PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن کامپیوتر (فقط لحظه ای فن میچرخه و می ایسته)

Ahmad.Najari
15-07-2018, 08:06
سلام
یه سیستم هست که مادربرد اسوس p5gc-mx داره.
پایه فن سی پی یو شکسته بود که اومدم و کل فن رو عوض کردم اما بعدش دیگه روشن نمیشه.
یعنی چراغ مادربرد روشنه اما دکمه پاورو که میزنم یه لحظه فن میچرخه و باز وامیسته.
با یه پاور آکبند گرین تست کردم پاور اوکی بود. تمام قطعات رو جدا کردم حتی رم و حتی سی پی یو رو هم عوض کردم و بدون فن سی پی یو هم تست کردم اما فرقی نکرد.
تنها زمانی که بدون اتصال 4پین روشن میکنم فن با سرعت پایین میچرخه
ممنون میشم راهنماییم کنین بفهمم مشکل از کجاست(البته قطعا از مین سیستمه اما دقیق تر میخوام بدونم) و آیا درست شدنی هست.
سپاس فراوان

حبیب 35
15-07-2018, 10:07
بله درست میشه .اگر توضیحاتتون دقیق باشه مدار pvm (تغذیه برق cpu)مشکل داره

Ahmad.Najari
15-07-2018, 11:34
بايد بدم بيرون تعمير كنن؟ خودم نميتونم؟
هزينه اش چقدر ميشه حدودا؟

حبیب 35
15-07-2018, 11:49
نه کارشما نیست بایدتک تک فتها وsmdها چک بشن که به صورت ناخاسته ازبردجدانشده یا با شوک ولتاژ نسوخته باشند
بستگی به تعمیرکارداره اما خیلی نیست نگران نباشید

Ahmad.Najari
15-07-2018, 13:30
نه کارشما نیست بایدتک تک فتها وsmdها چک بشن که به صورت ناخاسته ازبردجدانشده یا با شوک ولتاژ نسوخته باشند
بستگی به تعمیرکارداره اما خیلی نیست نگران نباشید
خیلی ممنون از راهنمایی شما

zed2
15-07-2018, 19:40
سلام
یه سیستم هست که مادربرد اسوس p5gc-mx داره.
پایه فن سی پی یو شکسته بود که اومدم و کل فن رو عوض کردم اما بعدش دیگه روشن نمیشه.
یعنی چراغ مادربرد روشنه اما دکمه پاورو که میزنم یه لحظه فن میچرخه و باز وامیسته.
با یه پاور آکبند گرین تست کردم پاور اوکی بود. تمام قطعات رو جدا کردم حتی رم و حتی سی پی یو رو هم عوض کردم و بدون فن سی پی یو هم تست کردم اما فرقی نکرد.
تنها زمانی که بدون اتصال 4پین روشن میکنم فن با سرعت پایین میچرخه
ممنون میشم راهنماییم کنین بفهمم مشکل از کجاست(البته قطعا از مین سیستمه اما دقیق تر میخوام بدونم) و آیا درست شدنی هست.
سپاس فراوان

پوزش وسط راهنمایی های حبیب 35 می پرم:n16:

با یه پاور آکبند گرین تست کردم پاور اوکی بود.

- منظور شما در اینجا با پاور تستر گرین، منبع تغذیه را در زمانی که هم 24 پین و هم 4 پین وصل بود چک کردید و بدون مشکل ولتاژها را نمایش می داد؟
- یا منظور شما در زمانی است که با یک منبع تغذیه گرین دیگر کل قطعات را تست کردید و وقتی 4 پین را جدا کردید دیگر مشکل رخ نداد؟
پوزش اینو می پرسم چون این دو حالت دو جواب مختلف دارند:n13: ( که یکی از حالت ها را حبیب 35 گفته)

Ahmad.Najari
16-07-2018, 07:36
پوزش وسط راهنمایی های حبیب 35 می پرم:n16:

- منظور شما در اینجا با پاور تستر گرین، منبع تغذیه را در زمانی که هم 24 پین و هم 4 پین وصل بود چک کردید و بدون مشکل ولتاژها را نمایش می داد؟
- یا منظور شما در زمانی است که با یک منبع تغذیه گرین دیگر کل قطعات را تست کردید و وقتی 4 پین را جدا کردید دیگر مشکل رخ نداد؟
پوزش اینو می پرسم چون این دو حالت دو جواب مختلف دارند:n13: ( که یکی از حالت ها را حبیب 35 گفته)

سلام
منظورم این بود بود با یه پاور سوپلای نو سیستم رو تست کردم تا مطمئن بشم مشکل از پاور نبوده

FX
29-07-2018, 08:55
احتمال اتصال کوتاه هست...سمت مدار PWM