مشاهده نسخه کامل
: یک نواختی و روزمرگی در زندگی
Captain_America
21-10-2016, 21:19
سلام دوستان
من مدتی هست که یه اداره دولتی استخدام شدم همین مدت کم کافی بوده که از من یه آدم ماشینی بسازه میرم سر کار بر میگردم خونه استراحت میکنم که فردا دوباره برم سر کار ، من قبلا خیلی فعال بودم کارم آزاد بود با اینکه زمان کارم بیشتر بود گاهی وقتا یه روز کامل از صبح تا آخر شب ولی انرژی و انگیزه هم بیشتر بود . قبلا کتاب میخوندم باشگاه میرفتم موسیقی گوش میکردم فیلم میدیدم (اینا روزمره بود) یعنی میتونم بگم هفته ای هم حداقل یه ماجراجویی داشتم یا غواصی میرفتم یا مسافرت با کشتی یا باشگاه تیراندازی یا فدراسیون اتومبیل رانی و موتور سواری الان تو خونه یه کاناپه هست کلا روی همون زندگی میکنم! اصلا حال و حوصله ازم گرفته شده .
شما هم تو همچین موقعیتی بودید یا هستید ؟ راهکار یا برنامه ای برای تغییر مثبت ندارید ؟
سعید سیستم
21-10-2016, 21:35
شما آمریکا هستید یا ایران؟چون مسافرت با کشتی بیشتر ایرانیهای آمریکا میرن با کشتی کروز.دکتر هلاکویی چارتر میکنه براشون
[Mohsen]
21-10-2016, 21:39
یکی از دلایلی که بر خلاف بیشتر مردم از کارمند بودن بدم میاد همینه (روزمرگی). درسته که امنیت شغلی داره ولی آزادی رو از آدم میگیره
Captain_America
21-10-2016, 21:42
شما آمریکا هستید یا ایران؟چون مسافرت با کشتی بیشتر ایرانیهای آمریکا میرن با کشتی کروز.دکتر هلاکویی چارتر میکنه براشون
جنوب ایران تور جزایر ، تور دلفین ها و ... با انواع شناور ها اینجا برگزار میشه ، تازگی هم بین ایران و عمان خط کشتیرانی مسافرتی ایجاد شده. حتما یه بار تو زندگی تجربه کنید دریا و خشکی دو تجربه کاملا متفاوت هستند.
;8893020']یکی از دلایلی که بر خلاف بیشتر مردم از کارمند بودن بدم میاد همینه (روزمرگی). درسته که امنیت شغلی داره ولی آزادی رو از آدم میگیره
یعنی اگه یه ذره استعداد هر کاری غیر کارمندی تو خودت می بینی برو به همون بچسب . خستگی روحی و دلزدگی و روزمرگی اش قابل وصف نیست . همه اینا به کنار جو زیرآب زنی و پاچه خواری و تظاهر و ریا رو هم داشته باشید بعد از اون برای چیزی که حق شماست مثل مرخصی استحقاقی باید اندازه یه پادگان بری و امضا بگیری ، مرخصی استعلاجی که نگو ۹۹ درصد فکر میکنن دروغه !
محمد7966
21-10-2016, 21:49
اصولا ربطی به شغل آزاد و دولتی نداره چون شغل آزاد هم روزمرگی میاره،شما سوپر مارکت بزن یا نانوایی داشته باش یا....اون هم باز روزمرگی داره
کاریش نمیشه کرد،زندگی ملال آور است به قول آرتور شوپنهاور
راهکاری که برای خودم کمی جذاب هست و شاید بتونه درمان کوچکی باشه براش اینه که به طبیعیت رو بیارید
یه باغچه ای داشته باشید و توش سبزی بکارید یا گل و گیاه یا ...
Captain_America
21-10-2016, 22:02
اصولا ربطی به شغل آزاد و دولتی نداره چون شغل آزاد هم روزمرگی میاره،شما سوپر مارکت بزن یا نانوایی داشته باش یا....اون هم باز روزمرگی داره
کاریش نمیشه کرد،زندگی ملال آور است به قول آرتور شوپنهاور
راهکاری که برای خودم کمی جذاب هست و شاید بتونه درمان کوچکی باشه براش اینه که به طبیعیت رو بیارید
یه باغچه ای داشته باشید و توش سبزی بکارید یا گل و گیاه یا ...
به نظرم یکم ربط داره مثلا من بازار قدیم که بودم از صبح که میرفتم سر کار با کسبه دیگه دمخور بودیم صبحانه و چایی و فوتبال و فیلم و... یکی میگفت هوا خوبه بریم ساحل یه ساعتی موتور چهارچرخ سواری نه رئیس در کار بود که اجازه بده نه قانونی که بگه نمیتونی اینقدر ساعت در طول ماه مرخصی ساعتی بری میرفتیم همین اتفاق ساده موتورسواری میشد خاطره اونروز ، ما هر روز تقریبا یه همچین تفریحات سالمی و ساده ای رو داشتیم .
matr!x_2008
21-10-2016, 22:53
به نظرم یکم ربط داره مثلا من بازار قدیم که بودم از صبح که میرفتم سر کار با کسبه دیگه دمخور بودیم صبحانه و چایی و فوتبال و فیلم و... یکی میگفت هوا خوبه بریم ساحل یه ساعتی موتور چهارچرخ سواری نه رئیس در کار بود که اجازه بده نه قانونی که بگه نمیتونی اینقدر ساعت در طول ماه مرخصی ساعتی بری میرفتیم همین اتفاق ساده موتورسواری میشد خاطره اونروز ، ما هر روز تقریبا یه همچین تفریحات سالمی و ساده ای رو داشتیم .
خب چرا کار ازاد رو اومدی بیرون و رفتی سمت کارمند شدن؟ اابته ببخشید میپرسما... ولی در کل ما که در به در دنبال کاریم.. :n35:هر چند هر جور کاری سختی و مزیتای خودشو داره
Captain_America
21-10-2016, 23:03
خب چرا کار ازاد رو اومدی بیرون و رفتی سمت کارمند شدن؟ اابته ببخشید میپرسما... ولی در کل ما که در به در دنبال کاریم.. :n35:هر چند هر جور کاری سختی و مزیتای خودشو داره
خیر سرم یه مدرک کارشناسی ارشد دارم همیشه میگفتم چرا ۶ سال وقت گذاشتم براش و بعدش ۲۱ ماه خدمت و ... (با فواصلی که افتاد یعنی حدود ۱۰ سال زندگیم صرف درس و خدمت وظیفه شد) این تو ذهنم بود که یه جایی باید یه استفاده ای میکردم از این مدرک این شد که سر از این اداره در آوردم.
و بازار هم دیگه رونق سابق رو نداره هر چند نسبت به دوره قبلی بهتر شده ولی دوباره فعال نشده اونجوری که می بایست .
کارای کارمندی معمولا همه همینجورن، حالا شما چون قبلن تجربه کار غیردولتی و آزادی اون رو داشتین براتون سخت تر هست. احتمالا با گذشت زمان براتون عادی میشه و این حالت کسالت آور بودنش رو تا حدی از دست خواهد داد
alireza_wolfman
21-10-2016, 23:19
سختش 100 سال اوله جیگر بقیش دیگه راحت میشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
22-10-2016, 13:35
سلام
کار دولتی خوب و باارزشه و رویای بسیاری از مردم اما به چند شرط :
باید شغلتون رو دوست داشته باشین یعنی وقتی میرین سر کار , شوق و ذوق داشته باشین
در هر شغلی که هستین که حتماً هم مشکلاتِ خاص خودش رو داره , بگین خدا رو شکر , من در کارم مشکل دارم , این معنیش اینه که من شغل دارم , بیکار نیستم , سر بار نیستم , نانخور بی فایده نیستم , حداقل نان آور خودمم , دستم تو جیب خودمه , منت کسی سرم نیست , حداقل روزی 8 ساعت مشغول به کارم یعنی روزی 8 ساعت مفید هستم و سودمند
کار دولتی نیمه وقت حساب میشه . خیلیها رو میشناسم که بعد از کار میان خونه 2 یا 3 ساعت استراحت میکنند و بعدش میرند سر شغل دومشون تا 3 یا 4 یا 5 ساعت مثل شیفت تاکسی تلفنی از 5 تا 10 شب یا مسافرکشی یا کار در نجاری یا آهنگریِ اقوام و غیره
جمعه تعطیله برای زندگی خصوصیتون . تعطیلیهای رسمی با حقوق , سالی ..... روز مرخصی باحقوق , سالی .... روز مرخصی استعلاجی باحقوق , بیمه , وامهای جورواجور
وقتی ساعت کارتون تموم میشه دیگه کاملاً آزادید تا روز بعد یا بعد از تعطیلی
وجهه و اعتبار خوبی داره .
زندگیتون میاد روی روال . 8 ساعت کار , 8 ساعت خواب , 8 ساعت زندگی شخصی و خصوصی
میتونین هر روز ساعت 5 نیم ساعت نرمش کنین با شنیدن آهنگهای انرژی بخش
2 روز یک بار , 45 دقیقه ورزش کنین با وسائل ارزانِ ورزشی مثل دمبل و بارفیکس و تخته شنا
بیماری تنبلی همیشه بشر رو تهدید میکنه .
مطالب بنده در این دو صفحه رو اگر دوست داشتین بخونین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosseinf722
22-10-2016, 22:06
سلام
من تو یه شرکت خصوصی هستم و دقیقا مشکلات شمارو دارم
صبح میرم سر کار
شب خیلی حوصله کاری رو ندارم
سعی می کنم به چیزی فکر نکنم تا زمان بره جلو
فعلا اینجوری دارم روزگارمو سپری میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.