PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد طراحی گیم

Emir1
02-07-2016, 22:48
سلام،
من چند تا ایده و طرح خیلی خاص برای گیم دارم که کاملا بکر هستن و هیچ نمونه مشابهی ازشون ساخته نشده و کاملا مطمئنم که مخصوصا دو تاشون میتونن به پرمخاطبترین گیمها تبدیل بشن.
یه سوال از دوستان و اساتید دارم.
با توجه به اینکه تجربه ای در زمینه برنامه نویسی و یا نرم افزارهای بازی سازی ندارم، آیا نرم افزاری هست که المان ها و اشکال آماده داشته باشه و کار باهاش خیلی راحت باشه، فقط در این حد که بشه اشکال آماده رو انتخاب کرد. البته این توضیح رو هم بدم که قصد ندارم بازی رو خودم بسازم، فقط میخوام یه سری تصاویر از ایده ها و طرحهایی که برای بخشهای مختلف بازی در ذهن دارم طراحی کنم و چیزی که در ذهن دارم رو بتونم به صورت تصویر در بیارم که بشه راحتتر توضیحش داد و نهایتا به صورت یک طرح آماده کنم و به شرکتهای بازی سازی ارائه بدم.

ehsan_wwe
03-07-2016, 09:21
Udk - cryengine - fpscreator - و جدیدن unity از انجین هایی هستن که کلی المان آماده دارن
آسون ترینش fpscreator جدید هست

Emir1
03-07-2016, 17:00
Udk - cryengine - fpscreator - و جدیدن unity از انجین هایی هستن که کلی المان آماده دارن
آسون ترینش fpscreator جدید هست
این مواردی که اسم بردین و مخصوصا fpscreator نیازی به دونستن برنامه نویسی و آموزشهای خاص ندارن؟ البته میدونم که هرکدومشون برای خودشون دنیایی هستن و برای ساخت یک حرکت ساده، نیاز به اقدامات و تنظیمات زیادی دارن، ولی فقط در همین حد که عرض کردم یعنی ساخت یک محیط و تصویر ساده و بدون موشن، به راحتی میشه باهاشون کار کرد و فقط المان آماده رو وارد کرد؟
با تشکر

anti-military
13-09-2016, 14:04
این مواردی که اسم بردین و مخصوصا fpscreator نیازی به دونستن برنامه نویسی و آموزشهای خاص ندارن؟ البته میدونم که هرکدومشون برای خودشون دنیایی هستن و برای ساخت یک حرکت ساده، نیاز به اقدامات و تنظیمات زیادی دارن، ولی فقط در همین حد که عرض کردم یعنی ساخت یک محیط و تصویر ساده و بدون موشن، به راحتی میشه باهاشون کار کرد و فقط المان آماده رو وارد کرد؟
با تشکر

Unity بهترین موتوریه که میتونی انتخاب کنی. واسه برنامه نویسی هم میتونی از Play Maker استفاده کنی که کارو خیلی تمیز نگه میداره. قیمتش هم در برابر ارزشش خیلی مناسبه ...

Reza Azimy_RW
17-09-2016, 21:21
در حد تجاری بخای کار کنی آسون باشه و ... نمیشه به هر حال شما یاد بگیری هم کار سنگین و وقت گیریه خصوصا اینکه معلوم نیست ایده ها چی باشه ! بفروش به شرکتی چیزی اگه ارزش داره. اگه میخای در حد فان باشه fpsc خوبه برات سادس ولی به شدت محدود ایده هاتو نمیتونی پیاده کنی . درضمن گرافیک و مدلسازی و ... هم هست دربارش فک کن :|
در کل اگه بخای خودت شروع کنی فعلا باید بیای تو خط یادگیری ایده هاتو کلا فراموش کنی واسه یکی دو سال (بستگی به خودت داره و اینکه چه چیزایی بلدی)

اگه ایده کوچیکی واسه تلفن همراه باشه میتونی رو من حساب کنی بعد از فروش درصدی کار کنیم

Emir1
21-09-2016, 18:21
در حد تجاری بخای کار کنی آسون باشه و ... نمیشه به هر حال شما یاد بگیری هم کار سنگین و وقت گیریه خصوصا اینکه معلوم نیست ایده ها چی باشه ! بفروش به شرکتی چیزی اگه ارزش داره. اگه میخای در حد فان باشه fpsc خوبه برات سادس ولی به شدت محدود ایده هاتو نمیتونی پیاده کنی . درضمن گرافیک و مدلسازی و ... هم هست دربارش فک کن :|
در کل اگه بخای خودت شروع کنی فعلا باید بیای تو خط یادگیری ایده هاتو کلا فراموش کنی واسه یکی دو سال (بستگی به خودت داره و اینکه چه چیزایی بلدی)

اگه ایده کوچیکی واسه تلفن همراه باشه میتونی رو من حساب کنی بعد از فروش درصدی کار کنیم
واقعیتش من ذهن خلاقی دارم، وقتی ایده ای به ذهنم میرسه تمام ابعادش رو تو ذهنم میسازم، گیمی که مدنظرمه هم اینکه جزئیات و ویژگیهای خیلی زیادی داره هم اینکه کاملا خاص و منحصر به فرده و نمونش در سبک و استایل تا به حال ساخته نشده، البته چند تا ایده دارم که مخصوصا دو تاشون بدون مشابه هستن. خودمم یخورده تحقیق کردم و تا جایی که متوجه شدم کمپانیهای بزرگ بازی سازی ایده های گیم رو دریافت نمیکنن و به این شکل با کسی همکاری نمیکنن، به خاطر یه سری مسائل مثل ادعاهایی که ممکنه بعدا اشخاص مختلف در مورد گیمی که کمپانی با ایده های افراد خودش میسازه داشته باشن و امثال این مسائل، ولی ظاهرا تنها راهش اینه که به صورت حضوری به استدیوهای طراحی گیم این کمپانیها مراجعه بشه. که با این حساب ظاهرا باید صبر کنم ببینم کی مسیرم به حوالیشون میخوره. :n01: