مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی تلویزیون Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV
Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV
مدت زیادی هست که این تلویزیون وارد بازار شده با توجه به ارزش خرید و قیمت مناسب و کیفیت تصویر عالی این تاپیک جهت تبادل نظر درباره این تلویزیون ایجاد شده است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون سونی 55 اینچ با اندازه صفحه نمایش 137 سانتی متری
دارای قابلیت پشتیبانی از HDR برای نمایش تصاویر با روشنایی بالا و ارتقای کیفیت تصویر
دارای کیفیت تصویر فوق العاده فورکا 4k با رزولیشن 3840*2160 - قابلیت HDR
استفاده از فناوری Motionflow XR800 هرتز و داراس کنتراست عالی برای نمایش تصاویر طبیعی
دارای سیستم عامل اندروئید با قابلیت بروز رسانی و نصب برنامه های گوگل پلی
موتور تصویر 4K Processor X1 برای نمایش تصاویر هر چه طبیعی تر و جذاب تر
دارای توان صدای 20 وات - تکنولوژی باس رفلکس سیستم صوتی 2.1 کاناله
گیرنده دیجیتالی D.V.B-T2/T1 وای فای داخلی WIFI -LAN- کاملا هوشمند
دارای 3 پورت ورودی USB و 4 پورت ورودی HDMI
لینکهای مرتبط با تلویزیونهای سونی
چگونه به راه اندازی و استفاده از ویژگی های Wi-Fi Direct از تلویزیون آندروید سونی با دستگاه Wi-Fi Direct ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چگونگی اتصال کامپیوتر - تبلت - تلفن با تلویزیون سونی از طریق Wi-Fi Direct ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عمق رنگ مشکی در Sony 55x8500
hagijoon
05-02-2017, 02:58
سلام دوست عزیز میشه بفرمایید کیفیت تصویر این مدل در کانالهای اس دی چطوره؟ و این مدل هم نشت نور داره یا نه؟ و ایا مشکل کثیفی پنل رو داره یا نه ؟ و نسبت به مدل uh850 ال جی کیفیت تصویر بهتری داره یا نه؟
سلام
دوستانی که این مدل رو دارن موقع پخش فوتبال کیفیت تصویر چجوریه؟ تصاویر پرتحرک رو خوب نشون می ده؟ در کل یه نقد و بررسی از تجربتون اگه امکانش هست بزارین.
با تشکر
behzad_zn
15-02-2017, 11:03
در کل به نظر خوبه فقط یه مقدار از نظر صدا امتیازش کمه
amin6928
15-02-2017, 22:12
درسته پنلش با uh850 يكيه؟
درسته پنلش با uh850 يكيه؟
این مدل و مدل LG UH8500 هر دو IPS هستند.
اگه پنلش با الجی uh8500v یکی باشه ، کیفیت تصویرشونم مثل همه ؟
اگه پنلش با الجی uh8500v یکی باشه ، کیفیت تصویرشونم مثل همه ؟
پنل یکی هست . منتها من در بررسی ها دیدم که نشت نور در مدل ال جی یکم زیاد هست .
کیفیت به موارد دیگری مثل پردازش تصویر + ارتقالی محتوای کیفیت پایین به 4k و تکنولوژی هایی مثل triluminos display و .. بستگی داره .
mahdi255
18-02-2017, 09:56
سلام دوست عزیز میشه بفرمایید کیفیت تصویر این مدل در کانالهای اس دی چطوره؟ و این مدل هم نشت نور داره یا نه؟ و ایا مشکل کثیفی پنل رو داره یا نه ؟ و نسبت به مدل uh850 ال جی کیفیت تصویر بهتری داره یا نه؟
سلام.
دیروز تو جمهوری مدل KS8985 که یکی از بهترین های سامسونگ هست رو از نزدیک تست کردم. پخش شبکه های داخلی sd اصلا خوب نبود. مدل X8500d رو هم تست کردم خیلی بهتر از ks8985 بود(البته تو پخش sd) هر چند مدل سامسونگ نسبت به سونی روشنایی بسیار بهتری داشت. نتیجه این بود که دوستی که میخواست بخره به خاطر شبکه های داخلی کلا قید ks8985 رو زد و سونی رو خرید. هرچند که بشدت ابتدا جذب ks8985 شده بود.
ایراد اصلی پنلهای ips اینه که تو محیطهای کاملا تاریک رنگ مشکی به خاکستری میزنه حالا نمیدونم سونی تو این مدل برای جبران این نقیصه تونسته کاری بکنه یا نه ؟
سلام.
دیروز تو جمهوری مدل KS8985 که یکی از بهترین های سامسونگ هست رو از نزدیک تست کردم. پخش شبکه های داخلی sd اصلا خوب نبود. مدل X8500d رو هم تست کردم خیلی بهتر از ks8985 بود(البته تو پخش sd) هر چند مدل سامسونگ نسبت به سونی روشنایی بسیار بهتری داشت. نتیجه این بود که دوستی که میخواست بخره به خاطر شبکه های داخلی کلا قید ks8985 رو زد و سونی رو خرید. هرچند که بشدت ابتدا جذب ks8985 شده بود.
سونی تو ارائه با کیفیت تصاویر شبکه های داخلی بهترینه و شکی توش نیست ، کلا سونی به واسطه موتور پردازش تصویر و UPscale فوق العادش تو ارتقاء تصاویر SD و کیفیت پایین بهترینه .
hagijoon
18-02-2017, 17:42
سلام دوستان ایا تو این مدل هم مثل ال جی uh850v کثیفی پنل مشاهده میشه منظورم موقع مشاهده فوتبال هاله های سفید عمودی که مشخص میشد تو تصویر هستش منکه به خاطر همین مشکل uh850v رو فروختم و حالا نظرم رو این مدل هستش فقط میترسم اینم همین مشکل رو داشته باشه چون بعضی از دوستان میگفتند احتمال داره پنل این مدل باuh850vیکی باشه تو ال جی که نشت نور هم زیاد بود دوستانیکه این مدل رو دارن میشه بگن این مشکلات رو داره یا نه؟ و کیفیت صداش چطوره ؟
سلام دوستان ایا تو این مدل هم مثل ال جی uh850v کثیفی پنل مشاهده میشه منظورم موقع مشاهده فوتبال هاله های سفید عمودی که مشخص میشد تو تصویر هستش منکه به خاطر همین مشکل uh850v رو فروختم و حالا نظرم رو این مدل هستش فقط میترسم اینم همین مشکل رو داشته باشه چون بعضی از دوستان میگفتند احتمال داره پنل این مدل باuh850vیکی باشه تو ال جی که نشت نور هم زیاد بود دوستانیکه این مدل رو دارن میشه بگن این مشکلات رو داره یا نه؟ و کیفیت صداش چطوره ؟
دوست عزیز این سوالات دقیقا سوالات بنده هم هست ، چون دقیقا شرایطم مثل شماست و میخوام اگه از بابت عدم کثیفی پنل در زمان حرکت دوربین تو فوتبال و کم شدن غلظت رنگ مشکی در تاریکی اتاق و همچنین عدم نشت نوراین مدل مطمئن شدم یه 65 اینچشو جایگیزین الجی uh850v کنم ، البته خیلی بعید میدونم کیفیت صدای این مدل به الجی 850v برسه ، چون واقعا الجی تو صدای این مدل سنگ تموم گذاشته . اگه شما هم از نزدیک این مدل سونی رو دیدید ویا به نتیجه رسیدید ممنون میشم اطلاع رسانی کنید . تنها چیزی که منو خیلی مردد کرده استفاده سونی از پنل ips در این مدل و به گفته سایتها دقیقا همین مدل پنل الجی 850v هست .
mahdi255
19-02-2017, 10:49
سلام
نظر یکی از کاربران یعنی جناب Xenon360 در خصوص این مدل رو عیناً براتون میزارم شاید بدرد سایر دوستان هم بخوره. تو تاپیک زیر میتونید خودتون مراجعه بفرمایید و نظر ایشون رو ببینید. این مدل را ایشون خریدن پس می تونید تو پیام خصوصی از خود ایشون این دل نگرانی تون رو بپرسید :
من امروز رفتم بازار و يه بررسي دقيق بين مدل هاي مد نظرم كردم
KU6300 رو ديدم
رنگ هاي اغراق آميز، و يه نكته ي جالب ! توي تمام مغازه هايي ك رفتم چه اونايي ك بدون گارانتي داشتن و چه اونايي ك با گارانتي ... همه ي فروشنده ها فقط داشتن روي اين تلوزيون عكس نشون ميدادن ... آخه همونطور ك ميدونيد اين مدل motion خيلي ضعيفي داره!!! هيچ خبري از فيلمهاي متحرك نبود فقط فيلمهاي متحرك رو ميشد تو تلوزيونهاي رده بالاي سامسونگ ديد ...و فقط رو اونا گذاشته بودن ...
Sony x850 رو ديدم ك آقا لذتي بردم چه رنگهايي ... چه موشني ... چه مشكي اي ... من نميدونم اينهمه تبليغ منفي عليه ips برا چيه ...
آقا نمي دونيد چه مشكيه عميقي و چه رنگهاي معركه اي ب نمايش ميذاشت ... تصاوير زنده بود ب معناي واقعي ... يعني انگار با چشم طبيعي داشتم نگاه ميكردم...اصلا خبري از هاله ي سفيد و اين حرفا توي x850d نبود
و يه اتفاق جالب توي نمايندگي كنار x850d مدل ٢٠١٥ رو با پنل VA يعني x850c گذاشته بود
تنها تفاوتي ك تونستم ببينم برتري va توي نقطه هاي تاريك تصوير بود ... يعني جزئيات ١٠ درصد مشخص تر بود نسبت ب مدل ips ... اما در بقيه ي موارد برتري با مدل ips بود
Lg Uh850 هم ديدم ... تي وي خيلي خوبي بود بازم عمق رنگ نشكي زياد بود
و اون هاله ي سفيد رو خيلي خيلي جزئي توي اين مدل ديدم ... ك ميشه گفت اصلا معلوم هم نبود يعني هيچ... هر دو مدل چشمم رو گرفت ...
ولي تصاوير در x850 هنوز هم زنده تر بود ...
با مقايسه ي امروز نظرم كلللا نسبت ب پنل هاي ips تغيير كرد و اصلا اون خيزي ك توي وب سايت ها ميگن نيست ... حداقل من با چشم غير مسلح متوجه نشدم ... خيلي پنل هاي خوبي هم هستن و تصاوير درشون شارپ تر هم بود تازه
سلام.
امکانش هست از دوستتون سوال کنید مدل X8500d موقع پخش فوتبال کیفیت تصویرش چطوره؟ چمن ورزشگاه رو خوب نشون می ده؟
ایراد اصلی پنلهای ips اینه که تو محیطهای کاملا تاریک رنگ مشکی به خاکستری میزنه حالا نمیدونم سونی تو این مدل برای جبران این نقیصه تونسته کاری بکنه یا نه ؟
بله من این مدل رو خریدم این ایراد وجود داره تو محیط تاریک مشکی تقریبا وجود نداره میشه خاکستری که بزرگترین عیب این پنل میتونه همین باشه
وقتی مهتابی یا لامپ رو رو شن میکنی مشکی رو درست نشون میده ..
دوتا عکس صفحه قبل هست اینو بدونید اون مشکی زیر نور هستش تو محیط تاریک به هیچ وجه اون عمق رنگ مشکی رو نداره
امکانش هست از دوستتون سوال کنید مدل X8500d موقع پخش فوتبال کیفیت تصویرش چطوره؟ چمن ورزشگاه رو خوب نشون می ده؟
سلام
در مورد پخش فوتبال کیفیت قابل قبولی رو داره ..
یه عکس قبلا گرفتم میزارم ببینید
hagijoon
20-02-2017, 01:37
سلام
در مورد پخش فوتبال کیفیت قابل قبولی رو داره ..
یه عکس قبلا گرفتم میزارم ببینید
سلام ممنون بابت پاسخگوییتون میشه بفرمایید تو این مدل مشکل کثیفی پنلوجود داره یا نه موقع تماشای فوتبال هاله های سفید عمودی داره یا نه و مشکل نشت نورش چطوره من به خاطر مشکل کثیفی پنل نتونستم با ال جی uh850v کنار بیام و مجبور شدم بفروشمش حالا این مدل رو مد نظر دارم میشه راهنمایی بفرمایید ودر مورد صداش هم اگه میشه بفرمایید که چطوری هستش با تشکر.
سلام ممنون بابت پاسخگوییتون میشه بفرمایید تو این مدل مشکل کثیفی پنلوجود داره یا نه موقع تماشای فوتبال هاله های سفید عمودی داره یا نه و مشکل نشت نورش چطوره من به خاطر مشکل کثیفی پنل نتونستم با ال جی uh850v کنار بیام و مجبور شدم بفروشمش حالا این مدل رو مد نظر دارم میشه راهنمایی بفرمایید ودر مورد صداش هم اگه میشه بفرمایید که چطوری هستش با تشکر.
این مدل میشه گفت نشت نور نداره..
کثیفی پنل رو متوجه نمیشم!!هاله سفید هم ندیدم من موقع پخش فوتبال
صداش کمی ضعیفه منظورم این هست که بعنوان یه تی وی کاملا باریک صفحه تخت راضی کننده هستش
دوست عزیز منم خیلی وسوسه شده بودم که الجی uh850v رو بفروشم و این مدل سونی رو بگیرم ولی با توجه به یکی بودن پنل این مدل با 850 الجی و نظر کاربر abbas در خصوص خاکستری شدن رنگ مشکی در اتاق تاریک در این مدل سونی به این نتیجه رسیدم تفاوت چندانی با الجی خودم نداره و هزینه اضافه نکنم ، اینم مطمئنم که کیفیت صدای این مدل سونی بهیچ عنوان به الجی uh850v نمیرسه و اینم قضیه مهمیه، فقط میمونه مسئله کثیفی پنل تو پخش فوتبال در زمانی که دوربین در حال حرکته که بازم فکر نکنم تو این زمینه هم تفاوتی با الجی خودم داشته باشه.حالا بازم باید دید تا مطمئن شد .
یه مطلب دیگه اینکه در مورد نشت نور یا اون هاله سفیدی که در مورد الجی uh8500v میگن بهیچ عنوان قابل توجه و آزار دهنده نیست و بنظرم یه سری از دوستان در این خصوص خیلی اغراق کردند و فقط زمانی که کل صفحه مشکی باشه ممکنه خیلی کم متوجه این مورد شد و بهیچ عنوان ایراد محسوب نمیشه . درکل این مورد بحدی کم هست که خیلی از استفاده کننده ها متوجه این موضوع نمیشن .
hagijoon
20-02-2017, 16:59
یه مطلب دیگه اینکه در مورد نشت نور یا اون هاله سفیدی که در مورد الجی uh8500v میگن بهیچ عنوان قابل توجه و آزار دهنده نیست و بنظرم یه سری از دوستان در این خصوص خیلی اغراق کردند و فقط زمانی که کل صفحه مشکی باشه ممکنه خیلی کم متوجه این مورد شد و بهیچ عنوان ایراد محسوب نمیشه . درکل این مورد بحدی کم هست که خیلی از استفاده کننده ها متوجه این موضوع نمیشن .
دوست عزیز شاید نشت نورش مهم نباشه ولی کثیفی پنلش واقعا ازار دهنده هستش مخصوصا تو تماشای فوتبال یا وقتی تصویر اسمان رو نشون میده دیگه خیلی مشخص میشه برای منکه قابل تحمل نبود با خاموش کردن گزینه ترموشن بازم کمتر میشه ولی بازم معلوم میشه شاید واسه افرادی که حساسیت به کیفیت تصویر ندارن مهم نباشه ولی حتما واسه دوستانیکه مثل بنده در این مورد حساس باشن به شدت ازار دهنده هستش این مورد واسه منکه فقط تو فیلمهای ۴ کی مشخص نبود ولی در بقیه موارد راحت به چشم میومد البته در مورد صدا حتما کیفیت صدای ال جی از سونی بهتره ال جی ۴۰ وات بود ولی سونی ۲۰ وات به جز سونی یک مدل دیگه ال جی رو هم مد نظر دارم که به حساب مشخصاتش عالیه صدای هارمان کاردون ۶۰ وات با کیفیت تصویر عالی تو بانه که بودم از نزدیک کیفیت تصویرش رو با uh850v مقایسه کردم و راحت مشخص بود که کیفیت تصویرش بهتره ولی اونموقع مشکل کثیفی پنل رو نمیدونستم مدلuf950 اگه این مدل مشکل کثیفی پنل رو نداشته باشه انتخاب اولم همینه.
حالا از کجا میشه مطمئن شد سونی 8500 مشکل کثیفی پنل داره یا نه ؟ یوقت اینم نگیریم همین مشکل و کم و بیش داشته باشه ؟
حالا از کجا میشه مطمئن شد سونی 8500 مشکل کثیفی پنل داره یا نه ؟ یوقت اینم نگیریم همین مشکل و کم و بیش داشته باشه ؟
کثیفی پنل رو میشه توضیح بدی ؟!
من خودم سونی گرفتم ولی الان میگم ایکاش samsung ks8000 میگرفتم
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم سامسونگ بهتره البته گرونتر هم هستش
بنظرم شما ال جی رو نمیفروختی بهتر بود بعد چند سال oled میگرفتی
فقط پنلهای oled ادم رو راضی میکنه قیمتهاشون فعلا بالاست
hagijoon
20-02-2017, 19:23
کثیفی پنل رو میشه توضیح بدی ؟!
من خودم سونی گرفتم ولی الان میگم ایکاش samsung ks8000 میگرفتم
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم سامسونگ بهتره البته گرونتر هم هستش
بنظرم شما ال جی رو نمیفروختی بهتر بود بعد چند سال oled میگرفتی
فقط پنلهای oled ادم رو راضی میکنه قیمتهاشون فعلا بالاست
کثیفی پنل همینطور که گفتم موقع پخش فوتبال بیشتر معلوم میشه حاله های سفید به صورت عمودی ظاهر میشه که برای بار اول دقت کنی معلوم میشه و بعد اینکه متوجه میشی دیگه برات هر بار تو همچین موقع هایی معلوم میشه اسم دقیق این مشکل رو تو یکی از قسمتهای اموزشی بود که لینک یوتیوبش رو هم واسه دیدن گذاشته بود گفتم که به خاطر همین مشکل نتونستم باهاش بسازم اتفاقا تو فکر ks8000 هم هستم که البته الان مدل ks8500 مدل خمیده تو بازار هستش و مدل ks8000 نایاب شده خلاصه الان ۳ تا انتخاب دارم یکیش ال جی مدل uf950 و سامسونگ مدلks8500 و سونی x850d واسه oled هم یه مدل ال جی داره که هم قیمت اینا هستش ولی ۴ کی نیستش مدل ۴ کی بالای ۶ میلیون هستش که بالاتر از بودجه منه البته بودجه ۴ بود که با این مشکل uh850vال جی مجبورم ۱.۵ روش بذارم تا یه چیز خوب بگیرم
کثیفی پنل همینطور که گفتم موقع پخش فوتبال بیشتر معلوم میشه حاله های سفید به صورت عمودی ظاهر میشه که برای بار اول دقت کنی معلوم میشه و بعد اینکه متوجه میشی دیگه برات هر بار تو همچین موقع هایی معلوم میشه اسم دقیق این مشکل رو تو یکی از قسمتهای اموزشی بود که لینک یوتیوبش رو هم واسه دیدن گذاشته بود گفتم که به خاطر همین مشکل نتونستم باهاش بسازم اتفاقا تو فکر ks8000 هم هستم که البته الان مدل ks8500 مدل خمیده تو بازار هستش و مدل ks8000 نایاب شده خلاصه الان ۳ تا انتخاب دارم یکیش ال جی مدل uf950 و سامسونگ مدلks8500 و سونی x850d واسه oled هم یه مدل ال جی داره که هم قیمت اینا هستش ولی ۴ کی نیستش مدل ۴ کی بالای ۶ میلیون هستش که بالاتر از بودجه منه البته بودجه ۴ بود که با این مشکل uh850vال جی مجبورم ۱.۵ روش بذارم تا یه چیز خوب بگیرم
لینک اون ویدیو که میگی کثیفی پنل یا حاله های سفید معلوم میشه رو داری ببینم
من اگر تی ویمو قیمت خوب میکرفتن سامسونگ ks8500 برمیداشتم!!
این سونی پنلش ips هستس مشکلات خودش رو داره ...بنظر من سامسونگ بگیر از همه لحاظ بهتره
الان فوتبال استقلال رو نگاه میکردم متاسفانه الان متوجه شدم منظور شما از حاله های نور چی هستش وقتی دوربین چمن زمین رو نمایش میده اون حاله ها دیده میشه شاید خیلی ها متوجه نشن یعنی از دور معلوم نیست از دو سه متری معلوم میشه
از نظر من این مشکل موقع پخش فوتبال زیاد مهم نییت میشه باهاش کنار امد :n01:
hagijoon
20-02-2017, 22:15
این سونی پنلش ips هستس مشکلات خودش رو داره ...بنظر من سامسونگ بگیر از همه لحاظ بهتره
الان فوتبال استقلال رو نگاه میکردم متاسفانه الان متوجه شدم منظور شما از حاله های نور چی هستش وقتی دوربین چمن زمین رو نمایش میده اون حاله ها دیده میشه شاید خیلی ها متوجه نشن یعنی از دور معلوم نیست از دو سه متری معلوم میشه
پس رو اینم هست پس باید قیدش رو بزنم پس درسته پنلش با uh850 یکیه دوست عزیز الانکه تازه متوجه شدی میفهمی که فقط تو فوتبال این مشکل نیست تو خیلی از صحنه هایی که زمینه چمن و اسمان رو داره میتونی ببینیش یواش یواش واسه ادم معضل میشه منکه حاضر نیستم ۴ میلیون پول بدم و پنلش اینطوری از اب در بیاد واقعا از ال جی بعید بود منکه اصلا نمیتونم با ابن مشکل کنار بیام پس سونی تو انتخابم خط میخوره میمونه ال جی uf950 و سامسونگ ks8500 البته تا موقع خریدم مدل تازه ای پیشنهاد نشه که تو این رنج قیمت باشه اگه oled زیر ۶ میلیون گیر بیاد و ۴ کی باشه حتما oled میگیرم واسه اون لینک یوتیوب والا چند روز پیش اون مطلب رو تو یکی از مطالب اموزشی خوندم الان هر چقدر میگردم نمبتونم پیداش کنم اگه بتونم معادل انگلیسی این مشکل رو که تو همون مطلب نوشته بود رو پیدا کنم نیاز به لینک هم نیست تو یوتیوب همون رو سرچ کنی سریع برات میاره خلاصه ممنون از شما دوست عزیر خیالم رو از بابت سونی راحت کردی .
mohamad skystar
20-02-2017, 22:17
تو خرید تلویزیون های سونی شک نکنید
تلویزیون باید در کنار کیفیت تصویر کیفیت قطعه و ساخت هم داشته باشه
دوام داشته باشه
متاسفانه سامسونگ در کنار اون همه تکنولوژی محصولاتش دوام نداره
hagijoon
20-02-2017, 23:50
تو خرید تلویزیون های سونی شک نکنید
تلویزیون باید در کنار کیفیت تصویر کیفیت قطعه و ساخت هم داشته باشه
دوام داشته باشه
متاسفانه سامسونگ در کنار اون همه تکنولوژی محصولاتش دوام نداره
سلام دوست عزیز درسته سونی کیفیت قطعاتش عالیه ولی مثل اپل پول برندش رو میخوره درسته کیفیت تصویرش هم خوبه ولی قیمتش به نسبت بقیه برندها خیلی بالاتره و امکانا تش هم کمتره شما در مورد مشکل کثیفی پنل اطلاعاتی ندارید اسم انگلیسی این مشکل چیه؟ و چرا این مشکل ایجاد میشه؟ و نظر شما در مورد کیفیت قطعات ال جی در محصولات جدید ال جی چیه؟ و ایا تو رنج قیمت کمتر از ۶ میلیون oled سراغ دارین که 4k هم باشه.
mohamad skystar
21-02-2017, 00:03
سلام دوست عزیز درسته سونی کیفیت قطعاتش عالیه ولی مثل اپل پول برندش رو میخوره درسته کیفیت تصویرش هم خوبه ولی قیمتش به نسبت بقیه برندها خیلی بالاتره و امکانا تش هم کمتره شما در مورد مشکل کثیفی پنل اطلاعاتی ندارید اسم انگلیسی این مشکل چیه؟ و چرا این مشکل ایجاد میشه؟ و نظر شما در مورد کیفیت قطعات ال جی در محصولات جدید ال جی چیه؟ و ایا تو رنج قیمت کمتر از ۶ میلیون oled سراغ دارین که 4k هم باشه.
در مورد پنل کثیف اطلاعاتی ندارم
نظر من در مورد کیفیت قطعات در محصولات LG اینکه کیفیت قطعات در LG الان خیلی
بهتر از سامسونگ هست اما بهتر از سونی نیست.
تلویزیون مارک LG یا کیفیت 4K مدل 49UB83000 هست که قیمتش حدود 3.5 میلیون تومان هست
تلویزیون خیلی خوب و مناسب تو این رنج قیمته
درسته سونی پول برند رو میدین اما ارزش خریدش بالاست
من الان از سونی W800B استفاده میکنم عالیه
خیلی راضی هستم اما 4K نیست
یکی از دلایل مهمی که سونی رو انتخاب کردم کیفیت ساخت
و دوام بالای محصولاتش هست اما LG اینجوری نیست
mahdi255
21-02-2017, 08:15
پس رو اینم هست پس باید قیدش رو بزنم پس درسته پنلش با uh850 یکیه دوست عزیز الانکه تازه متوجه شدی میفهمی که فقط تو فوتبال این مشکل نیست تو خیلی از صحنه هایی که زمینه چمن و اسمان رو داره میتونی ببینیش یواش یواش واسه ادم معضل میشه منکه حاضر نیستم ۴ میلیون پول بدم و پنلش اینطوری از اب در بیاد واقعا از ال جی بعید بود منکه اصلا نمیتونم با ابن مشکل کنار بیام پس سونی تو انتخابم خط میخوره میمونه ال جی uf950 و سامسونگ ks8500 البته تا موقع خریدم مدل تازه ای پیشنهاد نشه که تو این رنج قیمت باشه اگه oled زیر ۶ میلیون گیر بیاد و ۴ کی باشه حتما oled میگیرم واسه اون لینک یوتیوب والا چند روز پیش اون مطلب رو تو یکی از مطالب اموزشی خوندم الان هر چقدر میگردم نمبتونم پیداش کنم اگه بتونم معادل انگلیسی این مشکل رو که تو همون مطلب نوشته بود رو پیدا کنم نیاز به لینک هم نیست تو یوتیوب همون رو سرچ کنی سریع برات میاره خلاصه ممنون از شما دوست عزیر خیالم رو از بابت سونی راحت کردی .
سلام.
مدل ks8500 رو از نزدیک تو فروشگاه برای چند دقیقه تست کردم. کیفیت 4k ش عالیه ولی تو پخش شبکه های داخلی بخصوص sd اصلا چنگی به دل نمیزنه برعکس مدل x8500 شبکه داخلی sd خیلی بهتر و قابل قبول نشون میداد پس اگه شبکه داخلی یا م.اه.وا.ره ای sd بیشتر میبینی ks8500 تو ذق میزنه. تو ذق من که زد!!!
پس پیشنهاد میدم از نزدیک قبل از خرید تست کنید حالا هر مدلی رو که میخواید بخرید.
mahdi255
21-02-2017, 08:20
سلام
شما تلویزیون تون رو کالیبره کردین؟
این مدل های تا جایی که من میدونم یک مود پخش ورزشی هم دارن تو این مود هم فوتبال همون مشکل رو داره؟
دستگاه رو آپدیت کردین؟ شنیدم تو آپدیت اینپوت لگ رو خیلی بهبود داده. شاید تو سایر بخش ها هم بهبودی حاصل شده باشه.
mahdi255
21-02-2017, 08:37
------------------------------------------
نام انگلیسی این مشکل Dirty Screen هست که تو یوتیوب کلی ویدئو براش هست و خیلی هم رایجه ، ولی برای اغلب مردم قابل توجه و آزار دهنده نیست ، ولی برای افرادی که به کیفیت و جزئیات تصویر خیلی دقت میکنند کاملا قابل مشاهده و آزار دهندست .
mahdi255
21-02-2017, 08:47
این مشکل تو پخش تصاویر سریع و ورزشی رو motion blur میگن تو سایت rtings می تونید امتیاز و ارزیابی motion را برای مدل ks8500 و X8500 خودتون مقایسه کنید.
تمامی مدلهای LED)LCD) این مشکل رو کم یا زیاد دارند به این دلیل که کریستالهای مایع نمیتوانند با سرعت بالا تغییر جهت بدن و وقتی فریم بعدی میاد، اثر فریم قبلی برای مدتی(در حد چند میلی ثانیه) روی صفحه باقی می مونه. این مشکل تمام led یا بهتر بگم lcd هاست حالا چه پنل IPs چه VA.
تلویزیون های crt ذاتا چنین مشکلی ندارند. تلویزیون های پلاسما هم بدلیل نرخ بروز رسانی بالا و زمان پاسخ دهی پایین به این مشکل غلبه پیدا می کنند
سازنده هایoled هم مدعی هستند که این مشکل رو بسیار بهتر از led ها کاهش میدن
ضمنا برای تست این مشکل می تونید از سایت زیر استفاده کنید:
testufo.com
این مشکل تو پخش تصاویر سریع و ورزشی رو motion blur میگن تو سایت rtings می تونید امتیاز و ارزیابی motion را برای مدل ks8500 و X8500 خودتون مقایسه کنید.
تمامی مدلهای LED)LCD) این مشکل رو کم یا زیاد دارند به این دلیل که کریستالهای مایع نمیتوانند با سرعت بالا تغییر جهت بدن و وقتی فریم بعدی میاد، اثر فریم قبلی برای مدتی(در حد چند میلی ثانیه) روی صفحه باقی می مونه. این مشکل تمام led یا بهتر بگم lcd هاست حالا چه پنل IPs چه VA.
تلویزیون های crt ذاتا چنین مشکلی ندارند. تلویزیون های پلاسما هم بدلیل نرخ بروز رسانی بالا و زمان پاسخ دهی پایین به این مشکل غلبه پیدا می کنند
سازنده هایoled هم مدعی هستند که این مشکل رو بسیار بهتر از led ها کاهش میدن
ضمنا برای تست این مشکل می تونید از سایت زیر استفاده کنید:
testufo.com
دوست عزیز موشن بلور و کثیفی پنل دوتا مورد کاملا سواست و هیچ ارتباطی بهم ندارند. اگه تو نت یه سرچی بزنید کاملا متوجه dirty screen خواهید شد .
mahdi255
21-02-2017, 12:52
دوست عزیز موشن بلور و کثیفی پنل دوتا مورد کاملا سواست و هیچ ارتباطی بهم ندارند. اگه تو نت یه سرچی بزنید کاملا متوجه dirty screen خواهید شد .
شما درست میفرمایید این دو یکی نیستن هرگز و بنده هم نگفتم این دو یکی هستند!!!!!!!!!!!(برای همین کامنت رو هم بلافاصله از زیر کامنت دوستمون خارج کردم) بحث این دوستمون با اون یکی دوستمون راجع به پخش فوتبال بود و ایرادی گه دستمون راجع به کناره های زمین فوتبال در x8500 هنگام حرکت دوربین اشاره کرده بودن که خوب پخش فوتبال مستقیماً به موشن بلور ارتباط پیدا می کنه. بحث dirty screen یا DSE هم بیشتر به توانایی تی وی برای Gray Uniformity بر می گرده.
بهرحال خیلی خوشحال میشم از اطلاعات شما و سایر دوستان استفاده کنم
سلام
شما تلویزیون تون رو کالیبره کردین؟
این مدل های تا جایی که من میدونم یک مود پخش ورزشی هم دارن تو این مود هم فوتبال همون مشکل رو داره؟
دستگاه رو آپدیت کردین؟ شنیدم تو آپدیت اینپوت لگ رو خیلی بهبود داده. شاید تو سایر بخش ها هم بهبودی حاصل شده باشه.
بله حالت live football mode داره تو اون حالت هم کثیفی پنل دیده میشه
هنوز اپدیت نکردم اینپوت لگ بیشتر برای بازی هستش فکر نکنم تو فوتبال تاثیر داشته باشه
متاسفانه اینجا هرکس یه برندی میخره میاد فقط ازش تعریف میکنه کمتر میان ایرادهاش رو بگن تو رویوهای این تی وی دیدید که گفتن رنگ مشکی تو اتاق تاریک مشکی نیست و به خاکستری تبدیل میشه اما تو صفحه اول همین پست عکس گزاشتن از عمق رنگ مشکی که با لامپ روشن گرفته شده حالا اگر خواستید شب عکس میزارم متوجه میشید رنگ مشکی در این مدل تو اتاق تاریک اصلا خوب نیست
عباس عزیز خیلی خوشحالم که شما هم عین خودم ایرادات کالایی که خریدی رو عنوان میکنی و تعصب الکی نداری ، خیلی داشتم وسوسه میشدم بخاطر ضعف کم شدن غلظت مشکی در تاریکی کامل و همچنین dirty screen الجی 55uh850 که 3 ماه پیش خریدم رو بفروشم و سونی 65x8500d بخرم والان با توجه به نظر بدون تعصب شما متوجه شدم که کار منطقی نیست و اون دو ضعف در این مدل سونی بواسطه پنل ips وجود داره .
mahdi255
21-02-2017, 14:34
هنوز اپدیت نکردم اینپوت لگ بیشتر برای بازی هستش فکر نکنم تو فوتبال تاثیر داشته باشه
متاسفانه اینجا هرکس یه برندی میخره میاد فقط ازش تعریف میکنه کمتر میان ایرادهاش رو بگن تو رویوهای این تی وی دیدید که گفتن رنگ مشکی تو اتاق تاریک مشکی نیست و به خاکستری تبدیل میشه اما تو صفحه اول همین پست عکس گزاشتن از عمق رنگ مشکی که با لامپ روشن گرفته شده حالا اگر خواستید شب عکس میزارم متوجه میشید رنگ مشکی در این مدل تو اتاق تاریک اصلا خوب نیست
فرمایش شما متین. منظورم از آپدیت این بود که بهرحال ممکنه بهبودی هایی هم در تصویر ایجاد کنه.
عمق رنگ مشکی x850d بدلیل نوع پنلش نسبت به VA ها پایین تر هست و همینطور کنتراست و وروشنایی تصویر هم پایین تره اما این همه چیزه یک تصویر خوب نیست.........
بعلاوه عمق رنگ مشکی رو هم باید ببینیم چقدر واسه ما مهم میشه یعنی از اونطرف برخی هم میگن چون فلان مدل عمق رنگ مشکی اش عالی نیست کلا بزارینش کنار درحالیکه صدتا پارامتر دیگه رو هم باید مورد توجه قرار داد. مثلا برای کسی مثل بنده که اصلا اهل فیلم دیدن نیست و فقط شبکه های تلویزیونی رو میبینه این مسئله عمق رنگ مشکی چقدر مهم هست؟ بنده شاید هنوز یکبار هم در داخل یک اتاق تاریک به تماشای تلویزیون ننشستم.
مسئله کثیفی تصویر تو این مدل رو هم میشه بیشتر توضیح بدید یا عکس بزارین. توجه داشته باشین همونطور که دوستمون فرمودن این موضوع با موشن بلور که بیشتر تو فوتبال یا تصاویر سریع اتفاق می افته فرق داره. اگه نتیجه بررسی رو بگید ممنون میشم
hagijoon
21-02-2017, 15:05
فرمایش شما متین. منظورم از آپدیت این بود که بهرحال ممکنه بهبودی هایی هم در تصویر ایجاد کنه.
عمق رنگ مشکی x850d بدلیل نوع پنلش نسبت به VA ها پایین تر هست و همینطور کنتراست و وروشنایی تصویر هم پایین تره اما این همه چیزه یک تصویر خوب نیست.........
بعلاوه عمق رنگ مشکی رو هم باید ببینیم چقدر واسه ما مهم میشه یعنی از اونطرف برخی هم میگن چون فلان مدل عمق رنگ مشکی اش عالی نیست کلا بزارینش کنار درحالیکه صدتا پارامتر دیگه رو هم باید مورد توجه قرار داد. مثلا برای کسی مثل بنده که اصلا اهل فیلم دیدن نیست و فقط شبکه های تلویزیونی رو میبینه این مسئله عمق رنگ مشکی چقدر مهم هست؟ بنده شاید هنوز یکبار هم در داخل یک اتاق تاریک به تماشای تلویزیون ننشستم.
مسئله کثیفی تصویر تو این مدل رو هم میشه بیشتر توضیح بدید یا عکس بزارین. توجه داشته باشین همونطور که دوستمون فرمودن این موضوع با موشن بلور که بیشتر تو فوتبال یا تصاویر سریع اتفاق می افته فرق داره. اگه نتیجه بررسی رو بگید ممنون میشم
سلام دوست عزیز بنده مدل uh850v رو چند بار کالیبره کردم و ابدیت هم کردم و خیلی هم با تنظیمات تصویر ور رفتم با کالیبره کیفیت تصویر کمی بهتر میشه ولی به هیچ وجه تاثیری روی کثیفی پنل نداره و این مورد فقط رو فوتبال نیست تو بیشتر زمینه های روشن ابی و سبز مثل چمن و اسمان دیده میشه که اگه خوب دقت کنید خیلی واضح براتون معلوم میشه واسه منکه اصلا قابل قبول نبود و هر چقدر سعی کردم نتونستم تحملش کنم در کل این مدل اصلا کیفیت تصویر خوبی تو اچ دی و اس دی نداره و بهترین کیفیت تصویر رو هم تو تصاویر ۴ کا با مود درخشان داره و کیفیت صدای عالی داره و به گفته دوستان خرابی هم زیاد داره حتی موقع خرید هم بیشترین سوختگی پیکسل رو در بین مدلهای ال جی داره واسه افرادی که بیشترین امکانات و کیفیت تصویر قابل قبول رو میخوان و به کثیفی پنل حساسیت ندارن و همچنین نشت نور خوبه واسه منکه هر مدلی که کثیفی پنل داشته باشه اصلا قابل هضم نیست حالا چطوری میشه فهمید کدوم مدل این مشکل رو داره یا نه؟ اخه بدبختی وسط پنل و به صورت عمودی هاله میفته اگه کنارها هم بود باز میشد باهاش ساخت.
سلام دوست عزیز بنده مدل uh850v رو چند بار کالیبره کردم و ابدیت هم کردم و خیلی هم با تنظیمات تصویر ور رفتم با کالیبره کیفیت تصویر کمی بهتر میشه ولی به هیچ وجه تاثیری روی کثیفی پنل نداره و این مورد فقط رو فوتبال نیست تو بیشتر زمینه های روشن ابی و سبز مثل چمن و اسمان دیده میشه که اگه خوب دقت کنید خیلی واضح براتون معلوم میشه واسه منکه اصلا قابل قبول نبود و هر چقدر سعی کردم نتونستم تحملش کنم در کل این مدل اصلا کیفیت تصویر خوبی تو اچ دی و اس دی نداره و بهترین کیفیت تصویر رو هم تو تصاویر ۴ کا با مود درخشان داره و کیفیت صدای عالی داره و به گفته دوستان خرابی هم زیاد داره حتی موقع خرید هم بیشترین سوختگی پیکسل رو در بین مدلهای ال جی داره واسه افرادی که بیشترین امکانات و کیفیت تصویر قابل قبول رو میخوان و به کثیفی پنل حساسیت ندارن و همچنین نشت نور خوبه واسه منکه هر مدلی که کثیفی پنل داشته باشه اصلا قابل هضم نیست حالا چطوری میشه فهمید کدوم مدل این مشکل رو داره یا نه؟ اخه بدبختی وسط پنل و به صورت عمودی هاله میفته اگه کنارها هم بود باز میشد باهاش ساخت.
دوست عزیز خیالتو راحت کنم که این مورد کثیفی پنل با توجه به تحقیقاتی که کردم تقریبا تو همه ال ای دیها هست حالا شدتش شاید کم و زیاد باشه ، حتی تو مدل بسیار عالی و گرون قیمت سونی 65XD9305 بهتره یه نگاهی به ویدئویی که در این خصوص فرستادم بندازید :
با این تفاسیر بیشتر قدر الجی 55uh850v خودمو میدونم و با دید اینکه بقیه تلویزیونها هم دارای مشکل کثیفی پنل هستند با بقیه امکانات عالیش نظیر کیفیت و بلندی صدا و بلوتوث کامل و بی نقص و بقیه محاسنش حال میکنم و لذتشو میبرم . بنظرم این مدل الجی مانند خیلی از مدلهای 4k برندهای دیگه فقط تو تصاویر شبکه های SD بخصوص شبکه های داخلی زیاد خوب نیست ولی تو پخش شبکه های HD و 4K عالیه .
mahdi255
21-02-2017, 15:43
سلام دوست عزیز بنده مدل uh850v رو چند بار کالیبره کردم و ابدیت هم کردم و خیلی هم با تنظیمات تصویر ور رفتم با کالیبره کیفیت تصویر کمی بهتر میشه ولی به هیچ وجه تاثیری روی کثیفی پنل نداره و این مورد فقط رو فوتبال نیست تو بیشتر زمینه های روشن ابی و سبز مثل چمن و اسمان دیده میشه .....
سلام
من منظور مدل x850d سونی بود نه uh850 . البته درست میفرمایید مشکل کثیفی با آپدیت حل نمیشه
تا جایی که من میدونم مشکل کثیفی به gray uniformity بر می گرده(البته مطمئن نیستم اگه کسی اطلاع داره اصلاح کنه). تو سایت rting این نتیجه بررسی مدل هاست برای این موضوع:
تا جایی که میدونم و بررسی کردم Gray Uniformity بمعنی یکنواختی رنگ خاکستری و طوسی هست و ارتباطی به dirty Screen نداره .
mahdi255
21-02-2017, 16:24
تا جایی که میدونم و بررسی کردم Gray Uniformity بمعنی یکنواختی رنگ خاکستری و طوسی هست و ارتباطی به dirty Screen نداره .
بررسی کردم. اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همین طور اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کثیفی رو عینا به gary uniformity مربوط دونستن. شما هم ملاحظه بفرمایید.
بررسی کردم. اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همین طور اینجا : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل کثیفی رو عینا به gary uniformity مربوط دونستن. شما هم ملاحظه بفرمایید.
بله شما درست فرمودید . ممنون
برام خیلی عجیبه تو اون چدول امتیازی که مدلهای مختلف تلویزیون تو این بخش گرفتند چقدر امتیاز سونی Sony X930D پایینه ، با وجود اینکه این تلویزیون از مدلهای گرون و با کیفیت سونی هست ، پس با این تفاسیر یا این سایت امتیاز دهی و بررسی هاشون دقیق نیست ویا اینکه واقعا این مشکل فراگیر و نسبتا عادیه .
hagijoon
21-02-2017, 18:31
من تلویزیون اولم ال جی ال سی دی بود بعد دوباره ال جی lm6700 بود و تو هیچکدوم از اینها مشکل کثیفی پنل نداشتم اخه چرا تو محصولات جدید و بیشتر 4k این مشکل ایجاد شده پس با این تفاسیر فقط باید oled گرفت ای بابا شانس ما رو نگاه تازه داشتم از uf950 خوشم میومد که تو لیست اخره... بازم ممنون از راهنمایی دوستان.
hagijoon
21-02-2017, 19:55
سلام دوستان نظرتون در مورد سامسونگ js8000 55 اینچ چطوره قیمتش هم دورور ۵ تومان هستش 3dو 4k وsuhd هستش و یا مدل ks9500 خمیده تو سایت رایتینگ که js8000 نمره خوبی گرفته و صداش هم ۴۰ وات با ساب ووفر هستش قیمت قبلیش ۷ تومان بوده
mahdi255
22-02-2017, 08:55
سلام گرامی. این موضوع کثیفی در X850d رو تو فروم همسایه از یکی دوستانی که همین مدل رو خریده پرسیدم(با همین اشاره شما به زمین چمن) ایشون اینطور جواب دادن:".... من دقیقا فاصله ام با تی وی 3 متر هست..به هیچ وجه هاله نداره و خیالت راحت باشه..من هم فوتبال میبینم و هم فیلم...چون تی وی ال جی هم دارم و اون هاله داره دقیقا میدونم منظورت چی هست..خیالت راحت که نداره........من که خودم به هیچ وجه با مسایلی مثل هاله و نشت نور و ... نمیتونم کنار بیام..حقیقتش خیلی رو مخ آدم میره..برای همینم روی خرید این تی وی خیلی دقت کردم که خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره..."
از اینرو گفتم شاید مشکل عمومی نیست و از تی وی شما باشه.
کاش صاحب تاپیک یا سایر دوستانی که این مدل رو دارن هم نظرشون رو اعلام می کردن.
سلام گرامی. این موضوع کثیفی در X850d رو تو فروم همسایه از یکی دوستانی که همین مدل رو خریده پرسیدم(با همین اشاره شما به زمین چمن) ایشون اینطور جواب دادن:".... من دقیقا فاصله ام با تی وی 3 متر هست..به هیچ وجه هاله نداره و خیالت راحت باشه..من هم فوتبال میبینم و هم فیلم...چون تی وی ال جی هم دارم و اون هاله داره دقیقا میدونم منظورت چی هست..خیالت راحت که نداره........من که خودم به هیچ وجه با مسایلی مثل هاله و نشت نور و ... نمیتونم کنار بیام..حقیقتش خیلی رو مخ آدم میره..برای همینم روی خرید این تی وی خیلی دقت کردم که خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره..."
بنظرم بازم تا از نزدیک تست نشه نمیشه مطمئن شد ، بطور کل تلویزیون باید دست خود آدم باشه و از همه منابع و تصاویر مختلف تست و مورد ارزیابی قرار بگیره و همچنین کاملا براساس سلیقه هر شخص تصویرش کالیبره بشه بعد نتیجه گیری کرد ، چون ممکنه یه سری مشکلات در نظر خیلیا اصلا مشکلی نباشه یا اصلا متوجه نشه .
mahdi255
22-02-2017, 11:17
بنظرم بازم تا از نزدیک تست نشه نمیشه مطمئن شد ، بطور کل تلویزیون باید دست خود آدم باشه و از همه منابع و تصاویر مختلف تست و مورد ارزیابی قرار بگیره و همچنین کاملا براساس سلیقه هر شخص تصویرش کالیبره بشه بعد نتیجه گیری کرد ، چون ممکنه یه سری مشکلات در نظر خیلیا اصلا مشکلی نباشه یا اصلا متوجه نشه .
مشکل همین جاست که نمیشه قبل از خرید تست کرد. شما ممکنه به خاطر این موضوع از x8500d منصرف بشی و بری مثلاً ks8500 (که اتفاقا تو سایت ریتینگ امتیاز پایین تری گرفته برای گری یونیفورمیتی)بخری و وقتی خریدی متوجه میشی که اونم همین مشکل رو داره. متاسفانه تو فروشگاه هم بهیچ عنوان اجازه تست کامل رو نمیدن. بنابراین بهترین راه سوال کردن از دوستانی که این مدل ها رو خریدن و دارن استفاده می کنند. مسئله کالیبره کردن هم موضوع مهمیه که میتونه خیلی تو تصویر نهایی تاثیر داشته باشه.
ضمنا توجه تون رو به این نکته سایت ریتینگ جلب می کنم:
Gray uniformity is unique to each individual panel. This means that no two TVs, even of the same model, will have matching uniformity. Generally, though, higher-end TVs will have better gray uniformity, as the manufacturers will have stricter standards for the panels being used.
من همچنان منتظرم این دوستمون تو شرایط کاملا تاریک یه عکس بگیره ببینم کم شدن عمق رنگ مشکی تو این تلویزیون در چه حده ، هرچند عکس گویای همه چیز نیست و نمیشه نتیجه گیری دقیق و مطمئنی ازش کرد .
من همچنان منتظرم این دوستمون تو شرایط کاملا تاریک یه عکس بگیره ببینم کم شدن عمق رنگ مشکی تو این تلویزیون در چه حده ، هرچند عکس گویای همه چیز نیست و نمیشه نتیجه گیری دقیق و مطمئنی ازش کرد .
کسی نگفت عکس بگیر من هم نگرفتم... امشب عکس میگیرم میزارم چون تو اتاق کاملا تاریک مشخص میشه
عباس جان شما تهران تشریف دارید یا شهرستان ؟ در کل صرف نظر از عمق کم رنگ مشکی در تاریکی اتاق و کثیفی پنل از کیفیت تصویرش راضی هستی ؟ اگه الان میحواستی اقدام به خرید کنی این مدل رو نمیخریدی ؟
من چیزی که دیدم رو گفتم تو پخش فوتبال توضیح دادن من هم همون ایراد رو متوجه شدم که بصورت ستونهای عمودی تو که حدودا شش یا هشت تا ستون میشه
این حالت تو پخش فیلم و تماشای عادی برنامه ها فعلا ندیدم...
mahdi255
22-02-2017, 12:21
من چیزی که دیدم رو گفتم تو پخش فوتبال توضیح دادن من هم همون ایراد رو متوجه شدم که بصورت ستونهای عمودی تو که حدودا شش یا هشت تا ستون میشه
این حالت تو پخش فیلم و تماشای عادی برنامه ها فعلا ندیدم...
بنده نسبت به حرف شما کاملا ممطئن هستم و منظورم این نبود که شما اشتباه می کنید بهیچ وجه. منظور این بود که شاید لازم باشه مورد رو به گارانتی(البته اگه داره) ارجاع بدین. شاید این مشکل از دستگاه شما باشه
hagijoon
22-02-2017, 12:24
مشکل همین جاست که نمیشه قبل از خرید تست کرد. شما ممکنه به خاطر این موضوع از x8500d منصرف بشی و بری مثلاً ks8500 (که اتفاقا تو سایت ریتینگ امتیاز پایین تری گرفته برای گری یونیفورمیتی)بخری و وقتی خریدی متوجه میشی که اونم همین مشکل رو داره. متاسفانه تو فروشگاه هم بهیچ عنوان اجازه تست کامل رو نمیدن. بنابراین بهترین راه سوال کردن از دوستانی که این مدل ها رو خریدن و دارن استفاده می کنند. مسئله کالیبره کردن هم موضوع مهمیه که میتونه خیلی تو تصویر نهایی تاثیر داشته باشه.
ضمنا توجه تون رو به این نکته سایت ریتینگ جلب می کنم:
Gray uniformity is unique to each individual panel. This means that no two TVs, even of the same model, will have matching uniformity. Generally, though, higher-end TVs will have better gray uniformity, as the manufacturers will have stricter standards for the panels being used.
سلام دوست عزیز به نظر منکه رتبه بندی سایت رایتینگ عجیبه مثلا تو کیفیت uh850 رو از x850d بالاتر گذاشته اگه اینطور باشه پس این مدل چه برتری داره از لحاظ کیفیت تصویر پایینتر از ال جی که خود uh کیفیت تصویرش خوب نبود حالا سونی چطوری باید باشه در صورتیکه دوستان از کیفیت تصویر سونی تعریف میکنند و از لحاظ کیفیت تصویر ks8500 در ردیف بالایی قرار داره و جزو بهترین هاست طبق اعلام سایت رایتینگ
همین آمار و ارقامه که بیشتر باعث سردرگمی میشه ، بهترین منبع چشم خود شخص هست که متاسفانه تو کشور ما قبل خرید امکان تست و بررسی کامل قبل خرید وجود نداره و اینطوری ریسک انتخاب و خرید بالا میره .
mahdi255
22-02-2017, 12:58
سلام دوست عزیز به نظر منکه رتبه بندی سایت رایتینگ عجیبه مثلا تو کیفیت uh850 رو از x850d بالاتر گذاشته اگه اینطور باشه پس این مدل چه برتری داره از لحاظ کیفیت تصویر پایینتر از ال جی که خود uh کیفیت تصویرش خوب نبود حالا سونی چطوری باید باشه در صورتیکه دوستان از کیفیت تصویر سونی تعریف میکنند و از لحاظ کیفیت تصویر ks8500 در ردیف بالایی قرار داره و جزو بهترین هاست طبق اعلام سایت رایتینگ
اتفاقا این سایت تو اکثر پارامترها x850d رو بهتر دونسته:
Contrast ، Black Uniformity ، Peak Brightness ، Gray Uniformity ، Viewing Angle ، Motion ، Image Flicker
تو این پارامترها هم uh850 رو :
Sound Quality ، Color Accuracy ، Color Volume ، Image Retention
سونی مدل ۴کا سه بعدی اندرویدی هم داره؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
mahdi255
22-02-2017, 13:26
سونی مدل ۴کا سه بعدی اندرویدی هم داره؟؟؟
Sony X930D
بنده نسبت به حرف شما کاملا ممطئن هستم و منظورم این نبود که شما اشتباه می کنید بهیچ وجه. منظور این بود که شاید لازم باشه مورد رو به گارانتی(البته اگه داره) ارجاع بدین. شاید این مشکل از دستگاه شما باشه
همین آمار و ارقامه که بیشتر باعث سردرگمی میشه ، بهترین منبع چشم خود شخص هست که متاسفانه تو کشور ما قبل خرید امکان تست و بررسی کامل قبل خرید وجود نداره و اینطوری ریسک انتخاب و خرید بالا میره .
عباس جان شما تهران تشریف دارید یا شهرستان ؟ در کل صرف نظر از عمق کم رنگ مشکی در تاریکی اتاق و کثیفی پنل از کیفیت تصویرش راضی هستی ؟ اگه الان میحواستی اقدام به خرید کنی این مدل رو نمیخریدی ؟
من وقتی این مدل رو خریدم نمیدونستم رنگ مشکیش خوب نیست مدل 930d رو رویوهاشو دیده بودم فکر میکردم این مدل هم رنگ مشکیش خوبه واقعا نمیدونستم ips هسنش این مدل
من قبل از این تی وی پلاسما پاناسونیک داشتم رنگ مشکی برای من مهم بود حالا خوشبختانه این مدل با روشن گزاشتن حداقل یه چراغ یا مهتابی مشکی رو خوب نمایش میده وگرنه نمیتونستم باهاش کنار بیام البته انعکاس نورش هم زیاده لامپ تو دید باشه معلوم میشه تو تی وی
من این مدل بدون گارانتی گرفتم قیمتش با گارانتی بالاست من هم بهمین خاطر بدون گارانتی خریدم
اگر این امکان داشت که پنل رو مثلا پس بدم شاید این کار رو میکردم و سامسونگ میگرفتم( KS 8000 or ks8500)
ولی الان دیگه دارم عادت میکنم کم کم... مدلهای دیگه هم هرکدوم یه ایرادی دارن
من تو نظرات خارجی ها دیدم که طرف هم سامسونگ ۸۰۰۰ و سونی ۸۵۰ رو گرفته و گفته از سونی بیشتر خوشم آمده خوب سلیقه ای هستش من خودم مدل سامسونگ رو ندیدم و تستش نکردم
Sony X930D
قیمتش چنده؟
hagijoon
22-02-2017, 14:03
اگه مشکل کثیفی پنل نبود من حتما ال جی uf950 رو میگرفتم کیفیت تصویرش نسبت به uh850 خیلی بالاتر هستش من این دوتا رو از نزدیک تو بانه دیدم به احتمال فراوان از سونی x850d هم کیفیت تصویرش بالاتره تو بحث کیفیت صدا که جای هیچ شکی نیست که بهترین هستش تو بازار ۴ بلندگو قدرت صدا ۶۰ وات هارمان کاردون و دیزاین زیبا و قدرت بالا تو اجرای فایلهای ۴ کی و با امکانات فراوان بهترین انتخاب اگر مشکل کثیفی پنلش نداشته باشه حتما این مدل رو هم از نزدیک قبل خرید تست میکنم البته ks8000 هم گزینه خوبی هستش و حتی js8000 البته اگه بودجه برسه تلویزیونهای oled ال جی اولین انتخاب خواهد بود.
reza1348_rezareza
22-02-2017, 14:18
Sony X930D
sony x8500c
mahdi255
22-02-2017, 14:58
قیمتش چنده؟
تو سایت های بانه ای نگاه کن فکر کنم 55 ش حدود 7200 هست
yoosefshaskol
22-02-2017, 23:13
من تا الان حدود 6 ماه شده که این مدل رو خریدم و تلویزیون قبلیم هم که hx800/40 بود.
در مورد عمق رنگ مشکی اون hx800 بوضوح عمق بهتری داشت تا این و فوق العاده بود مشکیش در برابر این
اما این فقط مربوط به یه صفحه تمام سیاه هست.در صورتی که هیچ برنامه یا فیلمی وجود نداره که همش سیاه باشه و بنابراین شما متوجه ضعف ساهش نخواهید شد.
رنگ امیزی تصاویر تو این تی وی بی نظیر و فوق العاده چشم نوازه به طوری که اصلا قابل قیاس با تی وی hx800 نیست.در حدی که بعد چند روز که تصاویر hx800 رو میدیدم انگار دارم فیلم سیاه سفید میبینم.واقعا عالیه کیفیت رنگهاش و البته که کیفیت و شفافیت تصویر بسیار بالاست و به بهترین شکل ممکن upscale رو انجام میده و کانال های 576i رو بسیار با کیفیت بالایی نشون میده.
تنظیمات زیادی داره تصویرش و بسیار بر کیفیت نهایی تاثیر گذار هستند که میتونید با تنظیم درست بر اساس سلیقتون تصویر عالی داشته باشید.
بلندی صداش نسبتا کمه که البته من از سینما خانگی دستساز خودم استفاده میکنم.
در مجموع با توجه به قیمتی که داره و کیفیت فوق العاده بالای تصویر انتخاب بسیار ارزنده ای هست.
در مقایسه با oled ال جی 55 که کنارش بود نور صفحش بسیار بالاتر بود که ضعف بزرگی در ال جی بود و خیلی تاریک بود.هچنین تصویر بسیار نرمتر و روانتری داشت نسبت به ال جی
hagijoon
22-02-2017, 23:35
من تا الان حدود 6 ماه شده که این مدل رو خریدم و تلویزیون قبلیم هم که hx800/40 بود.
در مورد عمق رنگ مشکی اون hx800 بوضوح عمق بهتری داشت تا این و فوق العاده بود مشکیش در برابر این
اما این فقط مربوط به یه صفحه تمام سیاه هست.در صورتی که هیچ برنامه یا فیلمی وجود نداره که همش سیاه باشه و بنابراین شما متوجه ضعف ساهش نخواهید شد.
رنگ امیزی تصاویر تو این تی وی بی نظیر و فوق العاده چشم نوازه به طوری که اصلا قابل قیاس با تی وی hx800 نیست.در حدی که بعد چند روز که تصاویر hx800 رو میدیدم انگار دارم فیلم سیاه سفید میبینم.واقعا عالیه کیفیت رنگهاش و البته که کیفیت و شفافیت تصویر بسیار بالاست و به بهترین شکل ممکن upscale رو انجام میده و کانال های 576i رو بسیار با کیفیت بالایی نشون میده.
تنظیمات زیادی داره تصویرش و بسیار بر کیفیت نهایی تاثیر گذار هستند که میتونید با تنظیم درست بر اساس سلیقتون تصویر عالی داشته باشید.
بلندی صداش نسبتا کمه که البته من از سینما خانگی دستساز خودم استفاده میکنم.
در مجموع با توجه به قیمتی که داره و کیفیت فوق العاده بالای تصویر انتخاب بسیار ارزنده ای هست.
در مقایسه با oled ال جی 55 که کنارش بود نور صفحش بسیار بالاتر بود که ضعف بزرگی در ال جی بود و خیلی تاریک بود.هچنین تصویر بسیار نرمتر و روانتری داشت نسبت به ال جی
سلام ممنون از شما دوست عزیز بابت اشتراک گذاری تجربه تون شما متوجه کثیفی صفحه نمایش در موقع تماشای فوتبال نشدید یا نشت نور؟ در مورد کیفیت تصویر این مدل کمی نظرات متفاوت هستش یکی از دوستان تو همین سایت که این مدل رو از نزدیک دیدن در مورد کیفیت کانالهای اس دی بسیار شاکی بود و شما تلویزیون oled ال جی رو دیدید که تو کدوم مود کیفیت تصویر بود ایا هر دو مدل در کیفیت تصویر استاندارد بود ؟ اخه تلویزیونهای oled ال جی در حال حاضر در همه سایتهای تحلیل و مقایسه در ردیف اول کیفیت هستن و فکر نکنم قابل مقایسه با کیفیت این مدل سونی باشه و میشه کمی در مورد سینمای خانگی دست سازتون توضیح بدین.
yoosefshaskol
23-02-2017, 21:48
دقیق یادم نیست چون شهریور خریدم فک کنم ال جی مدل 920eg همین حدودا بود که ۵۵ و 4k بود.تمام خانواده هم داخل مغازه بودیم(بانه) و همه متفق القول که فوق العاده نور صفحه ال جی کم بود و خیلی تاریک بود و همچنیم تصویر معلوم بود که کاملا روون نیست و همه جوره در مقابل این سونی ضعف داشت.البته این مدلی که ما کنار هم مقایسه کردیم.
در مورد کثیفی و نشت نور و کیفیت تصویر که حرف متناقض هست این مورد رو قبول دارم چون این تلویزیون تنظیمات بسیار بسیار حساسی داره و کاملا تاثیر گذار که من حدود ۳-۴ روز فقط با تنظیمات بازی میکردم تا کاملا بهشون مسلط شدم و تصویری فوق العاده بل کیفیت و بسیار روون تو کانال های اس دی گرفتم ازش.
اون موقع که من خریدم ۳۹۸۰ بود و حتی الان هم بسیار قیمت ارزنده ای نسبت به رقباش داره و به نظرم کسی که یکم به تی وی ور بره بهترین تصویر ممکن رو میتونه داشته باشه
کثیفی و نشت نور هم ندارم من
سیستم دستساز هم تشکیل شده از ۴ تا ووفر بعلاوه چهار تیوتر بعلاوه دو عدد سابووفر سامسونگ که به ارزش ۳۰ تومن خریداری شده و توسط ای سی معروف لاجیتک z4 که ۷۲۹۴ هست درایو شدن و جمعا با ۱۰۰ تومن جمع شده که کیفیت و حجم صدای بسیار بسیار عالی داره و بسیار بسیار با این قیمت ارزنده هست مگه اینکه بخواین برین بالای ۳ میلیون دنبال دنون و مرنتز و جامو و غیره
در اینده عکس از کانال فوتبال و بقیه موارد قرار میدم.
متاسفانه واسه دوتا ریجن دیگه به غیر از اسیا پسیفیک اندروید ۶ اومده که اصلاحات تاثیر گذاری رو تلویزیون انجام شده
دقیق یادم نیست چون شهریور خریدم فک کنم ال جی مدل 920eg همین حدودا بود که ۵۵ و 4k بود.تمام خانواده هم داخل مغازه بودیم(بانه) و همه متفق القول که فوق العاده نور صفحه ال جی کم بود و خیلی تاریک بود و همچنیم تصویر معلوم بود که کاملا روون نیست و همه جوره در مقابل این سونی ضعف داشت.البته این مدلی که ما کنار هم مقایسه کردیم.
در مورد کثیفی و نشت نور و کیفیت تصویر که حرف متناقض هست این مورد رو قبول دارم چون این تلویزیون تنظیمات بسیار بسیار حساسی داره و کاملا تاثیر گذار که من حدود ۳-۴ روز فقط با تنظیمات بازی میکردم تا کاملا بهشون مسلط شدم و تصویری فوق العاده بل کیفیت و بسیار روون تو کانال های اس دی گرفتم ازش.
اون موقع که من خریدم ۳۹۸۰ بود و حتی الان هم بسیار قیمت ارزنده ای نسبت به رقباش داره و به نظرم کسی که یکم به تی وی ور بره بهترین تصویر ممکن رو میتونه داشته باشه
کثیفی و نشت نور هم ندارم من
سیستم دستساز هم تشکیل شده از ۴ تا ووفر بعلاوه چهار تیوتر بعلاوه دو عدد سابووفر سامسونگ که به ارزش ۳۰ تومن خریداری شده و توسط ای سی معروف لاجیتک z4 که ۷۲۹۴ هست درایو شدن و جمعا با ۱۰۰ تومن جمع شده که کیفیت و حجم صدای بسیار بسیار عالی داره و بسیار بسیار با این قیمت ارزنده هست مگه اینکه بخواین برین بالای ۳ میلیون دنبال دنون و مرنتز و جامو و غیره
در اینده عکس از کانال فوتبال و بقیه موارد قرار میدم.
متاسفانه واسه دوتا ریجن دیگه به غیر از اسیا پسیفیک اندروید ۶ اومده که اصلاحات تاثیر گذاری رو تلویزیون انجام شده
سلام
اگر امکان داره تنظیماتی که استفاده میکنی رو اینجا بزار ما هم استفاده کنیم
عباس آقا همچنان منتظر عکس تصویر تلویزیون شما در تاریکی کامل اتاق هستم . با تشکر
عباس آقا همچنان منتظر عکس تصویر تلویزیون شما در تاریکی کامل اتاق هستم . با تشکر
چندتا عکس گرفتم بخاطر گوشیم عکس ها خوب در نیومده بعدا سعی میکنم عکس های بهتری بگیرم
فیلم 1080p
تنظیمات سایت rting
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چراغ خاموش
چراغ روشن
یه عکس دیگه از شبکه ۳ hd
mahdi255
25-02-2017, 09:38
عمق رنگ مشکی در Sony 55x8500
سلام
دوست گرامی. میشه درباره عمق رنگ مشکی این مدل دقیقتر نظر بدین. از یک طرف این مدل IPS هست و بنابراین عمق رنگ مشکی عالی نمیتونه داشته باشه از طرفی هم دوستانی که این مدل رو گرفتن هم عملا این مطلب رو تایید کردن. ضمنا در خصوص مشکل کثیفی صفحه هم بعضی از دوستان اشاره کردن، ممنون میشم نظرتون رو بگید
کثیفی پنل بیشتر در زمان پخش فوتبال و در حالت حرکت دوربین به چپ و راست مشخص میشه ویا در تصاویری که زمینه طوسی و خاکستری دارن مثل آسمونی که ابری باشه و درست زمانی که دوربین حرکت میکنه یه سری هاله بصورت کثیفی و بصورت عمودی رو تصویر میفته درست عین این میمونه که پنل کثیفه ( اینو توضیح دادم که دوستان متوجه بشند دقیقا منظور از کثیفی پنل چیه)
سلام
دوست گرامی. میشه درباره عمق رنگ مشکی این مدل دقیقتر نظر بدین. از یک طرف این مدل IPS هست و بنابراین عمق رنگ مشکی عالی نمیتونه داشته باشه از طرفی هم دوستانی که این مدل رو گرفتن هم عملا این مطلب رو تایید کردن. ضمنا در خصوص مشکل کثیفی صفحه هم بعضی از دوستان اشاره کردن، ممنون میشم نظرتون رو بگید
درسته IPS هست . ولی در بین تلویزیون های که صفحه نمایش IPS دارند . بهترین تلویزیون رده بالای IPS هستش .
مثلا دو تلویزیون جدید ال جی سری UH و سری D سونی رو مقایسه کنید . هر دو پنل IPS دارند اما کیفیت تصویر سونی بالاتر هستش.
mahdi255
26-02-2017, 07:58
درسته IPS هست . ولی در بین تلویزیون های که صفحه نمایش IPS دارند . بهترین تلویزیون رده بالای IPS هستش .
مثلا دو تلویزیون جدید ال جی سری UH و سری D سونی رو مقایسه کنید . هر دو پنل IPS دارند اما کیفیت تصویر سونی بالاتر هستش.
سلام و سپاس. شما مشکل کثیفی صفحه رو دارین؟
سلام من مدل 49 8000d را خریدم اپدیت اندروید به چه صورته اینترنتی هم می شه و نصب برنامه و چرا داخل جعبه این تلویزیون کابل htmi قرار داشت در حالی که هیچ جا گفته نشده ممنون.
mahdi255
28-02-2017, 13:09
سلام من مدل 49 8000d را خریدم اپدیت اندروید به چه صورته اینترنتی هم می شه و نصب برنامه و چرا داخل جعبه این تلویزیون کابل htmi قرار داشت در حالی که هیچ جا گفته نشده ممنون.
سلام. کابل که حتما هدیه فروشگاه بوده برای آپدیت هم لینک زیر:
سلام. کابل که حتما هدیه فروشگاه بوده برای آپدیت هم لینک زیر:
این لینک فکر کنم برای منطقه امریکا هستش ...فکر نکنم بشه از این لینک اپدیت کرد
البته من از جوانرود خریدم و کابل htmi داخل جعبه بود برای اپدیت باید منطقه اسیا باشه
mahdi255
28-02-2017, 21:54
البته من از جوانرود خریدم و کابل htmi داخل جعبه بود برای اپدیت باید منطقه اسیا باشه
این لینک میدل ایست:
این هم لینک مالزی:
اپدیت ها باید به ترتیب باشه یا وایستم اپدیت جدید که قرار بیاد را دانلود کنم ممون
mahdi255
01-03-2017, 08:30
سلام، از طریق خود دستگاه معمولا بصورت اینترنتی هم میشه آپدیت کرد ولی با پرس و جویی که کردم معمولا به خطا میخوره بنابراین طبق همون لینکی که براتون گذاشتم از طریق USB باید راحت بشه آپدیت کرد. البته خودم تا الان تی وی آپدیت نکردم ولی معمولا دستورالعمل های مربوط به آپدیت رو باید قدم به قدم دقیق(تمام نکات گفته شده) انجام داد تا به مشکلی برنخوره.
mahdi255
01-03-2017, 16:01
اپدیت ها باید به ترتیب باشه یا وایستم اپدیت جدید که قرار بیاد را دانلود کنم ممون
فکر نمی کنم نیازی به آپدیت پی در پی باشه
معمولا اینجوریه که آپدیت ها در دستگاه های و سیستم های کامپیوتری بصورت تجمیع شده ارائه میشه. مثلا تو سرویس پک های ویندوز و یا تو آپدیت گوشی ها موبایل. پس نیازی به آپدیت پی در پی نیست. در صورتی که آپدیت بایستی پی در پی انجام بشه معمولش اینه که شرکت سازنده هر قت آپدیت جدید میده آپدیت های قبلی هم همچنان در دسترس قرار میده و ....
تو تی وی های سونی نمیدونم چجوریه چون تا حالا اینکار رو نکردم. اگه میخوای مطمئن بشی فکر می کنم بهتر تو تاپیک های قدیمتر مثل تایپک W800C این سوال رو بپرسی و از اونا جواب مطمئن رو بگیری
nimahandsomboy
01-03-2017, 18:56
دوستان من تصمیم دارم مدل سامسونگ ks8500 بخرم
این مدل بهتره یا سامسونگ ؟؟
این سیستم اندروید سونی چه مزیت و امکاناتی داره ؟؟
فقط برای اجرای اپلیکیش برنامه هست یا کاربرد دیگه ای هم داره یا نه ؟؟
hagijoon
01-03-2017, 20:42
دوستان من تصمیم دارم مدل سامسونگ ks8500 بخرم
این مدل بهتره یا سامسونگ ؟؟
این سیستم اندروید سونی چه مزیت و امکاناتی داره ؟؟
فقط برای اجرای اپلیکیش برنامه هست یا کاربرد دیگه ای هم داره یا نه ؟؟
به نظر منکه مدل ۸۵۰۰ سامسونگ از این مدل سونی خیلی بهتره هم کثیفی پنل نداره و هم نشت نور و تو سامسونگ عمق رنگ مشکی عالیه سیستم عامل سامسونگ تایرن هستش و سونی اندروید تایزن هم سیستم عامل خوبی هستش و بیشتر نرم افزار های اندروید رو داره ولی نه همشون رو مشخص هستش که اندروید نرم افزار های بیشتری داره ولی واسه تی وی فکر کنم تایزن هم عالی باشه من دیروز تو پاساژ چهارسو تلویزیونهای سامسونگ رو از نزدیک دیدم میتونم بگم ks9000 عالی بود و بهترین رنگ و کیفیت رو داشت بعد اون همین مدل ks8500 البته اونجا اسم مدلش ۸۹۸۵ بود و مدل بالاترش ks9995 بقیه مدلهاش اصلا چنگی به دل نمیزنه و بهتره اصلا طرفشون نرین.
mahdi255
02-03-2017, 00:02
به نظر منکه مدل ۸۵۰۰ سامسونگ از این مدل سونی خیلی بهتره هم کثیفی پنل نداره و هم نشت نور و تو سامسونگ عمق رنگ مشکی عالیه سیستم عامل سامسونگ تایرن هستش و سونی اندروید تایزن هم سیستم عامل خوبی هستش و بیشتر نرم افزار های اندروید رو داره ولی نه همشون رو مشخص هستش که اندروید نرم افزار های بیشتری داره ولی واسه تی وی فکر کنم تایزن هم عالی باشه من دیروز تو پاساژ چهارسو تلویزیونهای سامسونگ رو از نزدیک دیدم میتونم بگم ks9000 عالی بود و بهترین رنگ و کیفیت رو داشت بعد اون همین مدل ks8500 البته اونجا اسم مدلش ۸۹۸۵ بود و مدل بالاترش ks9995 بقیه مدلهاش اصلا چنگی به دل نمیزنه و بهتره اصلا طرفشون نرین.
سلام
- مشکل کثیفی صفحه چیزیه که همه مدل led ها دارند حالا کم یا زیاد
- به سایت رایتینگ مراجعه کنید برای تست صفحه 50 درصد خاکستری مقدار کثیفی صفحه(DSE) رو برای ks8000=0.165% برای X8500d=0.180 و برای ks8500=186 درصد محاسبه کرده و برای صفحه 5 درصد خاکستری ks8000=106 درصد و برای X8500d=0.096 درصد
- یکی از علت های اصلی کثیفی صفحه اینه که منابع نوری پنل(Ledهایی که روی لبه های کناره ای یا پشت پنل قرار دارند) نمی تونند نور یکنواختی روی سطح پنل فراهم کنند که وقتی به دلیل عدم طراحی درست و یا اینکه در هنگام ساخت روی خط تولید این ledها تحت فشار قرار می گیرند از حالت توازن خارج میشن، این موضوع تشدید میشه. بنابراین ممکنه بدلیل مشکلات طراحی یک مدل عموما کثیفی صفحه قابل توجهی داشته باشند و یا بدلیل مشکلات خط تولید از یک مدل خاص صدتا دستگاه مشکل نداشته باشن اما یک دستگاه از همین مدل داشته باشه
- در خصوص x8500d پسر دایی بنده این مدل رو خریده. سوال کردم میگه اصلا مشکل کثیفی صفجه رو نمی بینم. تو فروم همسایه که اغلب کاربرای حرفه ای تری هم حضور دارند از یکی دو نفر پرس و جو کردم با قاطعیت گفتن کثیفی صفحه وجود نداره
- یکی از دوستان فروم گفتن مشکل کثیفی صفحه دارند که همونطور که عرض کردم میتونه از دستگاه ایشون باشه
- برای مشکل کثیفی صفحه بهتره هر کسی خودش بره از نزدیک هر سه مدل رو چک کنه .
- مشکل نشت نور هم کاربرایی که اشاره کردم منکر شدن و یا اینکه اصلا قابل توجه ندونستن. برای ks8500 هم اگه مرجعی بدین و یا کسی که این مدل را خودشون تست کرده باشن که نشت نور نداره عنوان بفرمایید.
- رنگ مشکی پنل های VA خیلی بهتز از Ips هاست ولی اینم باید دید در عمل چقدر خودش رو نشون میده. مثلا اگه فضای اتاق تاریک یا کم نور باشه خودش رو نشون میده ولی اگه فضای اتاق روشن باشه تا حد زیادی تفاوت کم میشه
- شدت روشنایی و کنتراست سامسونگ(هر دو مدل مورد نظر شما) بهتر از سونیه.
- سیستم اندروید سونی قابل مقایسه با سیستم تایزن سامسونگ نیست
- تولید رنگ مدل های سامسونگ (مثل گوشی هاش) عموماً اغراق آمیزه ولی سونی خیلی طبیعی تره. البته سامسونگ طیف رنگی بیشتری رو پوشش میده
- زاویه دید مدل سونی خیلی بهتر از این دو مدل سامسونگه(زاویه دید منظور این نیست که مثلا بگیم از یک زاویه دید دیگه صفحه مات میشه بلکه بیشتر یعنی این که از چه زاویه ای رنگ ها شروع به تغییر می کنن)
- از نظر موشن بلور(تو فوتبال یا تو بازی وقتی دوربین سریع حرکت می کنه کناره های آبجکت ها سایه می افته) سونی بهتر عمل می کنه
- برای قضیه ی Upscaling سونی خیلی بهتر عمل میکنه(پخش شبکه های داخلی یا م.اه.و.اره ای sd). این مورد رو خودم از نزدیک تو فروشگاه مقایسه کردم بین x8500d و ks8985
starpars
03-03-2017, 10:44
سلام
این نسخه آپدیت اندروید که سایت سونی گذاشته نسخه 5 مارشمالو هست درسته؟
اینجور که شنیدم نسخه اندروید 6 نوقا رو کم کم برای مناطق مختلف داره میزاره درسته؟
یه سوال دیگه اینکه قابلیت ضبط تصاویر رو اگه فعال نباشه میشه مثلا نرم افزار scr pro رو مثل گوشی روش نصب کنیم تا از محتوی در حال پخش فیلم تهیه کنه؟
mr_rayan
04-03-2017, 14:44
سلام
- مشکل کثیفی صفحه چیزیه که همه مدل led ها دارند حالا کم یا زیاد
- به سایت رایتینگ مراجعه کنید برای تست صفحه 50 درصد خاکستری مقدار کثیفی صفحه(DSE) رو برای ks8000=0.165% برای X8500d=0.180 و برای ks8500=186 درصد محاسبه کرده و برای صفحه 5 درصد خاکستری ks8000=106 درصد و برای X8500d=0.096 درصد
- یکی از علت های اصلی کثیفی صفحه اینه که منابع نوری پنل(Ledهایی که روی لبه های کناره ای یا پشت پنل قرار دارند) نمی تونند نور یکنواختی روی سطح پنل فراهم کنند که وقتی به دلیل عدم طراحی درست و یا اینکه در هنگام ساخت روی خط تولید این ledها تحت فشار قرار می گیرند از حالت توازن خارج میشن، این موضوع تشدید میشه. بنابراین ممکنه بدلیل مشکلات طراحی یک مدل عموما کثیفی صفحه قابل توجهی داشته باشند و یا بدلیل مشکلات خط تولید از یک مدل خاص صدتا دستگاه مشکل نداشته باشن اما یک دستگاه از همین مدل داشته باشه
- در خصوص x8500d پسر دایی بنده این مدل رو خریده. سوال کردم میگه اصلا مشکل کثیفی صفجه رو نمی بینم. تو فروم همسایه که اغلب کاربرای حرفه ای تری هم حضور دارند از یکی دو نفر پرس و جو کردم با قاطعیت گفتن کثیفی صفحه وجود نداره
- یکی از دوستان فروم گفتن مشکل کثیفی صفحه دارند که همونطور که عرض کردم میتونه از دستگاه ایشون باشه
- برای مشکل کثیفی صفحه بهتره هر کسی خودش بره از نزدیک هر سه مدل رو چک کنه .
- مشکل نشت نور هم کاربرایی که اشاره کردم منکر شدن و یا اینکه اصلا قابل توجه ندونستن. برای ks8500 هم اگه مرجعی بدین و یا کسی که این مدل را خودشون تست کرده باشن که نشت نور نداره عنوان بفرمایید.
- رنگ مشکی پنل های VA خیلی بهتز از Ips هاست ولی اینم باید دید در عمل چقدر خودش رو نشون میده. مثلا اگه فضای اتاق تاریک یا کم نور باشه خودش رو نشون میده ولی اگه فضای اتاق روشن باشه تا حد زیادی تفاوت کم میشه
- شدت روشنایی و کنتراست سامسونگ(هر دو مدل مورد نظر شما) بهتر از سونیه.
- سیستم اندروید سونی قابل مقایسه با سیستم تایزن سامسونگ نیست
- تولید رنگ مدل های سامسونگ (مثل گوشی هاش) عموماً اغراق آمیزه ولی سونی خیلی طبیعی تره. البته سامسونگ طیف رنگی بیشتری رو پوشش میده
- زاویه دید مدل سونی خیلی بهتر از این دو مدل سامسونگه(زاویه دید منظور این نیست که مثلا بگیم از یک زاویه دید دیگه صفحه مات میشه بلکه بیشتر یعنی این که از چه زاویه ای رنگ ها شروع به تغییر می کنن)
- از نظر موشن بلور(تو فوتبال یا تو بازی وقتی دوربین سریع حرکت می کنه کناره های آبجکت ها سایه می افته) سونی بهتر عمل می کنه
- برای قضیه ی Upscaling سونی خیلی بهتر عمل میکنه(پخش شبکه های داخلی یا م.اه.و.اره ای sd). این مورد رو خودم از نزدیک تو فروشگاه مقایسه کردم بین x8500d و ks8985
ممنون
بابت توضیحات.تجربه خودم در مورد کثیفی صفحه این تلویزیون اینه که این قضیه وجود داره و کاملا مشهوده.شما تو هر نمایندگی سونی بری و درخواست کنی تصویر تیره براتون نشون بده کاملا مشاهده می کنین.اگر دوستانی که عنوان میکنن این مشکل وجود نداره به تجربه بصری اونها بر می گرده چون شخصا هر مدلی از این تی وی دیدم این مشکل وجود داشت.حتی یکی از آشنایان مدل x85d که مالزی هست گرفته بازم این مشکل قابل رویت هست ولی خودش اصلا متوجه نمیشه:n02:
ولی به نظر منم سری 8 سامسونگ تصویر بهتری داره که البته فکر کنم قیمت بالاتری هم داشته باشه.
تصویر این تلویزیون تو رنج قیمتی خودش به نظرم بهترینه.تصویر گرم.کیفیت تصاویر sd بهتر از رفبا.زاویه دید مناسب.صدای نا امید کننده.کنتراست خوب.مشکی متوسط.قابلیت HDR هم عالی کار می کنه.
yoosefshaskol
05-03-2017, 01:02
دوستان این کثیفی رو میتونم با عکس نشون بدم؟اگه میشه که بگید چه عکسی بگیرم بزارم اینجا تا ببینید.اخه خود من اصلا نمیبینم کثیفی تصویر
ضمن اینکه به نظرم سونی به خاطر پنلش رنگهای بسیار بهتر و جذابتریرو به نمایش میزاره نسبت به سامسونگ و تا نبسنید متوجه نمیشید چه رنگ امیزی فوق العاده ای داره این سونی
و با توجه یه اینکه مساله اپ اسکیل بسیار مهم هست انتخاب سونی نسبت به سامسونگ عاقلانه تر هست.
ضمن اینکه شما با حدود ۴ تا ۴.۵ میتونید سونی رو داشته باشید ولی فک کنم واسه سامسونگ نزدیکای ۶.۵ تا ۷ باید پرداخت کنید که اختلاف قابل توجهی هست.
mahdi255
05-03-2017, 08:39
ممنون
بابت توضیحات.تجربه خودم در مورد کثیفی صفحه این تلویزیون اینه که این قضیه وجود داره و کاملا مشهوده.شما تو هر نمایندگی سونی بری و درخواست کنی تصویر تیره براتون نشون بده کاملا مشاهده می کنین.اگر دوستانی که عنوان میکنن این مشکل وجود نداره به تجربه بصری اونها بر می گرده چون شخصا هر مدلی از این تی وی دیدم این مشکل وجود داشت.حتی یکی از آشنایان مدل x85d که مالزی هست گرفته بازم این مشکل قابل رویت هست ولی خودش اصلا متوجه نمیشه:n02:
ولی به نظر منم سری 8 سامسونگ تصویر بهتری داره که البته فکر کنم قیمت بالاتری هم داشته باشه.
تصویر این تلویزیون تو رنج قیمتی خودش به نظرم بهترینه.تصویر گرم.کیفیت تصاویر sd بهتر از رفبا.زاویه دید مناسب.صدای نا امید کننده.کنتراست خوب.مشکی متوسط.قابلیت HDR هم عالی کار می کنه.
سلام
ممنون از توجه شما
- حرف شما متین . اما اگه توضیحات بنده رو خوب توجه کرده باشین عرض کردم که همه پنل ها کثیفی صفحه رو دارند. حتی همون مدل ks مورد نظر شما. شدت و ضعف داره. باید دید چقدر خودش رو نشون میده. در مورد این مدل سونی حداقلش اینه که بقول شما تا تصویر تیره رو نبینی اون هم با دقت متوجه نمیشی. لااقل بین دو سه نفری که ازشون پرس و جو کردم هیچکدوم متوجهش نشدن(یکی از این دوستان یک مدل الجی هم داره که میگه کثیفی صفحش تو ذق میزنه ولی روی این مدل سونی چیزی رو متوجه نمیشم اصلا)ضمنا این مطلب در مورد ks ها هم صادقه بخصوص برای ks8589 فکر می کنم باید در حد همین مدل سونی باشه. در حالیکه ks8000 باید بهتر از سونی عمل می کنه. این تصاویر تست سایت رایتینگ در اینخصوص هست:
مدل ks8000 برای یک تصویر 50 درصد خاکستری
برای سونی x8500d :
و برای Ks8500:
مدل ks8000 بهتر عمل می کنه بعد X8500d و دست آخر ks8500
---------------------------------------------------------------------------------
برای تصویر 5 درصد خاکستری:
برای KS8000:
برایXD8500d :
که سونی بهتر عمل میکنه
بنظرم کثیفی پنل بغیر از oled ها تو تمام پنلها بصورت کم و زیاد وجود داره .
farshad.88
07-03-2017, 14:30
اگه منظور از کثیفی همون گرد و خاک و ایناست که به نظر منم واسه گرد و خاک گرفتن استعداد زیادی داره. به صورت جالبی هم کثیف میشه. 4 طرف تلویزیون به صورت ردیف ردیف خاک میشه. انگار یه شونه رو مماس با لبه تلویزون گرفته باشیم و روی دندونه هاش خاک بپاشیم. اینجوری کثیف میشه. کف خونه هم کف پوش هست و فرشو قالی و سرامیک نیست که خاک جمع کنه. کف پوش ها و پارکت رو با روغن مخصوص (من از پارافین استفاده میکنم) تمیز میکنن و اینکه این خاک از کجا به این شکلی هنری روی صفحه میشینه برام سواله. جالبه قبلا تلویزون سامسونگ داشتیم سری6 که البته به هنرمندی سونی نبود و اگه گرد و خاک مینشست روش عدالت رو رعایت میکرد و کل صفحه رو مورد عنایت قرار میداد :n02:
اگه منظور از کثیفی همون گرد و خاک و ایناست که به نظر منم واسه گرد و خاک گرفتن استعداد زیادی داره. به صورت جالبی هم کثیف میشه. 4 طرف تلویزیون به صورت ردیف ردیف خاک میشه. انگار یه شونه رو مماس با لبه تلویزون گرفته باشیم و روی دندونه هاش خاک بپاشیم. اینجوری کثیف میشه. کف خونه هم کف پوش هست و فرشو قالی و سرامیک نیست که خاک جمع کنه. کف پوش ها و پارکت رو با روغن مخصوص (من از پارافین استفاده میکنم) تمیز میکنن و اینکه این خاک از کجا به این شکلی هنری روی صفحه میشینه برام سواله. جالبه قبلا تلویزون سامسونگ داشتیم سری6 که البته به هنرمندی سونی نبود و اگه گرد و خاک مینشست روش عدالت رو رعایت میکرد و کل صفحه رو مورد عنایت قرار میداد :n02:
دوست عزیز منظور از کثیفی پنل این استنباط شما نیست ، لطفا یه سرچ در خصوص Dirty Screen بزنید متوجه منظور میشید .
mamal351
07-03-2017, 22:48
دوستان سلام
قابلیت up scaling این تلویزیون چه جوری فعال میشه ؟؟ به نظر با فعال سازی این قابلیت کیفیت شبکه های sd و جتی hd هم بهتر میشه
mahdi255
08-03-2017, 11:35
سلام
تو ویدئو های زیر میتونید این اثر رو ببینید:
s.hossein45
10-03-2017, 17:56
سلام
دوستان ایا تنطیمات برای کالیبره کرن این مدل برای محیط روشن رو جایی دیدید ؟
اگر تجربه شخصی از تنطیمات رو دارید بفرمایید.
در مورد نشتی نور در گوشه های پنل این مدل خوب عمل میکنه در محیط کاملا تاریک هم مشخص نیست .
mehrdadi1997
13-03-2017, 02:50
با سلام دوستان من از دیشب درگیرم این مدل رو بگیرم یا uh850v الجی یه راهنمایی بکنید
تلویزیون حاضر یه 32 فول و اسمارت سامسونگ حود 3/4 سال از کارکرده دلیل تغییر هم اندازه هم خرید پی اس 4 پرو هست بیشتر که قابلیتش تو 4کی معلوم میشه تو بازی های جدید
موارد مصرف فیلم و سریال 720 و 1080 . داخلی هم یه فوتبالی چیزی.خارجی هم مثل استیج و ... (ولی اگثرا فیلم و بازی)
الجی 55 حدود 4 ت با دیدن تجربه دوستان بدجور مردد شدم از خرید الجی و سونی حدود 4.5 ولی بدون گارانتی با گارانتی سونی 5.8 هست.
از سونی مالزی از یه چیز نگرانم قبلا هدفون بیسیم گرفتم شارژ نگه نمیداشت که گارانتی داشت و عوضش کردن که این هم میشه مهلت تست گرفت تو 2 روز اگر ایراد داشت تعویض کنیم(یه فروشگاه تو میرداماد هست با این شرایط میفروشه)
3 بعدی و ری سی ور خارجی مهم نیست برام.
اتاقم پر نور و فاصله تی وی با مبل حدود 2.5 متر.
کیفیت تصویر خیلی مهم برام.
و اینکه میزان کارکرد تلویزیون نو رو میشه فهمید تو این مدل که ویترینی یا نمایشگاهی بهم ندن؟
farshad.88
13-03-2017, 07:54
با سلام دوستان من از دیشب درگیرم این مدل رو بگیرم یا uh850v الجی یه راهنمایی بکنید
تلویزیون حاضر یه 32 فول و اسمارت سامسونگ حود 3/4 سال از کارکرده دلیل تغییر هم اندازه هم خرید پی اس 4 پرو هست بیشتر که قابلیتش تو 4کی معلوم میشه تو بازی های جدید
موارد مصرف فیلم و سریال 720 و 1080 . داخلی هم یه فوتبالی چیزی.خارجی هم مثل استیج و ... (ولی اگثرا فیلم و بازی)
الجی 55 حدود 4 ت با دیدن تجربه دوستان بدجور مردد شدم از خرید الجی و سونی حدود 4.5 ولی بدون گارانتی با گارانتی سونی 5.8 هست.
از سونی مالزی از یه چیز نگرانم قبلا هدفون بیسیم گرفتم شارژ نگه نمیداشت که گارانتی داشت و عوضش کردن که این هم میشه مهلت تست گرفت تو 2 روز اگر ایراد داشت تعویض کنیم(یه فروشگاه تو میرداماد هست با این شرایط میفروشه)
و اینکه میزان کارکرد تلویزیون نو رو میشه فهمید تو این مدل که ویترینی یا نمایشگاهی بهم ندن؟
من روی هر 3 تا برند ( سونی، سامسونگ و ال جی ) بازی PS4 و PS3 رو دیدم. البته اختلاف ها واقعا نا محسوسه چون کیفیت بازی های PS4 بالاس و شبیه هم نشون میدن. مثلا بازی فیفا رو انگار داری از شبکه فول اچ دی تماشا میکنی
برای فیلم هم بستگی به کیفیت فیلم داره.سونی رو میدونم راضی خواهی بود. ال جی رو امتحان نکردم
من بدون گارانتی این تلویزیون رو 4.300 خریدم. 55 اینچ
mahdi255
13-03-2017, 08:53
سلام
اگر سه بعدی و ری سی ور مهم نیست به نظر من تنها مزیت الجی کیفیت صدا ست نسبت به سونی
از نظر پنل این دو باید پنل شون یکی باشه(ساخت الجی). ولی موتور پردازش تصویر سونی یه چیزه دیگه هست بنابراین در نهایت کیفیت تصویر سونی بهتره. یک نکته دیگه قدرت آپ اسکیل سونیه که هیچ برندی بهش نمیرسه بنابراین پخش شبکه های sd روی سونی خیلی بهتره.
آندروید سونی هم یک مزیت مهم میتونه باشه
دوستانی که الجی رو دارند خیلی هاشون از نشت نور شاکی بودن(تو تاپیکش مفصل بحث کردن) ولی دوستانی که سونی رو دارند لااقل گفتن که متوجه این موضوع نشدن
من فکر میکنم برای PS4 هم سونی باید بهتر مچ بشه. مطمئن نیستم شاید اشتباه کنم ولی یک نکته اینه که مسلما سونی نسبت به آپدیت تی وی هاش برای سازگاری بیشتر با توانایی های PS4 Pro حساس خواهد بود(هیچ تخصصی در گیم ندارم برای این موضوع به گیمرها مراجعه کنید ببینید نظر اونا چیه)
mehrdadi1997
13-03-2017, 15:03
سلام
اگر سه بعدی و ری سی ور مهم نیست به نظر من تنها مزیت الجی کیفیت صدا ست نسبت به سونی
از نظر پنل این دو باید پنل شون یکی باشه(ساخت الجی). ولی موتور پردازش تصویر سونی یه چیزه دیگه هست بنابراین در نهایت کیفیت تصویر سونی بهتره. یک نکته دیگه قدرت آپ اسکیل سونیه که هیچ برندی بهش نمیرسه بنابراین پخش شبکه های sd روی سونی خیلی بهتره.
آندروید سونی هم یک مزیت مهم میتونه باشه
دوستانی که الجی رو دارند خیلی هاشون از نشت نور شاکی بودن(تو تاپیکش مفصل بحث کردن) ولی دوستانی که سونی رو دارند لااقل گفتن که متوجه این موضوع نشدن
من فکر میکنم برای PS4 هم سونی باید بهتر مچ بشه. مطمئن نیستم شاید اشتباه کنم ولی یک نکته اینه که مسلما سونی نسبت به آپدیت تی وی هاش برای سازگاری بیشتر با توانایی های PS4 Pro حساس خواهد بود(هیچ تخصصی در گیم ندارم برای این موضوع به گیمرها مراجعه کنید ببینید نظر اونا چیه)
من روی هر 3 تا برند ( سونی، سامسونگ و ال جی ) بازی PS4 و PS3 رو دیدم. البته اختلاف ها واقعا نا محسوسه چون کیفیت بازی های PS4 بالاس و شبیه هم نشون میدن. مثلا بازی فیفا رو انگار داری از شبکه فول اچ دی تماشا میکنی
برای فیلم هم بستگی به کیفیت فیلم داره.سونی رو میدونم راضی خواهی بود. ال جی رو امتحان نکردم
من بدون گارانتی این تلویزیون رو 4.300 خریدم. 55 اینچ
تشکر و سپاس بابت راهنمایی . فقط موضوع تست تصویر و دیدن زمان کارکرد تلویزیون رو مبشه بفرمایید چه شکلی هست؟
این هم مقایسه جالبی
uk.rtings.com/tv/reviews/by-usage/hdr-gaming/best
farshad.88
13-03-2017, 15:27
تشکر و سپاس بابت راهنمایی . فقط موضوع تست تصویر و دیدن زمان کارکرد تلویزیون رو مبشه بفرمایید چه شکلی هست؟
متوجه سوالتون نشدم
من قبل از خرید توی سایت ها و انجمن ها ی ایرانی و خارجی خیلی تحقیق کردم. تلویزیون هم برای همه کار میخواستم. نه فقط یه کار بخصوص ( بازی کردن. فیلم دیدن. برنامه های پخش زنده و پر تحرک ). اولش سامسونگ KS8000 مد نظرم بود که نتونستم پیداش کنم. انتخاب بعدیم هم همین سونی بود. توی Rting برای بازی کردن تلویزیون سامسونگ رو امتیاز بالا داده بود. اما من چیزی که دیدم اینه که بازی های کنسول PS4 همه شون کیفیت بالایی دارن و شما توی تمام تولیدات سال 2016 با برند های گوناگون تفاوت زیادی رو احساس نمیکنید. یعنی تصویر به علت تحرک زیاد تار نمیشه چون گرافیک تصویر بالاس. پس اگه هدف فقط بازی کردن باشه. از نظر من تفاوتی بین تلویزیون ها نیست. این رو روی کاغذ شاید با 100 تا دلیل بشه نقص کرد اما اون چیزی که شما مشاهده و تجربه مبکنید اینه که با هم تفاوتی ندارن.
البته اندازه صفحه نمایش تاثیر گذار خواهد بود. من با توجه به بودجه ام اول 55 اینچ سامسونگی که اشاره کردم و بعد سونی x850D رو انتخاب کردم. بهتر از اینا هم هست اما مثلا ال جی سایز بزرگتر داشت که طبیعتا گرونتر در میومد. سامسونگ هم مدل مورد نظرم نبود. ( البته بازار مرزی به اسم KS7000 شناخته میشه که سفارش اروپا هست )
از نظر سایت های بنچ مارک تلویزیون های اول تا 5 سال 2016 واسه ال جی و سامسونگ بود که من بودجه ام بهشون نمیرسید یا پیدا نکردم
mahdi255
13-03-2017, 15:39
این هم مقایسه جالبی
uk.rtings.com/tv/reviews/by-usage/hdr-gaming/best
بایت زمان کارکرد شاید تو منوی سکرت تی وی سونی چیزی باشه. من نمیدونم. این روش رفتن به منوی سکرت رو قبلا تو سرچ گوگل دیده بودم:
Service Menu Code For Sony TV:First power off your TV using the remote, then press following buttons quickly on your TV remote:Display (or i+) + 5 + Volume Up + PowerIt'll show the hidden service menu on your TV screen.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] you enter into service menu, you can press Menu (or Options) button again on your remote to switch between various service modes such as Digital, Chassis and VPC.To navigate between available options press 1 or 4 buttons. To change or modify their values press 3 or 6 buttons.To save your changes, just press Mute + 0 (or Enter) buttons on the remote.To restore settings to factory defaults, press 8 + 0 (or Enter) buttons.PS: For some new models the above mentioned method might not work. You can try following key sequence to access service menu in those new models:While TV is on, press Left + Right + Mute + Center button + Mute + Menu buttons.NOTE: You can also press Display (or i+) + 5 + Volume Down + Power buttons on your remote to enter in Self Check mode. This mode shows the total usage hours of your Sony TV set.
فقط این روش را نمیدونم اصلا کار میکنه یا نه یا روی چه مدل هایی کار میکنه. چون تا الان سونی نداشتم که تست کنم. ریسک هم با خودت
mamal351
13-03-2017, 18:10
برای فعال سازی upscaling تو تنظیمات تلویزیون کار خاصی باید کرد؟؟ یا خودش اتوماتیک این کار را می کنه لطفا جواب بدید
mamal351
13-03-2017, 18:12
برای فعال سازی upscaling تو تنظیمات تلویزیون کار خاصی باید کرد؟؟ یا خودش اتوماتیک این کار را می کنه لطفا جواب بدید:n17:
mehrdadi1997
13-03-2017, 23:52
بایت زمان کارکرد شاید تو منوی سکرت تی وی سونی چیزی باشه. من نمیدونم. این روش رفتن به منوی سکرت رو قبلا تو سرچ گوگل دیده بودم:
Service Menu Code For Sony TV:
First power off your TV using the remote, then press following buttons quickly on your TV remote:Display (or i+) + 5 + Volume Up + PowerIt'll show the hidden service menu on your TV screen.Once you enter into service menu, you can press Menu (or Options) button again on your remote to switch between various service modes such as Digital, Chassis and VPC.To navigate between available options press 1 or 4 buttons. To change or modify their values press 3 or 6 buttons.To save your changes, just press Mute + 0 (or Enter) buttons on the remote.To restore settings to factory defaults, press 8 + 0 (or Enter) buttons.PS: For some new models the above mentioned method might not work. You can try following key sequence to access service menu in those new models:While TV is on, press Left + Right + Mute + Center button + Mute + Menu buttons.NOTE: You can also press Display (or i+) + 5 + Volume Down + Power buttons on your remote to enter in Self Check mode. This mode shows the total usage hours of your Sony TV set.
فقط این روش را نمیدونم اصلا کار میکنه یا نه یا روی چه مدل هایی کار میکنه. چون تا الان سونی نداشتم که تست کنم. ریسک هم با خودت
ممنون امتحان میکنم در صورت خرید فردا اطلاع میدم شد یا نه.
متوجه سوالتون نشدم
من قبل از خرید توی سایت ها و انجمن ها ی ایرانی و خارجی خیلی تحقیق کردم. تلویزیون هم برای همه کار میخواستم. نه فقط یه کار بخصوص ( بازی کردن. فیلم دیدن. برنامه های پخش زنده و پر تحرک ). اولش سامسونگ KS8000 مد نظرم بود که نتونستم پیداش کنم. انتخاب بعدیم هم همین سونی بود. توی Rting برای بازی کردن تلویزیون سامسونگ رو امتیاز بالا داده بود. اما من چیزی که دیدم اینه که بازی های کنسول PS4 همه شون کیفیت بالایی دارن و شما توی تمام تولیدات سال 2016 با برند های گوناگون تفاوت زیادی رو احساس نمیکنید. یعنی تصویر به علت تحرک زیاد تار نمیشه چون گرافیک تصویر بالاس. پس اگه هدف فقط بازی کردن باشه. از نظر من تفاوتی بین تلویزیون ها نیست. این رو روی کاغذ شاید با 100 تا دلیل بشه نقص کرد اما اون چیزی که شما مشاهده و تجربه مبکنید اینه که با هم تفاوتی ندارن.
البته اندازه صفحه نمایش تاثیر گذار خواهد بود. من با توجه به بودجه ام اول 55 اینچ سامسونگی که اشاره کردم و بعد سونی x850D رو انتخاب کردم. بهتر از اینا هم هست اما مثلا ال جی سایز بزرگتر داشت که طبیعتا گرونتر در میومد. سامسونگ هم مدل مورد نظرم نبود. ( البته بازار مرزی به اسم KS7000 شناخته میشه که سفارش اروپا هست )
از نظر سایت های بنچ مارک تلویزیون های اول تا 5 سال 2016 واسه ال جی و سامسونگ بود که من بودجه ام بهشون نمیرسید یا پیدا نکردم
طبق لینکی که پست قبل شما گذاشتم x800 بالاترین کیفیت hdr رو داره تو بازی (ایکس باکس 1 و پی اس 4 پرو) من ps4 pro گرفتم ماکسیموم امکاناتش و بازی های جدید در تی وی 4k hdr به نمایش درمیاد.شما یه سرچ راجع یه ps4 pro بکنید متوجه خواهید شد.
قیمت 55 بدون گارانتی رو 4.800 گفتن که به نظرم اصلا نمیارزه. فردا x700 به احتمال زیاد میگیرمسایز 49.
mahdi255
14-03-2017, 09:40
برای فعال سازی upscaling تو تنظیمات تلویزیون کار خاصی باید کرد؟؟ یا خودش اتوماتیک این کار را می کنه لطفا جواب بدید
سلام
معمولا آپ اسکیل بصورت اتوماتیک انجام میشه و قابل فعال یا غیرفعال سازی نیست
شنیدم این مدل کیفیت و حجم صدای خوبی نداره ، نظر دوستانی که استفاده کردند چیه ؟ آیا حتما نیازه براش یه سیستم صوتی تهیه کرد یا صداش پاسخگو و کافیه ؟
شنیدم این مدل کیفیت و حجم صدای خوبی نداره ، نظر دوستانی که استفاده کردند چیه ؟ آیا حتما نیازه براش یه سیستم صوتی تهیه کرد یا صداش پاسخگو و کافیه ؟
صداش در حالت پبش فرض چندان جالب نیست ولی با خاموش کردن قابلیت "+ClearAudio" برمیگرده به شکل استاندارد و کاملا قابل قبول میشه. اما اگه از نظر هزینش مشکلی ندارین قطعا بهتره یه سیستم صوتی براش تهیه کنید.(البته به نظر من ساندبار بهترین گزینه هست.)
nimahandsomboy
14-03-2017, 14:08
دوستان این سیستم عامل اندروید تلویزیون چه امکاناتی در اختیار کاربر میزاره? چه کارایی میشه انجام داد?
فقط میشه اپلیکیشن اندروید اجرا کرد
یا کاربرد دیگه ام داره?
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
mehrdadi1997
14-03-2017, 23:04
دانیال جان یه بارکی یه ks8500 سامسونگ بخر دیگه 6 تومن با گارانتیش.
این دستگاه کم ایراد نیست.
mahdi255
15-03-2017, 08:11
سلام. یعنی ks8500 هیچ ایرادی نداره؟
reza1348_rezareza
15-03-2017, 08:31
اگه منظورت سیستم صوتی باشه به احتمال زیاد هر مدلی برا افزایش کیفیت به سیستم صوتی نیاز داره.چه ks8500 چه x8500d!
ممکنه چند نمونه از ایرادهای x8500 غیر از حجم کم اسپیکرهاش رو بفرمایید ،
farshad.88
15-03-2017, 09:09
جدیدا وقتی میخوام چک آپدیت رو بزنم میگه قادر به انجام این کار نیستم. فیلتر شکن میخواد ؟ برنامه هاش که راحت اپدیت میشن اما خود تلویزیون نمیشه. مرحله چک آپدیت رو انجام نمیده
mahdi255
15-03-2017, 09:38
جدیدا وقتی میخوام چک آپدیت رو بزنم میگه قادر به انجام این کار نیستم. فیلتر شکن میخواد ؟ برنامه هاش که راحت اپدیت میشن اما خود تلویزیون نمیشه. مرحله چک آپدیت رو انجام نمیده
سلام. دستی آپدیتش کن. فایل آپدیت رو دانلود کن رو فلش و آپدیت رو انجام بده
farshad.88
15-03-2017, 10:14
سلام. دستی آپدیتش کن. فایل آپدیت رو دانلود کن رو فلش و آپدیت رو انجام بده
کدوم رو بریزم ؟
3تا فایل هست که هیچکدوم واسه خاورمیانه و ایران نیستن.
mahdi255
15-03-2017, 16:41
کدوم رو بریزم ؟
3تا فایل هست که هیچکدوم واسه خاورمیانه و ایران نیستن.
شما دستگاه ت احتمالا ساخت مالزی هست. این لینک مالزی:
خودتون هم چک کنید که مطمئن بشید
دوستان فبلترشکن چی استفاده میکنید؟
من یکی دارم با تی وی سازگار نیست ریستارت میشه تی وی :n27:
mahdi255
15-03-2017, 21:31
سلام
Cisco anyconnect رو امتحان كرديد؟
s.hossein45
15-03-2017, 22:42
سلام
سایفون3 جواب میده.
سلام
Cisco anyconnect رو امتحان كرديد؟
نصب کردم اینو ولی سرور میخواد
سلام
سایفون3 جواب میده.
قبلا نصب کرده بودم وصل نمیشد ..الان ورژن جدید گرفتم وصل شد مرسی:V30:
s.hossein45
16-03-2017, 20:53
سلام
دوستان بهترین راه وصل کردن این مدل با موبایل چی هست ؟
برای نمایش فیلم و عکس موبایل با تلوزیون .
mahdi255
16-03-2017, 22:26
سلام
دوستان بهترین راه وصل کردن این مدل با موبایل چی هست ؟
برای نمایش فیلم و عکس موبایل با تلوزیون .
سلام
اگر اشتباه نكنم بايد دنبال wifi direct باشي
s.hossein45
16-03-2017, 22:38
سلام
دوستان از miracast استفاده نکردید ؟
با wifi direct موبایل از شبکه اینترنت wifi منزل قطع میشه و فرمتهای محدودی از فیلم ها رو پخش میکنه.
s.hossein45
17-03-2017, 11:13
سلام
دوستان فایلهای 4k رو با چه نرم افزاری روی این تی وی پخش می کنید؟
من یک فیلم با فرمت mkv دارم که 10 گیگ هست .
سلام
دوستان فایلهای 4k رو با چه نرم افزاری روی این تی وی پخش می کنید؟
من یک فیلم با فرمت mkv دارم که 10 گیگ هست .
برنامه ویدیو پلیر خوده سونی بهتره و تنظیمات تصویر هم باید costum باشه حالت استاندارد ۴ کی نیستش
starpars
22-03-2017, 15:25
من هات ا*سپات نصب کردم خوبه یو. تیوب راحت جواب میده
راستی کسی مشخصات پردازنده فرکانس و... و حجم رم این تلوزیون رو میدونه؟
من هات ا*سپات نصب کردم خوبه یو. تیوب راحت جواب میده
راستی کسی مشخصات پردازنده فرکانس و... و حجم رم این تلوزیون رو میدونه؟
پردازنده MediaTek دو هسته ای هستش و مقدار رم ۱.۵ گیگابایت هستش
starpars
24-03-2017, 13:15
آقا من برنامه cpuz رو روی تلوزیون اجرا کردم ولی رزولیشن تی وی رو 1080 زده مگه این تلوزیون 4k نیست؟
h.saffarzadeh
25-03-2017, 12:39
دوستان سلام
تلویزیون مد نظر من 49X7000D هست اما چون تاپیک مخصوصش و پیدا نکردم و از طرفی هم احتمالا سوالم بین تمام مدل های سونی مشترک هست اینجا می پرسم.
امکان اجرای محتوای 4K HDR از روی فلش هم هست یا خیر باید بلوری پلیر تهیه کرد؟ از طریق اتصال به PC چطور؟
پیشاپیش ممنون از وقتتون بابت پاسخ.
دوستان سلام
تلویزیون مد نظر من 49X7000D هست اما چون تاپیک مخصوصش و پیدا نکردم و از طرفی هم احتمالا سوالم بین تمام مدل های سونی مشترک هست اینجا می پرسم.
امکان اجرای محتوای 4K HDR از روی فلش هم هست یا خیر باید بلوری پلیر تهیه کرد؟ از طریق اتصال به PC چطور؟
پیشاپیش ممنون از وقتتون بابت پاسخ.
من فایل 4k از فلش پخش کردم بدون مشکل
4k hdr تست نکردم!
اگر پی سی شما رزولوشن ۴کی ساپورت کنه مشکلی نباید داشته باشه
h.saffarzadeh
25-03-2017, 15:00
من فایل 4k از فلش پخش کردم بدون مشکل
4k hdr تست نکردم!
اگر پی سی شما رزولوشن ۴کی ساپورت کنه مشکلی نباید داشته باشه
اگر بدونید گوشی Z5 premium تنها درصورتی کیفیت 4K نمایش میده که با پلیر خودش پخش کنه و در سایر مواقع FullHD هست. مطمئن هستید که در زمان نمایش کیفیتش به FullHD پایین نمیاد؟ چون فکر می کنم یا باید استریم اینترنتی باشه یا پخش از طریق کابل HDMI
اگر بدونید گوشی Z5 premium تنها درصورتی کیفیت 4K نمایش میده که با پلیر خودش پخش کنه و در سایر مواقع FullHD هست. مطمئن هستید که در زمان نمایش کیفیتش به FullHD پایین نمیاد؟ چون فکر می کنم یا باید استریم اینترنتی باشه یا پخش از طریق کابل HDMI
این تی وی هم با پلیر خودش ۴کی پخش میکنه من با یه فایل که از یوتیوب گرفتم تست کردم از روی فلش
starpars
26-03-2017, 16:33
این تی وی هم با پلیر خودش ۴کی پخش میکنه من با یه فایل که از یوتیوب گرفتم تست کردم از روی فلش
کامل تر توضیح میدید یعنی چی با پلیر خودش 4k پخش میکنه؟
کامل تر توضیح میدید یعنی چی با پلیر خودش 4k پخش میکنه؟
یعنی با برنامه ویدیو سونی که نصبه خودش فایلهای ۴کی رو پخش کنید تو رزولوشن ۴کی پخش میشن حالت تصویر هم استاندارد نباید بزارید!
آقا من برنامه cpuz رو روی تلوزیون اجرا کردم ولی رزولیشن تی وی رو 1080 زده مگه این تلوزیون 4k نیست؟
این هم برای همه همینو میزنه
h.saffarzadeh
27-03-2017, 08:46
دوست عزیز ممنون بابت وقتت. با سایر پلیر ها به چه صورت خواهد بود؟
Pourya-pc
27-03-2017, 11:26
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دیشب تلوزیون سونی مدل SONY 65X8500D خریدم و با تحقیقات بسیار زیاد رفتم سراغش . تنها تلوزیونی که باهاش میشه مقایسه کرد که ازش بالاتر باشه OLED الجی هست اما بزرگترین ضعفش درخشش بسیار پایین و گرم نشون دادن رنگهاست که اصلا خوشم نیومد . انگار درخشندگیش روی ۵۰ درصده .
غیراز این ها خودم عاشق سونی هستم و سیستم صوتی X7 هم چندماه پیش خریدم و حسابی از شنیدن موسیقی لذت میبرم .
الان یه مشکل دارم .
وقتی یه فیلم با فلش پخش میکنم ( با USB خود تلوزیون ) نمیتونم اندازه تصویر رو تنظیم کنم . هرچی دکمه مربوطه رو میزنم میگه امکان پذیر نیست .
الان فیلم رو به جای ۱۶.۹ روی حالت Sketch یا کشیده پخش میکنه تصویر رو فول اسکرین پخش میکنه .
چکارش کنم درست بشه این حالت ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دیشب تلوزیون سونی مدل SONY 65X8500D خریدم و با تحقیقات بسیار زیاد رفتم سراغش . تنها تلوزیونی که باهاش میشه مقایسه کرد که ازش بالاتر باشه OLED الجی هست اما بزرگترین ضعفش درخشش بسیار پایین و گرم نشون دادن رنگهاست که اصلا خوشم نیومد . انگار درخشندگیش روی ۵۰ درصده .
غیراز این ها خودم عاشق سونی هستم و سیستم صوتی X7 هم چندماه پیش خریدم و حسابی از شنیدن موسیقی لذت میبرم .
الان یه مشکل دارم .
وقتی یه فیلم با فلش پخش میکنم ( با USB خود تلوزیون ) نمیتونم اندازه تصویر رو تنظیم کنم . هرچی دکمه مربوطه رو میزنم میگه امکان پذیر نیست .
الان فیلم رو به جای ۱۶.۹ روی حالت Sketch یا کشیده پخش میکنه تصویر رو فول اسکرین پخش میکنه .
از منو home برنامه ویدیو رو باز میکنی بعد از داخل برنامه ویدیو فیلم مورد نظرت رو پخش میکنی بعدش دکمه action menu رو میزنی سمت راست میری تنظیمات مربوط به زیرنویس و صدا برنامه پلیر ویدیو هستش اونجا گزینه information رو میزنی
حالا فیلم رو داخل مستطیل کوچک 16.9 نمایش میده انتخابش که میکنی تو اون حالت فیلم پخش میشه دیگه sketch نمیشه!
Pourya-pc
29-03-2017, 09:47
از منو home برنامه ویدیو رو باز میکنی بعد از داخل برنامه ویدیو فیلم مورد نظرت رو پخش میکنی بعدش دکمه action menu رو میزنی سمت راست میری تنظیمات مربوط به زیرنویس و صدا برنامه پلیر ویدیو هستش اونجا گزینه information رو میزنی
حالا فیلم رو داخل مستطیل کوچک 16.9 نمایش میده انتخابش که میکنی تو اون حالت فیلم پخش میشه دیگه sketch نمیشه!
ممنون درست شد .
یک سوال دیگه
من با بلوتوث به X7 سونی نمیتونم وصل بشم . یعنی پیداش نمیکنه .
و آیا موس بلوتوث با تلوزیون هماهنگی داره و کانکت میشه ؟
ممنون درست شد .
یک سوال دیگه
من با بلوتوث به X7 سونی نمیتونم وصل بشم . یعنی پیداش نمیکنه .
و آیا موس بلوتوث با تلوزیون هماهنگی داره و کانکت میشه ؟
تی ویهای آندروید سونی قابلیت انتقال صدا از طریق بلوتوس رو ندارن (هدستهای بلوتوس به این تی وی فعلا وصل نمیشن)
من موس و کیبورد وایرلس تست کردم جواب داده
Pourya-pc
29-03-2017, 18:32
تی ویهای آندروید سونی قابلیت انتقال صدا از طریق بلوتوس رو ندارن (هدستهای بلوتوس به این تی وی فعلا وصل نمیشن)
من موس و کیبورد وایرلس تست کردم جواب داده
ممنون پس باید با Optical Audio ازش خروجی بگیرم . خیلی ضایست که ! اگه Home بخریم وایرلس باشه هم نمیشه وصل کرد .
با موس میشه راحت مثل تلوزیون های LG هرکاری کرد و توی منوها چرخید ؟
ممنون پس باید با Optical Audio ازش خروجی بگیرم . خیلی ضایست که ! اگه Home بخریم وایرلس باشه هم نمیشه وصل کرد .
با موس میشه راحت مثل تلوزیون های LG هرکاری کرد و توی منوها چرخید ؟
بله خیلی بده بلوتوس داره ولی صدارو نمیتونه انتقال بده :n35:
اگرسیستم صوتی HDMI ARC ساپورت کنه میتونی با اون صدارو انتقال بدی من با اپتیکال نصب کردم
برنامه Video & TV sideview رو نصب کن رو گوشی کنترل و موس رو جواب میده امتحانش کن برنامه خوبیه.. فقط باید تی وی و گوشی به مودم وصل شده باشن فعلا موس نخریدم بخاط وجود همین برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
starpars
29-03-2017, 20:36
برای شما هم وقتی ماوس وصل میکنید توی صفحه home مشکل کلیک کردن داره؟
واسه من اینطوریه البته جاهای دیگه مشکل نداره
با سلام خدمت دوستان عزیز
الان یه مشکل دارم .
مبارک باشه دوست عزیز ، اتفاقا بنده هم قصد دارم تلویزیون الجی 55uh850v خودمو بفروشم و سونی 65x8500 بخرم ولی با توجه به اینکه میدونم سونی تو این مدل از پنل ips استفاده کرده و شما هم فرمودی که این مدل کنتراست پایینی داره و رنگها رو گرم نشون میده مردد هستم که نکنه بخرم و ببینم که نسبت به تلویزیون قبلیم تفاوت چندانی تو کیفیت تصویر نداشته باشه و دیگه کار از کار گذشته باشه ، ضمن اینکه اینم میدونم که این مدل سونی حجم صداشم پایینه و برای منی که این مدت با صدای عالی و پرججم الجی 55uh850v عادت کردم ممکنه ناخوشایند باشه ، بهر حال بدجور گیر کردم که این تعویض رو انجام بدم یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
Pourya-pc
02-04-2017, 21:37
مبارک باشه دوست عزیز ، اتفاقا بنده هم قصد دارم تلویزیون الجی 55uh850v خودمو بفروشم و سونی 65x8500 بخرم ولی با توجه به اینکه میدونم سونی تو این مدل از پنل ips استفاده کرده و شما هم فرمودی که این مدل کنتراست پایینی داره و رنگها رو گرم نشون میده مردد هستم که نکنه بخرم و ببینم که نسبت به تلویزیون قبلیم تفاوت چندانی تو کیفیت تصویر نداشته باشه و دیگه کار از کار گذشته باشه ، ضمن اینکه اینم میدونم که این مدل سونی حجم صداشم پایینه و برای منی که این مدت با صدای عالی و پرججم الجی 55uh850v عادت کردم ممکنه ناخوشایند باشه ، بهر حال بدجور گیر کردم که این تعویض رو انجام بدم یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید
رنگهای OLED الجی رو گفتم گرم نشون میده و درخشندگی پایینی داره ولی خب از نظر کیفیت OLED الجی حرفی برای گفتن نزاشته . سونی هم OLED زده و به زودی وارد بازار میشه باید ببینیم اون چی هست . شما صبر کن تا OLED سونی بیاد قطعا میترکونه و میتونه برای شما یه چیز متفاوت باشه .
s.hossein45
02-04-2017, 22:43
سلام
دوست عزیز اگر شما بیشتر شبکه های داخلی و یا م ا ه ....(hd-sd ) استفاده می کنید با توجه به upscailing بهتر سونی و یرنامه های ورزشی ( بخصوص فوتبال ) با توجه refresh rate خوب، این مدل بهتر عمل میکنه. در مورد رنگ ها هم سونی رنگ های طبیعی تری نمایش میده .
البته 55uh850v ال جی هم نقاظ قوت خودش رو داره مثل گیرنده م ا ه ... یا پخش 3d و صدای بهتر و .... در ضمن پنل این مدل ال جی هم ips هست.
در بخش نمایش 4k و HDR کیفیت نزدیکی دارند .
موضوع دیگه اینکه هرچقدر سایز پنل بزرگنر باشه، upscailing تصویر سخت تر میشه ، یعنی به طور مثال شما تصاویر شبکه های داخلی رو تو 55 بهتر از 65 اینچ مشاهده می کنید . البته این مورد در تصاویر hd یا full hd کمتر به چشم میاد . موفق باشید
رنگهای OLED الجی رو گفتم گرم نشون میده و درخشندگی پایینی داره ولی خب از نظر کیفیت OLED الجی حرفی برای گفتن نزاشته . سونی هم OLED زده و به زودی وارد بازار میشه باید ببینیم اون چی هست . شما صبر کن تا OLED سونی بیاد قطعا میترکونه و میتونه برای شما یه چیز متفاوت باشه .
اینکه فرمودید این مدل رو فقط میشه با Oled الجی مقایسه کرد بنظرم کمی اغراق آمیزه ، اگه واقعا مطمئن بشم همینطوره که شما میفرمایید بدون هیچ درنگی اقدام به خرید 65 اینچ این مدل خواهم کرد ، البته در اینکه کیفیت تصویر و انتخاب مدل و برند ، بخش زیادیش بر اساس سلیقه و نظر شخصیه شکی نیست ولی خیلی دوست دارم بدونم شما تلویزیونی که قبل از این داشتید چی بوده و این مدل رو بغیر از Oled الجی با چه مدل و برندی مقایسه کردید که به این نتیجه رسیدید ؟
و یه نکته مهم دیگه اینکه تلویزیون چند روز باید همه جوره تست و کالیبره بشه تا بطور دقیق مورد ارزیابی قرار بگیره و مشکل اصلی همینه ، چون با دیدن تصویر تلویزیون در فروشگاه و نمایندگی بهیچ عنوان نمیشه به نتیجه قطعی رسید . ایکاش این امکان وجود داشت قبل خرید تلویزیون سر صبر اونو بطور دقیق در انواع و اقسام تصاویر و سورسها تست و بررسی کرد .
farshad.88
03-04-2017, 10:01
سلام دوستان
تلویزیون من 2 هفته است که وقتی خاموشش میکنم بعد از حدود 1 یا 2 ساعت دوباره خودش روشن میشه. گزینه تایمر ( که البته واسه خاموش کردن هست و نه روشن کردن ) خاموش هست . چیکارش کنم ؟ یهو میبینم ساعت 3 شب تلویزیون خود به خود روشن شد !!
s.hossein45
03-04-2017, 13:49
سلام دوستان
تلویزیون من 2 هفته است که وقتی خاموشش میکنم بعد از حدود 1 یا 2 ساعت دوباره خودش روشن میشه. گزینه تایمر ( که البته واسه خاموش کردن هست و نه روشن کردن ) خاموش هست . چیکارش کنم ؟ یهو میبینم ساعت 3 شب تلویزیون خود به خود روشن شد !!
سلام
فکر کنم من هم این مورد شما رو داشتم باید با یک بار reset دستگاه ( تلوزیون را از برق جدا و پس از چند لحظه دوباره وصل کنید ) بر طرف بشود . موفق باشید
Pourya-pc
03-04-2017, 18:10
اینکه فرمودید این مدل رو فقط میشه با Oled الجی مقایسه کرد بنظرم کمی اغراق آمیزه ، اگه واقعا مطمئن بشم همینطوره که شما میفرمایید بدون هیچ درنگی اقدام به خرید 65 اینچ این مدل خواهم کرد ، البته در اینکه کیفیت تصویر و انتخاب مدل و برند ، بخش زیادیش بر اساس سلیقه و نظر شخصیه شکی نیست ولی خیلی دوست دارم بدونم شما تلویزیونی که قبل از این داشتید چی بوده و این مدل رو بغیر از Oled الجی با چه مدل و برندی مقایسه کردید که به این نتیجه رسیدید ؟
من تلوزیون قبل از این نداشتم . iMac 5K دارم که کیفیت تصویرش بحثش از تلوزیون جداست .
تلوزیون خانه پدر که قبل از سونی خریدم LG 95000 هست که هنوزم جزو بهترین هاست . اما وقتی LG رو مشاهده میکنم نمیتونم با سونی مقایسش کنم چون کاملا محسوس تفاوت دارن .
اول از همه LG زاویه دیدش خیلی کمتره و یکم از بقل ببینید تصویر مات و رنگ مشکی خاکستری میشه .
دوم اینکه شبکه های داخلی SD رو واقعا ضعیف نشون میده اما سونی درمقابلش تصویری در حد HD میده .
سوم رنگهای الجی با اینکه کاملا طبیعی و زنده هستند و شمارو جذب میکنند اما این تا زمانیه که سونی رو ندیده باشید . رنگهای سونی خیلی عالی و واقعی هستن .
درکل من از رابط کاربری الجی خصوصا مجیک کنترلش که حالت ماوس داره خوشم نمیاد خیلی گیج میزنه و درست عمل نمیکنه . سونی راحت و بی دردسر خصوصا دیسکاوری راحتی داره
فیلم های روی فلش رو هم سونی به سرعت پخش میکنه .
زیبایی هم که دیگه به نظرم آخرشه .
حالا من با این مدل شاخ ب شاخ مقایسه کردم و فکر نمیکنم سایر مدل ها بتونن بهتر باشن . چون مرتب میرم نمایشگاه و میبینم . فقط OLED LG منو خیلی جذب کرد که مشکلش اینه توی روز و نور زیاد درخشش نداره و تصویر حالت DARK داره .
منتظرم ببیننم OLED SONY چی درمیاد هرچند دیگه خریدم رو کردم .
tahasama
03-04-2017, 21:40
سلام
من میخواسم مدل x9300d رو بخرم فقط به خاطر 3D بودنش
تفاوت قیمتش با x8500d چهار میلیون تومنه
نمیدونم که دارم کار درستی میکنم یا نه چون فروشنده ها میگن 3D کلا داره حذف میشه و اگر میخوام باید سفارش بدم تا بیارن چون هیچکس نمیخره ؟ سوالم اینه که واقعا دارن درست میگن ؟ اگه داره حذف میشه پس چرا سایتها هنوز دارن فیلمها رو با کیفیت 3D میزارن ؟ در کل مبلغ ده میلیون تومن واسه این دستگاه فقط بخاطر 3D بودنش ارزش داره یا نه ؟ خیلی ممنون میشم سریع پاسخ بدین چون واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم خیلی 3D بودن رو مخم
اینم بگم که کیفیت 4K واسم مهمتره تا 3D
تجربه خودمو بگم ایام عید خونه یکی از اشناها رفتم 79 اینچ ال جی ub 98000 داشتن تصویرش خیلی درخشان با رنگ های بسیار عالی داشت خیلی از سونی بهتر بود البته من خودم ub 5800 داشتم اصلا به سونی که الان دارم نمیرسه
hagijoon
03-04-2017, 23:22
سلام
نمیدونم که دارم کار درستی میکنم یا نه چون فروشنده ها میگن 3D کلا داره حذف میشه و اگر میخوام باید سفارش بدم تا بیارن چون هیچکس نمیخره ؟ سوالم اینه که واقعا دارن درست میگن ؟ اگه داره حذف میشه پس چرا سایتها هنوز دارن فیلمها رو با کیفیت 3D میزارن ؟ در کل مبلغ ده میلیون تومن واسه این دستگاه فقط بخاطر 3D بودنش ارزش داره یا نه ؟ خیلی ممنون میشم سریع پاسخ بدین چون واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم خیلی 3D بودن رو مخم
دوست عزیز به نظر بنده اصلا ارزش نداره به خاطر سه بعدی بودن بخواهی ۴ میلیون اضافه بدی بنده تلویزیون ال جی مدل سه بعدی دار ۲۰۱۲ رو ۳ سال داشتم و بیشترین فیلم و کلیپ سه بعدی رو هم دارم یک ماه پیش هم مدل uh850v ال جی ۵۵ اینچش رو گرفتم که سه بعدی بودش بذار خیالت رو راحت کنم قابلیت سه بعدی فقط برای بار اول و کلیپ کوتاه مدت اونم از نوع سه بعدی با عمق بالا خوبه واسه مدت زیاد چشم رو اذیت میکنه و اصلا چیز جالبی نیست البته اگر فیلمهای زیادی باشه که عمق سه بعدی بالا داشته باشه بد نیست ولی خیلی کم هستش
تجربه خودمو بگم ایام عید خونه یکی از اشناها رفتم 79 اینچ ال جی ub 98000 داشتن تصویرش خیلی درخشان با رنگ های بسیار عالی داشت خیلی از سونی بهتر بود البته من خودم ub 5800 داشتم اصلا به سونی که الان دارم نمیرسه
شما در حال حاضرسونی 8500D دارید و منظورتون اینه که الجی ub98000 کیفیت تصویرش خیلی از سونی 8500 بهتره ؟؟
reza1348_rezareza
04-04-2017, 08:40
سلام
اگه 3D مورد نظرته 55w800c بگیر بدون گارانتی حدود 4700000 تومان.مدل 9300 کیفیت 4k هست که به نظر من سه بعدی از 4k جذابتره.من 4K ندارم ولی از نظر تئوری تفاوت full hd و 4k به راحتی قابل تشخیص و مشاهده نیست (تازه در صورت دسترس بودن منابع مناسب 4K).البته ظاهرا 9300 روشنایی تصویر بهتری هم داره (باز بدون تست عملی خودم !)یعنی تو اتاق با تعداد پرنور تصویر واضحتری میده.که خوب اگه درست باشه میتونی اتاقتو کم نورتر کنی تا اینکه چند میلیون پول بیشتری بدی.به هر حال اگه خیلی پولداری 9300 بگیر وگرنه از w800 هم میتونی تا حد بسیار نزدیک به 9300 لذت ببری!خصوصا از نظر 3D.
tahasama
04-04-2017, 09:20
خیلی ممنون از توضبح
از بابت مالی زیاد مشکلی ندارم
مشکل اصلیم اینه که 3D حذف نشه و من هزینه الکی کنم و دیگه فیلم جدیدی با کیفیت 3D نیاد
این موضوع منو دو دل میکنه
شما در حال حاضرسونی 8500D دارید و منظورتون اینه که الجی ub98000 کیفیت تصویرش خیلی از سونی 8500 بهتره ؟؟
من w800 دارم اون ال جی که گفتم همون کیفیت رنگ w800 رو داشت ولی درخشندگی تصویر بسیار عالی بود ضمن اینکه رنگ مشکی رو هم عالی نشون میداد w800 و x8500 درخشندگی کمتری دارند
reza1348_rezareza
04-04-2017, 09:52
فرضا از همین امروز تولیدات 3D کل دنیا متوقف بشه.هنوز کلی 3D برا دیدن و لذت بردن داری.پس از دو دلی بیا بیرون.بگیر و باهاش حال کن!
reza1348_rezareza
04-04-2017, 10:40
من w800 دارم اون ال جی که گفتم همون کیفیت رنگ w800 رو داشت ولی درخشندگی تصویر بسیار عالی بود ضمن اینکه رنگ مشکی رو هم عالی نشون میداد w800 و x8500 درخشندگی کمتری دارند
دوست عزیز آیا مقایسه رو در کنار هم با سورس مشترک انجام دادی؟ قاعدتا پنل IPS کنتراست پایینتری از پنل VA داره.
خیلی ممنون از توضبح
از بابت مالی زیاد مشکلی ندارم
مشکل اصلیم اینه که 3D حذف نشه و من هزینه الکی کنم و دیگه فیلم جدیدی با کیفیت 3D نیاد
این موضوع منو دو دل میکنه
هزینه ۴ میلیونی برای تری دی ارزش نداره
البته تجربه خوبیه تری دی ولی همانطور که دوستان گفتن خیلی هیجان انگیز نیست
اگر تری دی میخوتی همون w800c کارتو راه میندازه
چهار میلیون و میتونی چیزای دیگه بخری که لذت بیشتری ببری مثلا پلی اسنیشن و .....
دوست عزیز آیا مقایسه رو در کنار هم با سورس مشترک انجام دادی؟ قاعدتا پنل IPS کنتراست پایینتری از پنل VA داره.
من مهمان بودم پس نه سورس مشترک دیدم نه کنار هم فقط انچه دیدم رو بیان کردم اخه قبلا ال جی داشتم انتظار این کیفیت رو نداشتم !
reza1348_rezareza
04-04-2017, 11:31
هزینه ۴ میلیونی برای تری دی ارزش نداره
البته تجربه خوبیه تری دی ولی همانطور که دوستان گفتن خیلی هیجان انگیز نیست
اگر تری دی میخوتی همون w800c کارتو راه میندازه
چهار میلیون و میتونی چیزای دیگه بخری که لذت بیشتری ببری مثلا پلی اسنیشن و .....
از نظر فنی نمیدونم ولی به نظر من 3D نهایتا500000 تومان تا 1 میلیون قیمت رو بالا ببره.حداقل در مورد سونی.قیمت بدون گارانتی 55w650d حدودا 3200000 تومان و 55w800c سه بعدی حدودا 3800000 تومان.
پنل سونی x8500 از نوع ips هست و حتی شنیدم که دقیقا از همون پنلی استفاده کرده که الجی در مدل 850V استفاده کرده و بخاطر همینه که نمیتونم زیاد مطمئن باشم که با تعویض الجی 850V خودم و خرید سونی 8500D به کیفیت تصویر بالاتری برسم ، ضمن اینکه امتیاز این دو مدل در سایت معتبر rtings دقیقا یکیه و همین موارده که منو کاملا مردد کرده .
tahasama
04-04-2017, 15:18
از نظر فنی نمیدونم ولی به نظر من 3D نهایتا500000 تومان تا 1 میلیون قیمت رو بالا ببره.حداقل در مورد سونی.قیمت بدون گارانتی 55w650d حدودا 3200000 تومان و 55w800c سه بعدی حدودا 3800000 تومان.متاسفانه مدل 8500 و 9300 تفاوتش چهار میلیون بهرحال من میرم 8500 میگیرم چون اصلا نمیتونم ازش بگذرم دو ماه دیگه هم یک w800 میگریم میزارم تو اطاق خواب که هم یک تلویزیون خوب تو اطاق خواب داشته باشم و هم 3d
nimahandsomboy
04-04-2017, 17:12
دوستان نظرتون در مورد. سامسونگ سری ks8500 چیه?
خیلی چشم گرفته
نمیدونم چرا تا حالا کسی هم نخریده
ازش سوال بپرسم
من 55 4k اینچ میخوام
تا 6 تومن میتونم هزینه کنم
hagijoon
05-04-2017, 02:13
دوستان نظرتون در مورد. سامسونگ سری ks8500 چیه?
خیلی چشم گرفته
نمیدونم چرا تا حالا کسی هم نخریده
ازش سوال بپرسم
من 55 4k اینچ میخوام
تا 6 تومن میتونم هزینه کنم
سلام دوست عزیز تلویزیون خوبیه و منحنی هم هست کیفیت تصویر خوبی هم داره من از نزدیک دیدمش در بین محصولات سامسونگ بعد ks9000 بهترینه ولی اگه بودجه میرسه حتما ks9000 بگیر چون کیفیت تصویرش عالی هستش و در مقایسه با ks8500 کیفیت تصویر بهتری داره که تو فیلم 4k کاملا مشخصه و میشه راحت با تلویزیونهای oled ال جی مقایسه کرد شاید هم از اونم بهتر چون درخشندگی بیشتری نسبت به oled داره و کیفیت صدای ۶۰ واتی عالی داره به نظر من اگه بودجه میرسه حتما حتما مدل ks9000 رو بگیر چون به نظرم به اختلاف قیمت ۱ میلیونیش با ks8500 میرزه.
reza1348_rezareza
05-04-2017, 08:09
متاسفانه مدل 8500 و 9300 تفاوتش چهار میلیون بهرحال من میرم 8500 میگیرم چون اصلا نمیتونم ازش بگذرم دو ماه دیگه هم یک w800 میگریم میزارم تو اطاق خواب که هم یک تلویزیون خوب تو اطاق خواب داشته باشم و هم 3d
این دو تا اختلافشون فقط سه بعدی نیست یکی سری 8 و یکی 9.بعلاوه یکی با پنل VA و اون یکی IPS.
reza1348_rezareza
05-04-2017, 08:37
پنل سونی x8500 از نوع ips هست و حتی شنیدم که دقیقا از همون پنلی استفاده کرده که الجی در مدل 850V استفاده کرده و بخاطر همینه که نمیتونم زیاد مطمئن باشم که با تعویض الجی 850V خودم و خرید سونی 8500D به کیفیت تصویر بالاتری برسم ، ضمن اینکه امتیاز این دو مدل در سایت معتبر rtings دقیقا یکیه و همین موارده که منو کاملا مردد کرده .
دوست عزیز کاملا تردیدت بجاست واقعا به هیچی نمیشه برا تصمیم گیری استناد کرد جز تست عملی خودت اونم نه تو مغازه.خصوصا تو که میخوای تلویزیونتو بفروشی با ضرر و یکی دیگه بخری ولی ممکنه چیز بهتری نباشه (بلکه بدتر باشه)یعنی اگه میخوای اینکارو کنی بایداین احتمال رو هم بپذیری.ولی:
1-یکسان بودن پنل الزاما دلیل یکسان بودن کیقیت تصویر نیست.وپارامترهای پردازش تصویر هم مهمه.(نمیدونم هرکدام چقدر موثره!)
2-این مدتی که دنبال تی وی مناسب بودم یک نتیجه رو با احتمال هشتاد در صد درستی بهش رسیدم و اونم اینه که تولیدات سونی یک سطح حداقلی از کیفیت مناسب رو دارن (حتی سری R که میگن چینیه) و هیچوقت جنس آشغال نمیزنه ولی سامسونگ و الجی از آشغال تا خیلی خوب (شاید در مورد سامسونگ بهتر از سونی) دارن.البته و صد البته فقط مدلهای موجود در بازار ایران.بنابر این ریسک خرید سونی (سونی واقعی!)کمتره مگر اینکه مدل بالاهای او دوتا رو بگیری.
nimahandsomboy
05-04-2017, 08:40
Ks9000. مدل داخل ایران به چه اسمی هست?
مدل فلت موجود نیست?
مشخصات دقیقش تو چه سایتی میتونم ببینم?
خیلی ممنون از راهنماییتون
مدل فلت تو دیجی کالا داره ks8980 به قیمت بیش از 7 تومن که همون ks8000 میشه 60اینچ
nimahandsomboy
05-04-2017, 13:54
دوستان در کل پنل های va بهتره یا ips???
این سری ks سامسونگ va. هست یا ips?
reza1348_rezareza
05-04-2017, 14:15
ahmadp.yaghot
05-04-2017, 14:54
کو پ
Sent from my D6503 using Tapatalk
فروش بهترین تلویزیون 4K HDR جهان LG OLED 55B6GI به قیمت 7.599 ت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بستگی داره که چه کاربردی از تلوزیون می خواهی داشته باشی !
پنل IPS زاویه دید بسیار عالی داره و همچنین پنل به ضربه مقاوم تر هستش ، ولی در کنتراست تصویر از حد متوسط پایین تره از 300 در مدل پایین شروع میشود و تا 2000 در رده بالا ها میرسد! البته موضوع کنتراست زمانی متوجه میشی که در تاریکی فیلم ببینی ! در محیط روشن یا نور اتاق تصویر بسیار عالی هستش و کمی کنتراست اصلا متوجه نمیشی. در پنل IPS رنگ ها هم طبیعی تر هستش و با روشنی نور تصویر رنگ ها کمتر شسته میشه.البته یه مشکل داره اونم ماندن اثر تصویر قبلی هستش حالت Pixel burn.در کل در سالن های بزرگ بخاطر زاویه دید بالا IPS مناسب تره برای کسانی هم که بچه کوچک دارند و ممکنه به تلوزیون ضربه بخوره IPS آسیبش کمتره.
در مورد پنل VA این پنل ها سرعت پاسخ دهی بسیار بالایی دارند و برای بازی مناسب تر هستش و همچنین مشکل اثر تصویر قبلی را ندارند و کاملا 0% هستش.با فشار انگشت رنگها پخش میشه و مقاومت کمی داره و همچنین زاویه دید بسیار پایینتر نسبت به IPS داره. کنتراست بالاتری دارد از 4000 در یک مدل معمولی شروع میشود و تا 7500 در مدل های رده بالا میرسد.رنگ ها درخشان تر هستند ولی نسبت به IPS کمتر طبیعی هستش. رنگ مشکی را بسیار بهتر تولید میکنه و در محیط تاریک تماشای فیلم بسیار لذت بخشتر هستش.در کل برای بازی اولین گزینه VA.
ولی تمام اینها در مقابل OLED ضعیف تر عمل میکنند. در حال حاضر بهترین پنل OLED هستش که تمام نکات مثبتی که گفتم را داره، البته نقطه ضعف هایی هم داره . از جمله محدودیت در تولید روشنایی که الان به 600nit میرسه
بستگی به مدلش و سایز داره. سامسونگ در سری KS پنل هاش اکثرا VA . ولی مدل JS که برای 2015 میشه چندتا مدل IPS داشت مثلا JS7000 و JS7200 فقط در سایز 55 پنلشون IPS هستش.
tahasama
08-04-2017, 09:05
سلام
واسه اینکه دسته بازی بتونیم به 8500 نصب کنیم حتما باید دسته ps4 باشه یا بقیه دسته های بلوتوثی هم میشه ؟
من چند تا کلیپ 4k بوسیله اسکرین گوشی رو w800 دیدم بعد تو فلش ریختم و با X850D هم نگاه کردم متوجه تغییر کیفیت نشدم !؟ چرا؟ در صورتی که w800 حداکثر فول اچ دی پخش میکنه
reza1348_rezareza
12-04-2017, 15:12
برای دیدن اختلاف علاوه بر سورس مناسب , باید از یک حدی دورتر از پنل نباشی تا بتونی جزئیات بیشتری رو ببینی!
چطوری فیلم سه بعدی با زیرنویس ببینیم؟؟؟؟
ام ایکس سه بعدی پخش نمیکنه پخش کننده خودشم که سه بعدی پخش میکنه زیرنویس نشون نمیده
من چند تا کلیپ 4k بوسیله اسکرین گوشی رو w800 دیدم بعد تو فلش ریختم و با X850D هم نگاه کردم متوجه تغییر کیفیت نشدم !؟ چرا؟ در صورتی که w800 حداکثر فول اچ دی پخش میکنه
اختلاف 4k و فول اچ دی برای چشم انسان قابل تشخیص نیست
پس 4k بودن جنبه تبلیغاتی داره؟!
پس 4k بودن جنبه تبلیغاتی داره؟!
مثل سرعت ۲۲۰ کیلومتریه که الان ماشین ها میتونن برن آیا کسی از این سرعت استفاده میکنه؟؟؟؟
کیفیت فور کی و یا بیشتر برای چشم انسان قابل تشخیص نیست شاید کاربرد دیگه ایی داشته باشه مثلا برای زوم کردن
چطوری فیلم سه بعدی با زیرنویس ببینیم؟؟؟؟
ام ایکس سه بعدی پخش نمیکنه پخش کننده خودشم که سه بعدی پخش میکنه زیرنویس نشون نمیده
کسی نمیدونه؟؟؟؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟
برنامه kodi رو تست کردید؟
برنامه kodi رو تست کردید؟
بله اونم نشون نمیده
s.hossein45
14-04-2017, 17:23
اختلاف 4k و فول اچ دی برای چشم انسان قابل تشخیص نیست
سلام
تفاوت کیفیت تصویر در 4k کاملا محسوس هست.اگر کیفیت سورس مناسب باشد.
یک تلویزیون 4K UHD چه مزایایی نسبت به نسل قبلی یعنی HD و FHD دارد؟ در بحث مشخصات، رزولوشن 4K، تصویری با 8.3 میلیون پیکسل ارائه میدهد که این رقم چهار برابر تعداد پیکسلهایی است که تلویزیونهای 1080p ارائه میدهند. این بدین معناست که تصویری بسیار شارپتر به بیننده ارائه میشود و حتی از فاصلهی بسیار نزدیک هم نمیتوان پیکسلهای موجود روی صفحه را تشخیص داد.
بهترین فاصله برای مشاهدهی تصاویر 4K UHD در تلویزیون چه مقدار است؟ شاید خورههای سینما همیشه فاصلهی ثابتی از پردهی سینما را در نظر داشته باشند که معمولاً بهترین فاصله در سینما معادل 3 تا 5 برابر ارتفاع پرده است؛ اما در خانههای امروزی این فاصله به 1.5 برابر ارتفاع تلویزیون کاهش مییابد. در این فاصله بیننده میتواند بهراحتی تمام صفحه را زیر نظر داشته باشد. برای مثال میتوان بهمنظور تماشای تصاویر در یک تلویزیون 65 اینچی 4K، فاصلهای 1.5 متری از آن داشت و به همین ترتیب برای تلویزیونهای بزرگتر میتوان فاصلهی 2 تا 3 متری را بهترین مکان برای تماشا دانست.
یرای اطلاعات بیشتر :
من چندین کلیپ 4k و 2k رو اجرا کردم فقط در صورتی که tv ها کنار هم باشه مشخص میشه وگر نه تنها پخش بشه تشخیص داده نمیشه
4K برای اینچهای 60 به بالا مفهوم پیدا می کنه + سورس مناسب + فاصله ی کم از تلویزیون. بماند فکر کنم قبل از 2020 8k هم بیاد!
درسته در فاصله نزدیک اختلاف بیشتر قابل مشاهده است
ظاهرا سونی داره کم کم آندروید شش رو میده برای تی وی های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ (البته قبلا داده بود ایراد داشت متوقف کرده بودن)
حالا باید منتظر موند تا برای آسیا هم منتشر بشه:n40:
reza1348_rezareza
15-04-2017, 10:14
سلام
تفاوت کیفیت تصویر در 4k کاملا محسوس هست.اگر کیفیت سورس مناسب باشد.
یک تلویزیون 4K UHD چه مزایایی نسبت به نسل قبلی یعنی HD و FHD دارد؟
در بحث مشخصات، رزولوشن 4K، تصویری با 8.3 میلیون پیکسل ارائه میدهد که این رقم چهار برابر تعداد پیکسلهایی است که تلویزیونهای 1080p ارائه میدهند. این بدین معناست که تصویری بسیار شارپتر به بیننده ارائه میشود و حتی از فاصلهی بسیار نزدیک هم نمیتوان پیکسلهای موجود روی صفحه را تشخیص داد.
بهترین فاصله برای مشاهدهی تصاویر 4K UHD در تلویزیون چه مقدار است؟
شاید خورههای سینما همیشه فاصلهی ثابتی از پردهی سینما را در نظر داشته باشند که معمولاً بهترین فاصله در سینما معادل 3 تا 5 برابر ارتفاع پرده است؛ اما در خانههای امروزی این فاصله به 1.5 برابر ارتفاع تلویزیون کاهش مییابد. در این فاصله بیننده میتواند بهراحتی تمام صفحه را زیر نظر داشته باشد. برای مثال میتوان بهمنظور تماشای تصاویر در یک تلویزیون 65 اینچی 4K، فاصلهای 1.5 متری از آن داشت و به همین ترتیب برای تلویزیونهای بزرگتر میتوان فاصلهی 2 تا 3 متری را بهترین مکان برای تماشا دانست.
یرای اطلاعات بیشتر :
تصویر واقعی نیست اولین و آشکارترین دلیل اینه که دو تصویر تو کیفیت رنگ با هم اختلاف فاحش دارن .احتمالا به خاطر HDR هست نه تعداد پیکسل!
reza1348_rezareza
15-04-2017, 10:21
دوست عزیز شما که به هردو مدل دسترسی دارین از نظر کیفیت تصویر چه تفاوتی با هم دارن؟خصوصا از نظر میزان روشنایی(brightness) که تو rtings مدل w800c نمره جالبی نداره.
s.hossein45
15-04-2017, 12:08
تصویر واقعی نیست اولین و آشکارترین دلیل اینه که دو تصویر تو کیفیت رنگ با هم اختلاف فاحش دارن .احتمالا به خاطر HDR هست نه تعداد پیکسل! سلام دوست عزیز تفاوت رنگ به علت اینه که پنل های 4k عمق رنگ 10 بیتی یا 12 بیتی دارند ولی پنل های full hd عمق رنگ 8 بیتی دارند. هر چه قدر عمق رنگ بیشتر باشد، با رنگ های شاد تر، جزئیات بیشتر درون تصاویر و همچنین تصاویر زنده تری مواجه میشویم. تعداد بیشتر پیکسل هم موجب شارپ تر شدن تصویر میشه.
reza1348_rezareza
15-04-2017, 13:11
با یک بررسی سریع, 8 یا 10 بیت بودن ربطی به 4K ندارد.یک نگاه بنداز:
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما که به هردو مدل دسترسی دارین از نظر کیفیت تصویر چه تفاوتی با هم دارن؟خصوصا از نظر میزان روشنایی(brightness) که تو rtings مدل w800c نمره جالبی نداره.
در مجموع کیفیت تصویر x8500 بهتره وهمچنین روشنایی تصویر ولی w800 مشکی بهتری داره و سه بعدیه البته این اختلاف ها زیاد نیست
W800ا باید رو بیشترین روشنایی تنظیم بشه تا کیفیت خوبی رو داشته باشه هر کی هم بخره کیفیت تصویرش رو می پسنده با قیمتی که داره
s.hossein45
15-04-2017, 14:11
با یک بررسی سریع, 8 یا 10 بیت بودن ربطی به 4K ندارد.یک نگاه بنداز: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - - - Updated - - -
ظهور Ultra HD و یا همان رزولوشن ۴K علاوه بر افزایش فریم ریت موجب افزایش عمق رنگ در تلویزیون های مختلف شده و حالا در بهترین حالت ممکن، تمامی نمایشگرهای موجود میتوانند از رنگ های ۱۰ و ۱۲ بیتی پشتیبانی کنند. این مقدار در زمان رزولوشن Full HD به ۸ بیت میرسید که بسیار کم بود! در واقع با افزایش ابعاد نمایشگرها، تصایور بزرگتر میشوند و برای با کیفیت شدن تصاویر ۴K به رنگ های بیشتری نیاز داریم تا تصاویر زنده تری را ببینیم. مقاله لینک زیر رو بخونی می بینی که ریط داره.
اون لینکی که گذاشتی در مورد HDR هست و ارتباطش با عمق رنگ . این بررسی هیچ ارتباطی با کیفیت تصویر و رنگ در 4k نداره بهتر هست که از مخلوط کردن مباحث مختلف خودداری کنیم .
تلویزیون های 4k توانایی نمایش تصاویر با وضوح بیشتر و گستردگی رنگ بیشتری را دارند اصلا مبنای تولیدشون همینه واگر نه که باید گفت توجیه تولیدشون چیه؟
در مجموع کیفیت تصویر x8500 بهتره وهمچنین روشنایی تصویر ولی w800 مشکی بهتری داره و سه بعدیه البته این اختلاف ها زیاد نیست
خیلی برام مهمه که بدونم 8500 کثیفی پنل داره یا نه ؟ بخصوص در زمان پخش فوتبال و حرکت دوربین به چپ و راست . لطف میکنید ضمن بررسی دقیق پاسخ بدید ؟؟
reza1348_rezareza
15-04-2017, 14:21
W800ا باید رو بیشترین روشنایی تنظیم بشه تا کیفیت خوبی رو داشته باشه هر کی هم بخره کیفیت تصویرش رو می پسنده با قیمتی که داره
من خودم دارم.حقیقتش قبل از خرید با استناد به rtings تردید داشتم بین این مدل و سامسونگ h6400 که اونم سه بعدی و باقیمتی معادل سونی .والبته تو rtings با امتیاز بالاتر خصوصا به خاطر روشنایی بیشتر تصویر.که البته این مدل سامسونگ فقط تو بانه پیدا میشه ولی سونی رو میشد دید از هر فروشنده ای که میپرسیدم میگفت سونی بهتره و هیچکس به کم بودن روشنایی اشاره نمیکرد.بالاخره سونی گرفتم.و از کیفیت تصویرش راضیم.(خیلی هم حساسم و هر جا تلویزیون روشن ببینم به تصویرش دقت میکنم!)روشنایی رو هم وقتی تا آخر میکنم واقعا خوبه.فقط تو سه بعدی روشنایی به طرز محسوسی کم میشه.نمیدونم این مشکل سونی یا نه!
reza1348_rezareza
15-04-2017, 14:34
ظهور Ultra HD و یا همان رزولوشن ۴K علاوه بر افزایش فریم ریت موجب افزایش عمق رنگ در تلویزیون های مختلف شده و حالا در بهترین حالت ممکن، تمامی نمایشگرهای موجود میتوانند از رنگ های ۱۰ و ۱۲ بیتی پشتیبانی کنند. این مقدار در زمان رزولوشن Full HD به ۸ بیت میرسید که بسیار کم بود! در واقع با افزایش ابعاد نمایشگرها، تصایور بزرگتر میشوند و برای با کیفیت شدن تصاویر ۴K به رنگ های بیشتری نیاز داریم تا تصاویر زنده تری را ببینیم. مقاله لینک زیر رو بخونی می بینی که ریط داره.
اون لینکی که گذاشتی در مورد HDR هست و ارتباطش با عمق رنگ . این بررسی هیچ ارتباطی با کیفیت تصویر و رنگ در 4k نداره بهتر هست که از مخلوط کردن مباحث مختلف خودداری کنیم .
تلویزیون های 4k توانایی نمایش تصاویر با وضوح بیشتر و گستردگی رنگ بیشتری را دارند اصلا مبنای تولیدشون همینه واگر نه که باید گفت توجیه تولیدشون چیه؟
دوست عزیز لینکی که اشاره کردی ناقض نظر من نیست من گفتم 10 یا 8 بیت بودن ربطی به رزولوشن 4K یا full hd نداره و ممکنه یک پنل full hd بتونه 10 بیت هم باشه یا به عبارت صحیحیتر ورودی 10 بیت رو ساپورت کنه.اشاره میکنه که با ورود 4K ضرورت افزایش بیت به 10 بیشتر اساس شد.نه اینکه 10 بیت تو ذات 4K باشه.
مثل سرعت ۲۲۰ کیلومتریه که الان ماشین ها میتونن برن آیا کسی از این سرعت استفاده میکنه؟؟؟؟
کیفیت فور کی و یا بیشتر برای چشم انسان قابل تشخیص نیست شاید کاربرد دیگه ایی داشته باشه مثلا برای زوم کردن
نه این درست نیست که کاملا برای چشم انسان محسوس نباشه و تشخیص ندیم، این مورد زمانی هستش که شما واحد پیکسل بر اینچ تصویرتون PPI از یک حدی بالاتر باشه ! همین الانش هم تلوزیون های 4K اندازه 49 را اگر از فاصله نزدیک ببینی کاملا پیکسل ها قابل مشاهده هستند این مورد زمانی خودش نشون میده که تلوزیون شما ابعاد بزرگتری داشته باشه برای مثال یک تلوزیون 100 اینچی فول اچ دی کاملا تصویرش شطرنجی هستش ! و با رزولوشن 4K و پخش محتوای 4k اوضاعش بهتر میشه .
موردی که شما میفرمایید برای گوشی ها با صفخه های کوچک محسوسه مثل گوشی Sony z5 Premium که بالای 800 پیکسل در هر اینچ هستش. الان دیگه محتوای 4k هم در دنیا زیاد شده، گوشی ها که الان چند سالی 4K فیلم برداری میکنند، بعضی سایت های دانلود فیلم در ایران کیفیت 4K هم اضافه کردند. خارج ایران هم که دیگه Netflix و youtube محتوا 4k فراوان دارند.
دنیا به سمت 8K داره میره و نمونه های فیلم هاشم در Youtube ولی چون زیرساخت هاش کاملا فراهم نشده هنوز تجاری عرضه نشده . 2030 به صورت برادکست پخش میشه
دوستان تی وی من خودبخود کانالهاش میریزه به هم
تا الان دوبار اتفاق افتاده کانالها هم سخته تک تک جابجا کردن...مجبور میشم از اول اسکن کنم تا ترتیب کانالها از اول چیده بشه
دوستان تی وی من خودبخود کانالهاش میریزه به هم
تا الان دوبار اتفاق افتاده کانالها هم سخته تک تک جابجا کردن...مجبور میشم از اول اسکن کنم تا ترتیب کانالها از اول چیده بشه
برای منم همین مشکل رو داره
البته احتیاجی به اسکن مجدد نیست میتونید خودتون اونارو مرتب کنید
farshad.88
18-04-2017, 06:53
دوستان واسه آپدیت خود تلویزیون که به نت وصل میشه اما ارور میده و آپدیت نمیکنه. از روش دوم انتقال با USB میخوام استفاده کنم. توی سایت 3 تا کشور رو برای آسیا انتخاب کرده که من asia pasfic یا همچین چیزی رو گذاشتم دانلود شه. کسی تا الان اپدیت کرده ؟ ورژن برنامه 535 میشه.
دوستان واسه آپدیت خود تلویزیون که به نت وصل میشه اما ارور میده و آپدیت نمیکنه. از روش دوم انتقال با USB میخوام استفاده کنم. توی سایت 3 تا کشور رو برای آسیا انتخاب کرده که من asia pasfic یا همچین چیزی رو گذاشتم دانلود شه. کسی تا الان اپدیت کرده ؟ ورژن برنامه 535 میشه.
همون آسیا پاسفیک درسته ولی نصب نکن احتمالا تا چند روز دیگه اندروید 6 منتشر میشه
ما که الانم اندروید ۶ هستیم
farshad.88
18-04-2017, 10:42
نسخه اندروئید رو از کجا بفهمیم ؟ اون 5 اولش یعنی اندروئید 5 ؟ مال من الان 473 فکر باشه یعنی اندروئید 4 روشه ؟ تلویزیون 2016 به نظرم باید اندروئید بالاتر از 4 روش باشه
این 535 ورژن خوبیه ؟ من تا الان مشکلی نداشتم باهاش. همه چی خوب بوده. فقط دیشب کنترل کار نکرد. مجبور شدم تلویزیون رو از برق بکشم. سرعت بالا اومدن اندروئید کم شده. قبلا سریع مینوشت اندروید اما الان اون نقطه ها خیلی میچرخن !!
گفتم آپدیت کنم تلویزیون رو که فایلش 1.2 گیگا بود و گذاشتم امروز ساعت رایگان دانلود شه تا با فلش بریزم روی تلویزیون
resane.modern33
18-04-2017, 10:48
کلا کیفیتش چطوره؟
نسخه اندروئید رو از کجا بفهمیم ؟ اون 5 اولش یعنی اندروئید 5 ؟ مال من الان 473 فکر باشه یعنی اندروئید 4 روشه ؟ تلویزیون 2016 به نظرم باید اندروئید بالاتر از 4 روش باشه
این 535 ورژن خوبیه ؟ من تا الان مشکلی نداشتم باهاش. همه چی خوب بوده. فقط دیشب کنترل کار نکرد. مجبور شدم تلویزیون رو از برق بکشم. سرعت بالا اومدن اندروئید کم شده. قبلا سریع مینوشت اندروید اما الان اون نقطه ها خیلی میچرخن !!
گفتم آپدیت کنم تلویزیون رو که فایلش 1.2 گیگا بود و گذاشتم امروز ساعت رایگان دانلود شه تا با فلش بریزم روی تلویزیون
نه اون ورژن اندروید نیست
جایی که نوشته اندروید ورژن رو باید نگاه کنی
farshad.88
18-04-2017, 14:01
نه اون ورژن اندروید نیست
جایی که نوشته اندروید ورژن رو باید نگاه کنی
کجا نوشته دقیقا ؟ کلا 2 تا آپدیت دیدم. یکی سیستم یکی هم اپلیکشن ها. من دارم سیستم رو آپدیت میکنم
System Software Update for Asia Pacific 9 Nov 2016 PKG3.533.0108PABفعلا اخرین اپدیت همینه که اندروید 5 هست به تاریخ 6 نوامبر 2016 یکی دو روز دیگه قراره اندروید 6 رو منتشر کنه
mahdi255
19-04-2017, 21:24
سلام
آخرین آپدیت:
این اپدیت که نوشته only Singapore
سلام دوستان پخش فیلم با فرمتهای مختلف و زیر نویس تو این تلویزیون خوبه?
سلام دوستان پخش فیلم با فرمتهای مختلف و زیر نویس تو این تلویزیون خوبه?
چون اندرویده این سوال اصلا قابل بحث نیست شما میتونید هر اپلیکیشن پخش فیلیمی روش نصب کنید حتی اگر در آینده کدک جدیدی بیاد بازم مشکلی نیست و شما به راحتی با پلیر خودتون میتونید محتوای مورد نظرتون و ببینید
mahdi255
20-04-2017, 13:41
این اپدیت که نوشته only Singapore
سلام
تو فروم همسایه بعضی این آپدیت رو زدن وگفتند که مشکلی نداره. البته اگه خواستین بزنین بیشتر بررسی کنید تا مطمئن بشین
چون اندرویده این سوال اصلا قابل بحث نیست شما میتونید هر اپلیکیشن پخش فیلیمی روش نصب کنید حتی اگر در آینده کدک جدیدی بیاد بازم مشکلی نیست و شما به راحتی با پلیر خودتون میتونید محتوای مورد نظرتون و ببینید
گرامی ممنون از جوابتون
یه جاخونده بودم تو پخش فیلم از روی فلش کند عمل میکنه و جلو عقب بردن فیلم کند انجام میشه درسته?
گرامی ممنون از جوابتون
یه جاخونده بودم تو پخش فیلم از روی فلش کند عمل میکنه و جلو عقب بردن فیلم کند انجام میشه درسته?
من که برخورد نکردم ولی این قضیه به نوع فلش شما خیلی بستگی داره من با فلش خودم که یو اس بی تری هست با سرعت ۱۶ مگ بر ثانیه کپی کردم
سلام دوستان من تلویزیون رو به اینترنت وصل کردم ولی آبدیت بهش نمیاد خودم دستی هم سرچ میکنم آبدیت جدید پیدا نمیکنه
میشه راهنمایی بفرمایید?
farshad.88
22-04-2017, 11:35
سلام دوستان من تلویزیون رو به اینترنت وصل کردم ولی آبدیت بهش نمیاد خودم دستی هم سرچ میکنم آبدیت جدید پیدا نمیکنه
میشه راهنمایی بفرمایید?
سلام. منم خیلی سعی کردم خود تلویزیون فایل ها رو دانلود کنه و آپدیت بشه اما همش ارور میداد. مجبور شدم از گزینه USB استفاده کنم
باید ابتدا از اینترنت فایل دانلودش رو که حدود 1.200 گیگ هست رو دانلود کنید و بریزید روی فلش. سپس فلش رو به تلویزیون وصل کنید و منتظر بمونید تا پیغام اتصال و شروع عملیات آپدیت نمایش داده بشه. بعدش خودش شروع به آپدیت میکنه. برای من حدود 10 دقیقه آپدیت طول کشید ( اول یه دور کامل اپدیت میشه بعد ری استارت میشه و اینبار اپلیکشن ها رو آپدیت میکنه ) بعد میتونید از آپدیت جدید لذت ببرید
آخرین آپدیت هم شماره 533 هست. اون 2 تای دیگه برای منطقه آسیا پاسفیک نیستند. شاید بعدا واسه زیان زیر نویس ها مشکل پیش بیاد اگه اون دو تا دانلود کنید. شاید
میشه راهنمایی بفرمایید?
آفلاین باید دانلود کنید و با فلش باید روی تلویزیون بزنید
starpars
22-04-2017, 11:52
از کدوم قسمت میشه کانال های دیجیتال ترتیبشون رو عوض کرد؟ واسه من الان سرچ کرده به ترتیب نیست کلی هم رادیو وسط کانال ها هست
دوستان با توجه به اندروید بودن این مدل ، زمان روشن شدن تلویزیون و آماده بکارش چقدره ؟
زمانی که برق دستگاه کاملا قطع میشه و سپس وصل و روشن میشه بیشتر از زمانیه که تلویزیون از حالت استندبای روشن و آماده بکار میشه ؟
سلام
آخرین آپدیت:
دوستان من این آبدیت رو زدم به تلویزیون همین که نوشته بود سنگاپور اونلی هیچ مشکلی نداره
فکر کنم اندرویید شش باشه
- - - Updated - - -
دوستان با توجه به اندروید بودن این مدل ، زمان روشن شدن تلویزیون و آماده بکارش چقدره ؟
زمانی که برق دستگاه کاملا قطع میشه و سپس وصل و روشن میشه بیشتر از زمانیه که تلویزیون از حالت استندبای روشن و آماده بکار میشه ؟
سلام تقریبا 25 ثانیه
reza1348_rezareza
22-04-2017, 14:36
تو w800c اختلاف حدود 8 ثانیه است.
در ضمن آقا دانیال من امروز تلویزیونم رو که ال جی. Uh 850 بود رو فروختم و سونی x8500d رو خریدم واقعا کیفیت تصویرش بالاتره مخصوصا تو شبکه های داخلی و اس دی
خیلی ها میگن سونی پول برندشو میگیره درصورتی که اینطور نیست واقعا تصویر سونی بهتره مخصوصا تو تصاویر sd وهمچنین تو کیفیت رنگ منم قبلا ال جی lb 58 داشتم فروختم و سونی خریدم چون رو تصویر حساس بودم باضرر ولی ارزش داشت
از کدوم قسمت میشه کانال های دیجیتال ترتیبشون رو عوض کرد؟ واسه من الان سرچ کرده به ترتیب نیست کلی هم رادیو وسط کانال ها هست
Home>settings>Channel setup>Digital set-up>Digital Tuning>Program List Edit
این مسیر رو برید برای جابجا کردن کانالها
دوستان فریمویر جدید که برای سنگاپور هستش شما اپدیت کردید؟
مشکلی نداره آندروید ۶؟ من هنوز اپدیت نکردم اخه میگن آندروید شش مشکلات زیادی داشته!
s.hossein45
25-04-2017, 18:40
دوستان فریمویر جدید که برای سنگاپور هستش شما اپدیت کردید؟ مشکلی نداره آندروید ۶؟ من هنوز اپدیت نکردم اخه میگن آندروید شش مشکلات زیادی داشته!
سلام سونی چند ماه پیش این اپدیت رو ارائه کرده بود ولی به علت مشکلاتی که داشت از رو سایتش حذف کرد . حالا دوباره انرو گزاشته و احتمالا ایراداش رو برطرف کرده .
ولی پیشنهاد من اینه دوستان صبر کنند تا ورژن asia-pacific ارائه بشه تا اون موقع هم اگر باگ و مشکلی داشته باشه حتما تو فروم ها گزارش میشه.
دوستان فریمویر جدید که برای سنگاپور هستش شما اپدیت کردید؟
مشکلی نداره آندروید ۶؟ من هنوز اپدیت نکردم اخه میگن آندروید شش مشکلات زیادی داشته!
سلام من آبدیت کردم تا حالا هیچ مشکلی نداره
همون اپدیت سنگاپور رو با مالزی یکی کرده امروز تو سایت گذاشته دانلود کنید با خیال راحت
همون اپدیت سنگاپور رو با مالزی یکی کرده امروز تو سایت گذاشته دانلود کنید با خیال راحت
من که اون سنگاپوری رو زدم لازمه اینو دوباره بزنم یا مثل همونه?
من هم اپدیت کردم به آندروید ۶
کنترل من بعد از اپدیت بعضی وقتها کار نمیکنه.. یعنی بعضی وقتها یه دکمه رو چندبار میزنم تا عمل کنه
مشکل دیگه فایلهای فلش هستش که با اپدیت آندروید ۶ فقط قابل خوندن هستن نه پاک میشن نه چیزی میشه رو فلش زیخت
s.hossein45
28-04-2017, 22:09
کنترل من بعد از اپدیت بعضی وقتها کار نمیکنه.. یعنی بعضی وقتها یه دکمه رو چندبار میزنم تا عمل کنه
مشکل دیگه فایلهای فلش هستش که با اپدیت آندروید ۶ فقط قابل خوندن هستن نه پاک میشن نه چیزی میشه رو فلش زیخت
سلام
با تشکر از اطلاع رسانی . منظورتون از فلش همون حافظه داخلی تی وی هست ؟
احتمال اختلاف جزیی در ورژن های نرافزاری وجود داره بهتره تو اپدیت ها دقت بیشتری بشه.
آیا با کنترل نرم افزاری live viiew هم تست کردید ؟
سلام
با تشکر از اطلاع رسانی . منظورتون از فلش همون حافظه داخلی تی وی هست ؟
احتمال اختلاف جزیی در ورژن های نرافزاری وجود داره بهتره تو اپدیت ها دقت بیشتری بشه.
آیا با کنترل نرم افزاری live viiew هم تست کردید ؟
منظورم از فلش Usb هستش که به تی وی متصل میکنم
حافظه داخلی تی وی میشه فایل کپی کرد ولی usb نمیشه کپی یا ریمو کرد
Live view چی هستش کارش چیه؟
s.hossein45
28-04-2017, 23:32
منظورم برنامه tv video slide view هست که کار ریموت رو انجام میده رو گوشی های اندرویدی . آیا با اون هم مشکل داره آپدیت ؟
آیا ظرفیت حافظه داخلی بیشتر شده ؟
starpars
29-04-2017, 12:48
فقط با نرم افزار خودش اینجوریه یا با نرم افزار های دیگه مثل xplore هم نمیشه روی فلش چیزی ریخت؟ فکنم با اونا بشه
فقط با نرم افزار خودش اینجوریه یا با نرم افزار های دیگه مثل xplore هم نمیشه روی فلش چیزی ریخت؟ فکنم با اونا بشه
مشکل اینحاست که خودش فایل منجر نداره (برنامه documents اگر بود درست میشد)
هر فایل منجری نصب کنید جواب نمیده من خودم چندتارو تست کردم هیچکدوم کار نمیکنن
اینجا هم همین مشکل رو ذکر کردن فعلا راه حلی نداره..
منظورم برنامه tv video slide view هست که کار ریموت رو انجام میده رو گوشی های اندرویدی . آیا با اون هم مشکل داره آپدیت ؟
آیا ظرفیت حافظه داخلی بیشتر شده ؟
اون برنامه کار میکنه مشکلی نداره...
حاقظه داخلی فکر کنم فرقی نکرده
s.hossein45
29-04-2017, 20:01
عجیبه تو معرفی اپدیت در سایت سونی اروپا نوشته بود ظرفیت حافظه داخلی افزایش پیدا می کنه
starpars
29-04-2017, 21:27
کلا بنظرتون این آپدیت جدید چه مزایایی داره؟ چه فرقی کرده سرعتش یا امکاناتش؟
mamal351
01-05-2017, 21:43
به نظر بنده بعد از فلش نرم افزار جدید یه ریست فکتوری هم بکنید
کلا بنظرتون این آپدیت جدید چه مزایایی داره؟ چه فرقی کرده سرعتش یا امکاناتش؟
من یکبار ریست فکتوری کردم الان راضی هستم از اینکه اپدیت کردم تنها مشکل فقط فایل های Usb هستن که نمیشه تغییرشون داد( write)
سرعت منوها بهتر شده و زیباتر شده برنامه ویدیو پلیر سونی مشکلاتش رفع شده
baghbanzadeh
03-05-2017, 11:21
من یکبار ریست فکتوری کردم الان راضی هستم از اینکه اپدیت کردم تنها مشکل فقط فایل های Usb هستن که نمیشه تغییرشون داد( write)
سرعت منوها بهتر شده و زیباتر شده برنامه ویدیو پلیر سونی مشکلاتش رفع شده
سلام
شما آبدیت سنکاپور رو زدی ؟ الان اندروید 6 شده دیگه درسته ؟
سلام
شما آبدیت سنکاپور رو زدی ؟ الان اندروید 6 شده دیگه درسته ؟
بله آندروید ۶ شده اپدیت سنگاپور/مالزی رو زدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.