ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی تلویزیون Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV

صفحه ها : 1 [2]

mamal351
03-05-2017, 19:04
فکر کنم باید فلش یا هارد اکسترنال را با خود تلویزیون فرمت کنی ( از تو قسمت تنظیمات ) تا بتونه به حافظه داخلی اضافه بشه چون یکی از قابلیتهای اندروید ۶ افزایش حافظه داخلی ذکر شده

baghbanzadeh
04-05-2017, 12:05
بله آندروید ۶ شده اپدیت سنگاپور/مالزی رو زدم
ممنون . فقط یه سوال ابن کنترول TV منه ساخت چینه مگه نباید مالزی باشه ؟ مال TV شما هم همینجوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m ss
04-05-2017, 12:29
همه کنترل ها ساخت چینه

abbas_p
04-05-2017, 12:31
ممنون . فقط یه سوال ابن کنترول TV منه ساخت چینه مگه نباید مالزی باشه ؟ مال TV شما هم همینجوره ؟

کنترل تی وی ساخت چین هستش پشت تی وی میزنه ساخت مالزی

baghbanzadeh
17-05-2017, 10:05
سلام دوستان برای آپدیت 55x8500d TV به اندروید 6 حتما از این لینک اقدام کنید سایت اصلی آسیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

baghbanzadeh
17-05-2017, 10:08
System Software Update for Asia Pacific

farshad.88
17-05-2017, 12:27
System Software Update for Asia Pacific

شما نصب کردین ؟ تغییری داشته ؟ من الان مشکلی با تلویزیونم ندارم. سرعتشم خوبه

starpars
18-05-2017, 07:42
کسی تست کرده میشه نسخه قبل تر رو هم نصب کرد یا نه؟

abbas_p
18-05-2017, 12:27
کسی تست کرده میشه نسخه قبل تر رو هم نصب کرد یا نه؟

تست نکردم ولی خود سونی هشدار میده بازکشت به نسخه قبل امکان پذیر نیست!

iHossein1985
29-05-2017, 19:38
دوستان یه سوال خیلی مهم. من دیروز این تی وی رو گرفتم ولی روی تی وی برچسب مشخصات تی وی که معمولا جلوی تی وی هست نبود یعنی این مدل داره این برچسبو یا نداره خیلی زود دوستانی که خریدن جواب بدن لطفا خیلی مهمه.ممنون

abbas_p
30-05-2017, 17:48
دوستان یه سوال خیلی مهم. من دیروز این تی وی رو گرفتم ولی روی تی وی برچسب مشخصات تی وی که معمولا جلوی تی وی هست نبود یعنی این مدل داره این برچسبو یا نداره خیلی زود دوستانی که خریدن جواب بدن لطفا خیلی مهمه.ممنون
بله داره گوشه راست اون برچسب هستش

iHossein1985
30-05-2017, 18:21
بله داره گوشه راست اون برچسب هستش
ببخشید مال من نداشت ولی جعبه اش تک برچسب بود پلمب بود بازش کرد بهشون گفتم گفتن بعضیاشون ندارن برچسب. چیکار کنم الان؟

danial4
07-06-2017, 08:22
دوستانی که این مدل رو دارند ، لطفا دقیق بررسی کنند که این مدل هم مثل اکثر پنلهای ips مشکل کثیفی پنل رو داره یا نه ، بهترین حالت برای تست این مورد حرکت افقی دوربین در آسمان و یا زمین چمن فوتبال و یا تصاویر با بک گراند خاکستری میباشد . لطفا دقیق و کامل بررسی کنید و پاسخ بدید . با تشکر

baghbanzadeh
09-06-2017, 10:37
شما نصب کردین ؟ تغییری داشته ؟ من الان مشکلی با تلویزیونم ندارم. سرعتشم خوبه

بله من آپدیت کردم حیلی بهتر شده پیشنهاد میکنم حتما آپدیت کنید .

baghbanzadeh
09-06-2017, 10:53
دوستانی که این مدل رو دارند ، لطفا دقیق بررسی کنند که این مدل هم مثل اکثر پنلهای ips مشکل کثیفی پنل رو داره یا نه ، بهترین حالت برای تست این مورد حرکت افقی دوربین در آسمان و یا زمین چمن فوتبال و یا تصاویر با بک گراند خاکستری میباشد . لطفا دقیق و کامل بررسی کنید و پاسخ بدید . با تشکر

نه مشکل کثیفی پنل رو به هیچعنوان نداره کیفیت تصاویر SD رو هم حیلی خوب نشون میده فقط تنها عیبش اینه که یکم نشت نور در محیط تاریک تو تصاویر مشکی دیده میشه که کلا همه LED ها این مشکل رو دارن .

farshad.88
11-06-2017, 13:10
ببخشید مال من نداشت ولی جعبه اش تک برچسب بود پلمب بود بازش کرد بهشون گفتم گفتن بعضیاشون ندارن برچسب. چیکار کنم الان؟
حالا اون برچسبه مگه چقدر مهمه ؟ مال من داشت که همون روز اول جداشون کردم. به نظرم نباشه بهتره !!!

bas ali
11-06-2017, 13:40
سلام
من تصمیم گرفتم که مدل 55 اینچی این تلویزیون رو خریداری کنم البته با گارانتی بازرگانی ایران
بین این مدل و سامسونگ 8985 مونده بودم که از اخر تصمیم گرفتم این مدل رو خریداری کنم . امیدوارم انتخاب خوبه کرده باشم
احتمالا فردا برم برای خرید . سوالم اینه که وقتی برای نصب تلویزیون رو اوردن به چه مواردی توجه کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید من رو

abbas_p
11-06-2017, 19:55
سلام
من تصمیم گرفتم که مدل 55 اینچی این تلویزیون رو خریداری کنم البته با گارانتی بازرگانی ایران
بین این مدل و سامسونگ 8985 مونده بودم که از اخر تصمیم گرفتم این مدل رو خریداری کنم . امیدوارم انتخاب خوبه کرده باشم
احتمالا فردا برم برای خرید . سوالم اینه که وقتی برای نصب تلویزیون رو اوردن به چه مواردی توجه کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید من رو

من بدون گارانتی گرفتم پلمپ بود
شما که داری با گارانتی میگیری نگرانی نداره قیمت چنده الان با گارانتی؟

iHossein1985
11-06-2017, 20:01
واسه منم پلمب بود حتی تایم کارکردشم نگاه کردم صفر بود ولی برچسب روی تی وی رو نداشت

Sent from my E6833 using Tapatalk

abbas_p
11-06-2017, 20:12
واسه منم پلمب بود حتی تایم کارکردشم نگاه کردم صفر بود ولی برچسب روی تی وی رو نداشت

مهم نیست اون برچسب نگران نباش همه چی رو چک کردی مشکلی نداره
چنددخریدی شما؟

iHossein1985
11-06-2017, 20:56
مهم نیست اون برچسب نگران نباش همه چی رو چک کردی مشکلی نداره
چنددخریدی شما؟
واقعا مهم نیست؟میترسیدم نکنه کسی استفاده کرده برچسبو کنده ولی تایم کارکردش رو تو منو مخفی چک کردم صفر بود من ۴۵۰۰ خریدم ولی موقع باز کردن کارتنو چک کردم پلمب بود چون کلا یه برچسب داشت نه دو برچسب که چسب رو چسب بزنن رو درب ورودی کارتن و یکی از فروشگاه آوردش نصبش کرد من فقط نتونستم آپدیت کنم چون بلد نیستم روش فیلترشکن بریزم و این فوتبال لایو مود روشن میشه دیگه خاموش نمیشه انگار نمیدونم چجوریه ولی کلا سونی تومنی دوهزار با بقیه برندا فرق داره من که عاشق این تی وی شدم تصویرش عالیه و چشم نوازه

abbas_p
11-06-2017, 22:41
واقعا مهم نیست؟میترسیدم نکنه کسی استفاده کرده برچسبو کنده ولی تایم کارکردش رو تو منو مخفی چک کردم صفر بود من ۴۵۰۰ خریدم ولی موقع باز کردن کارتنو چک کردم پلمب بود چون کلا یه برچسب داشت نه دو برچسب که چسب رو چسب بزنن رو درب ورودی کارتن و یکی از فروشگاه آوردش نصبش کرد من فقط نتونستم آپدیت کنم چون بلد نیستم روش فیلترشکن بریزم و این فوتبال لایو مود روشن میشه دیگه خاموش نمیشه انگار نمیدونم چجوریه ولی کلا سونی تومنی دوهزار با بقیه برندا فرق داره من که عاشق این تی وی شدم تصویرش عالیه و چشم نوازه

وقتی تایمر رو چک کردی صفر بوده نگران چی. هستی؟
اگه ساخت مالزی هستش باید اپدیت رو دستی دانلود کنی و بریزی رو فلش وصل کنی تی وی خودش میشاسه شروع میکنه به اپدیت خاورمیانه رو بگیر نصب کن آندروید تی وی میشه شش سرعت منوها خیلی بهتر شده ایرادهای قبلی هم برطرف شده
فوتبال لایو مود با دکمه action menu میشه روشن خاموشش کرد

bas ali
12-06-2017, 05:25
با گارانتی 5800 هست . ایشالا که انتخاب خوبی باشه

abbas_p
13-06-2017, 11:09
با گارانتی 5800 هست . ایشالا که انتخاب خوبی باشه

بدون گارانتی بنظر من بهتره... حداقل ۱۳۰۰ اختلاف'!

bas ali
13-06-2017, 11:16
بدون گارانتی بنظر من بهتره... حداقل ۱۳۰۰ اختلاف'!
اگه غرب کشور بودم ارزش داشت ولی حمل بار تا شمال شرق کشور از بانه خودت ببین چند درمیاد

bas ali
13-06-2017, 14:18
امروز تلویزیون رو اوردن و نصب کردنش ولی به نظرم تنظیمات پیش فرض خود تلویزیون زیاد جالب نیست .
دوستان میشه لطف کنید و بگید بهترین تصویر در چه تنظیماتی بدست میاد ؟
یک سوال دیگه هم دارم ، توی تصاویری که مشکی دارن مثلا پیراهن طرف مشکی هست ، کلا یک تصویر یکنواخت مشکی نشون میده در حالی که باید یقه ویا پستی و بلندیهای پیراهن نشون داده بشه
میشه بفرمایید چطوری میتونم تصویر رو درست کنم ؟

bas ali
16-06-2017, 11:27
چند روزیه که این تلویزیون رو گرفتم با گارانتی بازرگانی ایران . روز اول دیدم دو نقطه مشکی گوشه پایین تصویر هست درست مثل نوک ماژیک مشکی .
اول فکر کردم پیکسل سوخته هست ،به فروشنده گفتم و دو روز علاف کرد تا نصاب سونی اومد و گفت که این پیکسل سوخته نیست و اگه پیکسل سوخته بود عوض میکردمش و بنظر میرسه پشت قاب تلویزیون گرد و خاک و یا لکه نشسته و به شکل نقطه سیاه معلوم میشه و قرار شد که فردا از خدمات سونی بیان و نظر بدن . ولی بعید میدونم که تعویص کنن .
سایت های خارجی رو سرچ کردم و متوجه شدم که این یک ایراد در هنگام مونتاژ هست . واقعا خاک برسر ایرانی جماعت کنن با این مونتاژ کردنش . امیدوارم که گارانتی جوابگو باشه وگرنه حسابی دل چرکین میشم :n30:

jabi7joon
16-06-2017, 12:18
چند روزیه که این تلویزیون رو گرفتم با گارانتی بازرگانی ایران . روز اول دیدم دو نقطه مشکی گوشه پایین تصویر هست درست مثل نوک ماژیک مشکی .
اول فکر کردم پیکسل سوخته هست ،به فروشنده گفتم و دو روز علاف کرد تا نصاب سونی اومد و گفت که این پیکسل سوخته نیست و اگه پیکسل سوخته بود عوض میکردمش و بنظر میرسه پشت قاب تلویزیون گرد و خاک و یا لکه نشسته و به شکل نقطه سیاه معلوم میشه و قرار شد که فردا از خدمات سونی بیان و نظر بدن . ولی بعید میدونم که تعویص کنن .
سایت های خارجی رو سرچ کردم و متوجه شدم که این یک ایراد در هنگام مونتاژ هست . واقعا خاک برسر ایرانی جماعت کنن با این مونتاژ کردنش . امیدوارم که گارانتی جوابگو باشه وگرنه حسابی دل چرکین میشم :n30:

سلام.. اول اینکه واقعا ناراحت شدم..
چون درک میکنم وقتی کلی پول بابت یه چیزی میدی و اون چیزی که میخوای از آب در نمیاد.برای من ماشینم اینطور شد..

من موندم فایده گارانتی چیه پس؟ تلویزیون مشخصه ایراد داره..هیچ دلیل منطقی برای عوض کردنش ندارن..

bas ali
16-06-2017, 15:17
سلام.. اول اینکه واقعا ناراحت شدم..
چون درک میکنم وقتی کلی پول بابت یه چیزی میدی و اون چیزی که میخوای از آب در نمیاد.برای من ماشینم اینطور شد..

من موندم فایده گارانتی چیه پس؟ تلویزیون مشخصه ایراد داره..هیچ دلیل منطقی برای عوض کردنش ندارن..
من هم برای شما متاسفم . 5800 پول دادم ولی اینطوری شد
منتظر فردام که مهندس سونی بیاد و نظر بده ، امیدوارم که تایید کنه که تلویزیون عوض بشه ولی اگه بگه که برای تعمیر بره نمیفرستمش برای تعمیر چون معلوم نیست که چه بلایی سر جنس نو میارن .
این تجربه من از سونی بود و فهمیدم که سونی دیگه اون سونی قبل نیست که تلویزیون های وگا تولید میکرد و بین همه زبانزد بود . و اخرین خرید من از برند سونی خواهد بود .
اینهمه جنس خودم و اطرافیان از سامسونگ خریدیم ولی خراب درنیومد ولی حالا یک جنس از سونی خریدم و اینطوری .
فردا که از گارانتی اومدن نتیجه را اعلام میکنم

iHossein1985
16-06-2017, 17:25
منتظر فردام که مهندس سونی بیاد و نظر بده ، امیدوارم که تایید کنه که تلویزیون عوض بشه ولی اگه بگه که برای تعمیر بره نمیفرستمش برای تعمیر چون معلوم نیست که چه بلایی سر جنس نو میارن .
این تجربه من از سونی بود و فهمیدم که سونی دیگه اون سونی قبل نیست که تلویزیون های وگا تولید میکرد و بین همه زبانزد بود . و اخرین خرید من از برند سونی خواهد بود .
اینهمه جنس خودم و اطرافیان از سامسونگ خریدیم ولی خراب درنیومد ولی حالا یک جنس از سونی خریدم و اینطوری .
دوست عزیز اشتباه نکنید ایراد از سونی نیست این برای همه برندا پیش میاد اتفاقا سونی از نظر جنس قطعات و کیفیت کار از همه یه سروگردن بالاتره این شانس شما بوده اینطور شده وگرنه من هم این تی وی رو دارم و هیچ مشکلی نداشته مثل خیلیای دیگه که این تی وی و سایر محصولات سونی رو خریدند.

mostafa_gm
17-06-2017, 11:47
به نظرم زير بار تعمير نرو. تي وي نو وقتي اينطوري در بياد بايد عوضش كنن.

bas ali
21-06-2017, 06:37
پس از یک هفته دوندگی و پیگیری بالاخره تلویزیون تعویض شد و دیروز یک تلویزیون نو اوردن . اینسری دیگه کاملا همه چیز را چک کردم و خدارو شکر مشکلی هم نبود .
ایراد اون قبلی افتادن دو تکه ریز پلاستیک پشت قاب بود :n04:
در مقایسه با تلویزیون قبلی که سامسونگ سری 6 بود ، این تلویزیون رنگ ها رو طبیعی تر نشون میده و مثل سامسونگ آبرنگی و پرزرق و برق نشون نمیده ولی درخشندگی سامسونگ رو نداره . در کل انتظار بیشتری رو داشتم از لحاظ کیفیت تصویر
تنظیماتش اونقدر کامله که میتونی هر طوری که میخوای تصویر رو دربیاری و مشکلی از اون بابت نیست .
سونی یک کنترل برای گوشی طراحی کرده بنام video &tv sharing که میتونی باهاش همه کار بکنی .
دوستان میشه بهترین تنظیمات تصویر رو که انجام دادن در اینجا قرار بدن ؟ خودم یکسری تنظیمات از rting , cnet گرفتم ولی تصویر مات شد

farshad.88
21-06-2017, 07:00
فایل اندروئید 6 رو 2 ماه پیش ریخته بودم روی فلش. امشب خواستم شهرزاد ببینم. تا فلش رو زدم به تلویزیون شروع کرد به آپدیت شدن. خلاصه 10-15 دقیقه طول کشید و آپدیت شد. منو ها به نظر سریع تر شدن. کم و زیاد کردن صدا توی نسخه قبلی خیلی روی اعصاب بود. خودش صدا داشت. اما الان بدون صدا و روون و سریع صدا کم و زیاد میشه. منوی اولیه مثل قبله اما زیر منو ها تغییر کرده
بعدش نشستم شهرزاد رو با کیفیت 1080p تماشا کردم
پیشنهاد میکنم اندروئید 6 رو حتما دانلود و تلویزیون رو آپدیت کنید

reza1348_rezareza
21-06-2017, 11:06
پس از یک هفته دوندگی و پیگیری بالاخره تلویزیون تعویض شد و دیروز یک تلویزیون نو اوردن . اینسری دیگه کاملا همه چیز را چک کردم و خدارو شکر مشکلی هم نبود .
ایراد اون قبلی افتادن دو تکه ریز پلاستیک پشت قاب بود :n04:
در مقایسه با تلویزیون قبلی که سامسونگ سری 6 بود ، این تلویزیون رنگ ها رو طبیعی تر نشون میده و مثل سامسونگ آبرنگی و پرزرق و برق نشون نمیده ولی درخشندگی سامسونگ رو نداره . در کل انتظار بیشتری رو داشتم از لحاظ کیفیت تصویر
تنظیماتش اونقدر کامله که میتونی هر طوری که میخوای تصویر رو دربیاری و مشکلی از اون بابت نیست .
سونی یک کنترل برای گوشی طراحی کرده بنام video &tv sharing که میتونی باهاش همه کار بکنی .
دوستان میشه بهترین تنظیمات تصویر رو که انجام دادن در اینجا قرار بدن ؟ خودم یکسری تنظیمات از rting , cnet گرفتم ولی تصویر مات شد
به نظر خودت درخشندگی بیشتر بهتره یا طبیعیتر بودن رنگها؟الان که هردو رو دیدی کدامو ترجیح میدی؟راستی مدل سامسونگ چی بود؟من شنیدم سامسونگ H6400 کیفیتش بهتر از سونی هست.

bas ali
21-06-2017, 11:25
به نظر خودت درخشندگی بیشتر بهتره یا طبیعیتر بودن رنگها؟الان که هردو رو دیدی کدامو ترجیح میدی؟راستی مدل سامسونگ چی بود؟من شنیدم سامسونگ H6400 کیفیتش بهتر از سونی هست.
مدل سامسونگ 6990 سری C هست . فکر کنم 6 ، 7 سال پیش گرفتیم . چون 40 اینچه مقایسش سخته ولی رنگ ها در سامسونگ اغراق امیزه و رنگ سیاه رو بنظرم خیلی بهتر نشون میده یعنی سیاهش برق میزنه . شاید مربوط به نوع پنل باشه . ولی در تصاویر سریع مشخصه که سونی خیلی برتره . اگه شما طبیعی بودن رنگ ها برات مهم نیست فکر کنم سامسونگ برداری بهتر باشه
در ضمن کنترل سونی اصلا جالب نیست و کار کردن باهاش سخته و جنسش هم بنظرم خوب نیست .

tohid_abi
22-06-2017, 13:49
راهنمایی از دوستانی که این تلویزیون رو دارند بنده قصد تهیه دارم منتها بین بانه و کویت گیر کردم بانه قیمت گرفتم گفتن ۴۲۰۰ تو کویت رفیقم قیمت گرفته اونجا هم بین ۴۱۰۰ تا ۴۲۰۰ بوده که اگر از اونجا بگیرم تا برسه تهران ۲۰۰ تومن هم میاد روش حالا مشلی که من دارم اینه که هم بانه و هم کویت ادعای اصلی بودن این تی وی رو دارن میخواستم بدونم مشخصه ای داره که مثلا از روی جعبه یا هر چیز دیگه ای بشه اصلی بودنش رو فهمید و سوال بعدی اینکه کشور اصلی ساخت این تی وی کجاست؟

h.saffarzadeh
23-06-2017, 09:58
دوستان یه سوال
این تلویزیون امکان پخش فیلم 4K رو از روی فلش داره؟ چون فکر می کنم سرعت هیچ فلشی انقدر بالا نباشه که بشه از روش فیلم حجم بالا پخش کرد، در هر ثانیه نزدیک 70 80 مگ اطلاعات باید خونده بشه و همزمان پخش هم بشه.

iHossein1985
23-06-2017, 11:30
دوستان یه سوال
این تلویزیون امکان پخش فیلم 4K رو از روی فلش داره؟ چون فکر می کنم سرعت هیچ فلشی انقدر بالا نباشه که بشه از روش فیلم حجم بالا پخش کرد، در هر ثانیه نزدیک 70 80 مگ اطلاعات باید خونده بشه و همزمان پخش هم بشه.
فکر کنم به راحتی بشه با فلش این کارو انجام داد

starpars
23-06-2017, 15:45
دوستان یه سوال
ببینین مفاهیمی مثل بافر و رم این کاستی در فلش رو پوشش خواهند داد
شما وقتی یک فایل حجیم رو در هر دستگاهی اجرا میکنید بخشی از اون فایل در حافضه رم دستگاه جهت پردازش و نمایش کپی میشه در این فاصله که شما دارید اون بخش از فیلم رو تماشا میکنید مجددا بخش دوم از فلش گرفته و در حافضه رم جایگزاری میشه, وقتی شما دارید بخش دوم رو میبینید بخش اول از رم پاک میشه و بجاش بخش سوم از فلش به رم منتقل میشه و این قصه تا آخر فیلم ادامه پیدا میکنه
حالا این وسط اگه دیگه سرعت فلش خیلی پایین باشه یا فضای رم خیلی محدود بشه یا پردازشگر ضعیف باشه فیلم درست ‍خش نمیشه
این تلوزیون usb3داره نباید مشکلی باشه
من یه فایل 4k از فلش پخش کردم مشکلی نداشت
البته یبار یه فایلی دانلود کردم که البته زیر فایله توی سایت نوشته بود مخصوص uhd سامسونگ که اونو پخش نکرد حالا دلیلش نمیدونم چی بود

reza1348_rezareza
23-06-2017, 16:01
راهنمایی از دوستانی که این تلویزیون رو دارند بنده قصد تهیه دارم منتها بین بانه و کویت گیر کردم بانه قیمت گرفتم گفتن ۴۲۰۰ تو کویت رفیقم قیمت گرفته اونجا هم بین ۴۱۰۰ تا ۴۲۰۰ بوده که اگر از اونجا بگیرم تا برسه تهران ۲۰۰ تومن هم میاد روش حالا مشلی که من دارم اینه که هم بانه و هم کویت ادعای اصلی بودن این تی وی رو دارن میخواستم بدونم مشخصه ای داره که مثلا از روی جعبه یا هر چیز دیگه ای بشه اصلی بودنش رو فهمید و سوال بعدی اینکه کشور اصلی ساخت این تی وی کجاست؟
1-بین کویت و بانه به نظر من بانه.
2-تو بازار ایران واقعا خیلی سخت (غیر ممکن!)بشه فهمید اصلیه یا نه.تمام چیزای ظاهرا دیدنی (روی کارتن وروی خود تلویزیون و...)رو اصلا نمیشه ملاک قرار داد.همه میتونه ساختگی باشه.اگه واقعا تحت لیسانس سونی باشه مهم نیست کجا ساخته شده چون به هر حال سونی روش نظارت داره.

bas ali
28-06-2017, 05:21
دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میتوونم کلیپ یا فیلم رو از لپ تاپ و یا موبایل از طریق وایرلس روی تلویزیون پخش کنم

amir_t6262
28-06-2017, 08:20
دوستان یک سوال
این مدل سونی مونتاژ ایران است؟

s.hossein45
29-06-2017, 16:21
دوستان یک سوال
این مدل سونی مونتاژ ایران است؟

ساخت مالزی هست. بعید هست سونی تو ایران خط مونتاژ داشته باشه .

danial4
01-07-2017, 06:46
ساخت مالزی هست. بعید هست سونی تو ایران خط مونتاژ داشته باشه .
اگه از نمایندگی سونی خریداری بشه و گارانتی شرکت بازرگانی ایران باشه مونتاژ ایرانه در غیر اینصورت مالزی .

bas ali
01-07-2017, 10:30
دوستان میشه راهنمایی کنید که چطوری میتوونم کلیپ یا فیلم رو از لپ تاپ و یا موبایل از طریق وایرلس روی تلویزیون پخش کنم

عجب انجمنی شده اینجا . قبلا سوال میکردی سریع به جواب میرسیدی ولی الان پرنده هم پر نمیزنه

s.hossein45
02-07-2017, 23:29
اگه از نمایندگی سونی خریداری بشه و گارانتی شرکت بازرگانی ایران باشه مونتاژ ایرانه در غیر اینصورت مالزی .

در نمایندگی سونی هم با گارانتی made in malaysia زده بود . این مونتاژ ایران روش ساخت کجا زده ؟

reza1348_rezareza
03-07-2017, 09:25
در نمایندگی سونی هم با گارانتی made in malaysia زده بود . این مونتاژ ایران روش ساخت کجا زده ؟

دوست عزیز اصلا به لیبل و اطلاعای از این قبیل توجه نکن اولا شاید الکی باشه ثانیا هر کجای دنیا که مونتاژ شده اگه قطعات اصلی باشه خوبه!کی گفته مالزی اصله ؟با کدام سند معتبر؟تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه !یک زمانی که چین این چین فعلی نبود شاید ساخت مالزی یک امتیاز بود ولی الان چین کجا و مالزی کجا.خدا نکنه یک چیز اشتباه بین مردم جا بیفته.جالبه حتی افراد تحصیل کرده هم که قاعدتا باید عاقلتر باشن همین جیزای غیر عقلانی رو بعنوان اطلاعات درست میپذیرند.
در مورد تلویزیون ققط و فقط به چشمات اعتماد کن

bas ali
03-07-2017, 11:31
دوستان بهترین تنظیمات رو برای تلویزیون بزارن

mostafa_gm
03-07-2017, 15:16
تو خود نمایندگی اصلی سونی هم که رفتم طرف بهم گفت یه سری ساخت مالزی داریم که خودمون گارانتی می کنیم و ارزونتره ولی اینهایی که شرکتی و گارانتی شرکت بازرگانی ایران هست همش تو ایران و نمی دونم کیلومتر چند جاده قزوین مونتاژ میشه. درست هم می گفت. یک سری از مدل ها پشتشون ساخت مالزی نوشته شده بود که می گفت اینا گارانتی خودمونه ولی مدل های شرکتی پشتشون چیزی نوشته نشده بود. یعنی تو خود نمایندگی هم مدل های قاچاق میارن و ارزونتر میفروشن. یکی از نمایندگی های اصلی تو خیابون جمهوری بود که اسمش هم تو سایت سونی هست.

mostafa_gm
03-07-2017, 15:19
دوست عزیز اصلا به لیبل و اطلاعای از این قبیل توجه نکن اولا شاید الکی باشه ثانیا هر کجای دنیا که مونتاژ شده اگه قطعات اصلی باشه خوبه!کی گفته مالزی اصله ؟با کدام سند معتبر؟تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه !یک زمانی که چین این چین فعلی نبود شاید ساخت مالزی یک امتیاز بود ولی الان چین کجا و مالزی کجا.خدا نکنه یک چیز اشتباه بین مردم جا بیفته.جالبه حتی افراد تحصیل کرده هم که قاعدتا باید عاقلتر باشن همین جیزای غیر عقلانی رو بعنوان اطلاعات درست میپذیرند.
در مورد تلویزیون ققط و فقط به چشمات اعتماد کن
درسته، وقتی الان گوشی آیفون رو داره چین تولید می کنه دیگه خیلی عبارت made in china ترس نداره. البته made in PRC بحثش جداست.

DaaVooD
03-07-2017, 18:50
سلام دوستان. در مورد مدل x8599d که SAT Receiver داره، کسی اطلاع داره؟ قیمتش در بانه حدود 5300 هست. آیا خریدش ارزش داره؟

s.hossein45
04-07-2017, 16:42
سلام دوستان. در مورد مدل x8599d که SAT Receiver داره، کسی اطلاع داره؟ قیمتش در بانه حدود 5300 هست. آیا خریدش ارزش داره؟
سلام
این مدل معلوم نیست سفارش کجا هست . مطمئنا کیفیتش پایین تر از مدل اصلییه. خود سایت فروشنده هم مدل اصلی رو توصیه کرده.در ضمن تی وی های ----- دار مشکلات خاص خودشون را دارند .یک مشکل کوچک ( مثلا در اتصالات و کابل ) کل برد اصلی رو از کار می اندازه .میتونید به تاپیک ال جی uh850 نگاهی کنید و مشکلات رو ببینید.

mahdi255
05-07-2017, 11:47
سلام

s.hossein45
05-07-2017, 13:20
سلام

سلام
مدل مورد نطر شما XD8599 که سفارش اروپا هست . ولی من مدل X8599D رو که اعلام کردید سرچ کردم.
البته در یکی از سایت های بانه هم مدل X8500d رو بهتر اعلام کرده . االبته تصمیم نهایی با خود خریدار هست.

bas ali
05-07-2017, 18:49
عزیزان منتظر بهترین تنظیمات هستم که بزارین

s.hossein45
07-07-2017, 16:46
عزیزان منتظر بهترین تنظیمات هستم که بزارین

سلام
دوست عزیز در این دو سایت جهت تنظیمات تصویر پیشنهاداتی داده شده ولی با در نظر گرفتن شرایط محیطی که از تی وی استفاده میشه ( میزان نور - فاصله از تی وی - سورس و.....)
باید تغییراتی انجام بدهید تا به بهترین نتیجه برسید.

nimahandsomboy
10-07-2017, 10:10
دوستان این تلویزیون قابلیت رکورد داره؟؟

یعنی میشه هارد اکسترنال بهش وصل کرد و رکورد کرد؟؟؟؟

منظورم رکورد با خود تلویزیون هست

بولوتوث داره؟؟؟ یعنی میشه از هدفون بلوتوث استفاده کرد ؟؟؟

bas ali
10-07-2017, 10:38
سلام
دوست عزیز در این دو سایت جهت تنظیمات تصویر پیشنهاداتی داده شده ولی با در نظر گرفتن شرایط محیطی که از تی وی استفاده میشه ( میزان نور - فاصله از تی وی - سورس و.....)
باید تغییراتی انجام بدهید تا به بهترین نتیجه برسید.

سلام
این تنظیمات رو انجام دادم ولی تصویر تار و تیره شد .

reza1348_rezareza
10-07-2017, 11:03
سلام
برا w800 با کلی بررسی نهایتا بازم بهترین, پیش فرض خودش بود!

s.hossein45
10-07-2017, 15:19
سلام

سلام
من تی وی رو اینجور تنظیم کردم که مقداریش از تنظیمات سایت ها استفاده کردم

Picture Mode: standard
Auto picture Mode: Off
Brightness: 37
Color: 57
Light Sensor: Off

Advanced settings menu

-- Brightness sub-menu
Brightness: 37
Contrast: 93
Gamma: -1
Black level: 50
Black adjust: Low
Adv. contrast enhancer:Medium

-- Color sub-menu
Color: 57
Hue: 0
Color temperature: Expert 1
Color space: Auto
Live Color: medium

-- Adv. color temperature sub-menu
Basic
R-Gain: Max
G-Gain: -3
B-Gain: -5
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 0

Multi point (10p) [no changes]

-- Clarity sub-menu
Sharpness: 55
Reality Creation: Off
Random noise reduction: AUTO
Digital noise reduction: AUTO

-- Motion sub-menu
Motionflow: True Cinema
CineMotion: High

nimahandsomboy
11-07-2017, 20:38
دوستان کسی اطلاعی داره ؟؟؟

بیشتر اسمارت بودن برام مهم هست

nimahandsomboy
12-07-2017, 11:50

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mamal351
12-07-2017, 13:20
دوستان اپدیت جدیدش اومده بنده دستی وارد کردم

farshad.88
12-07-2017, 13:43

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیر
خیر. اما قابلیت سینک شدن با دیگر دستگاه های سونی رو داره
o

farshad.88
12-07-2017, 13:44
دوستان اپدیت جدیدش اومده بنده دستی وارد کردم

شماره و ماه آپدیت ؟
تغییرات چی بوده ؟

mamal351
15-07-2017, 08:51
17 june 2017 تو سایت sony-asia.com برای سنگاپور، هنگ کنگ و اقیانوس ارام
بهبود عمکرد و کیفیت تصویر و...

mamal351
15-07-2017, 08:53
21 june 2017 تو سایت sony-asia.com برای سنگاپور، هنگ کنگ و اقیانوس ارام
بهبود عمکرد و کیفیت تصویر و...
PKG3.885.0137HKB

m0hamad_reza
23-07-2017, 23:58
سلام
من اين تلوزيون با سينما خانگي bdv sony n9200 w خريدم
زير نويس فارسي فقط با تلوزيون ميشه ديد
راهي كسي بلده بشه با سينما خانگي هم زيرنويس فارسي رو اوكي كرد؟

امید 222
25-07-2017, 11:21
سلام ممنونم از همگی بخاطر تجریبات مفیدشون
من امکان مقایسه و بررسی و تست حضوری رو ندارم و فقط دارم اطلاعاتم رو از سایتها و انجمن ها میگیرم
یه نکته بد اینه که توی کامنت های سایت و فروم ها بعضی میان نظر میدن که نظرشون بی طرفانه نیست و مثلا یا مغازه دارن یا یه به نحوی سود میبرن از تبلیغ یک برند
و این اصلا جالب نیست حداقل یه جا رو بذارید برا اونایی که واقعا خریدن و حداقل تو مغازه ها تبلیغ کنید و اینجاها رو الوده نکنید
یه عده واقعا این مبلغ رو به زور تهیه کردن و براشون واقعا مهمه کدوم رو بخرن هر چند خدا رو شکر در این فروم نظرات بی طرفانه ای داده شد
من بین lgeg910 و ks8000 و uh850 , x8000d موندم اولویت اولم خراب نشدن و عمر بالاش هست و بعد کیفیت و امکانات
میدونم از هر نظر بخوایم بررسی کنیم یکیش بهتره
اما میخوام یه نفر خیالمو راحت کنه
نظر خودم x8000d هست چون ال جی خیلی خرابش گزارش کردن
لطفا یه چیزی بگید که من واسه خرید یکیش خیالم راحت بشه و دیگه بررسی نکنم
ممنون

امید 222
26-07-2017, 09:57
سلام ببخشید هزینه انتقالش از بانه رو کسی خبر داره حدودا؟ مثلا حداکثر چقدر میشه

rmb_ali
26-07-2017, 09:59
سلام ببخشید هزینه انتقالش از بانه رو کسی خبر داره حدودا؟ مثلا حداکثر چقدر میشه
۱۵۰-۲۰۰میگیرن

Sent from my D6502 using Tapatalk

امید 222
26-07-2017, 10:41
ممنونم از پاسختون
خیلی خوبه که اینجا عزیزان کاملا بی طرفانه نظر میدن و تجربه خودشون رو عنوان میکنن و فروش یا عدم فروش هیچ برندی براشون منفعت نداره
من میخواستم یه سوال رو کلی بپرسم
بین مدل های eg910 ، UH850 ، x8500d و Ks8000 کدوم بهتره؟ میدونم هر کدام یه معایب و یه مزایایی دارن و نمیشه کلی گفت ولی اونایی که خریدن یا از نزدیک دیدن نظرشون چیه؟ اونایی که هر کدوم رو خریدن اگه قرار بود باز بخرن ایا باز همون رو میخریدن؟ مخصوصا بیتشر بین x8500d و uh850 مد نظرمه
من اول از همه عمر دستگاه برام مهمه و سپس کیفیتش
من خودم زو x8500d نظر دارم اما تردید دارم دوس دارم یه نفر یه چیزی یه جمله ای بگه در موردش که خیالم راحت بشه و دیگه بررسی و مقایسه نکنم و برم بخرم مخصوصا اینکه uh850 گزارش خرابی داشته اما این مدل خیلی کمتر
و یه سوال اینکه دوستان نظرشون در مورد x8500d سایز 43 که تو بانه قیمتش 2.5 چیه؟ ایا 43 برا فاصله 3 متری کمه؟ یا من که میخوام خرج کنم بهتره همون 50 رو بگیرم؟
پیشاپیش ممنونم

reza1348_rezareza
26-07-2017, 11:53
ممنونم از پاسختون
خیلی خوبه که اینجا عزیزان کاملا بی طرفانه نظر میدن و تجربه خودشون رو عنوان میکنن و فروش یا عدم فروش هیچ برندی براشون منفعت نداره
بین مدل های eg910 ، UH850 ، x8500d و Ks8000 کدوم بهتره؟ میدونم هر کدام یه معایب و یه مزایایی دارن و نمیشه کلی گفت ولی اونایی که خریدن یا از نزدیک دیدن نظرشون چیه؟ اونایی که هر کدوم رو خریدن اگه قرار بود باز بخرن ایا باز همون رو میخریدن؟ مخصوصا بیتشر بین x8500d و uh850 مد نظرمه
من خودم زو x8500d نظر دارم اما تردید دارم دوس دارم یه نفر یه چیزی یه جمله ای بگه در موردش که خیالم راحت بشه و دیگه بررسی و مقایسه نکنم و برم بخرم مخصوصا اینکه uh850 گزارش خرابی داشته اما این مدل خیلی کمتر
و یه سوال اینکه دوستان نظرشون در مورد x8500d سایز 43 که تو بانه قیمتش 2.5 چیه؟ ایا 43 برا فاصله 3 متری کمه؟ یا من که میخوام خرج کنم بهتره همون 50 رو بگیرم؟
پیشاپیش ممنونم
با توجه به شرایطی که گفتی جدای از قیمت ,KS8000. در مورد سایز هم فاصله رو بیخیال شو با هزینه بیشتر(اگه داری!)سایز55.

danial4
26-07-2017, 12:35
ممنونم از پاسختون
پیشاپیش ممنونم
الجی eg910 خیلی کیفیت خوب و قیمت خوبی داره ولی خب 4k و HDR نیست و دیگه خریدش الان منطقی بنظر نمیاد ، پس صرفنظر از eg910 بنظرم از نظر کنتراست و میزان عمق رنگ مشکی تو این چند مدل ، سامسونگ KS8000 برتری کامل داره ولی اگه این موارد برات اهمیت نداره سونی 8500D هم گزینه خوبیه و بقول شما عمر بالایی داره .

امید 222
26-07-2017, 13:10
ممنونم از راهنمایی تون

reza1348_rezareza
26-07-2017, 15:28
ممنونم از راهنمایی تون
آقا دانیال من تاپیک UH850 رو که خوندم شما ظاهرا این مدل رو خریده بودید و اوایل ناراضی بودید اما بعدش با مقایسه متوجه شدید که نسبت به بقیه بد نیست؟ خواستم بپرسم الان نظرتون چی هست؟ ایا سونی x8500d رو الان ترجیح میدید؟
و اینکه همه دوستان میفرمایند کانال های SD افتضاحه، ایا نمیشه تصویر رو کوچیک کرد؟ مثلا تصویر یه تلوییون 55 اینچی بشه در حد 43 اینج؟ اخه قابلیت upscaling هم دارن همشون
اخه پنل این مدل ها برای سونی و الجی یکیه، فقط شاید موتور پردازش سونی بهتر باشه ، بیشتر خرابی های الجی هم مربوط به همین پنل و مین برد هست پس چرا اکثرا میگن دوام سونی بیشتره؟؟؟
و سوال اخرم، این دو تلویزیون برای تعمیر ایا قطعاتشون راحت گیر میاد؟ کدوم از این دو قطعاتش در دسترس تره
بازم متشکرم از وقتی که میذارید
دوست عزیز از فکر خرابی و تعمیرات و یافتن قطعه کاملا بیا بیرون چون به هیچ نتیجه ای نمیرسی متاسفانه!فقط ,صد در صد امیدوار باش به این زودیها خراب نشن.:n08:هیچکس تو این مملکت نمیتونه بهت بگه واقعا دوام کدوم بیشتره.خصوصا اینکه نمایندگی معتبری ندارن.تازه اگه قطعه هم پیدا بشه اونقد بنجله که به نفعته تعمیر رو بزاری کنا رو یک نو بخری.شاید همین تولیدات داخلی به مراتب بهتر از مثلا سونی(تاگید میکنم سونی بازار نه سونیه سونی!) باشه.کسی چه میدونه.
بنابر این زوم کن رو پارامترهایی که قابل تست و بررسی هستن مثل کیفیت تصویر و البته مقدار پولی که میتونی خرج کنی.

امید 222
27-07-2017, 11:41
الجی eg910 خیلی کیفیت خوب و قیمت خوبی داره ولی خب 4k و HDR نیست و دیگه خریدش الان منطقی بنظر نمیاد ، پس صرفنظر از eg910 بنظرم از نظر کنتراست و میزان عمق رنگ مشکی تو این چند مدل ، سامسونگ KS8000 برتری کامل داره ولی اگه این موارد برات اهمیت نداره سونی 8500D هم گزینه خوبیه و بقول شما عمر بالایی داره .
واقعا ممنونم از راهنماییتون
آقا دانیال من تاپیک UH850 رو که خوندم شما ظاهرا این مدل رو خریده بودید و اوایل ناراضی بودید اما بعدش با مقایسه متوجه شدید که نسبت به بقیه بد نیست؟ خواستم بپرسم الان نظرتون چی هست؟ ایا سونی x8500d رو الان ترجیح میدید؟ من الان بیشتر نظرم رفته رو uh8500، اخه انگار با امکانات مشابه سونی و حتی بیشتر قیمتش خیلی ارزونتره، بنظرتون همینو بخرم؟
و اینکه همه دوستان میفرمایند کانال های SD افتضاحه، ایا نمیشه تصویر رو کوچیک کرد؟ مثلا تصویر یه تلوییون 55 اینچی بشه در حد 43 اینج؟ اخه قابلیت upscaling هم دارن همشون
اخه پنل این مدل ها برای سونی و الجی یکیه، فقط شاید موتور پردازش سونی بهتر باشه ، بیشتر خرابی های الجی هم مربوط به همین پنل و مین برد هست پس چرا اکثرا میگن دوام سونی بیشتره؟؟؟
بازم متشکرم از وقتی که میذارید

nimahandsomboy
28-07-2017, 22:47
منم بعد از چند ماه تحقیق به ks8000 رسیدم

فقط مشکل اینجاست که من 60 اینچ فلت میخوام ولی تو بازار ایران همشون خمیده هست

تو سایت امازون همه مدل و اندازه هست اونم با قیمت کمتر ولی تو ایران متاسفانه.......

Hammy
28-07-2017, 23:25

تو سایت امازون همه مدل و اندازه هست اونم با قیمت کمتر ولی تو ایران متاسفانه.......

متاسفانه این مدل حتی تو بانه هم وارد نشد چه برسه به بازار داخلی! توصیه می کنم به سری E سونی یک نگاهی بیاندازید. عمدتا تمام خوبی های اون مدل سامسونگ رو داره. البته متاسفانه یکم هم گرون تر هست. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahdi255
29-07-2017, 07:42

سلام.
میتونیدبرید سراغ x900E سونی. اگه از اون بهتره نباشه بدتر نیست. قیمت 55 اینچش تو بانه حدود 6000 تومنه. البته چند روز پیش خودم بانه بودم اونجا یک مغازه 5700 هم میداد.

MRG66
29-07-2017, 18:31

تو ایران با گارانتی سام سرویس هست 60 اینچش. منتها اسمش اینه 60KS8980

تو سایت سامسونگ ایرانی این مدل 7.5 قیمت خورده

shahab1985
03-08-2017, 07:43
ks8000
55 اینچش بدون گارانتی پیدا میشه؟

nimahandsomboy
03-08-2017, 09:10
دوستان سونی مدل 60 اینچ فلت داره ؟؟؟؟

shahab1985
05-08-2017, 06:33
تو بدون گارانتی ها تا 5 تومن چی خوبه؟

سامسونگ تو بازار ساخت تایلند هم دیدیم.ایا تقلبیه؟!

سامان سروی
06-08-2017, 14:27
دوستان یه سوال از کسانی که این مدل رو دارن دارم
لطف کنید سنسور نور تلویزیون رو امتحان کنید ببینید کار می کنه؟
آخه من قبلا 50w800b رو داشتم هر کاری کردم کار نمی کرد و تلویزیون رو پس دادم فروشنده هم هر کار کرد نتونست فعالش کنه؟ البته اگه داشته باشه چون ظاهرا اثری از سنسور تو تین تی وی پیدا نیست
منظورم از سنسور همون قابلیت تنظیم خودکار نور صفحه نمایش با محیط اطراف مثلا شب ها که لامپ رو خاموش کنی به صورت خودکار نور صفحه باید کم بشه

سامان سروی
06-08-2017, 14:33
دوستان یه سوال از کسانی که این مدل رو دارن دارم
لطف کنید سنسور نور تلویزیون رو امتحان کنید ببینید کار می کنه؟
آخه من قبلا 50w800b رو داشتم هر کاری کردم کار نمی کرد و تلویزیون رو پس دادم فروشنده هم هر کار کرد نتونست فعالش کنه؟ البته اگه داشته باشه چون ظاهرا اثری از سنسور تو تین تی وی پیدا نیست
منظورم از سنسور همون قابلیت تنظیم خودکار نور صفحه نمایش با محیط اطراف مثلا شب ها که لامپ رو خاموش کنی به صورت خودکار نور صفحه باید کم بشه البته تو سایت سونی هم این مدل و هم w800 زده سنسور داره ولی w800 که عمل نمی کرد اینم بگم که تو تنظیمات روشنایی خودکار رو انتخاب کردم و هزار تا حالت دیگه ولی فایده نداشت الان اگه این مدل هم نداره که نخرن

FARZAD-O
08-08-2017, 21:12
سلام

دوستان کسی تا الان این مدل رو خریداری کرده یا امکاناتش رو از نزدیک دیده؟

ommolfesad
11-08-2017, 15:59
سلام

با کلی تبلیغات دوستان برای پلی استیشن پرو ، سونی 55x850d گرفتم ساخت مالزی ، تو یکسال گذشته به ترتیب 49uf850 -->55uf950--->55uh850v---->55x850d گرفتم .

الان سونی رو گرفتم و خیلی عصبی شدم ، از دست دادن uh850v خودش یه داستانی داره ، رفتن 3D رفتن رسی.ر و ...

چند مشکل اساسی دارم با سونی .

تو الجی هر مدل فیلم با هر حجمی و هر فرمتی میذاشتم در آن واحد اجرا میکرد .

آپدیت جدید رو زدم و اندروید تلوزیون شد 6 و مشکلات من :

1 : برای پخش فیلم ها با رزولایشن 4K چیکار باید کرد ؟؟؟ برنامه MX PLAYER رو نصب کردم ولی اجرا نمیکنه و هنگ می مونه !!

2 : برنامه های اندرویدی که رو فلش دارم رو چجوری نصب کنم ؟؟؟

3: برنامه ای که بشه محوای فلش رو دید چی هست بشه نصب کرد ؟؟

4 : کلا" با کاربریش حال نکردم ! :n03:

دوستانی که اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن .

سامان سروی
11-08-2017, 21:26
حالا من جواب سوالت رو نمی دونم ولی قصد خرید این مدل رو دارم البته مدل های زیر رو به ترتیب داشتم:
47lb7200 》49ub830t 》50w800b
اگر راجع به کیفیت تصویرش برام توضیح بدی ممنون میشم
مثلا کیفیت نمایش رنگ ها -پدیده صفحه کثیف در پخش فوتبال خصوصا هنگامی که دوربین به راست و چپ حرکت می کنه
که توی ال جی ها به وضوح این موضوع وجود داره و مورد دیگر تو کانال های sd مثل شبکه های یک و دو ایران کیفیتش در مقایسه
با ال جی چطوره ؟ومورد آخر روشنایی تصویر ؟

ommolfesad
11-08-2017, 22:56
حالا من جواب سوالت رو نمی دونم ولی قصد خرید این مدل رو دارم البته مدل های زیر رو به ترتیب داشتم:
47lb7200 》49ub830t 》50w800b
اگر راجع به کیفیت تصویرش برام توضیح بدی ممنون میشم
مثلا کیفیت نمایش رنگ ها -پدیده صفحه کثیف در پخش فوتبال خصوصا هنگامی که دوربین به راست و چپ حرکت می کنه
که توی ال جی ها به وضوح این موضوع وجود داره و مورد دیگر تو کانال های sd مثل شبکه های یک و دو ایران کیفیتش در مقایسه
با ال جی چطوره ؟ومورد آخر روشنایی تصویر ؟

خب کلی وقت گذاشتم برای کالیبره تصیر و نتایج :

تو تصاویر کانال های SD و HD شبکه های تلوزیونی : 100% الجی UH850 از سونی سرتره البته تو بحث کیفیت تصویر و رنگها ( فقط تو تصاویر سریع کمی سونی بهتر عمل میکنه) . در ضمن فوتبال از کانال 3 HD دیدم با سونی اامید شدم
تو فیلمهای 4K که بخواهب از فلش پخش بگیری : با توجه به پلیرهای ضعیف سونی (اندروید) الجی سرتره . چون سونی میخاد یه فیلم 10گیگابایتی رو پخش کنه انگار داره جونش در میاد حتی با برنامه KALI
تو بازی های کامپیوتری ( PS4 PRO ) : کیفیت سونی بهتره ولی الجی هم بد نبود .
روشنایی : ضعیف تر از الجی هست ولی اونقدر به چشم نمیاد .

در کل بخاطر تعصب الکی بعضی از دوستان روی برند سونی الکی نرید سراغ سونی . خداوکیلی الجی UH850V خیلی خیلی سرترررررررررررررررررررررر رررررررررررره

danial4
12-08-2017, 10:00
خب کلی وقت گذاشتم برای کالیبره تصیر و نتایج :

تو تصاویر کانال های SD و HD شبکه های تلوزیونی : 100% الجی UH850 از سونی سرتره البته تو بحث کیفیت تصویر و رنگها ( فقط تو تصاویر سریع کمی سونی بهتر عمل میکنه) . در ضمن فوتبال از کانال 3 HD دیدم با سونی اامید شدم
تو فیلمهای 4K که بخواهب از فلش پخش بگیری : با توجه به پلیرهای ضعیف سونی (اندروید) الجی سرتره . چون سونی میخاد یه فیلم 10گیگابایتی رو پخش کنه انگار داره جونش در میاد حتی با برنامه KALI
تو بازی های کامپیوتری ( PS4 PRO ) : کیفیت سونی بهتره ولی الجی هم بد نبود .
روشنایی : ضعیف تر از الجی هست ولی اونقدر به چشم نمیاد .

در کل بخاطر تعصب الکی بعضی از دوستان روی برند سونی الکی نرید سراغ سونی . خداوکیلی الجی UH850V خیلی خیلی سرترررررررررررررررررررررر رررررررررررره

خیلی عجیبه ، اولین نفری هستید که بعداز تعویض الجی 850v و خرید سونی x850 این نظر رو دارید ، همه دوستانی که این تعویض رو انجام دادند به کیفیت بالاتر تصویر سونی عقیده داشتند .

ommolfesad
13-08-2017, 10:36
خیلی عجیبه ، اولین نفری هستید که بعداز تعویض الجی 850v و خرید سونی x850 این نظر رو دارید ، همه دوستانی که این تعویض رو انجام دادند به کیفیت بالاتر تصویر سونی عقیده داشتند .

خب من تعریف ها رو شنیدم رفتم سراغش ، البته که همه جا هم فقط تعریف نبوده . البته قرار هم نیست هر دو تلوزیون یک شکل باشن ولی باتوجه به مقایسه هر دو باهم نتیجه کلی به نظر من که اکثر مدل ها رو داشتم الجی سرتر هست مگر در یک صورت ، اون هم بیشترین استفاده برای کنسول های بازی .

*** درضمن تا اونجا که مطمئن شدم
1: ضبط کانالهای تلوزیون نداره :n04:
2: تصویر در تصویر نداره
3: مثل سایر برندها کنترل مجیک یا همون کنترل جادویی یا موسی نداره . !!!!!!!!!! *********

Mahdi728
19-08-2017, 23:06
سلام دوستان
من سونی 8500d بانه ای دارم که پارسال خریدم
برای آپدیت با فلش راهنماییم کنین لطفا
ظاهرا با هر فلشی نمیشه این کارو کرد..؟من اندروید 6 رو دانلود کردم برای asia pacific
نزنه تی وی رو خراب کنه؟ اندروید سیستم من به این شکله
Pkg3.411.0105pab
و نرم افزاری که میخوام روش نصب کنم اینه
Pkg3.885.0137.pab
درسته این اطلاعات؟ ممنونم

farshad.88
20-08-2017, 08:39
نه عزیز. خراب نمیکنه. با خیال تخت آپدیت کن
اینکه با هر فلشی نمیشه اینکار رو کرد رو برای اولین بار میشنوم. معولا یه فلش از هر نوع با حجم 2 گیگا بایت هم کفایت میکنه

farshad.88
20-08-2017, 08:59
خب من تعریف ها رو شنیدم رفتم سراغش ، البته که همه جا هم فقط تعریف نبوده . البته قرار هم نیست هر دو تلوزیون یک شکل باشن ولی باتوجه به مقایسه هر دو باهم نتیجه کلی به نظر من که اکثر مدل ها رو داشتم الجی سرتر هست مگر در یک صورت ، اون هم بیشترین استفاده برای کنسول های بازی .

*** درضمن تا اونجا که مطمئن شدم
1: ضبط کانالهای تلوزیون نداره :n04:
2: تصویر در تصویر نداره
3: مثل سایر برندها کنترل مجیک یا همون کنترل جادویی یا موسی نداره . !!!!!!!!!! *********

به نظرم شما اول باید توقعتون رو از دستگاه مشخص کنید. میخواهید به چه صورت از تلویزیون استفاده کنید ؟ اینکه میگین تصویر در تصویر نداره به نظرم عیب محسوب نمیشه. 90% افرادی که تلویزیونشون این قابلیت رو داره چند بار در کل عمر تلویزیون از این قابلیت استفاده کردن ؟ قبلا تلویزیون سه بعدی داشتم روی هم رفته 7-8 تا فیلم بیشتر تماشا نکردم باهاش. . درباره کنترل به نظرم این کنترل خیلی بهتر از کنترل های موسی ال جی هست. یعنی دقیقا چیزی رو که لازم داریم روی کنترل قرار دادند. من به شخصه کنترل هایی که شماره کنال ها رو دارن ( کلاسیک ) بیشتر میپسندم. راست و مستقیم اون کاری رو که میخواهیم انجام میده. لازم به انجام مرحله ای کار ها نیست. منوی اندروئید این تلویزیون هم جوریه که احتیاج به دکمه های جهتی داره تا موسی
الان تنها چیزی که برای خرید تلویزون اهمیت داره کیفیت تصاویر زنده و پشتیبانی از فرمت ها و رابط های گوناگون هست. تمام اون رنگ و لعاب های تبلیغاتی بعد از 2-3 ماه استفاده از دستگاه از ذهن مشتری میره

bas ali
20-08-2017, 14:46
دوستان چیزی که برای من پس از 2 ماه استفاده از این تلویزیون و مقایسه با تلویزیون قبلیم که سامسونگ بوده روشن شده اینه که سونی خیلی تصویر بهتری رو نشون میده و بقولی سفید رو سفید نشون میده و نه مثل سامسونگ که سفید رو مایل به ابی نشون میده و مثلا نارنجی رو مایل به صورتی و ...
و از لحاظ تصویر خیلی بهتر از سامسونگه ولی ایراداتی هم داره مثل منوی کند ، کنترل تلویزیون گاهی عمل نمیکنه ، و فقط باید روبروی تلویزیون باشه تا عمل کنه
و همینطور مدیا پلیر ضعیفی داره البته با نصب mx player رفع میشه و وقتی فلش یا هارد میزنی کند جواب میده

Mahdi728
20-08-2017, 19:13
سلام ممنونم از اینکه وقت گذاشتین
میشه نحوه آپدیت کردن رو هم توضیح بدین؟
من فلش رو که تو دستگاه میذارم اتفاق خاصی نمیافته
مگه نباید خودش آپدیت رو شروع کنه؟
هیچ پیغامی نمیده
مهمه که کدوم درگاه فلش باشه؟
مرسی

Mahdi728
20-08-2017, 22:23
همه فایلهارو میاره بجز فایل آپدیت ، لطفا یک نفر راهنمایی کنه ، ممنونم

Mahdi728
20-08-2017, 23:31
ممنونم دوستان آپدیت انجام شد باید فایل با پسوند pkg توی فلش کپی بشه ،
فقط یک سوال دیگه
تایمر ساعات استفاده از تی وی کجا هستش؟ ممنون

ommolfesad
21-08-2017, 11:30
به نظرم شما اول باید توقعتون رو از دستگاه مشخص کنید. میخواهید به چه صورت از تلویزیون استفاده کنید ؟ اینکه میگین تصویر در تصویر نداره به نظرم عیب محسوب نمیشه. 90% افرادی که تلویزیونشون این قابلیت رو داره چند بار در کل عمر تلویزیون از این قابلیت استفاده کردن ؟ قبلا تلویزیون سه بعدی داشتم روی هم رفته 7-8 تا فیلم بیشتر تماشا نکردم باهاش. . درباره کنترل به نظرم این کنترل خیلی بهتر از کنترل های موسی ال جی هست. یعنی دقیقا چیزی رو که لازم داریم روی کنترل قرار دادند. من به شخصه کنترل هایی که شماره کنال ها رو دارن ( کلاسیک ) بیشتر میپسندم. راست و مستقیم اون کاری رو که میخواهیم انجام میده. لازم به انجام مرحله ای کار ها نیست. منوی اندروئید این تلویزیون هم جوریه که احتیاج به دکمه های جهتی داره تا موسی
الان تنها چیزی که برای خرید تلویزون اهمیت داره کیفیت تصاویر زنده و پشتیبانی از فرمت ها و رابط های گوناگون هست. تمام اون رنگ و لعاب های تبلیغاتی بعد از 2-3 ماه استفاده از دستگاه از ذهن مشتری میره

سلام دوست عزیز

امیدوارم یه نقد و بررسی منطقی داشته باشیم .

خواسته اکثریت ما از تلوزیون مشخصه ، منتها اینکه ما بگیم ماشین میخریم برای جابجایی و بقیه چیزهاش مثل آپشن هاش مهم نباشه اصلا صحبت درستی نیست چرا که اونوقت هیچ فرقی بین بنز و bmw و آیودی و ... نبود .
در مورد تلوزیون هم باید به شما بگم هر چی امکانات و آپشن هاش بیشتر باشه جزو مزایای تلوزیون محسوب میشه نه معایب مثل کنترل اضافه موشی و یا 3d و ... .

در مورد کنترل تلوزیون الجی که فرمودی برای سونی کاملتره احتمالا" یا کنترل الجی رو ندیدی یا داری متعصبانه به برند سونی نگاه میکنی چون اگر شما از کنترل موشی یا موسی خوشت نیومد که بعیده میتونی از کنترل دومش که خیلی خیلی از کنترل سونی سرتره استفاده کنی که دیگه مجبور نیستی همانند سونی برای رسیدن به یک بخش چند کلیک کنی و با یک کلیک میرسی به مقصد .

ضبط نکردن کانال تلوزیون جزو بزرگترین معایب این تلوزیون محسوب میشه چرا که الان چند ساله این قابلیت ضبط کانال تو اکثر برند ها جا افتاده !!

پس توجه کنی کانال ضبط نمیکنه ، کنترل موسی نداره ، تصویر در تصویر نداره ، 3D نداره ، محال به هیچ عنوان امکان نداره کسی بتونه بگه پلیر سونی از الجی سرتره ،کیفیت شبکه های داخلی تو الجی سرتره (من با سری 9 الجی که super color داره مقایسه میکنم ) .
من یه فیلم 40 گیگی رو تو الجی میذاشتمتا میزدم پلی سریع اجرا میشد و سریع میتونی جلو عقب ببری .

توی سونی من برنامه های KODI ، MX PLAYER PRO و VLC رو نصب کردم ولی برای اجرای فیلم های 4K با حجم بالا واقعا" شهید میکنه .

البته که کیفیت تصویر تو فیلم های 4K و بازی های PS4 سرتره ولی خب همین یه مزیت کمی آدم رو اذیت میکنه .

در آخر هیچ تعصبی تو هیچ برندی ندارم و اکثر مدل ها رو تو یکسال گذشته داشتم و این مزایا و معایب عین چیزهایی هست که دیدم

ommolfesad
21-08-2017, 12:16
همه فایلهارو میاره بجز فایل آپدیت ، لطفا یک نفر راهنمایی کنه ، ممنونم

شما فایل آپدیت رو دانلود کن بعد آنزیپ کن بریز تو فلش بعد بزن به tv بعد برو تو قسمت تنظیمات سیستم و بعدش اطلاعات نرم افزار و بعدش بروزرسانی .

Mahdi728
21-08-2017, 21:37
سلام دوستان شبتون خوش
در خصوص اتصال تبلت سامسونگ به تلویزیون 8500dسونی اگه اطلاعاتی دارین لطفا با جزییات به اشتراک بذارین
البته اتصال بدون سیم و بدون دانگل
ممنونم

Mahdi728
21-08-2017, 21:40
شما فایل آپدیت رو دانلود کن بعد آنزیپ کن بریز تو فلش بعد بزن به tv بعد برو تو قسمت تنظیمات سیستم و بعدش اطلاعات نرم افزار و بعدش بروزرسانی .

سلام و تشکر از شما بخاطر پاسختون
البته من فلش رو که وصل کردم آپدیت بصورت اتومات شروع شد و گزینه دیگه ای رو نزدم تا اینکه پیغام داد فلش رو دربیارین.. مگه گزینه دیگه ای لازمه؟

Mahdi728
21-08-2017, 21:42
و یک سوال دیگه
لطفا اگه در خصوص بهترین تنظیم رنگ با روشنایی مناسب اطلاعاتی دارین بفرمایین
من بخاطر تاریک بودن تصویر حالتهای دیگه فقط از حالت vivid استفاده میکنم
تنظیمات سایت rting هم جالب نبود و تصاویر رو تیره نشون میده و ظاهرا یکی از ایرادهای این مدل نداشتن روشنایی مناسب تصاویره

nimahandsomboy
22-08-2017, 09:21
با سلام

بنده تصمیم دارم 2 مدل تلویزیون بخرم

یکی Samsung k6960 43 inch

یکی هم sony x930e 2017 4k 55 inch

اینکه بتونم از طریق هدفون بلوتوث دار برنامه های تلویزیون تماشا کنم خیلی برام مهم هست

میخوام بدونم این 2 مدل ایا این امکان را دارند یا نه ؟؟

در کل چطوری میتونم متوجه بشم که یه تلویزیون امکان هدفون بلوتوث داره یا نه؟؟؟

این مدل سامسونگ k6960 مدل جهانی اسمش چیه

چون تو سایت های خارجی این مدل موجود نیست

خیلی ممنون میشم بنده راهنمایی کنید

ommolfesad
22-08-2017, 23:21
سلام و تشکر از شما بخاطر پاسختون
البته من فلش رو که وصل کردم آپدیت بصورت اتومات شروع شد و گزینه دیگه ای رو نزدم تا اینکه پیغام داد فلش رو دربیارین.. مگه گزینه دیگه ای لازمه؟

نه ، کافیه همون

Mahdi728
23-08-2017, 21:46
سلام دوستان
در مورد بهترین حالت تنظیم رنگ لطفا راهنماییم کنین
فایلی رو که برای کالیبره کردن از سایت rting گرفتم خیلی بد رنگ میشه تی وی
با کمترین روشنایی
فعلا از حالتvivid با تنظیم بیشتر استفاده میکنم
ممنونم

ra_sraj
28-08-2017, 09:07
سلام دوستان من از بانه یک sharp 631 58 خریدم که احتمالا اندروید 5 روش نصبه مشکی که دارم اینه که اولا غیر از اپلیکیشین هایی که از گوگل پلی نصب می کنم توی اپ ها نمیاد و مجبورم از ستینگ ران کنم دوما و مهتر اینکه چه نرم افزار خود تلویزیون چه VLC چه KODI فیلمها را فریم ریت عجیب غریب پخش میکنه و انگار روی دور تنده km نصب کردم و تقریبا مشکل حل اما توی لیست برنامه ها نمیاد ممکنه راهنمایی بفرمایید ؟

farshad.88
28-08-2017, 11:28
سلام دوستان
با کمترین روشنایی
ممنونم
تنیمات اولیه خود تلویزیون رنگش خوبه. چرا میخواهید تغییر بدین ؟ منم قبلا سامسونگ داشتم که تصویر بیش از حد پر نور و آّبی رنگه. این موضوع رو تا وقتی که سونی گرفتم متوجه نشدم. به نظرم تنظیمات دیفالت سونی برای تمام حالت های پخش مناسبه و لزومی نداره که تغییرش بدیم.

farshad.88
28-08-2017, 11:32
سلام دوستان من از بانه یک sharp 631 58 خریدم که احتمالا اندروید 5 روش نصبه مشکی که دارم اینه که اولا غیر از اپلیکیشین هایی که از گوگل پلی نصب می کنم توی اپ ها نمیاد و مجبورم از ستینگ ران کنم دوما و مهتر اینکه چه نرم افزار خود تلویزیون چه VLC چه KODI فیلمها را فریم ریت عجیب غریب پخش میکنه و انگار روی دور تنده km نصب کردم و تقریبا مشکل حل اما توی لیست برنامه ها نمیاد ممکنه راهنمایی بفرمایید ؟
اینجا تاپیک سونی هست دوست عزیز
فکر کنم منوی اندروید سونی با شارپ فرق داره. توی سونی برناه ها و تنظیمات در یک صفحه قرار دارند که با دکمه home وارد اون صفحه میشیم و برنامه هایی که نصب کردیم اول لیست قرار دارند

bas ali
28-08-2017, 18:29
سلام دوستان
با کمترین روشنایی
ممنونم
همین تنظیماتی که یکی دو صفحه پیش یکی از عزیزان قرار داده بود از همه بهتره البته با کمی تغییرات

starpars
02-09-2017, 17:30
دوستان با نرم افزاری چیزی میشه فیلم های روی pc رو بصورت بیسیم بفرستیم روی این تلوزیون ببینیم؟
کسی امتحان کرده کار کنه

ommolfesad
02-09-2017, 21:57
دوستان با نرم افزاری چیزی میشه فیلم های روی pc رو بصورت بیسیم بفرستیم روی این تلوزیون ببینیم؟
کسی امتحان کرده کار کنه

درود
فعلا" بهترین برنامه موجود
Conceiva Mezzmo 5.1.2.0 هست که آخرین ورژن رو از سافت 98 بگیر

بگیر و نصب کن رو کامپیوتر .(موندم چرا نمیشه اینجا لینک داد !! )

آموزش نیاز نیست ولی اگر خواستی تو نت هست

mamal351
03-09-2017, 19:49
سلام دوستان
با ریست فکتوری tv و انتخاب کشور استرالیا (منطقه new ) و اتصال یک هارد اکسترنال 1 tb و فرمت شدن ان بوسیله خود تلویزیون امکان ضیط برنامه ها از روی منوی action menu فراهم گردید( با وجود انکه کنترل تلوییون بنده دکمه rec ندارد ) زبان دستگاه هم فارسی انتخاب گردید . همچنین در منوی home ایکون مشاهده فیلمهای ضبط شده اضافه گردید حافظه فرمت شده حداقل بایستی 32 گیگابایت کامل باشد که بوسیله یک فلش 64 گیگ مقدور است ( فلشها معمولا ظزفیت کامل نامی خود را ندارند) همچمین رابط فلش بایستی usb 3 باشه و به پورت ابی رنگ تلویزیون وصل بشه و قبلش به تلویزیون شناسونده بشه که تو help نرم افزار جدید مارشملو به خوبی توضیح داده . فرمت هارد یا فلش مختص تلویزیون بوده و بوسیله کامپیوتر و موبایل خونده نمیشه حتی برای ذخیره داخلی سیستم اندروید نیز بایستی فلش جدیدی را قرار بدهید و فرمت کنید

Mahdi728
04-09-2017, 19:09
درود
فعلا" بهترین برنامه موجود
Conceiva Mezzmo 5.1.2.0 هست که آخرین ورژن رو از سافت 98 بگیر

بگیر و نصب کن رو کامپیوتر .(موندم چرا نمیشه اینجا لینک داد !! )

آموزش نیاز نیست ولی اگر خواستی تو نت هست

سلام لطفا جهت اتصال تبلت سامسونگ با اندروید 4 نیز نرم افزار پیشنهاد بدین و راه حل ، ممنونم

iHossein1985
04-09-2017, 20:04
سلام چجور از یوتیوب استفاده کنیم رو این تی وی؟ یا چجور فیلتر شکن بریزیم یا اپلیکیشنای فیلمیو یا آپارات رو نگاه کنیم؟

ommolfesad
05-09-2017, 00:14
سلام لطفا جهت اتصال تبلت سامسونگ با اندروید 4 نیز نرم افزار پیشنهاد بدین و راه حل ، ممنونم

برنامه Mezzmo android رو روی گوشی نصب کن و هم تلوزیون و هم گوشی از طریق یک مودم WIFI به اینترنت وصل کن.

tebkar3@yahoo.com
05-09-2017, 10:47
دوستان عزیز خواهشا خیلی سریع و کامل منو راهنمایی کنید ... فردا صبح میخوام برم تلویزیون بخرم .
بین مدل Sony 55X8500D و LG 55UH850V موندم کدومو بگیرم !!؟
توقعم از تلویزیون کیفیت صدای خوب . کیفیت خوب در بازی Xbox One X و کیفیت خوب در پخش فیلم و همیطور سیستم عامل Web Os3 خوبه یا Android 5 ؟؟ و همینطور کیفیت تصویر و عمر طولانی تلویزیون هم برام مهمه ...
خواهشا سریع منو راهنمایی کنید ...

starpars
07-09-2017, 15:13
کسی برنامه LENZ ایرانسل رو روی این تلوزیون تست کرده من نصب کردم ولی به صورت افقی میشه البته فیلم رو که پخش میکنه میچرخه درست میشه
نمیشه کاری کرد که توی محیط برنامه هم درست نشون بده؟

ببینید الان این عکسی که خود سایت LENZ گذاشته توی محیط برنامه صفحه نچرخیده درست نشون میده :

mamal351
07-09-2017, 16:38
فایل منیجر خوب که همه فرمتها را ساپورت کنه ؟؟

tahasama
11-09-2017, 09:31
سلام دوستان نرم افزار هایی که داخل stor خودش نیست رو وقتی دانلود میکنیم مثل jetaudio تو ردیف نرم افزار ها قرار نمیده
برای اجرای اون برنامه باید بریم داخل برنامه ها از اونجا بازش کنیم
راهی نیست بشه وارد لیست بقیه نرم افزارها بشه

tahasama
11-09-2017, 09:36
سلام دوستان نرم افزار هایی که داخل stor خودش نیست رو وقتی دانلود میکنیم مثل jetaudio تو ردیف نرم افزار ها قرار نمیده

abbas_p
11-09-2017, 19:34

سلام
باید برنامه sideload launcher رو نصب کنی

Sideload Launcher - Android TV

tahasama
12-09-2017, 10:36
سلام مجدد
این tv قابلیت اتصال هدفون بلوتوث رو نداره ؟

abbas_p
12-09-2017, 10:51
سلام مجدد
این tv قابلیت اتصال هدفون بلوتوث رو نداره ؟

خیر متاسفانه این قابلیت رو نداره
سری ۲۰۱۷ سونی قابلیت اتصال هدفون بلوتوث رو دارن.

ommolfesad
14-09-2017, 19:59
خیر متاسفانه این قابلیت رو نداره
سری ۲۰۱۷ سونی قابلیت اتصال هدفون بلوتوث رو دارن.

واقعا" ضایع هست حیف .
حداقل باید برای این سری کم کم 2تا آپشن میذاشتن دلمون به غیر از تصویر به چیز دیگش هم دلمون خوش بود .واقعا حیف

as2008
12-10-2017, 16:36
سلام دوستان
من فایل آبدیت رو از سایت سونی گرفتم ماد تایوان
میریزم تو فلش میزنم به دستگاه بعدش میگه یواس بی شناخته نشد
ولی یو اس بی شناخته شده و میتونم محتویاتش رو ببینم
تا حالا پنج تا فلش تست کردم نشده
لازم به ذکره که قبل راحت آبدیت کردم الان نمیشه
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟

abbas_p
12-10-2017, 17:12
سلام دوستان
من فایل آبدیت رو از سایت سونی گرفتم ماد تایوان
میریزم تو فلش میزنم به دستگاه بعدش میگه یواس بی شناخته نشد
ولی یو اس بی شناخته شده و میتونم محتویاتش رو ببینم
تا حالا پنج تا فلش تست کردم نشده
لازم به ذکره که قبل راحت آبدیت کردم الان نمیشه
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟

تایوان فکر نمیکنم نصب بشه
باید صبری کنی Asia Pacific بیاد

mamal351
25-10-2017, 13:53
سلام
اخرین پچ اسیا پسفیک اومد

ommolfesad
25-10-2017, 21:25
تغییرات نسخه جدید :

Improves TV response time when using the remote control
Resolves an issue where TV cannot connect to the Wi-Fi access point from standby mode
Resolves an issue where "No operation shutdown" dialog box cannot be closed when using the VOL+/- buttons
Resolves YouTube 4K playback issue (2,560 x 1,440 resolution or higher)
Resolves an issue where the HDD is not detected for recording when the TV is in standby mode (Only for AU & NZ)
Removal of Twitter functions (Social Viewing)
بهمراه ارتقا اندروید

لینک :
پیج مربوطه :

ommolfesad
26-10-2017, 20:41
راهنمایی برای فعال کردن گزینه "ضبط کانال " در مدل x850d

بعد از آپدیت فریمور (پست قبلی ) و ریست فکتوری موقعیت جغرافیایی را اقیانوسیه انتخاب کنید و بعد از آن کشور استرالیا (گزینه اول استرالیا) رو انتخاب کنید .

سپس یک هارد (فقط هارد) به درگاه usb3 وصل کنید سپس در پنجره باز شده گزینه " راه اندازی هارد برای ضبط " رو انتخاب کنید .

(توجه داشته باشید اطلاعات هارد پاک خواهد شد و فقط از طرق تلوزیون میتوانید فیلم ها را ببینید ).

برای ضبط کردن هم گزینه "ACTION MENU " را بزنید و پنجره سمت چپ دکمه ضبط

خب 2 تا از ایراد ها رو برطرف کردن ، یکی شناسایی هارد که مشکل داشت و دیگری ضبط کردن .
حالا باید منتظر فریمورهای جدید باشیم .
(تو آپدیت جدید کیفی کانالهای دیجیتال کمی پایین اومده )

mamal351
27-10-2017, 19:19
سلام آیا میشه هارد اکسترنال را پارتیشن بندی کرد نصفش را به ضبط از تلویزیون اختصاص داده نصف دیگرش را به حافظه داخلی اندروید؟
در ضمن می تونید با نصب فندق شن یوتیوپ را باز کنید از تماشای فیلم‌های 4k لذت ببرید یه کم ترافیک اینترنت آن بالا میاره ولی سرعتش عالیه

ommolfesad
28-10-2017, 20:47
سلام آیا میشه هارد اکسترنال را پارتیشن بندی کرد نصفش را به ضبط از تلویزیون اختصاص داده نصف دیگرش را به حافظه داخلی اندروید؟
در ضمن می تونید با نصب فندق شن یوتیوپ را باز کنید از تماشای فیلم‌های 4k لذت ببرید یه کم ترافیک اینترنت آن بالا میاره ولی سرعتش عالیه
آره میشه پارتیشن بندی کرد ، پارتیشن اول بعنوان هارد داخلی رجیستر میشه .

عید بدونم با این سرعت های اینترنت بتونی 4k رو آنلاین ببینی ، با سرعت توپ بزور تونستم 1080p ببینم ، مگر 4k با بیت ریت پایین بازم بعیده ، ولی امکان قندشکن رو داره ،

se7en_mahdi
06-11-2017, 06:16
با درود
دوستان عزیز بنده قصد خرید 55X850E رو دارم کسی تجربه استفاده از این تی وی رو داره ؟
با ۴.۵۰۰ چه انتخاب های دیگه ای میشه کرد ؟

Sent from my Primo76 using Tapatalk

yoosefshaskol
09-11-2017, 23:38
اپدیت جدید هم اومده

s.hossein45
13-11-2017, 00:04
سلام
دوستان اگر اپدیت جدید رو نصب کردید نتایجش رو اعلام کنید لطفا

ommolfesad
14-11-2017, 15:32
سلام
دوستان اگر اپدیت جدید رو نصب کردید نتایجش رو اعلام کنید لطفا

خب نوشتیم که عالیه .

استرالیا بذاری کشور رو ضبط کردن هم بهش اضافه شده .

yaran99
17-11-2017, 19:14
دوستان مثل اینکه مدل X8500E که از سری 2017 می باشد دارای پنل VA است و تقریبا قیمتش با X8500D برابر است . دوستان کدام یک را ترجیح می دهند؟

ommolfesad
19-11-2017, 14:24
دوستان مثل اینکه مدل X8500E که از سری 2017 می باشد دارای پنل VA است و تقریبا قیمتش با X8500D برابر است . دوستان کدام یک را ترجیح می دهند؟

E
.
بررسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

yaran99
20-11-2017, 19:41
E
.
بررسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بیشتر این مقایسه مشخصات بود تا بررسی هر دو محصول
دوستان دیگه اگه تجربه ای در این زمینه دارند بفرمایند

abbas_p
20-11-2017, 21:26
بیشتر این مقایسه مشخصات بود تا بررسی هر دو محصول
دوستان دیگه اگه تجربه ای در این زمینه دارند بفرمایند

بنظر من سونی 55x9000E رو بگیر

yaran99
20-11-2017, 22:31
بنظر من سونی 55x9000E رو بگیر

چه تفاوتی با 55x8500E داره؟ در کل پنل های VA را توصیه میکنید یا ips ?

hagijoon
21-11-2017, 01:55
چه تفاوتی با 55x8500E داره؟ در کل پنل های VA را توصیه میکنید یا ips ?

سلام دوست عزیز پنل va عمق رنگ مشکی و کنتراست بالاتری نسبت به ips داره و به جز در زاوبه دید از هر لحاظ پنل va از ips بهتره بنده خودم الان بانه هستم و هر دو مدل رو از نزدیک دیدم و فردا هم اگه خدا بخواد میخوام مدل55x850e رو بگیرم قیمتش هم الان تو بازار بانه ۴.۵ میلیون هستش مدل 55x900e رو هم از نزدیک دیدم و تست کردم به نظر بنده با مدل 850e تو کیفیت تصویر تفاوت زیاد فاحشی نداشت و به نظر من ارزش ۱.۲۰۰ میلیون بالاتر رو نداره و انچنان که تو بعضی از سایتها گفتن که اصلا این دو مدل قابل مقایسه نیست دروغ محض هستش مدل 65x930d رو هم ار نزدیک دیدم و با این مدل های دیگه مقایسه کردم و میتونم بگم واقعا کیفیت تصویرش عالی بود و بهترین کیفبت تصویری بود که تا حالا دیده بودم به نظر من اگه ادم بودجه داشته باشه ارزش داره این مدل که بیشتر خرج کنی چون واقعا کیفیت تصویرش عالی بود حالا اگه سری ۲۰۱۷ اگه باشه که دیگه بسیار عالی میشه x930e .

yaran99
21-11-2017, 02:59
سلام دوست عزیز پنل va عمق رنگ مشکی و کنتراست بالاتری نسبت به ips داره و به جز در زاوبه دید از هر لحاظ پنل va از ips بهتره بنده خودم الان بانه هستم و هر دو مدل رو از نزدیک دیدم و فردا هم اگه خدا بخواد میخوام مدل55x850e رو بگیرم قیمتش هم الان تو بازار بانه ۴.۵ میلیون هستش مدل 55x900e رو هم از نزدیک دیدم و تست کردم به نظر بنده با مدل 850e تو کیفیت تصویر تفاوت زیاد فاحشی نداشت و به نظر من ارزش ۱.۲۰۰ میلیون بالاتر رو نداره و انچنان که تو بعضی از سایتها گفتن که اصلا این دو مدل قابل مقایسه نیست دروغ محض هستش مدل 65x930d رو هم ار نزدیک دیدم و با این مدل های دیگه مقایسه کردم و میتونم بگم واقعا کیفیت تصویرش عالی بود و بهترین کیفبت تصویری بود که تا حالا دیده بودم به نظر من اگه ادم بودجه داشته باشه ارزش داره این مدل که بیشتر خرج کنی چون واقعا کیفیت تصویرش عالی بود حالا اگه سری ۲۰۱۷ اگه باشه که دیگه بسیار عالی میشه x930e .

ممنون بابت پاسخ گویی
کیفیت کانال های تلویزیون ایران را روی x8500E دیدید؟ نظرتون؟

hagijoon
26-11-2017, 14:39
ممنون بابت پاسخ گویی
کیفیت کانال های تلویزیون ایران را روی x8500E دیدید؟ نظرتون؟

سلام کیفیت کانالهای اس دی در این مدل عالیه و کاملا قابل قبول هستش و تو فول اچ دی و فورکا که دیگه حرف نداره من قبلا تلویزیونهای ال جی زیادی رو داشتم اخریش هم 49sj800v بود ولی حالا میفهمم که کیفیت تصویر سونی یه چیز دیگست الان چند روزه دارم تستش میکنم و کیفیت تصویر رو استاندارد هستش و بهش دست نزدم البته کالیبرش کردم ولی تنظیمات تصویر استاندارد خود تی وی عالیه اگه ال جی بود تا حالا صد بار دستکاریش میکردم تا کیفبت تصویرش خوب بشه کثیفی پنل به هیچ عنوان نداره عمق رنگ مشکی عالی هستش و نشت نور هم نداره کلا تو کیفیت تصویر که مهمترین قسمت یه تی وی هستش عالیه و حرفی واسه گفتن نمیذاره تو سیستم عامل هم اندروید ۷ هستش و بیشتر نرم افزار های اندروید رو ساپورت میکنه انواع پلیر های صوتی و تصویری با قابلیت مچ شدن با هدفونهای بلوتوث کیفیت صداش با بلوتوث تو شیک سونی عالیه خلاصه تو سیستم عاملش همه کار میشه کرد البته به سرعت و سادگی وب او اس نیست ولی واسه ادمهایی مثل بنده که سرشون واسه این کارها درد میکنه عالیه کنترل جادویی نداره و کنترلش ساده هستش واسه اونایی که با کنترل جادویی ال جی مثل بنده کار کردن کمی تو ذوق میزنه ولی میشه بهش کنترل جادویی هم وصل کرد البته باید جداگونه تهیه کنید
کیفیت ساختش عالیه و به ادم حس داشتن یه محصول درجه ۱ رو میده سوال دیگه ای در مورد این مدل داشتین در خدمت هستم فقط دوستانیکه مدل ۸۵۰ دی رو داشتید میشه بفرمایید که چطوری بعضی از نرم افزار هایی که نصب شدن و تو صفحه اصلی برنامه ها نیومدن به این صفحه منتقل کرد

mehrdadmdr
28-11-2017, 16:42
سلام کیفیت کانالهای اس دی در این مدل عالیه و کاملا قابل قبول هستش و تو فول اچ دی و فورکا که دیگه حرف نداره من قبلا تلویزیونهای ال جی زیادی رو داشتم اخریش هم 49sj800v بود ولی حالا میفهمم که کیفیت تصویر سونی یه چیز دیگست الان چند روزه دارم تستش میکنم و کیفیت تصویر رو استاندارد هستش و بهش دست نزدم البته کالیبرش کردم ولی تنظیمات تصویر استاندارد خود تی وی عالیه اگه ال جی بود تا حالا صد بار دستکاریش میکردم تا کیفبت تصویرش خوب بشه کثیفی پنل به هیچ عنوان نداره عمق رنگ مشکی عالی هستش و نشت نور هم نداره کلا تو کیفیت تصویر که مهمترین قسمت یه تی وی هستش عالیه و حرفی واسه گفتن نمیذاره تو سیستم عامل هم اندروید ۷ هستش و بیشتر نرم افزار های اندروید رو ساپورت میکنه انواع پلیر های صوتی و تصویری با قابلیت مچ شدن با هدفونهای بلوتوث کیفیت صداش با بلوتوث تو شیک سونی عالیه خلاصه تو سیستم عاملش همه کار میشه کرد البته به سرعت و سادگی وب او اس نیست ولی واسه ادمهایی مثل بنده که سرشون واسه این کارها درد میکنه عالیه کنترل جادویی نداره و کنترلش ساده هستش واسه اونایی که با کنترل جادویی ال جی مثل بنده کار کردن کمی تو ذوق میزنه ولی میشه بهش کنترل جادویی هم وصل کرد البته باید جداگونه تهیه کنید
کیفیت ساختش عالیه و به ادم حس داشتن یه محصول درجه ۱ رو میده سوال دیگه ای در مورد این مدل داشتین در خدمت هستم فقط دوستانیکه مدل ۸۵۰ دی رو داشتید میشه بفرمایید که چطوری بعضی از نرم افزار هایی که نصب شدن و تو صفحه اصلی برنامه ها نیومدن به این صفحه منتقل کرد
سلام، میشه کالیبره تصویرتون بزارین؟
پیشاپیش ممنون

hagijoon
30-11-2017, 22:51
سلام، میشه کالیبره تصویرتون بزارین؟
پیشاپیش ممنون

سلام واسه کالیبره من از سایت ریتینگ استفاده کردم تو تنظیمات تصویر خودش هم گذاشتم تو استاندارد و کمی اونم به سلیقه شخصی خودم عوض کردم ولی بعد کالیبره نیازی نیست چیزی دستکاری بشه تو استاندارد خودش کیفیت تصویرش عالیه تو سایت ریتینگ مدل تی وی رو سرچ کنید و بخش تنظیماتش کالیبره تصویرش رو میتونید انجام بدید

Amirreza_MUFC
11-12-2017, 15:40
سلام
من تازگی 55x8500e خریدم ولی توی تصاویر سریع خیلی اذیت میکنه . لگ زیادی داره . پارسال هم که x8500d هم داشتم همین مشکل رو داشتم ولی با دستکاری تنظیمات درست شد . الان یادم نمیاو چکار کردم . کسی اطلاع داره چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم ؟

hagijoon
12-12-2017, 00:14
سلام
من تازگی 55x8500e خریدم ولی توی تصاویر سریع خیلی اذیت میکنه . لگ زیادی داره . پارسال هم که x8500d هم داشتم همین مشکل رو داشتم ولی با دستکاری تنظیمات درست شد . الان یادم نمیاو چکار کردم . کسی اطلاع داره چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم ؟

سلام دوست عزیز تو تصاویر سریع هیچ لگی نداره و خیلی عالی عمل میکنه شما تی وی رو با اخرین نرم افزارش ابدیت کن و بعدش تنظیم کارخانه رو انجام بده تلویزیون عالی میشه البته با ابدیت جدید و انتخاب اقیانوسیه و استرالیا گزینه ظبط هم اضافه میشه البته با این کار کیفیت تصویر هم به شدت پایین میاید و به نظر بنده اصلا ارزش نداره با نصب چیز شکن هم تو گوگل پلی خود تی وی بهترین بازیهای اندروید که میشه با کنترل خود تی وی انجام داد اضافه میشه و کلی بازی و نرم افزار دیگه با کمی دستکاری با تنظیمات تصویر استاندارد کیفبت تصویر عالی میشه البته قبلش هم باید کالیبراسیون رو باید انجام بدی منکه از این مدل به شدت راضیم

esfahan29
25-12-2017, 09:52
سلام
من تلویزون سونی 55x8500d دارم میخوام از قسمت تنظیمات کارخانه استفاده کنم نمیشه و فقط با ریست کردن تنظیمات رو بصورت پیش فرض میکنه و به اون قسمتی که اول میرفت نمیره ( انتخاب کشور و راه اندازی اولیه ) چکار باید بکنم؟
نرم افزار آخری را هم نصب کردم فقط آخرای نصب برق رفت و فکر کنم از اون موقع اینطوری شده چون گاهی هم ارور هایی میده مثل کنترل متوقف شده است – فلان چیز متوقف شده – و …
هر چقدر هم خواستم نرم افزار را دوباره بریزم مینویسه نرم افزار شما بروز است.
آیا کد مخفی یا راه حلی هست بتونم برش گردونم به حالت اولیه ؟
ممنون میشم کمک کنید

abbas_p
26-12-2017, 20:33
سلام
من تلویزون سونی 55x8500d دارم میخوام از قسمت تنظیمات کارخانه استفاده کنم نمیشه و فقط با ریست کردن تنظیمات رو بصورت پیش فرض میکنه و به اون قسمتی که اول میرفت نمیره ( انتخاب کشور و راه اندازی اولیه ) چکار باید بکنم؟
نرم افزار آخری را هم نصب کردم فقط آخرای نصب برق رفت و فکر کنم از اون موقع اینطوری شده چون گاهی هم ارور هایی میده مثل کنترل متوقف شده است – فلان چیز متوقف شده – و …
هر چقدر هم خواستم نرم افزار را دوباره بریزم مینویسه نرم افزار شما بروز است.
آیا کد مخفی یا راه حلی هست بتونم برش گردونم به حالت اولیه ؟
ممنون میشم کمک کنید

سلام تلویزیون رو ببرید رو حالت safe mode وقتی روشن داره میشه دکمه کم کردن صدارو از روی کنترل نگه دارید
تو حالت safemode میتونید ریست فکتوری کنید

starpars
27-12-2017, 16:40
توی آپدیت جدید کلا کیفیت تصاویر دیجیتال اومده اومده پایین؟
یا اگه اقیانوسیه رو انتخاب کنیم اینجوری میشه؟

ommolfesad
27-12-2017, 22:26
فکر میکنم اقیانوسیه اینجوری میشه .

داستان داریم ها ، آخه چی میشه برای بقیه جاها هم قابلیت ضبط کردن رو فعال کنن که مجبور نشیم تغییر هویت بدیم و بشیم استرالیایی !!!!

hagijoon
28-12-2017, 01:00

وقتی اقیانوسیه انتخاب بشه کیفیت تصویر خیلی میاد پایین و خیلی محسوس هستش تو ابدیت جدید هم مشکل جدا کردن هارد حل نشده و وقتی همکه تی وی خاموش باشه بازم هارد کار میکنه

starpars
28-12-2017, 01:19
ضبط کردن تلوزیون فکنم دیگه با وجود نرم افزار هایی مثل لنز و آیو و غیره که همه برنامه هارو آرشیو میکنن کاربرد زیادی نداره ر*سیورها هم که همه ضبط دارن

بعد از آپدیت اگه اقیانوسیه شدیم باید چیکار کنیم که برگردیم به حالت قبل؟

hagijoon
28-12-2017, 03:39
ضبط کردن تلوزیون فکنم دیگه با وجود نرم افزار هایی مثل لنز و آیو و غیره که همه برنامه هارو آرشیو میکنن کاربرد زیادی نداره ر*سیورها هم که همه ضبط دارن

بعد از آپدیت اگه اقیانوسیه شدیم باید چیکار کنیم که برگردیم به حالت قبل؟

بعد ابدیت خود به خود اقیانوسیه نمیشه مگه اینکه خودتون انتخاب کنید اگه هم انتخاب کردید و بعد پشیمون شدید میتونید به تنظیمات کارخانه بروید و دوباره منطقه دلخواه یا خاورمیانه رو انتخاب کنید .دوستان کسی میدونه چطوری قسمت نوار بالای تصویر راهنما رو غیر فعال کرد خیلی رو مخه با هر پرش تصویر یا تعویض کانال میاد و قسمت بالای تصویر رو سیاه میکنه

esfahan29
28-12-2017, 16:38
سلام تلویزیون رو ببرید رو حالت safe mode وقتی روشن داره میشه دکمه کم کردن صدارو از روی کنترل نگه دارید
تو حالت safemode میتونید ریست فکتوری کنید

سلام میشه بگید چطوری باید تلویزیون رو ببرم رو حالت safe mode ؟؟؟؟

abbas_p
29-12-2017, 15:33
سلام میشه بگید چطوری باید تلویزیون رو ببرم رو حالت safe mode ؟؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی تلویزیون روشن میشه دکمه کم کردن صدا رو نگه دارید اگه وارد safe mode بشه گوشه پایین چپ زده safe mide...
من هم این مشکل رو داشتم که ریست فکتوری نمیشد... ولی تو حالت safe mode ریست فکتوری میشه. امتحان کنید

سامان سروی
04-01-2018, 14:17
سلام دوستان
من چند مدل از قبیل 50w800b سونی و 47lb7200 ال جی و 49ub830t الجی رو داشتم و هر کدام رو هم زیاد نداشتم دو مدل اول رو هر کدام ۳ روز و مدل سوم رو ۵ ماه داشتم ولی هیچ کدوم من رو راضی نکردن سونی که اصلا تصویرش تاریک بود و شفافیت و جذابیت خاصی نداشت مدل های الجی هم تصاویر شبکه های ایران رو افتضاح نمایش می دادن و رنگ ها رو غیر طبیعی نمایش می دادن تصمیم گرفتم منتظر مدل های سال های بعد مثل uf8500الجی و uh850 ال جی و sj 850 ال جی و x8500 سونی بمانم که با مراجعه به این سایت و مشاهده نظرات دوستان باز هم از خرید این مدل ها منصرف شدم واقعا دیگه خسته شده بودم تصمیم گرفتم یکبار هم شده دل رو به دریا بزنم و پول بیشتری خرج کنم تصمیم گرفتم oled الجی یا سری ks سامسونگ رو انتخاب کنم بعد از تحقیق راجع به oled الجی یکسری مشکلات مثل کم بودن عمر و کم بودن روشنایی و کرم نشون دادن رنگ سفید باعث شد فقط سری ks باقی بمونه که هم رنگ مشکی رو عالی نشون میدن و هم رنگ سفید یعنی کنتراست عالی دارن و و بین دو مدل 55ks9995 و مدل 55ks8985 مدل ks8985 که معادل مدل جهانی ks8500 میشه رو انتخاب کردم چون ظاهرش با پایه به نظرم شیک تره و بالاترین کنتراست تو تلویزیون های ال ای دی رو تا کنون داشته (طبق سایت rtings)
بعد از خرید واقعا متوجه شدم تلویزیون واقعی یعنی چه ؟
الان ۵ ماهه دارمش واقعا تصویر خیره کننده ای داره و هیچکدام ازمشکلات تلویزیون های رده متوسط رو نداره کیفیت تصویر تو اکثر شبکه های ایران و شبکه های sd واقعا با تلویزیون های قبلی زمین تا آسمانه
پدیده صفحه کثیف اصلا مشاهده نکردم در حالی که تو مدل های ال جی زمان پخش فوتبال کاملا آشکار بود
رنگ ها کاملا طبیعی
تصویر بسیار شفاف و دلربا
من شهریور ۹۶ به قیمت ۶ تومن خریدمش ۳۰۰ هزار کارت هدیه داشت در کل ۵۷۰۰ تمام شد
البته همون زمان بانه همین مدل رو ۵۳۰۰ میداد که ترجیح دادم ۴۰۰ تومن بیشتر بدم ضمانت سام سرویس بخرم و به اصل بودن تلویزیون های بانه شک داشتم
این تلویزیون حاصل چند سال تحقیق من تو سایت های ایرانی و خارجی مختلف بوده و وظیفه خودم دونستم شما دوستان عزیز رو راهنمایی کنم اگر براتون مقدوره کمی بیشتر هزینه کنید و اعصاب خوردی چند ساله ای که من کشیدم رو شما نکشید ضمنا تو رده بندی سایت rtings همین الان هم جز چند تلویزیون برتر دنیاست
البته مدل 55ms8985 که یه مدت کوتاه سام سرویس تولید می کرد فکر کنم فرقی با هم نداشته باشن الان فکر کنم مدل 8985 تولیدش کم شده شاید هم تولید نشه
زمان نصب تست پیکسل هم انجام دادم پیکسل سوخته نداشت
هنگام زلزله کرمانشاه تلویزیون از روی میز افتاد و تلویزیون با شدت تمام به پشت زمین خورد و خدا کمک کرد پنلش آسیب ندید وفقط یک پیکسل گوشه پایین سمت چپ بر اثر شدت ضربه سوخت و اون هم تو فاصله یک متری معلومه اونم تو رنگ سفید
در کل مقاومت تلویزیون تو این ضربه شدید هم واقعا عالی بود
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان خوبم
فقط دو نکته مانده :
۱-اگر کسی این مدل رو خرید باید یک سری تنظیمات رو برای بهترین تصویر انجام بده
۲-به علت مشغله کاری چند ماه یکبار به تاپیک سر می زنم الان هم فقط جهت راهنمایی دوستانی که مثل خودم برای خرید هر چیزی باید اول تحقیق کنم این مطلب رو نوشتم و مشغله کاری باعث میشه اگر کسی سوالی داشته باشه بی جواب بمونه
با آرزوی موفقیت برای همه عزیزانم

mInI_ClockEr
28-01-2018, 22:35
با سلام
کسیس تونسته قند شکن نصب کنه روی TV سونی
هیچی نصب نمیشه
خواهشاً راهنمایی بفرمائید
با سپاس

abbas_p
28-01-2018, 23:46
با سلام
کسیس تونسته قند شکن نصب کنه روی TV سونی
هیچی نصب نمیشه
خواهشاً راهنمایی بفرمائید
با سپاس
بله من چندتا نصب کردم جواب میده فقط باید وقتی از فیلترشکن استفاده کردی در اخر خاموش کنی فیلترشکن رو..
اگه خاموش نکنی تلویزیون رو خاموش کنی روشن کردنی ریستارت میشه
الان من قند شکن unseen online استفاده میکنم خیلی راضیم ازش

ali_aa18
02-02-2018, 14:54
سلام دوستان
من مدل ۲۰۱۷ این سری یعنی 8500e رو خریدم...
متاسفانه متوجه شدم قابلیت ضبط نداره ... خیلی ناراحت هستم چون بهش نیاز دارم... باورم نمیشه تو سری های قدیمی سونی قابلیت ضبط هست ولی تو سری های جدید حذف شده .. راه حلی به ذهنتون نمیرسه ... چرا سونی حذف کرده!!!!

ali.aa18
02-02-2018, 15:06
سلام دوستان
متاسفانه متوجه شدم قابلیت ضبط نداره ... خیلی ناراحت هستم چون بهش نیاز دارم... باورم نمیشه تو سری های قدیمی سونی قابلیت ضبط هست ولی تو سری های جدید حذف شده .. راه حلی به ذهنتون نمیرسه ... چرا سونی حذف کرده!!!!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

hagijoon
03-02-2018, 03:27
سلام دوستان

سلام دوست عزیز با ابدیت به اخرین نرم افزارش و گذاشتن رو منطقه اقیانوسیه و انتخاب کشور استرالیا این قابلیت بهش اضافه میشه و میتونید با وصل کردن هارد بهش و فرمت کردن هارد با خود تی وی گزینه ظبط رو داشته باشی ولی بنده و چند نفر از دیگر دوستان نظرمون این بود که کیفیت تصویر تلویزیون با انتخاب اقیانوسیه پایین میاد حالا انتخاب با خودتون موفق باشید

ali.aa18
03-02-2018, 20:41
سلام دوست عزیز با ابدیت به اخرین نرم افزارش و گذاشتن رو منطقه اقیانوسیه و انتخاب کشور استرالیا این قابلیت بهش اضافه میشه و میتونید با وصل کردن هارد بهش و فرمت کردن هارد با خود تی وی گزینه ظبط رو داشته باشی ولی بنده و چند نفر از دیگر دوستان نظرمون این بود که کیفیت تصویر تلویزیون با انتخاب اقیانوسیه پایین میاد حالا انتخاب با خودتون موفق باشیدسلام
کمال تشکر از شما
میشه بگید آخرین ورژن نرم افزار تلویزیون چنده ؟
آخه هر بار آپدیت رو میزنم پیغام میده آپدیتی نیست و یا مشکلی هست که نمیتونه ؟!!!

hagijoon
04-02-2018, 02:49
سلام
کمال تشکر از شما
میشه بگید آخرین ورژن نرم افزار تلویزیون چنده ؟
آخه هر بار آپدیت رو میزنم پیغام میده آپدیتی نیست و یا مشکلی هست که نمیتونه ؟!!!

از تو سایت سونی اسیا دانلود کن اخرین ورژن هم v6.2671 هستش اموزش ابدیت هم تو پستهای قبلی میتونی پیدا کنی.موفق باشید

es4
05-02-2018, 22:18
دوستان این حرفی که دوستمون چند صفحه قبل زد درسته ؟ الان مثلا من یه فیلم 40 گیگی بریزم بخوام با mxplayer ببینم جونش درمیاد و تصور لگ داره و اذیتت می کنه ؟

ali.aa18
09-02-2018, 16:12
سلام
دوستان یه سوال داشتم
کنترل این تلویزیون با اینفرارد کار میکنه؟
یعنی برای کار کردن حتما باید به طرف تلویزیون نشانه رفت یا مثل کنترل تلویزیون الجی بصورت وایرلس متصله ...
آخه کنترل تلویزیون ما حتما باید به طرف تلویزیون نشونه بگیری.. به جز دکمه میکروفون؟؟؟!!!

hagijoon
10-02-2018, 01:55
سلام
دوستان یه سوال داشتم
کنترل این تلویزیون با اینفرارد کار میکنه؟
یعنی برای کار کردن حتما باید به طرف تلویزیون نشانه رفت یا مثل کنترل تلویزیون الجی بصورت وایرلس متصله ...
آخه کنترل تلویزیون ما حتما باید به طرف تلویزیون نشونه بگیری.. به جز دکمه میکروفون؟؟؟!!!

کنترل با اینفرادد کار میکنه و حتما باید به طرف تی وی نشونه بگیری کنترلش یکی از نکات منفی این تی وی محسوب میشه و ضعیف عمل میکنه به جز اون میتونی با نرم افزار اندروید سونی به تی وی وصل بشی و کنترل کامل رو تو گوشی داشته باشی و دیگه نیاز نیست کنترل رو به طرف تی وی نشونه بگیری :n02:

ali.aa18
10-02-2018, 18:56
کنترل با اینفرادد کار میکنه و حتما باید به طرف تی وی نشونه بگیری کنترلش یکی از نکات منفی این تی وی محسوب میشه و ضعیف عمل میکنه به جز اون میتونی با نرم افزار اندروید سونی به تی وی وصل بشی و کنترل کامل رو تو گوشی داشته باشی و دیگه نیاز نیست کنترل رو به طرف تی وی نشونه بگیری :n02:ممنونممم
نرم افزار اندروید سونی رو متاسفانه نمیشه از گوگل پلی بخاطر تحریم دانلود کرد... من حتی با فیلتر.... نتونستم ... بازم متوجه میشه ایران هستم ...
نسخه ای هم که در مایکت هست یکم قدیمیه ...
نسخه جدیدش رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟
اسمش slideview هست
ممنونم

hagijoon
11-02-2018, 06:01
ممنونممم
نرم افزار اندروید سونی رو متاسفانه نمیشه از گوگل پلی بخاطر تحریم دانلود کرد... من حتی با فیلتر.... نتونستم ... بازم متوجه میشه ایران هستم ...
نسخه ای هم که در مایکت هست یکم قدیمیه ...
نسخه جدیدش رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟
اسمش slideview هست
ممنونم

نسخه ۵.۳.۰ فکر کنم اخرین نسخه باشه واسه منکه داره عالی کار میکنه و میتونی به راحتی از بازار دانلود کنی

ali.aa18
11-02-2018, 06:10
نسخه ۵.۳.۰ فکر کنم اخرین نسخه باشه واسه منکه داره عالی کار میکنه و میتونی به راحتی از بازار دانلود کنیکمال تشکر

mamal351
21-02-2018, 17:52
سلام دوستان
برای شناساندن موبایل به تی وی از طریق نرم افزار سونی و یا فرستادن صفحه موبایل روی تلویزیون ازطریق cast یا mirroring آیا نیازه دو تا وسیله به wifi مودم بیرونی وصل باشن ؟ یا اینکه از wifi direct تلویزیون و hot spot موبایل به تنهایی میشه استفاده کرد ؟

hagijoon
22-02-2018, 01:11
سلام دوستان
برای شناساندن موبایل به تی وی از طریق نرم افزار سونی و یا فرستادن صفحه موبایل روی تلویزیون ازطریق cast یا mirroring آیا نیازه دو تا وسیله به wifi مودم بیرونی وصل باشن ؟ یا اینکه از wifi direct تلویزیون و hot spot موبایل به تنهایی میشه استفاده کرد ؟

نه نیاز به مودم خارجی نداره و از طریق مودم وایرلس خود تی وی و گوشی راحت اینکار انجام میشه

mehranroshandel
25-02-2018, 06:45
سلام دوستان
به تازگی بنده یک تلویزیون سری x8500E خریداری نمودم. با این تلویزیون مشکلی دارم، از طریق منو تنظیمات نمیتوانم کیبورد چند زبانه فعال کنم، با انتخاب این گزینه اصلا کیبوردی نمایش داده نمیشه، به تازگی هم زمانیکه رمز وای فای وارد می کنم دکمه OK کنترل کار نمی کنه و نمی تونم رمز تایید کنم تا مراحل اتصال به وای فای انجام بشه
دوستان می تونید در زمینه حل مشکلات به بنده کمک کنید؟؟؟
درضمن آخرین ورژن نرم افزار این تلویزیون از کجا می تونم پیدا کنم؟

tahasama
28-02-2018, 19:48
سلام دوستان زمانی که میخوایم فیلم 4k hdr نگاه کنیم باید hdr رو فعال کنیم یا خودش فعاله ؟

tahasama
09-03-2018, 22:29
سلام
وقتی فیلم 4k حجم بالا با پلیر خودش نگاه میکنم تو تصاویر پرسرعت تیک داره اما تو نرم افزاری مثل kody نداره چطور میشه این مشکل و حل کرد

- - - Updated - - -

سلام
وقتی فیلم 4k حجم بالا با پلیر خودش نگاه میکنم تو تصاویر پرسرعت تیک داره اما تو نرم افزاری مثل kody نداره چطور میشه این مشکل و حل کرد

morteza1358
11-03-2018, 21:27
سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه Iptv رو روی این تلویزیون فعال کرد

hagijoon
11-03-2018, 22:10
سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه Iptv رو روی این تلویزیون فعال کرد

نرم افزار ش رو نصب میکنی اگه هم نیاز به قند شکن داره با سایفون پرو راحت کار میکنه و برای پخش همه فرمتها ۴کی و غیره پلیر mx pro و vlc بهترین هستن و شما رو از نصب پلیر دیگه ای بی نیاز میکنن

morteza1358
13-03-2018, 18:47
ممنون از جواب ولی چطور میتونم رو تلویزیون اندرویدی سایفون رو نصب کنم من هر چی تو گوگل پلی گشتم پیدا نکردم اگه روش خاصی هست لطفا بگین ممنون

- - - Updated - - -

ممنون از جواب ولی چطور میتونم رو تلویزیون اندرویدی سایفون رو نصب کنم من هر چی تو گوگل پلی گشتم پیدا نکردم اگه روش خاصی هست لطفا بگین ممنون

- - - Updated - - -

hagijoon
14-03-2018, 04:44

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

نرم افزار سایفون رو از تو نت دانلود کن و بریز تو فلش بعد از اونجا با یه فایل منیژر مثل تو تال کامندر رو تی وی نصب کن

abbas_p
27-03-2018, 15:00
سلم
دوستان پیغام اپدیت امده تو منو تی وی :n12:
فکر کنم تا چند روز دیگه اپدیت اندروید 7 در سایت اسیا قرار بگیره :n16:

ommolfesad
03-04-2018, 20:25
سلم
دوستان پیغام اپدیت امده تو منو تی وی :n12:
فکر کنم تا چند روز دیگه اپدیت اندروید 7 در سایت اسیا قرار بگیره :n16:

آره ، من سعی کردم آپدیت اروپا بریزم نشد .چون آپدیت اروپا اومده و تو سایتش قرار گرفته و من دانلود کردم ولی از روی فلش نشد .

اونو بریزیم با هر راهی بهتر نیست ؟
میخوام با قند شکن وصل بشم و بزنم خوده تلوزیون ببینم موقعیت رو اروپا فرض کنه آپدیت رو میگیره یا نه

abbas_p
04-04-2018, 09:56
اپدیت اسیا تو سایت قرار گرفته..
میتونید دانلود و نصب کنید

ommolfesad
04-04-2018, 16:28
اندروید 7 اومد با قابلیت های فراوان
تصویر در تصویر
منوی کشویی
حل مشکلات ضبط و ...
پخش فیلم های 4K بدون لاگ
واقعا" عالی

* با بررسی های خودم متوجه شدم کیفیت تصویر تغییر بسیار زیادی کرده و میشه گفت دیگه به آخر کیفیت رسیده *
بالاخره از خریدنش راضی شدم

mamal351
18-04-2018, 13:26
ببخشید ایا مشکل کیفیت پایین تصاویر دریافتی در تنظیمات کشور استرالیا وجود داره ؟
برای ایجاد امکان ضبط روی فلش مموری ایا تنظیمات کماکان بایستی رو استرالیا باشه ؟ یا برای ایران هم وجود داره

Allegado
18-04-2018, 15:34
دوستان آيا نصب آپديت آسيا پسفيك مشكلي ايجاد نميكنه؟
منظورم اينه كه آيا آپديت خاور ميانه هم ممكنه بياد؟

چون توي سايت نوشته شده اين اپديت فقط مختص تلويزونهاي فروخته شده در كشورهاي واقع در حوزه اسيا پسفيك هست

از دوستان كسي نصب كرده اين آپديت جديد رو؟

abbas_p
19-04-2018, 23:23
دوستان آيا نصب آپديت آسيا پسفيك مشكلي ايجاد نميكنه؟
منظورم اينه كه آيا آپديت خاور ميانه هم ممكنه بياد؟

چون توي سايت نوشته شده اين اپديت فقط مختص تلويزونهاي فروخته شده در كشورهاي واقع در حوزه اسيا پسفيك هست

از دوستان كسي نصب كرده اين آپديت جديد رو؟

نصب کنید من نصب کردم
مشکلی نداره

farzad3620
26-04-2018, 22:30
راهی وجود داره توو این مدل بعد از خاموش کردن تیوی ارتباط و جریان یو اس بی ها قطع بشه و هارد متصل و آنتنی که برقش رو از یو اس بی میگیره روشن باقی نمونه؟

s.hossein45
27-04-2018, 13:33
سلام
این قابلیت تصویر در تصویر چطور فعال میشه؟

s.hossein45
29-04-2018, 20:24
مسئله حل شد.

Allegado
06-05-2018, 13:24
با سلام

من در تلويزون خودم با يه مشكل روبرو شدم

اپليكيشن گوگل اجرا نمي شد، اپليكيشن رو پاك كردم و خواستم مجددا نصب كنم، الان مشكل اينه كه وقتي توي گوگل استور ميرم ، اپليكيشن گوگل رو نصب شده نشون ميده، ولي من هيچ جا ندارمش ، نه در منوي اپ ها و نه در منوي تلويزيون

كسي ميدونه چجوري ميتونم مشكل رو حل كنم؟

esfahan29
10-05-2018, 11:00
سلام دوستان تصویر در تصویر این نرم افزار جدید کجا کار میکنه ؟ فقط تو کانال های داخلی خود تلویزیون ؟
بین دوتا ورودی چطور ؟ مثلا ----- و پلی استیشن؟

s.hossein45
12-05-2018, 00:03
سلام
شما بهتر اپ رو دانلود کنید و روی فلش بریزید بعد از اتصال به تی وی از روی فلش اپ رو نصب کنید. البته اکر اول فایل منیجر از استور نصب کنید کارتون راحتتر میشه . موفق باشید

es.shabanii
25-05-2018, 12:48
سلام دوستان عزیز
من چند روز پیش پیغام بروزرسانی تلویزیون اومده بود از طریق تلویزیون دانلود کردم بعد از اینکه دانلود تموم شد تایید کردمرفت رو اپدیت متاسفانه دیگه از اون موقع بالا نیومده. هر کاری میکنم روشن نمیشهممنون میشم اگه کسی بلد کمکم کنه. مدل تلویزیون 55x8500d

es.shabanii
25-05-2018, 12:55
سلام دوستان عزیز
من چند روز پیش پیغام بروزرسانی تلویزیون اومده بود از طریق تلویزیون دانلود کردم بعد از اینکه دانلود تموم شد تایید کردمرفت رو اپدیت متاسفانه دیگه از اون موقع بالا نیومده. هر کاری میکنم روشن نمیشهممنون میشم اگه کسی بلد کمکم کنه. مدل تلویزیون 55x8500d

- - - Updated - - -

سلام دوستان عزیز

mamal351
26-05-2018, 10:26
احتمالا راهش اینه
وقتی تلویزیون روشن میشه رو لوگوی اندروید دکمه کم کردن صدا رو نگه دارید اگه وارد safe mode بشه گوشه پایین چپ زده safe mide...
بعدش ریست فکتوری کنید ان شاا... مشکلتون حل بشه در ضمن برا بروز رسانی فایل دانلودی از سایت سونی را با فلش بزنید و....

es.shabanii
26-05-2018, 23:37
ممنون از لطفتون
ولی متاسفانه تلویزیون روشن نمیشه تا بخام برم روی safe mode
راه دیگه ای نداره:n03:

mamal351
27-05-2018, 12:47
تلویزیون را حداقل به مدت 2 دقیقه از برق بکشید و سپس به یرق بزنید با کنترل روشنش کنید 1 دقیقه صبر کنید سیستم بوت بشه اگر نشد کلید پاور کنترل را فشرده نگه دارید تا تلویزیون ریست بشه

mamal351
27-05-2018, 12:50

- - - Updated - - -

لینکهای بالا شاید کارساز باشه

Mahdi728
28-05-2018, 18:48
سلام من هرکاری کردم آپدیت نشد. یعنی مراحل آپدیت هی تکرار شد و تا آخر رفت و دوباره تکرار. آخر یر ری استارت کردم و دیدم اتفاقی نیافتاده.منظورم آپدبت اندروید ۷ هستش.با فلش این کارو کردم

Mahdi728
28-05-2018, 19:07
لطفا کمکم کنین. توی آپدیت جدید گیر کردم و برنامه آپدیت همس تکرار میشه و به آخر نمیرسه. اندروید ۷

mamal351
29-05-2018, 10:53

Mahdi728
29-05-2018, 11:56
سلام وتشکر . این لینک دقیقا همین موضوع رو اشاره میکنه؟چند بار آپدیت رو زدم وسط ری استارت میشه و از اول شروع میکنه. یعنی مرحله ایکه عکس دستگاه رو داره و میگه اتصال رو قطع نکنین اونجا ری استارت میشه و از اول شروع میکنه. به کشور ربطی نداره که؟ من مالزی رو انتخاب کردم و مدلش ۸۵۰۰ دی هستش. تشکر

mamal351
29-05-2018, 13:12
تلویزیون که ساخت مالزیه شما پچ اسیا پسفیک را بزنید . حجم فایل دانلودی و انزیپ را دقیقا چک کنید مطابق اموزش صفحه به روزرسانی سونی باشه . حتی شاید مجبور بشید مارک فلش را هم مطابق صفحه اموزش انتخاب کنید:n36:

mamal351
29-05-2018, 13:15
منطقه جغرافیایی را اگه می خواهید امکان ضبط داشته باشه استرالیا بزنید در غیر این صورت خاور میانه انتخاب کنید

mamal351
29-05-2018, 13:16

Mahdi728
29-05-2018, 17:21
سلام شرمنده بازم آپدیت نشدوسط کار ری استارت میشه

bas ali
29-05-2018, 18:43
تلویزیون با گارانتی یا بدون گارانتی؟ اگه با گارانتیه با شرکت بازرگانی ایران تماس بگیرید تا بیان براتون درست بکن فقط باید برنامه به بزنند بهش

Mahdi728
30-05-2018, 09:44
سلام نه گارانتی نداره. بانه ایه. جالبه دیشب بصورت مستقیم گذاشتم از خود تلویزیون آپ شه فایل رو کلا گرفت و باز هم تو مرحله آپدیت ریست شد و به آخر نرسید.

Mahdi728
30-05-2018, 19:49
دوستانیکه اندروید ۷ رو آپدیت کردن تو این زمینه به مشکلی نخوردن؟چیز غیرعادی؟

dvb55
31-05-2018, 21:35
دوستانیکه اندروید ۷ رو آپدیت کردن تو این زمینه به مشکلی نخوردن؟چیز غیرعادی؟

شما قبل از اینکه آپدیت کنی یه بار tv رو ریست (تنظیمات کارخانه) کن بعد اپدیت رو بزن شاید مشکلت حل شد

mahdi255
18-06-2018, 12:53
سلام
برای این تلویزیون های اندرویدی سونی کنترل هوشمند هم تو بازار پیدا میشه؟

mehrdadmdr
02-08-2018, 21:05
سلام.
کسی تونسته مشکل کپی کردن فلش به فلش که ارور اجازه دسترسی میده حل کنه؟
دهن من سرویس شد

mehrdadmdr
02-08-2018, 21:07
سلام.
کسی تونسته مشکل کپی کردن فلش به فلش که ارور اجازه دسترسی میده حل کنه؟
دهن من سرویس شد
دو سال شد، هرجایی که بگین گشتم

mamal351
08-08-2018, 12:11
es file manager pro نصب کن مشکلت حل میشه:n25:

bahram_n
18-08-2018, 18:13
سلام، دوستان کسی میدونه چطوری میشه فیلتر شکن روی سونی8500e تصب کرد؟
از روی فلش هم نمیشه نصب کرد،لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

hagijoon
21-08-2018, 11:10
سلام اول از گوگل پلی ای اس فایل منیزر رو نصب کن بعد از رو فلش هر چقد قند شکن خواستی نصب کن

farshad.88
21-08-2018, 11:29

سلام
اگه برای استفاده از نتفلیکس میخواهید فیلتر شکن نصب کنید که پیشنهاد میکنم اصلا سمتش نرین. حتی با تغییر IP هم نتفلیس روی سرویس های تلویزیون جواب نمیده

bahram_n
21-08-2018, 17:42
سلام و تشکر ، فایل منیجر رو دارم ولی نتونستم هیچ قند شکنی از روی فلش نصب کنم،شاید جایی اشتباه دارم،اگر ممکنه بیشتر راهنمایی کنید
ضمننا برای استفاده از یوتیوب میخواهم.
با تشکر از دوستان پاسخگو

amirabedian
09-10-2018, 14:32
باسلام. منيكتلويزيونسوني 65x8500e ويكسينماخانگيسونيخريدم. Tv روباكابل hdmi بهسينماخانگيمتصلكردم... وقتي tv وسينماخانگيروروشنميكنم،بع ضيوقتهاپيشميادكهدرهمونلحظ هاولِروشنشدنِسينما،يهثاني هصداازباندهايسينماپخشميشه وبلافاصلهقطعميشهوديگهصداب هباندهاي tv همبرنميگردهوبايدسينماروخا موشروشنكنمتادوبارهصدابياد توسينما..! بايكيازتعميرگاههايسونيهمم شورتكردم،گفتناحتمالدارهاز كيفيتپايينكابل hdmi باشه. امامنكابلباكيفيتخيليبالاه مخريدم،وبازهماينمشكلرودار م. لطفاراهنماييكنيد. ممنونم

abbas_p
21-10-2018, 18:10
باسلام. منيكتلويزيونسوني 65x8500e ويكسينماخانگيسونيخريدم. Tv روباكابل hdmi بهسينماخانگيمتصلكردم... وقتي tv وسينماخانگيروروشنميكنم،بع ضيوقتهاپيشميادكهدرهمونلحظ هاولِروشنشدنِسينما،يهثاني هصداازباندهايسينماپخشميشه وبلافاصلهقطعميشهوديگهصداب هباندهاي tv همبرنميگردهوبايدسينماروخا موشروشنكنمتادوبارهصدابياد توسينما..! بايكيازتعميرگاههايسونيهمم شورتكردم،گفتناحتمالدارهاز كيفيتپايينكابل hdmi باشه. امامنكابلباكيفيتخيليبالاه مخريدم،وبازهماينمشكلرودار م. لطفاراهنماييكنيد. ممنونم

تی وی با سینما sync شده؟ از ورودی HDMI 4 استفاده میکنی؟ سینما قابلیت ARC رو داره؟

oommiidd62
10-11-2018, 13:35
لطفا در مورد نصب برنامه اندروید در تلویزیون سونی ۸۰۰۰d راهنمایی کنید برنامه اندروید داخل فلش میزارم وصل میکنم فلش نمیشناسه و از گوگل پلی خود تلویزیون هم psiphon نداره

Mahdi728
23-12-2018, 15:12
سلام دوستان آپدیت جدید 8500d اومده؟

s.hossein45
23-12-2018, 19:50
لطفا در مورد نصب برنامه اندروید در تلویزیون سونی ۸۰۰۰d راهنمایی کنید برنامه اندروید داخل فلش میزارم وصل میکنم فلش نمیشناسه و از گوگل پلی خود تلویزیون هم psiphon نداره
سلام
اولین کار نصب یک فایل منیجر هست مثل ES FILE MANAGER از خود گوگل بگیرید بعد با فلش برنامه نصب کنید.

BEST 2
02-02-2019, 17:28
درود.دوستان عزیز البته تی وی بنده مدلش 65x9000F هست و 2018.میخواستم بدونم کلا تا چقدر میتونن هارد اکسترتال جانبی رو ساپورت کنن و چه فرمتی؟چون من میخوام یه هارد اکسترنال 8 ترا بگیرم برای فیلم.ممنونم

amin112005
02-11-2019, 15:17
سلام
دوستان کسی از 49x8500f اطلاعاتی داره

tahasama
10-11-2019, 20:07
سلام دوستان ایا برنامه ای برای نصب هست که بشه موزیک انلاین حتی ایرانی رو گوش داد مثل رادیو جوان ؟؟؟؟

tahasama
03-01-2020, 19:37
سلام دوستان چند وقت از طریق es file explorer که وارد میشم میخوام فیلمهای رو از طریق نرم افزار پخش خود تلویزیون اجرا کنم پیغام میده (پخش فیلم امکان پذیر نمیباشد) لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم ممنون

mojt90
05-01-2020, 22:49
سلام دوستان چند وقت از طریق es file explorer که وارد میشم میخوام فیلمهای رو از طریق نرم افزار پخش خود تلویزیون اجرا کنم پیغام میده (پخش فیلم امکان پذیر نمیباشد) لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار کنم ممنون

احتمالاً فرمت پخش تون به تلویزیون نمیخوره . مثل mkv یا x265 یا فیلم 10 بیت :santa:

starpars
20-06-2020, 17:31
آپدیت جدید سونی برای این تلوزیون محبوب رسید
با اندروید 8

Firmware update to v6.827 for Asia Pacific
Release Date: 27/05/2020
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدل ها تحت پوشش:

KD-75X9400DKD-65X9300DKD-55X9300DKD-65X9350DKD-55X9350DKD-85X8500DKD-75X8500DKD-65X8500DKD-55X8500DKD-65S8500DKD-55S8500DKD-75X9400CKD-65X9300CKD-55X9300CKD-75X9100CKD-65X9000CKD-55X9000CKD-75X8500CKD-65X8500CKD-55X8500CKD-49X8500CKD-43X8500CKD-49X8300CKD-43X8300CKD-55X8000CKD-49X8000CKD-65S8500CKD-55S8500C

am96br
22-06-2020, 16:54
ایا برای دریافت اپدیت نیاز به و.ی.پ.ی. ان هست ؟

silent4time
31-07-2020, 19:49
از وقتی به این ورژن آپدیت زدم نتورک به مشک برخورده
به مودم وصل میشه ولی میزنه اینترنت در دسترس نیست

کسی واسه دانگرید به نسخه قبل راه حل داره؟

xnumex
12-01-2022, 10:41
من هم همین مشکل رو دارم...
به علاوه بعد از خاموش شدن به سختی با ریموت روشن می شه
میخوام دانگرید کنم کسی اطلاعی داره؟

farshad.88
12-01-2022, 11:02
از وقتی به این ورژن آپدیت زدم نتورک به مشک برخورده
به مودم وصل میشه ولی میزنه اینترنت در دسترس نیست

کسی واسه دانگرید به نسخه قبل راه حل داره؟
با وایرلس وصل میشین یا کابل ؟ من با کابل وصل میشم و هیچ مشکلی نداره. با وای فای کانکت شدنش حتی توی ورژن 7 هم گیر داشت

من هم همین مشکل رو دارم...
به علاوه بعد از خاموش شدن به سختی با ریموت روشن می شه
میخوام دانگرید کنم کسی اطلاعی داره؟
باطری ریموت رو تعویض کردین؟

y-as
06-04-2022, 17:51
سلام ، تلویزیون Sony 55X8500D 4k رو ریست فکتوری کردم متاسفانه تو گوگل پلی استور که کیلیک میکنم کد کاربری و گذر واژه می خواد شاید بگم پنج اکانت جدید وارد میکنم به همه خطا میده مینویسه نام کاربری با گذر واژه همخوانی نداره ( از بابت اینترنت مشکلی نداره ) ممنون میشم راهنمایی کنید

y-as
09-04-2022, 19:58
متآسفانه مثل اینکه کسی از دوستان نمی تونه راهنمایی کنه ؟

QSEVEN
21-09-2022, 09:44
سلام ، تلویزیون Sony 55X8500D 4k رو ریست فکتوری کردم متاسفانه تو گوگل پلی استور که کیلیک میکنم کد کاربری و گذر واژه می خواد شاید بگم پنج اکانت جدید وارد میکنم به همه خطا میده مینویسه نام کاربری با گذر واژه همخوانی نداره ( از بابت اینترنت مشکلی نداره ) ممنون میشم راهنمایی کنید
منم همین مشکل رو داشتم با ایمیل های قدیمی که داری تست کن که مثلا مال چند سال قبله من اخر یکیش رو قبول کرد و درست شد پیشنهاد میکنم اگر نشد به اخرین نسخه اندروید ۸ بروزرسانی کنی

ArYaN.Do
31-08-2024, 04:37
سلام دوستان ورژن اندروید من ۷ هست و هر کاری میکنم آپدیت اتومات نمیشه ظاهرا دیگه ساپورت نمیشه از طرف سایت .میشه بپرسم شما چکار کردید و تا ورژن چند میشه اندروید رو بال برد بدون مشکل و لگ

ArYaN.Do
31-08-2024, 04:45
سلام شما تلویزیون رو تا ورژن چند آپدیت کردید و الان مشکلی ندارید ؟ میشه راهنمایی کنید فایل فریم ور رو از کجا بگیرم ؟ ممنون