ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا راهنمایی کنین

1DarkSide1
07-09-2016, 22:41
سلام دوستان.

من از مدت ها پیش با یک نفر که بهش علاقه زیادی دارم ولی از من دور هست به ناچار از طریق واتس اپ و اسکایپ در ارتباط بودم،جوری که تقریبا میشه گفت به این دیدن و صحبت کردن روزانه عادت کرده بودم بشدت جوری که شده بخشی از زندگی روزانم.
اما چن روز پیش سر یه موضوعی ازم ناراحت شد،و از اون روز دیگه جواب به من نداد،از طریق یکی از آشناها که با ایشون در ارتباط هست شندیم که چن مدتی هست گویا با فرد دیگه ای در ارتباط هست و خودم هم که شخصا پرسیدم که چرا جواب نمیدی گفت از دستت ناراحتم و همینطور مشعولم.

بعد از اون روز من دچار یه شوک عصبی شدم،جوری که فشار خونم بالا رفت و مجبور شد پزشک به شب دستور بستری بده و داروی ضد استرس قوی استفاده کرد.(اصلا نمیدونم چرا اینطوری شدم در یک لحظه چون تا الان به هیچ عنوان سابقه نداشت)

حالا که یک هفته از اون موضوع میگذره تقریبا دچار اختلال خواب شدم ،شبها یهو که موضع یادم میوفته دچار افزایش ضربان قلب میشم و شدیدا عرق میکنم و نمیتونم تا صبح بخوابم،روز ها هم نمیتونم موضوع رو فراموش کنم و وضع به همین منوال هست.سعی میکنم خودم رو با بیرون رفتن و کارهای دیگه سرگرم کنم ولی اصلا نمیتونم و حتی وقتی بیرون هم میرم با دوستام بازم حوصله هیج کاری رو ندارم و لذتی نمیده برام.

لطفا اگر تجربه مشابهی داشتین و اگر راه حلی بنظرتون میرسه من رو راهنمایی کنین.

:n16::n16:

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-09-2016, 12:45
سلام
به احتمال زیاد شما افسردگی گرفتین
کسی که شما رو دوست نداره بیخود وقتتون رو باهاش تلف نکنین
گاهی از چیزی خوشتون نمیاد اما به نفع شماست و سودمند هست براتون , گاهی هم از چیزی خوشتون میاد اما برای شما سودی نداره بلکه ضرر هم داره
بنده از همه ی ماجرا خبر ندارم اما عده ای از مردم دوست داشتن بلد نیستند و با دیگران آشنا میشند فقط برای تفریح و سرگرمی یا سک س و یا پول و اینها و بعدش که ازش خسته میشند یک بهانه ای جور میکنند و ازش جدا میشند
شاید ایشون هم از همین نوع آدمها باشند
پرونده اش رو ببندین و فکر کنین اصلاً وجود نداشته و دنبال کسی بگردین که با شما جور باشه
مثال:
کسی که موهاش ریخته و با خانمی آشنا میشه اما بهش میگه من دوست ندارم شوهرم طاس باشه , این مرد باید درک کنه که این خانوم براش مناسب نیست , فقط همین و باید دنبال کسی بگرده که اون رو با تمام عیبهایی که داره دوست داره و میخوادش . طاس بودن اصلاً عیب نیست . کسی که میگه عیبه پس مناسب نیست برای ازدواج با یک مرد طاس . فقط همین
البته یک سری عیبها بسیار خطرناکند و هر فردی این عیبها رو داشته باشه باید سریعا بره دنبال برطرف کردنش مثل ایدز , اعتیاد به مواد و"الکل و بی بند و باری جنسی , تنبلی , ناامیدی , خشونت و دستِ بزن , بی مسئولیتی و بی عاری , انحراف جنسی , بیماربهای روانی , بوی بد بدن و دهان , اعتیاد به نت , رفیق بازی , بی ادبی و غیره