مشاهده نسخه کامل
: نظرسنجی در مورد مغازه سوپری
سلام
کسایی که تجربه دارن جواب بدن تا بعدا این نظرات به درد بقیه افراد هم بخوره
به نظرتون زدن یک مغازه سوپر مارکت یا ( ارزانسرای حبوبات و خشکبار برای یک فرد تازه کار که میخواد با سرمایه نه چندان زیاد شروع کنه ) در کدوم یکی از این محلات میتونه موفق تر باشه ؟
1. محله شلوغ با تردد خوب خانوار اما با تعداد سوپر مارکت و شغل های مشابه ( کرایه مغازه 350.000 تومان )
2. محله خلوت ( کاملا مسکونی آپارتمانی ) اما با تعداد سوپری کم ( کرایه مغازه 300.000 تومان )
به نظرتون یک تازه وارد در کدوم یک از این محلات بهتر میتونه به درآمد برسه ؟
دوستانی که با تجربه هستن لطفا جواب بدن و لطفا از بحث و کل کل جلوگیری بشه ممنون میشم
محله شلوغ بهتره شک نکن . اشتباه نکن در محله خلوت بزنی
محله شلوغ بهتره شک نکن . اشتباه نکن در محله خلوت بزنی
اخه تو اون محل شلوغ هر 20 متر بیست متر میبینم سوپری هست
قبلا هم گفتم به علت وضع اسفناک مملکت هر کسی میاد سوپری میشه
سوپری خودش یه هنره ولی آنقدر مملکت رو به گند کشیدن که امکان کار مناسب هر شخص نیست
تا یه شغل باب میشه همه حمله میکنن بهش.
متاسفانه محله شلوغ و اروم برا تازه کار هر دوش منفی هست به دلایلی که گفتید مگر اینکه خیلی حرفه ای باشید.
کلا با توجه به پستهای شما توصیه میکنم یا به عنوان شاگرد کار کنید اصلا ببینید دوست دارید اون کار رو ابتدا
اخه تو اون محل شلوغ هر 20 متر بیست متر میبینم سوپری هست
به نظرم باز شلوغ بهتره .
بعد با این فروشگاه های بزرگ ارزانی با تخفیف زیاد که در سطح کشور باز شده دیگه کمتر از سوپری میخرند . بعد به نظرم به کار دیگه ای فکر کن دیگه گند سوری در کشور دراومده .
سوئ تفاهم شه دوست عزیز ، هر کسی که بیکار میشه سریع سوپر مارکت میزنه :n03:
به نظرم باز شلوغ بهتره .
بعد با این فروشگاه های بزرگ ارزانی با تخفیف زیاد که در سطح کشور باز شده دیگه کمتر از سوپری میخرند . بعد به نظرم به کار دیگه ای فکر کن دیگه گند سوری در کشور دراومده .
سوئ تفاهم شه دوست عزیز ، هر کسی که بیکار میشه سریع سوپر مارکت میزنه :n03:
گنده همه کارا در اومده . از بس بیکار داریم همه حمله کردن به 4 تا شغل
مرسی
سلام
کسایی که تجربه دارن جواب بدن تا بعدا این نظرات به درد بقیه افراد هم بخوره
به نظرتون زدن یک مغازه سوپر مارکت یا ( ارزانسرای حبوبات و خشکبار برای یک فرد تازه کار که میخواد با سرمایه نه چندان زیاد شروع کنه ) در کدوم یکی از این محلات میتونه موفق تر باشه ؟
1. محله شلوغ با تردد خوب خانوار اما با تعداد سوپر مارکت و شغل های مشابه ( کرایه مغازه 350.000 تومان )
2. محله خلوت ( کاملا مسکونی آپارتمانی ) اما با تعداد سوپری کم ( کرایه مغازه 300.000 تومان )
به نظرتون یک تازه وارد در کدوم یک از این محلات بهتر میتونه به درآمد برسه ؟
دوستانی که با تجربه هستن لطفا جواب بدن و لطفا از بحث و کل کل جلوگیری بشه ممنون میشم
سلام
به نظرم شما اول یه بررسی ساده بکنید متوجه می شید همه تمایل دارن از فروشگاه های بزرگ زنجیره ای این چیز ها رو تهیه کنن که ارزونتره. دوست داداش من در یه محله شلوغ چنین کاری رو شروع کرد. بیشتر حبوبات و خشکبار. هم بسته بندی هم روباز و فله هم اینکه بعد یه مدت خودش دستگاه بسته بندی خرید.
تا 2 سال تقریبا فروشی نداشت از سال سوم با تخفیف های تا 70 درصدی!!!! تونست مشتری پیدا کنه. بعد آبلیمو و غوره و انار و ...... و بعد هم سبزی جات خشک و .... اضافه کرد. طرز برخوردش رو عوض کرد. رایگان تا دم منزل می برد و ... . بالاخره تونست جا بیافته. خیلی هم تبلیغ کرد. به خیلی از ساکنین کد اشتراک و تخفیف های خفن داد. الان سال پنجم کارش هست. تقریبا سر پا هست و راضی.
ولی در حد بخور و نمیر. نه بریز و بپاچ.
قیمت اجاره در جای شلوغ رو خیلی بهت خوب گفتن. این دوستی که من می گم بیشتر از 10 برابر این مقدار میده!!!!
سلام
به نظرم شما اول یه بررسی ساده بکنید متوجه می شید همه تمایل دارن از فروشگاه های بزرگ زنجیره ای این چیز ها رو تهیه کنن که ارزونتره. دوست داداش من در یه محله شلوغ چنین کاری رو شروع کرد. بیشتر حبوبات و خشکبار. هم بسته بندی هم روباز و فله هم اینکه بعد یه مدت خودش دستگاه بسته بندی خرید.
تا 2 سال تقریبا فروشی نداشت از سال سوم با تخفیف های تا 70 درصدی!!!! تونست مشتری پیدا کنه. بعد آبلیمو و غوره و انار و ...... و بعد هم سبزی جات خشک و .... اضافه کرد. طرز برخوردش رو عوض کرد. رایگان تا دم منزل می برد و ... . بالاخره تونست جا بیافته. خیلی هم تبلیغ کرد. به خیلی از ساکنین کد اشتراک و تخفیف های خفن داد. الان سال پنجم کارش هست. تقریبا سر پا هست و راضی.
ولی در حد بخور و نمیر. نه بریز و بپاچ.
قیمت اجاره در جای شلوغ رو خیلی بهت خوب گفتن. این دوستی که من می گم بیشتر از 10 برابر این مقدار میده!!!!
منظور من از جای شلوغ بر خیابان اصلی نیست
یک محلی هست که خانوار های زیاده و پر تردد هستن همه غروبا میان بیرون برای خرید .
چون محله متوسط و فقیری هست و خرید هاشون رو روزانه انجام میدن
منظور من از جای شلوغ بر خیابان اصلی نیست
یک محلی هست که خانوار های زیاده و پر تردد هستن همه غروبا میان بیرون برای خرید .
چون محله متوسط و فقیری هست و خرید هاشون رو روزانه انجام میدن
شهرستان هستید درست می گم؟
اگر اینطوره کلا فرمولاسیون فرق می کنه. شما شانس بهتری دارید. مخصوصا اگر شهرستان کوچیک باشه و همه همدیگر رو بشناسن.
همین محلی هم که می فرمایید خوبه. به نظر من کارتون رو شروع کنید. همون جای شلوغ. انشاالله سبب خیر و برکت بشه براتون.
شهرستان هستید درست می گم؟
اگر اینطوره کلا فرمولاسیون فرق می کنه. شما شانس بهتری دارید. مخصوصا اگر شهرستان کوچیک باشه و همه همدیگر رو بشناسن.
همین محلی هم که می فرمایید خوبه. به نظر من کارتون رو شروع کنید. همون جای شلوغ. انشاالله سبب خیر و برکت بشه براتون.
من رشت هستم
aryamehr1368
01-08-2018, 20:48
سوپرمارکت سرمایه زیادی میخواد همه نوع جنس باید داشته باشی،اصل سود سوپر مارکت رو خرید بالاست که تخفیف خوبی هم میتونی بگیری،جای مغازه مهمه برخوردت با مشتری هم خیلی مهمه اگه شرایطشو داری شروع کن به اراجیف ی عده که بازار خرابه هم گوش نده رویایی هم فکر نکن به سود کم قانع باش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.