PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرای دو زیرنویس همزمان

mahmud1992
07-04-2017, 23:14
سلام عزیزان
من دنبال نرم افزاری پلیر ویدیویی هستم که بتونه دو زیرنویس رو بصورت همزمان نشون بده در اندروید
میخوام دو زیرنویس انگلیسی و فارسی رو با هم دنبال کنم
ممنون میشم عزیزان راهنمایی بفرمایید
من با تبلت فیلم نگاه میکنم اندروید هست سیستم عاملش
منتظر یاری سبزتان هستیم

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Xx Hossein xX
07-04-2017, 23:39
سلام عزیزان
من دنبال نرم افزاری پلیر ویدیویی هستم که بتونه دو زیرنویس رو بصورت همزمان نشون بده در اندروید
میخوام دو زیرنویس انگلیسی و فارسی رو با هم دنبال کنم
ممنون میشم عزیزان راهنمایی بفرمایید
من با تبلت فیلم نگاه میکنم اندروید هست سیستم عاملش
منتظر یاری سبزتان هستیم

یکی از زیرنویس ها رو Hardcode کنید روی فیلم و زیرنویس دوم رو هم به صورت معمولی پخش کنید.
تنها راهیه که به ذهنم میرسه.
با برنامه HandBrake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید Hardcode کنید.
زیرنویس دوم رو هم با MX Player بزنید بالای تصویر نشون بده که تداخل نداشته باشن.

mahmud1992
08-04-2017, 22:19
یکی از زیرنویس ها رو Hardcode کنید روی فیلم و زیرنویس دوم رو هم به صورت معمولی پخش کنید.
تنها راهیه که به ذهنم میرسه.
با برنامه HandBrake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید Hardcode کنید.
زیرنویس دوم رو هم با MX Player بزنید بالای تصویر نشون بده که تداخل نداشته باشن.
ممنونم عزیز از راهنماییت اما دوستان عزیز اگ بشه بدون وارد کردن نشون بده خیلی بهتره اگ میشه هنوز هم منتظرتون‌هستم

Xx Hossein xX
08-04-2017, 22:22
ممنونم عزیز از راهنماییت اما دوستان عزیز اگ بشه بدون وارد کردن نشون بده خیلی بهتره اگ میشه هنوز هم منتظرتون‌هستم

بعید میدونم برنامه ای ساخته باشن برای اندروید که بشه دو تا زیرنویس پخش کرد

Sent from my A0001 using Tapatalk

mahmud1992
08-04-2017, 23:07
بعید میدونم برنامه ای ساخته باشن برای اندروید که بشه دو تا زیرنویس پخش کرد

Sent from my A0001 using Tapatalk
سلام عزیز صمیمانه از راهنماییتون متشکرم
اما پیداش کردم
تو نرم افزار mx player شما هر چنتا بخوای میتونی زیرنویس add کنی از تنظیمات subtitle رو انتخاب کن بعد open رو بزن بعد هر چی دوس داشتی اضافه کن
بازم متشکرم عزیز
خداقوت

bn1376
14-04-2017, 10:16
سلام:)
حیف دیر اومدم وگرنه یاد میدادم. تو رایانه هم میتونید با استفاده از kmplayer دو زیر نویس رو اضافه کنید و راست کلیک کنید و از شاخه زیرنویس زیر نویس دوم رو انتخاب کنید و از حالت مخفی در بیارین تا دو زیرنویس نمایش داده بشه:)

mili1372
20-01-2018, 17:36
سلام عزیز صمیمانه از راهنماییتون متشکرم
اما پیداش کردم
تو نرم افزار mx player شما هر چنتا بخوای میتونی زیرنویس add کنی از تنظیمات subtitle رو انتخاب کن بعد open رو بزن بعد هر چی دوس داشتی اضافه کن
بازم متشکرم عزیز
خداقوت

سلام
من میخوام از دو زیرنویس همزمان استفاده کنم ولی به طوری که یک زیرنویس در بالا و دیگری در پایین باشد چه طور با mx player این کار را بکنم؟

MMDFullHD
20-01-2018, 17:46
سلام
من میخوام از دو زیرنویس همزمان استفاده کنم ولی به طوری که یک زیرنویس در بالا و دیگری در پایین باشد چه طور با mx player این کار را بکنم؟

کنار گوشه سمت راست بالا سه نقطه اگه اشتباه نکنم هست
subtitle رو که انتخاب میکنی برو به پوشه زیر نویس و زیر نویس رو انتخاب کن اگه زیرنویسی در حال پخش باشه ازتون یه سوال میپرسه
که باید گزینه add subtitle رو بزنید