ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تعویض دنده تیبا2

sadra_h
16-07-2016, 14:53
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
دو ماهی هست که یک تیبا2 خریداری کردم. حدود 90 کیلومتر کارکرده. تعویض دنده بسیار سخت انجام میشه. مخصوصا در شروع حرکت دنده 1 به سختی جا میره. دنده عقب هم همینطوره. کلا خیلی رو مخه.
می خواستم بدونم طبیعیه ؟ و به مرور زمان با افزایش کارکرد حل میشه مشکل ؟ یا اینکه روغن گیربکس عوض کنم؟ پیشنهادتون چیه ؟
ممنون

EhsanCPU
16-07-2016, 16:58
سلام ببرین واسکازینش رو چک کنین ...

sadra_h
16-07-2016, 17:17
سلام ببرین واسکازینش رو چک کنین ...
اگر نیاز بود که واسکازین عوض بشه، چه واسکازینی پیشنهاد میدین ؟ که جواب پس داده و مطمئن باشه

amir z
17-07-2016, 09:50
سلام
همونطور که دوست عزیزمون گفت واسکازین چک بشه. البته چون مشکل شما بیشتر تو دنده 1 و عقب هست، واسکازین زیاد نمیتونه دلیلش باشه (البته موثر هست) و اگه با صدا و سفت جا میزه دلیل اصلی کلاچ هستش. شما کلاچ رو بیار بالاتر و امتحان کن. توی اکثر ماشین های ایرانی مسئله ی دیسک و صفحه خیلی خیلی شایع هستش و اگه تا حالا کارخونه ایش عوض نشده باشه احتمالا از دیسک و صفحه هستش

sadra_h
21-07-2016, 10:57
سلام
همونطور که دوست عزیزمون گفت واسکازین چک بشه. البته چون مشکل شما بیشتر تو دنده 1 و عقب هست، واسکازین زیاد نمیتونه دلیلش باشه (البته موثر هست) و اگه با صدا و سفت جا میزه دلیل اصلی کلاچ هستش. شما کلاچ رو بیار بالاتر و امتحان کن. توی اکثر ماشین های ایرانی مسئله ی دیسک و صفحه خیلی خیلی شایع هستش و اگه تا حالا کارخونه ایش عوض نشده باشه احتمالا از دیسک و صفحه هستش
سلام. به نظرتون تا سرویس اولیه صبر کنم؟

amir z
21-07-2016, 13:25
سلام. به نظرتون تا سرویس اولیه صبر کنم؟

آره صبر کن اگه بهتر نشد که نمایندگی برات قطعات مورد نیاز رو ثبت میکنه و تعویض میکنن

Pourya-pc
06-08-2016, 18:13
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
دو ماهی هست که یک تیبا2 خریداری کردم. حدود 90 کیلومتر کارکرده. تعویض دنده بسیار سخت انجام میشه. مخصوصا در شروع حرکت دنده 1 به سختی جا میره. دنده عقب هم همینطوره. کلا خیلی رو مخه.
می خواستم بدونم طبیعیه ؟ و به مرور زمان با افزایش کارکرد حل میشه مشکل ؟ یا اینکه روغن گیربکس عوض کنم؟ پیشنهادتون چیه ؟
ممنون
حتما ماشین رو ببرید نمایندگی ٬ احتمال زیاد گیرباکس ایراد فنی داره و اگر در همین کیلومتر کارکرد مشکلش رو نتونن حل کنن یک پک کامل گیرباکس نو میندازن رو ماشین شما .
دقت کنید ماشین شما زیر ۵ هزارکیلومتر هر مشکلی داشته باشه فقط باید تعویض بشه و تعمیر نمیشه . هرکسی هم گفت بعد از ۵ هزارتا خوب میشه یا بعدا بیار میخواد از زیر این کار در بره .