مشاهده نسخه کامل
: ترجمه کتاب C# 6.0 and the .NET 5 framework 7th edition by Andrew troelsen
این کتاب یکی از بهترین کتابهای برنامه نویسی سی شارپ و دات نت هست که تمامی مطالب رو از مقدماتی تا پیشرفته پوشش میده. واقعا حرف نداره. میتونید ترجمه ی اون رو از طریق لینک زیر که هر روز توسط خودم بروز رسانی میشه داشته باشید. همچنین در آینده کتابهای کاربردی و عالی دیگه ای که مطالعه کردم رو نیز در همین بلاگ قرار خواهم داد و میتونیم پرسش و پاسخ نیز در خصوص تمام موضوعات برنامه نویسی دات نت داشته باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])r و arty125.com
اگه تا حدی برنامه نویسی کار کرده باشید شک نکنید که بایستی حتما بایستی کتاب C# 6.0 and the .net 5 نوشته Andrew Troelsen انتشارات Apress رو مطالعه کنید. چرا که این کتاب یه درک عمیق و کامل به همراه مثالهای متعدد در تمامی موضوعات مقدماتی تا پیشرفته در سی شارپ و دات نت به شما میدهد. شما تقریبا تمام موضوعات اهم از دستورات پایه ، اصول شی گرایی، برنامه نویسی وب ، برنامه نویسی ویندوز، برنامه نویسی پایگاه داده، برنامه نویسی thread و asynchronous ، برنامه نویسی سرویس گرا و هر چیزی که نیاز دارید.
ترجمه ی این کتاب رو بتازگی به صورت رایگان شروع کردم و اون رو در وبلاگی که به همین منظور ساختم قرار میدم که میتونید استفاده کنید. برخلاف ترجمه های این روزها که هر چیزی رو به فارسی ترجمه میکنند، در این ترجمه سعی شده، اون مفهوم جمله بیان بشه و کلماتی که نیاز دارید انگلیسی اون رو در برنامه نویسی بدونید و درک کنید و اصولا نبایستی به فارسی ترجمه بشه به همون شکل آورده شده. امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره و بتونم این کتاب 1400 صفحه ای رو تا انتها ترجمه کنم و برای شما دوستان قرار بدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا حدی برنامه نویسی کار کرده باشید شک نکنید که بایستی حتما بایستی کتاب C# 6.0 and the .net 5 نوشته Andrew Troelsen انتشارات Apress رو مطالعه کنید. چرا که این کتاب یه درک عمیق و کامل به همراه مثالهای متعدد در تمامی موضوعات مقدماتی تا پیشرفته در سی شارپ و دات نت به شما میدهد. شما تقریبا تمام موضوعات اهم از دستورات پایه ، اصول شی گرایی، برنامه نویسی وب ، برنامه نویسی ویندوز، برنامه نویسی پایگاه داده، برنامه نویسی thread و asynchronous ، برنامه نویسی سرویس گرا و هر چیزی که نیاز دارید.
ترجمه ی این کتاب رو بتازگی به صورت رایگان شروع کردم و اون رو در وبلاگی که به همین منظور ساختم قرار میدم که میتونید استفاده کنید. برخلاف ترجمه های این روزها که هر چیزی رو به فارسی ترجمه میکنند، در این ترجمه سعی شده، اون مفهوم جمله بیان بشه و کلماتی که نیاز دارید انگلیسی اون رو در برنامه نویسی بدونید و درک کنید و اصولا نبایستی به فارسی ترجمه بشه به همون شکل آورده شده. امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره و بتونم این کتاب 1400 صفحه ای رو تا انتها ترجمه کنم و برای شما دوستان قرار بدم.
حق با شماست کتاب خوبی هست اما برای مبتدی ها خیر. به نظرم باید حتما سطح متوسط رو بلد بود . چون فرض کرده شما بلدید هستید
حق با شماست کتاب خوبی هست اما برای مبتدی ها خیر. به نظرم باید حتما سطح متوسط رو بلد بود . چون فرض کرده شما بلدید هستید
دقیقا همینطوره.
دقیقا همینطوره.
دو روزی هست ، دارم کتاب رو نگاه میکنم. یک جاهایی حتی میگه اگر مثلا حلقه ها بلد نیستید بروید سرچ کنید در مستندات ماکروسافت و بخونید.
اما من تا حالا کتاب به این با حالی ندیده بودم. یعنی اگر فرد ی بخواد متلا از جاوا یا زبان دیگری بیاد ، سی شارپ یاد بکیره در کتاب های دیگه فرض میکنه طرف صفر کیلومتر هست و از صفر یاد میده و حوصله خواننده سر میره
اما این نه...در حالیکه فرض کرده آشنایی نسبی دارید...آسان هم یاد داده
البته نیاز نیست برنامه نویس حرفه ای بود..آشنایی حداقلی برای خواندن این کتاب کفایت میکنه
شما هم که ترجمه دارید میکنید ...عالی هست :n12:
دو روزی هست ، دارم کتاب رو نگاه میکنم. یک جاهایی حتی میگه اگر مثلا حلقه ها بلد نیستید بروید سرچ کنید در مستندات ماکروسافت و بخونید.
اما من تا حالا کتاب به این با حالی ندیده بودم. یعنی اگر فرد ی بخواد متلا از جاوا یا زبان دیگری بیاد ، سی شارپ یاد بکیره در کتاب های دیگه فرض میکنه طرف صفر کیلومتر هست و از صفر یاد میده و حوصله خواننده سر میره
اما این نه...در حالیکه فرض کرده آشنایی نسبی دارید...آسان هم یاد داده
البته نیاز نیست برنامه نویس حرفه ای بود..آشنایی حداقلی برای خواندن این کتاب کفایت میکنه
شما هم که ترجمه دارید میکنید ...عالی هست :n12:
یعنی این کتاب معرکه هست. من الان جدای از ترجمه برای بار سوم هست که دارم این کتاب رو میخونم و فصل نهم هستم. و هر بار که میخوانید اگه قبلش در حال کار و کدنویسی بوده باشید، مفاهیم شفاف تر و قشنگ تر براتون جا می افته. بعلاوه حتی برنامه نویس حرفه ای هم باشید، مفاهیمی توش وجود داره که یهو می بینید، واو این چیزی که من همیشه درگیرش بودم و یا اصلا ازش استفاده نمی کردم یا فقط کدش رو می نوشتم، مفهوم و ریشش این هست. بعلاوه وقتی این کتاب رو خوب متوجه شید، دیگه هیچ مشکلی تو مصاحبه های تخصصی کاری نخواهید داشت و هر سوال تئوریک و عملی رو به طور کامل میتونید پاسخ بدید.
دقیقا همونوطور که بالا تر هم اشاره کردید سطح متوسط و شاید کمتر از متوسط ولی نه در حد صفر، کافی هست.
انشاا... اگه فرصت کنم کتابهای عالی دیگه ای که خوندم و شک ندارم یکی از بهترین ها هستند در موضوعات دیگه مثل MVC یا Web API یا Angular 2 رو هم ترجمشون رو شروع میکنم مثل کتاب Pro ASP.NET MVC 5 انتشارات Apress نوشته ی Adam Freeman. این هم از اون کتابهاست که باید دو یا سه بار خوندنش.
ممنون میشم اگه در ترجمه کتاب انتقادی یا پیشنهادی در جهت ارائه مطالب و یا روون تر بودن ترجمه دارید هم بهم بگید.
ممنون میشم اگه در ترجمه کتاب انتقادی یا پیشنهادی در جهت ارائه مطالب و یا روون تر بودن ترجمه دارید هم بهم بگید.
ممنون از شما
راستش من مشکل با صفحه 170 کتاب هست . مثال Enum یعنی آخرین مثال فصل سوم.
favDay = (DayOfWeek)Enum.Parse(typeof(DayOfWeek),
Console.ReadLine());
سورس انگلیسی و کامل این کتاب رو کسی داره؟ ممنون میشم سورس اصلی رو هم برای دانلود بزارید
ممنون از شما
راستش من مشکل با صفحه 170 کتاب هست . مثال Enum یعنی آخرین مثال فصل سوم.
اگه منظورتون فهمیدن این بخش کد هست تشریح کد به این صورت هست :
تو خط اول از کاربر روز مورد علاقش و سوال کردیم، پس نیاز هست که از طریق Console.ReadLine مقداری که کاربر وارد میکنه رو بگیریم. ولی اگه به متد Main در کلاس Program دقت کنی مقداری که کاربر وارد میکنه به صورت رشته ی string بر میگرده. پس ما نیاز داریم این رشته رو تبدیل کنیم به enum چرا که در خط بعدی با دستور switch داریم جک میکنیم کدام روز از enum رو کاربر انتخاب کرده. برای اینکار از دستور enum.parse استفاده کردیم که دو تا آرگومان ورودی داره. اولی باید یه Type از نوع enum باشه که با کد Type(DayOfWeek) داریم چک میکنیم که مقدار ورودی به parse حتما از نوع enum باشه در غیر اینصورت exception بوجود میاد. با آرگومان دوم هم که همونطور که بالا گفتم مقدار ورودی کاربر رو میگیریم که از نوع string باید باشه. حالا کل این کد Enum.Parse(typeof(DayOfWeek),Console.Readline در نهایت مقدار ورودی کاربر رو به صورت یک object بر میگردونه در نتیجه ما باید به صورت explicit اون و cast کنیم به enum ی که تعریف کردیم که در نهایت (DayOfWeek) رو جلوی اون مینویسیم برای cast کردن. خروجی یه مقدار از نوع enum هست که در favDay ذخیره میشه. حالا اگه مقدار ورودی کاربر یکی از روزهای هفته باشه بر اساس switch یه پیغام بهش میدیم.
سورس انگلیسی و کامل این کتاب رو کسی داره؟ ممنون میشم سورس اصلی رو هم برای دانلود بزارید
لینک کتاب رو براتون تو خود وبلاگ قرار میدم. ولی امروز متاسفانه میهن بلاگ مشکل داره و نمی تونم وبلاگ رو باز کنم. برای شما هم وبلاگ باز نمی شه یا من فقط مشکل دارم؟
اگه منظورتون فهمیدن این بخش کد هست تشریح کد به این صورت هست :
تو خط اول از کاربر روز مورد علاقش و سوال کردیم، پس نیاز هست که از طریق Console.ReadLine مقداری که کاربر وارد میکنه رو بگیریم. ولی اگه به متد Main در کلاس Program دقت کنی مقداری که کاربر وارد میکنه به صورت رشته ی string بر میگرده. پس ما نیاز داریم این رشته رو تبدیل کنیم به enum چرا که در خط بعدی با دستور switch داریم جک میکنیم کدام روز از enum رو کاربر انتخاب کرده. برای اینکار از دستور enum.parse استفاده کردیم که دو تا آرگومان ورودی داره. اولی باید یه Type از نوع enum باشه که با کد Type(DayOfWeek) داریم چک میکنیم که مقدار ورودی به parse حتما از نوع enum باشه در غیر اینصورت exception بوجود میاد. با آرگومان دوم هم که همونطور که بالا گفتم مقدار ورودی کاربر رو میگیریم که از نوع string باید باشه. حالا کل این کد Enum.Parse(typeof(DayOfWeek),Console.Readline در نهایت مقدار ورودی کاربر رو به صورت یک object بر میگردونه در نتیجه ما باید به صورت explicit اون و cast کنیم به enum ی که تعریف کردیم که در نهایت (DayOfWeek) رو جلوی اون مینویسیم برای cast کردن. خروجی یه مقدار از نوع enum هست که در favDay ذخیره میشه. حالا اگه مقدار ورودی کاربر یکی از روزهای هفته باشه بر اساس switch یه پیغام بهش میدیم.
عالی بود متوجه شدم :n16:
- - - Updated - - -
لینک کتاب رو براتون تو خود وبلاگ قرار میدم. ولی امروز متاسفانه میهن بلاگ مشکل داره و نمی تونم وبلاگ رو باز کنم. برای شما هم وبلاگ باز نمی شه یا من فقط مشکل دارم؟
صبح که باز بود رفتم. الان هم فک کنم منتقل کردید جای دیگه وبلاگ رو . چون خالی هست
صبح که باز بود رفتم. الان هم فک کنم منتقل کردید جای دیگه وبلاگ رو . چون خالی هست
اگه هنوز شما میتونید با ادرس arty125.mihanblog.com وبلاگ رو ببنید، پس احتمالا دوستان عزیز یه حرکتی زدن که از خارج ایران نشه باز کرد سایت رو. خسته نباشن واقعا.
اگه هنوز شما میتونید با ادرس arty125.mihanblog.com وبلاگ رو ببنید، پس احتمالا دوستان عزیز یه حرکتی زدن که از خارج ایران نشه باز کرد سایت رو. خسته نباشن واقعا.
کلا میهن بلاگ فقط در داخل باز میشود
با این سایت چک کردم
کلا میهن بلاگ فقط در داخل باز میشود
با این سایت چک کردم
مرسی. عجیبه که چرا تا الان پس اجازه داده بود. با این حساب باید انتقالش بدم به بلاگفا.
پینشهاد میکنم از یه هاست رایگان استفاده کنید ت بتونید سایت رو حرفه ا مدیزیت کنید و برای سایت نقشه تهیه کنید سیستم مدیریت وبلاگ برای این منظور زیاد جالب نیست
پینشهاد میکنم از یه هاست رایگان استفاده کنید ت بتونید سایت رو حرفه ا مدیزیت کنید و برای سایت نقشه تهیه کنید سیستم مدیریت وبلاگ برای این منظور زیاد جالب نیست
درست میفرمایید. کلا در نظر دارم که سایتی روی دامنه ی خودم طراحی کنم ولی فعلا فقط جایی رو میخوام که بتونم ترجمه ها رو ارسال کنم. فعلا که خودم به محتوا و وبلاگ دسترسی ندارم ابتدا بایدمحتوا رو از طریق آشنایاین در ایران به یه وبلاک خارجی به ادرس arty125.blog.com انتقال بدم که دیگه به مشکلی از این دست با وبلاگها و سایتهای ایرانی پیدا نکنم تا در یک فرصت مناسب وب سایت رو طراحی کنم.
درست میفرمایید. کلا در نظر دارم که سایتی روی دامنه ی خودم طراحی کنم ولی فعلا فقط جایی رو میخوام که بتونم ترجمه ها رو ارسال کنم. فعلا که خودم به محتوا و وبلاگ دسترسی ندارم ابتدا بایدمحتوا رو از طریق آشنایاین در ایران به یه وبلاک خارجی به ادرس arty125.blog.com انتقال بدم که دیگه به مشکلی از این دست با وبلاگها و سایتهای ایرانی پیدا نکنم تا در یک فرصت مناسب وب سایت رو طراحی کنم.
این اختلالات از مزاییای اینترنت ملی هستش!
کمک خواستید ما در خدمتیم
این اختلالات از مزاییای اینترنت ملی هستش!
کمک خواستید ما در خدمتیم
من فکر میکنم به خاطر حمله های از خارج از کشور هست. مجبور شدن تا پیدا کردن راه حل ، موقت دسترسی خارج از ایران رو محدود کنن.
در هر حال مجبور کردن ما رو که انتقال بدیم اطلاعات رو به جای دیگه و کلی وقت گرفتن ازمون. با همون آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در دسترس هست. لینک کتابها رو هم همونجا گذاشتم واسه دانلود.
سلام
من سوالی داشتم و خواستم در قسمت نظرات بپرسم . اما موقع ارسال میگه شماره درون تصویر را وارد کنید و تصویری من نمبینم!
سلام
من سوالی داشتم و خواستم در قسمت نظرات بپرسم . اما موقع ارسال میگه شماره درون تصویر را وارد کنید و تصویری من نمبینم!
وقتی این پیغام رو میده و اوکی میکنید، تصویر رو نشون میده. ولی اگه باز مشکل داشتید، اینجا بپرسید.
وقتی این پیغام رو میده و اوکی میکنید، تصویر رو نشون میده. ولی اگه باز مشکل داشتید، اینجا بپرسید.
خسته نباشید
والا با دو مرورگر امتحان کردم و نشد.
سلام و درود
ببخشید صفحه 253 ، این مثال چی رو میخواد بگه منظورش؟
public Employee(string name, int age, int id, float
pay)
{
// Humm, this seems like a problem...
if (name.Length > 15)
Console.WriteLine("Error! Name length exceeds 15
characters!");
else
empName = name;
empID = id;
empAge = age;
currPay = pay;
}
porya.021
11-07-2016, 18:14
سلام ببخشید دوستم برنامه نویسی بلده و منو اذیت میکنه ببخشید منم میخوام برنامه نویس باشم زحمت نباشه به من میکین که از کدوم قسمت شروع کنم و تا کجا پیشروی کنم(از اول تا جایی که میتونین کمکم کنید)
سلام و درود
ببخشید صفحه 253 ، این مثال چی رو میخواد بگه منظورش؟
public Employee(string name, int age, int id, float
pay)
{
// Humm, this seems like a problem...
if (name.Length > 15)
Console.WriteLine("Error! Name length exceeds 15
characters!");
else
empName = name;
empID = id;
empAge = age;
currPay = pay;
}
این مرتبط به چند صفحه قبلش هست که از طریق Property به نام Name داریم همین شرط Length>15 رو چک میکنیم. میخواد بگه بهتره از طریق یک master constructor از دوباره کاری جلوگیری کنید و فقط یکبار این شرط رو چک کنید. با اختصاص دادن پارامترهای ورودی به property هایی که دیگه شرطی داخل اونها چک نمی کنید.
سلام ببخشید دوستم برنامه نویسی بلده و منو اذیت میکنه ببخشید منم میخوام برنامه نویس باشم زحمت نباشه به من میکین که از کدوم قسمت شروع کنم و تا کجا پیشروی کنم(از اول تا جایی که میتونین کمکم کنید)
اگه میخواهید برنامه نویسی وب کنید بهتره با html و css شروع کنید و بعد از اون برید سراغ javascript
از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی سریع با html و css آشنا شید و کامل مرورش کنید و بعد میتونید جاوا اسکریپت رو با درسهایی که من تو وب لاگ قرار میدم شروع کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از اون مسر کاریتون را باید بیاید مشخص کنید که میخواهید تمرکزتون رو front-end باشه که بیشتر با طراحی و چیزی که کاربر میبینه کار داره و یا میخواهید back-end کار کنید که سمت سرور هست. اگه front-end میخواهید کار کنید پیشنهادم اینه که روی angular 2 و طراحی گرافیکی کار کنید و اگه back-end میخواهید کار کنید بیاید سراغ c# and ASP.NET MVC. این ساده ترین و خلاصه ترین مسیری هست که میتونید برید. شروع کنید خودتون مطالب مورد نیازتون و پیدا میکنید.
porya.021
11-07-2016, 22:56
مرسی داداش خیلی خیلی دستت درد نکنه ولی منظورمو خوب ندونستی دوست من برنامه نویسی بلده و ویروس درست میکنه و منو اذیت میکنه و منم نمیدونم چیکار کنم اگه بشه کمکم کنی
با تشکر از شما
جسارتا صفحه 256 از خاصیت های automatic properties ها گفته بعد صفحه بعدش گفته کامپیالر این طور مواقع یک متغیر مخفی هم ایجاد میکنه راستش ما نه از خاصیت ش که گفت فهمیدیم نه از این متغیر که درست میشه
با تشکر از شما
جسارتا صفحه 256 از خاصیت های automatic properties ها گفته بعد صفحه بعدش گفته کامپیالر این طور مواقع یک متغیر مخفی هم ایجاد میکنه راستش ما نه از خاصیت ش که گفت فهمیدیم نه از این متغیر که درست میشه
به صورت ساده داستان اینه که قبلا حتما باید واسه get مقدار بازگشتی رو تایپ میکردید مثلا return var و همچنین واسه set مقدار ورودی رو که value بود رو به متغیر میدادید مثلا var = value که اگه مثلا نیاز بود 10 تا property تعریف کنید کلی باید تایپ میکردید. با automatic property این کار خودکار خودش انجام میشه و شما دیگه نیازی به نوشتن اون کدها ندارید.
در خصوص اون متغیرهای مخفی منظورش این هست که وقتی مثلا این propery رو تعریف میکنید public string Name{get; set;}f (من اون f آخر و نوشتن که ساختار درست بیاد اون و ندید بگیرید. ) شما در اصل هیچ مقداری به متغیر Name ندادید ولی کامپایلر به صورت خودکار مقدار پیش فرض string یعنی "" را برای اون در نظر میگیره. یا اگه int تعریف کرده باشید مقدار پیش فرض int مساوی 0 هست و کامپایلر به صورت خودکار مقدار 0 رو به مثلا public int age{get;set;}f متغیر age میده تا قبل از اینکه مقداری بهش بدیم. حالا اگه یه کلاس رو به صورت property تعریف کرده باشیم چون مقدار پیش فرض کلاسها برابر null هست مقدار پیش فرض public yourClass ClassName{get; set;}f متغیر ClassName برابر null خواهد بود. این کل داستان بود.
porya.021
12-07-2016, 16:27
مرسی داداش خیلی خیلی دستت درد نکنه ولی منظورمو خوب ندونستی دوست من برنامه نویسی بلده و ویروس درست میکنه و منو اذیت میکنه و منم نمیدونم چیکار کنم اگه بشه کمکم کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.