PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین برند و مارک دستگاه یا ماشین جوجه کشی چیست؟

nazibazi
09-09-2016, 14:32
با سلام.
توی وب کلی شرکت رو میشه پیدا کرد که هر کدوم دیگری رو خراب میکنه و میگه جنس من اصل هست و جنس فلان شرکت قلابی برای همین موندم که کدم شرکت دستگاهاش خوب هست و راندمان بالایی داره.

از دوستانی که قبلا دستگاه جوجه کشی گرفتن خواهش می کنم بفرمایند که تجربه شون از داشتن دستگاهشون چطوریه و چه مارکی هست؟
ممنون

امیر بی ۱۲
18-01-2017, 02:08
سلام من اسکندری و مشهد بهترین برند میدونم.فقط از سایت نطفه چیزی نخرید که کلاه بردارن

farshad_RT
13-07-2017, 14:13
اسکندری تعداد دستگاه های بیشتری با ظرفیت های مختلفی در حال حاضر تولید میکنه.
دستگاه های جدید هم زده که روی سایتش هست
chicken-device

farshad_RT
13-07-2017, 14:16
اسکندری دستگاه های بیشتری تولید میکنه ی سری دستگاه جدید هم تازه زده که رو سایتش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsan93
31-03-2018, 13:34
بهترین نوع دستگاههای جوجه کشی ساخت گروه ماشین سازی اسکندری میباشد کیفیتشون هم عالیه
joojekeshi com

saied00003
13-06-2019, 20:48
به نظر خودم اول دستگاههای فاخته و یعد اسکندری
به همتون پیشنهاد می کنم حتما به وبسایت سعیدمارکت سر بزنید و به قسمت وبلاگ برید و آموزش جوجه کشی و بخونید کلی اطلاعات اونجاس

ShahrzadYalda
26-02-2024, 02:18
باید قبل از خرید به این ۳ تا سوال پاسخ بدید
۱) دستگاه رو برای چه حجمی از تولید می‌خواید؟ خانگی؟ نیمه‌صنعتی؟ یا صنعتی؟
۲) برای چه پرنده‌ای می‌خواید؟ مرغ، بلدرچین، شترمرغ، کبک، طاووس و ...؟
۳) چقدر می‌خواید هزینه کنید؟

با پاسخ به این سوال دقیق‌تر می‌شه راهنمایی کرد. ولی در کل برای پرنده‌های زینتی بهتره دستگاه‌های خارجی مثل آرکام کره رو بخرید. گرون‌تر هست ولی راندمان بهتری داره. برای پرنده‌های اصلی اهلی و ابعاد خانگی می‌تونید دستگاه‌های بلدرچین دماوند و اسکندری رو بخرید. برای پرنده‌های اصلی و ابعاد صنعتی می‌تونید ماشین طیور جویبار رو بخرید.
می‌تونید از سایت فارمی کالا دستگاه‌های جوجه کشی رو با هم مقاییسه کنید و بهترین گزینه رو انتخاب کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید