ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این شغل چقدر درآمد داره ؟ (بپرسید و پاسخ دهید)

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-11-2016, 23:00
سلام دوستان
این سوالِ خیلی از مردم هست که فلان شغل چقدر درآمد داره ؟
در این تاپیک درآمدِ شغلِ موردِ نظرتون رو بپرسین و اگر پاسخ سوال دیگران رو هم میدونین پاسخ بدین
نکته ی مهم :
خیلی از مشاغل درآمدهای کاملاً متفاوت داره که بستگی به میزان سرمایه , مدتِ کار کردن , زمانِ کار کردن , مکانش و تجربه و مهارت در کار داره پس تعجب نکنین اگر 2 نفر درآمدهای متفاوت دارند اما شغلشون یکی هست
=================================
برای شروع , بنده درآمد 2 شغل رو میپرسم
1- کارمند تازه استخدام شده در بانک درآمدش چقدره ؟ دولتی چنده ؟ خصوصی چنده ؟ با چه مدرکی ؟
2- درآمد راننده تاکسی تلفنی در شهرهای مختلف چنده ؟ روزی چند ساعت کار میکنه ؟ ماشین دوگانه سوزه یا بنزینی ؟ در چه شهری ؟
با تشکر

mehdi_mh71
30-11-2016, 13:53
سوال یکی از دوستامه ممنون میشم راهنمایی کنید:

سلام دوستان من لیسانس حقوق دارم و قصد دارم در اینده دفتر وکالت تاسیس کنم ولی خب سرمایه ای ندارم
قصد دارم یه مدت دست فروشی کنم.میخوام بدونم درآمدش چه قدره
من تو دهنم که حساب میکنم میتونه درآمد فوق العاده ای داشته باشه
مثلا یه چیزی که می بینم جلو در دانشگاهمون یه وانت میومد پشت ماشینش دو تا دیگ گذاشته بود به عنوان غذا بیرون بر ...جلوی در خوابگاه دخترها ...این ها این قدر ازش میخریدند که من فکر کنم خیلی درامدش خوب بود
به نظرتون از این دست کارها مثلا میشه ساندویچ درست کنی(مثل کالباس) بذاری توی یه سبد ببری جاهایی مثل همین مثلا در خوابگاه و در مدرسه بفروشی.
مثلا اینجوری میگم...آدم بره 100 تا ساندویچ کالباس درست کنه...بعد با قیمت خیلی کم مثلا دو هزار تومن بفروشه...هزار تومنش هم سود باشه...صد تاش میشه صد هزار تومن...این واسه یه شیفت
دوباره موقع تعطیل شدن مدرسه هم صدتا بفروشه...این میشه دوباره صد تومن که روی هم رفته میشه دویست هزار تومن
یعنی ماهی شش میلیون تومن...
البته توی ساعات دیگه هم میتونه جاهای دیگه شلوغ بره...یعنی روزی سیصد تا بفروشه آخر ماه میشه حدودا ماهی ده میلیون تومن و اینجوری من بعد از یک سال میتونم دفتر وکالتمو بزنم

به نظرتون خوبه یا بده؟؟...چون من دارم از بیرون شرایظش می بینم خیلی خوبه یا شاید دارم اشتباه میکنم؟؟

Cortexan
30-11-2016, 14:30

سلام دوستان من لیسانس حقوق دارم و قصد دارم در اینده دفتر وکالت تاسیس کنم ولی خب سرمایه ای ندارم
مثلا یه چیزی که می بینم جلو در دانشگاهمون یه وانت میومد پشت ماشینش دو تا دیگ گذاشته بود به عنوان غذا بیرون بر ...جلوی در خوابگاه دخترها ...این ها این قدر ازش میخریدند که من فکر کنم خیلی درامدش خوب بود
به نظرتون از این دست کارها مثلا میشه ساندویچ درست کنی(مثل کالباس) بذاری توی یه سبد ببری جاهایی مثل همین مثلا در خوابگاه و در مدرسه بفروشی.
مثلا اینجوری میگم...آدم بره 100 تا ساندویچ کالباس درست کنه...بعد با قیمت خیلی کم مثلا دو هزار تومن بفروشه...هزار تومنش هم سود باشه...صد تاش میشه صد هزار تومن...این واسه یه شیفت
دوباره موقع تعطیل شدن مدرسه هم صدتا بفروشه...این میشه دوباره صد تومن که روی هم رفته میشه دویست هزار تومن
البته توی ساعات دیگه هم میتونه جاهای دیگه شلوغ بره...یعنی روزی سیصد تا بفروشه آخر ماه میشه حدودا ماهی ده میلیون تومن و اینجوری من بعد از یک سال میتونم دفتر وکالتمو بزنم

به نظرتون خوبه یا بده؟؟...چون من دارم از بیرون شرایظش می بینم خیلی خوبه یا شاید دارم اشتباه میکنم؟؟

کار خیلی خوبیه ولی شما میدونی که باید به شهرداری هم پول بدید؟ چون اجازه نمیده به راحتی بیاید و این همه سود کنید.چون اونا با این شغلها آشناتر از شمان.
دم یکی از پاساژهای تهران هم من همین شغل رو دیدم. اگر به شهردار پول ندن هم بساطشونو جمع میکنه هم کتکشون میزنه.
شما 1 هفته آزمایشی وایسید اگر جواب داد بعد روش حساب باز کنید.بزارید تمام مشکلات و نقص ها رو ببینید بعد روی این کار حساب باز کنید.:n40:

siava5h
30-11-2016, 14:44

قصد دارم یه مدت دست فروشی کنم.

:n35:
چه جمله ی تحقیر آمیزی....
اونوقت بعضی ها میگن چرا نمیرید کار یاد نمیگیرید.
نفسشون از جای گرم بلند میشه. :n37:

mehdi_mh71
30-11-2016, 23:07
سلام خیلی ممنون از پاسختون
اخه نمیخوایم که بساط کنیم اونجا میخواد یه سبد باشه اونجا رد بشه و بفروشه
البته درسته باید یه هفته ازمایشی دوستمون بره ببینه بعد بفهمه چی کار کنه
ممنون از شما

mehdi_mh71
30-11-2016, 23:11
:n35:
چه جمله ی تحقیر آمیزی....
اونوقت بعضی ها میگن چرا نمیرید کار یاد نمیگیرید.
نفسشون از جای گرم بلند میشه. :n37:

متوجه نشدم
یعنی کار ما تحقیر امیزه؟
دزدی که نکرده میخواد پول حلال در بیاره اونم با نون بازوی خودش
قرار هم نیست تا اخر عمر این کارو انجام بده سرمایشو که بدست اورد میره دنبال تحصیلات و شغل اصلی خودش
لازم به ذکره این دوست ما جز نفرات اول دانشگاهشون بوده
لطفا دیدتون رو عوض کنید نسبت به شغل و کار
کار عار نیس

Captain_America
01-12-2016, 00:53

دفتر وکالت رو نمیشه همینجوری تاسیس کرد باید یه سال روزی ۶ ساعت حداقل درس خوند تا آزمون وکالت قبول شد امسال هم که ظرفیت کانون مرکز نصف شد ، شما برای قضاوت هم امتحان بدید آسون تر هستش و درآمدش خوب و ثابت هست بعدش که تعهد خدمتتون تموم شد برای وکالت اقدام کنید .
دست فروشی خدمتت بگم خیلی باند بازی هستش هر جایی نمیشه بساط پهن کنی ولی درامدش زیاده من خودم مغازه داشتم تو ایام عید قشم خیلی شلوغ میشه شهر میشه شبانه روزی کلی جنس از انبار باید بیاری مغازه یه شاگرد خیلی زرنگ تو بازار بود گفت من جنسای تو انبار رو مال چندین مغازه یه سریش که مشکل ظاهری داشت مثلا کارتونش خراب بود یا بسته بندی نداشت و اینجور چیزا رو بدیم بهش دستفروشی بفروشه پورسانت بگیره جدی میگم اندازه مغازه یا بیشتر هم سود کرد همون دو هفته عید!
ولی زرنگ بود میگذاشت پشت ماشین میچرخید تو شهر جایی که میدونست مشتریش هست این شخص میرفت انبارها جنس بار میکرد میفروخت همینجور یکسره . خلاصه میخوام بگم باید اینکاره باشی واقعا.

hosseinf722
01-12-2016, 08:24
سلام

با وانت چه کارهایی میشه انجام داد و درآمد هر کدوم چقدره حدودا؟

مثلا درآمد میوه فروختن تو خیابون یا فروختن کوچه به کوچه چقدره؟
دور زدن تو بازار خلازیر یا هر بارار دیگه ای و جابجا کردن کالاهای خریداری شده چقد درآمد داره؟

با وانت چه کارهای دیگه ای میشه کرد؟
بین شهری چی میشه جابجا کرد و درآمدش چقدره؟

siava5h
01-12-2016, 14:16
متوجه نشدم
یعنی کار ما تحقیر امیزه؟
دزدی که نکرده میخواد پول حلال در بیاره اونم با نون بازوی خودش
قرار هم نیست تا اخر عمر این کارو انجام بده سرمایشو که بدست اورد میره دنبال تحصیلات و شغل اصلی خودش
لازم به ذکره این دوست ما جز نفرات اول دانشگاهشون بوده
لطفا دیدتون رو عوض کنید نسبت به شغل و کار
کار عار نیس

از اونور قضیه نگاه کن دوست عزیز

شخصی که لیسانس حقوق داره و جز اشخاص باسواده ولی ناچار شده دست فروشی کنه.
اینجا تحقیر آمیزه..!

کار عار نیست ولی هرکسی شخصیتی و جایگاهی داره.

Captain_America
01-12-2016, 19:01
سلام

با وانت چه کارهایی میشه انجام داد و درآمد هر کدوم چقدره حدودا؟

مثلا درآمد میوه فروختن تو خیابون یا فروختن کوچه به کوچه چقدره؟
دور زدن تو بازار خلازیر یا هر بارار دیگه ای و جابجا کردن کالاهای خریداری شده چقد درآمد داره؟

با وانت چه کارهای دیگه ای میشه کرد؟
بین شهری چی میشه جابجا کرد و درآمدش چقدره؟
اگه هدفتون حمل بار هست شما مراجعه کنید نزدیک ترین وانت تلفنی ازشون شرایط همکاری رو جویا بشید یه مدت که کار کنید متوجه میشید با کجاها میتونید شخصا همکاری کنید اکثرا فروشگاه های مبلمان .
اگه میخواهید صرفا جنسی رو از این دست بخرید به اون دست بفروشید به رقبا و خلأ قانونی و برخورد عوامل شهرداری هم توجه کنید.

Captain_America
01-12-2016, 19:07
برای شروع , بنده درآمد 2 شغل رو میپرسم
1- کارمند تازه استخدام شده در بانک درآمدش چقدره ؟ دولتی چنده ؟ خصوصی چنده ؟ با چه مدرکی ؟
2- درآمد راننده تاکسی تلفنی در شهرهای مختلف چنده ؟ روزی چند ساعت کار میکنه ؟ ماشین دوگانه سوزه یا بنزینی ؟ در چه شهری ؟
با تشکر
۱.کارمند بانک رو بیشتر وام های خوبی که میگیره تامین میکنه تا حقوق ثابت ولی مثلا من که کارمند تازه استخدام دولت هستم با قرارداد معین حقوقم زیر ۲ تومن هست بانک هم باید همین باشه.
۲.راننده فقط نباید به آژانس متکی باشه باید سرویس مدرسه هم برداره مسافر مشخص خودش هم داشته باشه ولی راننده های آژانس که من میشناسم همه شون دو شیفت کار میکنند و تو خیابون هم مستقل از آژانس باز کار میکنن. تاکسی رسمی به نظرم خیلی بهتره.

shangil
02-12-2016, 00:24
نام شغل : دلالی
درامد : بی نهایت

hamid_diablo
02-12-2016, 18:38
سلام دوستان

در مورد فست فود و اینکه چه چیزی لازمه برای شروع کار توضیح و راهنمایی میخواستم

Captain_America
02-12-2016, 20:14
سلام دوستان

در مورد فست فود و اینکه چه چیزی لازمه برای شروع کار توضیح و راهنمایی میخواستم
از اون شغل هایی هست که خیلی بگیر نگیر داره هم میتونه مولتی میلیاردتون کنه هم سرمایه تون رو به کلی از دستتون بگیره، باید هدف مشخص باشه که صرفا یه ساندویچی هست یا یه فست فود با ویژگی خاص اگه مورد دوم که اول از همه نیاز به راه انداز حرفه ای دارید چون کار خودتون نیست بهترین راه اندازها تو تهران هستند که شهرستان هم میان واسه کار.
پیشنهاد من اینه اول از یه جای کوچک مثل غرفه تو پاساژها واسه فروش اسنک و سیب زمینی و اینا شروع کنید چون سرمایه زیاد نمیخواد اگه دیدید این کار واسه شما مناسبه اونوقت سرمایه تون رو وارد کار کنید.

shangil
06-12-2016, 04:00
سلام
سوالم در مورد کارواش!
در مورد زمین مشکلی نیست اماده است. یه خیابان دو طرفه. مشکل شهرداری و وزارت نیرو و ...
اولا ابش که ابیاری نمیتونه باشه. اصولا باید چاه زد. شهرش هم تبریزه.
میخوام ببینم مجوزش رو از کجا باید گرفت؟
این محل کاربریه پارکینگ داره نه پارکینگ اونطوری که شما فک کنی. انگار یه باغ هست هیچی نداره توش! حالا نمیدونم اصلا تغییر کاربری میشه داد یا نه؟!
نمیدونم مساله همسایه ها چی میشه؟! ککلا چطو کاری هست؟
کمک کنید لطفا

academyservat
11-12-2016, 02:00
دوستان عزیز تا حالا به کسب و کار های اینترنتی هم فکر کردید که چقدر می تونه درآمد زا باشه؟
چون تیم آکادمی ثروت حدود یک سال است که به این حرفه مشغول است و نسبتا درآمد بالایی داره.

برای آشنایی با وبسایت ما تنها کافیست کلمه ی دنیای کسب درآمد رو در گوگل سرچ کنید