مشاهده نسخه کامل
: مشکل پخش صدا از اسپیکر
سلام دوستان من به جای مانیتور تلوزیون xvision دارم و ویندوزم 8 است
مشکل من اینه که صدا از بلند گو های کامپیوتر نمیاد و از تلویزیون میاد چیکار کنم ؟
کارت صدا و این چیزا رو نصب کردم ولی اصلا تو ویندوز جایی برای انتخاب اسپیکر نیست . لطفا راهنمایی کنید
سیم ها و سوکر ها رو هم چک کردم :n35:
shabnam1986
07-08-2016, 19:30
صد در صد بسته ب مین برد باید ی چیزی شبیه این داشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpcp30
07-08-2016, 20:02
سلام دوست عزیز
روی ایکون صدا راست کلیک کنید بعد playback device در پنجره باز شده روی اسپیکر راست کلیک و ست دیفالت رو انتخاب کنید
:n40:
سلام دوست عزیز
روی ایکون صدا راست کلیک کنید بعد playback device در پنجره باز شده روی اسپیکر راست کلیک و ست دیفالت رو انتخاب کنید
الان مشکل من همینه که اصلا آیکون اسپیکر نداره این اسکرین رو ببینید اینطوریه :n27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n27:
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
الان مشکل من همینه که اصلا آیکون اسپیکر نداره این اسکرین رو ببینید اینطوریه :n27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n27:
amirpcp30
08-08-2016, 15:12
سلام مجدد
اگه غیر فعال کردید در همون پنجره راست کلیک کنید و show disable device رو انتخاب کنید میاد بعد enable کنید و بعد ست دیفالت
سلام مجدد
اگه غیر فعال کردید در همون پنجره راست کلیک کنید و show disable device رو انتخاب کنید میاد بعد enable کنید و بعد ست دیفالت
این گزینه هم فعاله ولی بازم نشون نمیده :n03:
amirpcp30
09-08-2016, 19:09
این گزینه هم فعاله ولی بازم نشون نمیده :n03:
سلام
اگه hdmi متصل نباشه صدا رو از اسپیکر دارید؟ اگه خیر پس مشکل از درایور هست و یک درایور دیگه نصب کنید
سلاماگه hdmi متصل نباشه صدا رو از اسپیکر دارید؟ اگه خیر پس مشکل از درایور هست و یک درایور دیگه نصب کنید:n40:چه درایوری نصب کنم ؟ نمیشناسم
amirpcp30
27-09-2016, 15:33
چه درایوری نصب کنم ؟ نمیشناسم
سلام
آخرین درایور رو از سایت سازنده بگیرید و نصب کنید
SCREAM 007
30-10-2016, 22:31
یک بار درایو کارت صدا پاک کن بعد درایو کارت صدارو نصب کن بعد کارت صداتو بذار رو set as default device درست میشه
اگه از همون کارت صدا نویز سبز رنگو نشون بده درست میشه فقط سیم از پشت متصل باشد
در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی می توانید با شماره ---------- تماس حاصل فرمایید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.