PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

m2music
18-09-2016, 12:44
من متوجه نشدم الان این تی دی ال تی یی انحصاریه ایرانسله فعلا یا نه؟
توی سایت یلو یه مودم بیشتر نیست اونم قیمتش سر به فلکه ، معلوم نیست این همه پول مودم بدیم کیفیت اینترنتش بعد از 1 سال یا بیشتر فاجعه نشه
توی این کشور هم هیچی تظمینی نیست فقط ریسک و جیب ملت رو خالی کردنه
من مودم mr200 دارم ولی توی مشخصاتش فرکانس 3500 نیست ، بنظرتون ساپورت میکنه ؟

انحصاری ایرانسل نیست و بزودی شرکت های دیگه هم روی فرکانس های 2600 و 2300 ارائه میدن . ایرانسل به خاطر امکاناتی که داره زودتر راه اندازی کرده .
مودم های که فرکانس 3500 رو ساپورت کنه نیست تو بازار ایران و فعلا فقط همین مودم خود ایرانسل هست.
مودم شما فکر نکنم فرکانس 3500 رو ساپورت کنه. ولی سیم کارت td_lte بگیرید و یک بسته یکماهه بگیرید و تست کنید.

ak313
18-09-2016, 13:10
من متوجه نشدم الان این تی دی ال تی یی انحصاریه ایرانسله فعلا یا نه؟
توی سایت یلو یه مودم بیشتر نیست اونم قیمتش سر به فلکه ، معلوم نیست این همه پول مودم بدیم کیفیت اینترنتش بعد از 1 سال یا بیشتر فاجعه نشه
توی این کشور هم هیچی تظمینی نیست فقط ریسک و جیب ملت رو خالی کردنه
من مودم mr200 دارم ولی توی مشخصاتش فرکانس 3500 نیست ، بنظرتون ساپورت میکنه ؟
فعلا سیم کارت فقط با مودم واگذار میشه،
مودمی که تی دی دی 3500 رو ساپرت کنه توی بازار ایران نیست حتی توی بازارهای چین هم کمه.
فرضا مودم هم تهیه کنی سیم کارتشو می خواهی از کجا بیاری

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

ak313
18-09-2016, 13:12
سلام مدل
LH92 ایرانسل چطور هس؟ یه چیز میخوام که بتونم با کامپوتر دانلود کنم و البته با وای فا هم اوکی باشه

این مودم اف دی دی هست و به تاپیک ارتباط نداره
اگر استفادت توی خونس مدل دی 100 پیشنهاد میشه
مشاوره بیشتر را در تاپیک مودم پیگیری کنید

m_amin
20-09-2016, 17:19
بچه ها كسي تونسته از برنامه ايرانسل بسته بگيره اكتيو شه؟! من هر چي از داخل برنامه بسته ميگيرم فعال نميشه
اينترنتي ميگيرم فعال ميشه همون موقع!

مورد دوم هم كسي ميدونه طرح مصرف آزاد رو چه جوري بايد فعال كرد؟!
از داخل برنامه كه ارور ميده فعال نميشه به غير اون هم كه راهي نداره چون سيم كارتش كه داخل موبايل كار نميكنه!

hadibahal
20-09-2016, 20:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام تست مودم DT-350 مال شبكه LTE مربوط به محله پل قويون اروميه هست

tohid231
20-09-2016, 21:09

سلام تست مودم DT-350 مال شبكه LTE مربوط به محله پل قويون اروميه هست
سلام داداش ممنون، سرعتت بیشتر از این نمیشه؟ منم ارومیه هستم میخوام بگیرم محله مافی

senator2011
20-09-2016, 21:11
بچه ها كسي تونسته از برنامه ايرانسل بسته بگيره اكتيو شه؟! من هر چي از داخل برنامه بسته ميگيرم فعال نميشه

مورد دوم هم كسي ميدونه طرح مصرف آزاد رو چه جوري بايد فعال كرد؟!
از داخل برنامه كه ارور ميده فعال نميشه به غير اون هم كه راهي نداره چون سيم كارتش كه داخل موبايل كار نميكنه!
برنامه بعضی وقتا اب روغن قاطی میکنه یه کم بگزره درست میشه

xxx1360
20-09-2016, 21:28
خب همینو فور جی هم داره تا بیشتر از این

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

tohid231
20-09-2016, 21:36
خب همینو فور جی هم داره تا بیشتر از این

Sent from my SM-G531H using Tapatalk
درسته، بیشتر از اینم میشه، ولی زیاد پایداری نداره

hadibahal
21-09-2016, 00:10
سلام داداش ممنون، سرعتت بیشتر از این نمیشه؟ منم ارومیه هستم میخوام بگیرم محله مافی

والا سرعت كمي نيست خيلي از سرعت ها ADSL سر تر هست به نظر من بالا ١٠ مگابايت خوب

hadibahal
21-09-2016, 00:14

واقعا سرعتش خيلي خوبه از ADSL خيلي بهتر هست

tohid231
21-09-2016, 09:38
والا سرعت كمي نيست خيلي از سرعت ها ADSL سر تر هست به نظر من بالا ١٠ مگابايت خوب
چون تو تهران و مشهد حتی قم تست سرعت گذاشتن خیلی بیشتر از این هست، نمیدونم تو ارومیه چرا کمه

baren
21-09-2016, 14:32
الان بدبختی ما رو ببین
ایرانسل 4.5g رو تست کرده و احتمالا چند ماه دیگه عمومی می کنه. خب الان بریم td-lte بگیریم؟ کلی هزینه بعدش دوباره برای 4.5 هزینه؟

Le0nard0
21-09-2016, 18:03

تهرانی؟ سرعت و پینگت چطوره؟

Electronic-Arts
21-09-2016, 19:01
الان بدبختی ما رو ببین
ایرانسل 4.5g رو تست کرده و احتمالا چند ماه دیگه عمومی می کنه. خب الان بریم td-lte بگیریم؟ کلی هزینه بعدش دوباره برای 4.5 هزینه؟
اصلا میدونی 4.5G چی هست ؟ ادغام فرکانس های موجود 4G با هم هست که از سرعت جفت فرکانس ها استفاده کنه نه یه سرویس دیگه
در حال حاضر هم مودم های 4G توی ایران قابلیت ادغام فرکانس ها رو ندارن مگر این که از چین مودم بخرید که بتونید استفاده کنید وگرنه همش با گوشی میشه دوال کریر

baren
22-09-2016, 00:52
اصلا میدونی 4.5G چی هست ؟ ادغام فرکانس های موجود 4G با هم هست که از سرعت جفت فرکانس ها استفاده کنه نه یه سرویس دیگه
در حال حاضر هم مودم های 4G توی ایران قابلیت ادغام فرکانس ها رو ندارن مگر این که از چین مودم بخرید که بتونید استفاده کنید وگرنه همش با گوشی میشه دوال کریر
حالا چرا اینقدر خشن.
میدونستم سوال نمیکردم

m_amin
22-09-2016, 01:32
تهرانی؟ سرعت و پینگت چطوره؟

اره تهران
سرعت كه خوبه ٣٥ مگابيت اينطورا هست اكثرا بين ٣٠ تا ٣٨ مگابيت هست
پينگ هم خوبه مثلا از سرور المان ١١٠-١١٥ هست

amirbrad
22-09-2016, 11:01
اره تهران

شما کجای تهران این کیفیت و تست کردید؟ قطعی نداره؟ سرعت و پینگ نوسان نداره؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

Le0nard0
22-09-2016, 13:18
اره تهران

اگه اینطوری باشه مخصوصا پینگش خیلی عالیه . از اول هم معلوم بود که مزیت tdlte ایرانسل همین پینگ پایین و ثبات سرعتش باشه .

m_amin
22-09-2016, 17:03

اجودانيه
نه خوبه همه چي

m_amin
22-09-2016, 17:22

اجودانيه
نه خوبه همه چي

tak2750
23-09-2016, 11:39
سلام
به نظر دوستان و متخصصین ایا می تونیم امیدوار باشیم که در اینده نزدیک گوشی های موبایل هم از این فرکانس 3500 پشتیبانی کنند و دیگه نیازی به خرید مودم از ایرانسل نباشه ؟

ak313
23-09-2016, 12:50
فکر نمی کنم خبری از این فرکانس روی گوشی بشه احتمالا یه ساعته کل باتریو خالی کنه

Masoud 206-16v
25-09-2016, 11:51
سلام دوستان ی سوال داشتم
من تا چند روز دیگه ی سفر کاری دارم به چین و تصمیم گرفتم مودم هووای با فرکانس 3500 بگیرم برای استفاده از اینترنت ایرانسل،کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و آیا باید حتما سیم کارت جدید بگیرم یا همین سیم کارت ایرانسل که باهاش 4جی استفاده میکنیم هم میشه.الان ی سیکارت ایرانسل دارم که روی مودم هووای E5271 نصبه.

7cEram

baren
25-09-2016, 12:08
سلام دوستان ی سوال داشتم
من تا چند روز دیگه ی سفر کاری دارم به چین و تصمیم گرفتم مودم هووای با فرکانس 3500 بگیرم برای استفاده از اینترنت ایرانسل،کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و آیا باید حتما سیم کارت جدید بگیرم یا همین سیم کارت ایرانسل که باهاش 4جی استفاده میکنیم هم میشه.الان ی سیکارت ایرانسل دارم که روی مودم هووای E5271 نصبه.

7cEram

اگر برایtd-lte میفرمایید که سیم کارتشو بدون مودم نمیدن.

Masoud 206-16v
25-09-2016, 12:53
اگر برایtd-lte میفرمایید که سیم کارتشو بدون مودم نمیدن.

آره همون منظورمه و پس با اين سيم كارت هاي ٤جي ايرانسل نميشه استفاده كرد حتي مودم را داشته باشيم كه فركانس ٣٥٠٠ رو دريافت كنه؟

7cEram

Armin.Computer
25-09-2016, 13:48
آره همون منظورمه و پس با اين سيم كارت هاي ٤جي ايرانسل نميشه استفاده كرد حتي مودم را داشته باشيم كه فركانس ٣٥٠٠ رو دريافت كنه؟

7cEram

پیشنهاد می کنم از خودشون بپرسید
شاید هم سیم کارت خالی رو بدن

fandak
25-09-2016, 14:18
آشنا داشته باشی ، بهت می دن . مشکلی نیست .

Lamanta
25-09-2016, 14:49
دوستان اگه کسی تلکام رفت حتما سوال کنه وضعیت TD-LTE رو توی تهران و جویا بشه که چه زمانی رسما اوکی میشه ؛ ممنون :n40:

m_amin
25-09-2016, 15:44

7cEram

من از مركز خذمات حضوري پرسيدم گفتن سيم كارت خالي نميدن چون نداريم
به اندازه مودمها بهمون سيم كارت ميدن!
حتي گفت همين سيم مارتهايي كه ميدن رو گم كنين فعلا چيزي واسه تعويض هم بهمون ابلاغ نكردن

ak313
25-09-2016, 15:52
یه روتر باند 42 43 با قیمت نجومی و نایاب

Armin.Computer
25-09-2016, 17:50
یه روتر باند 42 43 با قیمت نجومی و نایاب

اولی که زده بود 500 دلار که خیلی گرونه

m_amin
25-09-2016, 18:03
اولی که زده بود 500 دلار که خیلی گرونه

اون سايت كلا قيمتاش الكيه! شما ميتونين قيمت مودمهايي كه تو ايران هست روًبا قيمتي كه اون سايت ميزنه مقايسه كنين كمه كم دو برابر قيمت ميزنه!
واسه كسايي هست كه هيچ اطلاعاتي ندارن كه همينجوري بيان بخرن بدون اينكه از قيمت واقعي خبر داشته باشن
مثلا شما قيمت اينو ببين

زده ٣٩٠$ دلار كه تازه افر زده شده ٢٦٠ دلار كه يه چيزي نزديك ٩٠٠ هزار تومان ميشه
در صورتي مه قيمت اين مودم در بازار خودمون حدود ٤٠٠ تومن هست

Masoud 206-16v
25-09-2016, 19:21
من از مركز خذمات حضوري پرسيدم گفتن سيم كارت خالي نميدن چون نداريم
به اندازه مودمها بهمون سيم كارت ميدن!
حتي گفت همين سيم مارتهايي كه ميدن رو گم كنين فعلا چيزي واسه تعويض هم بهمون ابلاغ نكردن

ممنون از شما،فقط ي چيزي اون سيم كارت تنها روي فركانس ٣٥٠٠ مچ شدند،يعني اين سيم كارت ها فركانس ٣٥٠٠ رو نميتونن مچ بشن حتي اگر سخت افزار را داشته باشيم؟

7cEram

m_amin
25-09-2016, 20:02
ممنون از شما،فقط ي چيزي اون سيم كارت تنها روي فركانس ٣٥٠٠ مچ شدند،يعني اين سيم كارت ها فركانس ٣٥٠٠ رو نميتونن مچ بشن حتي اگر سخت افزار را داشته باشيم؟

7cEram

نميدونم ولي بچه ها قبلا تست مردند سيم كارت معموليا كار ميكنه رو مودم td kte اما سرعت خيلي پايين تر مياد از سيم مارت خودش
حالا دليلش چي هست معلوم نيست

LiveTime
25-09-2016, 21:15
تجریش. خیلی ضعیفه سیگنال، پرش هم داره. ولی در حالت دانلود حدود 2.5 الی 3 مگابایت(20-25 مگابیت)
ریسک داره گرفتنش. تصمیمش با خودته

نوکیا در حال پلنینگ تهرانه، شمال تهران مونده، منتظر باشین ، احتمالاً تا پایان ماه راه اندازی تجاری تهران اعلام میشه

Lamanta
25-09-2016, 23:23
نوکیا در حال پلنینگ تهرانه، شمال تهران مونده، منتظر باشین ، احتمالاً تا پایان ماه راه اندازی تجاری تهران اعلام میشه
از طرف شرکت شاتل ؟ خبر موثقه ؟

morypory
26-09-2016, 10:41
سلام به دوستان
امروز که مناطق تحت پوشش TD را دیدم منطقه ما کاملا تحت پوشش است ولی اصفهان جز 26 استان خدمات اینترنت ثابت نیست به نظر شما اگر ثبت نام کنم می تونم ازشون اینترنت بگیرم و کلا دوستانی که تجربه اینترنت ثابت دارند به صرفه است یا نه البته من ADSL از خود مخابرات دارم که نهایت پهنای باندم 6M است و دانلودم همیشه روی 500K ثابت بوده البته من تجربه استفاده از وایمکس ایرانسل را دارم که واقعا افتضاح بود یعنی صد رحمت به دیال آپ قدیم ممنون

m2music
26-09-2016, 12:50
مبین نت در تلکام ۲۰۱۶ از سرویس اینترنت TD-LTE خود رونمایی کرد
مبین نت در روز آغازین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۶ از سرویس جدید خود رونمایی کرد. این شرکت اعلام کرد مدتهاست در پی ارائه ی سرویس اینترنت TD-LTE است و در تلکام این فرصت را پیدا کرده که نمونه ی آزمایشی آن را با سرعت ۸۵۰ مگابیت بر ثانیه رونمایی کند. گفتنی است تجاری سازی فناوری مذکور با استفاده از مودم های مخصوص آن به کاربران اجازه خواهد داد سرعت اینترنت خود را تا ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهند.

زمان عرضه ی سرویس TD-LTE از سوی مسئولین این شرکت ابتدای آذرماه اعلام شده است. به گفته ی مسئولین شرکت مبین نت سرویس جدید این شرکت ابتدا در ۳ شهر تهران، کرج و کیش راه اندازی خواهد شد و سپس طی سه ماه، حدود ۱۰ شهر دیگر نیز در فهرست پوشش سرویس TD-LTE مبین نت قرار خواهند گرفت. گفتنی است تعداد این شهر ها قرار است ظرف ۱۷ ماه به همان ۱۲۳ شهری برسد که این شرکت هم اکنون در آنها سرویس وایمکس ارائه می کند.

پوشش شبکه ی سرویس TD-LTE مبین نت نسبت به وایمکس با ۳۰ درصد افزایش همراه خواهد بود و به این ترتیب مشکلاتی که کاربران اینترنت نیمه ثابت برای استفاده از این سرویس ممکن است با آنها دست به گریبان شوند به حداقل خواهد رسید. مبین نت امیدوار است با افزایش ۵۰ درصدی تعداد سایت های ارائه دهنده ی این سرویس، خدمات TD-LTE خود را از همان ابتدای عرضه با ۱۵ تا ۳۰ درصد پوشش بهتر در مقایسه با وایمکس ارائه دهد.

مصرف کننده ی نهایی با استفاده از مودم های TD-LTE خود قادر است به سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه برسد که برای تماشای فیلم با کیفیت بسیار خوب نیز کفایت می کند. این در حالی است که مبین نت می گوید امکان رساندن این میزان به ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه با استفاده از مودم های پیشرفته تری که بالطبع قیمت گرانتری دارند و بیشتر به درد کاربران شرکتی و سازمانی می خورد نیز قابل دستیابی است.

اینترنت TD-LTE در ایران با عنوان اینترنت نسل چهارم شناخته می شود و در حال حاضر یکی از بهترین فناوری های ارتباطی دنیاست که شرکت مبین نت مجوز و فرکانس لازم برای ارائه ی آن را سال گذشته دریافت کرد.

ak313
26-09-2016, 14:28
مبین نت در تلکام ۲۰۱۶ از سرویس اینترنت TD-LTE خود رونمایی کرد
مبین نت در روز آغازین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۶ از سرویس جدید خود رونمایی کرد. این شرکت اعلام کرد مدتهاست در پی ارائه ی سرویس اینترنت TD-LTE است و در تلکام این فرصت را پیدا کرده که نمونه ی آزمایشی آن را با سرعت ۸۵۰ مگابیت بر ثانیه رونمایی کند. گفتنی است تجاری سازی فناوری مذکور با استفاده از مودم های مخصوص آن به کاربران اجازه خواهد داد سرعت اینترنت خود را تا ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهند.

زمان عرضه ی سرویس TD-LTE از سوی مسئولین این شرکت ابتدای آذرماه اعلام شده است. به گفته ی مسئولین شرکت مبین نت سرویس جدید این شرکت ابتدا در ۳ شهر تهران، کرج و کیش راه اندازی خواهد شد و سپس طی سه ماه، حدود ۱۰ شهر دیگر نیز در فهرست پوشش سرویس TD-LTE مبین نت قرار خواهند گرفت. گفتنی است تعداد این شهر ها قرار است ظرف ۱۷ ماه به همان ۱۲۳ شهری برسد که این شرکت هم اکنون در آنها سرویس وایمکس ارائه می کند.

پوشش شبکه ی سرویس TD-LTE مبین نت نسبت به وایمکس با ۳۰ درصد افزایش همراه خواهد بود و به این ترتیب مشکلاتی که کاربران اینترنت نیمه ثابت برای استفاده از این سرویس ممکن است با آنها دست به گریبان شوند به حداقل خواهد رسید. مبین نت امیدوار است با افزایش ۵۰ درصدی تعداد سایت های ارائه دهنده ی این سرویس، خدمات TD-LTE خود را از همان ابتدای عرضه با ۱۵ تا ۳۰ درصد پوشش بهتر در مقایسه با وایمکس ارائه دهد.

مصرف کننده ی نهایی با استفاده از مودم های TD-LTE خود قادر است به سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه برسد که برای تماشای فیلم با کیفیت بسیار خوب نیز کفایت می کند. این در حالی است که مبین نت می گوید امکان رساندن این میزان به ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه با استفاده از مودم های پیشرفته تری که بالطبع قیمت گرانتری دارند و بیشتر به درد کاربران شرکتی و سازمانی می خورد نیز قابل دستیابی است.

اینترنت TD-LTE در ایران با عنوان اینترنت نسل چهارم شناخته می شود و در حال حاضر یکی از بهترین فناوری های ارتباطی دنیاست که شرکت مبین نت مجوز و فرکانس لازم برای ارائه ی آن را سال گذشته دریافت کرد.

به همین مناسبت تاپیک زیر ایجاد شد.
سرویس TD-LTE شرکت مبین نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

salazar.basiliska
26-09-2016, 18:42
سلام من یه مودم Airmaster 3000m lte مبین نت دارم . میخوام سیمکارت 4g ایرانسل رو روش استفاده کنم . یکی از دوستام موفق به اینکار شده و میگفت هیچ تنظیمی هم انجام نداده . ولی من هرکار میکنم با اینکه سیمکارت رو میشناسه ولی سیگنال دریافت نمیکنه و همش EMM State حالت not registered هست . البته بعضی وقتا اولش که مورم روشن میشه یه 5 ثانیه وصل میشه و سیگنال میگیره بعد دوباره از حالت رجیستر خارج میشه انگار پرت میشه بیرون ...
کسی راهکاری نداره ؟ واقعا قیمتا و سرعت مبین نت بدرد نمیخوره !

m_amin
26-09-2016, 19:40
سلام من یه مودم Airmaster 3000m lte مبین نت دارم . میخوام سیمکارت 4g ایرانسل رو روش استفاده کنم . یکی از دوستام موفق به اینکار شده و میگفت هیچ تنظیمی هم انجام نداده . ولی من هرکار میکنم با اینکه سیمکارت رو میشناسه ولی سیگنال دریافت نمیکنه و همش EMM State حالت not registered هست . البته بعضی وقتا اولش که مورم روشن میشه یه 5 ثانیه وصل میشه و سیگنال میگیره بعد دوباره از حالت رجیستر خارج میشه انگار پرت میشه بیرون ...
کسی راهکاری نداره ؟ واقعا قیمتا و سرعت مبین نت بدرد نمیخوره !

اين مودم به نظرم براي td lte هست به نظرم بايد سيم كارت td lte ايرانسل رو امتحان كنيد اگه بتونيد جور كنيد نه سيم كارت معمولي رو
و اينكه فكر نكنم فركانس كاري اين مودم به فركانس ايرانسل يكي باشه واسه اين كار نميكنه!

ak313
26-09-2016, 19:46
اين مودم به نظرم براي td lte هست به نظرم بايد سيم كارت td lte ايرانسل رو امتحان كنيد اگه بتونيد جور كنيد نه سيم كارت معمولي رو
و اينكه فكر نكنم فركانس كاري اين مودم به فركانس ايرانسل يكي باشه واسه اين كار نميكنه!

از نظر فرکانسی می خونه. اینم باند 42 و 43 هست مثل ایرانسل
احتمالات زیادی هست. یکیش اینه که توی شبکه td ایرانسل فقط imei های که خودشون ثبت کردن اجازه رجیستر دارن و احتمال دیگه اینه که مودم لاک مبین نت باشه. اینا نیاز به تست داره اما اگر به شبکه وصل میشه با سیگنال خوب بعد ریجکت میشه شاید همون احتمال اول قوی تر باشه.
می تونید در مورد اقداماتی که کردید و پوشش اون منطقه از نظر سیگنال باند 42 بیشتر توضیح بدید.
اون دوستتون تونسته از اینترنت استفاده کند؟

salazar.basiliska
27-09-2016, 11:49
از نظر فرکانسی می خونه. اینم باند 42 و 43 هست مثل ایرانسل
احتمالات زیادی هست. یکیش اینه که توی شبکه td ایرانسل فقط imei های که خودشون ثبت کردن اجازه رجیستر دارن و احتمال دیگه اینه که مودم لاک مبین نت باشه. اینا نیاز به تست داره اما اگر به شبکه وصل میشه با سیگنال خوب بعد ریجکت میشه شاید همون احتمال اول قوی تر باشه.
می تونید در مورد اقداماتی که کردید و پوشش اون منطقه از نظر سیگنال باند 42 بیشتر توضیح بدید.
اون دوستتون تونسته از اینترنت استفاده کند؟

بله دوستم کامل تونسته استفاده کنه . آنتن دهی همون سیمکارت روی گوشی هم عالی هست ...

ak313
27-09-2016, 12:52
بله دوستم کامل تونسته استفاده کنه . آنتن دهی همون سیمکارت روی گوشی هم عالی هست ...

اخه روی گوشی چه ربطی به این مودم داره. این مودم فقط 3400-3600 رو ساپرت می کنه و گوشی 1800 2600 رو. نکنه شما می خواهی با این مودم به 4 جی اف دی دی 1800 و 2600 وصل بشی؟

iDownload & iGame
27-09-2016, 13:53
مودم جدید TD-LTE ایرانسل:

Masoud 206-16v
27-09-2016, 14:08
مودم جدید TD-LTE ایرانسل:

سلام
اطلاعاتي از سازنده و مشخصات اين مودم داريد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

iDownload & iGame
27-09-2016, 16:58
سلام
اطلاعاتي از سازنده و مشخصات اين مودم داريد؟

سلام،
این مودم تو نمایشگاه تلکام بود که با 20% تخفیف بقیمت 280 تومن ارائه می شد. کارشناسی که اونجا بود می گفت ساخت هواوی هست ولی هیچ کجاش آرم هواوی نداشت!

ak313
27-09-2016, 17:13
دوستانی که تلکام رفتند، نپرسیدند آیا قراره که سیم تی دی رو جدا بفروشن یا نه؟

Click 1
27-09-2016, 17:46
اگر مال هواوی هست که خیلی خوبه ولی چرا تو سایت نیست ؟ :n27:

baren
27-09-2016, 18:48
تلکام تا فرداست؟
یا پس فردا؟

Lamanta
27-09-2016, 19:17
تلکام تا فرداست؟
یا پس فردا؟

فردا 7 مهر

سلام،
این مودم تو نمایشگاه تلکام بود که با 20% تخفیف بقیمت 280 تومن ارائه می شد. کارشناسی که اونجا بود می گفت ساخت هواوی هست ولی هیچ کجاش آرم هواوی نداشت!
دیگه چه خدماتی در زمینه LTE ارائه میدادن ؟ برای تهرانی ها میفروختن ؟؟؟؟؟؟

iDownload & iGame
27-09-2016, 22:17
دیگه چه خدماتی در زمینه LTE ارائه میدادن ؟ برای تهرانی ها میفروختن ؟؟؟؟؟؟
سرویس های VoWiFI و VoLTE بزودی راه اندازی تجاری خواهند شد.
رو نمایی از "سیم کارت چند شماره ای" (حد اکثر تا 10 شماره (حتی شماره ترابرد شده) بر روی یک سیم کارت) که بنظرم سرویس خیلی خوب و کاربردی هست و بزودی راه اندازی میشه.
رونمایی از سیم کارت NFC.
مودم های TD-LTE برای تهرانی ها هم قابل خرید و استفاده بود و تا 1 ماه آینده در سایت ایرانسل جزو شهرهای تحت پوشش اطلاع رسانی خواهد شد.
گوشی موبایل 2 سیم کارته با برند MTN با پشتیبانی از فورجی بهمراه سیم کارت فورجی، 6 گیگ اینترنت هدیه 3 ماهه و 18 ماه گارانتی بقیمت 360 هزار تومن نیز فروخته میشد!

karname
28-09-2016, 14:13
من الان نمایشگاه بودم. متاسفانه فقط چند تا دختر پسر گذاشتن که اطلاعات فنی اصلا ندارن.
مودم جدید ظاهرا میگن ساخت هواوی هست و ۴ تا پورت شبکه داره . پورت تلفن مثل مدل ۳۵۰ نداره
میگفتن این بهتره . چراشو خودشون نمی دونستن!
جالبه که این مودم ۳۵۰ رو هم به نام هواوی میفروختن! حتی آرم هواوی داشت در صورتی که ساخت green packet هستش!
۲۰ درصد تخفیف میدادن برای ثبت نام توی نمایشگاه هرچند همونجا تحویل نمی دن و میگن بین ۷۲ ساعت الی یک هفته
تست سرعتشون هم همونجا توی نمایشگاه حدود ۷۰ مگ بود برای دانلود و ۸ مگ برای آپلود با پینگ حدود ۲۰ به ایران
البته همه ی اپراتورها همون بغل سالن ها bts های سیارشون رو برپا کرده بودن و خوب معلوم نیست وقتی شما مودم رو بیاری خونتون سرعتش چقدر باشه!
دم سالن هم شارژ و اینترنت مجانی (یک گیگ ) میدادن که ملت صف بسته بودن !
من خودم همین مدل z6000 رو پیش ثبت نام کردم. قرار شد فردا زنگ بزنن برای پرداخت توی سایت yelo.ir . تحویل بگیرم نتیجه تستشو میزارم ان شاالله

m_amin
28-09-2016, 14:42
من الان نمایشگاه بودم. متاسفانه فقط چند تا دختر پسر گذاشتن که اطلاعات فنی اصلا ندارن.
مودم جدید ظاهرا میگن ساخت هواوی هست و ۴ تا پورت شبکه داره . پورت تلفن مثل مدل ۳۵۰ نداره
جالبه که این مودم ۳۵۰ رو هم به نام هواوی میفروختن! حتی آرم هواوی داشت در صورتی که ساخت green packet هستش!
۲۰ درصد تخفیف میدادن برای ثبت نام توی نمایشگاه هرچند همونجا تحویل نمی دن و میگن بین ۷۲ ساعت الی یک هفته
تست سرعتشون هم همونجا توی نمایشگاه حدود ۷۰ مگ بود برای دانلود و ۸ مگ برای آپلود با پینگ حدود ۲۰ به ایران
البته همه ی اپراتورها همون بغل سالن ها bts های سیارشون رو برپا کرده بودن و خوب معلوم نیست وقتی شما مودم رو بیاری خونتون سرعتش چقدر باشه!
من خودم همین مدل z6000 رو پیش ثبت نام کردم. قرار شد فردا زنگ بزنن برای پرداخت توی سایت yelo.ir . تحویل بگیرم نتیجه تستشو میزارم ان شاالله

مسلما بايد اون يكي مودم هم داشته باشي تا معلوم شه كدوم بهتره
چون تست يه دونشون چيزي نميشه ازش اثبات مرد
من با اين مودم اوليه تو تهران بالاترين تستي كه سرور داخلي گرفتم ٤١-٤٢ مگابيت بوده

amirbrad
28-09-2016, 15:26

لطفا هر وقت مودم گرفتید تست کنید هم کیفیت مودم و کاراییش ها انتن دهی و وای فای..... هم سرعت تست و اینکه کدوم محل تهران تست گرفتید.

*Forgotten*
29-09-2016, 13:58
چرا یه طرح نامحدود نمیزارن فعلا با این قیمت مودم و نبود طرح شبانه اصلا ارزشو نداره

mehban
29-09-2016, 17:27
به نظر من با اعتبار شبانه و پایداری خیلی خوبش گزینه بدی نیست. من که ناراضی نیستم

arming900
29-09-2016, 20:12
چرا یه طرح نامحدود نمیزارن فعلا با این قیمت مودم و نبود طرح شبانه اصلا ارزشو نداره

اخه نامحدود بدن که دیگه کی حجمی میخره،شبانه رو موافقم ولی میگن شبانه رو کلا میخوان جمع کنن

karname
30-09-2016, 01:09

معلوم نیست با خودشون چند چند هستن!
الان از ایرانسل برای تکمیل ثبت نام تماس گرفتن، اصلا طرف نمی دونست z6000 چی هست!
بعد میگه خوب فرقش چیه؟ شما می دونی؟ من باید به اینا توضیح می دادم
آخرش اپراتورشون قرار شد با مدیرش چک کنه و خبر بده
یک ساعت بعد زنگ زد که این مودم رو فعلا فروش نداریم! شما همون dt350 رو میتونی بگیری فقط
فقط هم تا شنبه میتونی از تخفیف نمایشگاه استفاده کنی!
آخرش مارو مجبور کردن همون مودم قبلی رو بخریم!
حتی قیمت و امکانات z6000 رو هم اپراتورهای خود ایرانسل نمی دونستن چی هست! از من می پرسیدن!

m_amin
30-09-2016, 01:31
معلوم نیست با خودشون چند چند هستن!
الان از ایرانسل برای تکمیل ثبت نام تماس گرفتن، اصلا طرف نمی دونست z6000 چی هست!
بعد میگه خوب فرقش چیه؟ شما می دونی؟ من باید به اینا توضیح می دادم
آخرش اپراتورشون قرار شد با مدیرش چک کنه و خبر بده
یک ساعت بعد زنگ زد که این مودم رو فعلا فروش نداریم! شما همون dt350 رو میتونی بگیری فقط
فقط هم تا شنبه میتونی از تخفیف نمایشگاه استفاده کنی!
آخرش مارو مجبور کردن همون مودم قبلی رو بخریم!
حتی قیمت و امکانات z6000 رو هم اپراتورهای خود ایرانسل نمی دونستن چی هست! از من می پرسیدن!

پس اونو نشون ميدن بعد اينو ميدن ملت[emoji16]

karname
30-09-2016, 10:09
پس اونو نشون ميدن بعد اينو ميدن ملت[emoji16]

بله! به من z6000 رو نشون دادن، حتی فرمی هم که خودشون برام پر کردن برای z6000 بود . این اپراتور میگفت فقط شما تنها هم نیستی. ظاهرا خیلی های دیگه هم z6000 رو میخواستن! ولی به همه dt350 میدیم!

karname
30-09-2016, 14:50
معلوم نیست توی این شرکت چه خبره!
باز الان با من تماس گرفتن که شما ثبت نام نکردی و مودم z6000 رو هم هنوز فروش نداریم! میگم آقا من دیشب پول ریختم شماره سند رو هم همکارتون یاداشت کرده، بعد کلی چک کردن میگه آره دوشنبه میرسه دستتون!
میگن شما قبل از اینکه پول بگیرین میگید شنبه میرسی حالا میگید دوشنبه! میگه فروشمون بالا بوده، نمی رسیم زودتر تحویل بدیم!
واقعا بی کفایتن!

m_amin
30-09-2016, 15:46
باز الان با من تماس گرفتن که شما ثبت نام نکردی و مودم z6000 رو هم هنوز فروش نداریم! میگم آقا من دیشب پول ریختم شماره سند رو هم همکارتون یاداشت کرده، بعد کلی چک کردن میگه آره دوشنبه میرسه دستتون!
میگن شما قبل از اینکه پول بگیرین میگید شنبه میرسی حالا میگید دوشنبه! میگه فروشمون بالا بوده، نمی رسیم زودتر تحویل بدیم!
واقعا بی کفایتن!

كلا از پشت تلفن ثبت نام نكنيد بهتره
هميشه حضوري باشه پول ميدين مودم رو بگيرين
اينا هر دفعه كارشون همينه
كلا مشتري درجه آخر اهميت هست

Mohsen_mzh
30-09-2016, 21:08
واقعا بی کفایتن!
آقا من جای شما بودم سفارشم رو تغییر نمیدادم. عملا کلاهبرداریه این، غیر از این مشتری هم گلابی فرض کردن.
سفارش رو کنسل میکردی شما (با چند فحش ملایم!) و بعد با سفارش دیگه اون مودم dt350 رو تهیه میکردی در صورت نیاز.
خیلی زشته اگر واقعا ماجرا همینه که تعریف کردید

Lamanta
01-10-2016, 01:20
شرکت ایرانسل روز شنبه ١٠ مهرماه ٩۵ مثل هر سال کنفرانس خبری خود را برگزار می‌کند و گزارش جامعی را به مردم و رسانه‌ها ارائه می‌دهد.
اما این نشست امسال همزمان با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رونمایی از خدمات و محصولات جدید این شرکت همراه خواهد بود.
در این مراسم هم‌چون سال قبل مدیرعامل ایرانسل گزارشی از فعالیت‌های جدید ایرانسل به وزیر ارتباطات و فناواری اطلاعات ارائه می‌دهد و با حضور محمود واعظی خدمات و محصولات جدید ایرانسل رونمایی خواهد شد.
همچون سال‌های گذشته امسال نیز علیرضا قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسسل در نشست خبری سالانه این شرکت به سئوالات خبرنگاران پاسخ می‌دهد.ایرانسل به تازگی فناوی‌هایی چون تماس بر روی LTE با نام VoLTE و خدمات تماس بر روی شبکه بی‌سیم با نام VoWiFi را آزمایش کرده و فناوری TDD-LTE خود را در بیش از ٢۵ شهر به مردم ارائه داده است.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

karname
01-10-2016, 13:44
از پشت تلفن ثبت نام نکرده بودم! نمایشگاه حضوری ثبت نام کرده بودم! اونجا هم مودم z6000 رو نشون میدادن و برای اون ثبت نام می کردن . فقط برای واریز وجه و تکمیل ثبت نام تماس گرفتن (موقع ثبت نام توی نمایشگاه وجه دریافت نمیشد) و اونجا مودم رو عوض کردن

آقا من جای شما بودم سفارشم رو تغییر نمیدادم. عملا کلاهبرداریه این، غیر از این مشتری هم گلابی فرض کردن.
سفارش رو کنسل میکردی شما (با چند فحش ملایم!) و بعد با سفارش دیگه اون مودم dt350 رو تهیه میکردی در صورت نیاز.
سفارش من توی نمایشگاه بوه و اگر کنسل میکردم ۲۰٪ تخفیفش رو از دست می دادم

mehrdad_ati
01-10-2016, 23:52
امروز مدیرعامل ایرانسل گفت مودم td-lte از نوع outdoor تا دو هفته ی دیگه واسه فروش عرضه میشه . باید چیز جالبی باشه

ak313
02-10-2016, 19:39
کسی تاحالا سیم کارت تی دی دی رو روی این مودم زیر تست نکرده.
سیم اف دی دی ده ثانیه کانکت میشه بعد دیسکانکت می مونه

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتصال اولیه برای چند ثانیه

حالت ماندگار

karname
03-10-2016, 16:29
چهارشنبه هفته پیش نمایشگاه مودم Z6000 رو ثبت نام کردم، پنجشنبه برای تکمیل وجه تماس گرفتن و توی همون مکالمه اینترنتی پول رو بهشون دادم، به جای شنبه ، یک شنبه مودم رو تحویل دادن، تا الان (ساعت ۴ و نیم دوشنبه) هم هنوز سیم کارت رو فعال نکردن!
اپراتورهاشم بوق بوقن! همچین توی سایتش زده راه اندازی سریع! خوب الان adsl که سریعتر رانژه میشه! حتی من یک دفعه از مخابرات گرفتم (مشهد) کمتر از یک ساعته رانژه شد!

mehban
03-10-2016, 18:29
سلام. عکس میگیرین؟

komail7
03-10-2016, 19:20
سلام
دوستان مودم outdoor که بالا اشاره شد رو کسی خبر داره کی قراره فروش انجام بشه؟

----------------

شهر قزوین کسی تست کرده این نوع اینترنت رو؟

amirbrad
04-10-2016, 19:16
این اس ام اس الان برام اومد

مشترک گرامی، آخرین نسل اینترنت ثابت (TDLTE) با ثبت سرعت 400 مگابیت بر ثانیه با حضور وزیر محترم ارتباطات در 49شهر و تمامی مراکز استانها افتتاح شد. مناطق تحت پوشش و نحوه ثبت سفارش را در وبسایت ایرانسل ببینید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتا
ثبت سرعت برامون مهم نیست چقدر تضمین میکنن سرعت خونگی که پایین تر نیاد ضمن اینکه پوشش خوب باشه و مودم خوب با قیمت مناسب بدن از همه مهم تر حجم ارزون و مناسب که بشه استفاده کرد.

حیزون
04-10-2016, 19:29
دوستان تو قسمت خرید بسته که نوشته از 2 تا 8 صبح رایگان هست یعنی هیچی حساب نمیشه همین td lte ایرانسل ؟ یا بسته جدا داره ؟

من خونمون رو چک کردم تحت پوشش اون رنگ بنفش نسل 4 ثابت بود ولی الان گرفتم یه دونه آنتن هم نمیده باید بزارم بیرون از خونه تا حداکثر یه دونه آنتن بده , خونه ما اصلا وسط اون منطقه تحت پوشش بود ولی دریغ از سیگنال ! من الان چکار کنم با 707 تماس گرفتم میگن همین خوبه

amirbrad
04-10-2016, 20:08
دوستان تو قسمت خرید بسته که نوشته از 2 تا 8 صبح رایگان هست یعنی هیچی حساب نمیشه همین td lte ایرانسل ؟ یا بسته جدا داره ؟

من خونمون رو چک کردم تحت پوشش اون رنگ بنفش نسل 4 ثابت بود ولی الان گرفتم یه دونه آنتن هم نمیده باید بزارم بیرون از خونه تا حداکثر یه دونه آنتن بده , خونه ما اصلا وسط اون منطقه تحت پوشش بود ولی دریغ از سیگنال ! من الان چکار کنم با 707 تماس گرفتم میگن همین خوبه

اگر تو قسمت td lte نوشته رایگان که جز همون بسته خریداریتون هستش. متاسفانه اینطور که شما میگید مثل fd lte باید صبر کرد نوبتی پوشش خوب کنن و نقشه ایراد داره، متاسفانه شانسیه تا نخریم معلوم نمیشه که پوشش داره یا نه و مثل fd lte نیست جون اونو میشه با گوشی و یا اکثر مودم ها تست کرد اما فرکانس نت ثابت ایرانسل فقط رو مودم خودش هست و ممکنه مثل شما پول بگیرن اما نشه استفاده کرد، شما به 195 شکایت کن که هزینه کردی تو نقشه هم پوشش داره عکسشو بفرست و بگو ولی انتن نمیده. خبرشو اینجا بگید ضمن اینکه شما کدوم شهر و محله هستید؟

ak313
04-10-2016, 20:28

خوب دانلودت چقدره؟
اکثرا سیگنال ها حدود 90 یا 95 آر اس آر پی هست . برای شما چقدره؟ یه عکس از صفحه سیگنال به شکل کامل بزارید

karname
04-10-2016, 23:49
آقا گول این کلاهبردارها رو نخورید! حداقل فعلا دست نگه دارید!
من گول اینا رو خوردم توی نمایشگاه ثبت نام کردم . به جای مودم z6000 این مودم آشغال dt350 رو دادن. واقعا نسبت به امکاناتی که داره ۳۰۰ تومان (تازه با تخفیف گرفتم) نمی ارزه!
بماند که با تاخیر تحویل دادن و یک روز فقط الاف بودم تا سیم کارت فعال بشه! تازه کلی به ۶۰۰ زنگ زدم و اصلا اپراتورهاش پاسخگو نیستن! زرنگ هم شدن، وقتی میبینن عصبانی هستی، قطع نمی کنن که هم برات پول بیوفته و هم اینکه تو نظر سنجی به اپراتور امتیاز منفی ندی! آخرش هم از ۶۰۰ نتیجه نگرفتم تا بعد از گذشت یک روز سیم کارت تازه فعال شد. بعد توی برنامه ایرانسل من که میخواستم شماره رو اضافه کنم، ایمیل یکی دیگه رو نشون میداد! باز به ۶۰۰ زنگ زدم و کلی توضیح (بعد از ۴ بار تماس گرفتن و هربار بعد ۴ دقیقه انتظار و موقع وصل شدن به اپراتور قطع میشد.) دادم که ایمیل رو اشتباه وارد کردید و اپراتورشون هم ثبت کرد. آخرم بعد چند ساعت تغییری حاصل نشد. اینبار به ۷۰۷ زنگ زدم و بعد از ده دقیقه توضیح دادن و الافی، ایمیل رو برام تصحیح کردن و بسته خریدم. جالبه که خود سیم کارت حدود ۲۰ هزار تومان شارژ داشت ولی نمیشد با شارژش بسته خرید! باید حتما بسته رو اینترنتی از توی سایت میخریدم! به طرف میگم سرعت و آنتن دهی اصلا اون چیزی نیست که شما تبلیغش رو کردین میگه شما الان بسته نداری، بسته بخر درست میشه! میگم آخه چه ربطی داره!
مودم رو فعلا دوجا توی تهران تست کردم. جالبه که هر دو جایی که تست کردم روز اولی که ایرانسل اینترنت ثابتش رو معرفی کرد و هنوز تهران تحت پوشش نبودن (نقشه پوشش فقط شامل چند محدوده بود) این دو مکان تحت پوشش بودن! یعنی از همون روز اول این دو منطقه باید آنتن دهی می داشتن. الان که کل تهران رو کنترات پوشش دادن!
اول توی دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف. با اینکه توی طبقه هشتم تست کردم و ساختمان بلند هم اطراف نیست (به نسبت طبقه هشت) ولی پوشش افتضاح بود. سرعت به زور به ۸ مگ می رسید. تازه اونم در بهترین شرایط (بیرون پنجره، داخل پنجره، رو میز با فاصله نزدیک به پنجره و دور از پنجره رو تست کردم)
مکان دوم هم خونه بود که نزدیک اتوبان جناح هستیم. از پنجره های یک طرف خونه که اصلا آنتن نمی ده و هیچی پیدا نمی کنه بعد چند دقیقه میره روی حالت وایمکس و کلا گیر میکنه روش! ساختمان بلند هم اطراف تقریبا نداریم
از سمت دیگه هم به زور آنتن می ده و سرعت بین ۳ تا نزدیک ۱۶ مگ نوسان داره!
با اینکه مودم رو در بهترین نقطه ای که آنتن میداد ثابت کردم ولی اصلا اون ثباتی رو که تبلیغش رو می کردن نداره! پینگ هم هر از گاهی (نه زیاد) بالا میره.
کاری به گرون فروشی و دزدی های دیگه مبین نت و رایتل ندارم ولی خداییش این دو تا توی نقشه پوشش شون از همون اول پوشش رو به صورت نسبتا واقعی تری مشخص کردن. حتی پوشش داخلی و خارجی رو تفکیک کردن . شما حتی از روی منطقه های تحت پوشش می تونی حدودی مکان دکل رو مشخص کنی . حالا این ایرانسل کلاهبردار چه کار کرده؟! اومده کل شهر ها رو تا جایی که دلش می خواد رنگ کرده! نه تمایزی بین پوشش داخلی و خارجی مشخص کرده و نه نقاط کور! مثل این بچه های ۲ ساله که موقع نقاشی کل ورق رو با یک رنگ نقاشی می کشن!
تقریبا کل تبلیغاتشون برای من یکی که دروغ درآمد. نه اون سرعت و پایداری که میگفتن داره و نه راه اندازی سریع (راه اندازی بعد از ۶ روز از زمان ثبت نام اونم توی نمایشگاه!) . الکی هم برای یک مودم درپیتی اسباب بازی باید این همه پول بدی
همین الان با سیم کارت FDD ایرانسل و رایتل و مودم MR7350 هم سرعت بهتری دارم و هم پایداری مشابه. ضمن اینکه این همه معطلی و هزینه اضافه هم نداره . محدود به ایرانسل هم نیستم!

حیزون
05-10-2016, 00:08
خوب دانلودت چقدره؟
اکثرا سیگنال ها حدود 90 یا 95 آر اس آر پی هست . برای شما چقدره؟ یه عکس از صفحه سیگنال به شکل کامل بزارید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلودم حدود 14-15 مگ هست بالا ترم میره تا بیست و خوردی ولی من میخواستم بخرم نمایندگی ایرانسل میگفت این پینگ زیر 100 داره ما خودمون تست کردیم. من تست کردم پینگ من بالای 100 هست.

بعد هم به 707 گفتم اقا تو این تبلیغ ایرانسل یه عکس از این اقای دزفولی انداخته با پروژکتور اسپید تست چسبونده بود به ته .. یعنی بالای 100 مگ بود سرعت میگفت استاندارد سرعت تی دی ال تی ای 4-5 مگ هست شما که 14 مگ داری باید کلا تم بندازی هوا !

karname
05-10-2016, 00:14

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلودم حدود 14-15 مگ هست بالا ترم میره تا بیست و خوردی ولی من میخواستم بخرم نمایندگی ایرانسل میگفت این پینگ زیر 100 داره ما خودمون تست کردیم. من تست کردم پینگ من بالای 100 هست.

بعد هم به 707 گفتم اقا تو این تبلیغ ایرانسل یه عکس از این اقای دزفولی انداخته با پروژکتور اسپید تست چسبونده بود به ته .. یعنی بالای 100 مگ بود سرعت میگفت استاندارد سرعت تی دی ال تی ای 4-5 مگ هست شما که 14 مگ داری باید کلا تم بندازی هوا !
اون تست سرعتشون که کلاهبرداری محضه! اصلا باور نکنید! توی همین نمایشگاه تلکام هم توی چند نقطه مودم های TD شون رو گذاشته بودن و کامپیوترهاشون رو هم به مانیتورهای بزرگ وصل کرده بودن و دائم روشون اسپید تست میگرفتن که مردم رو ترغیب کنن که این سرعتش بالاست. معمولا بالای ۷۵ مگ بود. آنتن مودم ها هم پر بود! البته بقل سالن یک دونه BTS سیار روی یک ماشین نصب بود! خوب این معنیش چیه؟! چیزی جز دروغ و کلاهبرداری!
منم الان وضعیت سیگنالم تقریبا مثل شماست و اصلا راضی نیستم. پینگ منم یک چیزی حدود ۱۲۰ هست!
ضمنا یادم شد در پست قبلی بگم، اینا توی کاتالوگهاشون تبلیغ کردن که این از تونل لایه ۲ و ۳ و GRE پشتیبانی می کنه ولی من به L2TP سرور ایران هم نتونستم باهاش وصل بشم و خودشون هم قبول دارن!
کلا برام اثبات شده ایرانسل دروغگویی بیش نیست!

حیزون
05-10-2016, 00:14
اگر تو قسمت td lte نوشته رایگان که جز همون بسته خریداریتون هستش. متاسفانه اینطور که شما میگید مثل fd lte باید صبر کرد نوبتی پوشش خوب کنن و نقشه ایراد داره، متاسفانه شانسیه تا نخریم معلوم نمیشه که پوشش داره یا نه و مثل fd lte نیست جون اونو میشه با گوشی و یا اکثر مودم ها تست کرد اما فرکانس نت ثابت ایرانسل فقط رو مودم خودش هست و ممکنه مثل شما پول بگیرن اما نشه استفاده کرد، شما به 195 شکایت کن که هزینه کردی تو نقشه هم پوشش داره عکسشو بفرست و بگو ولی انتن نمیده. خبرشو اینجا بگید ضمن اینکه شما کدوم شهر و محله هستید؟

یعنی از ساعت 2 تا 8 اگه قندشکن هم طرف بزنه هیچی از حساب اش کسر نمیشه ؟!
195 یه بار برای ای دی اس ال زنگ زدم طرف عصبانی بود یه چیزی همش طلب داشت از این حکومتی ها ادم اصلا نمیخاد برخورد داشته باشه چه برسه بخاد پشت تلفن کل کل کنه باهاشون

من مرکز استان یکی از همین استان هایی هستم که اینا میگن راه انداختن , کرمان , محله مون هم درست وسط همون محدوده ی بنفش پوشش

میگم دوست گرامی نمایندگی میگفت دو تا آنتن میده پینگش زیر 100 هست و سرعت دانلود هم بالای 20 ! من هیچ کدوم از این ها رو ندارم الان , کل کامپیوترم رو با میزش جا به جا کردم که فقط لینو بزارم تو بالکن :n14:

حیزون
05-10-2016, 00:24
اون تست سرعتشون که کلاهبرداری محضه! اصلا باور نکنید! توی همین نمایشگاه تلکام هم توی چند نقطه مودم های TD شون رو گذاشته بودن و کامپیوترهاشون رو هم به مانیتورهای بزرگ وصل کرده بودن و دائم روشون اسپید تست میگرفتن که مردم رو ترغیب کنن که این سرعتش بالاست. معمولا بالای ۷۵ مگ بود. آنتن مودم ها هم پر بود! البته بقل سالن یک دونه BTS سیار روی یک ماشین نصب بود! خوب این معنیش چیه؟! چیزی جز دروغ و کلاهبرداری!
منم الان وضعیت سیگنالم تقریبا مثل شماست و اصلا راضی نیستم. پینگ منم یک چیزی حدود ۱۲۰ هست!
ضمنا یادم شد در پست قبلی بگم، اینا توی کاتالوگهاشون تبلیغ کردن که این از تونل لایه ۲ و ۳ و GRE پشتیبانی می کنه ولی من به L2TP سرور ایران هم نتونستم باهاش وصل بشم و خودشون هم قبول دارن!
کلا برام اثبات شده ایرانسل دروغگویی بیش نیست!

بله دوست گرامی من حرف شما را کاملا قبول دارم !

این مودم dt350 هواوی که چین ساخته برای اینا قیمت ساختش برای چین دو قرونم تموم نمیشه ! شبیه اسباب بازی های دهه ی 70 میلادی هست که دو تا چراغم داره .. ولی من خوب به سرعت و پینگ پایین احتیاج داشتم نقشه پوشش ایرانسل هم نگاه کردم دیدم خونه ی ما تحت پوشش هست گفتم حتما یه چیزی مثل وایمکس هست با سرعت بهتر .. خلاصه من دوباره خر شدم و یکی دیگه از پروژه های رونمایی شده ایرانسل رو پول دادم خریدم البته الحق و النصاف اگه فول آنتن بده سرعتش خوبه تو یکی از همین سایت ها عکس مدیر عامل ایرانسل رو امداخته بود که سرعت تو اتوکلا به ته چسبیده بود ! اگه این طور باشه بد نیست چون ما 6 ماه دیگه اسباب کشی میکنیم میریم زیر پوشش 4 جی

حیزون
05-10-2016, 00:28
آقا این پورت usb رو این مودم td lte ایرانسل مال چیه ؟ من دیروز سعی کردم با یو اس بی وصل کنم به کامپیوتر نشد , تو منوی اصلی شم چیزی درباره یو اس بی نبود , تزیینی ه ؟!؟

karname
05-10-2016, 01:31

بله دوست گرامی من حرف شما را کاملا قبول دارم !

این مودم dt350 هواوی که چین ساخته برای اینا قیمت ساختش برای چین دو قرونم تموم نمیشه ! شبیه اسباب بازی های دهه ی 70 میلادی هست که دو تا چراغم داره .. ولی من خوب به سرعت و پینگ پایین احتیاج داشتم نقشه پوشش ایرانسل هم نگاه کردم دیدم خونه ی ما تحت پوشش هست گفتم حتما یه چیزی مثل وایمکس هست با سرعت بهتر .. خلاصه من دوباره خر شدم و یکی دیگه از پروژه های رونمایی شده ایرانسل رو پول دادم خریدم البته الحق و النصاف اگه فول آنتن بده سرعتش خوبه تو یکی از همین سایت ها عکس مدیر عامل ایرانسل رو امداخته بود که سرعت تو اتوکلا به ته چسبیده بود ! اگه این طور باشه بد نیست چون ما 6 ماه دیگه اسباب کشی میکنیم میریم زیر پوشش 4 جی
مودم رو که هواوی نساخته! ساخت یک شرکت مجهول الهویه به اسم گرین پکت هست! البته جالبه توی نمایشگاه همین سفیدها رو هم میگفتن هواوی ساخته دروغگوها!
قضیه تست مدیرعامل ایرانسل هم که گفتم دروغی بیش نیست! چه با نزدیک کردن یک BTS سیار و تست داخل شبکه و چه با دستکاری DNS و انجام تست به صورت لوکال میشه سرعت گیگابیتی هم تست کرد!
کافیه یکم شبکه بلد باشی، با تغییر DNS سرور ایرانسل به لوکال هاست کامپیوتر خودت میتونی به راحتی اسپید تست رو دور بزنی، بعد اونوقت تست شبکه نسل ۵ هم بگیری! (همین کاری که ایرانسل میکنه)

alopio
05-10-2016, 01:53
سلام
من ساکن غرب تهرانم و 29 شهریور مودم رو گرفتم و 1 مهر سیمکارتم فعال شد و خلاصه از اون موقع تا امروز نتونستم ازش سیگنالی بگیرم تا اینکه سا ام اس ایرانسل رو امروز دیدم و دوباره سریع مودم رو که بسته بندی کرده بودم برای مرجوع کردن به ایرانسل باز کردم و به برق زدم و دیدم که بعله سیگنال اومد و سریع زدم به کامپیوتر و ....
بسیار خوشحال بودم.زیرا تا حالا تجربه ی سرعت بالا رو نداشتم و چون تا حالا با ADSL کار میکردم سرعتم بیشتر از 300 نرفته بود.ولی جالب بود من با یک خط آنتن مودم با سرعت 3 مگابایت (دقت کنید بایت نه بیت) دانلود میکردم.مودم رو کمی جا به جا کردم و دیدم دوتا خط آنتن داره و ایندفعه سرعتم رفت روی 4 مگابایت.توی تنظیمات که رفتم دیدم که Link Quality من روی 5 درصد هستش و در واقع آنتن من خیلی کمه.(روی 10 دسی بل که قرمز بود) با کمی جا به جا کردن تونستم به عدد 17 دسی بل برسم و جالب اینه که پس از رد شدن 15 دسی بل Link Quality سبز میشه و ایندفعه یک تست گرفتم و دیدم که بعللللللللله سرعتم رفت روی 8 مگابایت (بازهم دقت کنید بایت نه بیت).
ولی چه فایده من مودم رو روی هوا نگه داشته بودم دستم داشت میشکست.دیگه یه جایی روی میزم پیدا کردم و تا 14 دسی بل کیفیت سیگنال گرفتم و الانم سرعتم روی 4 مگ هست.این هم تجربه ی من.ولی به نظر من چیز خوبیه این طرح ایرانسل.

mohammad_87
05-10-2016, 04:14
سلام
امروز که این sms ایرانسل به دستم رسید من اول دوباره نقشه رو چک کردم و دیدم مطابق نقشه در وضعیت خوبی از پوشش دهی هستیم اما زنگ زدم به 600 میگه هنوز تهران قابل ارائه نیست!
الان برای تهران میشه گرفت یا نه؟

ak313
05-10-2016, 08:39

خوب مودم که وای فای داره، بگرد یه جای بهتر پیدا کنه، البته اگر خانواده نمیگن دیوانه شده رفته زیر هود!
چه مصیبتی داریم با این سیگنال پیدا کردن

Mohsen_mzh
05-10-2016, 21:02
چطوری طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنم؟ با برنامه ایرانسل من که ارور میده. تو حساب کاربری سایت ایرانسل هم میرم قسمت تغییر تعرفه همچین چیزی نداره

kraiof3
05-10-2016, 21:52
چطوری طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنم؟ با برنامه ایرانسل من که ارور میده. تو حساب کاربری سایت ایرانسل هم میرم قسمت تغییر تعرفه همچین چیزی نداره
همین الان تست کردم اروری نداد
ویرایش:خدا خیرت نده:|
میخوام برگردم رو طرح قبلی failed میاد:|

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

srx190d
05-10-2016, 22:07
از قسمت تغيير طرح تعرفه برين

Mohsen_mzh
05-10-2016, 22:25
همین الان تست کردم اروری نداد
ویرایش:خدا خیرت نده:|
میخوام برگردم رو طرح قبلی failed میاد:|

td رو میگما. سیم کارت معمولی میشه برای منم.
اگر روی td فعال کردی چرا میخوای غیرفعال کنی دیگه؟ مگه آزاد حساب می کنی؟!:n29:

از قسمت تغيير طرح تعرفه برين

نداره

tohid231
07-10-2016, 12:22
سلام
مودم Z6000 رو تو سایت یلو برای فروش گذاشتن ، از دوستان کسی گرفته این مودمو؟

fragari
07-10-2016, 19:56
اگر بخوایم حجم اضافه بخریم هر گیگ رو چند میدن؟
بسته‌های حجم بالاتر هم میشه خرید؟ مثلا ۲۰ گیگ ۵۰ گیگ و ۱۰۰ گیگ حجم قیمتاش چقدره؟

SAeedBaa
07-10-2016, 20:03
اگر بخوایم حجم اضافه بخریم هر گیگ رو چند میدن؟
بسته‌های حجم بالاتر هم میشه خرید؟ مثلا ۲۰ گیگ ۵۰ گیگ و ۱۰۰ گیگ حجم قیمتاش چقدره؟

فعلا نمیشه حجم اضافه خرید

بسته ها رو هم میتونید از لینک پایین ببینید

fandak
08-10-2016, 15:42
احتمال جمع‌آوری مودم‌های وایمکس ایرانسل برای جایگزینی TD-LTE

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی درباره احتمال جمع‌آوری مودم‌های وایمکس و جایگزینی آن با دستگاه‌های TD-LTE گفت: فعلا روی این موضوع در حال فکر کردن هستیم تا نهایتا مودم‌های وایمکس را با همان قیمت فروخته شده جمع‌آوری کنیم.
ارائه فناوری نسل چهارم ثابت (TD-LTE) پس از برگزاری مزایده فرکانسی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برای اولین بار در کشور کلید خورد.یکی از شرکت‌های (کنسرسیوم‌ها) موفق به اخذ باند فرکانسی مورد نیاز ارائه خدمات این نسل، اپراتور دوم موبایل بود که به سرعت سرویس مذکور را بر بستر شبکه از قبل پیاده شده وایمکس، توسعه بخشید.اینترنت نسل چهارم ثابت در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت است و اگر در حال حاضر از اینترنت ADSL استفاده می‌کنید ولی از کیفیت خدمات ارائه شده رضایت ندارید یا اگر در منطقه زندگی شما پورت خالی برای ارائه خدمات اینترنت ثابت وجود ندارد، اینترنت سرویس می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما باشد.از جمله مزیت‌های این فناوری پایداری بالای سرویس در آپلود و دانلود، مودم‌های مبتنی بر سیم‌کارت، امکان ارائه سرویس با سرعت بیشتر در قالب بسته‌هایی با حجم بالاتر مناسب برای مصارف خانگی و شرکتی، عدم نیاز به خط تلفن ثابت برای راه‌اندازی سرویس، سهولت در جابجایی مودم و امکان استفاده در تمامی مناطق تحت پوشش، شبکه بهینه و با کیفیت بالاتر و راه‌اندازی سریع سرویس است.در حالیکه مدیر ایرانسل معتقد است تا رقبای دارنده مجوز برای ارائه خدمات مبتنی بر این فناوری به خود بجنبند تمام مشترکان و متقاضیان فناوری مذکور را جمع می‌کنیم؛ اما این سوال پیش می‌آید که تکلیف مشترکان وایمکس این اپراتور برای استفاده از آخرین نسل اینترنت ثابت چه می‌شود؟علیرضا قلمبر دزفولی در پاسخ به این سوال، بحث سرعت عمل در توسعه شبکه را پیش کشید و گفت: تصورم این هست که چون بک گراند شبکه دیتا هیچ اپراتوری به اندازه ما نیست و علاوه بر این تجربه چند سال اخیر ما در زمینه ارائه نسل‌های سوم و چهارم ارتباطی را نیز ندارند، دارای سرمایه‌ای هستیم که در اختیار کسی نیست.مدیر عامل ایرانسل خاطر نشان کرد: اپراتورهای دیگر قادر به کسب این سرمایه نیستند و از این حیث با اطمینان خاطر به توسعه شبکه در راستای رسالت ذاتی خود و جذب مشترکان می‌رویم.وی ابراز کرد: در راستای توسعه TD-LTE و در بدو امر هم به استفاده از یک کریر (Carrier) اکتفا نکردیم و دنبال کریرهای دوم و سوم هستیم تا با مودم‌های مناسب بتوانیم امکان سرعت تا چند صد مگابیت بر ثانیه را فراهم کنیم.او با بیان اینکه زیرساخت‌های شبکه ما آماده است و در برخورد با هر تکنولوژی تنها به سمت توسعه می‌رویم، در پاسخ به سوال اولیه گفت: نهایتا داریم درباره این موضوع فکر می‌کنیم تا شاید در آینده مودم‌هایی را که قبلا به مشترکان وایمکس فروخته‌ایم با حدودی از همان قیمت فروخته شده، پس بگیریم و امکان استفاده از مودم‌های مبتنی بر تکنولوژی TD-LTE را به آنها بدهیم.قلمبر دزفولی همچنین این را هم گفت که با توسعه شبکه و نسل‌های ارتباطی، همواره مشترکان به صورت اتوماتیک و بدون هیچگونه تبلیغاتی تمایل‌شان به استفاده از خدمات و سرویس‌های بروز را نشان داده‌اند و در زمینه TD-LTE نیز همین موضوع برگرفته از تجربه چندین ساله ما، تکرار خواهد شد.

ata.royalfalcon
08-10-2016, 16:40
احتمال جمع‌آوری مودم‌های وایمکس ایرانسل برای جایگزینی TD-LTE

مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی درباره احتمال جمع‌آوری مودم‌های وایمکس و جایگزینی آن با دستگاه‌های TD-LTE گفت: فعلا روی این موضوع در حال فکر کردن هستیم تا نهایتا مودم‌های وایمکس را با همان قیمت فروخته شده جمع‌آوری کنیم.
ارائه فناوری نسل چهارم ثابت (TD-LTE) پس از برگزاری مزایده فرکانسی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، برای اولین بار در کشور کلید خورد.یکی از شرکت‌های (کنسرسیوم‌ها) موفق به اخذ باند فرکانسی مورد نیاز ارائه خدمات این نسل، اپراتور دوم موبایل بود که به سرعت سرویس مذکور را بر بستر شبکه از قبل پیاده شده وایمکس، توسعه بخشید.اینترنت نسل چهارم ثابت در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت است و اگر در حال حاضر از اینترنت ADSL استفاده می‌کنید ولی از کیفیت خدمات ارائه شده رضایت ندارید یا اگر در منطقه زندگی شما پورت خالی برای ارائه خدمات اینترنت ثابت وجود ندارد، اینترنت سرویس می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شما باشد.از جمله مزیت‌های این فناوری پایداری بالای سرویس در آپلود و دانلود، مودم‌های مبتنی بر سیم‌کارت، امکان ارائه سرویس با سرعت بیشتر در قالب بسته‌هایی با حجم بالاتر مناسب برای مصارف خانگی و شرکتی، عدم نیاز به خط تلفن ثابت برای راه‌اندازی سرویس، سهولت در جابجایی مودم و امکان استفاده در تمامی مناطق تحت پوشش، شبکه بهینه و با کیفیت بالاتر و راه‌اندازی سریع سرویس است.در حالیکه مدیر ایرانسل معتقد است تا رقبای دارنده مجوز برای ارائه خدمات مبتنی بر این فناوری به خود بجنبند تمام مشترکان و متقاضیان فناوری مذکور را جمع می‌کنیم؛ اما این سوال پیش می‌آید که تکلیف مشترکان وایمکس این اپراتور برای استفاده از آخرین نسل اینترنت ثابت چه می‌شود؟علیرضا قلمبر دزفولی در پاسخ به این سوال، بحث سرعت عمل در توسعه شبکه را پیش کشید و گفت: تصورم این هست که چون بک گراند شبکه دیتا هیچ اپراتوری به اندازه ما نیست و علاوه بر این تجربه چند سال اخیر ما در زمینه ارائه نسل‌های سوم و چهارم ارتباطی را نیز ندارند، دارای سرمایه‌ای هستیم که در اختیار کسی نیست.مدیر عامل ایرانسل خاطر نشان کرد: اپراتورهای دیگر قادر به کسب این سرمایه نیستند و از این حیث با اطمینان خاطر به توسعه شبکه در راستای رسالت ذاتی خود و جذب مشترکان می‌رویم.وی ابراز کرد: در راستای توسعه TD-LTE و در بدو امر هم به استفاده از یک کریر (Carrier) اکتفا نکردیم و دنبال کریرهای دوم و سوم هستیم تا با مودم‌های مناسب بتوانیم امکان سرعت تا چند صد مگابیت بر ثانیه را فراهم کنیم.او با بیان اینکه زیرساخت‌های شبکه ما آماده است و در برخورد با هر تکنولوژی تنها به سمت توسعه می‌رویم، در پاسخ به سوال اولیه گفت: نهایتا داریم درباره این موضوع فکر می‌کنیم تا شاید در آینده مودم‌هایی را که قبلا به مشترکان وایمکس فروخته‌ایم با حدودی از همان قیمت فروخته شده، پس بگیریم و امکان استفاده از مودم‌های مبتنی بر تکنولوژی TD-LTE را به آنها بدهیم.قلمبر دزفولی همچنین این را هم گفت که با توسعه شبکه و نسل‌های ارتباطی، همواره مشترکان به صورت اتوماتیک و بدون هیچگونه تبلیغاتی تمایل‌شان به استفاده از خدمات و سرویس‌های بروز را نشان داده‌اند و در زمینه TD-LTE نیز همین موضوع برگرفته از تجربه چندین ساله ما، تکرار خواهد شد.

من چند ساله که وایمکس دارم (512 نامحدود دائمی) و هر دو ماه هم 130,800 تومن پرداخت میکنم (ارزش افزوده داخلش هست) . بیشترین حجمی که مصرف کرده بودم برای یه دوره دو ماهه حدود 180 گیگ بوده که هر گیگ حدود 727 تومن درمیاد .
بسته 300 گیگ TD-LTE سالانه 405,000 تومن هست یعنی هر گیگ 1350 تومن . بسته 150 گیگ سالانه که 235,000 هست حدود 1567 تومن درمیاد ضمن اینکه ارزش افزوده هم حساب نشده .
یعنی برای من وایمکس ارزونتر تموم میشه و تو این چند سالی که از وایمکس استفاده میکنم با ثبات بود و نوسان سرعت خیلی کم و بندرت بود . من ترجیح میدم وایمکس رو با TD-LTE عوض نکنم تا زمانیکه وایمکس کلاً جمع بشه .

m_amin
08-10-2016, 16:56
من چند ساله که وایمکس دارم (512 نامحدود دائمی) و هر دو ماه هم 130,800 تومن پرداخت میکنم (ارزش افزوده داخلش هست) . بیشترین حجمی که مصرف کرده بودم برای یه دوره دو ماهه حدود 180 گیگ بوده که هر گیگ حدود 727 تومن درمیاد .
بسته 300 گیگ TD-LTE سالانه 405,000 تومن هست یعنی هر گیگ 1350 تومن . بسته 150 گیگ سالانه که 235,000 هست حدود 1567 تومن درمیاد ضمن اینکه ارزش افزوده هم حساب نشده .
یعنی برای من وایمکس ارزونتر تموم میشه و تو این چند سالی که از وایمکس استفاده میکنم با ثبات بود و نوسان سرعت خیلی کم و بندرت بود . من ترجیح میدم وایمکس رو با TD-LTE عوض نکنم تا زمانیکه وایمکس کلاً جمع بشه .

شما فكر كنم به تفاوت سرعت اين ٢ سرويس نگاه نكردي
وايمكس شما ٢ مگابيت سرعتش هست
اما اين سرويس كم كم ١٠ برابر اون سرعت رو بهتون ميده به طور متوسط!
پس اون حساب كردن شما درست نيست!

ata.royalfalcon
08-10-2016, 17:50
شما فكر كنم به تفاوت سرعت اين ٢ سرويس نگاه نكردي
وايمكس شما ٢ مگابيت سرعتش هست
اما اين سرويس كم كم ١٠ برابر اون سرعت رو بهتون ميده به طور متوسط!
پس اون حساب كردن شما درست نيست!

سرعت بالا شاید برای کاربرهایی مفید باشه که مثلاً بخوان ویدئوی آنلاین بدون لگ و مکث ببینند ولی برای کاربرهایی که برای آرشیو دیتا دانلود میکنند با توجه به حجم محدود و قیمت بالای هر گیگ (دو نکته مهم) خیلی مقرون به صرفه نیست .

m_amin
08-10-2016, 19:56
سرعت بالا شاید برای کاربرهایی مفید باشه که مثلاً بخوان ویدئوی آنلاین بدون لگ و مکث ببینند ولی برای کاربرهایی که برای آرشیو دیتا دانلود میکنند با توجه به حجم محدود و قیمت بالای هر گیگ (دو نکته مهم) خیلی مقرون به صرفه نیست .

دوست عزيز كاربرهايي كه ارشيو دانلود ميكنند تو يه دسته خاص جاي ميگيرند كه فقط نامحدود به كارشون مياد پس نبايد مقايسه بشه اصلا

namgo
08-10-2016, 20:32

کجای وای مکس نامحدود هست من که چیزی نمیبینم

ata.royalfalcon
08-10-2016, 20:57
کجای وای مکس نامحدود هست من که چیزی نمیبینم

تعرفه های وایمکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7%DB%8C-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-)
عکس زیر هم مربوط به تعرفه های دائمی هست .

بحث وایمکس هم بهتره که در تاپیک خودش ادامه پیدا کنه ...

namgo
08-10-2016, 22:03
تعرفه های وایمکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7%DB%8C-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-)
عکس زیر هم مربوط به تعرفه های دائمی هست .

بحث وایمکس هم بهتره که در تاپیک خودش ادامه پیدا کنه ...
مبین نت نه ایرانسل دادش گلم

saeediranzad
09-10-2016, 18:54
البته این تعرفه ها هم برای کسانی خوبه که توشه آخرت جمغ میکنند؛
وگرنه به درد کاربران عادی نمیخوره.

Mohsen_mzh
09-10-2016, 20:52
چرا انقدر داغونه وضعیت آنتن دهی. تو سایت ایرانسل هم که نوشته تمام مراکز استان ها، یعنی تهران هم پشتیبانی میشه دیگه.
کسی سیگنال خوب دریافت کرده تا حالا تو تهران؟ یا حتی شهرهای دیگه

حیزون
09-10-2016, 21:27
خیلی آبدوغخیاریه , همین طور که سایت خود ایرانسل نوشتع باید همه جای خونه مودم و امتحان کنی ! من اونور خونه امتحان کردم سه تا آنتن میداد تا چهارتا ولی سرعتش از این ور خونه که یه آنتن میداد کمتر بود ! بدو ن آنتن هم بهتون اینترنت میده ! بعضی مواقع

karname
10-10-2016, 00:17
من هم تهران و هم مشهد تست کردم، آنتن دهی توی ۵-۶ منطقه ای که تا الان تست کردم بسیار افتضاح هست. فقط توی یک منطقه توی مشهد یکم آنتن بهتر شد (خیلی کم)، به قول این دوستمون هم بعضی وقت ها که آنتن نداره (منظور 0 db در بخش Link quality )، بازم اینترنت داری (البته یکم دیر کانکت میشه). حداکثر سرعتی هم که بهش رسیدم (به زور) ۱۶ مگ بوده که خوب ADSL هم همین سرعت رو با مودم ۶۰ تومانی میده!

kraiof3
10-10-2016, 13:55
من هم تهران و هم مشهد تست کردم، آنتن دهی توی ۵-۶ منطقه ای که تا الان تست کردم بسیار افتضاح هست. فقط توی یک منطقه توی مشهد یکم آنتن بهتر شد (خیلی کم)، به قول این دوستمون هم بعضی وقت ها که آنتن نداره (منظور 0 db در بخش Link quality )، بازم اینترنت داری (البته یکم دیر کانکت میشه). حداکثر سرعتی هم که بهش رسیدم (به زور) ۱۶ مگ بوده که خوب ADSL هم همین سرعت رو با مودم ۶۰ تومانی میده!
کدوم شرکت این سرعتو میده بگو بخریم:|

karname
10-10-2016, 23:01
کدوم شرکت این سرعتو میده بگو بخریم:|

همین الان با ۶۰-۷۰ تومان میتونی سرعت ۱۶ مگابیت (نه بایت) رو از شاتل، پارس آنلاین و خیلی شرکت های دیگه یک ساله با ۵۰-۶۰ گیگابایت ترافیک بخری!
نکنه شما فکر کردی ۱۶ مگی که دارم میگم بایته! نه داداش به زور به ۱۶ مگابیت رسیده! این مودمی که دادن توی شرایط تست خودشون، یعنی کنترل سیستم دست آقای قلمبر دزفولی رئیس ایرانسل باشه و BTS هم اتاق کناری باشه و تست به صورت لوکالی انجام بشه هم به ۱۶ مگابایت نمیرسه! حداکثر ۱۰۰ مگابیت معادل ۱۲.۵ مگابایت (اونم توی خواب شب) میرسه! (بحت FDD-LTE و ... جداست)

kraiof3
11-10-2016, 08:58
همین الان با ۶۰-۷۰ تومان میتونی سرعت ۱۶ مگابیت (نه بایت) رو از شاتل، پارس آنلاین و خیلی شرکت های دیگه یک ساله با ۵۰-۶۰ گیگابایت ترافیک بخری!
نکنه شما فکر کردی ۱۶ مگی که دارم میگم بایته! نه داداش به زور به ۱۶ مگابیت رسیده! این مودمی که دادن توی شرایط تست خودشون، یعنی کنترل سیستم دست آقای قلمبر دزفولی رئیس ایرانسل باشه و BTS هم اتاق کناری باشه و تست به صورت لوکالی انجام بشه هم به ۱۶ مگابایت نمیرسه! حداکثر ۱۰۰ مگابیت معادل ۱۲.۵ مگابایت (اونم توی خواب شب) میرسه! (بحت FDD-LTE و ... جداست)
نه!
16 مگابیت که میگی سرعتیه که میگن وگرنه توی خود سرویس بدرد نمیخوره مگر اینکه سرعت شبانه همین باشه!

reza2700
11-10-2016, 09:27
اصلا شما بگو 200 مگابیت ...وقتی حجمیه به چه درد میخوره اخه...برا باز کردن صفحات وب یک مگابیتم بسه...سرعت بالا وینی معنا داره که شما دانلود کنی...ولی ایا با این قیمتا میصرفه؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

Armin.Computer
11-10-2016, 14:27
اصلا شما بگو 200 مگابیت ...وقتی حجمیه به چه درد میخوره اخه...برا باز کردن صفحات وب یک مگابیتم بسه...سرعت بالا وینی معنا داره که شما دانلود کنی...ولی ایا با این قیمتا میصرفه؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

نامحدود هم نباشه مشکلی نیست
حداقل حجم بالا و قیمت مناسب بدن

karname
11-10-2016, 15:33
نمی دونم چرا دوستان همه چیز رو با هم قاطی می کنن؟!
هزینه اینترنت در ایران بالا و غیر منصفانه است و قبول دارم ولی چرا یهو اینو مطرح می کنید؟! مگه ایرانسل به شما صلواتی سرویس می ده؟!
من دارم میگم این سرویس، اصلا اون چیزی که تبلیغشو می کنن نیست! نه سرعت بالایی داره و نه پایداری! همین الان مودم من کنار پنجره در منطقه ای که در مشهد باید آنتن داشته باشه (هفت تیر)، آنتنش قطع شده، از دیشب هم چندبار اذیت کرده!
خوب من بابت این مودم آشغالی ۳۰۰ هزار تومان پول دادم (با منت ۲۰ درصد تخفیف نمایشگاه). برای یک بسته یک ماهه با ۳ گیگ حجم روزانه (۱.۵ گیگ شبانه) ، بدون مالیات ۱۴ هزار تومان پول دادم . مجانی که نبوده!
من صرفا این مودم رو به خاطر تعریفی که بابت پایداریش و پینگ پایین می کردن و جابجایی و مسافرت هایی که میرم خریداری کردم ولی اصلا اونی که میگن نیست!
همین الان هم مودم MR7350 دارم و با بسته ۱۰۰ گیگی FDD-LTE ایرانسل کیفیت و پوشش بهتری رو توی نقاط مختلف مشهد و تهران تجربه کردم. یا مثلا بسته بی نهایت رایتل رو خریدم و با گوشی هات اسپات می کنم و به نسبت خوبه. ۵۰ تومان ماهی میدم ولی هم مکالمه رایتلم نامحدوده (تعداد زیادی از دوستان و اقوام طی ماه های گذشته به رایتل اومدن)، هم ۵۰۰ دقیقه مکالمه همراه اول و ایرانسل دارم (که برای مصرف تلفن من زیاد هم هست)، ماهی هم ۱۰ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه دارم.
خونه هم پارس آنلاین خریدم با ۶۰ گیگ ترافیک ۶۰ هزار تومان اونم روی مودمی که ۴-۵ ساله دارمش! سرعت هم با اینکه سیم کشی ساختمون زیاد خوب نیست تا ۹ مگ به راحتی میده. شب و روز هم کندی سرعت ندارم!
حالا نمی دونم چرا وقتی میام از این مودم ۳۰۰ هزارتومان با بسته های نسبتا گرونش شکایت میکنم، دوستان میان میگن مگه جاهای دیگه بهت میدن؟! آره میدن! شب و روزش هم سرعت یکیه!
انگار ایرانسل شب و روزش یکیه! همین الان توی تاپیک اینترنت نسل ۳ و ۴ ایرانسل توی همین سایت بری همه شاکی هستن که چرا شب ها سرعت میاد پایین یا مثلا سیم کارت قطع میشه و ... که همه بامبول های ایرانسل هست!
کسی از دوستان هم اگر شک داشت می تونم از سیم کارت نسل ۴ ثابت و مودمش در هر زاویه و هر متنی که خواست، عکس بگیرم و اینجا آپلود کنم!
در یک کلام : الکی پولتون رو بابت این سرویس هدر ندید! نه سرعت بالایی داره (فعلا به صورت میانگین کمتر از ۹ مگ - در بهترین شرایط اونم پیکش میرسه به ۱۶)، قیمت هم که تعریفی نیست! در نظر داشته باشید که باید نزدیک ۳۹۰ (خارج از نمایشگاه) پول مودم بدید که هزینه کلی شما رو افزایش میده! پایداری هم اصلا رضایت بخش نیست. توی همین مکان فعلیم (مشهد هفت تیر) با اینکه 4G معمولی ایرانسل آنتن دهی کمی داره ولی قطع و وصلی بسیار کمتری داره (تهران هم همینطور بود)

alopio
11-10-2016, 16:27
سلام
در جواب دوست عزیزمون که آخرین پست رو گذاشتن بگم که دیگه ئاقععا فکر نکنم که سرعت TD-LTE ایرانسل به 16 مگ برسه.چون واقعا کمه براش من همین الان با 7 درصد آنتن دارم 40 مگ ازش میگیرم اونم تو تهران.تازه از ایرانسل هم دوبار تماس گرفتن برای پوشش بهتر آنتن که من خونه نبودم و ...
من که ازش راضیم.شما فکر کن آنتنش به 50 درصد برسه ببین چه غوغایی میکنه تو سرعت.

karname
11-10-2016, 16:53
سلام
در جواب دوست عزیزمون که آخرین پست رو گذاشتن بگم که دیگه ئاقععا فکر نکنم که سرعت TD-LTE ایرانسل به 16 مگ برسه.چون واقعا کمه براش من همین الان با 7 درصد آنتن دارم 40 مگ ازش میگیرم اونم تو تهران.تازه از ایرانسل هم دوبار تماس گرفتن برای پوشش بهتر آنتن که من خونه نبودم و ...
من که ازش راضیم.شما فکر کن آنتنش به 50 درصد برسه ببین چه غوغایی میکنه تو سرعت.
سلام
من به سرعت ۱۶ مگ (اونم یکبار) در منزل پدرم طبقه سوم در مشهد رسیدم اونم با ۱۷ درصد آنتن. همونجا نسل ۴ معمولی ایرانسل با مودم m7350 اسپید تستش معمولا بالای ۳۰ مگ هست!
وگرنه اکثر اوقات سرعت زیر ۹ مگ هست! از دیروز هم که منزل پدرخانمم یک ربع وصله و ۴۵ دقیقه قطع ! تمام پنجره های شمالی و جنوبی خونه رو هم چک کردم.
مناطق تست من : تهران : دانشگاه شریف طبقه ۸ دانشکده کامپیوتر - طرشت نزدیک جناح
مشهد : تقاطع مجد و آبکوه - انتهای هفت تیر - اواخر نوفلوشاتو (نزدیک رستوران معین درباری) (مشهدی ها میدونن که این ۳ منطقه ای که نام بردم از هم فاصله زیادی دارن)
در تمام این مناطق تست من،‌سرعت و پایداری نسل ۴ ثابت از نسل ۴ معمولی (خود ایرانسل) کمتر بوده!
اینم اوضاع منه از دیروز. توی همین خونه تا دیروز بین ۵ تا ۹ درصد آنتن داشتم. اما از دیروز مدام قطع و وصل میشه و یکم که میگذره سوییچ میکنه روی حالت وایمکس . باز چند دقیقه بعد سرچ میکنه و برمیگرده روی LTE و همین داستان ادامه داره تا شاید ۵ دقیقه وصل بشه!

ir.ghost
11-10-2016, 21:03

نظر؟ با سیم کارت FDD هست

Armin.Computer
12-10-2016, 03:28
نظر؟ با سیم کارت FDD هست

دوست عزیز این دقیقا چیه؟
مودم TD هست با سیم کارت FDD ؟؟؟

ir.ghost
12-10-2016, 09:15
دوست عزیز این دقیقا چیه؟
مودم TD هست با سیم کارت FDD ؟؟؟

بله سیم کارت معمولی هست

Armin.Computer
12-10-2016, 12:50
بله سیم کارت معمولی هست

مگه این مودم های TD ایرانسل سیم کارت FDD رو هم ساپورت می کنن و اینترنت FDD هم میگیرن؟؟؟

ir.ghost
12-10-2016, 14:03
مگه این مودم های TD ایرانسل سیم کارت FDD رو هم ساپورت می کنن و اینترنت FDD هم میگیرن؟؟؟
اولا مودم مبین نت هست دوما سیمکارت FDD با TDD فرق نداره
مثل سیم کارت دیتا و سیم کارت 4G

ak313
12-10-2016, 14:57
تا جایی که من فهمیدم با مودم خود ایرانسل میشه با سیم اف دی دی هم استفاده کرد
در واقع از همون باند 42 استفاده می کنه اما ظاهراً سرعت کمتری نسبت به سیم تی دی دی میده

ir.ghost
12-10-2016, 15:43
ربطی نداره

Armin.Computer
12-10-2016, 16:07
مگه مودم های TD ایرانسل 4G+ رو ساپورت می کنن؟؟؟

ir.ghost
12-10-2016, 16:41
مگه مودم های TD ایرانسل 4G+ رو ساپورت می کنن؟؟؟
چه ربطی داره؟
4G+ روی FDD هست

karname
12-10-2016, 16:42
سلام
مودم DT350 سیم FDD هم قبول میکنه و روی همون فرکانس هست ظاهرا (البته باید بیشتر تست کنم)، سرعت هم برای من فرق خاصی نداشته (جفتش حدود ۹ مگابیت هست). تنها تفاوتی که تا الان داشتن فرق توی شماره هست که با 094 شروع میشه و توی برنامه ایرانسل من پنل و بسته های TD و FDD متفاوت هستن.

ir.ghost
12-10-2016, 16:56
این سیم کارت ها سیم کارت های دیتا 4G هستن بجز قابلیت مکالمه تفاوت دیگه ای ندارند شماره 94 شماره های وایمکس بود
شماره کار خاصی جز identify و accounting انجام نمیده

skeptic
12-10-2016, 17:16
سلام
مودم DT350 سیم FDD هم قبول میکنه و روی همون فرکانس هست ظاهرا (البته باید بیشتر تست کنم)، سرعت هم برای من فرق خاصی نداشته (جفتش حدود ۹ مگابیت هست). تنها تفاوتی که تا الان داشتن فرق توی شماره هست که با 094 شروع میشه و توی برنامه ایرانسل من پنل و بسته های TD و FDD متفاوت هستن.
سیم FDD یعنی چی ؟

fandak
12-10-2016, 19:14
تا جایی که من فهمیدم با مودم خود ایرانسل میشه با سیم اف دی دی هم استفاده کرد
در واقع از همون باند 42 استفاده می کنه اما ظاهراً سرعت کمتری نسبت به سیم تی دی دی میده

تازه فهمیدی ...خیلی وقته دارم استفاده میکنم

ir.ghost
12-10-2016, 19:17
تازه فهمیدی ...خیلی وقته دارم استفاده میکنم

روی چه مودمی

karname
12-10-2016, 20:08
سیم FDD یعنی چی ؟
منظور همین سیم کارت های رایج ایرانسل برای مکالمه و دیتا که معمولا توی مودم های نسل چهار FDD-LTE استفاده میشن.

mohammad_87
13-10-2016, 01:18
چرا هنوز برای تهران ارائه نمیدن؟
چند وقت پیش که اس ام اس اومد اپراتور گفت باید تو سایت تمام استانها نوشته بشه و ملاک سایت هست که فعلا نوشته 26 استان
الان تو سایت نوشتن تمامی استانها حالا اپراتور میگه هنوز به ما چیزی ابلاغ نشده و امکان ثبت نام برای تهران فعلا نیست و معلوم نیست چند وقت دیگه ارائه بشه!

امکان تست در منزل قبل خرید هست یا نه؟چون نقشه تحت پوشش رو نوشته برای استفاده در فضای باز.بگیریم بعد در منزل جواب نده چی؟

karname
13-10-2016, 13:40
چرا هنوز برای تهران ارائه نمیدن؟
چند وقت پیش که اس ام اس اومد اپراتور گفت باید تو سایت تمام استانها نوشته بشه و ملاک سایت هست که فعلا نوشته 26 استان
الان تو سایت نوشتن تمامی استانها حالا اپراتور میگه هنوز به ما چیزی ابلاغ نشده و امکان ثبت نام برای تهران فعلا نیست و معلوم نیست چند وقت دیگه ارائه بشه!

امکان تست در منزل قبل خرید هست یا نه؟چون نقشه تحت پوشش رو نوشته برای استفاده در فضای باز.بگیریم بعد در منزل جواب نده چی؟
من تهران ثبت نام و تحویل گرفتم (نمایشگاه تلکام). الان هم که توی سایت زده همه (چند روز پیش ۲۶ مرکز بوده)
متاسفانه همون پوشش فضای بازش هم ممکنه جواب گو نباشه! طبق تست من چه در مشهد و چه در تهران برای پوشش همون فضای باز براساس نقشه پوشش حسابی اغراق شده!
تو منزل هم باید حتما کنار پنجره بزارید. (بهتره مودم رو به پنجره نچسبونید و ۳۰ سانت فاصله داشته باشه)

MMDFullHD
14-10-2016, 00:03
ایرانسل تو محل ما bts هاشو نزدیک به 2 ماه پیش اپدیت کرد فورجی دار شد و انتن های TD هم نصب کردن
سوالم اینه که تو نقشه اصلا تحت پوشش نیست خود مرکز شهر هم تحت پوشش نیست اگه بخوایم بگیرم چطوریه؟
ولی مطعنم محلمون TD راه اندازی شده

baren
14-10-2016, 10:30
ایرانسل تو محل ما bts هاشو نزدیک به 2 ماه پیش اپدیت کرد فورجی دار شد و انتن های TD هم نصب کردن
سوالم اینه که تو نقشه اصلا تحت پوشش نیست خود مرکز شهر هم تحت پوشش نیست اگه بخوایم بگیرم چطوریه؟
ولی مطعنم محلمون TD راه اندازی شده
جایی که هستم پوشش 2g داره ولی من 4g هم دارم دو سه خط . td lte هم پوشش داره. کلا به نقشه زیاد توجه نکن.

S I G N A L
14-10-2016, 10:55
قبلاً بحث سر این بود باند ۳۵۰۰ که معدود اپراتورها در دنیا سمتش رفتند پوشش خوبی ایجاد نمیکنه، دوستان قبول نمیکردند، حالا در عمل اون چیزی که پیش‌بینی میکردم انجام شد و وضعیت و کیفیت بد سیگنال رو همه شاهد هستید.

R#z@-R2
14-10-2016, 12:18
سلام بچهها اقا این نوشته ساری پشتیبانی میکنه درسته ولی من تو سرچ که زدم تا کله بست که دکل ایرانسل هستش نوشته 3g پشتیبانی میکنه
به نظرتون میشه گرفت
ولی من گوشی نت ایرانسل روشن میکنم H+هستش دوستان
الان میشه ار این TD-LTE Irancell گرفت یا نه
بعد یه چیزی این تی دی ال تی ای شبانه رایگان نداره

Gamemaster
14-10-2016, 12:27
سرعت همچنان مثل قبل یا کمتر شده?

ak313
14-10-2016, 13:23
سلام بچهها اقا این نوشته ساری پشتیبانی میکنه درسته ولی من تو سرچ که زدم تا کله بست که دکل ایرانسل هستش نوشته 3g پشتیبانی میکنه
به نظرتون میشه گرفت
ولی من گوشی نت ایرانسل روشن میکنم H+هستش دوستان
الان میشه ار این TD-LTE Irancell گرفت یا نه
بعد یه چیزی این تی دی ال تی ای شبانه رایگان نداره

برای استفاده از تی دی باید مودم خاص خودش رو فقط از خود ایرانسل بخرید. اصلا موبایل این فرکانس رو نمی شناسه

ak313
14-10-2016, 13:27
قبلاً بحث سر این بود باند ۳۵۰۰ که معدود اپراتورها در دنیا سمتش رفتند پوشش خوبی ایجاد نمیکنه، دوستان قبول نمیکردند، حالا در عمل اون چیزی که پیش‌بینی میکردم انجام شد و وضعیت و کیفیت بد سیگنال رو همه شاهد هستید.
اکثر اونایی که اتصال داشتند بین 90 تا 100 آر اس آر پی سیگنال داشتند من زیر 90 یادم نیست اما خوب با همون 95 می تونه 40 50 مگ بده

بالاخره اینا فرکانس وایمکس رو دارند و توی ونیا وایمکس دار ها دارن به جاش همین تی دی رو میدن
اما کلا 2600 و 2300 تی دی بهتره مخصوصا اینکه برنده فرکانس 2300 سی مگاهرتز داره و می تونه سرعت خوبی بده اما نمی دونم برنامه اونها چیه

MOH@ND3S
14-10-2016, 17:17

بخاطر اینه که هنوز تمام سایت ها td نشده .. هرموقع کامل شد باید مقایسه کرد.
به طور مثال الان خیلی از تست هایی که گرفته میشه از 2600 و 1800 میتونید ببینید که حتی 2600 قدرت سیگنال قوی تر از 1800 هست اونم بخاطر اینه که برای جبران پوشش کم 2600 کمی tx power رو زیاد میکنن.
الان من هر جا که 4G پلاس داشتم سیگنال 2600 از 1800 قویتر بوده !

S I G N A L
14-10-2016, 22:16
بخاطر اینه که هنوز تمام سایت ها td نشده .. هرموقع کامل شد باید مقایسه کرد.
به طور مثال الان خیلی از تست هایی که گرفته میشه از 2600 و 1800 میتونید ببینید که حتی 2600 قدرت سیگنال قوی تر از 1800 هست اونم بخاطر اینه که برای جبران پوشش کم 2600 کمی tx power رو زیاد میکنن.
الان من هر جا که 4G پلاس داشتم سیگنال 2600 از 1800 قویتر بوده !
من فکر میکنم برای کشوری به وسعت ایران این باند جوابگوی پوشش خوب نیست و همون طور که اطلاع دارید هم سازمان تنظیم مقررات اجازه نمیده توان موج از یک مقدار بالاتر بره...

MOH@ND3S
14-10-2016, 23:08
من فکر میکنم برای کشوری به وسعت ایران این باند جوابگوی پوشش خوب نیست و همون طور که اطلاع دارید هم سازمان تنظیم مقررات اجازه نمیده توان موج از یک مقدار بالاتر بره...

قرار نیست جاده و کوهستان ها و کویر TDD بشن که جواب گو نباشه !!! شهر ها و شهرستان های جمعیت بالا تجهیز میشن.

و اینکه توان خروجی هر فرکانسی متفاوته..مثلا هرچی فرکانس بالا میره چون به توان پیشتری نیاز داره تا مسافت زیادی رو طی کنه...محدوده مجازشم بالاتر میره :n39:

محدوده مجاز 2400 وای فای اگه 20 dbm باشه...مثلا یه ماکروویو باند 24ghz حداکثر قدرت خروجی مجازشم 40dbm هست !

S I G N A L
15-10-2016, 00:07
قرار نیست جاده و کوهستان ها و کویر TDD بشن که جواب گو نباشه !!! شهر ها و شهرستان های جمعیت بالا تجهیز میشن.

و اینکه توان خروجی هر فرکانسی متفاوته..مثلا هرچی فرکانس بالا میره چون به توان پیشتری نیاز داره تا مسافت زیادی رو طی کنه...محدوده مجازشم بالاتر میره :n39:

محدوده مجاز 2400 وای فای اگه 20 dbm باشه...مثلا یه ماکروویو باند 24ghz حداکثر قدرت خروجی مجازشم 40dbm هست !
منظور همون شهرها و شهرستان ها بود. ایران کشور بزرگیه، به بزرگی چند کشور اروپایی و چندین برابر کشوری مثل ژاپن. همچنان فکر نمیکنم باند ۳۵۰۰ با وجود بهینه سازی هم پوشش indoor خوبی ایجاد کنه و برای استفاده از پوشش outdoor خوب نیاز به معرفی CPE برای این منظور از سمت اپراتور هست.

karname
15-10-2016, 17:42
این ایرانسل چقدر دزد و دروغگوست!
توی نمایشگاه تلکام برای مودم z6000 (با آنتن دهی بهتر و تعداد ۴ پورت لن به جای ۲ تا به نسبت DT350 ) ثبت نام می کردن ولی بعدش مودم DT350 تحویل دادن
برای همین من توی ۱۹۵ ثبت شکایت کردم. حالا جواب مسخره ایرانسل رو ببینید :.
با سلام به استحضار ميرساند: پس از پيگيري هاي انجام شده، با مشترك محترم تماس حاصل شد و جهت جلب رضايت ايشان، مودم مشترك با مودم DT350 تعويض گرديد.
یعنی از اینا دروغگو تر نمیشه . جهت جلب رضایت من! تماس گرفتن (هیچ تماسی در این باره نگرفتن!) تازه شکایت من سر همین عوض کردن مودم هست!

حیزون
15-10-2016, 17:52
در کل میشه گفت Td lte همون lte هست که یه آنتن خارجی 4g چسبوندن رو مودم ش , برای همین هم با آنتن دهی کم باز هم اینترنت میده چون آنتن دهیش به نظر میرسه به میزان انتنی که داره نیست و خلاصه کشکه , اون نقشه پوشش بنفش تو سابت ایرانسل هم که دروغ محضه تهران کلی دکل هست و اونجا پوشش ناقص باشه بعد کلان شهر ما همه جا پوشش باشه ؟ نه آقا خودتی

amirbrad
15-10-2016, 17:52
توی نمایشگاه تلکام برای مودم z6000 (با آنتن دهی بهتر و تعداد ۴ پورت لن به جای ۲ تا به نسبت DT350 ) ثبت نام می کردن ولی بعدش مودم DT350 تحویل دادن
با سلام به استحضار ميرساند: پس از پيگيري هاي انجام شده، با مشترك محترم تماس حاصل شد و جهت جلب رضايت ايشان، مودم مشترك با مودم DT350 تعويض گرديد.
یعنی از اینا دروغگو تر نمیشه . جهت جلب رضایت من! تماس گرفتن (هیچ تماسی در این باره نگرفتن!) تازه شکایت من سر همین عوض کردن مودم هست!

شما همینو به 195 ارجاع بده و بگو دارن دروغ و کلاهبرداری انجام میدن

karname
15-10-2016, 18:22
شما همینو به 195 ارجاع بده و بگو دارن دروغ و کلاهبرداری انجام میدن

آره همین کار رو ظهر کردم. درخواست تجدید نظر اول رو فرستادم

fastfind
15-10-2016, 18:32
در کل میشه گفت Td lte همون lte هست که یه آنتن خارجی 4g چسبوندن رو مودم ش , برای همین هم با آنتن دهی کم باز هم اینترنت میده چون آنتن دهیش به نظر میرسه به میزان انتنی که داره نیست و خلاصه کشکه , اون نقشه پوشش بنفش تو سابت ایرانسل هم که دروغ محضه تهران کلی دکل هست و اونجا پوشش ناقص باشه بعد کلان شهر ما همه جا پوشش باشه ؟ نه آقا خودتی

من سوالم همین بود. این که مثلا خیابان مورد نظر من توی نقشه ایرانسل جز نسل 4 ثابت نیست ولی 2 خیابون اونطرفتر توی پوشش هست پس دقیق نیست؟ از کجا بفهمم منزل ما پوشش نسل 4 ثابت داره یا نه؟ حتما باید مودم رو سیمکارتشو بخرم و تست کنم؟ اینهمه هزینه کنم و بعد خوب پوشش نده و سرعت کم باشه چی؟

حیزون
15-10-2016, 19:24
من سوالم همین بود. این که مثلا خیابان مورد نظر من توی نقشه ایرانسل جز نسل 4 ثابت نیست ولی 2 خیابون اونطرفتر توی پوشش هست پس دقیق نیست؟ از کجا بفهمم منزل ما پوشش نسل 4 ثابت داره یا نه؟ حتما باید مودم رو سیمکارتشو بخرم و تست کنم؟ اینهمه هزینه کنم و بعد خوب پوشش نده و سرعت کم باشه چی؟

من راستش خیلی وارد نیستم , ولی تو سایت ایرانسل پوشش 4 جی رو که نگاه کنید که به رنگ آبی هست احتمالا همونه , چون به نظر میرسه حداقل تو این مرحله یا شایدم تو شهر ما همون دکل هایی که 4 جی ایرانسل میدن همونان , چون من این و که گرفتم درست همون جای خونه جواب میداد که موبایل من با سیم کارت معمولی ! یعنی همون جا که با موبایل بهترین سیگنال رو میداد گذاشتم پشت پنجره از اون ور خیابون میگیره مثل همین چیز که شما گفتید

pic4you
15-10-2016, 19:30
اون نقشه پوشش بنفش تو سابت ایرانسل هم که دروغ محضه تهران کلی دکل هست و اونجا پوشش ناقص باشه بعد کلان شهر ما همه جا پوشش باشه ؟ نه آقا خودتی
تهران دیرتر از بقیه تحت پوشش قراره گرفته . همین تعداد زیاد دکل کار رو کند میکنه

ahwazp30
15-10-2016, 22:51
دوستان من سرعتم با lte معمولی زیر 512 کیلوبیت هست اگه lte ثابت بخرم اونم همینطوره یا فرق میکنه ؟ منظورم اینه که اگه مثلا دکل شلوغ باشه و نتونه پهنای باند رو تامین کنه با مودم مخصوص هم همین مشکل وجود داره ؟

am2za
16-10-2016, 00:27

سلام دوستان. من مدت هاست تاپیک های مرتبط با سرویس اینترنت رو دنبال می کنم و نظرات دوستان برام جالبه. خودم هم از اون نسلی هستم که از سال 81 از دیال آپ شروع کردم و نسل های مختلف رو تجربه کردم تا امروز. فقط می خواستم بگم این که ایرانسل یه دستگاهی رو نشون داده و دستگاه دیگری رو جاش بهتون میده اصلا کار خوبی نیست و من موافقم با نظراتتون. راجع به مودم سری 6000 خواستم اطلاعاتی بدم بهتون. اولاً که سایت سازنش اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این مدل رو دارم و استفاده می کنم. تجربه شخصی من البته در تهران این هست که این مدل با مدل DT-350 فرق خاصی مخصوصا از نظر انتن دهی نداره. سرعتی هم که من باهاش میگیرم در بهترین حالت حدود 35 مگابیت هست (با دانلود منیجر). سایت سازنده رو هم که نگاه کنید متوجه میشید چه جنسی رو ایرانسل این قیمت داره میفروشه به امثال ما... البته دوستان متخصص هم بیان نظر بدن جزییات بیشتری دستگیر خود بنده میشه.

mohammad_87
16-10-2016, 00:33
من تهران ثبت نام و تحویل گرفتم (نمایشگاه تلکام). الان هم که توی سایت زده همه (چند روز پیش ۲۶ مرکز بوده)
متاسفانه همون پوشش فضای بازش هم ممکنه جواب گو نباشه! طبق تست من چه در مشهد و چه در تهران برای پوشش همون فضای باز براساس نقشه پوشش حسابی اغراق شده!
تو منزل هم باید حتما کنار پنجره بزارید. (بهتره مودم رو به پنجره نچسبونید و ۳۰ سانت فاصله داشته باشه)
من تماس گرفته بودم میگفت فعلا امکان ارائه تو تهران نیست.شاید بجز نمایشگاه فعلا به کسی نمیدن.

حالا شما از پینگ راضی هستی؟برای من کیفت پینگ خیلی مهمه چون adsl فقط میتونم مخابرات بگیرم.دانلودر نیستم فقط کیفیت برام مهمه.
کنار پنجره میتونم بذارم.اما قبلش چجوری تست کنم؟حتما باید بخرم بعد تست کنم؟؟؟؟؟؟

m_amin
16-10-2016, 10:42
سلام دوستان. من مدت هاست تاپیک های مرتبط با سرویس اینترنت رو دنبال می کنم و نظرات دوستان برام جالبه. خودم هم از اون نسلی هستم که از سال 81 از دیال آپ شروع کردم و نسل های مختلف رو تجربه کردم تا امروز. فقط می خواستم بگم این که ایرانسل یه دستگاهی رو نشون داده و دستگاه دیگری رو جاش بهتون میده اصلا کار خوبی نیست و من موافقم با نظراتتون. راجع به مودم سری 6000 خواستم اطلاعاتی بدم بهتون. اولاً که سایت سازنش اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این مدل رو دارم و استفاده می کنم. تجربه شخصی من البته در تهران این هست که این مدل با مدل DT-350 فرق خاصی مخصوصا از نظر انتن دهی نداره. سرعتی هم که من باهاش میگیرم در بهترین حالت حدود 35 مگابیت هست (با دانلود منیجر). سایت سازنده رو هم که نگاه کنید متوجه میشید چه جنسی رو ایرانسل این قیمت داره میفروشه به امثال ما... البته دوستان متخصص هم بیان نظر بدن جزییات بیشتری دستگیر خود بنده میشه.

شما با D350 هم تست گرفتين؟! يا همين جوري ميگين كه فرق نميكنه؟!
من فكر كنم بهترباشه اين مدا چون انتن ٥ دسيبل داره واسه باند ٤٢-٤٣
اما d350 انتن ٣ دسيبل داره
در هر صورت بايد جفتش يه جا تست بشه

karname
16-10-2016, 11:20
من تماس گرفته بودم میگفت فعلا امکان ارائه تو تهران نیست.شاید بجز نمایشگاه فعلا به کسی نمیدن.

حالا شما از پینگ راضی هستی؟برای من کیفت پینگ خیلی مهمه چون adsl فقط میتونم مخابرات بگیرم.دانلودر نیستم فقط کیفیت برام مهمه.
کنار پنجره میتونم بذارم.اما قبلش چجوری تست کنم؟حتما باید بخرم بعد تست کنم؟؟؟؟؟؟
تنها راه همون گرفتن و تست کردن هست. اگر کیفیت سیگنال کم باشه ممکنه مثل من قطع و وصلی هم داشته باشید . یعنی با ثابت بودن مودم در برخی از ساعات کلا وصل نشه
ولی وقتی وصل بشه کیفیت پینگش خوبه . البته FDD-LTE هم کیفیت پینگ خوبی داره. اون رو که دیگه با گوشی هم میتونید تست کنید. من تفاوت خاصی بین این دوتا تا الان مشاهده نکردم. TD-LTE الکی خرج کردن برای یک مودم در پیت هست که مطمئن هستم کمتر از یک سوم این قیمت برای ایرانسل در آمده. چون نه امکانات خاصی داره و نه شرکتی که ساخته شرکت درست و حسابی هست! (اگر شرکتش ماله خود ایرانسل نباشه، تنها مشتریش خود ایرانسله!)
جالبه که هر دو تا مودم (DT350 و Z6000 ) رو توی نمایشگاه با لیبل Huawei توی ویترین هاشون گذاشته بودن! اولش شک کردم، ازشون هم که پرسیدم با اطمینان میگفتن اینا ماله Huawei هست گفتم نه من مطمئن DT-350 ماله گرین پکت هست، با اطمینان میگفتن نه ماله Huawei هست. حتی فکر کنم یکی از دوستان هم که عکسشو انداخته بود آرم Huawei اش مشخصه! حالا هم که یکی از دوستانی که خریده میگه z6000 هم ماله Huawei نیست
یعنی از اینا متقلب تر هم میشه؟!

am2za
16-10-2016, 11:29
شما با D350 هم تست گرفتين؟! يا همين جوري ميگين كه فرق نميكنه؟!
من فكر كنم بهترباشه اين مدا چون انتن ٥ دسيبل داره واسه باند ٤٢-٤٣
اما d350 انتن ٣ دسيبل داره
در هر صورت بايد جفتش يه جا تست بشه

نه من تو یک محل هر دو رو تست نکردم. اما در دو منطقه مختلف تست کردم. البته دقیقش همینه که شما میگید. منم نمیگم اصلا فرق نداره حالا اگر دوستان بتونن اطلاعات بیشتری بدن منم خوشحال میشم بدونم. سرعتش هم که خیلی زور بزنه 40 مگابیت هست و فکر می کنم دوستان تو تکنولوژی FDD بتونن از این بیشتر هم تجربه کنن. همینطور که پست قبلی هم دوستمون گفتن این TD فعلا که امتیاز خاصی نداره نسبت به اینترنت همراه. مگر این که پوشش رو قوی کنن و سرعتش رو بیشتر. جالبه بدونید که مودم من نزدیک پنجره دو خط آنتن داره از چهارتا. اگر وسط اتاق یا جایی که پنجره نداشته باشه بزارم که معلوم نیست کی وصل بشه چون هی تلاش می کنه و چشمک می زنه با این که ما طبقه چهارم هستیم و تراکمی اطراف ما نیست. جالبتر این که مودم E3372 با خط ایرانسل روی نسل چهار در همین خونه آنتن فول داره. مودم 6000 هم اصلا روش آرم Huawei هک نشده و ساخت همون کارخونه چینی Zmtel هست. تو این لینک هم مدل های مختلفش هست که البته اگر مدلی رو که ایرانسل از اینا گرفته بتونید تشخیص بدید می تونید قدرت انتن رو هم تو مشخصاتش ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

karname
16-10-2016, 12:04
نه من تو یک محل هر دو رو تست نکردم. اما در دو منطقه مختلف تست کردم. البته دقیقش همینه که شما میگید. منم نمیگم اصلا فرق نداره حالا اگر دوستان بتونن اطلاعات بیشتری بدن منم خوشحال میشم بدونم. سرعتش هم که خیلی زور بزنه 40 مگابیت هست و فکر می کنم دوستان تو تکنولوژی FDD بتونن از این بیشتر هم تجربه کنن. همینطور که پست قبلی هم دوستمون گفتن این TD فعلا که امتیاز خاصی نداره نسبت به اینترنت همراه. مگر این که پوشش رو قوی کنن و سرعتش رو بیشتر. جالبه بدونید که مودم من نزدیک پنجره دو خط آنتن داره از چهارتا. اگر وسط اتاق یا جایی که پنجره نداشته باشه بزارم که معلوم نیست کی وصل بشه چون هی تلاش می کنه و چشمک می زنه با این که ما طبقه چهارم هستیم و تراکمی اطراف ما نیست. جالبتر این که مودم E3372 با خط ایرانسل روی نسل چهار در همین خونه آنتن فول داره. مودم 6000 هم اصلا روش آرم Huawei هک نشده و ساخت همون کارخونه چینی Zmtel هست. تو این لینک هم مدل های مختلفش هست که البته اگر مدلی رو که ایرانسل از اینا گرفته بتونید تشخیص بدید می تونید قدرت انتن رو هم تو مشخصاتش ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما صحیح ولی توی نمایشگاه هم روی DT350 که ساخت گرین پاکت هست و هم روی Z6000 آرم هواوی زده بودن! جفتشو هم به دروغ میگفتن ساخت هواوی هست! یکی از دوستان هم توی صفحه ۳۰ همین تاپیک به این موضوع اشاره کردن!

am2za
16-10-2016, 12:28
حرف شما صحیح ولی توی نمایشگاه هم روی DT350 که ساخت گرین پاکت هست و هم روی Z6000 آرم هواوی زده بودن! جفتشو هم به دروغ میگفتن ساخت هواوی هست! یکی از دوستان هم توی صفحه ۳۰ همین تاپیک به این موضوع اشاره کردن!

بله دیدم. باید تاسف خورد بابت این همه ریاکاری. هم راجع به جنس مودم و هم راجع به سرعت که هی میگن سرعت نامحدود اونوقت سرعتش از فورجی روی موبایل هم کمتره. فقط قرار هست مودم ها فروش بره حالا به هر نحو. اول مدل 350 رو میارن که یه عده میخرن، بعد 6000 میاد که میگن بهتره و یه عده دیگه میگیرن. بعدش هم لابد مدل های بیرونی میارن میگن این دیگه خداست و سرعت بالاتر میده دوباره یه عده وسوسه میشن. مودم وایمکس هم دارم من که مونده اگر خیلی به فکر کاربر بودن اینا رو تعویض می کردن.

Gamemaster
16-10-2016, 12:55
کسی تو مشهد منطقه ۷تیر اینو تست کرده؟ ارزش داره یا روی dsl بمونیم?

karname
16-10-2016, 12:58
کسی تو مشهد منطقه ۷تیر اینو تست کرده؟ ارزش داره یا روی dsl بمونیم?
من همین الان انتهای هفت تیر (فکوری) هستم و قطع و وصل میشه و راضی نیستم. اینجا خوب آنتن نمیده . البته شاید اوایل یا اواسط هفت تیر اوضاع آنتن بهتر باشه. به نظرم چندان ارزش نداره. اگر از ADSL یا از همون LTE عادی ایرانسل روی موبایل یا مودم استفاده کنید بهتر و ارزان تر هست.

sir bob paisley
16-10-2016, 14:41
من همین الان انتهای هفت تیر (فکوری) هستم و قطع و وصل میشه و راضی نیستم. اینجا خوب آنتن نمیده . البته شاید اوایل یا اواسط هفت تیر اوضاع آنتن بهتر باشه. به نظرم چندان ارزش نداره. اگر از ADSL یا از همون LTE عادی ایرانسل روی موبایل یا مودم استفاده کنید بهتر و ارزان تر هست.

منم اواخر هفت تیر هستم. کلا ایرانسل اینجا حتی پوشش آنتن دهی معمولی ( برای صحبت کردن و...) هم نداره به اون صورت. بطوری که من مجبور شدم که برم سیمکارت همراه اول بخرم که از تو خونه مون بتونم با موبایل تماس داشته باشم. دیگه 4g و TD-lTE که پیشکش

mohammad_87
16-10-2016, 22:55
تنها راه همون گرفتن و تست کردن هست. اگر کیفیت سیگنال کم باشه ممکنه مثل من قطع و وصلی هم داشته باشید . یعنی با ثابت بودن مودم در برخی از ساعات کلا وصل نشه
ولی وقتی وصل بشه کیفیت پینگش خوبه . البته FDD-LTE هم کیفیت پینگ خوبی داره. اون رو که دیگه با گوشی هم میتونید تست کنید. من تفاوت خاصی بین این دوتا تا الان مشاهده نکردم. TD-LTE الکی خرج کردن برای یک مودم در پیت هست که مطمئن هستم کمتر از یک سوم این قیمت برای ایرانسل در آمده. چون نه امکانات خاصی داره و نه شرکتی که ساخته شرکت درست و حسابی هست! (اگر شرکتش ماله خود ایرانسل نباشه، تنها مشتریش خود ایرانسله!)
جالبه که هر دو تا مودم (DT350 و Z6000 ) رو توی نمایشگاه با لیبل Huawei توی ویترین هاشون گذاشته بودن! اولش شک کردم، ازشون هم که پرسیدم با اطمینان میگفتن اینا ماله Huawei هست گفتم نه من مطمئن DT-350 ماله گرین پکت هست، با اطمینان میگفتن نه ماله Huawei هست. حتی فکر کنم یکی از دوستان هم که عکسشو انداخته بود آرم Huawei اش مشخصه! حالا هم که یکی از دوستانی که خریده میگه z6000 هم ماله Huawei نیست
یعنی از اینا متقلب تر هم میشه؟!
گرین پکت همون مودم های وایمکس مبین نت رو هم میزد که یه دورانی داشتم.

fdd-lte رو چجوری با گوشی میشه گرفت؟همون lte هست یا باید تغییر فرکانسی چیزی انجام بشه؟

Armin.Computer
17-10-2016, 00:13
گرین پکت همون مودم های وایمکس مبین نت رو هم میزد که یه دورانی داشتم.

fdd-lte رو چجوری با گوشی میشه گرفت؟همون lte هست یا باید تغییر فرکانسی چیزی انجام بشه؟

FDD رو با همون گوشی یا مودم های رایج بازار که زیاده اگر سرچ کنید

mohammad_87
17-10-2016, 00:32
FDD رو با همون گوشی یا مودم های رایج بازار که زیاده اگر سرچ کنید
بله
منظور من اینه که وقتی با گوشی سرچ میکنم در لیست lte بیاد،این میشه همون fdd?

بعد اینکه چجوری بفهمم روی چه فرکانسی هستم و چجوری تغییرش بدم؟
گوشیم اندرویده و مودمم تی پی لینک mr200

Armin.Computer
17-10-2016, 12:12
بله

با مودمی که دارید کار نکردم ولی با توجه به اینکه این مودم یک مودم محبوب هست تو انجمن دوستان اطلاع دارن
تو تاپیک مودم بپرسید جواب میدن

Le0nard0
17-10-2016, 13:39
بله

روی mr200 نمیتونی بفهمی به کدوم باند وصلی . تغییر باند هم نمیتونی بدی

mohammad_87
18-10-2016, 00:40
با گوشی چطور؟اندروید
اطلاع از فرکانس جاری و نحوه تغییر آن

m_amin
18-10-2016, 04:02
با گوشی چطور؟اندروید
اطلاع از فرکانس جاری و نحوه تغییر آن

اينا ربطي به TDLTE نداره تو تاپيك مودم يا اون يمي تاپيك سوال بپرسين
به عنوان تاپيك هم توجه كنين بد نيست

william
18-10-2016, 18:11
ادیت کردم. مشکل حل شد. این ها MTU به اشتباه کانفیگ کردند. درستش کردم سرعت 4 برابر شد و درست شد.

m_amin
22-10-2016, 18:37
از امروز ظهر TD LTE قطع شده تهران منطقه آجودانيه و وصل نميشه به آنتن
كسي ديگه تهران هست مشكل داشته باشه؟!

ak313
22-10-2016, 19:19
ادیت کردم. مشکل حل شد. این ها MTU به اشتباه کانفیگ کردند. درستش کردم سرعت 4 برابر شد و درست شد.

یه تست با تصویر سیگنال و مشخصاتش تونستید بزارید

sorush59_sh
23-10-2016, 09:02
من چدیدا یک مشکل جالب با مودمم دارم. صبح ها بین ساعت 7 تا 8 صبح که باهاش دانلود میکنم دائما قطع میشه و باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا آنتنش بیاد. حدود 300 مکابایت که دانلود میکنم دوباره آنتنش میپره و تا خاموشش نکنم درست نمیشه. البته این مودم همیشه روشن هستش و در طول روز که باهاش وبگردی میشه همچین مشکلی نداره و فقط در مورد دانلود این مشکل پیش میاد. حالا باید در ساعت های دیگه روز دانلود کنم ببینم بقیه اوقات هم این مشکل رو داره یا فقط مختص به صبخ هاست.

ak313
23-10-2016, 10:33
آیا با سیم اف دی دی سرعت دانلود نسبت به تی دی دی تغییر می کنه یا همون سرعت رو میده؟

am2za
23-10-2016, 13:04
از امروز ظهر TD LTE قطع شده تهران منطقه آجودانيه و وصل نميشه به آنتن
كسي ديگه تهران هست مشكل داشته باشه؟!

این مسله برای منم یک هفته ای هست که پیش میاد. مودم من قطع میشه و هی چشمک میزنه برای اتصال و وصل نمیشه. باید چند بار روشن خاموش کنم مودم رو که گاهی جواب میده و وصل میشه. کلا کیفیت این سرویس همین الانش که فراگیر نشده اصلا رضایت بخش نیست. تو این شرایط نمیشه به عنوان سرویس اصلی یک منزل هم به TD LTE اطمینان کرد و حتما باید یک سرویس دیگه برای مواقعی که قطع میشه داشته باشید.

m_amin
23-10-2016, 13:21
آیا با سیم اف دی دی سرعت دانلود نسبت به تی دی دی تغییر می کنه یا همون سرعت رو میده؟

بين ١٠ تا ٢٠ ٪‏ كمتر هست سرعت وقتي سيم كارت ٤جي كعمولي ايرانسل رو ميزاري روش

m_amin
23-10-2016, 13:25
این مسله برای منم یک هفته ای هست که پیش میاد. مودم من قطع میشه و هی چشمک میزنه برای اتصال و وصل نمیشه. باید چند بار روشن خاموش کنم مودم رو که گاهی جواب میده و وصل میشه. کلا کیفیت این سرویس همین الانش که فراگیر نشده اصلا رضایت بخش نیست. تو این شرایط نمیشه به عنوان سرویس اصلی یک منزل هم به TD LTE اطمینان کرد و حتما باید یک سرویس دیگه برای مواقعی که قطع میشه داشته باشید.

براي من كهاز ديروز قطع شده وصل نميشه
ازامروز صبح وصل ميشه چراغها هم روشن ميشه يعني به دكل وصل هست و انتن داره
اما هيچ ديتايي ردو بدل نميشه
نميدونم دارن انتهاشو دستكاري ميكنن يا كاره ديگه ايي هست

زنگ هم زدم قرار شده خبر بدن بهم اما الان ٢٤ ساعت گذشته تماس نگرفتن باهام

sorush59_sh
23-10-2016, 17:20
امروز ساعت ۳ عصر بیشتر از ۲ گیگ دانلود کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد، همینطور که حدس زده بود این اتفاق فقط ۲ شب تا ۸ صبح میفته!!!!!

ak313
23-10-2016, 19:34
بين ١٠ تا ٢٠ ٪‏ كمتر هست سرعت وقتي سيم كارت ٤جي كعمولي ايرانسل رو ميزاري روش

دوستان دیگه هم اگر تست کردند اظهار نظر کنند

william
23-10-2016, 19:57
یه تست با تصویر سیگنال و مشخصاتش تونستید بزارید

Signal Status

Speedtest Results

m_amin
23-10-2016, 20:16
Signal Status

Speedtest Results

مودمتون زد ٦٠٠٠ هست؟!

m_amin
23-10-2016, 20:19
راستي سرويس من همچنان تهران قطع هست

william
23-10-2016, 20:26
مودمتون زد ٦٠٠٠ هست؟!
بله دوست گرامی مودم z6000.

and-roid2
23-10-2016, 20:26
راستي سرويس من همچنان تهران قطع هست
با سیم tdd هم قطع هست؟

m_amin
24-10-2016, 01:58
با سیم tdd هم قطع هست؟

بله با هر دو سيم قطع هست
مودم رو يك منطقه ديگه امتحان كردم وصل شد با هر دو سيم
انگار اين منطقه كلا قطع هست آنتن

ابوالفضل ۴۰۴۵
25-10-2016, 12:20
دوستان کسی تا بحال از این مودمهای اوت دور ایرانسل تی دی که به تازگی راستین بازار موجود کرده استفاده کرده به نظر مودم خوبی میرسه هر چی باشه چون تو فضای باز نصب میشه قدرت سیگنالش باید خیلی بهتر باشه دوستان لطف کنند اگه استفاده کردند تجربیاتشون رو اعلام کنند

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

ak313
25-10-2016, 13:45
دوستان کسی تا بحال از این مودمهای اوت دور ایرانسل تی دی که به تازگی راستین بازار موجود کرده استفاده کرده به نظر مودم خوبی میرسه هر چی باشه چون تو فضای باز نصب میشه قدرت سیگنالش باید خیلی بهتر باشه دوستان لطف کنند اگه استفاده کردند تجربیاتشون رو اعلام کنند

فکر کنم توی یه سایت گین رو حدود 13 دی بی آی زده که خوبه . فقط باید براش یه اکسس پوینت خوب هم بگیرید تا وایرلس داشته باشید و مقداری هم کابل کشی
فکر کنم اینه

ابوالفضل ۴۰۴۵
25-10-2016, 14:10
فکر کنم توی یه سایت گین رو حدود 13 دی بی آی زده که خوبه . فقط باید براش یه اکسس پوینت خوب هم بگیرید تا وایرلس داشته باشید و مقداری هم کابل کشی
فکر کنم اینه
دوست عزیز این مودم تولید کدوم برنده چیزی ندیدم

Adrian
26-10-2016, 22:51
سلام دوستان من یک مودم z6000 رو هفته پیش تهیه کردم و تنظیمات مربوط به MTU رو انجام دادم اما روزی چند بار با اینکه آنتن دهی کاملی دارم ولی مودم disconnect میشه و تنها راه هم اینه که مودم رو باید ریست کنم تا دوباره به شبکه وصل بشه. (منطقه سعادت آباد)

لطفا اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون

am2za
27-10-2016, 07:09
سلام دوستان من یک مودم z6000 رو هفته پیش تهیه کردم و تنظیمات مربوط به MTU رو انجام دادم اما روزی چند بار با اینکه آنتن دهی کاملی دارم ولی مودم disconnect میشه و تنها راه هم اینه که مودم رو باید ریست کنم تا دوباره به شبکه وصل بشه. (منطقه سعادت آباد)

لطفا اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون

منم همین مودم رو دارم و برای من هم همینطوره. وقتی قطع میشه دیگه وصل نمیشه مگر این که با دکمه ی پشتش روشن و خاموش بشه شاید وصل بشه. البته مدتیه اینطوری شده. یک ماه پیش این وضع به این شدت نبود.

ابوالفضل ۴۰۴۵
27-10-2016, 15:51
منم همین مودم رو دارم و برای من هم همینطوره. وقتی قطع میشه دیگه وصل نمیشه مگر این که با دکمه ی پشتش روشن و خاموش بشه شاید وصل بشه. البته مدتیه اینطوری شده. یک ماه پیش این وضع به این شدت نبود.
مقدار mtuرو از ۱۴۰۰به ۱۵۰۰تعغیر بدید

ابوالفضل ۴۰۴۵
27-10-2016, 15:56
دوستان اگه کسی تهران ساکنه بخصوص حوالی افسریه و مسعودیه واز تی دی داره استفاده میکنه اگه میشه از وضعیت سرویسش توضیح بده متاسفانه منطقه ما مسعودیه پوشش fdd نداره ولی تو سایت ایرانسل پوشش td داره میخوام ببینم ارزش خرید مودم داره یانه ممنون میشم

amirbrad
27-10-2016, 17:11
دوستان اگه کسی تهران ساکنه بخصوص حوالی افسریه و مسعودیه واز تی دی داره استفاده میکنه اگه میشه از وضعیت سرویسش توضیح بده متاسفانه منطقه ما مسعودیه پوشش fdd نداره ولی تو سایت ایرانسل پوشش td داره میخوام ببینم ارزش خرید مودم داره یانه ممنون میشم

من منطقه شما نمیدونم ما دیروز که کارشناس ایرانسل اومده بود خونمون گفت td نگیر اگر وضع fd مثل الان خرابه. البته بازم معلوم نیست ممکنه سمت شما راه افتاده باشه در کل تخم مرغ شانسیه باید پول و داد بعد امتحان کرد نه نقشه درسته نه حرفاشون وگرنه میشد خیلی با دقت بررسی کنن کجاها پوشش داره سرعت و پایداری خوبی داره و ارشیو کنن وقتی مثل شما تماس گرفتن برای خرید در یک کلام بگن بخر یا نخر.

Tornado2800
27-10-2016, 18:26
سلام
دوستان اطلاع دارن در اندیشه تهران TD قابل استفاده هست یا خیر؟
روی سایت هاش تجهیزات TD رو مشاهده کردم

william
28-10-2016, 12:05
از 2 شب پیش لینک من هم پرید، تا صبحش دیدم ثابت نمی شه مودم جا به جا کردم جایی که حداکثر دریافتی سیگنال بود تا الان فقط لینکم ثابت شده، عملا سیگنال ندارم یا خیلی ضعیف، تا دو هفته پیش خیلی خوب بود، نمی دونم چه اتفاقی افتاده. پشتیبانی هم که تعطیل. اون ایرادات مودم هم باید ببینیم اپدیتی برای فریم ورش می یات یا نه.

william
28-10-2016, 12:16
سلام
دوستان اطلاع دارن در اندیشه تهران TD قابل استفاده هست یا خیر؟
روی سایت هاش تجهیزات TD رو مشاهده کردم
خود قسمت فروش هم مرجعش همون نقشه هایی که تحت پوشش در دسترس قرار داده شده، اگه بنفش باشه می گن مشکلی نیست و می تونید سیگنال دریافت کنید اما چیزی به نام قطعیت وجود نداره. البته با این مودم outdoor باز شانس حداکثر دریافتی سیگنال بالاتر رفته ولی یه اکسس پوینت می خوات که بتونه وای فای شر کنه. کلا shot in the dark
ولی اگه سیگنال بده خوب و رضایت بخش برای من تا 2 هفته خیلی خوب بود تا 2 روزه که سیگنال نداره

adreno
29-10-2016, 15:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20Outdoor%20(%D8%A8%DB%8C%D8%B 1%D9%88%D9%86%DB%8C)|Irancell%20TD-LTE%20OUTDOOR%20Modem

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20ZTE%20Z6000|Irancell%20ZTE%2 0Z6000%20TD-LTE%20Desktop%20Modem

دو تا مودم که راستین بازار برای td-lte آورده

mahdi_z100
30-10-2016, 20:48
سلام دوستان . از دوستان کسی مودم lte ایرانسل را به پلی استیشن 4 زده ؟ من مودم 4G دارم و نتم 3 هستش . میخواستم بدونم با این مودم نتم 2 میشه یا خیر
با تشکر

ir.ghost
31-10-2016, 15:16

مودم TD LTE

ata.royalfalcon
31-10-2016, 15:36

مودم TD LTE

این مودم از فرکانس 3500 ایرانسل پشتیبانی نمیکنه . باید دید کدوم اپراتور ، TD‎-LTE با فرکانس 2600/900 رو ارائه میکنه .

xomax
31-10-2016, 16:11

مودم TD LTE
این مودم صرفا TD نیست. یه مدل قبل B315 هواوی هست که یه مقدار امکاناتش کمتره و دو فرکانس TD رو هم در کنار FD ساپورت میکنه. البته 3372 و بعضی مودم های دیگه هم هم این دو فرکانس رو دارن ولی فعلا کسی TD روی اینا راه اندازی نکرده

Adrian
31-10-2016, 18:27
سلام دوستان
برای بار دوم ارسال میکنم:
مودم بنده Z6000 هست که سه تا مشکل دارم باهاش:

1-آنتنش دائم میپره و دیگه کانکت نمیشه مگر اینکه ریست بشه
2-هیچ جی پی ان.ی روش درست کار نمیکنه و سرعتش بسیار میاد پایین (در حد 300 کیلوبیت در ثانیه)
3-سرعت دانلود با speedtest بین 3 تا 8 مگابیت در ثانیه. اما توی تلگرام خیلی کند عمل میکنه و کلا پایدار نیست.

-مقدار MTU روی 1500 هست
-آنتن فوله در منطقه سعادت آباد
-مودم آپگرید شده به ورژن R3
-پشتیبانی ایرانسل که کلا تعطیله

منتظر راهنمایی شما

am2za
01-11-2016, 06:59
سلام دوستان . از دوستان کسی مودم lte ایرانسل را به پلی استیشن 4 زده ؟ من مودم 4G دارم و نتم 3 هستش . میخواستم بدونم با این مودم نتم 2 میشه یا خیر
با تشکر

من تست کردم، با TD هم متاسفانه روی پلی استیشن Nat Type روی 3 قرار میگیره و هرچقدر خودم ور رفتم باهاش درست نشد. به درد بازی انلاین با پلی استیشن نمی خوره.

am2za
01-11-2016, 07:06
سلام دوستان

2-هیچ جی پی ان.ی روش درست کار نمیکنه و سرعتش بسیار میاد پایین (در حد 300 کیلوبیت در ثانیه)
3-سرعت دانلود با speedtest بین 3 تا 8 مگابیت در ثانیه. اما توی تلگرام خیلی کند عمل میکنه و کلا پایدار نیست.

-مقدار MTU روی 1500 هست

منتظر راهنمایی شما

منم همین مودم رو دارم. انتن دستگاه من هم از 4 خط 3 خطش پر هست ولی انتنش میپره هر از گاهی و باید مورد را ریستارت کنم. سرعت دانلود هم که بر میگرده به منطقه تون احتمالا. کلا نتیجه گرفتم فعلا نمیشه رو این سرویس زیاد حساب باز کرد و به عنوان نت اصلی یک خونه بهش اعتماد کرد چون حتما یه موقعی که نیاز داری جات میزاره. تا وقتی که ایرانسل وضعیت پایداری سرویس و سرعتش رو درست کنه تو تهران. جالبه که روی تبلیغات این سرویس روی پایداریش تبلیغ میشه که دقیقا همین پایداری رو نداره :n02:

Adrian
01-11-2016, 10:40
پس احتمالا کسانی که مودم DT-350 رو دارن این مشکل رو ندارند و ایراد میتونه از خود مودم Z6000 باشه نه از ایرانسل!!

Adrian
01-11-2016, 10:42
منم همین مودم رو دارم. انتن دستگاه من هم از 4 خط 3 خطش پر هست ولی انتنش میپره هر از گاهی و باید مورد را ریستارت کنم. سرعت دانلود هم که بر میگرده به منطقه تون احتمالا. کلا نتیجه گرفتم فعلا نمیشه رو این سرویس زیاد حساب باز کرد و به عنوان نت اصلی یک خونه بهش اعتماد کرد چون حتما یه موقعی که نیاز داری جات میزاره. تا وقتی که ایرانسل وضعیت پایداری سرویس و سرعتش رو درست کنه تو تهران. جالبه که روی تبلیغات این سرویس روی پایداریش تبلیغ میشه که دقیقا همین پایداری رو نداره :n02:

پس احتمالا کسانی که مودم DT-350 رو دارن این مشکل رو ندارند و ایراد میتونه از خود مودم Z6000 باشه نه از ایرانسل!!

william
01-11-2016, 12:57
سلام دوستان

-مقدار MTU روی 1500 هست

منتظر راهنمایی شما

سلام. چطور ورژن فریم ور مودم شما R3? به صورت غیر مستقیم اپدیت کردی یا خود مودم با این اپدیت تحویل گرفتی؟ چون برای من ورژن R2.
می خوای یه هارد ریست کن مودم و دقت کن تنطیمات روی auto connect باشه بعد یه تست بگر ببین mtu روی 1500 استیبل می شه؟ به این روش:

برو تو محیط cmd و این عبارت کپی کن
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -f -l 1470
اگه پینگ داد که روی 1500 درسته چون عدد باید بعلاوه 28 کرد تا مقدار صحیح mtu بدست بیات
اما اگه این عبارت داد:
packet needs to be fragmented
mtu کم کن تا عدد مورد نظر برسی شاید روی سرعتت اثر مثبت و بهتری گذاشت

ابوالفضل ۴۰۴۵
01-11-2016, 16:05
دوستان از مودمای اوت دور تی دی کسی تا بحال استفاده نکرده به نظر شما خارج از قضیه قیمت کدوم بهتره داخلی یا خارجی

Adrian
01-11-2016, 16:55
سلام. چطور ورژن فریم ور مودم شما R3? به صورت غیر مستقیم اپدیت کردی یا خود مودم با این اپدیت تحویل گرفتی؟ چون برای من ورژن R2.
می خوای یه هارد ریست کن مودم و دقت کن تنطیمات روی auto connect باشه بعد یه تست بگر ببین mtu روی 1500 استیبل می شه؟ به این روش:

برو تو محیط cmd و این عبارت کپی کن

اگه پینگ داد که روی 1500 درسته چون عدد باید بعلاوه 28 کرد تا مقدار صحیح mtu بدست بیات
اما اگه این عبارت داد:
packet needs to be fragmented
mtu کم کن تا عدد مورد نظر برسی شاید روی سرعتت اثر مثبت و بهتری گذاشت

این تست رو قبلا انجام داده بودم و به مقدار صحیح MTU که همون 1500 هست رسیدم. ولی این مشکل من نیست چون همه سایتها رو باز میکنه. مساله اینه که آنتن مودم چند بار در روز مخصوصا شبها میپره و چارش هم اینه که ریست بشه. حالا نمیدونم شما که این مودم رو داری هم با این مشکل مواجه میشی یا نه؟

اما درباره Firmware: فایل ورژن R3 رو با هزار چک و چونه از پشتیبانی برام ایمیل کردن که تونستم آپدیت کنم.
فکر کنم شما هم بهشون زنگ بزنی الان دیگه برات میفرستن...

در ضمن مشکل با آپدیت هم حل نشد!!

william
01-11-2016, 19:22
این تست رو قبلا انجام داده بودم و به مقدار صحیح MTU که همون 1500 هست رسیدم. ولی این مشکل من نیست چون همه سایتها رو باز میکنه. مساله اینه که آنتن مودم چند بار در روز مخصوصا شبها میپره و چارش هم اینه که ریست بشه. حالا نمیدونم شما که این مودم رو داری هم با این مشکل مواجه میشی یا نه؟

اما درباره Firmware: فایل ورژن R3 رو با هزار چک و چونه از پشتیبانی برام ایمیل کردن که تونستم آپدیت کنم.
فکر کنم شما هم بهشون زنگ بزنی الان دیگه برات میفرستن...

در ضمن مشکل با آپدیت هم حل نشد!!

انطور که می گی خط سیگنالت 3 تا 4 تاست یعنی حداکثر سیگنال دریافتی داری و اگه مقدار RSRQ,SINR,RSRP ایده ال باشه نباید انقدر قطعی داشته باشی. برای من سه روز تقریبا سیگنال 0 بود بعد از اون با اینکه این اتاق بین یک تا 2 خط انتن می ده اما پایدار و حداکثر سرعت می ده. قطعی هم به ندرت. مثلا دیشب چند لحظه پرید اما خودش مجدد وصل شد ( ببین از auto conncet به manual تغییر نکرده باشه) یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی
یه usim 4G بگیر یا از روی گوشیت در بیار بنداز رو مودم زد 6000 یه مدت روی fdd امتحان کن ببین باز این قطعی ها رو داری یا نه.
می شه لطف کنی اون فایل اپدیت اینجا اپلود کنی که بتونیم استفاده کنیم
با سپاس

Adrian
02-11-2016, 01:17
انطور که می گی خط سیگنالت 3 تا 4 تاست یعنی حداکثر سیگنال دریافتی داری و اگه مقدار RSRQ,SINR,RSRP ایده ال باشه نباید انقدر قطعی داشته باشی. برای من سه روز تقریبا سیگنال 0 بود بعد از اون با اینکه این اتاق بین یک تا 2 خط انتن می ده اما پایدار و حداکثر سرعت می ده. قطعی هم به ندرت. مثلا دیشب چند لحظه پرید اما خودش مجدد وصل شد ( ببین از auto conncet به manual تغییر نکرده باشه) یه کار دیگه هم می تونی انجام بدی
یه usim 4G بگیر یا از روی گوشیت در بیار بنداز رو مودم زد 6000 یه مدت روی fdd امتحان کن ببین باز این قطعی ها رو داری یا نه.
با سپاس

سلام و ممنون از پاسخ شما
روی FDD امتحان میکنم تا ببینم چی میشه. فقط اینکه منزل شما کدوم منطقه هست و حداکثر دانلود چقدره؟
ظاهرا فایل رو اینجا نمیتونم آپلود کنم ایمیل بذارید تا ارسال کنم.

m_amin
02-11-2016, 02:40
سلام دوستان

-مقدار MTU روی 1500 هست

منتظر راهنمایی شما

سیگنال تون چقدر؟!
بصورت عدد از داخل مودم مشاهده کنید

Adrian
02-11-2016, 10:28
سیگنال تون چقدر؟!
بصورت عدد از داخل مودم مشاهده کنید

dBm -51
RSSI

dBm -81.34
RSRP0

dBm -97.07
RSRP1

dBm -8.12
RSRQ

ابوالفضل ۴۰۴۵
02-11-2016, 12:12
با سپاس
دوست عزیز این حداکثر سرعتی که میگه یعنی چقدر من تو فکر خرید مودمای بیرونی تی دی هستم چون تومنطقه ماfdd پوشش نداره ولی متاسفانه نظریات دوستان رو که میخونم مردد میشم چون تو طبقه پایین هم هستم میخوام بیرونی بگیرم به نظر شما چطوره سرعتش وکیفیتش البته تو تهران

am2za
02-11-2016, 12:17

منم همین فکر رو می کنم. چون کسانی که DT-350 دارن تو این تاپیک چیزی نگفتن ولی مثل من و شما که مشکلاتمون مشابهه هست. فریمور دستگاه منم اخرین اپدیت هست ولی تغییری نکرده. جای مودم هم عوض کردم تو خونه. شاید قطعی کمتر شده باشه ولی باز هست و باز هم نیاز به ریست کردن داره تا درست بشه.

william
02-11-2016, 12:32
دوست عزیز این حداکثر سرعتی که میگه یعنی چقدر من تو فکر خرید مودمای بیرونی تی دی هستم چون تومنطقه ماfdd پوشش نداره ولی متاسفانه نظریات دوستان رو که میخونم مردد میشم چون تو طبقه پایین هم هستم میخوام بیرونی بگیرم به نظر شما چطوره سرعتش وکیفیتش البته تو تهران

سلام. تست تو صفحه 43 قبلا گذاشتم. اول حتما از پوشش منطقه مطمین بشید و بعدش نظر قطعی تا زمانی که تست نشه نمی شه داد. نظرات بچه ها هم بخونی متفاوت. انگار سلولی. یعنی حتی اتاق به اتاق متفاوت چه به رسه به منطقه. من تو یه جای اتاق 1 تا 2 خط می گیرم. چند متر جلوتر 3 تا 4 خط سیگنال. ولی اگه کیفیت سیگنال قابل قبول باشه با همون یه خط هم خوب جواب می ده. مودم های outdoor طبیعتا قدرت گیرندگی به مراتب بالاتری دارند باز می گم فقط دقت کن که تحت پوشش باشی چون یه مودم بیرونی 400 هزینش. یه اکسس پوینت هم می خوای که پورت wlan داشته باشه که بتونی وای فای شر کنی با کابل سیم کشی. پس هزینه ای بین 550 تا 600 تومان بر می داره.

m_amin
02-11-2016, 12:54
dBm -51
RSSI

dBm -81.34
RSRP0

dBm -97.07
RSRP1

dBm -8.12
RSRQ

سیگنال تون که
Sinr نداره داخل مودم؟!
اون بالای 10 باشه
Rsrp1 هم زیر 94 باشه خوب میشه سرعتتون

ابوالفضل ۴۰۴۵
02-11-2016, 15:38
سلام. تست تو صفحه 43 قبلا گذاشتم. اول حتما از پوشش منطقه مطمین بشید و بعدش نظر قطعی تا زمانی که تست نشه نمی شه داد. نظرات بچه ها هم بخونی متفاوت. انگار سلولی. یعنی حتی اتاق به اتاق متفاوت چه به رسه به منطقه. من تو یه جای اتاق 1 تا 2 خط می گیرم. چند متر جلوتر 3 تا 4 خط سیگنال. ولی اگه کیفیت سیگنال قابل قبول باشه با همون یه خط هم خوب جواب می ده. مودم های outdoor طبیعتا قدرت گیرندگی به مراتب بالاتری دارند باز می گم فقط دقت کن که تحت پوشش باشی چون یه مودم بیرونی 400 هزینش. یه اکسس پوینت هم می خوای که پورت wlan داشته باشه که بتونی وای فای شر کنی با کابل سیم کشی. پس هزینه ای بین 550 تا 600 تومان بر می داره.
ممنون از راهنماییتون من یه روتر ۴جی دارم که ورودی ون داره فقط هزینه که میخوام بکنم همون مودم اوت دوره فقط در مورد کابل حدود ۱۵متر نیاز دارم که با جستجویی که کردم خیلی نمیشه حداکثر ۲۰تومن مگه اینکه کیفیتا فرق کنه اگه در مورد کابلها هم نوع خاصی هست راهنمایی کنی ممنون میشم درضمن تو نقشه ایرانسل که تحت پوششیم آیا ممکنه اشتباه باشه چون من از چند جا که سئوال کردم میگن اگه تونقشه هستید پس پوشش دارید

william
02-11-2016, 16:00
ممنون از راهنماییتون من یه روتر ۴جی دارم که ورودی ون داره فقط هزینه که میخوام بکنم همون مودم اوت دوره فقط در مورد کابل حدود ۱۵متر نیاز دارم که با جستجویی که کردم خیلی نمیشه حداکثر ۲۰تومن مگه اینکه کیفیتا فرق کنه اگه در مورد کابلها هم نوع خاصی هست راهنمایی کنی ممنون میشم درضمن تو نقشه ایرانسل که تحت پوششیم آیا ممکنه اشتباه باشه چون من از چند جا که سئوال کردم میگن اگه تونقشه هستید پس پوشش دارید

این کابل تهیه کن:
کابل شبکه Tough Cable Carrier معروف به TCL2 برای شرکت یوبی کیوتی. یکی از بهترین کابل های شبکه است. دارای روکش انتی-یو-وی. تو شیراز شاپ زده متری 3300
در مورد نقشه الان به واحد فروش هم زنگ بزنی مرجعشون همون نقشه ای که روی سایت ایرانسل هست. باز به 707 زنگ بزن و منطقت چک کن. برای خرید مودم هم سایت راستین بازار و --------- هم هست که از خود واحد فروش ارزونتر می دند سایت یلو 5 گیگ هدیه هم می ده.

Adrian
03-11-2016, 10:17
دوستان گرامی با توجه به همه صحبتها، بنده به این نتیجه رسیدم که مودمهای Z6000 دارای مشکل قطعی هستند. حتی بعد از آپدیت هم این مشکل پابرجاست و با گذشت زمان هم به نظر حل نمیشه و عملا 370000 تومان به باد رفته.

حالا سوالی که مطرح میشه اینه که چطور از ایرانسل میشه شکایت کرد و به کجا میشه مراجعه کرد برای حداقل تعویض این مودم؟ یعنی جایی که مودم رو خودشون تست کنن؟

و برای کسانی که هنوز تو دام اینترنت TD-LTE نیفتادن هم قویا پیشنهاد میکنم به هیچ وجه تا زمانی که حداقل ایرانسل تکلیف خودش رو بدونه و بفهمه چه کلاهی سر مردم داره میذاره، سمت این سرویس ایرانسل نرن.

- عدم پایداری
- قطع شدن دائمی
- پینگ بالا
- عدم استفاده از چی پ.ی ا.ن
- عدم وجود بسته های متنوع
- سرعت نچندان مناسب
- پشتیبانی بسیار ضعیف که فقط کار ارجاع دادن و ثبت مشکل رو خوب بلدن

Armin.Computer
03-11-2016, 13:05
دوستان گرامی با توجه به همه صحبتها، بنده به این نتیجه رسیدم که مودمهای Z6000 دارای مشکل قطعی هستند. حتی بعد از آپدیت هم این مشکل پابرجاست و با گذشت زمان هم به نظر حل نمیشه و عملا 370000 تومان به باد رفته.

حالا سوالی که مطرح میشه اینه که چطور از ایرانسل میشه شکایت کرد و به کجا میشه مراجعه کرد برای حداقل تعویض این مودم؟ یعنی جایی که مودم رو خودشون تست کنن؟

و برای کسانی که هنوز تو دام اینترنت TD-LTE نیفتادن هم قویا پیشنهاد میکنم به هیچ وجه تا زمانی که حداقل ایرانسل تکلیف خودش رو بدونه و بفهمه چه کلاهی سر مردم داره میذاره، سمت این سرویس ایرانسل نرن.

- عدم پایداری
- قطع شدن دائمی
- پینگ بالا
- عدم استفاده از چی پ.ی ا.ن
- عدم وجود بسته های متنوع
- سرعت نچندان مناسب
- پشتیبانی بسیار ضعیف که فقط کار ارجاع دادن و ثبت مشکل رو خوب بلدن

سلام
دوست عزیز با فونت کوچکتر هم بنویسید احتمالا همه ببینن
موفق باشید

aliakbari313
03-11-2016, 16:35
سلام
آیا سیم کارت معمولی FDD ایرانسل روی این مودم های TDD جواب میده؟ (تو شهر تهران)
تو سایت راستین بازار زده که قبلا چنین امکانی بود ولی الان دارم کم کم جمع آوری میکنن.

ak313
03-11-2016, 21:30
سلام
آیا سیم کارت معمولی FDD ایرانسل روی این مودم های TDD جواب میده؟ (تو شهر تهران)
تو سایت راستین بازار زده که قبلا چنین امکانی بود ولی الان دارم کم کم جمع آوری میکنن.

راستین بازار چرت و پرت هم زیاد داره. قبلا دیدم نوشته مودم تی دی فرکانس 1800 و 2600 رو هم ساپرت می کنه نتونستم حالیشون کنم بابا این سیم اف دی دی هم با همون باند 42 به شبکه ایرانسل وصل میشه. خلاصه تا به الان که دوستان با سیم معمولی به شبکه تی دی وصل شدن بعضی ها گفتن سرعتشون کمتر شده بعضی هم گفتن کم نشده بعضی هم که محافظه کارن اصلا اظهار نظر نکردن ( شاید بعضیا گفتن ایرانسل می فهمه قطعش می کنه )
ایرانسل باید این مسخره بازی ها رو جمع کنه و سیم تی دی رو به هر کسی که می خواد بفروشه یعنی چی فقط با مودم می فروشه. البته اگر اپراتورهای دیگه ( بخونید مبین نت و ..) یه جو غیرت داشتن ایرانسل اینقدر شاخ نمی شد

cruiser
03-11-2016, 21:37
از دوستان کسی میدونه TD-LTE چه نوع Nat type میده؟ نت تایپ ۳ میده یا نت تایپ ۲ ؟
برای بازی آنلاین اگه ok باشه میخوام بگیرم

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

am2za
05-11-2016, 11:02
از دوستان کسی میدونه TD-LTE چه نوع Nat type میده؟ نت تایپ ۳ میده یا نت تایپ ۲ ؟
برای بازی آنلاین اگه ok باشه میخوام بگیرم

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

من تست کردم و روی پلی استیشن Nat Type 3 میده.

MMDFullHD
08-11-2016, 17:10
نقشه بصورت دقیق تر پوشش داخلی و خارجی اپدیت شد !

ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 18:41
ای بر پدر هرچی مردم ازاره عجب شانسی آوردم داشتم تحقیقاتم رو تکمیل میکردم مودم td بخرم که الان که دوستمون گفت رفتم دیدم منطقه ما که تو پوشش کامل بود الان حتی تو فضای خارجی هم نداریم چه برسه به داخلی واقعا ایرانسل شورش رو در اورده

ak313
08-11-2016, 18:49
خوب میرفتی می خریدی سیگنال نداشتی خوب بود
پس شانس آوردی نخریدی

ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 19:58
پس شانس آوردی نخریدی

خیلی شانس آوردم واقعا ولی از کجا معلوم همه اینقدر خوش شانس بوده باشن
ولی به طور کل همون طور که یکی از دوستان دیگه توهمین تاپیک گفته بود دقیقا خرید محصولات جدید تیری تو تاریکیه یا میگیره یا نمیگیره اصلا نمیشه روحرفا و قولهای این شرکت حساب کرد

logofun
08-11-2016, 20:05
سلام
منطقه ی ما الان گشتم دیدم 4g شده
دانلود زیاد دارم و به عبارتی کارم کلا دانلوده
با Adsl شبانه نهایتا 6 گیگ بتونم بگیرم
شنیدم اگر مودم بگیرم میشه با بسته های سه ساعته نامحدود ایرانسل تا دوبرابر این حداقل دانلود کرد
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه ؟؟؟

این مودم رو میخوام بخرم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 20:13
پس شانس آوردی نخریدی

خیلی شانس آوردم واقعا ولی از کجا معلوم همه اینقدر خوش شانس بوده باشن
ولی به طور کل همون طور که یکی از دوستان دیگه توهمین تاپیک گفته بود دقیقا خرید محصولات جدید تیری تو تاریکیه یا میگیره یا نمیگیره اصلا نمیشه روحرفا و قولهای این شرکت حساب کرد

ابوالفضل ۴۰۴۵
08-11-2016, 20:27
سلام
منطقه ی ما الان گشتم دیدم 4g شده
دانلود زیاد دارم و به عبارتی کارم کلا دانلوده
با Adsl شبانه نهایتا 6 گیگ بتونم بگیرم
شنیدم اگر مودم بگیرم میشه با بسته های سه ساعته نامحدود ایرانسل تا دوبرابر این حداقل دانلود کرد
میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه ؟؟؟

این مودم رو میخوام بخرم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز سئوالت رو تو تاپیک دیگه بپرس اساتیدی هستن که فوق العاده تو این زمینه مهارت دارن تا ۱۲۰گیگ هم شبانه موفق به دانلود شدن حتما بهتر راهنمایی میکنن

logofun
08-11-2016, 20:29
عزیز سئوالت رو تو تاپیک دیگه بپرس اساتیدی هستن که فوق العاده تو این زمینه مهارت دارن تا ۱۲۰گیگ هم شبانه موفق به دانلود شدن حتما بهتر راهنمایی میکنن

کجا بپرسم ؟ تاپیک جدید بزنم ؟

ak313
08-11-2016, 20:53
کجا بپرسم ؟ تاپیک جدید بزنم ؟

برای مودم هم تاپیک مودم رو مطالعه کنید

logofun
08-11-2016, 20:59
یعنی ممکنه بسته ها جمع بشه و دانلود دیگه خداحافظ :n02:
هیچی بعید نیست
کم پولی هم نیست 430 تومن بدی مودم بعد یهو جمع بشه !

naim697
11-11-2016, 15:13
این سرویس td lte از چه فرکانس هایی پشتبانی میکنه ؟

amirbrad
11-11-2016, 15:41
این سرویس td lte از چه فرکانس هایی پشتبانی میکنه ؟

ایرانسل 3600...........

scavengeboy
12-11-2016, 15:33
دوستان من یه مدم dt-350 دارم به اشتباه مودم ریست کردم تا قبل ریست سرعت دانلود رو ۳ بود حالا رفته رو ۱ خیلی هم کم و زیاد میشه
امکان داشته تنظیماتی رو مودم بوده باشه از طرف ایرانسل حالا که ریست شده این تنظیمات پریده باشه ؟

m_amin
12-11-2016, 18:07
دوستان من یه مدم dt-350 دارم به اشتباه مودم ریست کردم تا قبل ریست سرعت دانلود رو ۳ بود حالا رفته رو ۱ خیلی هم کم و زیاد میشه
امکان داشته تنظیماتی رو مودم بوده باشه از طرف ایرانسل حالا که ریست شده این تنظیمات پریده باشه ؟

نه تنظیمات خاصی نداره من چند بار ریست کردم تفاوتی نکرده مال شما احتمال ان تن دالتون دستکاری شده

alpha007
13-11-2016, 12:08
سلام
این اینترنت نسل 4 ثابت ایرانسل چیه داستانش؟
با پشتیبانی ش صحبت کردم میگه سرعت بیشتری داره نسبت به 4g . چقدر بالاتره مگه
کسی تجربه ای داره از این سرویسها؟ بدبختی مودم هاش هم فرق میکنه همش هزینه اضافیه برای بدست آووردنش

.:Bardia:.
14-11-2016, 12:38
سلام
این اینترنت نسل 4 ثابت ایرانسل چیه داستانش؟
با پشتیبانی ش صحبت کردم میگه سرعت بیشتری داره نسبت به 4g . چقدر بالاتره مگه
کسی تجربه ای داره از این سرویسها؟ بدبختی مودم هاش هم فرق میکنه همش هزینه اضافیه برای بدست آووردنش

تا جایی که من متوجه شدم همش حرفه !
شما یه E3372 و یه روتر USB خور بگیر ؛ هم ارزون تره هم بسته هاش متنوع تر .
اگه پوشش محله تون خوب باشه با همین مودم های معمولی تا 20Mb هم میتونی بگیری .

alpha007
14-11-2016, 22:30
تا جایی که من متوجه شدم همش حرفه !
شما یه E3372 و یه روتر USB خور بگیر ؛ هم ارزون تره هم بسته هاش متنوع تر .
اگه پوشش محله تون خوب باشه با همین مودم های معمولی تا 20Mb هم میتونی بگیری .
سلام
مودمشو دارم. الان با همین سیمکارت 4g نهایت سرعتی که میده 3.5M هستش...

.:Bardia:.
14-11-2016, 23:15
سلام
مودمشو دارم. الان با همین سیمکارت 4g نهایت سرعتی که میده 3.5M هستش...

مودم رو 4G Only بزار ؛ اگه هست و همین سرعته مطمعن باش با TD هم تغییر چندانی نمیکنه .
الان من با 2 تا آنتن 10Mb میگیرم .

alpha007
15-11-2016, 09:32
سلام خوبي؟
ديشب تست گرفتم با speedtest
تا 20M ميره
ولي سرعت دانلود idm نهايتاً به 3M ميرسه طبيعيه اين؟ درستش همينه؟

m_amin
15-11-2016, 09:38
سلام خوبي؟
ديشب تست گرفتم با speedtest
تا 20M ميره
ولي سرعت دانلود idm نهايتاً به 3M ميرسه طبيعيه اين؟ درستش همينه؟

بازم رفتیم سراغ بحث بایت و بیت!
دوستان نمیشه که هر ۲ صفحه این رو یکی بگه اگه خیلی در مورد سرعت نگرانی دارین بهتره در مورد واحدهای دیتا یه مقدار مطالعه کنین

solook1393
15-11-2016, 09:38
این سرعتی که میگید مال 4g ایرانسله ؟
با مودم h92 هم میشه دیگه ؟

alpha007
15-11-2016, 09:41
بازم رفتیم سراغ بحث بایت و بیت!
دوستان نمیشه که هر ۲ صفحه این رو یکی بگه اگه خیلی در مورد سرعت نگرانی دارین بهتره در مورد واحدهای دیتا یه مقدار مطالعه کنین

بايت و بيت رو شما نياز نيست توضيح بدي دوست عزيز
تو همين تاپيكها براي رفقا توضيح ميدادم
سرعت دانلود با idm روي همين شبكه 4g ايرانسل سوال منه كه 3M دوستان تجربه داشتن يا بالاتر و پايينتر بوده؟

m_amin
15-11-2016, 09:45
بايت و بيت رو شما نياز نيست توضيح بدي دوست عزيز
تو همين تاپيكها براي رفقا توضيح ميدادم
سرعت دانلود با idm روي همين شبكه 4g ايرانسل سوال منه كه 3M دوستان تجربه داشتن يا بالاتر و پايينتر بوده؟

شما که توضیح میدادی!
دیگه سوالی که میپرسی برای چی هست؟!
خودت میگی ۲۰ مگر نشون میده اسپید تست یعنی 2.5 مگابایت
با دانلود منفجر هم چون با تعداد کانکشن بالاتری میگیره یه کم بالاتر میره میشه 3 مگابایت! یا همچون ۲۴ مگ
اگه تجربه هم بخوای اینجا از سرعت 100 کیلو بایت هم بچه ها گذاشتن تا ۱۵۰ مگابیت!
جایی گارانتی داده نشده که شما باید انقدر بگیری یا نگیری

m_amin
15-11-2016, 09:52
واسه کسایی که میخوام تی دی بگیرن بگم با اینکه ایرانسل نقشه پوشش رو دقیق تر کرده ولی بازم ایراد داره الان من جایی هستم که پوشش داخلی هست کاملا تو نقشه
اما مودم تی دی حتی یه انتن هم نمی ده کلا وصل نمیشه
پس با نقشه ریسک خرید نکنین

alpha007
15-11-2016, 09:55
حوصله بحث با شما رو ندارم
خارج شو از بحث
من دنبال چي ام شما چي ميگي تو اين بَلبَشو

Adrian
15-11-2016, 16:47
برای دوستانی که هنوز توی شک خریدن یا نخریدن TD هستند باید بگم که فعلا سراغش نرید و اصلا پولتون رو دور نریزید.
آنتن دهی بسیار ضعیف، مودم های بی کیفیت چینی، سرعت دانلود و آپلود پایین و از اون مهمتر ناپایدار و دارای نوسان، قطعی دائم، نبود بسته های متنوع، پشتیبانی بی سواد و نامتخصص و ...

در واقع جناب ایرانسل بجای اینکه اول یک بستر مناسب و قابل اعتمادی رو برای استفاده از این نوع خاص اینترنت فراهم کنه، با تبلیغات فریبنده یک عده رو موش آزمایشگاهی و عملا کلاه برداری بزرگ کرده.

به عقیده من فعلا طرف TD-LTE نرید که پشیمون میشید!

ابوالفضل ۴۰۴۵
15-11-2016, 17:04
برای دوستانی که هنوز توی شک خریدن یا نخریدن TD هستند باید بگم که فعلا سراغش نرید و اصلا پولتون رو دور نریزید.
آنتن دهی بسیار ضعیف، مودم های بی کیفیت چینی، سرعت دانلود و آپلود پایین و از اون مهمتر ناپایدار و دارای نوسان، قطعی دائم، نبود بسته های متنوع، پشتیبانی بی سواد و نامتخصص و ...

در واقع جناب ایرانسل بجای اینکه اول یک بستر مناسب و قابل اعتمادی رو برای استفاده از این نوع خاص اینترنت فراهم کنه، با تبلیغات فریبنده یک عده رو موش آزمایشگاهی و عملا کلاه برداری بزرگ کرده.

کاملا با فرمایش شما موافقم

alpha007
15-11-2016, 17:24

اره درسته
مودم درست و درمون از هيچ شركت مطرحي براي TD هنوز نداريم تو بازار. اين چيني ها هم به محض اينكه داغ ميشن مصيبتهاش شروع ميشه