه اینا نیست
باید خودت زرنگ باشی تشخصیات لازم رو انجام بدی
و اینو بدون من خودم شیطونک بازیایی رو کردم و اینکه اگه ی زمان طرفم کرده باشه باید بگم اول بگم خودم نباید میبودم
الانم داداش سال 70 یا 80 نیست داداش 97 هم داره تموم میشه داریم میرم تو 400

shaahani
21-08-2018, 13:16
شماره 3 رو انتخاب میکنم
البته تحصیل کرده بودن رو واسشون نوشتی اما مشخص نشد چقدر ادم با سوادی باشه ، تحصیلات ممکنه باشه اما سواد نباشه ، عقل و فهم و درک هم نباشه

اما در کل ادمی که افتاب مهتاب ندیده باشه آفته زندگیه ، هرچی تجربه بالاتر از نظر من بهتر
مشروب خوری هم اصلا واسه من فاکتوری نیست که بخوام اصلا توی معیار هام حسابش کنم ، بخوره نخوره واسم فرقی نداره
تازه خودمم بعضی وقت ها مشروب میخورم ، اگه پایه خودم باشه که خیلی بهتر

shaahani
21-08-2018, 13:25
آدم از اول ، از ترس اینکه ممکنه زلزله بیاد ، نمیره تو خیابون بخوابه
میره تو خونه زندگی میکنه اما محکم کاری میکنه که خونش رو سرش خراب نشه .

اینکه شاید یکی خیانت کنه دلیل این نیست که ادم ارتباطش رو با بخش عظیمی از جامعه قطع کنه .
من نگاه میکنم که خود اون شخص از نظر شخصیتی قابل اعتماد هست و یا نه .
بعدشم همیشه یک راه نهایی واسه خودم باز میذارم که اگه روزی خیانت دیدم یا به هر دلیلی طرفم دنبال سواستفاده رفت
منم در جواب همین رفتار رو باهاش انجام بدم و درضمن اجازه سو استفاده ندم.

امید رض
21-08-2018, 14:23

۱. دختری که لیسانس داره و مدل هست، بواسطه مدل بودن عکس و فیلم های زیادی از ایشون روی شبکه های اجتماعی هست . هم خودش میگذاره و هم آتلیه ها و آرایشگاهها و مزون ها ... اکثر روزهای ماه در آرایشگاه یا مزون ها هست. قیافشم خوبه. از این راه درآمد داره. بواسطه فعالیش با جماعت مرد معاشرت بیشتری داره.
۲. دختری دیپلم داره ، دربارش تحقیق کردین و دستتون اومده آدم پاک و از خانواده قابل قبولیه، زیباست و با فهم و شعور، اهل مطالعه و البته امروزیه. هنرمنده اما فعلا کار نمیکنه .
۳. دختری که اهل تفریح و گشت و گذاره، روابطش با دیگران آزاده، مسافرتای مجردی میره ... مشروب و فلان . کافه رو ...تحصیلکردس و قیافشم بد نیست. سرکار موقت میره. عکسای شخصیش رو بدون خصوصی کردن اکانت توی شبکه های اجتماعی میذاره.
ببین از این 3مورد کلا دوری کن:n02: چرا؟
اولی غیرقابل کنترل هست چون با مردها زیاد درارتباط هست ادمیزاد غیرقابل پیش بینیه!
دومی فقط بدرد بچه داری:n02: میخوره نه زندگی چون این جور زن ها ماندنی نیستن وزیاد سر مسائل زندگی حساس چیغ وفریاد میزنن ...
سومی بد نیست ولی فاجعس .چون مسافرت های مجردی و رفت وامدها وبدتر پخش عکس های خصوصی افراد زیادی رو جمع میکنه کلا شر هست ایجاهم که ایرانه:n02:
.........
امکان نداره یک فرد زیبا باشه هم شعور وفهم و هنرمند هم باشه پیکاسو هم شعور وفهم نداشت ولی هنرمند بزرگی بود:n02:

ژیان
21-08-2018, 14:24
خب معلومه شماره 2 ! این چه سوالیه؟ کدوم احمقی میاد با دختری ازدواج کنه که معلوم نیست قبلا زیر چند نفر بوده؟

ما هرکاری کنیم و هر چقدر هم بعضی هامون بی غیرت باشن باز هم مرد هستیم و غیرت داریم. اگه دقت کنید حتی اون هایی که دم از روشنفکری و روابط آزاد جنسی میکنن خودشون هرگز ازدواج نمیکنن! یعنی فقط واسه منافع خودشون روشنفکر میشن وگرنه بعید میدونم کسی با دختری ازدواج کنه که حتی 1% شک داشته باشه بهش. (مگر اینکه بسیار زیبا باشه که بعیده تو ایران همچین موردی گیر بیاد :n02:)

ژیان
21-08-2018, 14:33
الانم داداش سال 70 یا 80 نیست داداش 97 هم داره تموم میشه داریم میرم تو 400

فکر کنم سال 1400 اگه شما رو در حال بریدن سر همسایتون مشاهده کنن و بگن داری چیکار میکنی؟ بگی داداش سال 1400 ها! :n02: مگه قرار داد بستیم هرچی سال جلوتر میشه ما بدتر و فاسدتر بشیم؟ اتفاقا زشتی موضوع به همینه که ما به جای اینکه بگیم سال 97 هست باید پاک تر و سالم تر و پیشرفته تر شده باشیم همه پلیدی ها رو می ندازیم گردن زمان و پیشرفت.

MMDFullHD
21-08-2018, 15:02
فکر کنم سال 1400 اگه شما رو در حال بریدن سر همسایتون مشاهده کنن و بگن داری چیکار میکنی؟ بگی داداش سال 1400 ها! :n02: مگه قرار داد بستیم هرچی سال جلوتر میشه ما بدتر و فاسدتر بشیم؟ اتفاقا زشتی موضوع به همینه که ما به جای اینکه بگیم سال 97 هست باید پاک تر و سالم تر و پیشرفته تر شده باشیم همه پلیدی ها رو می ندازیم گردن زمان و پیشرفت.

اخه مملکت ما اون دوره قدیم قران با سوت خوندن دیگه نیست انقلاب های دیگه ای تو راه ان
اینام هیچکدومشون اصلا میگی تو اینده جایی ندارن
بشین و تماشا کن
طرف با مشروب خوردن و ازاد گستن مگه باید اسمش در بیاد خراب؟؟

Sent from my iPhone X using Tapatalk

jilwww
21-08-2018, 21:26
اولن داداش تو از کجا میدونی شهر باهاشون خاطره دارن ؟ چون با کلی ادم میگرده باید بگیم ج ده اس؟

0
خاطره صرفا بد بودن طرف نیست بقول شاعر کافه های شهر هر کدوم یه خاطرس.
تعجب میکنم چطور آدمی رو که مشکلی نداره بهش فکر نمیکنی و میری روی موردی که فقط فکر میکنی مغزش بازه!
یعنی عقل سالم میگه ریسک کمتر = خطر کمتر!!!
قدیمم کسی تصمیم نمیگرفت فرقش با الان اینه یه مدت دو نفر با همن بعد یه رابطه مزخرف طولانی و ضرر زیاد تازه یکی یادش میافته بدرد اونیکی نمیخوره.
خودت حجتو تموم کردی گفتی یکی شبیه خودت و خودت شیطنتایی داشتی. این قصش دیگه جداس.
زندگی حال و هول و بچه بازی نیست وگرنه این جامعه دور از جون شبیه توالت عمومی نمیشد هر دقیقه خیانت و طلاق.
شما اگه یه آدم بی حاشیه و ساده رو بخوای با چهار تا جفنگ برابری بدی در واقع بخودت اول توهین کردی . بالاخره والدین ما یه پا قدیمی تر بودن و حاشیه آدمای امروزی رو نداشتن. این بساطا هم نبوده و اینه زندگیا وای بحال کسی که سر و گوشش بجنبه!

jilwww
21-08-2018, 21:29
ببین از این 3مورد کلا دوری کن:n02: چرا؟
اولی غیرقابل کنترل هست چون با مردها زیاد درارتباط هست ادمیزاد غیرقابل پیش بینیه!
دومی فقط بدرد بچه داری:n02: میخوره نه زندگی چون این جور زن ها ماندنی نیستن وزیاد سر مسائل زندگی حساس چیغ وفریاد میزنن ...
سومی بد نیست ولی فاجعس .چون مسافرت های مجردی و رفت وامدها وبدتر پخش عکس های خصوصی افراد زیادی رو جمع میکنه کلا شر هست ایجاهم که ایرانه:n02:
.........
امکان نداره یک فرد زیبا باشه هم شعور وفهم و هنرمند هم باشه پیکاسو هم شعور وفهم نداشت ولی هنرمند بزرگی بود:n02:

اونی که تو میگی نیست سفارش بده از خارج واست بفرستن. دختری که این خصوصیاتو داشته باشه زن مردای معمولی نمیشه عزیز من

jilwww
21-08-2018, 21:33
خب معلومه شماره 2 ! این چه سوالیه؟ کدوم احمقی میاد با دختری ازدواج کنه که معلوم نیست قبلا زیر چند نفر بوده؟

ما هرکاری کنیم و هر چقدر هم بعضی هامون بی غیرت باشن باز هم مرد هستیم و غیرت داریم. اگه دقت کنید حتی اون هایی که دم از روشنفکری و روابط آزاد جنسی میکنن خودشون هرگز ازدواج نمیکنن! یعنی فقط واسه منافع خودشون روشنفکر میشن وگرنه بعید میدونم کسی با دختری ازدواج کنه که حتی 1% شک داشته باشه بهش. (مگر اینکه بسیار زیبا باشه که بعیده تو ایران همچین موردی گیر بیاد :n02:)

بقول استادمون میگفت روشنفکری مال خونه همسایس

jilwww
22-08-2018, 09:42
اما در کل ادمی که افتاب مهتاب ندیده باشه آفته زندگیه ، هرچی تجربه بالاتر از نظر من بهتر
ر

یک آدم آفتاب مهتاب ندیده صرفا یه آدم غیر اجتماعی نیست ولی حدو مرزی تو زندگی داره.
منظورت از تجربه ی بالاتر رو اینجوری برداشت میکنم ؛

حالا اگر این آدم بخواد تجربش بالابره یعنی شهر رو آباد کنه و اینطوری تجربش بالا بره! خب میخوام صد سال نره.
هر چیزی رو نباید تجربه کرد. یه چیزایی رو باید از مردم ببینی اونا به حد کافی درس عبرتن

shaahani
22-08-2018, 10:40
خیانت معنی که میتونه داشته باشه در زمانی هست که دو نفر باهم دیگه هستن .
اگه طرف دوم در تعهدات و وظایف اصلی که داره کوتاهی نکرده باشه و طرف اول روی تعهداتش پا بگذاره و بره با شخص دیگه ای ، اونوقت میشه خیانت که نگرانی شماست
اما در همه موارد غیر این که بحث شد مثل گذشته افراد ، چیزی به اسم خیانت وجود نداره .
شاید یه روزی بیاد که همه بتونیم کنار همدیگه خوشبخت زندگی کنیم ، اما اون روز قطعا روزی خواهد بود که زن در جامعه آزاد شده باشه
ما قبل از هرچیزی باید یادبگریم که زن یک کالا یا یک جنس مصرفی نیست و جوری باهاش رفتار کنیم که آکبند بمونه ! و اسم ناموس روش بگذاریم !
اونم انسان هست ، مثل همون اکثریت مردهایی که گذشته ای داشته اند ، گذشته داره و حق زندگی و نفس کشیدن داره .

خود شما ی متعصب به گذشته خودت نگاه کن ، شاید روزی بوده که تصور میکردی همسرت رو پیدا کردی ... در اوج احساس و عواطفت رابطه برقرار کردی
و یا حتی از روی هوا و هوس با فردی رابطه جنسی برقرار کردی
اگه شما به عنوان انسان به خودت حق داشتن چنین گذشته ای رو می دی ، هر جوری هم که با عقل و منطق بخوای به موضوع نگاه کنی ، اگر زن رو به عنوان یک انسان همینطور که خودت رو انسان میدونی ، انسان بدونی باید این حق رو برای اون هم قائل باشی .

استاد شما در مورد روشنفکری خیلی بیجا کرده ، این نهایت شعور و فهمش رو میرسونه ...
اکثر شما ها هیچ وقت در زندگی شانس هم صحبتی با یک روشنفکر رو هم پیدا نکردید ، تنها چیزی که به اسم روشنفکر میشناسید ، افراد منفعت طلبی هستند که در زمان نفع شخصی خودشون تنها و تنها ادای روشنفکران رو در میارن .
روشنفکری مال خونه همسایه نیست عزیزانم ، شاید من ازدواج نکرده باشم که اونم دلایل خودشو داره و آینده هنوز نیومده
اما در خونه ما مادرم همیشه آزاد و آزاده بوده ، خواهر کوچکم نیز تا زمانی که ازدواج نکرده بود در خونه من به معنی واقعی آزاد بود ، روزی که مادر سخت گیری کرد ، من به عنوان برادر حمایتش کردم و نگذاشتم آزادیش ذره ای خدشه دار بشه

غیرت اون چیزی نیست که از کودکی برای شما معنی کردن ، یک بار هم که شده به معنی دیگه ای در مورد غیرت فکر کنید .
یک انسان با قلبی بزرگ میتونه وقتی خودش رو غیرتمند بدونه که بتونه کمک کنه همه اطرافیانش به معنای واقعی شاد ، خوشبخت و آزاد باشن و براشون خوشبختی بخره .
این کاریست که تو زندگی بسیار سخته ، اگه نه زن رو جنس دوم دونستن ، تحقیر کردن ، ناموس خوندن و زندانی کردن و زور گفتن کار ساده ای است و به این کارها غیرت نمیگن ، شاید بعضی ها بگن بیشعوری ، بهش فکر کن دوست خوبم .

واقعا نمیدونم در مورد موضوع اینچنینی که دائم و هر روزه بین ما مردها پیش میاد چی بگم ،
فقط میتونم مثل همیشه برای دیگر همجناسنم نقل قولی از یک مرد روشنفکر بیارم

فاحشه کسی هست که در زندگی اش از همخوابی با بزغاله نگذشته است، اما قصد دارد با دختر باکره ازدواج کند

jilwww
22-08-2018, 11:12
واقعا نمیدونم در مورد موضوع اینچنینی که دائم و هر روزه بین ما مردها پیش میاد چی بگم ،
فقط میتونم مثل همیشه برای دیگر همجناسنم نقل قولی از یک مرد روشنفکر بیارم

بدبختی ایرانی ها از زمانی شروع شد که از روشنفکری کلمه ی آزادی رو استخراج کردن!
آیا ما در بقیه زندگی هم روشنفکر هستیم؟ در علم ، امکانات، فناوری ها، سطح رفاه و ...
روشنفکر معنیش اون چیزی نیست که در ذهن شماست بلکه معنیش بلوغ یک انسان از هر نظری هست که اکثر روانشناسان تاییدش میکنن.
من زن بسته و ناراحتی رو در اجتماع نمیبینم ، الان همه آزاد و سر حالن . بهترین رنگ ها ، مدها ، آرایش، تحصیلات ، شغل، ورزش، هنر و ...
این معنی آزادی که بیا برو رها باش فقط دو حالت داره. مرد و زنم نداره؛

۱. من خودم اهلشم و برام فرقی نمیکنه طرف مقابلم چی باشه.
۲. نوع فکر و اصول تربیتی والدینم و محیط هایی که در اون رشد کردم و خیلی چیزها رو آنقدر دیدم که باور کردم همه ی جامعه این رو میخوان و ازش مجسمه ی آزادی ساختم.

معنی حد و مرز شاید تعریفی در ذهن شما نداشته باشه اما برای خیلی ها حتی اروپاییها تعریف شدس. یعنی هر کسی یک حریم خصوصی داره و یکسری افکار رو به جلو . این به معنی دست و پا بسته بودن نیست.
ما ایرانی ها افراط میکنیم یا آزادی رو در ولنگاری جنسی میدونیم یا خوبی رو در بسته بودن صدرصد.
ما حد تعادل نداریم و اینو باید بپذیریم
فاحشه فاحشه هست چه با دو نفر چه با صد نفر . مگر اصولی داشته باشه و بخواد ازدواج کنه. مثل اینکه به زمانی میگفتن تروریست خوب، تروریست بد !!! تروریست خودش واژه ی خطرناکی بود.
دختر باکره و مردی که اصول رو رعایت کرده آدمای مشابهین و میتونن خوشبخت باشن اما بحث این نیست. بحث ما اینه کسانی که در معرض آسیبن میشه ازشون دوری کرد.
دختری که آزاده بعد از ازدواج قطعا در حصار همسر داری قرار میگیره هر چقدر شوهرش روشنفکر باشه باز هم دست و پاش بدلیل عرف اجتماع یا فرهنگ حاکم و سند ازدواج بستس. مثل یه اسب وحشی که بخوای رامش کنی و اگر نخوای اون به کارش ادامه میده و زمانی که بهتر از تو سر مسیر زندگیش قرار بگیره اصولی رو نداشته که بخواد بهش متعهد باشه و تو مهره ی سوخته ای.

kenzu
22-08-2018, 11:24
دیگه بستگی به فرهنگ وتربیت هر کسی داره انتخاب . کسی که عرق خوره دختر عرق خورم میتونه انتخاب کنه . کسی که روابط ازاد داره با دختر ---- هم مشکلی نداره . بستگی به خودت داره که هدفت زندگیه بلند مدته یا چند ماهه .

MMDFullHD
22-08-2018, 11:46
اونی که تو میگی نیست سفارش بده از خارج واست بفرستن. دختری که این خصوصیاتو داشته باشه زن مردای معمولی نمیشه عزیز من

استعداد مخ زنی نداری پس
زن کلا خر بشه شده رفته

dvb55
22-08-2018, 12:12

با سلام
نظر سنجی شما مثل نظر سنجی دوستان صدا و سیما می مونه :n18:. از این مطلب که بگذریم :n05:

شما خودت و شخصیت و خانواده و کار و اخلاق و ... رو اول توضیح بده تا بهت بگم گزینه مناسب چیه.

jilwww
22-08-2018, 12:13
استعداد مخ زنی نداری پس
زن کلا خر بشه شده رفته
با مخ زنی نمیشه یکیو زیاد نگه داشت. میگن مرد موفق کسیه که تمرکزش رو روی یه زن بذاره و خیال راحت به شغل و حرفش و بقیه زندگیش بپردازه

jilwww
22-08-2018, 12:14
با سلام
نظر سنجی شما مثل نظر سنجی دوستان صدا و سیما می مونه :n18:. از این مطلب که بگذریم :n05:

شما خودت و شخصیت و خانواده و کار و اخلاق و ... رو اول توضیح بده تا بهت بگم گزینه مناسب چیه.

این یه سواله که ببینم طرز تفکر بقیه چیه. واسم مهم بود

MMDFullHD
22-08-2018, 13:35
با مخ زنی نمیشه یکیو زیاد نگه داشت. میگن مرد موفق کسیه که تمرکزش رو روی یه زن بذاره و خیال راحت به شغل و حرفش و بقیه زندگیش بپردازه

بحث سر این بود که گفتی
زن مردای معمولی نمیشه عزیز من
ولی میشه داداش
من میکنم
:n02:

ژیان
22-08-2018, 14:38
اما در خونه ما مادرم همیشه آزاد و آزاده بوده ، خواهر کوچکم نیز تا زمانی که ازدواج نکرده بود در خونه من به معنی واقعی آزاد بود ، روزی که مادر سخت گیری کرد ، من به عنوان برادر حمایتش کردم و نگذاشتم آزادیش ذره ای خدشه دار بشه

ما یک همسایه داشتیم که دختر این خانواده کمی ناهنجار بود یعنی ساعت 1 شب میومد خونشون و همیشه صدای دعوا هم می یومد. کلا دختر بی بند و باری بود و برادری بزرگ تر از خودش هم داشت که توی محل خار و خفیف شده بود از دست این خواهرش. حالا سوال که اینجا پیش میاد شما دوست داری هر شب خواهرت رو یکی ببره و آخر شب بیارش در خونه و صرفا به خاطر این جمله آزادی تو حق رو به خواهرت میدی که تا این حد فاسد باشه؟

آزادی درکل چیز خوبیه اما اگه استفاده بد ازش بشه تبدیل به فاجعه میشه. ما حتی آزادی این رو داریم که شخصی دیگه رو از زندگی کردن محروم کنیم. پس آزادی زیادی هم خوب نیست چون فساد آوره.

حالا داری میگی من مشکلی ندارم خواهر مادرم برن رابطه جنسی نامشروع برقرار کنن که من قطعا میتونم قسم بخورم در این صورت شما از نظر روحی روانی در شرایط وحشتناکی به سر میبری.

hamid_diablo
22-08-2018, 15:43
ما یک همسایه داشتیم که دختر این خانواده کمی ناهنجار بود یعنی ساعت 1 شب میومد خونشون و همیشه صدای دعوا هم می یومد. کلا دختر بی بند و باری بود و برادری بزرگ تر از خودش هم داشت که توی محل خار و خفیف شده بود از دست این خواهرش. حالا سوال که اینجا پیش میاد شما دوست داری هر شب خواهرت رو یکی ببره و آخر شب بیارش در خونه و صرفا به خاطر این جمله آزادی تو حق رو به خواهرت میدی که تا این حد فاسد باشه؟

آزادی درکل چیز خوبیه اما اگه استفاده بد ازش بشه تبدیل به فاجعه میشه. ما حتی آزادی این رو داریم که شخصی دیگه رو از زندگی کردن محروم کنیم. پس آزادی زیادی هم خوب نیست چون فساد آوره.

حالا داری میگی من مشکلی ندارم خواهر مادرم برن رابطه جنسی نامشروع برقرار کنن که من قطعا میتونم قسم بخورم در این صورت شما از نظر روحی روانی در شرایط وحشتناکی به سر میبری.

این آزادی بی چون و چرا رمیگرده به عصر روشنگری و تفکراتی که از رنسانس در اروپا شکل گرفت
دکارت گفت : من هستم پس می اندیشم . همین یک جمله تمام گفتمان تمدن سازی غرب رو شکل داد . با این یک جمله انسان اصل شد و فردگرایی ارزش . با این جمله غرب به این نتیجه رسید که هر فرد که ما اندیشد پس میتواند بهترین مسیر را نتخاب کند و درست و غلط را خود به تنهایی تشخیص دهد و با این استدلال آزادی بی قید و بند به فرد عطا شد

sara_program
22-08-2018, 23:23
سلام. این تایپیک خیلی جالب انگیز بود!! من با دقت تمام مطالب رو خوندم. نظر آقایون درباره خانم ها خیلی جالب بود برام.
زیاد در بحث علما دخالت نمی کنم فقط اینو بگم که ازدواج صحیح، یک تعهد دو طرفه است. اینطوری نیست که یکی از طرفین خر بشه یا اینکه اگر دختری اهل مشروبه یعنی دختر خرابیه و یا اینکه اگه دختری مومنه یعنی بدرد بچه داری می خوره!!
التماس تفکر...

jilwww
22-08-2018, 23:40
سلام. این تایپیک خیلی جالب انگیز بود!! من با دقت تمام مطالب رو خوندم. نظر آقایون درباره خانم ها خیلی جالب بود برام.
زیاد در بحث علما دخالت نمی کنم فقط اینو بگم که ازدواج صحیح، یک تعهد دو طرفه است. اینطوری نیست که یکی از طرفین خر بشه یا اینکه اگر دختری اهل مشروبه یعنی دختر خرابیه و یا اینکه اگه دختری مومنه یعنی بدرد بچه داری می خوره!!
التماس تفکر...
من تهمت نزدم و نگفتم کسی مشروب میخوره آدم بدیه میگم ریسک ازدواج باهاش بنظرم بالاس البته باضافه یکسری موردای دیگش.
لطفا بد برداشت نشه قصد تهمت نیست

Stream
23-08-2018, 00:06

به جز مورد دو که کاملا مشکوک هست موارد 1 و 3 مورد مشکل داری ندارن. مشخص هست چطور زندگی می کنند و کسی که اون هم با چنین زندگی ای منطبق هست طبیعتا براش مورد مناسبی خواهند بود.

خاطره صرفا بد بودن طرف نیست بقول شاعر کافه های شهر هر کدوم یه خاطرس.
تعجب میکنم چطور آدمی رو که مشکلی نداره بهش فکر نمیکنی و میری روی موردی که فقط فکر میکنی مغزش بازه!
یعنی عقل سالم میگه ریسک کمتر = خطر کمتر!!!
قدیمم کسی تصمیم نمیگرفت فرقش با الان اینه یه مدت دو نفر با همن بعد یه رابطه مزخرف طولانی و ضرر زیاد تازه یکی یادش میافته بدرد اونیکی نمیخوره.
خودت حجتو تموم کردی گفتی یکی شبیه خودت و خودت شیطنتایی داشتی. این قصش دیگه جداس.
زندگی حال و هول و بچه بازی نیست وگرنه این جامعه دور از جون شبیه توالت عمومی نمیشد هر دقیقه خیانت و طلاق.
شما اگه یه آدم بی حاشیه و ساده رو بخوای با چهار تا جفنگ برابری بدی در واقع بخودت اول توهین کردی . بالاخره والدین ما یه پا قدیمی تر بودن و حاشیه آدمای امروزی رو نداشتن. این بساطا هم نبوده و اینه زندگیا وای بحال کسی که سر و گوشش بجنبه!

عقل سالم میگه دانش بیشتر، ریسک کمتر.

تنها موردی که این وسط اصلا چیزی دربارش مشخص نیست همون مورد 2 هست که نه معلوم هست روزشو چطور می گذرونه و نه اصلا مشخصه چجور آدمیه و تمام اطلاعات از طریق تحقیق (یعنی نظر بقیه) و شناخت خانواده (نه شناخت خود شخص) بدست اومده. در بهترین حالت این شخص هیچ کاری نمی کنه و صبح تا شب رو می گذرونه به امید اینکه شوهر پیدا کنه، در بدترین حالت ایشون یه زندگی و شخصیت کاملا متفاوتی داره که اون اطرافیانی که ازشون تحقیق صورت گرفته کاملا ازش بی اطلاع هستند و خانواده ای داره که فکر می کنند این دختر رو دارند کنترل می کنند در حالی که در دنیای امروزی این چیزها بیشتر قصه برای کودکان است.

وضعیت روانی وحشناک رو اون پسری داره که فکر می کنه چون خودش و یه دختر هر دو از درون یک واژن بیرون اومدن پس حق کنترل اون دختر و تصمیم گرفتن براش رو داره. طبیعتا فردی که اونقدر نگران قضاوت محل درباره خودش هست و در اوج خودخواهی به سر می بره اصلا متوجه نیست که اون دختر خودش یک انسانه و حق داره برای زندگی خودش تصمیم بگیره.

jilwww
23-08-2018, 00:35
به جز مورد دو که کاملا مشکوک هست موارد 1 و 3 مورد مشکل داری ندارن. مشخص هست چطور زندگی می کنند و کسی که اون هم با چنین زندگی ای منطبق هست طبیعتا براش مورد مناسبی خواهند بود.

عقل سالم میگه دانش بیشتر، ریسک کمتر.

تنها موردی که این وسط اصلا چیزی دربارش مشخص نیست همون مورد 2 هست که نه معلوم هست روزشو چطور می گذرونه و نه اصلا مشخصه چجور آدمیه و تمام اطلاعات از طریق تحقیق (یعنی نظر بقیه) و شناخت خانواده (نه شناخت خود شخص) بدست اومده. در بهترین حالت این شخص هیچ کاری نمی کنه و صبح تا شب رو می گذرونه به امید اینکه شوهر پیدا کنه، در بدترین حالت ایشون یه زندگی و شخصیت کاملا متفاوتی داره که اون اطرافیانی که ازشون تحقیق صورت گرفته کاملا ازش بی اطلاع هستند و خانواده ای داره که فکر می کنند این دختر رو دارند کنترل می کنند در حالی که در دنیای امروزی این چیزها بیشتر قصه برای کودکان است.

وضعیت روانی وحشناک رو اون پسری داره که فکر می کنه چون خودش و یه دختر هر دو از درون یک واژن بیرون اومدن پس حق کنترل اون دختر و تصمیم گرفتن براش رو داره. طبیعتا فردی که اونقدر نگران قضاوت محل درباره خودش هست و در اوج خودخواهی به سر می بره اصلا متوجه نیست که اون دختر خودش یک انسانه و حق داره برای زندگی خودش تصمیم بگیره.

از نظر شما مورد دوم مشکوکه!
چطور به این نتیجه سطحی رسیدی علاوه بر مشکوک بودن یه موجود منزویه که هیچکاری نمیکنه و منتظره یا اینکه تحت کنترل شدیده ؟ با استفاده از منابع اینترنتی لنگ در هوا و یا یکسری افراد معلوالحال بیرونی ؟
خیلی مسخرس پروفسور ناراحت نشی ولی اصلا تحلیل خوبی نیست. من خودم با وجود اینکه سر بعضی مسایل تاکید میکنم ولی یه دختر رو تو جامعه ی امروز انقدر ضعیف و تحقیر شده نمیبینم! نگاهت از بالا به پایینه.
من اگر قرار باشه رو این سه مورد فکر کنم قطعا با هر سه یه زمان آشنایی ازدواج خواهم داشت و به گفته شنیده ها بسنده نمیکنم . شما چطور فکر کردی مردم وقتی درباره ی یک شخص نظر مثبتی دارن اون فرد مشکوکه اما یه آدم دوهزاری که صبح و شبش رو معلوم نیست با کی تو کدوم سفره خونه و خیابون و کوه و جنگل میگذرونه کاملا قابل اعتماده؟! و حتی مشکلی نداره!
به وضعیت روانی اشاره کردی ، بنظرت وضعیت روانی وحشتناک اون وضعیتی نیست که یه مشت لا ابالی بی شرم کنار همدیگه یه باتلاق به اسم خانواده تشکیل بدن ؟ که اسم خواهر کوچیکه تو مردم جن..ه و اسم برادر بزرگه جاک.. باشه؟
خانواده فقط بمعنی دور همی نیست و کسی هم برای دیگری تصمیم نمیگیره اما چهار چوبی داره وگرنه فرقی با کف خیابون نداره.

ژیان
23-08-2018, 00:43
من تهمت نزدم و نگفتم کسی مشروب میخوره آدم بدیه میگم ریسک ازدواج باهاش بنظرم بالاس البته باضافه یکسری موردای دیگش.
لطفا بد برداشت نشه قصد تهمت نیست

دقیقا.
اگه سر صبح دیدی یکی نقاب زده با اسلحه داره میره تو بانک معنیش این نیست که میخواد سرقت مسلحانه کنه. یا اگه پیرمردی بازنشسته رفت تو بانک دلیل نمیشه که نمیخواد سرقت مسلحانه کنه! :n02:
التماس تفکر.

این موضوع مشروب خوردن حتی بین پسرها هم تابو هستش یعنی ما تو جمع پسرانه هم اونهایی که مشروب خور هستن از نظر پسرهای با شخصیت هم انسان های حقیری هستن وای به حال اینکه دختر مشروب خور باشه. کلا افرادی که اهل مواد و مشروب و اینها هستن به طرز بسیار فاحشی بی فرهنگ تر و بی شخصیت تر از انسان هایی هستن که این کارها رو انجام نمیدن.

من تا حالا کسی از دوستانم نبوده که اهل مشروب و دختربازی و ... باشه اما انسان با شخصیت و قابل اعتمادی باشه. مهم ترین مشخصه این افراد هم غیر قابل اعتماد بودنشون هست. یعنی آدم به گرگ بیابون راحت تر میتونه اعتماد کنه تا این افرادی که عشق لاتی و مشروب خوری و ... دارن.

Stream
23-08-2018, 00:50
از نظر شما مورد دوم مشکوکه!
چطور به این نتیجه سطحی رسیدی علاوه بر مشکوک بودن یه موجود منزویه که هیچکاری نمیکنه و منتظره یا اینکه تحت کنترل شدیده ؟ با استفاده از منابع اینترنتی لنگ در هوا و یا یکسری افراد معلوالحال بیرونی ؟
خیلی مسخرس پروفسور ناراحت نشی ولی اصلا تحلیل خوبی نیست. من خودم با وجود اینکه سر بعضی مسایل تاکید میکنم ولی یه دختر رو تو جامعه ی امروز انقدر ضعیف و تحقیر شده نمیبینم! نگاهت از بالا به پایینه.

شما دقت نکردید دوست گرامی.

من نگفتم منزوی است، گفتم چیزی دربارش مشخص نیست. توصیفی که شما کردید اینه که شخص کار نمی کنه، تحصیل نکرده، اطرافیان میگن دختر خوبیه و خانواده خوبی داره. عملا هیچ اطلاعاتی درباره شخص بدست نمیاد از این توصیف ها. در یک اکستریم شخص منزوی خانه نشین است و منتظر شوهر، یا در نقطه مقابل شخصی است که اصلا اطرافیانش واقعا شناختی روش ندارند، یا هر چیزی بین این دو حالت. دو مورد دیگه اینطور نبودند و مشخص بود روزشون چطور می گذره و چکار می کنند و یک فرد میتونه آگاهانه تصمیم بگیره دربارشون. درباره مورد دوم اصلا نمیشه آگاهانه تصمیمی گرفت.

من اگر قرار باشه رو این سه مورد فکر کنم قطعا با هر سه یه زمان آشنایی ازدواج خواهم داشت و به گفته شنیده ها بسنده نمیکنم .

بسیار خوب برای شما.

هر وقت تحقیق کردید و اطلاعات بیشتر در اختیار ما گذاشتید بیاید و بگید تا ما نظرمون رو تکمیل و تصحیح کنیم. نظراتی که ارائه میشه بر اساس اطلاعاتی است که شما در پست اول قرار دادید نه چیزهایی که شما قراره در آینده ازشون مطلع بشید!

شما چطور فکر کردی مردم وقتی درباره ی یک شخص نظر مثبتی دارن اون فرد مشکوکه اما یه آدم دوهزاری که صبح و شبش رو معلوم نیست با کی تو کدوم سفره خونه و خیابون و کوه و جنگل میگذرونه کاملا قابل اعتماده؟! و حتی مشکلی نداره!

من نگفتم موارد 1 و 3 قابل اعتماد هستند. توصیفی که از این افراد شد اطلاعات بیشتری درباره شخص به ما میده و برای همین بیشتر مشخص هست شخص چکاره است و چه می کنه.

به وضعیت روانی اشاره کردی ، بنظرت وضعیت روانی وحشتناک اون وضعیتی نیست که یه مشت لا ابالی بی شرم کنار همدیگه یه باتلاق به اسم خانواده تشکیل بدن ؟ که اسم خواهر کوچیکه تو مردم جن..ه و اسم برادر بزرگه جاک.. باشه؟
خانواده فقط بمعنی دور همی نیست و کسی هم برای دیگری تصمیم نمیگیره اما چهار چوبی داره وگرنه فرقی با کف خیابون نداره.

اون خانواده ای که توش یکی (که معمولا مرد هست) برای شخص دیگه (که معمولا زن هست) چارچوب مشخص می کنه باتلاق واقعی است، نه خانواده ای که نگاهشون به این نیست که نظر مردم چیه و براشون بیشتر مهمه که خود افراد خانواده چه چیزی می خوان و دوست دارن چطور زندگی کنن و به همدیگه اونقدر احترام می گذارند که به جای همدیگه فکر نکنند.

اگه نقطه قضاوت نظر مردم هست شما ببینید در جامعه چه چیزی رو خوششون میاد. اکثریت مردم در جامعه زن ستیزی مثل ایران آفتاب مهتاب ندیده بودن دختر رو نکته مثبت می دونند، پس شما با همون ازدواج کنید اگه ملاکتون نظر مردم هست :n26: در اصل زندگی بر اساس نظر مردم هست که خانواده رو تبدیل به کف خیابون می کنه چون افراد دارن نظر کف خیابون رو به خواهر و دخترشون دیکته می کنند که مبادا کف خیابون یه وقت از این افراد ناراضی نباشه.

ژیان
23-08-2018, 00:56

همه حق دارن برای زندگی خودشون تصمیم بگیرن ما هم حق داریم از چیزهایی که بهمون آسیب میزنه جلوگیری کنیم. اگر خواهری انقدر پست فطرت و کثیف شده که غیرت و آبروی خانواده اش رو نادیده بگیره و عذابشون بده دیگه اینجا آزادی معنی نداره.

ما همه آزادیم هرکاری خواستیم می کنیم و ای کاش اینطوری نبود. مثال میزنم که من این آزادی رو دارم بیام شما رو بکشم! خب صرفا چون حق آزادی دارم باید این عمل زشت رو انجام بدم؟ هر گونه مخالفتی باهاش میشه سلب آزادی من؟ اگر در آینده همسرت بی توجه به غیرت و آبروی تو با نزدیک ترین دوستانت رابطه برقرار کنه صرفا به خاطر سلب نشدن آزادیش شما حق هیچ عکس العملی رو نداری؟

منطق بعضی از آدم ها واقعا من رو دیوانه میکنه. وحشتناکه. به صورت باور نکردنی سطحی و ترسناکه.

ژیان
23-08-2018, 01:17
اصلا متوجه نیست که اون دختر خودش یک انسانه و حق داره برای زندگی خودش تصمیم بگیره.

من نمیدونم شما که تا این حد به حق انتخاب احترام میذارید چرا صبح تا شب از در و دیوار می نالید؟ چرا فلانی اینکارو میکنه چرا اون یکی اختلاس میکنه چرا اون یکی عقیده اش اینه چرا اون بالایی فلان کرد و غیره. خب اگه حق انتخاب موجود شری مثل انسان تا این حد برات ارزش داره پس دیگه در برابر نظرات مخالفت جبهه نگیر. اگر همسر/خواهر/مادر شما حق داره به خاطر آزادیش با غیرت و آبروی شما بازی کنه پس اون اختلاسگر هم حق داره به خاطر آزادیش با جیب شما بازی کنه. معادله ساده ای هستش درکش انقدر سخت نیست ما همه در برابر دیگران مسئول هستیم و نه آزادی نه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه این معادله رو از بین ببره.

Stream
23-08-2018, 01:18
همه حق دارن برای زندگی خودشون تصمیم بگیرن ما هم حق داریم از چیزهایی که بهمون آسیب میزنه جلوگیری کنیم. اگر خواهری انقدر پست فطرت و کثیف شده که غیرت و آبروی خانواده اش رو نادیده بگیره و عذابشون بده دیگه اینجا آزادی معنی نداره.

چه جالب، پس در دنیای شما آبروی مرد مهمتر از آزادی زن بر بدن و زندگی خودش هست :n09:

در مثالی که شما زدید آبرو یعنی اینکه برای اینکه یه عده مردم فضول و بی شعور رو راضی نگه داریم، یک برادر باید آزادی خواهرش رو ازش بگیره. و یک خواهر هم باید اولویت زندگیش نظر افراد بی شعور و فضول درباره برادرش باشه نه اینکه چه کاری باعث میشه خودش در زندگی راضی باشه.

آبرو یکی از بیخودترین و کثیف ترین لغت هایی است که در تاریخ بشریت وارد دایره لغات انسان ها شده (که کاربرد عمده اش هم در همین فرهنگ های عقب افتاده مثل فرهنگ ماست) و فقط و فقط به معنی راضی نگه داشتن افراد فضول هست که در چیزی که اصلا بهشون ربط نداره دخالت می کنند. در مثال هایی هم که شما زدید از آبرو در همه حالت ها بدون استثنا همه در چیزهایی که بهشون هیچ ربطی نداره دخالت می کنند.

ما همه آزادیم هرکاری خواستیم می کنیم و ای کاش اینطوری نبود. مثال میزنم که من این آزادی رو دارم بیام شما رو بکشم! خب صرفا چون حق آزادی دارم باید این عمل زشت رو انجام بدم؟ هر گونه مخالفتی باهاش میشه سلب آزادی من؟

عزیز جان شما اگه متوجه نیستی اینکه یه دختر چه وقت بیاد خونه و چه وقت بره و با چه افرادی بگرده به خودش مربوطه نه به برادرش و تشبیه این قضیه با آدم کشی کاملا مع الفارق است من واقعا توان توضیح دادنش رو به شما ندارم چون بدون تعارف، آب از سر شما گذشته و من فقط امیدوارم افرادی که این مطلب شما رو می خونند متوجه باشند قانون Poe در اینترنت همیشه صحیح است.

اگر در آینده همسرت بی توجه به غیرت و آبروی تو با نزدیک ترین دوستانت رابطه برقرار کنه صرفا به خاطر سلب نشدن آزادیش شما حق هیچ عکس العملی رو نداری؟

تنها عکس العملی که از من بر میاد اینه که برم و درخواست طلاق بدم.

شاید برای شما باور نکردنی باشه ولی بله، در اون شرایط من نه حق تنبیه همسرم رو دارم، نه حق کشتن همسرم رو، نه حق کشتن اون شخصی که همسرم باهاش رابطه برقرار کرده رو، نه حق زندانی کردن همسر، نه حق دیکته کردن نظر من به همسرم رو. اینکه همسر من یه کاغذ رو امضا کرده معنیش این نیست که من مالک جان و بدن اون هستم. من فقط میتونم بگم من دیگه این رابطه رو ادامه نخواهم داد.

منطق بعضی از آدم ها واقعا من رو دیوانه میکنه. وحشتناکه. به صورت باور نکردنی سطحی و ترسناکه.

دیدگاه سطحی اون دیدگاهی است که همه چیز رو از منظر نظر و قضاوت دیگران و‌ آبروی خود شخص می بینه که اوج خودخواهی است. منطق دیوانه نکننده شما رو هم در تشبیه آزادی یک زن در روابطش با آزادی در آدم کشی دیدیم. اگر این منطق قراره دیوانه نکننده باشه، بگذارید ما دیوانه باشیم.

+

من نمیدونم شما که تا این حد به حق انتخاب احترام میذارید چرا صبح تا شب از در و دیوار می نالید؟ چرا فلانی اینکارو میکنه چرا اون یکی اختلاس میکنه چرا اون یکی عقیده اش اینه چرا اون بالایی فلان کرد و غیره. خب اگه حق انتخاب موجود شری مثل انسان تا این حد برات ارزش داره پس دیگه در برابر نظرات مخالفت جبهه نگیر. اگر همسر/خواهر/مادر شما حق داره به خاطر آزادیش با غیرت و آبروی شما بازی کنه پس اون اختلاسگر هم حق داره به خاطر آزادیش با جیب شما بازی کنه. معادله ساده ای هستش درکش انقدر سخت نیست ما همه در برابر دیگران مسئول هستیم و نه آزادی نه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه این معادله رو از بین ببره.

برای اینکه انتخاب فقط وقتی معنی داره که شخص زندگی خودش رو می کنه (مثل یک دختر که تصمیم می گیره چه بپوشه یا نپوشه، چکار کنه یا نکنه). قضیه ربطی به پدر و برادرش نداره. اونها خوششون نمیاد میتونن اطلاعیه بدن که خوشمون نمیاد. کسی که اختلاس می کنه داره مال سایرین رو می خوره. بر عکس شما من پدر و برادر رو مالک دختر نمی دونم که فکر کنم زندگی دختر ملک پدر و برادرش هست و تصمیم گیری یک دختر بر بدن و زندگی خودش یعنی تجاوز به حقوق سایرین!‌ :n01:

ژیان
23-08-2018, 01:36
تنها عکس العملی که از من بر میاد اینه که برم و درخواست طلاق بدم.

شاید برای شما باور نکردنی باشه ولی بله، در اون شرایط من نه حق تنبیه همسرم رو دارم، نه حق کشتن همسرم رو، نه حق کشتن اون شخصی که همسرم باهاش رابطه برقرار کرده رو، نه حق زندانی کردن همسر، نه حق دیکته کردن نظر من به همسرم رو. اینکه همسر من یه کاغذ رو امضا کرده معنیش این نیست که من مالک جان و بدن اون هستم. من فقط میتونم بگم من دیگه این رابطه رو ادامه نخواهم داد.

خب پس خدا رو شکر حداقل به طلاق فکر میکنی. کسی هم از کشتن و زندانی کردن حرفی نزد ...
با این حساب پس تو از همسرت متنفر میشی که راضی به طلاق میشی خب بحث ما هم همین بود. پس شما هم جا به جاش غیرتی میشی اما ظاهرا چون خواهری نداری اون مورد بالا شامل حال شما نمیشده واسه همین خیلی روشنفکرانه!!! باهاش برخورد کردی اما به همسر که میرسه طلاق! کاملا مشخصه که خواهر نداری اما این رو بدون که غیرت مرد روی هم خون های خودش مثل خواهرش بیشتر از یه فرد غریبه به اسم همسره.

تقریبا اکثرا هم خون های خودشون مثل برادر و خواهر هر چقدر هم که اذیتشون کنن بازم دوست ندارن که بدبخت بشن اما کافیه یه کینه کوچیک با همسرشون پیدا کنن دوست دارن طرف بدبخت ترین فرد دنیا بشه.

برای اینکه انتخاب فقط وقتی معنی داره که شخص زندگی خودش رو می کنه (مثل یک دختر که تصمیم می گیره چه بپوشه یا نپوشه، چکار کنه یا نکنه). قضیه ربطی به پدر و برادرش نداره.

از نظر شما ربطی به پدر و برادرش نداره چون شاید شما آدم بدون غیرتی باشی پس این منطقی که داری فقط واسه خودت کاربرد داره. (گرچه باید دید وقتی دختردار شدی میتونی با این قضیه کنار بیایی و هی به خودت بگی به من ربطی نداره دخترم الان ساعت 2 شب کجاست و چه بلایی دارن سرش میارن یا نه)

چطور به پدر ربطی نداره اگه اون پدر آبروش براش مهمه؟ اون اختلاسگر مالش رو میبره و اون دختر هم بخواد آبروش رو ببره چه فرقی میکنه؟ شاید اون پدر حتی آبروش مهم تر از مالش باشه.
پس می بینی که اعمال ما روی بقیه هم تاثیر مستقیم داره و کسی حق نداره بگه زندگی دختر به پدر و برادرش ربطی نداره. چون اونها هستن که باید تصمیم بگیرن سیب زمینی باشن یا نه.

Stream
23-08-2018, 01:56
خب پس خدا رو شکر حداقل به طلاق فکر میکنی. کسی هم از کشتن و زندانی کردن حرفی نزد ...
با این حساب پس تو از همسرت متنفر میشی که راضی به طلاق میشی خب بحث ما هم همین بود. پس شما هم جا به جاش غیرتی میشی اما ظاهرا چون خواهری نداری اون مورد بالا شامل حال شما نمیشده واسه همین خیلی روشنفکرانه!!! باهاش برخورد کردی اما به همسر که میرسه طلاق! کاملا مشخصه که خواهر نداری اما این رو بدون که غیرت مرد روی هم خون های خودش مثل خواهرش بیشتر از یه فرد غریبه به اسم همسره.

تقریبا اکثرا هم خون های خودشون مثل برادر و خواهر هر چقدر هم که اذیتشون کنن بازم دوست ندارن که بدبخت بشن اما کافیه یه کینه کوچیک با همسرشون پیدا کنن دوست دارن طرف بدبخت ترین فرد دنیا بشه.

اولا اینکه من خواهر دارم یا خیر نه به شما ربطی داره و نه به بحث تاپیک. اینکه شما هم خواهر دارید یا خیر همینطور. کسی در انجمن بحث شخصی نمی کنه.

ثانیا برای خواهر هم صحبت من دقیقا یکسان خواهد بود، برادری که از کارهایی که خواهرش می کنه خوشش نمیاد آزاد هست با خواهرش ارتباطی نداشته باشه ولی آزاد نیست خواهرش رو مجبور کنه طوری رفتار کنه که بقیه مردم فضول نسبت به این مرد حس خوبی داشته باشند! شما از هر کسی که از رفتارش خوشتون نمیاد میتونید دوری کنید.

و در نهایت هم اسم غیرت رو آوردید که عملا حس مالکیت نسبت به زندگی فرد دیگه است چه همسر چه خواهر و به این ذهنیت برمیگرده که من (مرد) عقلم بیشتر میرسه که خواهرم چطور باید زندگی کنه و این حق رو دارم تمایلات خودم رو بهش دیکته کنم و اون هم باید به حرف من گوش بده چون این آبروی من هست که مهمه! اون که خودش حقی نداره و اصلا وجودش در دنیا برای اینه که قدرت کنترل من روی ناموس و خون خودم به سایرین مشخص بشه! هر چیزی غیر از این هم باتلاق و کف خیابون است :n09:

از زندگیتون در سال 500 میلادی لذت ببرید ولی دنیا از این مرحله عبور کرده حتی اگه برای شما خوش آیند نباشه.

از نظر شما ربطی به پدر و برادرش نداره چون شاید شما آدم بدون غیرتی باشی پس این منطقی که داری فقط واسه خودت کاربرد داره. (گرچه باید دید وقتی دختردار شدی میتونی با این قضیه کنار بیایی و هی به خودت بگی به من ربطی نداره دخترم الان ساعت 2 شب کجاست و چه بلایی دارن سرش میارن یا نه)

چطور به پدر ربطی نداره اگه اون پدر آبروش براش مهمه؟ اون اختلاسگر مالش رو میبره و اون دختر هم بخواد آبروش رو ببره چه فرقی میکنه؟ شاید اون پدر حتی آبروش مهم تر از مالش باشه.

این حرف ها طنز هستند دوست عزیز.

اگه اون پدر براش راضی نگه داشتن سایرین (آبرو) مهمتر از زندگی و خوشحالی دخترش هست خب ایشون هست که متجاوز به حقوق دخترش هست، نه اینکه اون دختر متجاوز به حقوق پدر است چون طوری زندگی نمی کنه که پدرش راضی باشه (که رضایت پدر خودش وابسته به رضایت سایر افراد فضول است).

من و شما حقی از زندگی سایرین نداریم که اگه طوری زندگی کردن که ما خوشمون نیومد، خودمون رو مال باخته بدونیم و خودمون رو تشبیه کنیم به کسی که مالش رو در یک اختلاس باخته. یک خواهر به برادرش چیزی بدهکار نیست.

پس می بینی که اعمال ما روی بقیه هم تاثیر مستقیم داره و کسی حق نداره بگه زندگی دختر به پدر و برادرش ربطی نداره. چون اونها هستن که باید تصمیم بگیرن سیب زمینی باشن یا نه.

بله قطعا اعمال یه دختر روی قضاوت یه عده انسان فضول و بیکار تاثیر می گذاره و بر این اساس پدر و برادری حرف اون افراد فضول بیکار براشون مهم نیست میشن سیب زمینی! :n05:

همونطور که گفتم وقتی در ذهن شما زن موجودی است که وجود داره تا یک پدر یا برادر به بقیه دنیا بفهمونه ایشون چقدر در کنترل املاکش هست مشخصه من و شما به جایی نخواهیم رسید. شما زن رو موجودی می دونید که وجود داره برای اینکه مرد های اطرافش با کنترل کردنش غیرت و آبروی خودشون رو به بقیه نشون بدن. من زن رو موجودی می دونم که وجود داره تا هر طور که دوست داره زندگی کنه و چیزی به پدر یا برادرش بدهکار نیست.

kenzu
23-08-2018, 02:12
میگه طرف مشروب میخوره روابط ازاد هم داره . بعد میگی چون اطلاعات بیشتری بهمون میده کیس مناسبیه باهاش ازدواج کن:n08: . دومیه که اصلا بو میده چون مذهبیه . دیپلمم که داره پس امله منتظره شوهره فقط . داداش ریدی با این طرز فکرت . زیادی اپن مایندی از اون ور بوم افتادی .
جواب منطقی این بود که حداقل بگی درباره هر 3 مورد بیشتر تحقیق کن .

ژیان
23-08-2018, 02:29
اولا اینکه من خواهر دارم یا خیر نه به شما ربطی داره و نه به بحث تاپیک. اینکه شما هم خواهر دارید یا خیر همینطور. کسی در انجمن بحث شخصی نمی کنه.

ثانیا برای خواهر هم صحبت من دقیقا یکسان خواهد بود، برادری که از کارهایی که خواهرش می کنه خوشش نمیاد آزاد هست با خواهرش ارتباطی نداشته باشه ولی آزاد نیست خواهرش رو مجبور کنه طوری رفتار کنه که بقیه مردم فضول نسبت به این مرد حس خوبی داشته باشند! شما از هر کسی که از رفتارش خوشتون نمیاد میتونید دوری کنید.

و در نهایت هم اسم غیرت رو آوردید که عملا حس مالکیت نسبت به زندگی فرد دیگه است چه همسر چه خواهر و به این ذهنیت برمیگرده که من (مرد) عقلم بیشتر میرسه که خواهرم چطور باید زندگی کنه و این حق رو دارم تمایلات خودم رو بهش دیکته کنم و اون هم باید به حرف من گوش بده چون این آبروی من هست که مهمه! اون که خودش حقی نداره و اصلا وجودش در دنیا برای اینه که قدرت کنترل من روی ناموس و خون خودم به سایرین مشخص بشه! هر چیزی غیر از این هم باتلاق و کف خیابون است :n09:

من از فکر کردن بهش هم میترسم خدایی نکرده روزی خواهر،دختر،همسری این چنین داشته باشم پس اگه روزی کسی چنین کاری با من بکنه یعنی من رو مجبور به بی غیرتی زجر آوری کرده که حتی از فکر کردن بهش هم ترس دارم. اگه کسی من رو مجبور به چنین شرایطی بکنه منم هم تا حد توان میتونم اجبار رو به کار بگیرم.

از زندگیتون در سال 500 میلادی لذت ببرید ولی دنیا از این مرحله عبور کرده حد اگه برای شما خوش آیند نباشه.

خدا رو شکر انقدر ثبات شخصیتی داریم که اگه تو دره گرگ ها یا عرش فرشته ها هم زندگی کنیم همینی باشیم که هستیم. زمان نمیتونه آدم های با ثبات رو تغییر بده این ویژگی تغییر توسط زمان و فرهنگ مال کسایی هستش که شخصیت ثابتی از خودشون ندارن.

نکته جالب اینجاست که تو همون آمریکا علم و پیشرفت رو کسایی به وجود آوردن که همه انسان های با اخلاق و با شرف و از خود گذشته ای بودن اما فاحشه ها و مغز گندیده ها پزش رو میدن. همچین از پیشرفت علم و تمدن صحبت میکنن انگار وجود با ارزش و مفیدشون باعث و بانی این پیشرفت بوده.

شما زن رو موجودی می دونید که وجود داره برای اینکه مرد های اطرافش با کنترل کردنش غیرت و آبروی خودشون رو به بقیه نشون بدن.

نه من زن رو موجودی می دونم که باید حداقل های اخلاقی رو رعایت کنه وگرنه اَن هم نمیشه بهش گفت چه برسه زن... زن باید زیباتر و پاک تر از مرد باشه تا قوانین دنیا رعایت شده باشه وگرنه دیگه نمیشه بهش گفت زن و تبدیل میشه به یه پدیده زشت و ناهنجار. هرکسی هم که با این افکار بخواد به گسترش این زشتی و ناهنجاری توی دنیا دامن بزنه به نظر من باید مجازات هم بشه.

دنیا دیگه توان زشت تر از این شدن رو نداره روی افکار مخربتون بیشتر فکر کنید و اولویت هر چیزی رو به پاک بودن بدید نه آزادی بی حد و مرز هر موجود مخرب و ظالمی.

shaahani
23-08-2018, 03:42

خوبه که در مورد همسایه تون دقیقا به برخورد خانواده با خواهر اشاره میکنید .
یک نصیحت برادرانه بهتون میکنم و اون اینکه انسان ها رو چه خواهرت باشن ، چه همسرت اونجوری که مثال زده شد ! مثل یک حیوان یا جنس دوم در نظر نگیرید .
اونها هم مثل شما انسان هستند .
وقتی شما و اکثر جامعه چنین کاری انجام میدین ، نارضایتی و عقده های شدیدی در عزیزترین افراد زندگیتون ایجاد میکنید .
اینها در درجه اول آسیبش به خودتون میرسه و بعد به جامعه .

اینکه ما اشخاص رو کاملا آزاد نگذاریم چون ممکنه از آزادی سو استفاده کنند ؛ همین میشه که اونها رو انسان و هم تراز خودمون ندونیم که بتونن برای خودشون تصمیم بگیرن و قدرت تفکر داشته باشند !

تجربه شخصی من از آزادی کامل خواهرم این بوده که اون رو تبدیل به فردی بسیار شاد و خوشبخت کرده علاوه بر اون بسیار دارای قدرت تفکر و استدلال بالا شده ، در جامعه پویا و داری شخصیت بسیار مستقل و توانایی شده .
نه تنها دچار بی بند و باری یا فاحشگی اوجوری که شما میگید ! نشد ، دقیقا برعکس خودش ارزش های خودش رو درک کرد ، برای خودش و همسرش بهترین زندگی را ساخت .
اگه تا این حدم نظر جامعه براتون مهمه باید بگم ، چه اطرافیان نزدیک ، چه مردم کف کوچه و خیابان ، مات و مبهوت زندگی زیبای ایشان شدند ، چه در زمان مجردی چه الان که همسر و دو فرزند دارد .

این نارضایتی های درونی و مشکلات خانوادگی است که ممکنه فرد در لجبازی و مقابله قرار بده
در مقابل جامعه و خانواده ، بنابراین روسپیگری که برای دریافت پول انجام میشه رو هم در نظر بگیرید ، افرادی از خانواده های مذهبی بیشتر در جامعه مشغول انجامش هستند ، زیرا یک دلیل دوم در جامعه ایران وجود داره که فقط کسب درامد نیست ! اونها از روی لجبازی و برای مقابله با جامعه و خانواده ای که اونها رو جنس دوم کرده شروع به انجام کارهایی میکنند که از نظر عقلانی و فکری هیچ توجی ای براشون نداره .

یک دختر آزاد همیشه بدون محدودیت از کودکی با مردان خانواده و جامعه ارتباط داشته و مرد ها رو نه به عنوان جنس مخالف ؛ بلکه به عنوان یک انسان فهمیده و درک کرده
اونها رو جنس مکمل میدونه و نه مخالف
این باعث میشه در ارتباط زناشویی خودش موفق بشه
از طرف دیگه به عنوان مثال اگه با یک پسری آشنا شد و وارد رابطه عاطفی با اون شد ،از همون لحظه اول برادر و خانواده رو در جریان میگذاره ، کاملا به میل خودش !
حمایت زیاد و مشورت ها مختلف با تجریه های مختلف از خانواده دریافت میکنه ، این باعث میشه در رابطش بسیار راحت باشه و به خوبی بتونه فکر کنه و تصمیم بگیره
اگه رابطه ای واسش بد هست ، زودتر و سریعتر متوجه اون میشه و ازش خارج میشه و همینطور برعکس رابطه خوب خودش رو با شناخت کامل ، میتونه به ازدواج برسونه ... چون خانوادش همه جوره حامی اون هستند و برای خوشبختی و شادی اون از هیچ چیزی دریغ نمیکنن .

این رو مقایسه کنید با دختری که تنها ساعتی دیرتر وقتی از مدرسه و یا دانشگاه به خانه رسیده (مثلا به دلیل رفتن به خرید با دوستان) به چنین دلیل مسخره ای از پدر یا برادر کتک میخورد و هرزه خطاب می شود.
یا حتی دختری که در شرایط خوبی در خانواده است اما خط و خطوت هایی محکمی در آن خانواده جاریست که نباید با مردی بجز خواستگار و همسرش ، ارتباط عاطفی برقرار کند .
اینجور اشخاص شناختی از مردها ندارند و انها رو جنس مخالف میدونن ، هرچقدر هم سعی کنن در ارتباط زناشویی خودشون خوب باشن باز هم نمیتونن ! چون از کودکی از مردها جدا بوده اند و هیچ ایده و فهمی از جنس مرد ندارند .

در نتیجه گیری دوستانه بهتون میگم ، تمام آن مشکلاتی که از آنها فرار میکنید و به خاطر آنها سخت گیری میکنید و حساسیت به خرج میدهید که برای شما پیش نیاید ، دقیقا به دلیل نوع تفکر سنتی شما ، بسیار نزدیک شما خواهند بود .
چه خواهر و یا مادر فاحشه باشد و یا چه همسری که براحتی و متعدد به شما خیانت میکند.
هیچ تفاوتی نمیکنه که شما چقدر او را محدود کنید ، این محدودیت ها هیچ اثری ندارند ! انسان کاری را که بخواهد انجام می دهد .
حالا ممکن است این موضوع بطور کلی از شما مخفی بماند و یا اینکه بطور علنی به مخالفت با شما بپردازد و اینکه شما را جلوی مردم خورد کند ، لذت ببرد.

در مورد مادرم نیز باید بگم بعد از فوت پدرم ، با اینکه بسیار تفکر سنتی ای دارد(از من به عنوان مرد خانه اجازه گرفت و من به او اجازه ازدواج مجدد دادم) و حتی در این امر به او کمک کردم .
او امروز به مراتب از زمان زندگی با پدرم خوشحال تر و خوشبخت تر است ، این احساسات درونی عالی و مثبت خواه و یا نا خواه روی تمام خانواده اثر مثبت گذاشته است بدون اینکه او حتی متوجه این موضوع شود .

ما تا وقتی به این درک و فهم نرسیم که اگر قرار است ، آرامش داشته باشیم و خوشبخت باشیم . می بایست افراد نزدیک به خودمان را چه در خانه و خانواده و چه در محیط کار سعی کنیم به خوشبختی و آرامش برسانیم . همچنان درگیر مشکلات زیادی با زندگی خود خواهیم بود .
اگر خوشبختی میخواهی ابتدا باید توانایی داشته باشی آنرا اهدا کنی .

روشنفکری یعنی آزادی واقعی تفکر و استقلال فکر در همه چیز .
روشنفکران با آزادی پیوند ناگسستنی دارند ، زیرا با عقل و منطق به خوبی میدانند که انسان برای تعالی باید آزاد باشد و آزادی بخش ناگسستنی وجود انسانهاست .
جامعه سطحی نگر ، روشنفکر را از دور می بینه .
اون رو نگاه میکنه و میبینه کارهایی که براشون تابو هست را براحتی میشکنند و برای همین است که تا سخن از روشنفکری میشود تصور بی بندو باری میکنند .
و یا اسم هایی مثل روشنفکر دینی امروزه شنیده میشه ! درحالی که روشنفکری در ضدیت با دین و معمولا با سنت های قدیمی هست .
برای همین هست حتی اشخاصی که روشنفکران رو برای قائل بودن به آزادی دوست دارند ، روزی که با دینشان ضدیت میورزند ، آن روز با آنها دشمن می شوند .!

اما در مورد این جمله شما که
چون مادر و خواهرم رو انسان هایی آزاد ، دونستم .
ابتدا با سفسطه مترسک پوشالی ، سخن من رو تغییر دادین به اینکه نظرم فاحشه گی اونهاست
و سپس با حمله شخصیتی و تهمت داشتن مشکل روحی روانی به من سعی کردین ، موضوع اصلی بحث رو به فراموشی بسپارید و فقر اندیشه خودتون رو مخفی کنید و در بحث پیروز شوید ، ایرادی نداره .
اما باید بدونید با اینجور صحبت کردن ها هرگز نمیشه ، نظراتی رو که هیچ عقل و منطقی ندارند و بر پایه سنت های پوچ قومی قبیله ای برپا شدن رو به خورد افرادی مثل من داد .
برای اینکه نظر و عقیده ای درست دونسته بشه ، شما باید دلیل بیارید ، بطور عملی مثال های اون رو توی جامعه نشون بدین .
با سفسطه کردن ، عوض کردن صحبت من ، اتهام های شخصیتی زدن ، هرگز و هرگز یک نظر اشتباه و ضد عقلانی و احمقانه ، نمیتونه مورد قبول واقع بشه و احترام عقل و منطق رو بدست بیاره .

اینجا مردان باتجربه و به قولی سرد و گرم روزگار چشیده حضور دارن ، بنابراین من میتونم سخنی رو بگم که مثال های عملی اون رو در زندگی به دفعات مشاهده کرده باشید.
چیزی که در جامعه دیده میشه اینه که این خواهران یا همسر همین افراد متعصب ؛ مرتجع و سنتی هستند
که بی هدف به دفعات بسیار زیاد رابطه جنسی با مردان ایجاد میکنن و یا به شغل روسپی گری روی آورده اند.

و اما اگر طرف دیگر را نگاه کنید زن های بسیار آزادی وجود دارند که همسران آنها هر آنچه خواسته اند برایشان فراهم کرده اند ، از هر نظر عاطفی ، مالی ، جنسی و در نهایت حس خوشبختی و آزادی دارند ؛ این زن ها تمام توجه اشان متوجه همسرانشان است و با تمام وجودشان مشغول پاسخ دادن متقابل به آنها هستند .
هر آنچه را که در زندگی مشترک میخواهند دارند و اصلا نیازی وجود ندارد که زناشویی شان را به خطر بیاندازند و یا ترک کند برای رابطه ای دیگر .
یک زن ممکن است شرایط مالی نچندان خوب را تحمل کند و برای بهبود آن کنار همسر خودش تلاش کند .
اما نمیتواند بی توجه ای ، سردی و شکاکیت ، زندانی کردن او و برخورد با وی به عنوان جنس دوم ، کم عقل دانستن او و یا اجازه مرد به خود برای خیانت (فقط برای اینکه جنس مذکر است) را بطور دائم تحمل کند .

خلاصه اینکه اونهایی که از همه بیشتر بخاطر ترس از رابطه نامشروع ، زن ها را زندانی میکنند ، اولین اشخاصی هستند که همین اتفاق ها بر سرشان می آید.

همسر شما یک انسان است ، آزاد است که زندگی کند و انتخاب کند .
برای او به قدری خوب باشید که انتخاب اول آخرش شما باشید ، بعد از سال ها زندگی مشترک نیز هر روز و هر روز باز هم شما رو برای ازدواج انتخاب کند .
اگر فکر کرده اید میتوانید انتخاب او را به عنوان یک انسان با زندانی کردن او ، در دستان خود بگیرید ، به بیراهه رفته ای دوست خوبم
عاقبتی بجز خیانت و یا جدایی در انتظار شما نخواهد بود .

برای یک بار هم که شده
هرچند کوتاه و گذرا ، به این ها فکر کنید دوستم .

silvermanhhh
23-08-2018, 06:10
من میگم اولی و سومی رو بزار کنار،دومی رو بیشتر تحقیق کن،البته همونطور که دوستان گفتن کسی که از خونه نیومده بیرون بعدا زندگیرو برات میکنه تو مخی،سر هر چیزی بات بحث کنه زندگیت میشه زهرمار
لپ کلام من اینه،کلا زن نگیر ،نمیصرفه چه از لحاظ مالی،چه از لحاظ های دیگه

jilwww
23-08-2018, 08:49
شما دقت نکردید دوست گرامی.
.
تحصیلات توی این کشور بنظرت چقدر ارزش داره و اونهایی که تحصیل کردن کجا رو گرفتن؟ حتی در خارج از کشور اکثر افراد مشهور و ثروتمند و بلند پایه تحصیلات خاصی ندارن این فکر برتر هست که حکومت میکنه. ( تحصیلات شعور نمیاره!)
ما نمیتونیم بگیم کسی که تحصیل نکرده یا شاغل نبوده کسیه که خونه نشینه! فکر نمیکنی کسی که کار نمیکنه شاید یه گزینه سومی دیگری باید براش در نظر گرفت؟ اون گزینه سوم اینه که اصلا نیازی نداشته کار کنه! یا اینکه مشکلی داشته ......پس ببین زندگی ها با هم فرق داره.
نمیدونم اما احتمالا اگر اون آدم میومد تو جامعه و علاوه بر کار کردن و تحصیل کردن مثل بعضی از دخترای دانشگاه تو بغل بچه های کلاس دست به دست میشد و تو محیط اجتماعی با من و شما میپرید الان بهش برچسب روشنفکر اجتماعی میزدیم! (بعضی ها ، نه همه)
آیا شما مدافع حقوق زنان هستین؟ قبول دارین جامعه ی ایرانی زن ستیزه؟ خب پس بسم الله
بیایم برای حقوق زنان کاری بکنیم.
بخوایم قوانین حمایتی بیشتری از زنان در مجلس تصویب بشه. برابری در همه ی سطوح اتفاق بیافته. اجازه بدیم در خیلی از سمت ها زنان بر کرسی بنشینن و دستور بدن. برای زندگی مشترک در ضمن عقد نامه حقوقی برای اونها در نظر گرفته بشه و ... خیلی از موارد دیگر
نه اینکه فقط بر آزادی تکیه کنیم ، من درک میکنم ما بر آزادی تکیه میکنیم تا افراد هر روز لخت تر و نسبت به ارزش انسانی خودشون ناآگاه تر بشن. هر روز پسرفت و بازگشت به صدها سال پیش در ممالک دیگر دنیا ... صرفا یک نگاه جنسی زیر چتر کلمه ی آزادی ، تا راه برای مردان باز باشه و از لذایذ بیشتری بهره ببرن! وگرنه یک مرد رو چه به فریاد آزادی برای زن؟ چه منفعتی میتونه برای اون داشته باشه؟ آیا در زندگی مشترک ، شغل، تحصیل ، هنر، ورزش ما به زنان چنین حقوقی میدیم ؟ نه

jilwww
23-08-2018, 09:08
تجربه شخصی من از آزادی کامل خواهرم این بوده که اون رو تبدیل به فردی بسیار شاد و خوشبخت کرده علاوه بر اون بسیار دارای قدرت تفکر و استدلال بالا شده ، در جامعه پویا و داری شخصیت بسیار مستقل و توانایی شده .
نه تنها دچار بی بند و باری یا فاحشگی اوجوری که شما میگید ! نشد ، دقیقا برعکس خودش ارزش های خودش رو درک کرد ، برای خودش و همسرش بهترین زندگی را ساخت .

از نظر منم خواهرم خوشبخترین هست!
از نظر مادر فلان مجرم اعدامی هم پسرش بهترین هست.!
از نظر یک زن هم شوهر اختلاس گرش بهترین مرد هست!
این جامعه هست که تعیین میکنه چه کسی موفق تر هست وگرنه ماست بندی به ماست خودش نمیگه ترش!
فکر نمیکنم اینجا کسی میخواسته دیگری رو محدود کنه اونم در جامعه امروز . بلکه هر خونواده ی اصولی داره وگرنه اصلا نمیشه اسم خونواده روش گذاشت. من هر جور دلم بخواد ، زنم هر جور دلش بخواد و الی ماشالله! روابط جنگل از این زندگی به مراتب عزتش بیشتره.
چه فراون زن هایی که بخاطر آزادی همسرشون دچار پدیده طلاق نمیشن ( هر چیزی حدودی داره). این حدود با دو روش بدست میان؛
تربیتی و آموزشی _ یا ذاتی که بر فهم و شعور خود آدم استواره. ( اینا رو با محدودیت اشتباه نگیرین!!)
شکاک بودن یه مقوله جداست، مثل سردی که اونم بحثش جداست. شما اگر همه ی اینها رو با هم حساب کنی باید بگم بهتره بیشتر مطالعه کنی.

siava5h
23-08-2018, 10:05
جناب Stream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من امروز با خوندن این تاپیک جهالت رو در جامعه دیدم و نمیدونم چرا ذهنم به کاربری به اسم تانکر در تاپیک فرگشت رفت.
و امروز متوجه شدم که پایانی برای تانکرها نیست....!

چگونه میشود اینها را اینگونه تربیت کرد؟ چگونه میشود مغز یک انسان زنده را از تحلیل و ارزیابی متوقف کرد؟
بنظر من این یک دانش بزرگی است که بتوانیم مغز یک انسان زنده را از تحلیل و ارزیابی وا داریم.

انسان زمانی به انسانیت میرسد که درک کند که نمیتواند برای زندگی دیگران تصمیم گیری کند.
آنگاه انقلابی در
عقاید او
مذهب او
زندگی او
فرهنگ او
دانش او
شخصیت و جایگاه او
و جهان بینی او
رخ خواهد داد.

فکر میکنم مجادله با کاربران این تاپیک مناسب شما نیست جناب استریم.
واقعا آب از سر گذشته است.

jilwww
23-08-2018, 10:47
جناب Stream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من امروز با خوندن این تاپیک جهالت رو در جامعه دیدم و نمیدونم چرا ذهنم به کاربری به اسم تانکر در تاپیک فرگشت رفت.

چگونه میشود اینها را اینگونه تربیت کرد؟ چگونه میشود مغز یک انسان زنده را از تحلیل و ارزیابی متوقف کرد؟
بنظر من این یک دانش بزرگی است که بتوانیم مغز یک انسان زنده را از تحلیل و ارزیابی وا داریم.

انسان زمانی به انسانیت میرسد که درک کند که نمیتواند برای زندگی دیگران تصمیم گیری کند.
آنگاه انقلابی در
عقاید او
مذهب او
زندگی او
فرهنگ او
دانش او
شخصیت و جایگاه او
و جهان بینی او
رخ خواهد داد.

پیشنهاد من برای شما استفاده از دم گرده گل گاو زبان و زعفران هست.

نتیجه گیری کودکانه و خودخواهانه!
اینجا هیچکس نگفت میخواد برای زندگی کسی تصمیم بگیره و خیلی حرفه ای تاپیک به این سمت سوق داده شد.
ایرانی ها دنبال چراغ سبز میگردن و چه بهتر این چراغ سبز رو کسی بهشون بده که خودش دهستانش آباده.

Stream
23-08-2018, 12:15
من از فکر کردن بهش هم میترسم خدایی نکرده روزی خواهر،دختر،همسری این چنین داشته باشم پس اگه روزی کسی چنین کاری با من بکنه یعنی من رو مجبور به بی غیرتی زجر آوری کرده که حتی از فکر کردن بهش هم ترس دارم. اگه کسی من رو مجبور به چنین شرایطی بکنه منم هم تا حد توان میتونم اجبار رو به کار بگیرم.

خدا رو شکر انقدر ثبات شخصیتی داریم که اگه تو دره گرگ ها یا عرش فرشته ها هم زندگی کنیم همینی باشیم که هستیم. زمان نمیتونه آدم های با ثبات رو تغییر بده این ویژگی تغییر توسط زمان و فرهنگ مال کسایی هستش که شخصیت ثابتی از خودشون ندارن.

نکته جالب اینجاست که تو همون آمریکا علم و پیشرفت رو کسایی به وجود آوردن که همه انسان های با اخلاق و با شرف و از خود گذشته ای بودن اما فاحشه ها و مغز گندیده ها پزش رو میدن. همچین از پیشرفت علم و تمدن صحبت میکنن انگار وجود با ارزش و مفیدشون باعث و بانی این پیشرفت بوده.

نه من زن رو موجودی می دونم که باید حداقل های اخلاقی رو رعایت کنه وگرنه اَن هم نمیشه بهش گفت چه برسه زن... زن باید زیباتر و پاک تر از مرد باشه تا قوانین دنیا رعایت شده باشه وگرنه دیگه نمیشه بهش گفت زن و تبدیل میشه به یه پدیده زشت و ناهنجار. هرکسی هم که با این افکار بخواد به گسترش این زشتی و ناهنجاری توی دنیا دامن بزنه به نظر من باید مجازات هم بشه.

دنیا دیگه توان زشت تر از این شدن رو نداره روی افکار مخربتون بیشتر فکر کنید و اولویت هر چیزی رو به پاک بودن بدید نه آزادی بی حد و مرز هر موجود مخرب و ظالمی.

در قسمت اول کاملا مشخص کردید ذهنیتون رو. به خاطر راضی کردن مردم و اتهام بی غیرت نبودن حاضر هستید همسر و خواهرتون رو به بردگی بگیرید.

کسانی که آمریکا رو بوجود آوردن برده داشتند، یک نسل کشی در یک قاره جدید انجام دادند و البته نظرشون درباره حقوق زنان و شرایط اجتماعی جامعه کاملا مشابه شما بود و طبیعیه شما اون افراد رو با اخلاق و با شرف می دونید چون در ذهن شما همون دیدگاه ها در حال خودنمایی است. آمریکا خودش از اون ذهنیت فاصله گرفته و از اون دوران با شرمندگی یاد می کنه ولی شما چسبیدید به بدترین نقاط تاریخ آمریکا و اون رو با اخلاق و با شرف می دونید که باز هم اولویت های فکری شما رو نشون میده.

تحصیلات توی این کشور بنظرت چقدر ارزش داره و اونهایی که تحصیل کردن کجا رو گرفتن؟ حتی در خارج از کشور اکثر افراد مشهور و ثروتمند و بلند پایه تحصیلات خاصی ندارن این فکر برتر هست که حکومت میکنه. ( تحصیلات شعور نمیاره!)
ما نمیتونیم بگیم کسی که تحصیل نکرده یا شاغل نبوده کسیه که خونه نشینه! فکر نمیکنی کسی که کار نمیکنه شاید یه گزینه سومی دیگری باید براش در نظر گرفت؟ اون گزینه سوم اینه که اصلا نیازی نداشته کار کنه! یا اینکه مشکلی داشته ......پس ببین زندگی ها با هم فرق داره.
نمیدونم اما احتمالا اگر اون آدم میومد تو جامعه و علاوه بر کار کردن و تحصیل کردن مثل بعضی از دخترای دانشگاه تو بغل بچه های کلاس دست به دست میشد و تو محیط اجتماعی با من و شما میپرید الان بهش برچسب روشنفکر اجتماعی میزدیم! (بعضی ها ، نه همه)

تحصیلات شعور نمیاره ولی بی تحصیل بودن هم شعور نمیاره. وقتی بطور متوسط در سطح جهان نگاه کنید تحصیلات رابطه مستقیمی داره با سطح شعور افراد. نه به این معنی که تحصیلات بوده که افراد رو باشعور کرده بلکه به این معنی که افراد با شعور معمولا تحصیلات خوبی هم دارند. باز هم استثناها وجود داره و حالا شما میخواید اسم 4 بیلیونر رو بیارید که بدون تحصیلات هستند به جاش می تونید اسم هزاران متفکر رو بیارید که همگی تحصیلات و شعور بالایی داشتند.

و صد البته در آخر هم که تحصیل کردن زن رو مساوی دست به دست شدن دختر دونستید که خودش تکلیف شما رو مشخص می کنه.

آیا شما مدافع حقوق زنان هستین؟ قبول دارین جامعه ی ایرانی زن ستیزه؟ خب پس بسم الله
بیایم برای حقوق زنان کاری بکنیم.
بخوایم قوانین حمایتی بیشتری از زنان در مجلس تصویب بشه. برابری در همه ی سطوح اتفاق بیافته. اجازه بدیم در خیلی از سمت ها زنان بر کرسی بنشینن و دستور بدن. برای زندگی مشترک در ضمن عقد نامه حقوقی برای اونها در نظر گرفته بشه و ... خیلی از موارد دیگر
نه اینکه فقط بر آزادی تکیه کنیم ، من درک میکنم ما بر آزادی تکیه میکنیم تا افراد هر روز لخت تر و نسبت به ارزش انسانی خودشون ناآگاه تر بشن. هر روز پسرفت و بازگشت به صدها سال پیش در ممالک دیگر دنیا ... صرفا یک نگاه جنسی زیر چتر کلمه ی آزادی ، تا راه برای مردان باز باشه و از لذایذ بیشتری بهره ببرن! وگرنه یک مرد رو چه به فریاد آزادی برای زن؟ چه منفعتی میتونه برای اون داشته باشه؟ آیا در زندگی مشترک ، شغل، تحصیل ، هنر، ورزش ما به زنان چنین حقوقی میدیم ؟ نه

شما فرض کردید مثلا من مخالف اون قسمت های قرمز هستم گرچه اون ها هم اصلاحات بسیار سطحی هستند. اینکه شما می فرمایید یک مرد رو چه به فریاد آزادی زن خودش نشون میده چقدر دید نزدیک بین و خودخواهانه و خودشیفتگی شدید نسبت به مسائل حقوق بشر دارید. مثل اینکه اون سفیدپوستی که با برده داری مبارزه می کرده بهش بگید یک سفید پوست رو چه به فریاد آزادی سیاه پوست؟

ذهنیتتون رو تغییر بدید دوست گرامی.

آنگاه انقلابی در
عقاید او
مذهب او
زندگی او
فرهنگ او
دانش او
شخصیت و جایگاه او
و جهان بینی او
رخ خواهد داد.

کاملا درسته. پایانی برای تانکر ها نیست.

بدبختانه من بیشتر از 11 سال هست که در تالارهای گفت و گو با تانکرها سر و کار داشتم و تنها چیزی که میشه گفت اینه که به خود این افراد هیچ امیدی نیست و ما هم برای عوض کردن نظر این افراد بحث نمی کنیم. بلکه هدف فقط اینه که شاید کاربر دیگه ای بود که اینقدر آب از سرش نگذشته بود و شاید هنوز امیدی بهش بوده و بعد اون شخص هست که شاید نظرش رو عوض کنه.

jilwww
23-08-2018, 13:21
تحصیلات شعور نمیاره ولی بی تحصیل بودن هم شعور نمیاره. وقتی بطور متوسط در سطح جهان نگاه کنید تحصیلات رابطه مستقیمی داره با سطح شعور افراد.

و صد البته در آخر هم که تحصیل کردن زن رو مساوی دست به دست شدن دختر دونستید که خودش تکلیف شما رو مشخص می کنه.

چقدر دید نزدیک بین و خودخواهانه و خودشیفتگی شدید نسبت به مسائل حقوق بشر دارید.

بلکه هدف فقط اینه که شاید کاربر دیگه ای بود که اینقدر آب از سرش نگذشته بود و شاید هنوز امیدی بهش بوده و بعد اون شخص هست که شاید نظرش رو عوض کنه.

چند تکه ار نوشته ی شما رو جدا کردم . جالبه!

نکنه فکر کردین چهار تا کتاب و جزوه دست به دست کردن و مقاله ای که یکی دیگه زحمتشو بکشه شعور میاره؟
حالا خدا بیامرزه پدر بنیان گذار دانشگاه آزادو ... دیگه صدقه سری دانشگاه آزاد کیه تحصیل نکنه؟ مگر اونی که پول نداشته باشه. خوبه معنی تحصیلاتم فهمیدیم.
خب من گفتم بعضیا نه همه!!! نکنه انکار میکنی از بچه های تزریقی و سیگاری دانشگاه تا دخترایی که از سال اول دانشگاه بقیه رو سرویس میدن تا پایان تحصیلات؟ ( حتی بازم میگم نه همه دخترا بعضی ها ) بعد شما میگی من گفتم تحصیلات مساوی با فلان! اینم یه دروغ
آها پس شما درد حقوق بشر داری؟ جدی میگی؟ برو یه سفری طرفای سیستان و بلوچستان و خیلی از روستاها... نمیخواد برای یه دختر شهری سینه چاک بشی. برو حقوق بشر رو جایی سر بده که دختر ۱۳ ساله شوهر میکنه یا اینکه مدرسه و امکانات محدودی داره. راستی از حقوق بشر غیر از آزادی زنان اونم برای مورد خاصی که تو تاپیک بحثش هست چی میدونین؟
هدف ! جاابه هدف شما کاربران هستن. کدام کاربران؟ چه کسی مخاطب شماست؟ یه دختر کم سن و سال ؟ یه پسر هیجانی؟ شما فکر میکنی آقایون و اساتید و بزرگان میان میخونن؟ نه عزیز کسی که راهشو پیدا کرده مخاطب من و شما نیست و این تاپیکم صرفا نظر سنجی هست .

siava5h
23-08-2018, 14:51

نکنه فکر کردین چهار تا کتاب و جزوه دست به دست کردن و مقاله ای که یکی دیگه زحمتشو بکشه شعور میاره؟
حالا خدا بیامرزه پدر بنیان گذار دانشگاه آزادو ... دیگه صدقه سری دانشگاه آزاد کیه تحصیل نکنه؟ مگر اونی که پول نداشته باشه. خوبه معنی تحصیلاتم فهمیدیم.
خب من گفتم بعضیا نه همه!!! نکنه انکار میکنی از بچه های تزریقی و سیگاری دانشگاه تا دخترایی که از سال اول دانشگاه بقیه رو سرویس میدن تا پایان تحصیلات؟ ( حتی بازم میگم نه همه دخترا بعضی ها ) بعد شما میگی من گفتم تحصیلات مساوی با فلان! اینم یه دروغ
آها پس شما درد حقوق بشر داری؟ جدی میگی؟ برو یه سفری طرفای سیستان و بلوچستان و خیلی از روستاها... نمیخواد برای یه دختر شهری سینه چاک بشی. برو حقوق بشر رو جایی سر بده که دختر ۱۳ ساله شوهر میکنه یا اینکه مدرسه و امکانات محدودی داره. راستی از حقوق بشر غیر از آزادی زنان اونم برای مورد خاصی که تو تاپیک بحثش هست چی میدونین؟
هدف ! جاابه هدف شما کاربران هستن. کدام کاربران؟ چه کسی مخاطب شماست؟ یه دختر کم سن و سال ؟ یه پسر هیجانی؟ شما فکر میکنی آقایون و اساتید و بزرگان میان میخونن؟ نه عزیز کسی که راهشو پیدا کرده مخاطب من و شما نیست و این تاپیکم صرفا نظر سنجی هست .

شاید دانشگاه محل شما مدرکی رو برای همه دانشجوها صادر کنه که شهامت نمایش دادن به دیگران رو داشته باشه.
وگرنه در تمامی دانشگاههای غیر از محل شما، مدرک ارائه شده نشان از هویت فردی دانشجو در تحصیل داره. و چه بسا دانشجویانی که شهامت ارائه کردن آن را به جایی ندارن و ترجیح میدن هرطور شده از این کار تفره برن.

آزادی محصور به جنسیت نیست. آزادی به انسانهاست. از تمامی جهات، برای تمامی نژادها، برای تمامی جنسیتها. برای انسان.
وقتی حرف از آزادی میشه نگاه های کور و نابینا به دنبال لباس زیر زنان میره اما آزادی هیچ تعریفی از جنسیت نداره. و بطور کل در مورد انسان صحبت میکنه.
و البته در کوچه پس کوچه های گمراهی عده ای آزادی را در تجاوز به حقوق دیگران میبینند و با در‌کنار هم گذاشتن گذاره های غلط ادعای خود را منطقی معرفی مکنند.

اگر بر روی پستهای تازه در بالای صفحه سمت راست بزنی و در مقابل نام این تاپیک، به تعداد مشاهده های این تاپیک توجه کنی متوجه میشی که منظور از مخاطب چه کسانی هستن.

البته شما و دوستانتان خود را مخاطب کسی نمیدانید و همواره علامه دهر هستید. به نظر شماها هیچ چیز در طبیعت موجود نیست که شما عالم بر آن نباشید و هیچ نگاهی درست تر از نگاه شما نیست.

jilwww
23-08-2018, 15:58
شاید دانشگاه محل شما مدرکی رو برای همه دانشجوها صادر کنه که شهامت نمایش دادن به دیگران رو داشته باشه.
وگرنه در تمامی دانشگاههای غیر از محل شما، مدرک ارائه شده نشان از هویت فردی دانشجو در تحصیل داره. و چه بسا دانشجویانی که شهامت ارائه کردن آن را به جایی ندارن و ترجیح میدن هرطور شده از این کار تفره برن.

آزادی محصور به جنسیت نیست. آزادی به انسانهاست. از تمامی جهات، برای تمامی نژادها، برای تمامی جنسیتها. برای انسان.
وقتی حرف از آزادی میشه نگاه های کور و نابینا به دنبال لباس زیر زنان میره اما آزادی هیچ تعریفی از جنسیت نداره. و بطور کل در مورد انسان صحبت میکنه.
و البته در کوچه پس کوچه های گمراهی عده ای آزادی را در تجاوز به حقوق دیگران میبینند و با در‌کنار هم گذاشتن گذاره های غلط ادعای خود را منطقی معرفی مکنند.

اگر بر روی پستهای تازه در بالای صفحه سمت راست بزنی و در مقابل نام این تاپیک، به تعداد مشاهده های این تاپیک توجه کنی متوجه میشی که منظور از مخاطب چه کسانی هستن.

البته شما و دوستانتان خود را مخاطب کسی نمیدانید و همواره علامه دهر هستید. به نظر شماها هیچ چیز در طبیعت موجود نیست که شما عالم بر آن نباشید و هیچ نگاهی درست تر از نگاه شما نیست.

دانشگاه!هویت فردی! واقعا مشکوک شدم . تا دو ، سه روز قبل فکر میکردم بچه هایی که اهل مطالعه شخصی و آزادن کم نداریم اما نظرم ساعت به ساعت داره تغییر میکنه.

ما دیگران رو .. یعنی کسانی که به هر دلیل موفق نشدن ۴ سال با التماس از استادان و قرض گرفتن جزوه و یا نمره های پایین دانشگاه رو طی کنن بیسواد و منزوی و فلان و خودمون رو با سواد و دانشمند میدونیم تازه هویتم داریم ، خوشبحال ما.
از طرفی یه دختر خیلی آزاد با روابط آزاد و ( سیگار و قلیان و فلان) یا حتی یک مرد... رو اجتماعی روشنفکر و یه آدم سالم رو مشکوک میدونیم.
تحصیلات عالی به گذران دانشگاه و گرفتن ارشد و دکترا با معدل عالی از دانشگاه دولتی میگن بقیش شوخیه.

راستی اون نگاه جنسی از آزادی منم همینو میگم شک نکن مغز مردم جامعه ما از چند قسمت تشکیل شده.. چگونه نیاز جنسی خودم رو رفع کنم، چگونه یک شبه پولدار بشم، چگونه در مسایلی که نمیدانم بهترین نظر رو بدم که دیگران منو تشویق کنن. ( جامعه ی هدف من هر چقدر کم سن تر، ناآگاه تر و خلاف تر بهتر)

با تشکر

kian98
23-08-2018, 16:04
سلام

این تاپیک به نظر من بسیار بی معنا و بی سر و ته هست . این که گفته شده از بین این سه تا دختر کدوم رو انتخاب می کنید مشخص میکنه طرف داره به دید ابزار به زن ها نگاه می کنه و مثل اینه که بگید کدوم یکی از این سه تا ماشین بهترن . :n35:
شایدم این دختر ها کیس هایی بودن که سازنده تاپیک دنبالشونه و میخواد نظر بقیه رو دربارشون بدونه :n09:

jilwww
23-08-2018, 16:13
سلام

این تاپیک به نظر من بسیار بی معنا و بی سر و ته هست . این که گفته شده از بین این سه تا دختر کدوم رو انتخاب می کنید مشخص میکنه طرف داره به دید ابزار به زن ها نگاه می کنه و مثل اینه که بگید کدوم یکی از این سه تا ماشین بهترن . :n35:
شایدم این دختر ها کیس هایی بودن که سازنده تاپیک دنبالشونه و میخواد نظر بقیه رو دربارشون بدونه :n09:

پس چند تا پسر جون؟ هر آدمی چه زن و چه مرد چند کیس ازدواج رو در نظر میگیره ظاهرا تابحال برخورد نداشتین با چنین موقعیتی، بزرگ میشین پیش میاد .
واقعا هنور باید برای مردم توضیح داد ... این خودش فاجعس .
این نظر سنجیه و گفته شده فرض کنیم سه کیس برای ازدواج داری. کجاش عجیبه؟

Stream
23-08-2018, 16:16

دانشگاه!هویت فردی! واقعا مشکوک شدم . تا دو ، سه روز قبل فکر میکردم بچه هایی که اهل مطالعه شخصی و آزادن کم نداریم اما نظرم ساعت به ساعت داره تغییر میکنه.

ما دیگران رو .. یعنی کسانی که به هر دلیل موفق نشدن ۴ سال با التماس از استادان و قرض گرفتن جزو و نمره های پایین دانشگاه رو طی کنن بیسواد و منزوی و فلان و خودمون رو با سواد و دانشمند میدونیم تاره هویتم داریم ، خوشبحال ما.
از طرفی یه دختر آزاد با روابط آزاد و ( سیگار و قلیان و فلان) یا حتی یک مرد... رو اجتماعی روشنفکر و یه آدم سالم رو مشکوک میدونیم.
تحصیلات عالی به گذران دانشگاه و گرفتن ارشد و دکترا با معدل عالی میگن بقیش شوخیه.

راستی اون نگاه جسنی از آزادی منم همینو میگم شک نکن مغز مردم جامعه ما از چند قسمت تشکیل شده.. چگونه نیاز جنسی خودم رو رفع کنم، چگونه یک شبه پولدار بشم، چگونه در مسایلی که نمیدانم بهترین نظر رو بدم که دیگران منو تشویق کنن. ( جامعه ی هدف من هر چقدر کم سن تر، ناآگاه تر و خلاف تر بهتر)

با تشکر

دوست گرامی شما تحصیلات رو با مدرک داشتن اشتباه گرفتید و مرتب در همین دایره می چرخید. درسته در ایران عده زیادی هستند که دانشگاه رفتند و مدرک دارند ولی سواد ندارند، عده زیادی هم هستند که دانشگاه نرفتند و سواد ندارند. عده خیلی خیلی خیلی کمی هم هستند که دانشگاه نرفتند و مدرکی ندارند ولی سواد و دانش دارند. دلیلش اینه که کلا جامعه بی سواد، نادان و خرافاتی هستیم و تحصیل کرده هامون هم در سطح استاندارد جهانی، بی سواد هستند. اما همون تحصیل کرده ها در مقایسه با تحصیل نکرده های جامعه خودمون وقتی کلیت رو در نظر بگیرید (نه استثناها رو)، معمولا وضعشون بهتر است. این در هر جامعه ای صحیح است. اکثریت افراد تحصیل کرده در هر جامعه معمولا فهم و شعور بالاتری نسبت به افراد تحصیل نکرده همون جامعه دارند، هرچقدر هم که سطح و کیفیت تحصیل در اون جامعه نامطلوب باشه. همیشه استثناهایی هم هست.

شما از دختری که آفتاب مهتاب ندیده، کار نمی کنه، تحصیل نکرده و اطرافیان ازش راضی هستند برای خودتون بت ساختید و این رو کردید معیار سالم بودن یک زن و لحظه ای که یه پرسش مطرح شد که همچین شخصیتی مشکوک به نظر می رسه اینقدر به هم ریختید که این خودش نشانگر حرف ماست که این پروفایل تخیلی که از یه شخص برای خودتون ساختید مشکوک است چون در واقعیت افراد اینطور نیستند.

jilwww
23-08-2018, 16:22
دوستان یکم واقع بین باشین اینجا ایرانه و شما در شهر های خودتون . از تخیلات اروپایی و شهر های اروپایی بیرون بکشین.
اینجا ایرانه با فرهنگ و تمدن خاص مردمانی که هزاران سال درونش زندگی کردن .

ما نمیتونیم با ورود فرهنگ ها و نگرش های دیگه مثل موش های آزمایشگاهی زندگی کنیم . چه بسا این اتفاق افتاده ... توصیه میکنم به لجن زار اینستاگرام سری بزنین و اونو با یه کشور کوچک اروپایی آزاد مقایسه کنین.
هر روز ظهور چهره هایی که دچار اختلالات روانی، دستخوش فرهنگ های وارداتی و به کثافت کشیدن اخلاق هستن.

بهتره بجای دفاع از افرادی که دچار سردرگمی در هویت اصلی و انسانی خودشون شدن چشممون دنبال پیشرف و امکانات باشه. دنبال زندگی و رفاه بهتر، دنبال تولید داروها و فناوریهای جدید

jilwww
23-08-2018, 16:27
.

ممنون جناب شرلوک.. واقعا اگر شما نبودید این جامعه ی تنها چه میشد و کجا میرفت.

هر آدم عاقلی میدونه شما و دوستان بحث رو بجایی که نباید میرفت کشوندید.
بارها ذکر کردم بعضی ها و شما بخودتون گرفتین اون دیگه تقصیر من نیست حتما مشخصاتی که گفتم وجود داشته.
در ضمن هر انسان عاقلی از حق دفاع میکنه . قطعا من وقتی میبینم یه آدم بخاطر سطح تحصیلاتش (اسمشو منزوی و خونه نشین میذارن) ، یا بخاطر نپریدن با آقایان و دست به دست نشدن برچسب غیر اجتماعی میخوره و انقدر مورد هجوم قرار میگیره نمیتونم بخاطر دل شما بگم به به.

QSEVEN
23-08-2018, 17:02

جدی میگم برو اول مادرشون رو ببین بعدا برو دختر رو بگیر عین واقعیت هستش :n02:

کلا تحصیلات رو خیلی ملاک قرار نده خودت ببین چی دوست داری از زن اینده ات ببین هیکلی دوست داری لاغر دوست داری 85 یا ...:n02::n23: فردا یک زنی میگیری لاغر یکهو یک خوش هیکل میبنی دلت اب میره همین باعث میشه زندگیت خراب بشه و بخوای بری سراغ دیگری کلا ببین خودت چی دوست داری

به من باشه میرم دومی رو میگیرم هم زیباست هم با خانواده است ولی کو پول :n02:

jilwww
23-08-2018, 17:22
جدی میگم برو اول مادرشون رو ببین بعدا برو دختر رو بگیر عین واقعیت هستش :n02:

کلا تحصیلات رو خیلی ملاک قرار نده خودت ببین چی دوست داری از زن اینده ات ببین هیکلی دوست داری لاغر دوست داری 85 یا ...:n02::n23: فردا یک زنی میگیری لاغر یکهو یک خوش هیکل میبنی دلت اب میره همین باعث میشه زندگیت خراب بشه و بخوای بری سراغ دیگری کلا ببین خودت چی دوست داری

به من باشه میرم دومی رو میگیرم هم زیباست هم با خانواده است ولی کو پول :n02:

خوشم میاد خود خودتی و نقش بازی نمیکنی، دمتم گرم.
راست میگی خیلی ملاکا مهمه ... ظاهر شخص، نوع برخوردش، اخلاق و رفتارش، خانوادش، فرهنگشون، افکارشون و خیلی مسایل دیگه.

ژیان
23-08-2018, 17:33

شما همونی نیستی که برق به گربه وصل کرده بودی؟ الان داری دم از انسانیت و شعور و فرهنگ و حق انتخاب هم میزنی :n04:

برق وصل کردن به گربه نهایت جهالت و بی فرهنگی شما رو نشون میده پس دم از انسانیت و فرهنگ نزن که خنده داره.

siava5h
23-08-2018, 23:13
دوستان یکم واقع بین باشین اینجا ایرانه و شما در شهر های خودتون . از تخیلات اروپایی و شهر های اروپایی بیرون بکشین.
اینجا ایرانه با فرهنگ و تمدن خاص مردمانی که هزاران سال درونش زندگی کردن .

ما نمیتونیم با ورود فرهنگ ها و نگرش های دیگه مثل موش های آزمایشگاهی زندگی کنیم . چه بسا این اتفاق افتاده ... توصیه میکنم به لجن زار اینستاگرام سری بزنین و اونو با یه کشور کوچک اروپایی آزاد مقایسه کنین.
هر روز ظهور چهره هایی که دچار اختلالات روانی، دستخوش فرهنگ های وارداتی و به کثافت کشیدن اخلاق هستن.

بهتره بجای دفاع از افرادی که دچار سردرگمی در هویت اصلی و انسانی خودشون شدن چشممون دنبال پیشرف و امکانات باشه. دنبال زندگی و رفاه بهتر، دنبال تولید داروها و فناوریهای جدید

اینکه شما میخوایید در یک فرهنگ 1400 سال پیش باشید انتخاب خودتان است. شما هرگونه که دوست دارید میتوانید زندگی کنید.
کسی برای عقاید شما تصمیم گیری نمیکند. هرجا و هرگونه که احساس لذت میکنید زندگی کنید. و تنها توصیه من به شما این است که حواستان به تجاوز به حقوق دیگران باشد که عواقب سختی خواهد داشت.

اما انسانهای امروزی تمایلی به زندگی در هزاره قبل ندارند و چه شما بخواهی و چه نخواهی دنیا به سمت سوی انسانیت هرچه تمام تر، پیش خواهد رفت.
اگر باب میل شما نیست ، برای ابراز همدردی تنها میتوانیم برایتان متاسف باشیم.

شما همونی نیستی که برق به گربه وصل کرده بودی؟ الان داری دم از انسانیت و شعور و فرهنگ و حق انتخاب هم میزنی :n04:

برق وصل کردن به گربه نهایت جهالت و بی فرهنگی شما رو نشون میده پس دم از انسانیت و فرهنگ نزن که خنده داره.

بله دقیقا...
اگر بخواهیم به حیوان آزاری های شما اشاره کنیم نتنها به صفات انسانی اشاره نکردیم بلکه حتی از صفات حیوانی هم پایینتر رفتیم.
قطعا چیزی فجیع تر از زانو زدن بر روی شانه حیوان و بریدن گلوی آن نیست.
مسلما چیزی وحشتناک تر از پا گذاشتن بر روی بالهای حیوان و نگه داشتن سرش و بریدن گردنش نیست.
مطمئنا هیچ حیوان آزاری حیوان صفتانه تر از بریدن گردن یک حیوان و انتظار کشیدن آنکه حیوان از فرط خون ریزی از حال برود، نیست.

به تاپیک برگردیم.
اگر انسانی که از روی نیاز ناچار به دفع حیوانی است، رفتارش جهالت و خارج از انسانیت است،
مسلما کسی که برای غرور و غیرت و اهداف خود پسندانه و حرف و طعنه دیگران، نه تنها همنوع بلکه خواهر و مادر خویش را مورد آزار قرار دهد، یک حیوان است.

jilwww
23-08-2018, 23:28
اینکه شما میخوایید در یک فرهنگ 1400 سال پیش باشید انتخاب خودتان است. شما هرگونه که دوست دارید میتوانید زندگی کنید.

مسلما چیزی وحشتناک تر از پا گذاشتن بر روی بالهای حیوان و نگه داشتن سرش و بریدن گردنش نیست.
مطمئنا هیچ حیوان آزاری حیوان صفتانه تر از بریدن گردن یک حیوان و انتظار کشیدن آنکه حیوان از فرط خون ریزی از حال برود، نیست.

خداوکیلی هیچی بدتر از جهالت نیست تو تاریخ ایران رو به دینی گفتی یا به زمانی که ایران تشکیل شد؟ انقدر با اعتقادات مشکل داری که ذهنت یه راست رفت جاده خاکی.! یکم بخون وبعد جواب بده واسه خودت میگم . تو داری تاریخ دینی و مذهبی رو میگی و من دارم از فرهنگ ایران و تمدن ایران میگم.
مورد دوم نگو گیاه خواری که باورم نمیشه . این پز روشنفکریه رو پیش ما سر دادی پیش دیگرون بازش نکن. باشه از این به بعد یه سیم برق میگیریم دستمون به خارجیا هم نشون میدیم طریقه ی صحیح ذبح حیوانات و استفاده از مواد گوشتی.
شما اول به خودشناسی برس بعد از حقوق زنان دفاع کن لطفا! حیوانات راهشون رو پیدا کردن، انسانها هم آزادن و شما کاسه ی داغ تر از آش. قطعا برای هر زنی اول عقل و فهم و بعد برادر، پدر و همسر و مادری هست. این آدما با حرف چهار تا عذب ناموسشونو تقدیم دوستان نمیکنن. کسیم که منحرفه حسابش تو هر مملکتی جداس.

siava5h
24-08-2018, 00:01
خداوکیلی هیچی بدتر از جهالت نیست تو تاریخ ایران رو به دینی گفتی یا به زمانی که ایران تشکیل شد؟ انقدر با اعتقادات مشکل داری که ذهنت یه راست رفت جاده خاکی.! یکم بخون وبعد جواب بده واسه خودت میگم . تو داری تاریخ دینی و مذهبی رو میگی و من دارم از فرهنگ ایران و تمدن ایران میگم.
مورد دوم نگو گیاه خواری که باورم نمیشه . این پز روشنفکریه رو پیش ما سر دادی پیش دیگرون بازش نکن. باشه از این به بعد یه سیم برق میگیریم دستمون به خارجیا هم نشون میدیم طریقه ی صحیح ذبح حیوانات و استفاده از مواد گوشتی.
شما اول به خودشناسی برس بعد از حقوق زنان دفاع کن لطفا! حیوانات راهشون رو پیدا کردن، انسانها هم آزادن و شما کاسه ی داغ تر از آش. قطعا برای هر زنی اول عقل و فهم و بعد برادر، پدر و همسر و مادری هست. این آدما با حرف چهار تا عذب ناموسشونو تقدیم دوستان نمیکنن. کسیم که منحرفه حسابش تو هر مملکتی جداس.

اینکه عقایدتان اجازه نمیدهد که از روشهای نوین کشتار حیوانات و شک الکتریکی جهت کاهش زجر حیوان استفاده کنی، بایستی با شما از 1400 سال پیش صحبت کرد.
چرا که شما حتی نمیدانید فرهنگ و تمدن را با کدام ف مینویسند.

احتمالا شما در بتنتان جنسیتی از زن شکوفا شده که اینگونه قطعا گویی میکنید. جالبه که از ابتدای تاپیک تا انتها در حال تصمیم گیری برای زندگی دیگران هستی ولی دیگران را محکوم به داغتر از کاسه آش شدن میکنی...!

محل شما حیوانات راهشون رو پیدا کردن؟!
ظاهرا شما نه تنها متمدن هستید بلکه روانشناسی حیوانات هم دارید.. :n03:

طبیعیست وقتی چیزی برای گفتن نباشد ناچار به دست و پا زدن برای غرق نشدن هستی.

به پایان سلام کن رفیق :n18:

jilwww
24-08-2018, 00:11
اینکه عقایدتان اجازه نمیدهد که از روشهای نوین کشتار حیوانات و شک الکتریکی جهت کاهش زجر حیوان استفاده کنی، بایستی با شما از 1400 سال پیش صحبت کرد.
چرا که شما حتی نمیدانید فرهنگ و تمدن را با کدام ف مینویسند.

احتمالا شما در بتنتان جنسیتی از زن شکوفا شده که اینگونه قطعا گویی میکنید. جالبه که از ابتدای تاپیک تا انتها در حال تصمیم گیری برای زندگی دیگران هستی ولی دیگران را محکوم به داغتر از کاسه آش شدن میکنی...!

محل شما حیوانات راهشون رو پیدا کردن؟!
ظاهرا شما نه تنها متمدن هستید بلکه روانشناسی حیوانات هم دارید.. :n03:

طبیعیست وقتی چیزی برای گفتن نباشد ناچار به دست و پا زدن برای غرق نشدن هستی.

به پایان سلام کن رفیق :n18:

مگه چند مدل ف داریم؟ فرهنگ . ف ره ن گ. آقا کلا یه مدل ف هست کجا درس خوندی داداش؟یعنی سیم برق شما خط کشیده رو کل پروژه های بشری!
ناآگاهی شما و زندگیتونو رو بلعیده یه آبم روش منتها خبر ندارین . کسی که هنوز نمیدونه کشورش کی بوجود اومده و با تاریخ مذهبی ( اعتقادی) از سر ناآگاهی تاریخی قاطیش میکنه باور کن باید با لگد از مملکت پرتش کرد بیرون. این نسل نمیتونه ایرانو بسازه.
شما به آغاز یه تفکر درست سلام کن ، به آغاز دانایی

:n08:

ژیان
24-08-2018, 00:23
بله دقیقا...
اگر بخواهیم به حیوان آزاری های شما اشاره کنیم نتنها به صفات انسانی اشاره نکردیم بلکه حتی از صفات حیوانی هم پایینتر رفتیم.
قطعا چیزی فجیع تر از زانو زدن بر روی شانه حیوان و بریدن گلوی آن نیست.

این کارها فقط از حیوان آزارهایی بر میاد که برق به گربه وصل میکنن. وگرنه من آزارم به مورچه هم نرسیده و حتی دوران خدمت سر دفاع از چندتا مورچه کم مونده بود کتک هم بخورم.
شاید به صورت ناخواسته مورچه و سوسک و ... زیر پام یا لاستیک ماشینم رفته باشن که سر همون ها هم ناراحتم چه برسه حیوان آزاری کنم.

دلیل عصبانیت و تهمت زدنت رو نمی فهمم. من فقط میگم زن به خاطر شرایط جسمی و بدنی که داره باید یه سری اصول اخلاقی رو بیشتر از مرد رعایت کنه! ربطش به شما چیه که دخالت میکنی.

siava5h
24-08-2018, 00:26
مگه چند مدل ف داریم؟ فرهنگ . ف ره ن گ. آقا کلا یه مدل ف هست کجا درس خوندی داداش؟یعنی سیم برق شما خط کشیده رو کل پروژه های بشری!

:n08:

خخخ...! چی بگم بهت آخه...

باشه تو راست میگی.

siava5h
24-08-2018, 00:42
این کارها فقط از حیوان آزارهایی بر میاد که برق به گربه وصل میکنن. وگرنه من آزارم به مورچه هم نرسیده و حتی دوران خدمت سر دفاع از چندتا مورچه کم مونده بود کتک هم بخورم.
شاید به صورت ناخواسته مورچه و سوسک و ... زیر پام یا لاستیک ماشینم رفته باشن که سر همون ها هم ناراحتم چه برسه حیوان آزاری کنم.

دلیل عصبانیت و تهمت زدنت رو نمی فهمم. من فقط میگم زن به خاطر شرایط جسمی و بدنی که داره باید یه سری اصول اخلاقی رو بیشتر از مرد رعایت کنه! ربطش به شما چیه که دخالت میکنی.

ببین اگر واقعا دنبال حرف حساب بودی خیلی بهتر میشد باهم صحبت کنیم. اما شما در حال تحمیل عقاید هستی.
شما مدام در حال پیدا کردن جملات مختلف و ارتباط بی ربط به هم هستی تا بتونی به قول خودت با تحقیر کردن دیگران حرف خودت رو مستدل بدونی.

در همین پستی که دادی من خیلی راحت با کمک دوست شفیقتون میتونستم یک تحقیر سنگین برات رقم بزنم ولی این کار درستی نیست، که از چیزی که یاد گرفتم و تجربه ای که از بحث کردن با شما عقاید باوران بدست آوردم برای تحقیر نظر مخالف استفاده کنم.

اگه دنبال حرف حساب باشی و واقع بین باشی، دو جمله آخر شما دارای کوهی از ایراده.

شما در یک جمله قبل برای دیگران تصمیم گیری میکنی و دقیقا در جمله بعد مدعی هستی که به دیگران ربطی نداره...!
فاصله در اندازه یک جمله...!
آخه چطور ممکنه این اتفاق؟

شما اگر به همون آخرین جمله خودت پایبند باشی کل نگاه زندگی شما دگرگون میشه..!

ژیان
24-08-2018, 01:31
ببین اگر واقعا دنبال حرف حساب بودی خیلی بهتر میشد باهم صحبت کنیم. اما شما در حال تحمیل عقاید هستی.
شما مدام در حال پیدا کردن جملات مختلف و ارتباط بی ربط به هم هستی تا بتونی به قول خودت با تحقیر کردن دیگران حرف خودت رو مستدل بدونی.

در همین پستی که دادی من خیلی راحت با کمک دوست شفیقتون میتونستم یک تحقیر سنگین برات رقم بزنم ولی این کار درستی نیست، که از چیزی که یاد گرفتم و تجربه ای که از بحث کردن با شما عقاید باوران بدست آوردم برای تحقیر نظر مخالف استفاده کنم.

اگه دنبال حرف حساب باشی و واقع بین باشی، دو جمله آخر شما دارای کوهی از ایراده.

شما در یک جمله قبل برای دیگران تصمیم گیری میکنی و دقیقا در جمله بعد مدعی هستی که به دیگران ربطی نداره...!
فاصله در اندازه یک جمله...!
آخه چطور ممکنه این اتفاق؟

شما اگر به همون آخرین جمله خودت پایبند باشی کل نگاه زندگی شما دگرگون میشه..!

باور من قصد توهین ندارم اما از اونجایی که احتمال میدم شدیدا دچار مشکلات روحی باشی نمیخوام با بحث عصبانیت کنم که بدتر هم بشی.
اما میگم که من با دخالت تو کار افراد فاسد (چه اقتصادی چه اخلاقی چه اجتماعی) هیچ مشکلی ندارم و چون شما میگی هیچ کس حق دخالت تو هیچ چیزی رو نداره اون جمله رو بکار بردم که به خودت بگیری. اصلا شاید من فضول باشم و بخوام تو مسائل اجتماعی دخالت کنم و اجازه ندم جامعه فاسد بشه. الان تو بیایی تو کار من فضولی کنی که اینکارو نکن به نظرت خودش فضولی نیست؟ چون فضولی که تو کار فضول دیگه ای فضولی کنه شاه فضوله.

siava5h
24-08-2018, 01:51
باور من قصد توهین ندارم اما از اونجایی که احتمال میدم شدیدا دچار مشکلات روحی باشی نمیخوام با بحث عصبانیت کنم که بدتر هم بشی.
اما میگم که من با دخالت تو کار افراد فاسد (چه اقتصادی چه اخلاقی چه اجتماعی) هیچ مشکلی ندارم و چون شما میگی هیچ کس حق دخالت تو هیچ چیزی رو نداره اون جمله رو بکار بردم که به خودت بگیری. اصلا شاید من فضول باشم و بخوام تو مسائل اجتماعی دخالت کنم و اجازه ندم جامعه فاسد بشه. الان تو بیایی تو کار من فضولی کنی که اینکارو نکن به نظرت خودش فضولی نیست؟ چون فضولی که تو کار فضول دیگه ای فضولی کنه شاه فضوله.

مسلما کسی به ادمهای فضول بهایی نمیده...

فضولها فقط زورشون رو میزنن اما ترد شده از جامعه هستن.

چه با افتخار هم میگی...

پسته بی مغز چون لب وا کند رسوا شود...!

دوستان تاپیک اعتیاد زدن یه سر اونجا بزن، تو نکشیده تو توهمی. بکشی چی میشی

jilwww
24-08-2018, 07:21

اینا مقصر نیستن ، مقصر نبود آموزش و فرهنگ کافیه، نقص سیستم آموزشی نتیجش میشه چهار تا آدمی که اینور دنیان و فرهنگ اون طرف دنیا رو اجرا میکنن.
تو فکر کردی خیلی درد جامعه و حقوق زنان رو دارن؟ نه عزیز من. هر چی جامعه فاسد تر ، حالش بیشتر.
میخوان ببینن و لمس کنن. هر چی یه دختر آزادتر تجاوز بهش راحت تر!

بقول استاد تاریخ دانشگاه؛
میشل هونلیک نویسنده اسلام ستیز فرانسوی می نویسد: جنگ بر ضد اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد و فقط با فاسد کردن انها می توانیم به پیروزی برسیم پس باید بجای بمب بر سر انها دامن کوتاه ریخت.

jilwww
24-08-2018, 07:46
مسلما کسی به ادمهای فضول بهایی نمیده...

جامعه ی فلک زده ای داریم تقصیر شما ها هم نیست نمیشه من بگم فلانی تو افکارت اشتباهه یا به دیگرون بگم .
مقصر آموزش غلط تو محیطای آموزشی ما، تربیت ناقص والدین و نبود برنامه های فرهنگی کافی هست.

جاممعه ی بدبختی داریم . برای مردی که شهوتش از عقلش جلو میزنه یه زن آزاد خیلی راحت تر بدست میاد تا زنی که یه حدودهایی داشته باشه.:n13:

تو راحت تن میخواهی و من راحت روح...

radarz
24-08-2018, 09:49
دختر باید تک فرزند باشه - مادر اخرین سکتش در راه باشه - پدرشم فوت شده باشه - :n02: پشت کوهی هایی رو دیدم از تهرانی جماعت زن گرفتن پدر دختر براشون خونه و ماشین هم خرید . :n27: زرنگ باشید تو انتخاب هاتون بحث ی عمر زندگیه

siava5h
25-08-2018, 10:25
اینا مقصر نیستن ، مقصر نبود آموزش و فرهنگ کافیه، نقص سیستم آموزشی نتیجش میشه چهار تا آدمی که اینور دنیان و فرهنگ اون طرف دنیا رو اجرا میکنن.
تو فکر کردی خیلی درد جامعه و حقوق زنان رو دارن؟ نه عزیز من. هر چی جامعه فاسد تر ، حالش بیشتر.
میخوان ببینن و لمس کنن. هر چی یه دختر آزادتر تجاوز بهش راحت تر!

بقول استاد تاریخ دانشگاه؛
میشل هونلیک نویسنده اسلام ستیز فرانسوی می نویسد: جنگ بر ضد اسلام گرایی با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد و فقط با فاسد کردن انها می توانیم به پیروزی برسیم پس باید بجای بمب بر سر انها دامن کوتاه ریخت.

دقیقا باهات هم نظرم.

وقتی توی مکتب و معراج درس بخونی همینه.
وقتی به جای علم از توضیح المسائل برات بگن همینه.
وقتی به جای علوم اجتماعی از علوم اعرابی براتون تدریس کنن چیز بیشتری عایدتان نخواهد شد...

کاملا باهات هم نظرم.
فساد آموزش و علوم تربیتی
فساد حاکم در جامعه.
فساد حاکم در سیستم آموزشی دانشگاه.
فساد حاکم در سیستم مدیریتی و تدوین، نتیجش همینه.

نتیجش توهم اشرف مخلوقات بودنه.

ولی حکومت روشنفکران افسار بر دهان کوردلان خواهد گذاشت.

ژیان
26-08-2018, 00:31

چطور کسی که حیوان آزار هست و با برق! میخواد گربه رو از اطراف خونه اش دور کنه میتونه روشنفکر باشه!
لطفا فقط در مسائل جنسی و زیر شکم روشنفکر نباشید. اول از همه انسانیت رو رعایت کنید.

با فساد جنسی و بی بند و باری هیچ کس روشنفکر نمیشه. خودتون رو گول نزنید.
روشنفکری یعنی به حق حیات حیوانات هم احترام بذاری. یعنی گوشت خواری رو کنار بزاری. و خیلی چیزهای دیگه. نه اینکه فساد جنسی داشته باشی فکر کنی روشنفکری!

jilwww
26-08-2018, 08:19
دقیقا باهات هم نظرم.

وقتی توی مکتب و معراج درس بخونی همینه.
وقتی به جای علم از توضیح المسائل برات بگن همینه.
وقتی به جای علوم اجتماعی از علوم اعرابی براتون تدریس کنن چیز بیشتری عایدتان نخواهد شد...

کاملا باهات هم نظرم.
فساد آموزش و علوم تربیتی
فساد حاکم در جامعه.
فساد حاکم در سیستم آموزشی دانشگاه.
فساد حاکم در سیستم مدیریتی و تدوین، نتیجش همینه.

نتیجش توهم اشرف مخلوقات بودنه.

والا ما و شما در این حد نیستیم که بگیم چی تدریس کنن و چی تدریس نکنن. فقط در حدی که میدونم نظام آموزشی یه جاهایی کم گذاشته و افراد با فرهنگ و با فکر درستی بار نیومدن.

اشرف مخلوقات بواسطه عقل اشرف مخلوقاته حتی اروپا هم اینو قبول داره . اما ما هر آنچه که از دین بر میاد رو غلط میدونیم و احتمالا خودمونو مفسر و عالم!
من همین رو میگم شما توی خارج یه فردی مسیحی رو پیدا نمیکنی که بگه برو از مسیح ع بپرس یا برگرد دوران مسیح فقط ماییم که نداشته ها مون و معایبمون رو گردن دین میندازیم .

دلیل نمیشه بخاطر چند نفر آدم ما بگیم این بده ، اون بده . خب این خودش نهایت فکر بستس. ما بخاطر ضعف خودمون از دنیا عقبیم ، بخاطر اینکه انقدر به مسائل بچگانه سرگرمیم که نوجوان اروپایی ایدش رو به شرکت های معتبر میفروشه و نوجوان ایرانی روزی چند ده هزار تومن مشغول بازی هست.
ما عقبیم چون نمیدونیم چی میخوایم . فرض کن از امروز تو آزادی . ولی به چه درد میخوره وقتی این آزادی قرار نیست ذره ای به شعور و درک اضافه کنه.
قبلا هم گفتم ایرانی جماعت فکر برتر نداره انقدر که مشغوله. ما ملتی هستیم که خلاصه شدیم توی آزادی و رقص و قضاوت زندگی مردم و عکس و فیلم بازی و ... ( این زندگی نمیشه) .
اگر یه خارجی مست میکنه بجاش فردا در محل کارش یه آدم موفقه نه یه دائم الخمر که احتمالا خالکوبی داره و توی اینترنت قیافش با ارازل مو نمیزنه.

jilwww
26-08-2018, 08:22
!

مردم در جهان سوم بدنبال سه چیزن ؛

۱. ثروت
۲. قدرت
۳. شهوت

در اروپا مردم بدنبال توانایی، دانایی هستن چون باهاش به یکسری نادان در سراسر دنیا حکومت میکنن.

siava5h
27-08-2018, 11:52
چطور کسی که حیوان آزار هست و با برق! میخواد گربه رو از اطراف خونه اش دور کنه میتونه روشنفکر باشه!
لطفا فقط در مسائل جنسی و زیر شکم روشنفکر نباشید. اول از همه انسانیت رو رعایت کنید.

روشنفکری یعنی به حق حیات حیوانات هم احترام بذاری. یعنی گوشت خواری رو کنار بزاری. و خیلی چیزهای دیگه. نه اینکه فساد جنسی داشته باشی فکر کنی روشنفکری!
نگاه کن..
جنابعالی با چیزی که در پست #63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتی نیاز به روان پزشک داری. خودتو درگیر این چیزا نکن. تو درکی از روشنفکری نداری.
در ضمن برای یک روانپزشک خوب میتونی به همین دوستت که واست دست و هورا میکشه مراجعه کنی. من در پست #61 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعتراف کردم که روانشناس خوبی هستن. مراجعه کنید، جالبه..!

والا ما و شما در این حد نیستیم که بگیم چی تدریس کنن و چی تدریس نکنن. فقط در حدی که میدونم نظام آموزشی یه جاهایی کم گذاشته و افراد با فرهنگ و با فکر درستی بار نیومدن.

اشرف مخلوقات بواسطه عقل اشرف مخلوقاته حتی اروپا هم اینو قبول داره . اما ما هر آنچه که از دین بر میاد رو غلط میدونیم و احتمالا خودمونو مفسر و عالم!
من همین رو میگم شما توی خارج یه فردی مسیحی رو پیدا نمیکنی که بگه برو از مسیح ع بپرس یا برگرد دوران مسیح فقط ماییم که نداشته ها مون و معایبمون رو گردن دین میندازیم .

دلیل نمیشه بخاطر چند نفر آدم ما بگیم این بده ، اون بده . خب این خودش نهایت فکر بستس. ما بخاطر ضعف خودمون از دنیا عقبیم ، بخاطر اینکه انقدر به مسائل بچگانه سرگرمیم که نوجوان اروپایی ایدش رو به شرکت های معتبر میفروشه و نوجوان ایرانی روزی چند ده هزار تومن مشغول بازی هست.
ما عقبیم چون نمیدونیم چی میخوایم . فرض کن از امروز تو آزادی . ولی به چه درد میخوره وقتی این آزادی قرار نیست ذره ای به شعور و درک اضافه کنه.
قبلا هم گفتم ایرانی جماعت فکر برتر نداره انقدر که مشغوله. ما ملتی هستیم که خلاصه شدیم توی آزادی و رقص و قضاوت زندگی مردم و عکس و فیلم بازی و ... ( این زندگی نمیشه) .
اگر یه خارجی مست میکنه بجاش فردا در محل کارش یه آدم موفقه نه یه دائم الخمر که احتمالا خالکوبی داره و توی اینترنت قیافش با ارازل مو نمیزنه.

چی چی داری میگی، واسه خودت رفتی بالا منبر نشستی میکروفن رو هم گرفتی ول نمیکنی....
از یه ور خودتو میگی با سوادی از یه ور دیگه میگی بی سوادی.
تا اونجا که به نفعته میگی با سوادی، اونجا که به ضررت تموم شه بی سواد میشی.

بزار من بهت بگم. تو بی سوادی. خیالت راحت.
شما فعلا دروس فلسفه و منطقتو پای منابر بگذرون بعدا بیا به جامعه شناسی دیگر ملیتها بپرداز...!

مردم در جهان سوم بدنبال سه چیزن ؛

۱. ثروت
۲. قدرت
۳. شهوت

در اروپا مردم بدنبال توانایی، دانایی هستن چون باهاش به یکسری نادان در سراسر دنیا حکومت میکنن.

هر کی ندونه فکر میکنه یه رائفی پوری چیزی هستی.
تو هنوز فرق بین مردم و مردها رو نمیدونی.

یعنی جهان سومی به دنبال آزادی شهوت ساز هستن و اروپایی ها به دنبال آزادی نیستن. :n13:

یه مقایسه ای کردی که اونجای آدم عود میکنه.

برو داداش اینجا جای تو نیست.
اینجا جای با سوادتر از توعه.

بفرما این رفیقتو یکم مشاوره روانشناسی بده حالش بده. روانشناس خوبی بودی. درسته؟!
تو پست #63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه چیزایی گفته که آدم دلش براش میسوزه کمکش نکنه.

وقت ما بیشتر از جواب دادن به خزعبلات شما ارزش داره

ختم کلام...
باشه تو درست میگی.

ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما میداری

تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم
از چه مینالی و فریاد چرا میداری

hamid3369
27-08-2018, 12:15
من شخص خاصی منضورم نیست .... ولی این تاپیک زده شده تا راه حل گرفته بشه و نظرات رو بدونیم کشمکش و درگیری و تعصب عقاید و درگیری ها اعتبار تاپیک رو پایین میاره
با تشکر ار همه دوستان
نظر من اینه(2)

ژیان
27-08-2018, 14:49
شما که به گربه برق وصل میکنی بیشتر نیاز به روانشناس داری. الان انجمن حمایت از حیوانات بفهمه به گربه برق وصل کردی میاد ازت شکایت میکنه میبرنت آسایشگاه. اونجا تا دلت خواست از فاحشگی بعضی ها حمایت کن و اصلا لغت فاحشگی و هرزگی فساد و ... رو از فرهنگ لغتت حذف کن ولی خواهشا دیگه به حیوانات آسیب نزن اگه هم زدی پس از آزادی صحبت نکن چون جور در نمیاد.

jilwww
27-08-2018, 18:36
نگاه کن..
جنابعالی با چیزی که در پست #63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتی نیاز به روان پزشک داری. خودتو درگیر این چیزا نکن. تو درکی از روشنفکری نداری.
در ضمن برای یک روانپزشک خوب میتونی به همین دوستت که واست دست و هورا میکشه مراجعه کنی. من در پست #61 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعتراف کردم که روانشناس خوبی هستن. مراجعه کنید، جالبه..!
چی چی داری میگی، واسه خودت رفتی بالا منبر نشستی میکروفن رو هم گرفتی ول نمیکنی....
از یه ور خودتو میگی با سوادی از یه ور دیگه میگی بی سوادی.
تا اونجا که به نفعته میگی با سوادی، اونجا که به ضررت تموم شه بی سواد میشی.
بزار من بهت بگم. تو بی سوادی. خیالت راحت.
شما فعلا دروس فلسفه و منطقتو پای منابر بگذرون بعدا بیا به جامعه شناسی دیگر ملیتها بپرداز...!
هر کی ندونه فکر میکنه یه رائفی پوری چیزی هستی.
تو هنوز فرق بین مردم و مردها رو نمیدونی.یعنی جهان سومی به دنبال آزادی شهوت ساز هستن و اروپایی ها به دنبال آزادی نیستن. :n13:
یه مقایسه ای کردی که اونجای آدم عود میکنه.
برو داداش اینجا جای تو نیست.
اینجا جای با سوادتر از توعه.
بفرما این رفیقتو یکم مشاوره روانشناسی بده حالش بده. روانشناس خوبی بودی. درسته؟!
تو پست #63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه چیزایی گفته که آدم دلش براش میسوزه کمکش نکنه.
وقت ما بیشتر از جواب دادن به خزعبلات شما ارزش داره
ختم کلام...
باشه تو درست میگی.
ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما میداری

تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم
از چه مینالی و فریاد چرا میداری

خوشم میاد بوی سوختگیت تو تالار پیچیده .چقدر بهم ریخی عمو سیا
کیه از بیسوادی حمایت کنه من میگم باید توانایی آدما رو دید و از طرفی سواد هم خوبه.

مثلا تو ..
سواد داری برات شعور آورده ؟ نه
روشنفکری آدمت کرده؟ نه

خودت الان یه مثال عالی برای افراد سایتی! دیگه از تو دم دستی تر نداشتم مثال بزنم.
چند جمله نوشتی ولی کلا داشتی خودتو تخلیه میکردی ندیدم حرف منطقی بزنی.

اینجا جای ما نیست راست میگی اینو موافقم باهات. جای امثال شماست صبح تا شب جولان بده. تو اگه سواد داشتی و کار و زندگی داشتی پلاس کف سایت نبودی. حالا این یه چشمشه.:n08:

jilwww
27-08-2018, 18:42
شما که به گربه برق وصل میکنی بیشتر نیاز به روانشناس داری. الان انجمن حمایت از حیوانات بفهمه به گربه برق وصل کردی میاد ازت شکایت میکنه میبرنت آسایشگاه. اونجا تا دلت خواست از فاحشگی بعضی ها حمایت کن و اصلا لغت فاحشگی و هرزگی فساد و ... رو از فرهنگ لغتت حذف کن ولی خواهشا دیگه به حیوانات آسیب نزن اگه هم زدی پس از آزادی صحبت نکن چون جور در نمیاد.
شرایط سنیشو درک کن، فضای مجازی فضای عقده گشاییه عزیز:n09:

jilwww
27-08-2018, 18:52
از دوستانی که نظر دادن تشکر میکنم . نظرات متفاوت بود.

اما یکی دو نفر از علافای سایت سعی داشتن تاپیکو به بحثای دیگه بکشونن که وقتی قانع شدن متاسفانه بجای اینکه یکم رو خودشون کار کنن دور برداشتن .
اینا رو فضای واقعی قاطی آدم حساب نمیکنه تو فضای مجازی عقده هاشونو رو سر مردم هوار میکنن.
من دیگه بیش از این کاری با تاپیک ندارم . کاربریمونم واسه خودتون.

یه گلریزانی بکنین واسه یکی دو تا از بچه ها مثل داش سیا شرایط ازدواجو فراهم کنین . اینا رو یا ایدز میکشه یا خود ارضایی. اینم نکشه حسادت میترکونتشون .

بای:n16:

hamid3369
27-08-2018, 19:37
تاپیک بسته شد ٍ.............‌
ارسال نکنید

alireza hasdam
09-09-2018, 01:43

شماره 1 چون هم تحصیل کرده اس و خب چون تحصیل کرده است میشه باهاش کنار اومد و اینکه من ادم تعصبی نیستم که وای عکسش فلان جاگذاشته میشه چون کارش همینه و هم میتونه دستتو بگیره خودتم مدل شی و چون روابط اجتماعیش خوبه میشه یه زندگی راحت داشت
و هردو کنار هم کار کنیدو با مشکلات بجنگید البته عواطف هم به کنار چون مربوط میشه به شخصیت آدم و بآین معیار هایی که نوشتید نمیشه تصمیم گرفت

dadash42
09-09-2018, 05:07
هیچ کدوم
مگر از زندگی سیر شدی میخوای فاتحه تو الان بخوانند
زن بلای جون آدم هست, از هر صدتا فقط یکی خوب درمیاد
میگن تو زندگی دو چیز شانسیه, کار خوب و زنه خوب

اگه میخواهی این غلط را بکنی, پس عقلا مهریه رو صفر کن فقط یه قران مجید با یه شاخ نبات
اگر زنه نیتش خیره قبول میکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-09-2018, 18:16
سلام.
انتخابِ هر انسانی به خیلی چیزها بستگی داره مثل:
علم و دانشش , جهانبینیش , ارزشهاش , عقایدش , اولویتهاش , اهدافش و نیّتهاش , آرزوهاش , خواسته هاش , نیازهاش , سلیقه اش , علامندیهاش , مشکلاتش , میزان مستقل بودنش در تصمیم گیری , میزان وابسته بودنش در تصمیم گیری , میزانِ نفوذ اطرافیانش بر انتخابهاش و تصمیماتش و غیره
.مثال:
بنده بارها در اخبار حوادث خوندم که مردی با یک زن روسپی ازدواج کرده فقط برای اینکه بتونند کاسبی بی دردسری داشته باشند از تن فروشی همسر روسپیش !!!!
مثال 2 :
مردی که ایدز داره به دنبال همسری میگرده که مثل خودش باشه و توافق میکنند که بچه دغر نشند مگر اینکه بیماریشون معالجه بشه
.
اینها همه مصداقِ مثل معروف هست که میگه : علف باید به دهن بزی شیرین بیاد
..
زنان خوبِ و صالح از آن مردانِ خوب و صالحند و مردانِ خوب و صالح از آنِ زنان خوب و صالحند
زنانِ پلید و خبیث از آنِ مردان خبیث و پلیدند و مردان خبیث و پلید از آنِ زنان پلید و خبیث .این یک قانونِ ثابت و تغییرناپذیر هست
.
انتخاب مردان هم از بین اون 3 خانم بستگی به معیارهاشون داره
.
معیارهاتون برای انتخاب رو زیر نظر داشته باشین چون با کمک اونها میتونین خودتون رو بهتر بشناسین
اگر معیارهاتون خبیث و پلید هست پس پایان خوشی در انتظارتون نیست مگر اینکه به موقع تغییر عقیده و تغییر مسیر بدین
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

brad pitt
02-11-2018, 08:48
با شخصی ازدواج کن که فقط خودتو دوست بداره
چه خانه دار ( چون پول میاد و میره ) . چه شاغل ( چون چشم به پول زن چیزی به آدم نمیرسه و همش دعواست ) . فقط بگمت که دختری که اهل سیگار و مشروب باشه نمیگم بده حتمن ولی بدون همون که دیپلمه و سرش به زندگیش هست خیلی قابل اعتمادتره چون ممکنه در یکی از همون سفرها چیز خور بشه و دیگه بعد حواسش نباشه چه گلابی زده به سر اطرافیان
فقط همونکه گفتمت

V E S T A
02-11-2018, 22:38
جالب و البته خوفناک! بود نظرات

به نظرم اول معیار انتخابتون رو مشخص کنید دلیل اینکه 2 دسته ادم با تفاوت فاحش جزو کیس های انتخاب شما هستن اینه که هنوز معیار و ملاک مشخص و مطمئنی برای انتخاب ندارین .

دختر/ پسری که عزت نفس، اعتماد به نفس ،استقلال فکری و ثبات شخصیتی داشته باشه بتونه متعهد و مسئولیت پذیر باشه ،خلقیات و طبیعیت جنس مخالف رو بشناسه، بفهمه و درک کنه. در عین اینکه همراه و همدم طرف مقابلش هست، به فردیت خودش و همسرش احترام بذاره به نظر من بهترین کیس برای انتخاب هست .

این شما هستین که ملاک و معیار انتخاب رو مشخص میکنید و ضمن اینکه ببینید خودتون چقدر اون معیار ها و ملاک ها رو برای طرف مقابل دارین، فقط توانایی و مهارت شما برای شناخت طرف مقابل کمک میکنه بهترین انتخاب رو داشته باشین پس سعی کنید خودتون طبق ملاک و معیارهای خودتون (نه سایرین) ادم ها رو قبل از ازدواج خوب و دقیق بشناسین.

نظرات و تشخیص دیگران بر اساس شناخت و معیارهای خودشون بوده نه شناخت و معیارهای شما.

tarfandcity
03-11-2018, 00:44
عشق که باشه میگن عقل دیگه کار نمیکنه
آخه به مجنون گفتن که بابا این لیلی چی داره که تو این همه خودتون براش میکشی خوشکلی نداره که ... اما مجنون عاشق بود اون چیزایی که اونا میگفتن رو اصلا نمیدید خوبی های اونو میدید

zalef
03-11-2018, 10:39
سلام
به نظر من اینکه چی میخوای و چی میشه دو تا مسئله متفاوته
هیچ کس خوب مطلق یا بد مطلق نیست
هرچیزی که خودتون هستید از همسر آیندتون انتظار داشته باشین
چرا که هر عملی را عکس العملی است
اگر شما آدم پاک و درستی هستین یا بالعکس آدمی با رفتارهای بیمارگونه مطمئن باشین انتخابتون بسیار به شخصیتتون خواهد داشت

italodance
13-11-2018, 14:43
این تاپیکها نشان عقب گرد دارد.

ولی خلاصه کنم دختری که اهل دود و سیگار و قلیان و مشروب باشه بدرد ازدواج نمیخوره و جای تاسف داره
شخصا (به عنوان یک مرد ایرانی) هر جا دنیا که میروم لب به مزخرفات بالا نمیدم.

Atghia
14-11-2018, 13:26

چه بحث جالب و چالش برانگیزی!
اول اینو بگم بعد از مدتها سر زدم فروم...لحن پست ها رو میخونم...چقدر همه چیز عوض شده...چقدر تغییر کردیم ما...راحت الفاظی رو بکار میبریم که قبلا برامون قابل ابراز نبود...تابو بود...خوب و بدش رو کار ندارم فقط برای چند ثانیه عمیقا جا خوردم....

دوست گرامی شما جواب پرسش رو خودت بهتر از همه میدونی...و مشخصا فقط خواستی نظر دیگران رو محک بزنی که دو روز دیگه مابین صحبت هات با اطرافیان برگردی بگی: جوون های امروز نظرشون...و به قضاوت از بقیه برسی. این برداشت من از روی پاسخ شما به پاسخ دوستان هست...

گزینه های شما به وضوح با هم اختلاف فاحشی دارند...گزینه 2 فاصله زیادی با دوتای دیگه داره و من برام قابل قبول نیست هیچ پسر/مرد در این حد دچار اشفتگی ذهنی باشه که گزینه هایی در این حد متفاوت داشته باشه...

جامعه ما پر از انواع مختلفی از شخصیت هاست...نه مشروب خواری ملاک زیر سوال بردن وفاداری در مورد یک خانوم میتونه باشه و نه شاغل نبودن و خانواده خوب داشتن اثبات پاکی...
همه رقم ادمی هست.. مهم اینه در مرحله نخست شما خودت به این باور رسیده باشی که ادمی که با همه ی کاستی هاش و خوبی هاش میتونی در یک زندگی مشترک باهاش کنار بیای چه تیپ شخصیتی داره؟ بله با اوصاف اولیه قضاوت کنید! مشخصه یا شما تیپ 1 و 3 رو قبول داری یا نداری! همون اول مشخصه! بعد میرسید به این مرحله که ایا میشه روی قول و قرارش حساب کرد یا نه (حالا هر تیپ شخصیتی که باشه)

در مورد دیدگاه دوره زمونه عوض شده پس باید فلان طور فکر کنیم موافق نیستم چون هرکسی ازاده معیارهای خودش رو داشته باشه (تا زمانی که از چارچوب های اجتماع خارج نشه و تصمیمش اسیبی به بقیه نرسونه)
غیرت برادر به خواهر یا مرد به همسر: واقعا دیدگاه ها عوض شده...شاید در شهرستانها اینی که توی محله خونه فلانی خواهرش چجوریه خیلی مهم باشه اما در شهرهای بزرگ کمتر پیش میاد خانمها بشینن دور هم سبزی پاک کنند و به دختر همسایه انگ بزنن:n41: در مورد غیرت مرد به زن باز هم بستگی به اخلاقیات اون مرد داره...قبول دارم همه یکسان نیستند اما الزاما همه هم اونقدرها اپن مایند نیستند... علاوه بر این وقتی بحث عشق به همسر وجود داره ساده ترین موارد هم میتونه حساسیت زا باشه و واکنش طرف مقابل رو بهمراه داشته باشه...نه از دید غیرت! که از دید دوست داشتن افراطی که ربطی هم به دین و حجاب و غیره نداره

زیاد حرف زدم ببخشید
اما در نهایت باید قبول کنیم جامعه ما انواع و اقسامی از تیپ های شخصیت های مختلف رو داره...همدیگه رو قضاوت نکنیم...اگر حق انتخاب داریم، سراغ مواردی بریم که بهشون باور داریم! و بهشون زمان بدیم برای اینکه مطمن بشیم شخصیتش با تمام خوبی ها و بدی ها برای ما قابل پذیرش هست

موفق باشید:n16:

bashie110
04-12-2018, 15:23
نظریات جالبی دادن از قدیم گفتند کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز طبیعی هست کسی که در زندگی مشورب می خوره شاید خیلی از کارهای دیگه رو هم انجام بده لذا از اینکه همسر مشروب خور داشته باشه خوشحاله اما گذشته وقتی پسری با دختری دوست میشد و حالی میکرد هیچوقت با اون ازدواج نمیکرد چون میگفت وقتی با من اینطور هست لابد با دیگران هم بوده ولی حالا فرق میکنه غیرت و مردونگی رفته کنار اگه کسی عکس زنش رو توی هر کامپیوتر و گوشی با هر نوا آرایشی ببینی و یا پیش هر مرد دیگه ای کیف کنه این اوج تمدن و فرهنگ حساب میشه لابد بعد از چند روز هم یک مرد دیگه به عنوان شریک جنسیش دیده میشه همون چیزی که توی خارج هست من اگه بخوام ازدواج کنم با دختری ازدواج میکنم که عفت داشته باشد دین داشته باشه و زن زندگی باشه نکته مهم توی انتخاب زن خانواده است که خانواده اصل و نصب داری باشه مثل بعضی که از دهاتهای اطراف اومدن تهرون و عفت و حیا رو کنار گذاشتن وقتی ازشون بپرسید بابا و ننت کیه نمیتونه جواب بده نیست و اخر این که زیبا هر چند ملاک است ولی اصل نیست روزی به ملانصرالدین گفتند چند تا دختر هست بیا یکی رو انتخاب کن رفت و زشت ترین رو انتخاب کرد گفتند دختر به اون زیبایی رو ول کردی گفت این زن من است ولی اون که خوشکل هستش زن خیلی ها هست یعنی کسی که زیبا باشه ممکنه عرض کردم ممکنه به علت اینکه چشمای زیادی دنبالش هست روزی منحرف بشه ولی زنی که من انتخاب کردم هرچند نسبت به دیگران زیبایی چندانی نداره چشمی هم دنبالش نبست

Reza Azimy_RW
25-01-2019, 16:55
نمیشه سه تاشونو با هم انتخاب کرد ؟ اینجوری که نمیشه دل دو تا دیگه رو بشکونی پس انسانیت چی میشه این وسط :دی

fama9717
28-01-2019, 14:05
هر سه تا :n02: