ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عزت نفس

super smart
28-06-2016, 02:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان عزیز

مطمئنم خیلی از شما با عزت نفس آشنایی دارین و میدونین که یکی از مهمترین عوامل در زندگی انسانه

متاسفانه برخی از ماها عزت نفس نداریم

بنظرتون چه عواملی باعث شده که عزت نفس در ما بمیره؟

عزت نفس رو چطور افزایش بدیم؟

کلا نظرتون در مورد عزت نفس چیه؟

banii
28-06-2016, 02:48
سلام
ممنون از تگتون دوست عزیز.

من خودم عزت نفسی ندارم و دلیلش رو هم در رفتار نادرست پدر و مادرم با من بویژه در جامعه و بین آشنایان و آن هم در دوران نوجوانی که این مساله بسیار پر رنگ بود میدونم ...

من هم در سنین حساس نوجوانی مشگلاتی داشتم اما درست نبود که پدر و مادرم بجای پشتیبانی، به تخریب شخصیت ام بپردازند که امروز این چنین سرخورده و بی غرور باشم ... من هم مانند جمله ی "آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست" سالهاست که خودم را شکسته ام.

دلیل پر رنگش این بود و دلایل دیگری همچون عشق کاملا یک طرفه هم در از بین رفتن عزت نفس ام بسیار تاثیر گذار بود... کسی را دوست داشتم که از من متنفر شده بود ...

stabesh
28-06-2016, 11:41
سلام
ممنون از تگتون دوست عزیز.

من خودم عزت نفسی ندارم و دلیلش رو هم در رفتار نادرست پدر و مادرم با من بویژه در جامعه و بین آشنایان و آن هم در دوران نوجوانی که این مساله بسیار پر رنگ بود میدونم ...

من هم در سنین حساس نوجوانی مشگلاتی داشتم اما درست نبود که پدر و مادرم بجای پشتیبانی، به تخریب شخصیت ام بپردازند که امروز این چنین سرخورده و بی غرور باشم ... من هم مانند جمله ی "آینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست" سالهاست که خودم را شکسته ام.

دلیل پر رنگش این بود و دلایل دیگری همچون عشق کاملا یک طرفه هم در از بین رفتن عزت نفس ام بسیار تاثیر گذار بود... کسی را دوست داشتم که از من متنفر شده بود ...
سلام
ای بابا چرا این طوریه روحیه تون
قبول دارم خانواده و اطرافیان خیلی تاثیرگذارند اما از یه سنی خود آدم متوجه میشه که در شکستن خودش زیاده روی کرده و باید مهربان تر با خودش برخورد کنه منم این مشکل رو دارم اونم به خاطر اینکه اطرافم آدمایی بودن که اعتماد به سقف داشتن و خودخواه بودن این شد که من تصمیم گرفتم مثل اونا نباشم اما فکر کنم زیاده روی کردم و خودمو خیلی دست کم میگیرم البته با یه مشاور صحبت کردم گفت تو خوبی نرمالی فکر می کنی چون دور بریات خیلی زیادی اعتماد به سقف دارن اما یه مدت قبلش دنبالش بودم راههای بیشتر شدن اعتماد به نفس و عزت نفس رو پیدا کنم اما چیزی خاصی پیدا نکردم دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
ممنونم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

banii
28-06-2016, 12:53
سلام
ای بابا چرا این طوریه روحیه تون
قبول دارم خانواده و اطرافیان خیلی تاثیرگذارند اما از یه سنی خود آدم متوجه میشه که در شکستن خودش زیاده روی کرده و باید مهربان تر با خودش برخورد کنه منم این مشکل رو دارم اونم به خاطر اینکه اطرافم آدمایی بودن که اعتماد به سقف داشتن و خودخواه بودن این شد که من تصمیم گرفتم مثل اونا نباشم اما فکر کنم زیاده روی کردم و خودمو خیلی دست کم میگیرم البته با یه مشاور صحبت کردم گفت تو خوبی نرمالی فکر می کنی چون دور بریات خیلی زیادی اعتماد به سقف دارن اما یه مدت قبلش دنبالش بودم راههای بیشتر شدن اعتماد به نفس و عزت نفس رو پیدا کنم اما چیزی خاصی پیدا نکردم دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
ممنونم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

درون درگه عشق چه محتاج نشستم
تو هر شام مهتاب بیادت شکستم.

سرهنگ معمر قذافی
28-06-2016, 15:29
عزت نفس اگر در یک برهه زمانی (مخصوصا نوجوانی ) ب هر دلیلی تحت تاثیر قرار گرفت تاثیرشو در آینده میذاره (حتی ممکنه آینده رو ب نابودی بکشونه )

حیف هزینه هایی که برای هیپنوتراپی کردم!

راهکارش خود فریبی و تظاهر ولاغیر

super smart
28-06-2016, 15:50
ممنون از مشارکتتون

پیرو صحبت های دوستان من نظرم اینه که عزت نفس در دوران کودکی ما تو نطفه خفه شده وقتی که پدر و مادر جلوی همه، ما رو تحقیر میکردن (در حالی که خودشون نمیدونستن این باعث میشه

عزت نفس در ما بمیره ) اما الان میشه عزت نفس رو تقویت کرد عزت نفس یه چیز اکتسابیه که به زعم من مث دماسنج میمونه که با رفتارای ما کم و زیاد میشه

اگه بخوایم صادق باشیم تو زندگیمون هیچ احترامی واسه خودمون نذاشتیم و همش به فکر نظر دیگران بودیم. آدمای مهر طلب!

ما 80 درصد روزمون رو با خودمون هستیم و مابقیش با دیگران پس باید خودمونو بیشتر از دیگران دوست داشته باشیم

البته یه چیزم هست که عزت نفسمون رو نابود میکنه و اونم منتقد درونه!

Captain_America
29-06-2016, 06:10
نمیدونم به موضوع ربط پیدا میکنه یا نه ، ولی من تقریبا از نوجوانی تا قبل از خدمت خیلی سر نترسی داشتم به اصطلاح جسور بودم حقم رو هر چی بود با هر روشی میگرفتم اصلا در مقابل هیچ چیز و هیچ کس کم نمیاوردم :n25:
ولی الان چون به همه چیز عقلانی نگاه میکنم مثلا با خودم میگم اینجا اگه حق من فلان قدر از دست رفته حالا با دوندگی و دعوا و ... که حساب کنی نمیصرفه اینجا برم دنبالش چون چیزی که هزینه میکنم بیشتر از چیزی هست که بدست میارم. خیلیا شاید فکر کنن من کم میارم یا چیز دیگه ولی الان خوشحال ترم نسبت به قبل.

navidbozorgtar
29-06-2016, 09:36
ببین عزت نفس رو چی معنی میکنی ؟! عزت نفس برا من یعنی گور پدر صحبت بقیه ...برای شما شاید یعنی چیزی که بقیه میگن مهمه یا درسته که من میگم شاید "درسته" ولی " به درک" ... چرا به درک ؟ چون من دنیای خودمو دارم /سوالات ذهنی خودم / دغدغه های خودم و انقدر دغدغه ذهنی دارم که عملا دیگه حوصله فکر کردن به چرت و پرت های واقعی یا دروغی دیگران حتی خانوادم هم ندارم ... ببین شاید همه ما تو بچگی حالا نگم تحقیر یه نوع توهین هایی شنیدیم اما اینوری نیست که عزت نفست خاموش بشه عین کلید ... شرایط تغییر میکنه یا تغییرش میدی یا ممکنه به جایی برسی (بنده) که این کلمه برات بی معنی بشه ... به عبارتی بجای اینکه نگران عزت نفست باشی سعی کنی زندگی کنی ... به نظرم عزت نفس شما یا هرکسی ازونجایی ضربه میخوره که در اعماقتون با حرف توهین امیز طرف مقابل یجورایی موافقین و اون دید رو نسیت به خودتون دارین ...

super smart
29-06-2016, 20:21
ببین عزت نفس رو چی معنی میکنی ؟! عزت نفس برا من یعنی گور پدر صحبت بقیه ...برای شما شاید یعنی چیزی که بقیه میگن مهمه یا درسته که من میگم شاید "درسته" ولی " به درک" ... چرا به درک ؟ چون من دنیای خودمو دارم /سوالات ذهنی خودم / دغدغه های خودم و انقدر دغدغه ذهنی دارم که عملا دیگه حوصله فکر کردن به چرت و پرت های واقعی یا دروغی دیگران حتی خانوادم هم ندارم ... ببین شاید همه ما تو بچگی حالا نگم تحقیر یه نوع توهین هایی شنیدیم اما اینوری نیست که عزت نفست خاموش بشه عین کلید ... شرایط تغییر میکنه یا تغییرش میدی یا ممکنه به جایی برسی (بنده) که این کلمه برات بی معنی بشه ... به عبارتی بجای اینکه نگران عزت نفست باشی سعی کنی زندگی کنی ... به نظرم عزت نفس شما یا هرکسی ازونجایی ضربه میخوره که در اعماقتون با حرف توهین امیز طرف مقابل یجورایی موافقین و اون دید رو نسیت به خودتون دارین ...

با جمله آخر شما موافقم ادم تا وقتی خودشو نتونه باور کنه از دید دیگران به خودش نگا میکنه

امضاتون هم که یه دنیا حرفه Fargo:n02:

amirmahmod
29-06-2016, 21:32
سلام
این عزت نفس واقعا موضوع توداریه من خودم هنوز دارم ریشه های عزت نفس پایینم رو پیدا میکنم ولی حداقل دیگه افسردگی ندارم
همونطور که دوستان گفتن تحقیرای که دیگران به ما کردن باعث کمبود عزت نفس شده ولی موضوع خیلی عمیق تر از این حرفاست موضوع سردر باورهای مذهبی فرهنگ ومحیط داره منظورم اینکه عوامل زیادی وجود داره
ولی میتونم بگم اصلی ترین دلیلش احساس گناه هستش که به خورد ما دادن و ما واقعا خیال میکنیم این احساس گناهی که داریم درسته در صورتی که این احساس گناه زاییده افکاریه که ما به اشتباه از فرهنگ مذهب برداشت کردیم.
ما خودمون رو دوست نداریم به خاطر همین اگه دقت کرده باشید خیلی ها دوست ندارن صدای ضبط شده خودشونو گوش بدن واحساس بدی پیدا میکنن
و راهشم اینکه یه خورده به این احساس گناه شک کنیم و تحقیق بیشتری کنیم و خدایی رو باور کنیم که گناهان مارو میبخشه .
نباید کمال گرا بود نمیشه انتظار داشت که هیچ وقت در زندگی شکست نخوری در حالی که باید شکست بخوری تا یاد بگیری چجوری برنده باشی کمال گرا بودن رو تصمیم گیری ما هم تاثیر میزاره باعث میشه انرژی وحشتناکی رو موقع تصمیم گیری از ما بگیره و آخر سرهم میبینی هیچ رضایتی از تصمیمی که با اون همه انرژی گرفتی نداری چون فکر میکنی باید بهترین تصمیم ممکن رو بگیری در حالی که اشتباه میکنی هیچ وقت نمیشه بهترین تصمیم ممکن رو گرفت میدونید چرا چون اولا مثلا برای خرید یه کتونی مناسب باید تمام فروشگاهای جهان رو گشت تا بشه بهترین کتونی در جهان رو که پولشم نداری پیدا کنی:n02:دوما برای اینکه تصمیم درستی بگیری باید از قبل تصمیم های غلط زیادی گرفته باشی تا تجربه داشته باشی و تصمیم خوب بگیری پس کمال گرا نباش.
چرا گفتم کمال گرا چون افراد با عزت نفس پایین بسیار کمال گرا هستند و دیر تصمیم میگیرن وخیلی هم زود ازتصمیمشون منصرف میشن درحالی که اونایی که عزت نفس بالایی دارن به سرعت تصمیم میگرن و ادامش میدن و با جرات میتونم بگم که 90 درصد افراد درجامعه عزت نفسشون پایینه
و میشه ساعت ها درباره این موضوع بحث و گفتگو کرد مقاله ها نوشت برای همین میگم موضوع تو داریه امیدوارم فقط تونسته باشم سرنخی داده باشم برای شناخت بهتر عزت نفس.

banii
30-06-2016, 04:47
من خودم همیشه و هنوز آدمی بودم که [ به حرف مردم اهمیت نمیدادم ] راه خودمو میرفتم و به حقانیت خودم ایمان داشتم... اما آدم از پدر و مادرش که عزیزترین و نزدیکترین افرادش اند دیگه توقع نداره ... رفتارشون باعث شد این ذهنیت در من بوجود بیاد که وقتی ننه بابام با من اینطور رفتار کردند دیگه چه توقعی میشه از بقیه داشت...

navidbozorgtar
30-06-2016, 11:08
من خودم همیشه و هنوز آدمی بودم که [ به حرف مردم اهمیت نمیدادم ] راه خودمو میرفتم و به حقانیت خودم ایمان داشتم... اما آدم از پدر و مادرش که عزیزترین و نزدیکترین افرادش اند دیگه توقع نداره ... رفتارشون باعث شد این ذهنیت در من بوجود بیاد که وقتی ننه بابام با من اینطور رفتار کردند دیگه چه توقعی میشه از بقیه داشت... ببین ننه بابا های اکثرمون ( حداقل خودم و دروروبریام) اگر بدونی 80 درصد فشاری که بهت میارن که درس بخونی فقط کل کل خانوادگیه و پز دادن بوسیله شماهاس میفهمی که حرف اون هارم باس به همون منوالی که پیش گرفتی بگیری ... همیشه احساسات و "خیرخواهی" پدر و مادر صرفا به نفع بچه هاشون نیست ... اگه بدونن تو سال های نوجوانی موقع " عشق کردن و لذت بردن" است میفهمی چه خبره ... خانواده میگه برای اینده بچمون اما ببین چند نفر که درساشون رو خوندن و پولدار شدن هنوز حسرت عشق و حالی که در نوجوانی باید میکردنو و نکردنو میخورن با اینکه الان پولشو ئدارن صد برابر اما " اون ها ادم نوجوونی نیستن "

dourtarin
30-06-2016, 18:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان عزیز

مطمئنم خیلی از شما با عزت نفس آشنایی دارین و میدونین که یکی از مهمترین عوامل در زندگی انسانه

متاسفانه برخی از ماها عزت نفس نداریم

بنظرتون چه عواملی باعث شده که عزت نفس در ما بمیره؟

عزت نفس رو چطور افزایش بدیم؟

کلا نظرتون در مورد عزت نفس چیه؟

سلام
عزت نفس یا احترام به خویشتن حسی که از کودکی شکل می گیره.
توقع و ایرادگیری های بی جای اطرافیان- عدم اشنایی به روحیات فرد مورد نظر و مقایسه کردن از عوامل اساسی کمرنگ و ضعیف شدن این حس درونی هست.
راه حلش اینکه که تو هر شرایطی طرف خودمون باشیم..یعنی به خواست خودمون ارزش بدیم و با رفتارمون حد و مرزهایی رو تعریف کنیم که بقیه هم عادت کنن اونا رو در نظر بگیرن برای ارتباط.
وقتی این حس ریشه دار شد دیگه مقایسه ای پیش نمیاد و رنجش خاطری هم به وجود نمیاد
ممنون از دعوت :n18:

Demon King
30-06-2016, 22:29
سلام ... آنتونی رابینز در جایی میگه:

” خودباوری انسان، برآمده از این است که خود را بر شرایط زمانه چیره ببیند، نه اینکه شرایط بر او چیره باشد. "

عوامل زیادی عزت نفس آدمی رو از بین میبره. البته عزت نفس مفهومی والا تر و ارزش مند تر از اعتماد به نفسه. اگه عزت نفس آدمی با چیزی که دوستان هم اشاره کردن همچون اشتباه والدین در تربیت کودک از بین بره، ممکنه تا آخر عمر هم نشه درمانی برای اون پیدا کرد.

ولی هر چیزی راه حلی داره. باید از مسایل ساده شروع کرد. یکم به سخن بالا فکر کنید ... باید خودمون رو بر شرایط چیره ببینیم نه که از شرایط تاثیر پذیر باشیم. یه مثال ساده میزنم:

" یکی از دوستانم که 40 سال از بنده بزرگترند! داشتند اطلاعاتی رو درباره ی انواع حکومت ها در جهان در اختیارم قرار میدادن. در این بین به نوعی حکومت رسیدند که نامش رو فراموش کردند و بنده نامی از این نوع حکومت در ذهنم داشتم اما با خودم گفتم در مقابل فردی با چنین اطلاعات بالا حرف زدن یعنی مسخره کردن خودم. ولی چیزی که در ذهنم بود رو گفتم و از قضا درست هم بود و کلی از طرف ایشون تحسین شدم. "

ببینید یه موضوع خیلی ساده! شاید بگید این موضوع کوچیک چه ربطی به عزت نفس داره ولی داره! میدونید بعد از اینکه حرفم رو به ایشون زدم چقدر به خودم بالیدم که چیزی رو بلدم که فلانی یادش رفته بود. اینها تمرین هاییه که به مرور زمان اعتماد به نفس رو افزایش میده و همین تاثیری مستقیم بر عزت نفس داره. تدریجی و خودمونی تر بگم آسه آسه پیش میری و بعد متوجه میشی چقدر نسبت به قبل خودت رو بیشتر دوست داری و به اطلاعاتت، به شخصیتت، به تیپت و ... احترام میذاری و این احترام همون عزت نفسه چون دیگه از بودن خودت خجالت نمیکشی. دیگه نمیترسی از اینکه جایی مطرح بشی یا بخوای تصمیمی بگیری حتی اگه اشتباه کنی.

این حس غرور نیست همون عزت نفسیه که با روشی ساده میشه بهش دست پیدا کرد. فقط باید بر شرایط و بر خودمون چیره بشیم. باید مخالف چیزی که گاهی درونمون میگه عمل کنیم. درون بعضی همیشه اونها رو میکوبه و بهشون میگه سر جات بشین و حرف نزن و مطرح نشو و قاطع نباش ولی باید این حس رو در جایی نابود کرد ... این چیز هایی بود که خودم تجربه کردم ... امیدوارم مفید واقع بشه ...

:n01:

green-mind
24-07-2016, 21:35
خوب ریشش که تو کودکی هستش ولیکن قابل اصلاح هست
اصولا برای اینکه یک شخص بگکیم دارای عزت نفس هست یاید این 6 تا رو داشته باشه
اولیش زندگی اگاهانه

2 خودپذیری

3 .مسیولیت در برابر خود

4 قاطعیت و ابراز وجود

5 زندگی هدفمند

6 انسجام

برای اینکه بتونیم بگیم یک شخص عزت نفس داره باید تمام این موارد و داشته باشه
مرسی

pooya777
24-07-2016, 22:23
ریاکاری و تظاهر دشمن اعتماد به نفسه.اونجور زندگی کن و فکر کن که دوست داری.اگر هم در جاهایی دچار کمبودها و عیبهایی بودی و بهش رسیدی که باعث میشه دوست داشتنی نباشی خودت معلم خودتی و خودت رو. اصلاح میکنی.بی نیاز از نصیحت و عیبجویی و فرشته پنداری خلق پرعیب! وقتی نیاز به ریاکاری و تظاهر از بین بره دلیلی هم برای پایین بودن اعتماد به نفس وجود نخواهد داشت.
انسانی که چشم و گوشش به برداشت و قضاوت دیگران نسبت به شخصیتش هست اعتماد به نفس نخواهد داشت.چون وابسته به ریاکاری و تظاهره.دو سوی یه معادله است.

محمد88
11-09-2016, 10:19
من عزت نفس و اعتماد به نفسم صفره ... نمیدونم از کجا میدونستید منو تگ کردید :n02:
دلیلشم رفتار خانواده 99 درصد خانواده م گند زدن به روح و روانم

Captain_America
11-09-2016, 13:23
من عزت نفس و اعتماد به نفسم صفره ... نمیدونم از کجا میدونستید منو تگ کردید :n02:
دلیلشم رفتار خانواده 99 درصد خانواده م گند زدن به روح و روانم

اکثر خانواده ها در زمینه پرورش فرزندان ناکارآمد هستند ، پس شما با درصد بالایی از بقیه انسان ها یکسان هستید.
اصلا اینجوری فکر نکنید که خانواده های دیگه خیلی متفاوت هستند شما باید الان خودتون و فقط خودتون رو در نظر بگیرید ببینید چجوری میتونید شخصیت خودتون رو پرورش بدید.

puriya14
12-12-2016, 20:09
سلام
یک مقاله خیلی جالب راجع به خودباوری توی یه سایت دیدم که به نظرم بد نیست یه سر بهش بزنید. فایل صوتی مقاله هم توی همون صفحه گذاشته شده.
آدرس پایین رو کپی کنید و توی نوار مرورگرتون پیست کنید :
hamedmatin.com/chegoone-be-khodbavari-beresim