PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نداشتن برنامه theme برای htc e8

parsa_rampage
07-11-2016, 14:25
سلام.
مادر من تازه گوشی htc e8 رو از دیجی کالا گرفته اما پوشه theme نداره.چطوری باید بگیرمش؟
اندرویدشم کردم 5 اما اپدیت 6 میاد اپدیت میکنم صفحه ای شبیه bios یا boot کامپیوتر میاد.ایا اشکالی به وجود نمیاره؟ایا اندرویدش اپدیت بشه تمام برنامه هاش حذف میشه؟

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

parsa_rampage
08-11-2016, 14:13
لطفا جواب بدین چرا جواب نمیدین؟

hassanshaikhi
08-11-2016, 17:57
پوشه theme با برنامه themes?
برنامه Themes باید روش باشه اگه نیست احتمالا رام کارخونه ای روش نیست و از این متفرقه ای ها هست.
به اندروید 6 هم آپدیت کن قبلش واسه اطمینان یه بکآپ بگیر

parsa_rampage
08-11-2016, 18:18
پوشه theme با برنامه themes?
برنامه Themes باید روش باشه اگه نیست احتمالا رام کارخونه ای روش نیست و از این متفرقه ای ها هست.
به اندروید 6 هم آپدیت کن قبلش واسه اطمینان یه بکآپ بگیر
میخوام به اندروید 6 اپدیت کنم این میاد.کدومو بزنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parsa_rampage
08-11-2016, 18:20
دو گزینه ی اخر جواب نمیده گزینه ی دوم چیه؟چرا میزنم گزینه ی دومه میمونه بعد بازم ریبوت میاد؟

hassanshaikhi
08-11-2016, 18:33
کاری به اونا نداره آپدیت درست انجام نمیشه. آیا روت یا بوت لودر آنلاک کردین قبلا؟
بهترین کار اینه رام رو دوباره فلش بزنید واسش.
روش هایی هم واسه درست کردنش هست ولی باید دقت کنید چون این مدل گوشی چندین ورژن داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parsa_rampage
08-11-2016, 18:59
کاری به اونا نداره آپدیت درست انجام نمیشه. آیا روت یا بوت لودر آنلاک کردین قبلا؟
بهترین کار اینه رام رو دوباره فلش بزنید واسش.
روش هایی هم واسه درست کردنش هست ولی باید دقت کنید چون این مدل گوشی چندین ورژن داره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه کاری کنم هی پیام نیاد اپدیت؟
یک سوال دیگه.
گوشی منم huawei mate 7 هست چرا گوشیمو اپدیت میکنم فقط برنامه اضافه میشه اندرویدم بالا نمیره.ایا براش اپدیت نیومده؟اندرویدم 4.4.2 هست

hassanshaikhi
08-11-2016, 19:10
باید گوشی روت باشه که بتونید برنامه updater رو غیر فعال کنید.
تا 6 براش اومده.میتونید از توی سایت ها رامش رو دانلود کنید و دستی آپدیت کنید. فقط به بیلد نامبر و مدل دقت کنید.