مشاهده نسخه کامل
: مشکل در تعویض دنده تیبا2
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
دو ماهی هست که یک تیبا2 خریداری کردم. حدود 90 کیلومتر کارکرده. تعویض دنده بسیار سخت انجام میشه. مخصوصا در شروع حرکت دنده 1 به سختی جا میره. دنده عقب هم همینطوره. کلا خیلی رو مخه.
می خواستم بدونم طبیعیه ؟ و به مرور زمان با افزایش کارکرد حل میشه مشکل ؟ یا اینکه روغن گیربکس عوض کنم؟ پیشنهادتون چیه ؟
ممنون
EhsanCPU
16-07-2016, 16:58
سلام ببرین واسکازینش رو چک کنین ...
سلام ببرین واسکازینش رو چک کنین ...
اگر نیاز بود که واسکازین عوض بشه، چه واسکازینی پیشنهاد میدین ؟ که جواب پس داده و مطمئن باشه
سلام
همونطور که دوست عزیزمون گفت واسکازین چک بشه. البته چون مشکل شما بیشتر تو دنده 1 و عقب هست، واسکازین زیاد نمیتونه دلیلش باشه (البته موثر هست) و اگه با صدا و سفت جا میزه دلیل اصلی کلاچ هستش. شما کلاچ رو بیار بالاتر و امتحان کن. توی اکثر ماشین های ایرانی مسئله ی دیسک و صفحه خیلی خیلی شایع هستش و اگه تا حالا کارخونه ایش عوض نشده باشه احتمالا از دیسک و صفحه هستش
سلام
همونطور که دوست عزیزمون گفت واسکازین چک بشه. البته چون مشکل شما بیشتر تو دنده 1 و عقب هست، واسکازین زیاد نمیتونه دلیلش باشه (البته موثر هست) و اگه با صدا و سفت جا میزه دلیل اصلی کلاچ هستش. شما کلاچ رو بیار بالاتر و امتحان کن. توی اکثر ماشین های ایرانی مسئله ی دیسک و صفحه خیلی خیلی شایع هستش و اگه تا حالا کارخونه ایش عوض نشده باشه احتمالا از دیسک و صفحه هستش
سلام. به نظرتون تا سرویس اولیه صبر کنم؟
سلام. به نظرتون تا سرویس اولیه صبر کنم؟
آره صبر کن اگه بهتر نشد که نمایندگی برات قطعات مورد نیاز رو ثبت میکنه و تعویض میکنن
Pourya-pc
06-08-2016, 18:13
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
دو ماهی هست که یک تیبا2 خریداری کردم. حدود 90 کیلومتر کارکرده. تعویض دنده بسیار سخت انجام میشه. مخصوصا در شروع حرکت دنده 1 به سختی جا میره. دنده عقب هم همینطوره. کلا خیلی رو مخه.
می خواستم بدونم طبیعیه ؟ و به مرور زمان با افزایش کارکرد حل میشه مشکل ؟ یا اینکه روغن گیربکس عوض کنم؟ پیشنهادتون چیه ؟
ممنون
حتما ماشین رو ببرید نمایندگی ٬ احتمال زیاد گیرباکس ایراد فنی داره و اگر در همین کیلومتر کارکرد مشکلش رو نتونن حل کنن یک پک کامل گیرباکس نو میندازن رو ماشین شما .
دقت کنید ماشین شما زیر ۵ هزارکیلومتر هر مشکلی داشته باشه فقط باید تعویض بشه و تعمیر نمیشه . هرکسی هم گفت بعد از ۵ هزارتا خوب میشه یا بعدا بیار میخواد از زیر این کار در بره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.