ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا مشکلات عصبی من برای طلسم شدن است!؟

سام تهرانی
18-06-2016, 12:59
سلام من متولد 68 هستم. من مشکلات روانپریشی و اضطراب و خشم و افسردگی و عدم کنترل خود و ترس از مردم غریبه وشخصیت حساس و شکننده هستم.

مادرم از 1 نفر که به گفته مادرم خیلی انسان والایی و ریاضت کشیده پرسیده گفته پسر شما رو طلسم کردن باید باطل کنیم طلسمشو .

به خاطر اینکه من از خونه بیرون نمیرم. کار نمیکنم . تقریبا همیشه تو خونم شاید هفته ای 2 ساعت برم بیرون .

مادرم گفت دعا میخونه تو آب اون آب رو روزی 1 بار میخوری تا 1 هفته بعد شاید خوب بشی بری بیرون از خونه سر کار .

سوال من اینه که آیا جادو و طلسم کردن اصلا وجود داره؟

javad2015
18-06-2016, 13:23
والا هر کی از دید خودش دنیا رو میبینه.....رمال به جادو و ... ربطش میده.دکتر هم دلیل علمیش رو میگه.من که قبول ندارم.

Captain_America
18-06-2016, 20:00
قطعا همین طور هست ، شما باید به یک رمال حرفه ای و کاربلد مراجعه که با استفاده از علوم غریبه ضد آن طلسم رو برای شما بده و اون رو باطل کنه ، به هیچ وجه هم به خزعبلاتی مثل پزشکی و ... اعتماد نکنید که فقط به فکر جیبشون هستند.

akpa
18-06-2016, 21:16
سلام من متولد 68 هستم. من مشکلات روانپریشی و اضطراب و خشم و افسردگی و عدم کنترل خود و ترس از مردم غریبه وشخصیت حساس و شکننده هستم.

مادرم از 1 نفر که به گفته مادرم خیلی انسان والایی و ریاضت کشیده پرسیده گفته پسر شما رو طلسم کردن باید باطل کنیم طلسمشو .

به خاطر اینکه من از خونه بیرون نمیرم. کار نمیکنم . تقریبا همیشه تو خونم شاید هفته ای 2 ساعت برم بیرون .

مادرم گفت دعا میخونه تو آب اون آب رو روزی 1 بار میخوری تا 1 هفته بعد شاید خوب بشی بری بیرون از خونه سر کار .

تو قرن 21 این سوالات عجیبه
شما برای این مشکلاتتون تا حالا پیش روان پزشک رفتین؟

سام تهرانی
18-06-2016, 23:57
من خودم فکر میکنم از 17 سالگی یهویی طلسم شدم.اول از بچگی ترسو بودم 17 سالگی یهویی پررو شدم. اون طلسم گره اول پروم کرد بعد که دید طلسمش کار میکنه طلسم ترس رو اجرا کرد.

زنگ زدم به 1 مشاور تلفنی ازش پرسیدم. گفتش برو روانپزشک:

این صحبتهای من و مشاور تلفنیه که ظبطش کردم:میشه آنلاین گوش داد بدون دانلود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

javad2015
19-06-2016, 05:22
شما همین که داری به خودت تلقنی طلسم و .... میکنی بده.....اگه با خودت بگی یه افسردگی کوتاه مدت بوده و تموم شده این خودش 70 درصد درمان هست....همه چی دست خودته.

Alireza SM
19-06-2016, 13:22
خب طلسم شدین چرا نرفتین سرکتاب باز کنین؟ چرا آب سحر تهیه نکردین؟ چرا نرفتین سراغ دفع جادو ؟ دعا نویس و رمال که تعدادشون از پزشک بیشتره پریستیژشون هم ماشالا بالاتره.
شما تکلیفت رو با خودت معلوم کن. دکتر و جادو باهم نمیشه. نمیخوام توهین کنم که خرافاتی هستین؛ نه. ولی پزشکی و درمان یه مقوله هست و دعانویسی و دفع طلسم یه مقوله دیگه. هیچ اشتراکی باهم ندارن. فقط میتونین یکی از این مسیرها رو طی کنین. دعا نویسی مثل روانشناسی نیست که بگیم شما در کنار مصرف داروی اعصاب پیش روانشناس هم 5 جلسه برای رواندرمانی بری. یا پزشک یا دعانویس و طلسم دفع کن؛ فقط یکی رو انتخاب کنین. نه هردو نه هیچکدوم فقط باید یکی رو انتخاب کرد. انتخاب هم دست خودتون هست میتونین تعداد افرادی که از درمان در مراکز درمانی نتیجه گرفتن رو با تعداد افرادی که توسط رمال و ساحر و دعانویس بهبودی پیدا کردن رو مقایسه کنین بعدا انتخاب کنین.

روانپریش
19-06-2016, 13:33
من خودم فکر میکنم از 17 سالگی یهویی طلسم شدم.اول از بچگی ترسو بودم 17 سالگی یهویی پررو شدم. اون طلسم گره اول پروم کرد بعد که دید طلسمش کار میکنه طلسم ترس رو اجرا کرد.

زنگ زدم به 1 مشاور تلفنی ازش پرسیدم. گفتش برو روانپزشک:

این صحبتهای من و مشاور تلفنیه که ظبطش کردم:میشه آنلاین گوش داد بدون دانلود

نميشه دانلودش كرد چرا؟فقط انلاين پخش ميشه

amin_947
19-06-2016, 13:39
دوست عزیز
طلسم و جادو و اینها توی قرن بیست و یک خزعبلاتی بیش نیست
اغلب مشکلات روانی با مشاوره خوب میشن
همۀ اینها از تلقین کردن ناشی میشه
شما اون مثلا آب دعا خونده رو می خوری و بعد به خودت میگی که این رو خوردم و پس حتما خوب میشم. یعنی به خودت تلقین می کنی که داری خوب میشی! در حالی که اون آب هیچ کاری رو برای شما انجام نمیده!!
پس بهتره که به جای اینکار بری پیش یه روانپزشک تا حداقل به صورت علمی مشکل شما رو برطرف کنه نه اینکه پولتون رو به رمال و جادوگر و کلاهبردار بدید!!!

Demon King
19-06-2016, 13:50
سلام ...

اولا مشکل شما یه مشکل نایابی نیست که فقط شما به اون دچار باشی. پس درمانش هم ممکن هست.

ثانیا شما بدون مراجعه به پزشک این نتیجه رو گرفتید. در حالی که ممکنه مشکلتون به سادگی قابل حل باشه.

ثالثا اگه خود اون شخص بتون گفته باید طلسمتو باطل کنم پس احتمال این رو بدید که فقط میخواد ازتون پول میگیره.

رابعا این رمالی ها و دعا نویسی ها در اکثر مواقع حتی پایه ی مذهبی هم ندارن و خرافاتی بیش نیستن. نمونه اش خانمی که با یک برگ A5 دعا به لوازم تحریری اومده بود و 10 تا کپی گرفت. دعا نویس ازش خواسته بود روزی به دونه شو بسوزونه در حالی که تو برگه اسامی و آیات مقدس بود. بنابراین کارشون از نظر مذهبی هم مشکل دار هست.

خامسا علم آسان ترین راه برای حل مشکلاته. ممکن اتفاقاتی که ما از اون به عنوان ماورا و و طلسم و ... یاد میکنیم یه تعریف ساده ی علمی داشته باشه.

برای مثال چیزی که ما ازش به عنوان بختک یاد میکنیم حالت خفقان و سنگینی بدن در هنگام خوابه که دلایل علمی زیادی داره ولی عوام معتقدن موجودی خیالی قصد خفه کردن شخص رو داره.

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-06-2016, 07:09

سلام
شما باید برای حل شدن مشکلتون چند کار انجام بدین
1- باید دانشتون رو افرایش بدین تا توانائیتون برای حل مشکلات زندگی زیاد بشه
متاسفانه عده ای از مردم در مهارتِ بررسی و حل مشکل ضعیف هستند و به جای حل مشکل کاری میکنند که مشکل بزرگتر بشه یا اون مشکل باعث میشه مبتلا به انواع بیماریهای جسمی و روحی بشند یا به جای حل مشکل ازش فرار میکنند با جدائی , گریه , خانه نشینی , استعفا از کار , خوردن انواع داروی آرامبخش که اضطراب و درد رو مخفی میکنه فقط بدونِ حل کردنِ علت مشکل ,اقدام به خودکشی , جر و دعوا و زد و خورد با دیگران , قهر کردن , انتقام مخفیانه و آشکار و غیره
2- شما لیست مشکلاتتون رو روی یک کاغذ بنوبسید
3- هر چیزی که احتمال میدید ممکنه در به وجود اومدن اون مشکلات نقش داشته رو هم بنویسید (ژنتیک, رفتار بدِ خانواده با شما , ترببتِ غلط مثل آزادیِ بیش از حد , لوس کردنِ بیش از حد , ناز و نعمت , بخور و بخواب , رفاهِ بیش از حد , فقذ مادی و مشکلات مادی و مسکن , وجود فردِ زورگو و دیکتاتور در خانواده , وجودِ آدمهای فاسد و یا مفسد در زندگی , مورد سوء استفاده قرار گرفتن از طرف یکی از اعضای خانواده یا فامیل یا همسایه یا معلم یا دوست , , کمبود محبت و توجه , نبود و یا کمبود معنویت در خانواده , جر و دعوای روزانه ی اعضای خانواده , جنگ و آوارگی , از دست دادن یک یا چند نفر از خانواده در سک حادثه , ناقص العضو شدن در یک حادثه , ضربه ی مغزی در یک حادثه و تغییر کردنِ خصوصیاتِ اخلاقی و روانی , عیبهای مادرزادی مثل لاغری بیش از حد یا قد بسیار کوتاه یا بسیار بلند یا لکنت زبان یا انحراف چشمها یا شنوائی یا دیدِ کم یا مرتب نبودن دندانها یا طاسی یا رنگ غیر طبیعی پوست و غیره , وجود دشمن در زندگی و ضربه خوردن از او , )
4- حالا باید بگردین دنبال علتِ مشکلاتتون در بین عوامل نوشته شده در شماره ی 3
5- آیا شما این کار رو انجام دادین و به این نتیجه رسیدین که علتِ مشکلات شما فقط و فقط وجود دشمن در زندگی و اقدامش به جادو کردنِ شما هست ؟
6- اگر میگین بله علتش فقط جادو هست , نمیگم در اشتباهید یا درست حدس زدین . این رو فقط خودتون و خانوادتون میتونید پیدا کنید
اما جهت اطلاعتتون بگم که جادوگرها (دعا نویسها) چند دسته هستند
الف- این دسته فقط دروغگو و شیاد و کلاهبرادرند و هیچی بارشون نیست و با سوء استفاده از اعتقاد مردم به دعا و جادو و مشکل داشتنشون سرشون رو کلاه میذارند و مشتی کاغذ و یا قطعات سنگی و فلزی و شیشه ای و غیره بهشون میدند و میگن با اینها فلان کار رو انجام بده تا مشکلت حل بشه
گاهی اتفاقی و به یک دلیلِ دیگه , مشکل طرف بعد از مدتی حل میشه و فکر میکنه تاثیر جادو جمبل جناب دعانویس هست
ب- این دسته خیلی خطرناکند و چیزهایی رو به خوردِ قربانی میدند یا به بدنش میمالند یا به لباسش یا به رختخوابش . این موادِ خطرناک بیشتر از حیوانات گرفته میشه و تاثیر بسیار بدی در فرد داره مثل متنفر شدنِ دیگران ازش و یا به شدت لاغر شدنش یا از دست دادن حافظه یا قدرت جنسی یا ریختن موی سر و صورت , استفراغ دائمی , پرخاشگر شدن , ترسو شدن , خُل شدن , دیوانه شدن , مطیع و برده ی کسی شدن , افسرده و غمگین شدن , شهوتِ شدید , عقیم شدن , فلج شدن , کم بینی , کوری , تغییر تدریجی رنگ پوست , تغییر بوی بدن , گوشه گیر شدن و خودکشی , مرگ تدریجی یا آنی و غیره
نمیتونم بگم از چه چیزهائی استفاده میکنند چون بدآموزی داره فقط بگم بعضی از چیزهایی که استفاده میکنند حتی باعث بیمار شدن و مرگ تدریجی قربانی میشه بدون اینکه در کالبدشکافی اثری از سم یا دارو پیدا بشه
اینها عکس بعضی از این نوع مواد خطرناک هست که در معده یا رودهای قربانی پیدا و خارج شده

ج- این دسته با کمک هیپتوتیزم و تِلِه پاتی (ارتباط افکار از راه دور) روی قربانی اثر میذارند
د- این دسته با جنیانِ خبیث (شیاطین) ارتباط دارند و با کمک اونها روی بعضی از مردم که از معنویت بسیار دورند تاثیر میذارند
=====================================
بعضی از بیماریها و میکروبها و انگلها باعث تغییر خصوصیات اخلاقی بیمار میشه یعنی ممکنه حافظه اش ضعیف بشه یا لاغر بشه یا تندخو و پرخاشگر بشه یا عضوی از بدنش بشه و غیره
========================
بهتره چیزهایی رو که در شماره 3 نوشتم بررسی کنین تا علت مشکلاتتون رو پیدا کنین که ممکنه چند علت باشند نه فقط یک علت
بهتره یک چک آپ کامل هم بدین تا کمبودهای بدنتون مشخص بشه چون این کمبودها مثل کمبود آهن تاثیر زیادی داره در بدن و روحیه ی فرد

Iloveu-ALL
20-06-2016, 10:33

سلام دوست عزیز تا جایی که من شنیدم.
عصبی بودن اگه بخواد بخاطر بیماری باشه: بیشترین عاملی که احتمال میره. بی خوابی هست یا کم خونی
شما اول باید ببینید مشکل بی خوابی یا کلا مشکل خواب ندارید؟ کم خوابی - بد خوابیدن - دیر خوابیدن و دیر بلند شدن - پرخوابی و خواب بیش از حد
دوست عزیز من یک جا خونده بودم کسایی که شغل شیفتی دارن مشکل خل و خو پیدا میکنن و اگه خوابشون درست کنن و میزان خوابش درست بشه مشکلشون برطرف میشه اما مجبورن ولی بگذریم.
شما باید این رو رفع کنید. کم خونی دومین عامل هست: که با آزمایش رفع میشه ولی قبل عامل قبلی بررسی کن ممکنه از اون باشه. و اما عوامل دیگر:
شما باید چند تا دوست داشته باشید... اگه ندارید پیدا کنید ... دوست خوب هست دوست متوسط رو بالا هم بد نیست. این به شما کمک میکنه به حال شما البته شما باید کمی هم مدیریت کنید در زمان و روابطتون. و از چیز های کوچیک دلخور نشید و اگه از عواقب صحبت هاتون میترسید و به اونا فکر میکنید خیلی از حرفا رو حداقل برای خودتون نزنید و اگه زدید بهتر به خودتون استرس ندید. آفتاب خوردن و بیرون رفتن از خونه خودش درمان هست ... خیلی از چیز های بدن: مثل ویتامین ها نظیر C - دی - ویتامین ب و چند تا از مواد مغذی مورد نیاز بدن دیگه میتونن تو کاهش استرس تاثیر بگذارند. البته استرس تو زندگی همه دیگه وجود دارن مخصوصا با سبک های زندگی امروزی و مدرن بیشتر هم شده. کمی از کامپیوتر و گوشی و حتی کتاب فاصله بگیریم و ورزش کردن مخصوصا ورزش کردن گروهی تاثیر گذار هست. اصلا بنظرم خیلی سخت میشه سالم نبود و خوب زندگی کرد یعنی صبر میخواد! دوست عزیز هر چیزی بهای داره بعضی وقت ها مجبوریم تو خونه حبس بمونیم مثلا برای موفقیت در کنکور ولی بعدش به نتیجه مطلوبی خواهیم رسید که مطلوبیت و حس رضایت بدست اومده تا ابد در زندگیمون تاثیر گذار هست ولی شما چون هدفی نباید بیرون نری و باید کم کم شروع کنی. شما مشکل اجتماعی اگه دارید اول برید پیش روانشناس خوب تا ارادتون کمی قوی تر شه اگه پس چند جلسه جواب برید ولی اگه مشکل وقت و مشکل مالی دارید یک روانپزشک دولتی خوب برید. و در ضمن دوست عزیز هر کاری بکنی حرف مردم همیشه هست