مشاهده نسخه کامل
: >> بوت نشدن عجیب مادربرد <<
سلام. من یه مشکلی پیدا کردم که مادربرد به صورت عادی بوت نمیشه و سیسم بالا نمیاد و برای حل این مشکل باید حتما اسلات رم رو عوض کنم یعنی هر بار رم رو در بیارم بزارم تو اسلات کناری تا سیستم بوت بشه و دوباره که سیستم خاموش بشه و بخوام روشن کنم مجبورم باز رم رو در بیارم بزارم تو همون اسلات قبلی تا بوت بشه!!!!!!! :n04:
به نظرتون مشل از چی میتونه باشه؟
سلام
رم شما با مادربرد شما سازگار نیست به احتمال زیاد
سلام
رم شما با مادربرد شما سازگار نیست به احتمال زیاد
ممنون اما خیلی وقت هست با همین رم ها کار میکنه. از دیروز اینطوری شده.
ممنون اما خیلی وقت هست با همین رم ها کار میکنه. از دیروز اینطوری شده.
چند تا رم روی برد شما نصبه ؟
چند تا رم روی برد شما نصبه ؟
4 تا 8 گیگ و جمعا 32 گیگ اما بعد از این مشکل فقط 16 گیگش رو می بندم. وقتی سیستم بوت نمیشه جا به جا میکنم و درست میشه و دوباره که خاموش میکنم و بوت نمیشه باز باید برگردونم جای قبلیش تا بوت بشه! خلاصه همین روال ادامه داره ... فکر نکنم مشکل از رم یا مادربورد باشه احتمال داره یه مشکل با بایوس باشه.
4 تا 8 گیگ و جمعا 32 گیگ اما بعد از این مشکل فقط 16 گیگش رو می بندم. وقتی سیستم بوت نمیشه جا به جا میکنم و درست میشه و دوباره که خاموش میکنم و بوت نمیشه باز باید برگردونم جای قبلیش تا بوت بشه! خلاصه همین روال ادامه داره ... فکر نکنم مشکل از رم یا مادربورد باشه احتمال داره یه مشکل با بایوس باشه.
مشکل شما ۹۰٪ سخت افزاری و مربوط به رم هست یکی از ۴ تا رم شما مشکل داره سعی کن تک تک تستشون کنی.
مشکل شما ۹۰٪ سخت افزاری و مربوط به رم هست یکی از ۴ تا رم شما مشکل داره سعی کن تک تک تستشون کنی.
یه جوری عجیبه چون همون رم ها رو دربیاری دوباره جا بزنی سیستم بوت میشه! قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد با یه سری نرم افزارهای مربوط به شبکه کردن و ویندوز مجازی و اینا کار کرده بودم حالا نمیدونم مشکل نرم افزاری هست یا از مادربرد ولی رم ها مطمئنم سالم هستن.
basem.c905
28-02-2017, 11:51
سلام عزیزم
مدل رم هات به همراه باسشون رو بهم بگو
مارک و مدل دقیق پاورت
مدل دقیق مادربردت
مدت خرید سیستمت
یه عکس با کیفیت ازمادربردت هم برام بذار
سیاوش خان
16-04-2017, 18:08
شما یه ویندوز درست حسابی منظورم کرک شده نصب کن نتیجه را اعلام بفرما به احتماله نود درصد مشکلت حل میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.