PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غیر فعال کردن Windows 10 Update Assistant ؟؟؟

Iman-Emperatour
05-04-2018, 15:14
چجوری میشه بصورت کاملا دائمی Windows 10 Update Assistant رو غیرفعال کنم؟؟

از مسیر Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update که میرم disable میکنم باز بعد مدتی که سیستم روشنه Windows 10 Update Assistant نصب میشه اتوماتیک رو ویندوزم و در قسمت Windows Update بصورت manual میشه و گزینه disable قطع میشه و Windows 10 Update Assistant شروه به اپدیت ویندوز 10 میکنه:n37:

ویندوز 10 pro و 64 بیتیه که همیشه قبلا نصبش کردم و با تعویض مجدد ویندوز درست نشد
:n29:

ممنون میشم کمکم کنید...

radarz
05-04-2018, 15:26
برنامه شو حذف کن داخل add/remove کنترل پنل برو حذفش کن

Iman-Emperatour
05-04-2018, 15:31
برنامه شو حذف کن داخل add/remove کنترل پنل برو حذفش کن
ممنون از جوابتون ولی من اینکار رو بارها کردم ولی بازم بعد مدتی مثلا 10 دقیقه بعدش دوباره بصورت خودکار Windows 10 Update Assistant نصب میشه تو ویندوزم و شروع به دانلود کردن ویندوز 10 میکنه که مجبورم به از task manager جلوی دانلود رو بگیرم:n27:

امید رض
05-04-2018, 16:08
ممنون از جوابتون ولی من اینکار رو بارها کردم ولی بازم بعد مدتی مثلا 10 دقیقه بعدش دوباره بصورت خودکار Windows 10 Update Assistant نصب میشه تو ویندوزم و شروع به دانلود کردن ویندوز 10 میکنه که مجبورم به از task manager جلوی دانلود رو بگیرم:n27:

متسفانه کم کم داره مایکروسافت عصبی میکنه عبن ویروس شده کلا قطع قطع ابدیت ویندوز 10 ولی عین ویروس رو سیستم نصب میشه
Update Assistant بازور میخواد خودشو نصب کنه دوبار ویندوزم رو خراب کرده اطلاعاتم رو از دست دادم ....مشکل جدیدتر هم پیداشده دیوار اتش ویندوز هم همین مشکلو پیداکرده قطع نشه صفحات نت رو باز نمیکنه قطع میشه ولی نمیشه:n03::n03::n03::n03:

siava5h
06-04-2018, 11:44

متسفانه کم کم داره مایکروسافت عصبی میکنه عبن ویروس شده کلا قطع قطع ابدیت ویندوز 10 ولی عین ویروس رو سیستم نصب میشه
Update Assistant بازور میخواد خودشو نصب کنه دوبار ویندوزم رو خراب کرده اطلاعاتم رو از دست دادم ....مشکل جدیدتر هم پیداشده دیوار اتش ویندوز هم همین مشکلو پیداکرده قطع نشه صفحات نت رو باز نمیکنه قطع میشه ولی نمیشه:n03::n03::n03::n03:

بله متاسفانه مایکروسافت مزخرف شده و دلیلش اینه که ما از لینوکس حمایت نکردیم تا بال و پر بگیره و حالا هم مایکرسافت وارد مرحله فساد دیکتاتوری شده.
من توصیه ام به شما اینه که از برنامه bwmeter استفاد کنین تا حداقل بتونین مانع از دانلود اتوماتیک نرم افزارها بشید.
تا اینکه در آینده راهکاری برای این دست مشکلات پیدا بشه و یا اینکه انقلاب کنیم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-04-2018, 08:48
سلام
آپدیت ویندوز 10 رو راحت میشه از کار انداخت
با برنامه ی خود ویندوز هم که اسمش resource manitor هست میشه همه ی فایلخای خبیثش رو از کار انداخت
اطلاعات ییشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی