ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2017

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

™...
16-09-2016, 17:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدیو مقایسه ظاهری بازی در کنسول های نسل جدید و PC . جالب بود پیشنهاد میکنم دانلود کنید .

دانلود ویدیو با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vs.+PS4+vs.+Xbox+One+Graphics+Comparison+1080p...+ %E2%84%A2.mp4) . 1080P . 145MB

aref.kh
16-09-2016, 19:12
آقا خبری از کرک نشد؟؟؟اصلا چند درصد احتمال داره کرکی بیاد؟

AlexMercer
16-09-2016, 20:23
آقا خبری از کرک نشد؟؟؟اصلا چند درصد احتمال داره کرکی بیاد؟
1 درصد شاید کرک شه امید نداشته باشین حداقل به زودی کرک شه.

vahidreza2007
16-09-2016, 20:29
احتمال زیاد 2-3 روز مونده به اومدن بازی 2018 این نسخه کرک میشه :n02:

vahidreza2007
16-09-2016, 20:32
مگه قراره هر سال یه نسخه متفاوت بدن بیرون ؟!

قرار هم نباشه که هست حداقل یه سری تغییرات محسوس غیر گیم ÷لی باید اعمال بشه غیر این باشه نباید اسمش 2017 باشه میشه اسمش رو گذاشت 2016 /6 :n08: نه 2017

™...
16-09-2016, 21:35
قرار هم نباشه که هست حداقل یه سری تغییرات محسوس غیر گیم ÷لی باید اعمال بشه غیر این باشه نباید اسمش 2017 باشه میشه اسمش رو گذاشت 2016 /6 :n08: نه 2017

به طور خلاصه قسمت های مختلف بازی به خصوص گیم پلی پیشرفت های محسوس داشته و همچنین مشکلات نسخه 16 رفع شده .

™...
17-09-2016, 01:41

واقعا چهره de Gea خوب کار شده اون هم بدون اسکن 3D .!

Captain_America
17-09-2016, 07:57

واقعا چهره de Gea خوب کار شده اون هم بدون اسکن 3D .!

البته طراحی کونامی حرف نداره ، ولی اگه از نیم رخ چهره دخیا رو ببینید تو پس اون قوس بینیش نیست! اینجاست که اسکن سه بعدی خودش رو نشون میده.
البته فیفا هم از اون طرف یه بدی داره کلا طراحی چهره نداره، یا اسکن سه بعدی هست یا چهره دیفالت با نرم افزار مزخرف طراحی چهره در حد بازیهای آر پی جی .

joey jordison
17-09-2016, 09:27
خوب بازی رسید دستم به خاطر این و فیفا یک ps4 خریدم در مرحله اول گرافیک بازی مخصوصا شبا فوق العاده هست pes نسل هشت ندیده بودم که دیدم مخصوصا تو صحنه های سینماتیک بی نظیر میشه چیزی که جالب توجه موقعی که خطا میشه بازیکنا چهره هاشون به شدت تغییر پیدا میکنه بعضی موقع ها داور کارت میده چنان شوکه میشن که آدم فکر میکنه واقعا داره از tv فوتبال میبینه نکته دیگه که واقعا حیرت انگیز به معنای کلمه حیرت انگیز استایل هر بازیکن و حرکاتش و بازیش در بازی هست که فک برانداز هست به عنوان مثال بازی لوکا مودریچ و آدم میبینه یا مثلا نیمار و یا اوزیل و یا دخیا و.......واقعا عین خودشونن:n04:من دوربین بازی رو گذاشتم روی حالت Live Broadcast تو این دوربین زاویه بازی دقیقا عین واقعیت میشه و حس رئالیسم بازی دو چندان میشه توی خونه کسی نمیتونست باور کنه بازی هست چیز دیگه که واقعا حیرت انگیز انیمیشن های بسیار با کیفیت هست که بعضی مواقع آدم کف میکنه

000000000
17-09-2016, 09:31
بازی رو میشه مثه نسخه های قبل افلاین بازی کرد؟

™...
17-09-2016, 13:32
یه خبر خوب اونم اینکه KONAMI League به بازی برگشته که بهش لیگ سفارشی هم میگن ( Custom League ) .

شما رو نمی دونم اما من با این مُد بازی خاطرات زیادی دارم . بیشتر از یه دهه پیش بود زمان PES05 , PES06 یادش بخیر می رفتیم گیم نت و اونجا چند نفری می شدیم و تو این قسمت بود که هرکی یه تیم برمی داشت و بازی میکردیم و خودش بر اساس نتیجه ها رده بندی میکرد . البته میتونی با COM هم بازی کنی و یه لیگ بسازی که تیم هاش رو خودت انتخاب کنی حتی تیم های ویرایش شده رو میشه بهش اضافه کنی .

اگه اشتباه نکنم از PES08 این قسمت حذف شده بود و تو این سالها یه وقت هایی که دور هم جمع بودیم می خواستیم بازی کنیم این مد بازی واقعا کمبودش حس می شد!.

خلاصه من یکی خیلی خوشحال شدم که این مد به بازی برگشته . :26::n20:

تصاویر KONAMI League در بازی .

mahdi1323
17-09-2016, 13:56
دوستان نقل و انتقالات دمو اصلن بروز نیست یا براش پچ میاد بازی خیلی خوب شده عالیه

Captain_America
17-09-2016, 13:59
دوستان نقل و انتقالات دمو اصلن بروز نیست یا براش پچ میاد بازی خیلی خوب شده عالیه

آپدیت معروف به آپدیت روز اول عرضه شده (مربوطه به نسخه اصلی نه دمو) میتونید از تو خود بازی آپدیت کنید.

داداش من برای دمو میخوام پول نداریم 100 تومن بدیم نسخه اصلی رو بگیرم
برای دمو چیزی نیست؟

والا دمو هدفش پیش نمایش بازی هست مثل آنونس و تریلر واسه فیلم میمونه ، اگه بخوان اونو بروز رسانی کنن یا توسعه بدن دیگه بازی اصلی رو چجوری بفروشن؟

mahdi1323
17-09-2016, 14:02
آپدیت معروف به آپدیت روز اول عرضه شده (مربوطه به نسخه اصلی نه دمو) میتونید از تو خود بازی آپدیت کنید.

داداش من برای دمو میخوام پول نداریم 100 تومن بدیم نسخه اصلی رو بگیرم
برای دمو چیزی نیست؟

farshad.88
17-09-2016, 14:07
ای ول خبر خوبیه.ولی دیگه اون جمعی که باید باشه نیست واسه لیگ گذاشتن.فکر کنم توی 2011 هم این مورد بود چون 4 سال پیش همین مود رو با دوستام بازی میکردم. البته نه توی گیم نت. بلکه توی خونه و از غروب تا طلوع روز بعد :n12:
از نظر من بازی PES رو باید دو نفره بازی کرد ( البته روی PC ). یادمه شبی که فرهادی واسه اسکار برنده شد هم داشتیم با دوستام همین مود رو بازی میکردیم و همزمان مراسم رو تماشا میکردیم.
با کامپیوتر بازی کردن زیاد جالب نیست. مثلا مستر لیگ که میریم. جوری میشه که تمام بازیکنامون تا 4-5 سال بعدش امتیازاشون بالای 90 میشه و دیگه حریف ها همه مالدیو میشنو جذابیتش کم میشه. امیدوارم کرک بازی زودتر بیاد و این مود کاستام لیگ هم باعث شه تا اسکار امسال هم خاطره انگیز بشه واسه من و رفقام :n02:

mahdi1323
17-09-2016, 14:28
دوستان یک راهنمایی میخواستم تو دموی نمیشه ترکیب رو عوض کرد عوض کردن سیتم تیم بسته هست مثلن بازیکن من cmf ست میخوام amf کنم نمیتونم چون از خط وسط زمین عقب تره اینجوری قدرت بازی کنا خیلی کم میشه

pishoolii
17-09-2016, 16:50
بچه ها برای کامپیوتر میشه یه CD key خرید و بازی رو روی دوتا سیستم همزمان اجرا کرد؟؟ یا هر سی دی کی مخصوص یه سیستمه فقط؟؟؟

بخریییم دونگی؟؟! :n28:

Killzone2
17-09-2016, 17:41
بچه ها برای کامپیوتر میشه یه CD key خرید و بازی رو روی دوتا سیستم همزمان اجرا کرد؟؟ یا هر سی دی کی مخصوص یه سیستمه فقط؟؟؟

با توجه به اینکه برای پلی کردن نیاز به همیشه آنلاین بودن دارید, خیر نمیشه باید نوبتی بازی کنید... یعنی هر دفعه یک نفر فقط میتونه بازی کنه اونم باید آنلاین باشه.

mineworld
17-09-2016, 18:39

با توجه به اینکه برای پلی کردن نیاز به همیشه آنلاین بودن دارید, خیر نمیشه باید نوبتی بازی کنید... یعنی هر دفعه یک نفر فقط میتونه بازی کنه اونم باید آنلاین باشه.

خیر اینجوری نیست . میشه ...

بنده دیروز جمعه از دانلودها گرفتم و رو لپتاپ خودم و داداشم نصب کردم . خودم اصل اون family .

اما چطور ؟

1 - رو سیستم اصل انلاین میشم تو استیم

2 - بازی رو play میکنم

3 - همینکه دیدم نوشت konami فورا میام دسکتاپ و Wifi رو خاموش میکنم و بعدش دوباره میرم تو بازی که افلاین بازی رو ادامه بدم

4 - حالا رو سیستم دوم انلاین میشم و بازی رو اجرا میکنم . فورا یه اخطار میده که یه دستگاه دیگه (اولیه منظورشه) داره استفاده میکنه میخوای اون رو قطع کنم که میگم yes اره قطعش کن! و چون سیستم اول از مدتها قبل قطع شده دیگه نمیتونه به زورم که شده kill ش کنه !

5 - حالا سیستم دوم دست خودشه میتونه انلاین باشه و میتونه اونم افلاین شه .

به همین سادگی

امیدوارم با این روش تونسته باشم یه نقطه از بدبختی هایی که کونامی سر مردم دراورد رو جبران کنم

روش شخصیه از جایی نخوندم . چونخونه چند نفریم و یه اکانت خریدیدم مجبور بودم یه گلی سرم بگیرم و روشی پیدا کنم ...

یک : جواب داد تشکر رو بزنید
دو : فقط مواظب باشید . اگه بن شدید با خودتونه . من ادم ریسکی هستم . فقط احتمال خیلی خیلی زیاد اگه سیستم دوم هم افلاین شه دیگه احتمال بن شدن و دردسر خیلی کم میشه و اینجوری کمی سیف تر هست .

vahidreza2007
17-09-2016, 18:53

بنده دیروز جمعه از دانلودها گرفتم و رو لپتاپ خودم و داداشم نصب کردم . خودم اصل اون family .

اما چطور ؟

2 - بازی رو play میکنم

3 - همینکه دیدم نوشت konami فورا میام دسکتاپ و Wifi رو خاموش میکنم و بعدش دوباره میرم تو بازی که افلاین بازی رو ادامه بدم

4 - حالا رو سیستم دوم انلاین میشم و بازی رو اجرا میکنم . فورا یه اخطار میده که یه دستگاه دیگه (اولیه منظورشه) داره استفاده میکنه میخوای اون رو قطع کنم که میگم yes اره قطعش کن! و چون سیستم اول از مدتها قبل قطع شده دیگه نمیتونه به زورم که شده kill ش کنه !

به همین سادگی

امیدوارم با این روش تونسته باشم یه نقطه از بدبختی هایی که کونامی سر مردم دراورد رو جبران کنم

روش شخصیه از جایی نخوندم . چونخونه چند نفریم و یه اکانت خریدیدم مجبور بودم یه گلی سرم بگیرم و روشی پیدا کنم ...

دو : فقط مواظب باشید . اگه بن شدید با خودتونه . من ادم ریسکی هستم . فقط احتمال خیلی خیلی زیاد اگه سیستم دوم هم افلاین شه دیگه احتمال بن شدن و دردسر خیلی کم میشه و اینجوری کمی سیف تر هست .

من با اینکه سی دی کی نخریدم اما به خاطر این روش ازت تشکر میکنم و به نظرم منطقی میاد و شدنیه .

جدا از اون خاک بر سر کونامی کنند واقعا اگر رو ÷ی سی نسل هشتم میداد بازی رو من حتما میگرفتم ولی با این کیفیت اصلا ارزش نداره خرج کنیم !

ولی از حق نگذریم گیم ÷لی فوقالعاده شده و واقعا لذت بخش شده و میشه با انواع و اقسام حالت ها بازی و گل بزنیم

ما که همین دمو رو یکسال نگه میداریم و هر از گاهی چند دست میزنیم تا شاد بشیم :n02:

mineworld
17-09-2016, 18:55
•مطلب بعدی هم یادم رفت بگم اونایی که بازی رو دارن میدونن •

بازی فقط واسه یه لحظه internet میخواد . همین که صفحه سیاه شد رفت تو بازی میتونید بیاید بیرون و اینترنت رو قطع کنید . اینجوری بازی عین قبلنا سریع میشه و چکینگ ها و لودینگ های مزخرف pes رو مجبور نیستید تحمل کنید . البته اگه قصد افلاین و مستر و جام و اینا رو دارید ...

mineworld
17-09-2016, 19:00
من با اینکه سی دی کی نخریدم اما به خاطر این روش ازت تشکر میکنم و به نظرم منطقی میاد و شدنیه .

وحید جان کاملا باهات موافقم . اجازه بده یه بار این جمله که از ته دل بهش باور دارم رو تکرار کنم تا هم بدونن :

واقعا اگر رو پی سی نسل هشتم میداد بازی رو من حتما میگرفتم ولی با این کیفیت اصلا ارزش نداره خرج کنیم !

و در مورد

ما که همین دمو رو یکسال نگه میداریم و هر از گاهی چند دست میزنیم تا شاد بشیم :n02:

خبر داری میتونی کل تیمها رو برای نسخه دمو ازاد کنی ؟ :n20:

mahdi1323
17-09-2016, 19:30
دوستان یک راهنمایی میخواستم تو دموی نمیشه ترکیب رو عوض کرد عوض کردن سیتم تیم بسته هست مثلن بازیکن من cmf ست میخوام amf کنم نمیتونم چون از خط وسط زمین عقب تره اینجوری قدرت بازی کنا خیلی کم میشه

دوستان کسی نمی تونه کمکی کنه منم 8 تا تیم رو میتونی عوض کنی و تیم های جدید بیاری ولی مشکل اینه که نمیشه سیستم که مثلن 4-4-2 هست نمیشه عوض کرد و همینطور اپدیت نبودن نقل و انتقالات خیلی بده برای دمو کاش چاره ای پیدا بشه

mohsen-jj
17-09-2016, 19:31

میشه تیمها رو جایگزین تیمهای موجود در دمو کرد ، تعدادشون بیشتر نمیشه . کلا دمو فایده نداره :n03:

mineworld
17-09-2016, 19:50
میشه تیمها رو جایگزین تیمهای موجود در دمو کرد ، تعدادشون بیشتر نمیشه . کلا دمو فایده نداره :n03:

لینکش رو تو pestools دیدم . پس بحث جایگزینیه اره ؟ حیف شد که ...

موافقم . منم تا پربروز دمو داشتم . خودش خیلی چیز شاخی نیست ، دموش با این همه محدودیت که دیگه هیچی ...

بازم واسه بعضی از دوستان یه ذره خوبه . خدا رو چه دیدی شاید چندوقت دیگه تونستن هم تعداد رو ببرن بالا هم بیشتر ویژگی های اصلی بازی رو بیارن رو دمو ...

vahidreza2007
17-09-2016, 20:33

وحید جان کاملا باهات موافقم . اجازه بده یه بار این جمله که از ته دل بهش باور دارم رو تکرار کنم تا هم بدونن :

و در مورد

ممنونم دوست عزیز

بله اتفاقا تیم ها رو جایگزین کردم در این چنین تغییراتی من همیشه ÷یشگام بودم و زود ردیفش میکنم

اتفاقا چلسی و دو منچستریون و رئال مادرید و اث میلان رو اضافه کردم به جای تیم های قبلی

عجب تیمی شده رئال با اینکه طرفدار چلسی و بارسا هستم ولی رئال رو خیلی تیم تر درست کردن البته خود بارسا هم همینطوره

منکه از دیروز فقط رئال - بارسا دارم میزنم

خیلی امید دارم باز ÷چ هایی بیاد برای دمو که امکاناتش رو زیاد کنه

از طرف دیگه شاید خیلی ها توجه نکرده باشن

دادن دمو برای بازی برای کرکر ها خیلی خوب شد و میتونند از روی این بازی رو راحتتر کرک کنند مثل فیفا ! برای انلاین بودن هم با یه سرور مجازی حل میشه

احتمالا یکی دو مته دیگه میشه امید داشت به کرک شدن بازی

محرمانه
17-09-2016, 21:20
دوستان لینک دموی بازی رو میذارید؟
دانلود کنیم تست کنیم ببینم چطوریاس

mahdi1323
17-09-2016, 21:45
دوستان کسی نمی تونه کمکی کنه منم 8 تا تیم رو میتونی عوض کنی و تیم های جدید بیاری ولی مشکل اینه که نمیشه سیستم که مثلن 4-4-2 هست نمیشه عوض کرد و همینطور اپدیت نبودن نقل و انتقالات خیلی بده برای دمو کاش چاره ای پیدا بشه

دوستان کسی جواب منو نمیده؟:n35::n35::n28:

vahidreza2007
17-09-2016, 22:41
دوستان کسی جواب منو نمیده؟:n35::n35::n28:

میخوای 8 تا تیم رو عوض کنی ؟

در مورد سوال دومت فعلا این کار امکان نداره

golmohammadi
17-09-2016, 22:57
این fake هست . نصبش کردم نمیدونم کجای هاردم نصب شد الان همش تبلیغات میاد رو دسکتاپم معلوم نیست از کجا باید حذفش کنم
نه تنها فیک هست بلکه ویروس هم هست

یعنی اگه سی دی کی را حتی 5 نفر هم داشته باشند میتونن بازی کنند فقط همزمان نمیشه درسته؟
یا مثل انتی ویروسها محدودیت یوزر داره اگه اره چند تا باشه سی دی کی بلاک میشه؟

جدا از اون خاک بر سر کونامی کنند واقعا اگر رو ÷ی سی نسل هشتم میداد بازی رو من حتما میگرفتم ولی با این کیفیت اصلا ارزش نداره خرج کنیم !

ولی از حق نگذریم گیم ÷لی فوقالعاده شده و واقعا لذت بخش شده و میشه با انواع و اقسام حالت ها بازی و گل بزنیم

•مطلب بعدی هم یادم رفت بگم اونایی که بازی رو دارن میدونن •

بازی فقط واسه یه لحظه internet میخواد . همین که صفحه سیاه شد رفت تو بازی میتونید بیاید بیرون و اینترنت رو قطع کنید . اینجوری بازی عین قبلنا سریع میشه و چکینگ ها و لودینگ های مزخرف pes رو مجبور نیستید تحمل کنید . البته اگه قصد افلاین و مستر و جام و اینا رو دارید ...

دموی بازی چه چیزهای از نسخه اصلی کم داره؟

دوستان من در نسخه xbox360 بازی کردم
به نظر من خیلی بهتر شده
میشه گفت 95 درصد مشکلات 2016 برطرف شده
به غیر از پنالتی
کلا پنالتی خیلی بد قلقه ... از 2016 تا 2017
حتی ضربات استگاهی هم به نظر من فرقی نکردن
در 2016 باگهای زیادی بود
از جمله با همه بازیکنان میشد با شوت کات دار از حتی نقاط پشت 18 گل زد ولی در این نسخه نمیشه
در 2016 مثل فوتبال 99 میشد تند تند پاس داد ولی در 2017 نمیشه (پاس نهاییو باید بیشتر دقت کنی)
در نسخه قبلی تکل میزدی داور خطا کمتر میگرفت وقتی تکل میزدی داور میدید خطاست اما اوانتاژ میداد و اگه بازی ادامه می یافت کمتر میشد کارت بده اما در این نسخه صبر نمیکنه و فوری خطا را گرفته و کارت زرد یا قرمزو میده (کلا داوری بهتر شده)
قبلا وقتی پاس هوایی میدادی وقتی محاجم پشت دفاع توپو کنترل میکرد خیلی بد کنترل میکرد و حتی دفاع اگر چند متر عقبتر بود میومد میگرفت اما الان بهتر شده
موقع کرنر زدن جهت توپو خیلی کم رنگ نشون میده و از این نظر بدتر شده
و کلی تغییرات دیگه که در کل به نظر من خیلی بهتر شده

mahdi1323
17-09-2016, 23:04
میخوای 8 تا تیم رو عوض کنی ؟

در مورد سوال دومت فعلا این کار امکان نداره

داداش ممنون اولی رو که انجام دادم مشکل دومیه که گفتی امکان نداره

vahidreza2007
18-09-2016, 00:04
داداش ممنون اولی رو که انجام دادم مشکل دومیه که گفتی امکان نداره

اونم فکر کنم چند روز دیگه یه ÷چی چیزی بیاد اونم درست بشه ! فکر کنم این گروه های ÷چ ساز با این شرایط ÷یش اومده حتما یه حالی به دمو باز ها میده

Killzone2
18-09-2016, 00:04
یعنی اگه سی دی کی را حتی 5 نفر هم داشته باشند میتونن بازی کنند فقط همزمان نمیشه درسته؟
یا مثل انتی ویروسها محدودیت یوزر داره اگه اره چند تا باشه سی دی کی بلاک میشه؟
درسته, چون بازی غیر از قفلش این مشکل همیشه آنلاین بودن هم داره...
سی دی کی بلاک نمیشه, اما اگر در طول روز تعداد زیادی با آی پی و دوایس متفاوت به اکانت وصل بشن (از طریق یوزر پس) امکان بن شدن اکانت هست, برای رفع این مشکل هم فکر میکنم Family Share واسه این بازی هم جواب بده... ولی هر دفعه یک نفر آنلاین. روشش هم به این صورته یک نفر بازیو میخره بعد بین اکانت های دوستانش میتونه share کنه... اما اطمینان نمیدم کار کنه چون استیم یه سری بازی های AAA رو که تازه وارد بازار میشه قابلیت فمیلی شیر براش فعال نمیکنه. (همه بازی های تازه منتشر شده شاملش نمیشه).

صفحه پیش البته گفتن گویا از همین فمیلی شیر و پیاده کردن یک سری ترفند همزمان بازی تونستن بکنن که البته توصیه هم نمیشه, اینکارو کردن... حالا قبول کردن خطر ریسکش یه بحث جدا هست.... چون اکانتی که بازی روش هست بن بشه دسترسی بقیه هم بهش قطع میشه.

اگر میخوایید بازی هم کنید برای امنیت بیشتر نوبتی برید داخل...

aref.kh
18-09-2016, 09:38
آقا من نمدونم چرا یه حسی بهم میگه تا یه هفته این بازی کرک میشه
امیدوارم که به این زودی ها کرک بشه

fandak
18-09-2016, 11:21
آقا من نمدونم چرا یه حسی بهم میگه تا یه هفته این بازی کرک میشه
امیدوارم که به این زودی ها کرک بشه

انسان به امید زنده است . امیدواریم که امید شما به تحقق بپیونده پس امیدواریم

golmohammadi
18-09-2016, 12:16
این fake هست . نصبش کردم نمیدونم کجای هاردم نصب شد الان همش تبلیغات میاد رو دسکتاپم معلوم نیست از کجا باید حذفش کنم

درسته, چون بازی غیر از قفلش این مشکل همیشه آنلاین بودن هم داره...
سی دی کی بلاک نمیشه, اما اگر در طول روز تعداد زیادی با آی پی و دوایس متفاوت به اکانت وصل بشن (از طریق یوزر پس) امکان بن شدن اکانت هست, برای رفع این مشکل هم فکر میکنم Family Share واسه این بازی هم جواب بده... ولی هر دفعه یک نفر آنلاین. روشش هم به این صورته یک نفر بازیو میخره بعد بین اکانت های دوستانش میتونه share کنه... اما اطمینان نمیدم کار کنه چون استیم یه سری بازی های AAA رو که تازه وارد بازار میشه قابلیت فمیلی شیر براش فعال نمیکنه. (همه بازی های تازه منتشر شده شاملش نمیشه).

صفحه پیش البته گفتن گویا از همین فمیلی شیر و پیاده کردن یک سری ترفند همزمان بازی تونستن بکنن که البته توصیه هم نمیشه, اینکارو کردن... حالا قبول کردن خطر ریسکش یه بحث جدا هست.... چون اکانتی که بازی روش هست بن بشه دسترسی بقیه هم بهش قطع میشه.

اگر میخوایید بازی هم کنید برای امنیت بیشتر نوبتی برید داخل...
من کلا فقط رو یه پی سی اجراش میکنم فقط جهات اطلاع پرسیدم
نسخه اصلی با دمو چه فرقهایی داره؟

™...
18-09-2016, 17:00

اما چطور ؟

2 - بازی رو play میکنم

به همین سادگی

الان شما چه اشتراکی تهیه کردین ؟! و آیا هنوز هم کار می کنه ؟!

stealer
18-09-2016, 18:12

من فکر میکنم ایشون بازی ارجینال رو خریدن و دارن طریقه استفادش رو دوتا پیسی رو توضیح میدن:|

vahidreza2007
18-09-2016, 18:17
پس از عدم کرک PES 2017 و انتشار دموی این بازی برای PC...در بعضی از محافل شایعه کرک افلاین این بازی پیچیده است،این خبر به گونه ای است که کرک از طریق دموی بازی انجام می شود.
منبع:سایت دیتالینک

- - - Updated - - -

ماه گذشته بود که گروه 3DM اعلام داشت که قفل Denuvo باعث می‌شود که دیگر خبری از بازی‌های دزدی نباشد سپس آن‌ها رسما از کرک کردن بازی‌ها کناره‌گیری کردند؛ اما این پایان ماجرا نیست! این تیم مشهور بازمی‌گردد، آن هم با راهی برای شکستن قفل‌های Denuvo!

مدیر تیم 3DM اعلام داشت که خبر کناره‌گیری آن‌ها صحت ندارد و این تیم همچنان درحال کار برروی شکستن قفل Denuvo است. نه‌تنها 3DM درحال کار برروی شکستن این قفل مشهور است بلکه مدیر گروه‌شان “Bird Sister” اعلام داشت که آن‌ها راه‌حلی برای شکستن قفل Denuvo یافته‌اند. وی اعلام کرد که پروژه جدید آنها PES17 میباشد.

fandak
18-09-2016, 18:41
اره اون اشتراکی نیست . سی دی کی اورجینال خریدن

farshad_pes9
18-09-2016, 19:19
با سلام،پیشاپیش عذرخواهی میکنم،به دلیل مشغله نمیتونم همچون گذشته مطالبو دنبال کنم،یکی دو صفحه رو خوندم چیزی دستگیرم نشد،جریان چیه،امسال نمیشه pes رو روی pc بازی کرد؟

fandak
18-09-2016, 20:18
با سلام،پیشاپیش عذرخواهی میکنم،به دلیل مشغله نمیتونم همچون گذشته مطالبو دنبال کنم،یکی دو صفحه رو خوندم چیزی دستگیرم نشد،جریان چیه،امسال نمیشه pes رو روی pc بازی کرد؟

بازی فعلا کرک نشده به خاطر قفل دنوو که داره . اگه میخواهید بازی کنید باید سی دی کی اورجینال تهیه کنید . خلاصه و مفید

mineworld
18-09-2016, 20:22

من فکر میکنم ایشون بازی ارجینال رو خریدن و دارن طریقه استفادش رو دوتا پیسی رو توضیح میدن:|

135 خریدم از دانلود ها

و درضمن دو استفاده غیرمجاز هم تا حالا شناسایی کردم در حالا خوندن بعضی سایت ها واسه یه نظارت سفت و سخت رو اکانتم هستم که کسی جز اعضای خونواده نتونه استفاده کنه ...

همونطور که تونستم کاری کنم که با یه اکانت چندنفر تو خونه بازی کنیم کاری میکنم مطمئن شم 100 درصد کسی بدون اجازه استفاده نمیکنه .

الان مشغول اونم ...

AlexMercer
18-09-2016, 20:28
فیفا 16 رو هم رو دموش تغییرات دادن و بازی اصلی توسط دمو اجرا میشد اینم احتمالا بشه

vahidreza2007
18-09-2016, 22:38
135 خریدم از دانلود ها

و درضمن دو استفاده غیرمجاز هم تا حالا شناسایی کردم در حالا خوندن بعضی سایت ها واسه یه نظارت سفت و سخت رو اکانتم هستم که کسی جز اعضای خونواده نتونه استفاده کنه ...

همونطور که تونستم کاری کنم که با یه اکانت چندنفر تو خونه بازی کنیم کاری میکنم مطمئن شم 100 درصد کسی بدون اجازه استفاده نمیکنه .

الان مشغول اونم ...

ورود غیر مجاز ؟! یعنی از طرف فروشنده بوده ! اگر اینطور حتما بشون بگید تا فکر نکنند خبر دار نشدین ! کاش از جای معتبر تری میخردین بازی رو !

البته به قول شما میشه اکانت رو ایزوله کرد تا نشه کسی وارد بشه

moozmar
19-09-2016, 09:52
بازی کرک شده برای ایکس باکس 360 منتشر شده آیا؟

™...
19-09-2016, 10:29

بله . اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .به جای خط چین ها پی سی دانلود بنویسید.

mineworld
19-09-2016, 10:46

اگه حوصله تایپ نداشتید !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

™...
19-09-2016, 13:16
135 خریدم از دانلود ها

پس اشتراکی ها به کل منتفی شده چون چند روزی به صورت اشتراکی میفروخت .!

fandak
19-09-2016, 13:22
پس اشتراکی ها به کل منتفی شده چون چند روزی به صورت اشتراکی میفروخت .!

یکی دو روز بیشتر نبود و از صفحه حذفش کرد اشتراکی رو ..

farshad.88
19-09-2016, 13:46
من که بیخیال PES2017 شدم. اگه قراره FIFA17 هم از این قفل استفاده کنه دیگه چاره ای نداریم جز اینکه 2016 بازی کنیم. بی زحمت یه پچ جدید که آخزین نقل و انتقالات رو داشته باشه واسه PES2016 معرفی کنید. فقط هم لیسانس و نقل انتقالات رو درست کرده باشه ( توی تاپیک خودش هم درخواست دادم ! )

aref.kh
19-09-2016, 14:11
آقا من خیلی زیاد از کرک و قفل بازی سردرنمیارم ولی وقتی تو نت اسم قفل این بازی که دنوو باشه رو جستجو میکنم منویسه که این قفل شکسته شده البته برای بازی های دیگه میگم حالا که کرکر ها تونستن راه شکستن این قفلو پیدا کنن چرا بروی pes 17 نمیارنش ؟؟؟

pishoolii
19-09-2016, 16:12
آقا ما اگه بازی اورجینال رو بگیریم بازم میشه رووش پچ های پس ادیت رو نصب کرد تا اسم و لوگوی تیم ها درست شه؟؟ یا با بازی اورجینال این پچا سازگاری ندارن؟؟؟!

چاره ای نیس دیگه .. باس پوولو بدیم پاش انگار! :n35:

fandak
19-09-2016, 16:22
این پچ فعلا خوبه تا پچ ها دیگه بیاد PES International Patch 17 v0.1 Beta For PES 2017

– Correct Names for All Leagues
– Correct logos for all Teams & Leagues
– Correct kits for All BPL Teams
– Correct Names for All SkyBet, La Liga, La Liga 2, Liga Nos Teams
– Correct Kit for Some National Teams
– Correct Kit, wrong team Serie A (Juventus and Sassuolo)
– Correct kit for More Teams in Laliga Santander and Liga 1,2,3
– Correct Logo for all teams of Liga Nos

™...
19-09-2016, 16:43
من که بیخیال PES2017 شدم. اگه قراره FIFA17 هم از این قفل استفاده کنه دیگه چاره ای نداریم جز اینکه 2016 بازی کنیم. بی زحمت یه پچ جدید که آخزین نقل و انتقالات رو داشته باشه واسه PES2016 معرفی کنید. فقط هم لیسانس و نقل انتقالات رو درست کرده باشه ( توی تاپیک خودش هم درخواست دادم ! )

یه جوری حرف زدی انگار PES2017 با PES2016 تفاوتی نداره ! :n02:نمیدونم شما نسخه PES2017 نسخه دمو رو بازی کردی یا نه ! چون به نظر من که PES2017 نسخه دمو رو بازی کردم بازی واقعا خوب و لذت بخش هستش . در نهایت بازی با کیفیتی رو ساختن .:n01:

joey jordison
19-09-2016, 17:01
انصافا بازی خیلی پیشرفت کرده به نسبت 2016 حیف از دست بدین رو ps4 آپشن فایل ریختم دیگه شده خدا:42:
یعنی این استایلای بازیکنها یک چیز سوپروحشتناک شده بی نظیر شده کاملا بازیکن به بازیکن فرق دارن برای مثال رو حالت Live Broacast مثلا لوکاس وازکز رو میبینی دقیقا کپی خودشه سال های بعد با افزایش انیمیشن ها و اگه همت کنن یک استادیوم کریتور خوب و یک ذره حواشی ورزشگاه و ساعت شبانه روزی تو بازی بگذارن دیگه واقعا نمیشه اشکالی بهش وارد کرد

CV30
19-09-2016, 17:39
ببخشید که سوالم بی ربطه ولی یه مشکل دارم
ویندوز 10 نصب کردم بعد تو تنظیمات بازی پی اس 16 رزولوشن بیشتر از 1366 x 768 نیست . چی کار کنم خسته شدم ازبس ور رفتم

vahidreza2007
19-09-2016, 17:42
انصافا بازی خیلی پیشرفت کرده به نسبت 2016 حیف از دست بدین رو ps4 آپشن فایل ریختم دیگه شده خدا:42:
یعنی این استایلای بازیکنها یک چیز سوپروحشتناک شده بی نظیر شده کاملا بازیکن به بازیکن فرق دارن برای مثال رو حالت Live Broacast مثلا لوکاس وازکز رو میبینی دقیقا کپی خودشه سال های بعد با افزایش انیمیشن ها و اگه همت کنن یک استادیوم کریتور خوب و یک ذره حواشی ورزشگاه و ساعت شبانه روزی تو بازی بگذارن دیگه واقعا نمیشه اشکالی بهش وارد کرد

مهران جون داداش نوشابه و نون اضافه نمیخوای ؟:n02:

اقا از طرف ما هم از بازی لذت ببر ! حیف امسال کونامی برای پی سی باز ها خار دار سفارش داده بازی رو :n02:

البته دارم کم کم قانع میشم سی دی کی رو بگیرم چون واقعا گیم ÷لیش فوقالعاده است ! الان برای همین نسخه دمو یه زمین چمن با کیفیت اچ دی دانلود کردم خیلی بهتر شد

fandak
19-09-2016, 17:42
ببخشید که سوالم بی ربطه ولی یه مشکل دارم
ویندوز 10 نصب کردم بعد تو تنظیمات بازی پی اس 16 رزولوشن بیشتر از 1366 x 768 نیست . چی کار کنم خسته شدم ازبس ور رفتم

بیا این پچ رو نصب کن . هر رزولیشین خواستی دستی وارد کن

روش نصب:
1- ابتدا فایل PES2016_ResolutionChanger.ini را از فولدر دانلود شده حذف کنید
2- برنامه را اجرا کرده و اوکی کنید
3- فایل PES2016_ResolutionChanger.ini دوباره در فولدر ساخته می شود
4 - فایل ساخته شده را باز کنید و در داخل آن 2016 را به 2017 تغییر دهید. و ذخیره کنید

joey jordison
19-09-2016, 20:49
مهران جون داداش نوشابه و نون اضافه نمیخوای ؟:n02:

اقا از طرف ما هم از بازی لذت ببر ! حیف امسال کونامی برای پی سی باز ها خار دار سفارش داده بازی رو :n02:

البته دارم کم کم قانع میشم سی دی کی رو بگیرم چون واقعا گیم ÷لیش فوقالعاده است ! الان برای همین نسخه دمو یه زمین چمن با کیفیت اچ دی دانلود کردم خیلی بهتر شد
وحید جون داداش چرا خودتو خلاص نمیکنی و یک ps4 نمیخری بخدا سر این قبری که بالاش گریه میکنین pc رو میگم جنازه ای نیست من خودم pc gamer بودم ولی با اینکه سیستمم قوی هست فیفا 17 دموش رو نکشید و اجرا نکرد اذیت هست خودشم ولی با ps4 راحت میشه از بازی لذت برد البته خدا رو شکر گیم پلی رو کونامی توی هر سه نسخه برابر کرده یک صحنه برام پیش اومد وحید توپو فرستادند روی دروازه په په و راموس دنبال توپ بودن پشتشون هم مهاجم حریف با کمی فاصله بعد ناواس اومد بیرون دو تا دستش رو باز کرد و به په په و راموس اشاره کرده کاری با توپ نداشته باشین توپ مال من بعد سریع توپو جمع کرد یعنی چنان صحنه ای بود که از من کاملا حیرت کردم خودشم با چه انیمیشنهای درجه یکی آخه :n04:فوق العاده است

mohsen-jj
19-09-2016, 22:06
وحید جون داداش چرا خودتو خلاص نمیکنی و یک ps4 نمیخری بخدا سر این قبری که بالاش گریه میکنین pc رو میگم جنازه ای نیست من خودم pc gamer بودم ولی با اینکه سیستمم قوی هست فیفا 17 دموش رو نکشید و اجرا نکرد اذیت هست خودشم ولی با ps4 راحت میشه از بازی لذت برد البته خدا رو شکر گیم پلی رو کونامی توی هر سه نسخه برابر کرده یک صحنه برام پیش اومد وحید توپو فرستادند روی دروازه په په و راموس دنبال توپ بودن پشتشون هم مهاجم حریف با کمی فاصله بعد ناواس اومد بیرون دو تا دستش رو باز کرد و به په په و راموس اشاره کرده کاری با توپ نداشته باشین توپ مال من بعد سریع توپو جمع کرد یعنی چنان صحنه ای بود که از من کاملا حیرت کردم خودشم با چه انیمیشنهای درجه یکی آخه :n04:فوق العاده است

:n30: منم میخوام !

من هم میخواستم دموی فیفا 17 رو تست کنم دیدم سیستمم نمیکشه اصلا بهم برخورد ! قصد دارم ps4 بخرم خودم راحت کنم:n01:
چندتا سوال داشتم :
- تقاوت نسخه ps4 و pc در چه حده ؟مثلا همین استایل بازیکنا که گفتید توی ps4 بهتره ؟
- امسال همه ادیتهایی که واسه pc میومد برا ps4 هم میاد ؟ مثلا چمن و ...
:n16:

farshad_pes9
19-09-2016, 22:06
دوستان xbox 360 دارم،میتونم روی اون اجرا کنم یا اونم مثل pc هست،ممنون میشم راهنمایی کنید.

golmohammadi
19-09-2016, 23:20

من هم میخواستم دموی فیفا 17 رو تست کنم دیدم سیستمم نمیکشه اصلا بهم برخورد ! قصد دارم ps4 بخرم خودم راحت کنم:n01:
چندتا سوال داشتم :
- تقاوت نسخه ps4 و pc در چه حده ؟مثلا همین استایل بازیکنا که گفتید توی ps4 بهتره ؟
من هم تو پی سی بازی میکنم هم با xbox 360
توی 2016 در کل گیم پلی و ... بقیه چیزهای یکی هستند
بزرگترین چیزی که تو xbox360 اذیت میکنه سرعت بازیه
در پی سی خیلی زود لود میکنه
مخصوصا بین نیمه و اول بازی که میخواد بالا بیاد
اما در 360 خیلی دیر لود میشه
دلیلش هم به خاطر اینه که سرعت دیسک از سرعت هارد خیلی کمتره
حتی زمانی که انیمشنهای بین بازی اجرا میشند تو 360 کمی لگ دیده میشه (مثلا شادی بعد از گل و تکرار صحنه ها و ....)
من در مورد 360 تخصص ندارم ولی اگه بشه تو هاردش نصب کرد این مشکل برطرف میشه
دوستم میگه 2017 را تو هارد نصب کرد سرعتش درست شد ولی به بازی گیر داد و خلاصه نشد چون هک 360 ظاهرا رو دیسک کار میکنه نه هارد
شما اگه روشی بلد هستین بگین دعاگوتون میشم
در مورد پی اس 4 فرق میکنه جدیدتر و قویتره شاید مشکل سرعت لود نداشته باشه

راستی یه چیز عجیب و خوب
pes2017 برای ps2 هم اومده
باورم نمیشد ولی خب عالیه

™...
19-09-2016, 23:46

استایل بازیکن ها در کنسول های جدید و PC به هیچ وقت تفاوتی نداره چون موتور سازنده یکی هست ! اگر دو موتور ساخت بازی متفاوت بود بله درسته اون وقت می شد بگبم تفاوت دارن .

تفاوت نسخه PC و PS4 در گرافیک بازی هستش .

گیم پلی که مهمترین بخش بازی هستش در تمامی نسخه های بازی یکسان هستش . به شخص چون هسته بازی که همون گیم پلی هستش در تمامی نسخه ها یکی هستش از بازی لذت میبرم .

SONY امسال دسترسی زیادی به تیم سازنده بازی داد و خیلی راحت میشه پچ ها رو از نت دانلود کرد و در بازی نسخه PS4 وارد کرد . یعنی به راحت ترین و ساده ترین شکل ممکن ! که البته نسخه PS4 بازی به واقع عالی هستش . یعنی اینطوری بگم هلو ساختن :n12::n02:

vahidreza2007
20-09-2016, 01:08

مهران جان همین قصد رو دارم اتفاقا ! یه پی اس 4 یک ترا بگیرم و بدم هارد ش رو پر باز یهای انحصاری و جدید بکنند و پس رو هم جدا بخرم و بازیش کنم !

فقط بازی های شوتر رو من با دسته زیاد حال نمیکنم همین من رو دو دل کرده کاش میشد بدون دنگ و فنگ کیبورد و موس بهش وصل کرد که اونم فکر کنم نیاز به مبدل جدا داره که 300-400 تومن ÷ولشه !

واووو اگر همچین چیزی باشه که گفتی واقعا عالیه !:n19::n19:اقا بازی رو ÷ی اس 4 یه چیز دیگه شده این طور که شنیدم یه دنیای دیگه است :n19:

Captain_America
20-09-2016, 05:23
من هم تو پی سی بازی میکنم هم با xbox 360
توی 2016 در کل گیم پلی و ... بقیه چیزهای یکی هستند
بزرگترین چیزی که تو xbox360 اذیت میکنه سرعت بازیه
در پی سی خیلی زود لود میکنه
مخصوصا بین نیمه و اول بازی که میخواد بالا بیاد
اما در 360 خیلی دیر لود میشه
دلیلش هم به خاطر اینه که سرعت دیسک از سرعت هارد خیلی کمتره
حتی زمانی که انیمشنهای بین بازی اجرا میشند تو 360 کمی لگ دیده میشه (مثلا شادی بعد از گل و تکرار صحنه ها و ....)
من در مورد 360 تخصص ندارم ولی اگه بشه تو هاردش نصب کرد این مشکل برطرف میشه
دوستم میگه 2017 را تو هارد نصب کرد سرعتش درست شد ولی به بازی گیر داد و خلاصه نشد چون هک 360 ظاهرا رو دیسک کار میکنه نه هارد
شما اگه روشی بلد هستین بگین دعاگوتون میشم
در مورد پی اس 4 فرق میکنه جدیدتر و قویتره شاید مشکل سرعت لود نداشته باشه

راستی یه چیز عجیب و خوب
pes2017 برای ps2 هم اومده
باورم نمیشد ولی خب عالیه
برای افزایش سرعت بارگزاری و کاهش استهلاک ۳۶۰ شما یا باید از دیسک های برنرمکس استفاده کنید که راحت توی هارد نصب میشوند و یا دیسک معمولی رو توی هارد نصب کنید بعد قبل از اجرای بازی یه قطعه موسیقی از تو هارد پخش کنید بعدش که بازی بالا اومد اگه نخواستید موسیقی رو قطع کنید.

مهران جان همین قصد رو دارم اتفاقا ! یه پی اس 4 یک ترا بگیرم و بدم هارد ش رو پر باز یهای انحصاری و جدید بکنند و پس رو هم جدا بخرم و بازیش کنم !

فقط بازی های شوتر رو من با دسته زیاد حال نمیکنم همین من رو دو دل کرده کاش میشد بدون دنگ و فنگ کیبورد و موس بهش وصل کرد که اونم فکر کنم نیاز به مبدل جدا داره که 300-400 تومن ÷ولشه !

واووو اگر همچین چیزی باشه که گفتی واقعا عالیه !:n19::n19:اقا بازی رو ÷ی اس 4 یه چیز دیگه شده این طور که شنیدم یه دنیای دیگه است :n19:
از بازیهای اختصاصی هم که بگذریم ، بازی های شوتر به قدری برای کنسول ها بهینه سازی شده که هیچ نیازی به موس و کیبورد حس نخواهید کرد من هم شوتر رو مشکل داشتم ولی از بازی بلک روی پی اس ۲ دیگه استاندارد شده شوترهای کنسول الان مت با موس و گیبورد راحت نیستم.

joey jordison
20-09-2016, 10:19

چندتا سوال داشتم :
تفاوت نسخه ps4 به غیر گرافیک در چیز دیگه ای نیست ولی فکر کنم به خاطر موتور نسل هشتی نسخه ps4 فیزیک بازی نسبت به pc بهتر باشه چیزی که تو نسخه 2016 هم اتفاق افتاده بود ولی خدا رو شکر گیم پلی و انیمیشنها همون هست استایل بازیکن ها هم در xone , ps4 و pc همه یکسان هستند
ببینید تو بحث پچ نسخه ps4 به pc نمیرسه و محدودتر هست در حد همین لوگو و ساخت تیم و لباس هست و دیگه نمیشه کاری کرد ولی با این حال بازم راضی کننده هست سالهای آینده معلومه بهتر هم خواهد شد

بابا بعد یک هفته چنان عادت میکنی که انگار از اول کنسول باز بودی درسته کیبرد و موس واسه بازی شوتینگ یک چیز دیگه هست ولی دسته کنسول بسیار عالی بهینه شد و مشکلی پیش نمیاد همین که دیسک و میگذاری و نیاز به نصب و اینا نداری خودش جای شکر داره من سر فیفا ,15 16 نسخه pc نصبش خدایی شلوارم در اومد هر چند اورجینال خریدم ولی بازم دنگ و فنگ زیاد داشت
آره بازی انیمیشنها و اتفاقاتش بعضی وقتا عجیب غریب زیبا میشه فکر کنم با این روند ادامه بدن تا یکی دو سال آینده یک چیز غول بدن بیرون

vahidreza2007
20-09-2016, 11:02
پس واجب شد کم کم بریم سمت کنسول با این تفاسیر ! من که میخواستم 1 تومن برای ÷ی سی خرج کنم میرم کنسول میگیرم ! تنها مشکلش بازی های گرونش بود که اونم جدیدا با 30-4- تومن کل هارد رو شنیدم ÷ر بازی میکنند و بدونمشکل میشه بازی کرد ! سال به سال هم فقط یه ÷ول میدیم برای بازی پس ارجینال

vahidreza2007
20-09-2016, 12:35
دوستانی که پی اس 4 دارن کمی در مورد این باز یهایی که به صورت دیتا ریخته میشه تو هارد از اون اجرا میشه توضیح بدید ممنون میشم

به جز دیتا چیز دیگه ای مثل اکانت و .... همنیاز داره یا دیتا رو بریز و بازی کن هستش :n02: برای کنسول مشکی ایجاد نمیکنه ؟ از جمله بن و ...

Captain_America
20-09-2016, 13:12
دوستانی که پی اس 4 دارن کمی در مورد این باز یهایی که به صورت دیتا ریخته میشه تو هارد از اون اجرا میشه توضیح بدید ممنون میشم

به جز دیتا چیز دیگه ای مثل اکانت و .... همنیاز داره یا دیتا رو بریز و بازی کن هستش :n02: برای کنسول مشکی ایجاد نمیکنه ؟ از جمله بن و ...
دوستان دیگری هستند که بهتر بدونند پس اگر اشتباه میگم تصحیح کنند.
دیتا که همون فایل های بازی هست که باید باشه ، مساله اصلی اکانت هست . اکانت ۳ نوع هست یکی اکانت قانونی که خودتون میخرید (که هر اکانت تا ۳ ظرفیت دارد) ، یکی ظرفیت های خالی اکانت های دیگران ، یکی هم اکانت های هک شده دیگران (سونی جدیدا امنیت اکانت ها رو با روش ورود دو مرحله ای بالا برده)
اکانت قانونی و رسمی که قیمتش مشخصه قیمت استور خود سونی
اکانت ظرفیت هم بستگی به اینکه ظرفیت چندم باشید و جدید یا قدیم بودن بازی متغیره
اکانت هکی ریسکش بالاست ولی توش اکانتهای پر و پیمون پیدا میشه مثلا من نزدیک ۱ میلیون و ۲۰۰ تومن بازی رو تو یه اکانت هکی گرفتم ۷۰ تومن !!

vahidreza2007
20-09-2016, 13:15
دوستان دیگری هستند که بهتر بدونند پس اگر اشتباه میگم تصحیح کنند.
دیتا که همون فایل های بازی هست که باید باشه ، مساله اصلی اکانت هست . اکانت ۳ نوع هست یکی اکانت قانونی که خودتون میخرید (که هر اکانت تا ۳ ظرفیت دارد) ، یکی ظرفیت های خالی اکانت های دیگران ، یکی هم اکانت های هک شده دیگران (سونی جدیدا امنیت اکانت ها رو با روش ورود دو مرحله ای بالا برده)
اکانت قانونی و رسمی که قیمتش مشخصه قیمت استور خود سونی
اکانت ظرفیت هم بستگی به اینکه ظرفیت چندم باشید و جدید یا قدیم بودن بازی متغیره
اکانت هکی ریسکش بالاست ولی توش اکانتهای پر و پیمون پیدا میشه مثلا من نزدیک ۱ میلیون و ۲۰۰ تومن بازی رو تو یه اکانت هکی گرفتم ۷۰ تومن !!

ممنون

یعنی این اکانت 70 تومنی که گرفتید امکان داره بسته بشه درسته ؟ یا اگر افلاین بازی کنیم بسته نمیشه ؟

و اگر درست متوجه شده باشم این اکانت 70 تومنی یکی میلیون و دویست هزار تومن بازی خریده و تو اکانتش سینک کرده و اگر دیتا هاش رو داشته باشید میشه بازی به راحتی درسته ؟

Captain_America
20-09-2016, 13:27
ممنون

یعنی این اکانت 70 تومنی که گرفتید امکان داره بسته بشه درسته ؟ یا اگر افلاین بازی کنیم بسته نمیشه ؟

و اگر درست متوجه شده باشم این اکانت 70 تومنی یکی میلیون و دویست هزار تومن بازی خریده و تو اکانتش سینک کرده و اگر دیتا هاش رو داشته باشید میشه بازی به راحتی درسته ؟
امکان که داره ولی چندین بار هم انلاین شدم و بازی کردم خبری نشد! افلاین که کلا خبری نخواهد شد ایشالا.
بله یعنی حساب میکردی ارزش بازی ها رو جداگانه تهیه میکردی حتی ظرفیتی قیمتش همون 1.2 همینقدر میشد ، دیتا بازی هم که اگه اینترنت رایگان داری فراوونه نداشتی هم گیم نت و بازی فروشا حدود ۱۰ تومن حساب میکنن .
تازه اون اکانت هم من از گیم نت میگیریم که رفیقمه ولی مثلا به جا ۷۰ بگه ۱۰۰ تومن که ۳۰ هم خودش کار کنه رو اکانت منطقی هست باز هم. منظورم اینه که خودت اکانت های هکی رو بدست بیاری شاید ارزونتر هم برات اب بخوره این رفیقم میدونم از تلگرام میخره و اکثر هکرها هم روسی هستند ، هر چی بی واسطه تر از خود هکر بخری امنیتش هم بیشتره و قیمتش پایین تر.
-------------
برای اینکه از موضوع تاپیک دور نشیم ، من احساس میکنم بازی هنوز خام هست فعلا دمو فیفا رو بازی میکنم ، پس رو فعلا میزارم کنار تا دیتا پک ماه نوامبر از راه برسه تا اون موقع ترکیب ها و ترنسفرها که اوکی شده با اپدیتهای هفتگی که کونامی قولش رو داده فیس های جدید و ۲ ورزشگاه و یه سری مورد ریز دیگه هم اضافه میشه گروه های ادیت هم تا اون موقع دیگه بهترین چیزی که میتونستند رو عرضه کردن مطمعنا.

pishoolii
20-09-2016, 15:02
آقا من سی دی کی رو توی استیم وارد میکنم ، شروع به شناسایی سی دی کی میکنه و تا نصف هم اون خط های آبی رنگ پُر میشن ، ولی وسطاش هی ارور میده ، متن ارور هم اینه "steam server is unavailable"
چی کار کنم؟؟ مشکل از سی دی کی هست یا از استیم یا قندشکن؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون

™...
20-09-2016, 15:32
آقا من سی دی کی رو توی استیم وارد میکنم ، شروع به شناسایی سی دی کی میکنه و تا نصف هم اون خط های آبی رنگ پُر میشن ، ولی وسطاش هی ارور میده ، متن ارور هم اینه "steam server is unavailable"
چی کار کنم؟؟ مشکل از سی دی کی هست یا از استیم یا قندشکن؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین ممنون

باید قند شکن فعال باشه بعد وارد استیم بشید پیغام مشخص هستش که نمی تونه به سرور استیم وصل بشه .

™...
20-09-2016, 19:41

PES 2017 GAMESCOM 2016 - Kagawa vs Aubameyang

دانلود ویدیو با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . 1080P . 38MB

light
21-09-2016, 21:00
زبان بازی من تو دمو چینی هست چیکار کنم !!

naim697
21-09-2016, 23:42
این بازی خلاصه کرک شده ؟

™...
22-09-2016, 06:11
زبان بازی من تو دمو چینی هست چیکار کنم !!

شاید اول که بازی بالا میاد شما زبون چینی با ژاپنی رو انتخاب کردی ! .

این بازی خلاصه کرک شده ؟

نه هنوز . :n01:

Zlatan_ibra
22-09-2016, 13:24
سلام
من تو لپ تاپ وقتی استیم رو نصب میکنم اپدیت استیم پر نمیشه از چی میتونه باشه؟

™...
22-09-2016, 13:34
سلام
من تو لپ تاپ وقتی استیم رو نصب میکنم اپدیت استیم پر نمیشه از چی میتونه باشه؟

مشکل خاصی نیست . واسه من چند بار پیش اومده و استیم رو کلا بستم و دوباره باز کردم درست شد .

™...
22-09-2016, 14:36

میانگین نمرات بازی در PS4 از مجموع 40 نقد : 87
نمرات کاربران هم قابل توجه هستش .
.
.
.
.

یه نمونه جالب این که IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به PES2017 که از فقر شدید لیسانس ضعف می بره و به هیچ وقت با بازی رقیب در این زمینه قابل مقایسه نیست نمره 9.5 رو داده ! که دوستان می تونن تو سایتش نمره ای که به فوتبال دیگه رو هم داده رو ببینن ...

البته برای کسانی که IGN و به کل نمره و نمره دهی رو قبول دارن این نمره برای هر بازی خیلی عالی و خوب هستش که البته واسه بعضی ها این حرف ها جایی نداره ! . دقت در نمرات بازی که میشه گفت که به کل لیسانس نداره ! خودش خیلی چیزا رو نشون میده البته برای اونهایی که اهل اندیشه باشند .

سپاس. :n01:

Captain_America
22-09-2016, 15:25

میانگین نمرات بازی در PS4 از مجموع 40 نقد : 87
نمرات کاربران هم قابل توجه هستش .
.
.
.
.

یه نمونه جالب این که IGN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به PES2017 که از فقر شدید لیسانس ضعف می بره و به هیچ وقت با بازی رقیب در این زمینه قابل مقایسه نیست نمره 9.5 رو داده ! که دوستان می تونن تو سایتش نمره ای که به فوتبال دیگه رو هم داده رو ببینن ...

البته برای کسانی که IGN و به کل نمره و نمره دهی رو قبول دارن این نمره برای هر بازی خیلی عالی و خوب هستش که البته واسه بعضی ها این حرف ها جایی نداره ! . دقت در نمرات بازی که میشه گفت که به کل لیسانس نداره ! خودش خیلی چیزا رو نشون میده البته برای اونهایی که اهل اندیشه باشند .

سپاس. :n01:

همونجور که گفتید بازی از فقر شدید لایسنس رنج میبره علاوه بر اون یکم که بیشتر بازی کنید پی میبرید که با عجله ریلیز شده ( مطمعنا برای اینکه تا قبل از ریلیز فیفا بتونه بهتر فروش کنه) این عجله و شتاب زدگی رو قشنگ میشه تو بازی حس کرد. مساله پس مساله امتیاز نیست به نظر من امتیاز بالاتر هم که بگیره وقتی یه گیمر قراره پول بازی اوریجینال رو بده یه سری توقعاتی (به حق) هم داره که پس اونجا موفق عمل نکرده.
اگه پس واقعا از محدودیت های قانونی گذشته یه سری تعهدات رو بهش عمل کنه مثلا همین قضیه اپدیت هفتگی (فیفا ۱۶ تا هفته ۵۲ یعنی یک سال تیم برتر FUT رو ساپورت کرد!!) یا دیتاپک های به موقع یا خودش رو موظف کنه استادیوم های بیشتری طراحی کنه و.. اونموقع امتیاز بالا ارزشمنده.
پ.ن :
اگه وقت و حوصله اش رو داشتید کامنتهای زیر نقدهای هر دو بازی رو بخونید ، از نظرات کاربرا میشه خیلی چیزا فهمید.

naim697
22-09-2016, 19:25
الان این cd کی را بخریم از این سایته ای ایرانی 150 تومان فرضا بعدش میتونیم به راحتی آپدیت هایی که میاد را از سرور کونامی آنلاین آپدیت کنیم ؟ اورجینال هست ؟

™...
22-09-2016, 19:42
همونجور که گفتید بازی از فقر شدید لایسنس رنج میبره علاوه بر اون یکم که بیشتر بازی کنید پی میبرید که با عجله ریلیز شده ( مطمعنا برای اینکه تا قبل از ریلیز فیفا بتونه بهتر فروش کنه) این عجله و شتاب زدگی رو قشنگ میشه تو بازی حس کرد. مساله پس مساله امتیاز نیست به نظر من امتیاز بالاتر هم که بگیره وقتی یه گیمر قراره پول بازی اوریجینال رو بده یه سری توقعاتی (به حق) هم داره که پس اونجا موفق عمل نکرده.
اگه پس واقعا از محدودیت های قانونی گذشته یه سری تعهدات رو بهش عمل کنه مثلا همین قضیه اپدیت هفتگی (فیفا ۱۶ تا هفته ۵۲ یعنی یک سال تیم برتر FUT رو ساپورت کرد!!) یا دیتاپک های به موقع یا خودش رو موظف کنه استادیوم های بیشتری طراحی کنه و.. اونموقع امتیاز بالا ارزشمنده.
پ.ن :
اگه وقت و حوصله اش رو داشتید کامنتهای زیر نقدهای هر دو بازی رو بخونید ، از نظرات کاربرا میشه خیلی چیزا فهمید.

یکم که بیشتر بازی کنید پی میبرید که با عجله ریلیز شده

شما که فیفا باز هستید از شما بعیده که یکم بیشتر بازی کرده باشید ! :n01:

و در ضمن مثل روز روشن هستش که PES و تیم سازنده همیشه با کمبود شدید زمان مواجه هستن . خب مشخص هستش شما در مورد تیم سازنده بازی اطلاع ندارین .

چیزی که تو یه زمان محدود و مشخص ساخته میشه نمیخواد کامل باشه و نه تنها این هیچ بازی کامل نخواهد بود ! تیم سازنده خیلی کوچک و کم تعداد هستند و اصلا اون رو با تیم سازنده بازی مورد علاقه تان مقایسه نکنید ! که البته می تونیم بگین با اون ظرفیت پایین یه شاهکار ارایه دادن به خصوص در بخش گیم پلی و بالانس و فیزیک به یقین خیلی جلوتر هستند این رو من نمیگم به وفوور در فروم های خارجی تمجید شده از بازی و خیلی ها بعد چندین سال به PES برگشتن .

مساله پس مساله امتیاز نیست به نظر من امتیاز بالاتر هم که بگیره وقتی یه گیمر قراره پول بازی اوریجینال رو بده یه سری توقعاتی (به حق) هم داره که پس اونجا موفق عمل نکرده.
مساله الان دقیقا سر امتیاز هستش که چرا IGN به بازی که میشه گفت بدون لیسانس این نمره رو داده ! مساله خط آخر صحبت های من هستش . :n01:

الان نسخه دمو رو واسه چی گذاشتن ؟! یکی از علت هاش واسه اینکه طرف که به قول شما می خواد پول بده بخره قبلش بره تست کنه و ببینه خوشش میاد یا نه بعدش بخره !

عجله و شتاب زدگی رو تو بازی FIFA17 با اون توپ بادکنکی و نقض قوانین فیزیک نیوتون البته با دارا بودن تیم سازنده عظیم و البته با بودجه عظیم تبلیغات نمیشه حس کرد ؟!

گه وقت و حوصله اش رو داشتید کامنتهای زیر نقدهای هر دو بازی رو بخونید ، از نظرات کاربرا میشه خیلی چیزا فهمید.
[/QUOTE]

طبیعی و مسلم هستش که پیام هایی مخالف در مقابل نقدهای هر دو بازی نوشته بشه و البته مهم هستش که اون ها رو کی نوشته !

مرسی که IGN رو هم زیر سوال بردین ! :n02: پس الان بلاخره نمره IGN به FIFA17 چیه قضیه اش ؟! این رو قبول دارین یا نه ؟! :n36:

عزیز دل ، در نهایت با شناختی که من از شما دارم همیشه باید یه حرفی برای گفتن داشته باشید !!! :n01:

™...
22-09-2016, 21:41
الان این cd کی را بخریم از این سایته ای ایرانی 150 تومان فرضا بعدش میتونیم به راحتی آپدیت هایی که میاد را از سرور کونامی آنلاین آپدیت کنیم ؟ اورجینال هست ؟

از سایت معتبر بخرید . بله اصلی هستش و آپدیت میشه .

Captain_America
22-09-2016, 23:25
شما که فیفا باز هستید از شما بعیده که یکم بیشتر بازی کرده باشید ! :n01:

و در ضمن مثل روز روشن هستش که PES و تیم سازنده همیشه با کمبود شدید زمان مواجه هستن . خب مشخص هستش شما در مورد تیم سازنده بازی اطلاع ندارین .

چیزی که تو یه زمان محدود و مشخص ساخته میشه نمیخواد کامل باشه و نه تنها این هیچ بازی کامل نخواهد بود ! تیم سازنده خیلی کوچک و کم تعداد هستند و اصلا اون رو با تیم سازنده بازی مورد علاقه تان مقایسه نکنید ! که البته می تونیم بگین با اون ظرفیت پایین یه شاهکار ارایه دادن به خصوص در بخش گیم پلی و بالانس و فیزیک به یقین خیلی جلوتر هستند این رو من نمیگم به وفوور در فروم های خارجی تمجید شده از بازی و خیلی ها بعد چندین سال به PES برگشتن .

مساله الان دقیقا سر امتیاز هستش که چرا IGN به بازی که میشه گفت بدون لیسانس این نمره رو داده ! مساله خط آخر صحبت های من هستش . :n01:

الان نسخه دمو رو واسه چی گذاشتن ؟! یکی از علت هاش واسه اینکه طرف که به قول شما می خواد پول بده بخره قبلش بره تست کنه و ببینه خوشش میاد یا نه بعدش بخره !

عجله و شتاب زدگی رو تو بازی FIFA17 با اون توپ بادکنکی و نقض قوانین فیزیک نیوتون البته با دارا بودن تیم سازنده عظیم و البته با بودجه عظیم تبلیغات نمیشه حس کرد ؟!
طبیعی و مسلم هستش که پیام هایی مخالف در مقابل نقدهای هر دو بازی نوشته بشه و البته مهم هستش که اون ها رو کی نوشته !

مرسی که IGN رو هم زیر سوال بردین ! :n02: پس الان بلاخره نمره IGN به FIFA17 چیه قضیه اش ؟! این رو قبول دارین یا نه ؟! :n36:

عزیز دل ، در نهایت با شناختی که من از شما دارم همیشه باید یه حرفی برای گفتن داشته باشید !!! :n01:

چکیده کل صحبت من این بود که در خرید یه محصول (اینجا بازی) فقط یه فاکتور (حتی فاکتور شاخص) در جلب مشتری تاثیر گذار نیست . بلکه مجموعه ای از فاکتورها به همراه پشتیبانی و موارد جانبی و بازاریابی و ... دخیل هستند. :n16:

golmohammadi
23-09-2016, 00:12
من امروز موفق شدم دموی بازیو بالا بیارم
اما حقیقتش خیلی ناقصه و بعد از 3 بازی پاکش کردم
نچند تایم برا تست داره فقط
ترکیب هم نمیشه عوض کرد و فقط میشه بازیکنانو عوض کرد
کلا از اسمش هم مشخصه چیه ولی انقدر انتظار نداشتم ناقص باشه
با این حساب مدتی باید با 2016 سر کنیم

™...
23-09-2016, 12:49
چکیده کل صحبت من این بود که در خرید یه محصول (اینجا بازی) فقط یه فاکتور (حتی فاکتور شاخص) در جلب مشتری تاثیر گذار نیست . بلکه مجموعه ای از فاکتورها به همراه پشتیبانی و موارد جانبی و بازاریابی و ... دخیل هستند. :n16:

ما اصلا بحثمون جلب مشتری نیست و نبود چون اون کلا یه داستان دیگه داره . بحث من سر امتیاز بود که شما گفتین : " پس مساله امتیاز نیست و... " .

فروش این بازی تو کشورهایی که قانون کپی رایت رعایت میشه و ملت پول میدن نسخه اصلی رو به فیمت 60 دلار میخرن در همین حد هستش ! یعنی با توجه به این وضعیت لیسانس که داره نمیشه انتظار داشت معجزه بشه ! خب اون خارجی که میاد پول میده بازی رو بخره اون رو انتخاب میکنه که لیگ کشورش و اگه اشتباه نکنم بیش از 40 لیگ دنیا رو همراه با لیسانس کامل رو داشته باشه نه PES که 4 تا لیگ رو بیشتر لیسانس نداره ! اما از لحاظ گیم پلی شکی نیست که برنده واقعی هستیم

چطور میشه IGN که جز برترین هاست میاد به بازی که این همه فقز لیسانس داره 9.5 رو میده ؟!! پس به چی این بازی نمره داده ؟! شما که جواب این سوال من رو ندادی و گفتی پس مساله امتیاز نیست !!! بقیه دوستان هم نظرشون رو بگم ممنون میشم .

دوست عزیز در نهایت از شما میپرسم اگه بازی مورد علاقه شما به اندازه PES لیسانس داشت چند نسخه میفروخت ؟!!! همین رو جواب بدین ممنون میشم .

من امروز موفق شدم دموی بازیو بالا بیارم
اما حقیقتش خیلی ناقصه و بعد از 3 بازی پاکش کردم
نچند تایم برا تست داره فقط
ترکیب هم نمیشه عوض کرد و فقط میشه بازیکنانو عوض کرد
با این حساب مدتی باید با 2016 سر کنیم

نسخه دمو رو بالا آوردین دوست عزیز و نه نسخه اصلی که اصلا اشاره ای نکردین و جو منفی ندین کسی بخونه نمیفهمه شما چی رو بازی کردین !
بازی دمو نسخه PC که خودم هم بازی کردم و هیچ مشکلی نداره فقط از لحاظ گرافیک در سطح پایین تری نسبت به نسخه PS4 هستش اگرنه چیزی به نام ناقص بودن نداره به خصوص در گیم پلی که به واقع عالی کار شده . بعدش هم شما نسخه PS4 رو بازی کنید تا متوجه بشین قضیه چیه ! تمرکز تیم سازنده بر کنسولهای نسل جدید هستش به خصوص نسخه PS4 امسال عالی هستش .

ما حقیقتش خیلی ناقصه و بعد از 3 بازی پاکش کردم

از همین خیلی نقص های نسخه PC که البته دمو بوده چند مورد بگین ممنون میشم ؟!

:n13: از اسمش مشخصه چیه ؟! چی چیه ؟!!!اسم نسخه دمو اینه : "Pro Evolution Soccer 2017 Demo " . الان اسم اونی که شما بازی کردین فرق داره که گفتین از اسمش مشخص هستش چیه ؟! :n02:
.
.
.
.
.

و باز جهت اطلاع دوستان عزیز بگم که تفاوت نسخه PC و کنسول های نسل جدید فقط و فقط در گرافیک بازی هستش و تمامی موارد دیگه بازی دقیق مثل هم هستش .

Captain_America
23-09-2016, 13:15
ما اصلا بحثمون جلب مشتری نیست و نبود چون اون کلا یه داستان دیگه داره . بحث من سر امتیاز بود که شما گفتین : " پس مساله امتیاز نیست و... " .

فروش این بازی تو کشورهایی که قانون کپی رایت رعایت میشه و ملت پول میدن نسخه اصلی رو به فیمت 60 دلار میخرن در همین حد هستش ! یعنی با توجه به این وضعیت لیسانس که داره نمیشه انتظار داشت معجزه بشه ! خب اون خارجی که میاد پول میده بازی رو بخره اون رو انتخاب میکنه که لیگ کشورش و اگه اشتباه نکنم بیش از 40 لیگ دنیا رو همراه با لیسانس کامل رو داشته باشه نه PES که 4 تا لیگ رو بیشتر لیسانس نداره ! اما از لحاظ گیم پلی شکی نیست که برنده واقعی هستیم

چطور میشه IGN که جز برترین هاست میاد به بازی که این همه فقز لیسانس داره 9.5 رو میده ؟!! پس به چی این بازی نمره داده ؟! شما که جواب این سوال من رو ندادی و گفتی پس مساله امتیاز نیست !!! بقیه دوستان هم نظرشون رو بگم ممنون میشم .

دوست عزیز در نهایت از شما میپرسم اگه بازی مورد علاقه شما به اندازه PES لیسانس داشت چند نسخه میفروخت ؟!!! همین رو جواب بدین ممنون میشم .

نسخه دمو رو بالا آوردین دوست عزیز و نه نسخه اصلی که اصلا اشاره ای نکردین و جو منفی ندین کسی بخونه نمیفهمه شما چی رو بازی کردین !
بازی دمو نسخه PC که خودم هم بازی کردم و هیچ مشکلی نداره فقط از لحاظ گرافیک در سطح پایین تری نسبت به نسخه PS4 هستش اگرنه چیزی به نام ناقص بودن نداره به خصوص در گیم پلی که به واقع عالی کار شده . بعدش هم شما نسخه PS4 رو بازی کنید تا متوجه بشین قضیه چیه ! تمرکز تیم سازنده بر کنسولهای نسل جدید هستش به خصوص نسخه PS4 امسال عالی هستش .

:n13: از اسمش مشخصه چیه ؟! چی چیه ؟!!!اسم نسخه دمو اینه : "Pro Evolution Soccer 2017 Demo " . الان اسم اونی که شما بازی کردین فرق داره که گفتین از اسمش مشخص هستش چیه ؟! :n02:
.
.
.
.
.

و باز جهت اطلاع دوستان عزیز بگم که تفاوت نسخه PC و کنسول های نسل جدید فقط و فقط در گرافیک بازی هستش و تمامی موارد دیگه بازی دقیق مثل هم هستش .
شما در خوندن جمله من دچار ------ شدید و احتمالا بر اساس همون اشتباه جلو رفتید ، من pes رو فارسی نوشتم پس یعنی گفتم : "مساله pes مساله امتیاز نیست" ، نه اینکه "مساله پس (با فتحه ک ) مساله امتیاز نیست"

Zlatan_ibra
23-09-2016, 15:51
مشکل خاصی نیست . واسه من چند بار پیش اومده و استیم رو کلا بستم و دوباره باز کردم درست شد .

مینویسه chaking for avilable updates... و پر هم نمیشه

™...
23-09-2016, 16:56

شما استیم رو یک بار حذف و دوباره نصب کردین ؟!

vase
23-09-2016, 19:10

از قندشکن استفاده کنید
به احتمال زیاد درست میشه :n01:

vahidreza2007
23-09-2016, 20:01
براي بار اول در استيم بايد از قندون شكن استفاده كنيد از دفعات بعدي نيازي نيست .

پ.ن : بد جور به دلم افتاده اين بازي به زودي كرك ميشه ! نميدونم چرا ولي خيلي اميدوارم به كركش !

حيف كاش اين بازي نسل هشتم بود رو پي سي و همون روز اول سي دي كيش رو ميخريديم

پ. ن 2 :

دوستان كه در توييتر و اينستا با ادام بتهي در ارتباط هستند از الان بايد بريم پيام بارونشون كنيم ازشون بخوايم براي سال بعد براي پي سي هم مثل نسخه پي سي 4 ارايه كنند

ديگه پذيرفتني نيست نسخه سال بعد همچنان نسل قبلي باشه و از طرفي اين همه قفل و ... داشته باشه !

پ . ن 3 : زماني كه براي نسخه قبلي كرك انلاين اومد من معمولا در ساعات مختلف سرور ها و تعدادي داخل سرور بودند رو چك ميكردم با وجود كرك انلاين بودن باز نفرات انلاين باز به شدت كم بود ! حالا واي به حال امسال كه بازي كرك نشده !

™...
23-09-2016, 20:21
پ . ن 3 : زماني كه براي نسخه قبلي كرك انلاين اومد من معمولا در ساعات مختلف سرور ها و تعدادي داخل سرور بودند رو چك ميكردم با وجود كرك انلاين بودن باز نفرات انلاين باز به شدت كم بود ! حالا واي به حال امسال كه بازي كرك نشده !

نسخه PS4 بیشترین فروش رو داره اینطور بگم شاید 60 درصد فروش بازی برای این نسخه هستشن و به حتم سرورهای آنلاین این نسخه بیشترین ترافیک رو دارن گرچه آنلاین بازی به فیفا نمیرسه و مشکلاتی داره .

golmohammadi
24-09-2016, 17:29

.
.
.
.
.

ای بابا داداش یه اشتباهی کردم و نظر دادم به بزرگی خودتون ببخشید
اون نسخه دمویی که من دانلود و از طریق استیم اجرا کرده ام این ایرادات را داره
گزارشکر نداره کلا چند تا تیم داره ترکیب بازیو نمیشه عوض کرد و ده ها کمبود دیگر
خب چیکار کنم اونی که من دانلود کردم اینجوریه منم فکر کردم همه دمو ها اینجورین
من بار اولمه دمو این بازیو تست میکنم
اونم چون دیدم به این زودیها کرک نمیشه تستش کردم گفتم اگه مشکل خاصی نداشته باشه مدتی بازیش کنیم تا ککش بیاد
شما اگر کاملترشو دارین لطفا لینکشو بدین ممنونم میشم

fandak
24-09-2016, 17:43
ای بابا داداش یه اشتباهی کردم و نظر دادم به بزرگی خودتون ببخشید
اون نسخه دمویی که من دانلود و از طریق استیم اجرا کرده ام این ایرادات را داره
گزارشکر نداره کلا چند تا تیم داره ترکیب بازیو نمیشه عوض کرد و ده ها کمبود دیگر
خب چیکار کنم اونی که من دانلود کردم اینجوریه منم فکر کردم همه دمو ها اینجورین
من بار اولمه دمو این بازیو تست میکنم
اونم چون دیدم به این زودیها کرک نمیشه تستش کردم گفتم اگه مشکل خاصی نداشته باشه مدتی بازیش کنیم تا ککش بیاد
شما اگر کاملترشو دارین لطفا لینکشو بدین ممنونم میشم

اسمش روشه " دمو " . از دمو انتظار گزارشگر و ترکیب کامل و تیم های دیگه رو دارید؟!!!!!!

یا معنی دمو رو نمی دونی یا اینکه از دمو انتظار نسخه کامل رو داری!!!!!!!

farshad_pes9
24-09-2016, 19:08
سلام،دوستان برای xbox 360 قیمت بازی مثل pc هست یا فرق میکنه،ممنون میشم توضیح بدید.

vahidreza2007
24-09-2016, 22:05
توجه توجه : ميخوام لايك هاي زير اين پست رو بتركونيد و اگر استفاده كرديد و لذت بريد من رو دعا كنيد چون چند روز ديگه يه امتحان بزرگ دارم : توجه توجه

بازي به صورت نصف و نيمه كرك شد و راه و روشش و فايل هاي مورد نيازش به اين شرح زير هستش

کرک دموی PES 2017 را برای شما آماده کرده ایم که در این کرک شما دسترسی های بیشتری خواهید داشت.

در اصل می توان از این کرک به عنوان کرک اولیه ( بتا ) PES 2017 نام برد.در این کرک منو بازی برای شما باز می شود و می توانید حتی برای بازی در جام باشگاه های اروپا اقدام کنید!

هرچند این کرک نسخه اولیه (بتا) است و طبیعتا دارای مشکلاتی از جمله عدم سیو،نبود گزارشگر و یا حتی کرش در بعضی از قسمت های بازی است که در نسخه های بعدی کرک امیدواریم این مشکلات نیز رفع گردد.

آموزش این کرک بسیار ساده خواهد بود اما برای استفاده از این کرک نیاز به تمامی فایل های نسخه کامل بازی و نصب دمو دارید.

اگر نسخه کامل بازی را دارید و دمو PES 2017 را نیز نصب و بازی کرده اید از شماره ۶ به بعد آموزش را دنبال کنید.

به سراغ آموزش باز کردن قفل تمامی تیم ها در PES 2017 می رویم:

۱- دموی بازی را نصب کنید.

۲- نسخه کامل این بازی را دانلود کنید.

۳- نسخه کامل را از حالت فشرده خارج کنید.

۴-دمو را از طریق استیم اجرا کنید تا از سالم اجرا شدن اطمینان داشته باشید(سپس از بازی خارج شوید)

۵-حال به محل فایل های دمو PES 2017 رفته،یعنی به درایو C رفته و سپس به فولدر Program Files (x86) رفته و بعد از آن به فولدر Steam و بعد از آن نیز وارد فولدر Streamapp شده، اکنون فایل Common را باز کنید وارد فایل Pro Evolution Soccer 2017 Demo شده و فایل Data را به نام Data_Demo تغییر دهید.

۶- در مرحله ۳ نسخه کامل بازی را از حالت فشرده خارج کرده بودیم،حال در این مرحله فولدر Data را از همان محل نسخه کامل بازی را کپی و در C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2017 Demo کپی کنید.( یعنی یک فایل جدید Data در محل نصب دمو بازی PES 2017 بسازید و تمامی فایل های data نسخه کامل را در آنجا کپی کنید).

۷- حال کرک اولیه( دمو آنلاکر) را دانلود کنید و آن را از حالت فشرده خارج کنید.

۸ – دمو PES 2017 را از استیم اجرا کنید و در همان ابتدای باز شدن بازی با استفاده از فشردن کلید های ctrl+esc کیبورد به محیط ویندوز برگشته و کرک اولیه ( PES2017Demo Unlocker beta 0.1 ) را اجرا کنید. گزینه add را بزنید تا تمامی تیم ها اضافه شود(۱۲۷ تیم) . سپس به بازی برگشته و از آن لذت ببرید!
لينك دانلود ابزار كرك بازي اپلود شده توسط خودم

vahidreza2007
24-09-2016, 22:08
اينم عكس هاي بازي نسخه پي سي نسخه دمو :n10::n10: به اضافه توضيحات انگليسي

Features

-playing exhibition mode with 127 team (selectable from the tool)

-all cups & leagues & champions (AFC-CL-UL) but save unavaliable

-all teams & leagues avaliable except in exhibition mode

-all stadiums avaliable except in exhibition mode

-unlock time, Balls,Time,ExtraTime, sound settings

-unlock Training mode

-unlock GamePlan tactics and formation change

[formation change] button have been moved to

[simple settings ]button to change your formation you have to go to (Support Settings>Go to Simple Settings) from Game Plan Menu

Known Issues:

-Save problem

-Once you enter Exhibition Mode you can't go back to main menu

-Penalities still unlock because it causing a game crash

Tutorial:

-first of all you should have data folder from PES2017 Full version

-open the tool exe

-select your teams

-open demo game

-don't close the tool while playing

FEATURES :
- Playing exhibition mode with 127 team (selectable from the tool)
- All cups & leagues & champions (AFC-CL-UL) but save unavaliable.
- All teams & leagues avaliable except in exhibition mode.
- All stadiums avaliable except in exhibition mode.
- Unlock time, Balls,Time,ExtraTime, sound settings.
- Unlock Training mode.
- Unlock GamePlan tactics and formation change.
[formation change] button have been moved to
[simple settings ]button to change your formation you have to go to
(Support Settings>Go to Simple Settings) from Game Plan Menu.

Known Issues:
- Save problem.
- Once you enter Exhibition Mode you can't go back to main menu.
- Penalities still unlock because it causing a game crash.

INSTALLATION :
- Download Demo from steam.
- Copy all contents from data dictionary of FULL UNLOCKED
Version to Demo data folder.
- Open the tool exe
- Select your teams.
- Launch demo.
- Don't close the tool while playing.

vahidreza2007
24-09-2016, 22:11
خيلي جالبه صبح تو همين تاپيك پست دادم گفتم نميدونم چرا اميدوار به كرك شدن بازي ! حالا شب نشده يه كرك نصف و نيمه اومد براي بازي حداقل بتونيم نصف و نيمه از بازي لذت ببريم

با اين روش كه توسط يه مصري انجام شده به احتمال زياد به زودي توسط كرك هاي بزرگ بازي كامل كرك ميشه !

كونامي :n08::n08: دنوو :n08::n08: خخخخ:n08::n08:

mohsen-jj
24-09-2016, 23:55
-all stadiums avaliable except in exhibition mode
-

استادیوم ها هم باز میشن همه ؟؟:n31:

moozmar
25-09-2016, 09:36
من بازی رو برای ایکس باکس گرفتم (روی جلد بازی نوشته بود فروش انحصاری و اینا)! بعدش نکته ای که هست، انگاری نقل و انتقالات اصلا کامل نیست. مثلا من منچستر رو چک کردم، نه زلاتان داشت و نه پوگبا! اسم تیم هم اگه اشتباه نکنم Man Red بود!
حالا میخواستم ببینم آیا Patchی چیزی وجود داره که اینها درست بشه؟؟؟ برای ایکس باکس 360

fandak
25-09-2016, 10:31
این زبان چینی رو چطوری عوض کنیم

Captain_America
25-09-2016, 11:24
من بازی رو برای ایکس باکس گرفتم (روی جلد بازی نوشته بود فروش انحصاری و اینا)! بعدش نکته ای که هست، انگاری نقل و انتقالات اصلا کامل نیست. مثلا من منچستر رو چک کردم، نه زلاتان داشت و نه پوگبا! اسم تیم هم اگه اشتباه نکنم Man Red بود!
حالا میخواستم ببینم آیا Patchی چیزی وجود داره که اینها درست بشه؟؟؟ برای ایکس باکس 360

اون مشکل لایسنس و عرضه زود هنگام بازی هست ، ولی راه حلش البته مربوط به زمانی که خودم با 360 بازی می کردم قاعدتا نباید تغیری کرده باشد.
شما اول یک آپشن فایل رو از اینترنت دانلود میکنید من خودم از آپشن فایل daymos راضی بودم (مهمه نسخه آپشن فایلتون با نسخه دیتاپک بازی یکی باشه که فعلا نسخه بازی 1 هست احتمالا)
بعدش باید یک فلش یو اس بی رو ابتدا با 360 برای کنسول کانفینگ کنید سپس به کامپیوتر وصل کنید و آپشن فایل دانلودی رو فلش تو پوشه مربوطه کپی کنید.
فلش رو مجددا به کنسول نصب کنید ولی توی بازی نرید برید تو قسمت سیو ها اونجا محتویات فلش رو تو فولدر PES 2017 کپی کنید.
راهنمای مربوطه رو بخوانید دستتون میاد ، اگر هم امکانش رو دارید قبلا یادمه فلش کانفینگ شده آماده شده تو سایت خود ادیتورها برای فروش بود قیمتش هم خیلی پایین بود.

golmohammadi
25-09-2016, 11:43
برای افزایش سرعت بارگزاری و کاهش استهلاک ۳۶۰ شما یا باید از دیسک های برنرمکس استفاده کنید که راحت توی هارد نصب میشوند و یا دیسک معمولی رو توی هارد نصب کنید بعد قبل از اجرای بازی یه قطعه موسیقی از تو هارد پخش کنید بعدش که بازی بالا اومد اگه نخواستید موسیقی رو قطع کنید.

از بازیهای اختصاصی هم که بگذریم ، بازی های شوتر به قدری برای کنسول ها بهینه سازی شده که هیچ نیازی به موس و کیبورد حس نخواهید کرد من هم شوتر رو مشکل داشتم ولی از بازی بلک روی پی اس ۲ دیگه استاندارد شده شوترهای کنسول الان مت با موس و گیبورد راحت نیستم.

اسمش روشه " دمو " . از دمو انتظار گزارشگر و ترکیب کامل و تیم های دیگه رو دارید؟!!!!!!

یا معنی دمو رو نمی دونی یا اینکه از دمو انتظار نسخه کامل رو داری!!!!!!!
نه من انتظار ندارم فقط دوستمون
™... در پست قبلی ببین چی نوشته
من که حرفی ندارم

mahdi1323
25-09-2016, 12:17
این زبان چینی رو چطوری عوض کنیم

داداش اموزشش تو دیتالینک گذاشته منم از اونجا مشکلم رو حل کردم

fandak
25-09-2016, 12:25
داداش اموزشش تو دیتالینک گذاشته منم از اونجا مشکلم رو حل کردم

واسم لینکشو می فرسی . .ممنون

mahdi1323
25-09-2016, 12:32
واسم لینکشو می فرسی . .ممنون

برای حل زبان:
۱- یک کپی از فایل های Data در فولدری شخصی خود داشته باشید.
۲- فایل های Data_demo رو در Data کپی کنید(محل دمو)
۳- فایل های کپی Data را که در فولدر شخصی کپی کرده بودید مجدد در فولدر Data( موجود در فایل دمو) کپی کنید. مشکل زبان حل می شود.

™...
25-09-2016, 12:57
شما در خوندن جمله من دچار ----- شدید و احتمالا بر اساس همون اشتباه جلو رفتید ، من pes رو فارسی نوشتم پس یعنی گفتم : "مساله pes مساله امتیاز نیست" ، نه اینکه "مساله پس (با فتحه ک ) مساله امتیاز نیست"

بله درسته . من اشتباه فهمیدم . ببخشید .:n01:

pishoolii
26-09-2016, 14:07
بعد از خریدن سی دی کی و چندین روز آنلاین بازی کردن...

یه نکته ی جالب خلوت بودن فضای آنلاین هست که در مقایسه با pes2015 شدیدا توو چشم میزنه.. مثلا توو کاپ های آنلاین نهایت نهایت توی هر تورنومنت 50 نفر فقط شرکت میکنن!!!!!! در صورتی که پیارسال روم های بازی خیلی شلوغ تر و جذاب تر بوود...

در کل اگه اینترنتی که ازش استفاده میکنید دارای ping پایین و زیر 100 هست پیشنهاد میکنم سی دی کی بازی رو بخرید و از لذت آنلاین بازی کردن خودتون رو محروم نکنید!!.. :n06:

محرمانه
26-09-2016, 14:22
بعد از خریدن سی دی کی و چندین روز آنلاین بازی کردن...

یه نکته ی جالب خلوت بودن فضای آنلاین هست که در مقایسه با pes2015 شدیدا توو چشم میزنه.. مثلا توو کاپ های آنلاین نهایت نهایت توی هر تورنومنت 50 نفر فقط شرکت میکنن!!!!!! در صورتی که پیارسال روم های بازی خیلی شلوغ تر و جذاب تر بوود...

در کل اگه اینترنتی که ازش استفاده میکنید دارای ping پایین و زیر 100 هست پیشنهاد میکنم سی دی کی بازی رو بخرید و از لذت آنلاین بازی کردن خودتون رو محروم نکنید!!.. :n06:
سلام
چند خریدی و از کجا؟
یکساله هست؟

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

| SoRoush 8K |
27-09-2016, 00:04
دموی پی سی رو گرفتم .
چرا اینجوریه :n15::n15::n21:
تو سطح Top Player هوش مصنوعی در حد باقالی ... فقط کافیه یکی از بازیکنای نوکتو بکشی عقب دفاع پشتی باهاش میاد کاملا اون پشت خالی میشه وینگرو میاری یه پاس عمقی گل ....
گرافیک پی سی مرخص اصن دربارش حرف نزنم سنگین تره ...
دروازه بانا عکس العملاشون کااااملااا غیر طبیعی هست و امروز یه گلی خوردم که میخواستم دسته رو بزنم تو لپتاپ !
سانچز سر زد قدرت سر خیلی کم بود و داشت میرفت تو دروازه . ترشتگن همینجوری نگاه کرد نگاه کرد توپ که رفت تو دروازه یه شیرجه مسخره و کاملا غیر طبیعی که بیشتر شبیه یا بالا پایین پریدن بود تا شیرجه زد که نگن فقط نگاه کرده !!!
من که بشخصه اصلا خوشم نیومد و اگه 1 درصد امکانش بود که اورجینال بگیرم کاملا به یقین رسیدم که به درد من و سلیقه م نمیخوره .
شاید این پی اس برای دو دست بازی کردن با رفقا خوب باشه ولی برای یک سال کریر مود و آنلاین زدن به یک ریالم نمی ارزه !
واقعا واسه کونامی متاسفم که داره وجهه درخشانش تو دهه های گذشته رو تو این 5-4 ساله قهوه ای میکنه !
امتیازا هم اصلا برام مهم نیست مهم سلیقمه که اصلا باهاش جور در نمیاد همچین بازی فانتزی و تخیلی ای !!!
.
با تشکر ...

™...
27-09-2016, 05:15
دموی پی سی رو گرفتم .
چرا اینجوریه :n15::n15::n21:
تو سطح Top Player هوش مصنوعی در حد باقالی ... فقط کافیه یکی از بازیکنای نوکتو بکشی عقب دفاع پشتی باهاش میاد کاملا اون پشت خالی میشه وینگرو میاری یه پاس عمقی گل ....
گرافیک پی سی مرخص اصن دربارش حرف نزنم سنگین تره ...
دروازه بانا عکس العملاشون کااااملااا غیر طبیعی هست و امروز یه گلی خوردم که میخواستم دسته رو بزنم تو لپتاپ !
سانچز سر زد قدرت سر خیلی کم بود و داشت میرفت تو دروازه . ترشتگن همینجوری نگاه کرد نگاه کرد توپ که رفت تو دروازه یه شیرجه مسخره و کاملا غیر طبیعی که بیشتر شبیه یا بالا پایین پریدن بود تا شیرجه زد که نگن فقط نگاه کرده !!!
من که بشخصه اصلا خوشم نیومد و اگه 1 درصد امکانش بود که اورجینال بگیرم کاملا به یقین رسیدم که به درد من و سلیقه م نمیخوره .
شاید این پی اس برای دو دست بازی کردن با رفقا خوب باشه ولی برای یک سال کریر مود و آنلاین زدن به یک ریالم نمی ارزه !
واقعا واسه کونامی متاسفم که داره وجهه درخشانش تو دهه های گذشته رو تو این 5-4 ساله قهوه ای میکنه !
امتیازا هم اصلا برام مهم نیست مهم سلیقمه که اصلا باهاش جور در نمیاد همچین بازی فانتزی و تخیلی ای !!!
.
با تشکر ...

اره بابا این بازی دو قرون نمیرزه و با این شرایط که شما گفتی بازی نکن بهتره چون باعث ناراحتی بیشتر واسه شما نشه . !

mohsen-jj
27-09-2016, 12:39
من که خیلی راضی ام از بازی :n20: بچه ها شما هم نمیتونید ببرید ؟! خیلی خوب دفاع می کنن البته من روی super star و level 1 بازی میکنم . عالی دفاع می کنن باید مثل بازی واقعی خوب پاسکاری کنم و دقت کنم تا بتونم موقعیت ایجاد کنم . واکنش دروازبان خیلی خوب و طبیعی هست چطور میگین غیر طبیعیه :n36: هوش مصنوعی هم عالیه از این بهتر ؟؟:n38: راستی تعویض منطقه بازی چه حالی میده خیلی خوشگله :n02:

پیشنهاد میکنم اگه نسخه اصلی رو بازی نمی کنید کرکی که واسه دمو اومده رو استفاده کنید ، چمن HD دانلود کنید چون تا چمن زیبا نباشه بازی هیچ حالی نمیده ، و اینکه لپتاپ رو به السیدی وصل کنید ( HDMI ) و لذت ببرید . من رو السیدی که بازی می کنم به پا PS4 میشه :n10:

در نهایت بنظر من درسته بازی از لحاظ لیسانس خیلی ضعیفه ولی راحت با پچ حل میشه و همین الان هم کلی ورزشگاه و چمن اومده .
بازی کامل + پچ های قوی که بزودی میان + چمن HD + گزارشگر ژاپنی یا آلمانی:n02: ارزش خرید cdkey داره ولی الان پول ندارم :n36::n16:

farshad.88
27-09-2016, 12:55
من که خیلی راضی ام از بازی :n20: بچه ها شما هم نمیتونید ببرید ؟! خیلی خوب دفاع می کنن البته من روی super star و level 1 بازی میکنم . عالی دفاع می کنن باید مثل بازی واقعی خوب پاسکاری کنم و دقت کنم تا بتونم موقعیت ایجاد کنم . واکنش دروازبان خیلی خوب و طبیعی هست چطور میگین غیر طبیعیه :n36: هوش مصنوعی هم عالیه از این بهتر ؟؟:n38: راستی تعویض منطقه بازی چه حالی میده خیلی خوشگله :n02:

پیشنهاد میکنم اگه نسخه اصلی رو بازی نمی کنید کرکی که واسه دمو اومده رو استفاده کنید ، چمن HD دانلود کنید چون تا چمن زیبا نباشه بازی هیچ حالی نمیده ، و اینکه لپتاپ رو به السیدی وصل کنید ( HDMI ) و لذت ببرید . من رو السیدی که بازی می کنم به پا PS4 میشه :n10:

در نهایت بنظر من درسته بازی از لحاظ لیسانس خیلی ضعیفه ولی راحت با پچ حل میشه و همین الان هم کلی ورزشگاه و چمن اومده .
بازی کامل + پچ های قوی که بزودی میان + چمن HD + گزارشگر ژاپنی یا آلمانی:n02: ارزش خرید cdkey داره ولی الان پول ندارم :n36::n16:

اون قسمت قرمز رنگ رو اگه میشه جواب بدین:
پچ برای دمو اومده یا برای بازی اصلی ؟ از کدوم شرکت ؟ اگه بازی رو اصل بخریم ( CD Key ) آیا پچ رو میشه روشون اعمال کرد ؟ وقتی اینترنت وصل میشه گیر نمیده و CD Key رو بی اعتبار نمیکنه ؟
پچ ها رو چجوری ساختن ؟ نباید بازی رو کرک کرده باشن بعد پچ رو از روش بسازن ؟

pashangparsi6
27-09-2016, 13:51
دوستان چه پینگی برای انلاین بازی کردن مناسب هست و از کجا می شه فهمید که این پینگ چقدره؟

™...
27-09-2016, 14:14

بله حرف های شما درسته دوست عزیز .
اما همیشه هستن کسایی حرف هایی که هدف اون چیزی جز تخریب بازی نیست و برخلاف حقیقت میزنن ! که البته اینارو نباید محلشون گذاشت باید بزاری تو جهل خودشون بمونن .:n01::n02:

mohsen-jj
27-09-2016, 14:42
اون قسمت قرمز رنگ رو اگه میشه جواب بدین:
پچ برای دمو اومده یا برای بازی اصلی ؟ از کدوم شرکت ؟ اگه بازی رو اصل بخریم ( CD Key ) آیا پچ رو میشه روشون اعمال کرد ؟ وقتی اینترنت وصل میشه گیر نمیده و CD Key رو بی اعتبار نمیکنه ؟
پچ ها رو چجوری ساختن ؟ نباید بازی رو کرک کرده باشن بعد پچ رو از روش بسازن ؟

پچ برای بازی اصلی اومده برا دمو رو فکر نکنم . آره اعمال میشه رو نسخه اصلی و مشکلی پیش نمیاد خب این پچها بازی رو ادیت میکنن و یه سری کیت و ... به بازی اضافه میکنن . البته یه کم دیگه صبر کنیم که پچهای معتبرتری بیاد بهتره .
پچها نیازی به کرک کردن بازی ندارن مثل همیشه اون رو ادیت میکنن ولی خب فعلا ما برای اجرای بازی کامل مجبوریم با cdkey وارد بشیم . :n16:

mohsen-jj
27-09-2016, 15:19
دوستان چه پینگی برای انلاین بازی کردن مناسب هست و از کجا می شه فهمید که این پینگ چقدره؟

زیر 100 = خوب
بین ۱۵۰ تا ۲۱۰ وضعیت = مناسب – بین ۲۱۰ تا ۲۵۰ وضعیت = نسبتا مناسب –
بین ۲۵۰ تا ۲۷۰ = نسبتا خوب-
بین ۲۷۰ تا ۳۲۰ = نسبتا بد –
۳۲۰ به بالا = بد

توی cmd دستور زیر رو وارد کن : بعد از عبارت ping و قبل از -t لازم هست space بزنید .
ping 4.2.2.4 -t

خب حالا میبینی که در هر لحظه داره بهت ping رو میده . به time توجه کن هرچه کمتر باشه یعنی سرعت ارسال و دریافت بسته ها بیشتر هست و ping بهتری داری اگه زیر 100 هست میشه گفت خوبه البته بستگی به سرور مقصدت هم داره باید تست کنی ببینی چطور هست .(ممکنه بسته به سرور های بازی و کشورش و ... ping متفاوت باشه ) .

واسه اینکه خوب بتونی انلاین بازی کنی اول از همه time out مهم هست . منظور از تایم اوت بخوام ساده بگم لحظات بسیار کوتاهی هست که اینترنت قطع میشه اما چون مدت زمان کمی قطع میشه شما متوجه نمیشید. هرچه time out کمتر اتفاق بیفته بهتره .
همون دستور بالا رو که توی cmd وارد کردی صبر کن ببین هرچند بار time out اتفاق میفته ، اگه مثلا هر 10 بار هست شاید بشه باهاش کنار اومد ولی اگه زودتر اتفاق میفته یعنی واسه انلاین بازی کردن احتمالا به مشکل میخوری .

سرعت دانلود اینترنت هم مهم هست ولی نه به اندازه ی ping time و time out مثلا سرعت دانلودتون 100 کیلوبایت بر ثانیه باشه میتونه کافی باشه .
در هر 1 ساعت هم حدود 100 مگ حجم مصرف میشه ( البته بستگی به بازی داره ولی خب میانگین اینقد هست ) .

در ضمن ping کشور های دیگه بین 1 تا 5 هست :n36: ولی توی ایران اگه زیر 70 باشه خوشحال میشیم :n15:

Captain_America
28-09-2016, 14:12
یه مشکل با آپشن فایل ها ! فرقی نداره کیت رو با چه کیفیتی ایمپورت میکنید چند تا چیز چون با ادیت دیفالت بازی هست خیلی توی ذوق میزنه.
1. فرم کلی لباس (یقه و آستین و ...)
2. فونت شماره ها
3. فونت و محل جاگیری اسامی پشت لباس
4. همین در مورد شورت ورزشی و جوراب و ...
5. و همچنین همه بازیکن هایی که در بازی نیستند (ریبری ، لواندوفسکی و ...) فیسشون با ادیتور خود بازی درست شده ، البته از ادیتور داخلی فیفا بهتره

لباس های ادیت شده مخصوصا لیگ برتر خیلی توی ذوق میزنه ، من علاقه زیادی به کریر (مستر لیگ) دارم اونم با لیگ انگلیس که متاسفانه هم چهره ها خوب کار نشده هم کیت های ادیت شده. شاید تو پی سی اوضاع بهتر باشه.

Captain_America
28-09-2016, 14:39
یه کریر باز حرفه ای (مستر لیگ) لطفا جواب بده.
رشد بازیکن ها تا چه حدی هست و به چه عواملی بستگی داره؟
مثل کریر فیفا میشه که از بازیکن های جوون ستاره در حد ستاره های موجود بسازیم ؟
این سوال خیلی مهمه :
وقتی یه بازیکن بازنشست میشه دوباره یه هموطنش (کپی خودش) با سن خیلی پایین به بازی برمیگرده درسته؟ حالا این بازیکن جدید با چند درصد اورال اون بازیکن بر میگرده ؟ به اورال اون بازیکن اولیه میرسه؟

Captain_America
28-09-2016, 14:57
چرا بعضی بازیکن ها در PES غایب هستند
اگه تا حالا به این موضوع فکر کردید چرا با وجود عدم لایسنس لیگ انگلیس بازیکن هاشون در پس هستند یا چرا بازیکن های لیگ آلمان تا تیم هاشون نباشه نیستند یه فدراسیونی هست به اسم FIFPro فدراسیون جهانی فوتبالیست های حرفه ای که مرکزش در هلند هست ، گرفتن لایسنس این فدراسیون زیاد گرون نیست و در لایسنس دادن هم گویا سخت گیر نیستند و حدود 65 هزار فوتبالیست حرفه ای رو پوشش میدن. انگلیس جزء این فدراسیون هست ولی آلمان نیست،برای همین لیگ انگلیس با تیم های فیک هست و یعنی اگه آلمان عضو هم بود میشد با تیم های فیک ولی بازیکن های اصلی لیگش رو ساخت.
این هم صفحه ویکی پدیای FIFPro
FIFPro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

™...
28-09-2016, 16:50
دوستانی که سریال بازی رو خزیداری کردند یه سایت معتبر برای خرید و پشتیبانی معرفی کنید .

pashangparsi6
28-09-2016, 23:06
دوستان من می خواستم با 2 تا از دوستانم که در شهرهای دیگه هستند فوتبال بازی کنم

آیا می تونم با خرید یک پلی استیشن 4 داشتن اینترنتی با پینگ حدود 160 با اونها بازی کنم؟

منظورم اینه که مثلا سه نفر هستیم یا 4 نفر بتونیم با هم جام بزنیم و ...؟

Captain_America
29-09-2016, 15:53
این سوال خیلی مهمه :
وقتی یه بازیکن بازنشست میشه دوباره یه هموطنش (کپی خودش) با سن خیلی پایین به بازی برمیگرده درسته؟ حالا این بازیکن جدید با چند درصد اورال اون بازیکن بر میگرده ؟ به اورال اون بازیکن اولیه میرسه؟
کسی نبود واقعا ؟
ظاهرا پس برای من تموم شده است (میزارم بعد از دیتاپک ماه نوامبر یه اکانت ارزون میگیرم واسه بازی دوستانه) ، گیم پلیش رو به فیفا ترجیح میدادم ولی از اونجایی که من کریر بازی میکنم فیفا تو اون قسمت وسعت بیشتری داره هر چند حس میکنم بعضی وقتا فیفا اسکریپت شده هستش. از یه طرف تو پست صفحه قبل گفتم مشکل لایسنس با اپشن فایل و ادیت فقط در یه حد اولیه رفع میشه و اشکالات عمده ای هنوز پابرجاست ، مضاف بر اینکه لیگ برتر انگلیس که بازی میکنم اصلا خوب کار نشده نه چهره ها نه فاکتورهای دیگه.

kases
29-09-2016, 22:04
دوستان اگه کرک بازی منتشر شده لطفا لینکشو بزارید

من از پی سی دانلود بازی رو دانلود کردم حجمش 4.60 گیگ بود اما با استیم نمیتونم اجراش کنم ارور میده باید چیکار کنم یه بار هم استیمو پاکش کردم دوباره نصب کردم اما بازم ارور میده

golmohammadi
29-09-2016, 23:15

من از پی سی دانلود بازی رو دانلود کردم حجمش 4.60 گیگ بود اما با استیم نمیتونم اجراش کنم ارور میده باید چیکار کنم یه بار هم استیمو پاکش کردم دوباره نصب کردم اما بازم ارور میده

داداش یه عده مراحلی داره باید طی کنی
برو یوتوب و دقیقا واژه زیر را جستجو کن
در این فیلم مو به مو مراحلو آموزش میده
How to install PES 2017 DEMO -Unable to Initialize SteamAPI

banii
29-09-2016, 23:16

سیستم عاملتون چیه؟/چند بیتی؟

Killzone2
30-09-2016, 00:56
این پست که در ادامه میخونید رو تاپیک بغلی هم دادم گفتم اینجا هم گذاشته باشم برای کسانی که شاید اون یکی تاپیک نمیرن.

دوستان عزیز

با توجه به اینکه خیلی از عزیزان میخوان بازی رو به صورت اشتراکی و غیره تهیه کنن, این نکته رو توجه داشته باشن قرار دادن آدرس سایت و معرفی و هرچیزی که جنبه تبلیغاتی داشته باشه ممنوع هست و از این پس در صورت مشاهده پست مورد نظر حذف خواهد شد.

در صورت نیاز میتونید به صورت پیعام خصوصی همدیگه رو از این موضوعات مطلع کنید.

با سپاس:n16:

arash-king
30-09-2016, 01:27
سلام. کرک درست حسابی (Reloaded) واسه بازی منتشر نشده هنوز؟!
اگه نه، کِی کرک میشه پس؟!
الان که فروشگاه‌ها بازی رو میفروشن با چه کرکی‌ـه پس؟! کار میکنه اصن؟!

هر سال راحت بازی میکردیمـــــــا !!! امسال چه مسخره‌بازی شده !!!

Captain_America
30-09-2016, 01:54
سلام. کرک درست حسابی (Reloaded) واسه بازی منتشر نشده هنوز؟!
اگه نه، کِی کرک میشه پس؟!
الان که فروشگاه‌ها بازی رو میفروشن با چه کرکی‌ـه پس؟! کار میکنه اصن؟!

هر سال راحت بازی میکردیمـــــــا !!! امسال چه مسخره‌بازی شده !!!

من رو کنسول بازی میکنم ولی اطلاعاتی که از کرک نسخه پی سی دارم اینه :
این روش کرک فعلی در واقع با دور زدن دمو انجام میشه که بهش بای پس میگن به این صورت که بعد از نصب دمو شما تیم های دیگه استخراج شده موجود در نسخه اصلی رو با تیم های موجود در دمو جایگزین میکنید در واقع همون دمو هست ولی دور زده شده.

Zlatan_ibra
30-09-2016, 09:19
دوستان من استیم رو تو کامپیوتر اپدیت کردم...چطوری میشه این اپدیت رو به لپتاپ انتقال بدم که دیگه مجبور نشم از لپتاپ هم استیم رو اپدیت کنم

| SoRoush 8K |
30-09-2016, 17:18
دوستان من استیم رو تو کامپیوتر اپدیت کردم...چطوری میشه این اپدیت رو به لپتاپ انتقال بدم که دیگه مجبور نشم از لپتاپ هم استیم رو اپدیت کنم

پوشه نصب شده استیم رو از توی پروگرم فایلز کامپیوترت کپی کن .
تو پوشه نصب شده لپتاپت Copy and Replace کن .
منم همینکارو کردم واسه لپتاپم آپدیت نخواست .

| SoRoush 8K |
30-09-2016, 17:24

اول یه بار بازیو UnInstall کن .
بعد برو توی پوشه Steam/steamapps/common بازیو بریز .
اسم پوشه بازی باید حتما به این صورت باشه : Pro Evolution Soccer 2017
با قندشکن برو تو این لینک :

روی دکمه ی Download Demo کلیک کن .
Yes, Steam is installed رو بزن .
بعد آدرس درست محل نصب استیمتو بده .
فایلارو شناسایی میکنه و شروع میکنه به نصب کردن .

dik
30-09-2016, 19:21
دوست عزیزمحمود جان من همیشه مطالبی رو که شماو بقیه دوستان میزارن پیگیری میکنم الان چند ساله که پیگیر هستم ممنون بابت وقتی که برامون میزاری.من از سایت دانلودها سریالشو خریداری کردم بدون مشکل بود

bigman
30-09-2016, 21:06
برای اجرای نسخه دمو هر بار که میخوایم بازی را اجرا کنیم باید آنلاین باشیم ؟؟

چون توی استیم یه قسمتی هست به اسم آفلاین که کار نمیکنه !

fandak
01-10-2016, 08:51
برای اجرای نسخه دمو هر بار که میخوایم بازی را اجرا کنیم باید آنلاین باشیم ؟؟

چون توی استیم یه قسمتی هست به اسم آفلاین که کار نمیکنه !

هم در نسخه دمو و هم در نسخه اصلی اول باید به استیم کانکت بشید و وارد بازی شوید . بعد می تونید کانکشن رو قطع کنید .

kases
02-10-2016, 05:21
اول یه بار بازیو UnInstall کن .
بعد برو توی پوشه Steam/steamapps/common بازیو بریز .
اسم پوشه بازی باید حتما به این صورت باشه : Pro Evolution Soccer 2017
با قندشکن برو تو این لینک :

روی دکمه ی Download Demo کلیک کن .
Yes, Steam is installed رو بزن .
بعد آدرس درست محل نصب استیمتو بده .
فایلارو شناسایی میکنه و شروع میکنه به نصب کردن .

داداش یه عده مراحلی داره باید طی کنی
برو یوتوب و دقیقا واژه زیر را جستجو کن
در این فیلم مو به مو مراحلو آموزش میده
How to install PES 2017 DEMO -Unable to Initialize SteamAPI

سیستم عاملتون چیه؟/چند بیتی؟

win 10 x 64

ممنون دوستان

از تو برنامه استیم نسخه دمو رو دانلود کردم مشکل برطرف شد

امسال بدجور ضد حال خوردیم یا مجبوریم با همین دمو سر کنیم که اصلا لذتی نداره
یا باید نسخه اصلی رو بخریم نمیدونم این استیم این وسط دیگه چی می خواد باید به نت وصل باشه :n34:

vahidreza2007
03-10-2016, 21:44
خوب دوستان بالاخره براي دمو هم پچ اومد :n02::n08:

لباس ها و نقل و انتقالات و ... درست شده و عالي شده خدايي

پچ PesEgy eXtreme برای دموی Pes 2017

نام فایل: پچ PesEgy eXtreme برای دموی Pes 2017سازنده:MoUsTaFa FoX
ویژگی ها:

تصحیح شدن همه کیت ها و لوگو ها برای تیم های باشگاهی و ملی
نقل و انتقالات تابستانی کامل انجام شده
باز شدن همه تیم های ملی
باز شدن همه تیم های باشگاهی و تورنمنت ها و کاپ ها
باز شدن 127 تیم
باز شدن تیم های کلاسیک
اضافه شدن بایرن مونیخ
قابلیت بازی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا
قابلیت بازی در جام ها و تورنمنت ها
گیم پلی این پچ همانند بازی اورجینال خواهد بود
و…….

پسورد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود نسخه کامل با حجم 135مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آموزش نصب:
1-پس از دانلود فایل رو اکسترکت کنید
2-بر روی PesEgy eXtreme Demo Patch 2017 V1.exe” کلیک کنید
3-محل نصب بازی رو انتخاب کنید
4-پس از نصب کامل “PES 2017 eXtreme Patch.exe” Unlocker Tool رو باز کنید
5-سپس دمو رو از طریق استیم اجراء کنید

توجه:این نسخه فشرده شده دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل استخراج کنید.

پ. ن : بايد قبلا ديتاي اصلي بازي رو جايگزين پوشه ديتاي دمو كرده باشيد .

vahidreza2007
03-10-2016, 21:48
الان تنها موردي كه مونده راه انداختن گزارشگر بازي براي دمو هستش ! يعني اين يكي هم درست بشه من يكي تا يكسال چيز ديگه اي از بازي نميخوام و به اميد نسل هشتمي شدن بازي تو سال بعد و خريد نسخه اصلي ميمونم .

البته احتمال كرك بازي هم زياده و شايد يكي دو ماه ديگه كرك بشه

kases
03-10-2016, 22:41
خوب دوستان بالاخره براي دمو هم پچ اومد :n02::n08:

لباس ها و نقل و انتقالات و ... درست شده و عالي شده خدايي

پچ PesEgy eXtreme برای دموی Pes 2017

نام فایل: پچ PesEgy eXtreme برای دموی Pes 2017

سازنده:MoUsTaFa FoX
ویژگی ها:

تصحیح شدن همه کیت ها و لوگو ها برای تیم های باشگاهی و ملی
نقل و انتقالات تابستانی کامل انجام شده
باز شدن همه تیم های ملی
باز شدن همه تیم های باشگاهی و تورنمنت ها و کاپ ها
باز شدن 127 تیم
باز شدن تیم های کلاسیک
اضافه شدن بایرن مونیخ
قابلیت بازی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا
قابلیت بازی در جام ها و تورنمنت ها
گیم پلی این پچ همانند بازی اورجینال خواهد بود
و…….

پسورد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود نسخه کامل با حجم 135مگابایت

آموزش نصب:
1-پس از دانلود فایل رو اکسترکت کنید
2-بر روی PesEgy eXtreme Demo Patch 2017 V1.exe” کلیک کنید
3-محل نصب بازی رو انتخاب کنید
4-پس از نصب کامل “PES 2017 eXtreme Patch.exe” Unlocker Tool رو باز کنید
5-سپس دمو رو از طریق استیم اجراء کنید

توجه:این نسخه فشرده شده دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل استخراج کنید.

پ. ن : بايد قبلا ديتاي اصلي بازي رو جايگزين پوشه ديتاي دمو كرده باشيد .

پچ نصب کردم اما تغییری نکرد

فایل دیتای اصلی دقیقا تو چه مسیری بریزیم؟ مسیر بازی من تو پوشه استیم هست اونجا بریزیم؟

vahidreza2007
04-10-2016, 00:14
پچ نصب کردم اما تغییری نکرد

فایل دیتای اصلی دقیقا تو چه مسیری بریزیم؟ مسیر بازی من تو پوشه استیم هست اونجا بریزیم؟

اول بايد محتويات پوشه ديتاي بازي اصلي رو كپي كنيد تو پوشه ديتاي دمو بازي تو همون پوشه استيم بعد اين پچ رو تو پوشه دمو بازي نصب كنيد و بعد اون ايكون انلاكري كه خودش تو پوشه بازي ايجاد ميكنه رو اجرا كن بعد بازي رو از استيم اجرا كن و لذت ببر .

خودم تست كردم و به خوبي اجرا و بازي كردم .

.s.a.e.e.d
04-10-2016, 02:52
خدایی بازی عالی شده ، دیگه هشتاد نود تومن برای یه سال پولی نیست که بازیو نمیخرین
انلاینش عالیه ، اوائل سرورها مشکل داشتن ولی چند روزه مشکل لگ رفع شده.به نسبت ۱۶ خیلی بهتر شده.بکش زیرش و اون باگهای توپ پشت دفاع و عمقی که همه به مهاجم میرسید برطرف شده.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

™...
04-10-2016, 12:48
این سوال خیلی مهمه :

من خودم در این زمینه اطلاعی ندارم اما برای شما از یکی از دوستان حرفه ای در این زمینه پرسیدم که اینطور جواب دادند :

رشد بازیکن ها بستگی به سن و استعداد و عملکردشون تو هر بازی داره .مثل کریر فیفا هم بله میشه بازیکن ستاره ساخت .بازیکن بازنشسته میشه با سن کم بر میکرده به مستر لیگ و با اورال خیلی پایین تر بر میگرده خیلی خیلی پایین تر .
در ضمن بازیکنی که هم یه باره میره تو اوج با توجه به عملکرد عالیش تو مسابقات یه باره اون نشانه فلش که رنگ های متفاوتی پیدا میکنه اون نشانه یه باره میبینی به صورت قرم میشه که هی به صورت چشمک زن میشه و تو این حالت بازیکن خیلی داره سیر صعودی طی میکنه و تو دوران اوجش هستش و قدرتش خیلی زیاد میشه البته باید تو مسابقات عملکرد خوبی هم داشته باشه تا این چشمک زن قرمز از بین نره .البته بعد مدتی این چشم زن به هر حال از بین میره و دیگه شورش در نمیاد و بازیکن نجومی همش قوی نمیشه .

motv
04-10-2016, 15:26
این پچ مربوط به دمو آیا مستر لیگ و bal رو باز میکنه؟

golmohammadi
04-10-2016, 16:11
سلام
نصب کردم و بدرستی کار کرد
خیلی خوبه هم نقل و انتقالات و هم تیمهای برتر اومده و ....
حالا میمونه گزارش
بازی بدون گزارشگر بیروح میشه
امید هست بزودی اینم بیاد
من گزارش انگلیسیو دانلود و کپی کردم ولی نیاورد
در نسخه دمو غیر فعال شده و باید کرکی چیزی براش بیاد

™...
04-10-2016, 22:55
دوست عزیزمحمود جان من همیشه مطالبی رو که شماو بقیه دوستان میزارن پیگیری میکنم الان چند ساله که پیگیر هستم ممنون بابت وقتی که برامون میزاری.من از سایت دانلودها سریالشو خریداری کردم بدون مشکل بود

خواهش میکنم دوست عزیز . شما لطف دارین . :n16::n11:

farshad.88
05-10-2016, 07:48
سلام
این روش که شرح دادین چند تا سوال داشتم :
1 - هم نسخه دمو و هم نسخه اصلی رو باید داشته باشیم ؟ ( برای پوشه های Data )
2- من هر دو نسخه رو از پی سی دانلود گرفتم. آیا باید هر دو رو نصب کنم ؟
3- بازی رو حتما باید با برنامه استیم اجرا کنیم ؟ بدون استیم نمیشه ؟
4- در این روش هم اتصال به اینترنت لازمه یا خیر ؟
کاش یکی بیاد و در سطح پیش دبستانی توضیح بده که چه فایل هایی رو باید دانلود کنیم و پس از اون چه عملیاتی روی فایل ها انجام بدیم
ممنون

mohsen-jj
05-10-2016, 10:07
سلام
این روش که شرح دادین چند تا سوال داشتم :
1 - هم نسخه دمو و هم نسخه اصلی رو باید داشته باشیم ؟ ( برای پوشه های Data )
2- من هر دو نسخه رو از پی سی دانلود گرفتم. آیا باید هر دو رو نصب کنم ؟
3- بازی رو حتما باید با برنامه استیم اجرا کنیم ؟ بدون استیم نمیشه ؟
4- در این روش هم اتصال به اینترنت لازمه یا خیر ؟
کاش یکی بیاد و در سطح پیش دبستانی توضیح بده که چه فایل هایی رو باید دانلود کنیم و پس از اون چه عملیاتی روی فایل ها انجام بدیم
ممنون

1 - بله
2 - بله هردو رو باید نصب کنی چون پوشه data از نسخه اصی رو لازم داری
3 - بله حتما باید با استیم اجرا کنید
4 - بله اینترنت لازم هست برای کانکت شدن به استیم

پوشه data نسخه اصلی رو بجای data نسخه دمو جایگزین کنید و بعد این پچ رو توی مسیر دمو ( همون Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2017 Demo ) نصب کنید .
خب حالا اول باید PES 2017 eXtreme Patch.exe رو اجرا کنید و درحالی که پنجره ش باز هست برید از طریق استیم بازی رو هم اجرا کنید . تموم :n39:

salazarsnape
05-10-2016, 13:01
بهترین آپشن فایل برای ps4 چیه؟

farshad.88
05-10-2016, 13:37
ممنون از محسن جان
حالا یک سوال : من استیم رو روی درایو سی نصب کردم. اما میخوام 2017 ( اصلی و دمو ) رو توی یک درایو دیگه نصب کنم. چجوری پچ روی توی مسیر نصب شده بازی در استیم نصب کنم ؟ آیا خود به خود اون مسیر توی ایجاد میشه ؟ چون بازی در درایو دیگری نصب شده

motv
06-10-2016, 21:50
این پچ مربوط به دمو آیا مستر لیگ و bal رو باز میکنه؟

دوستانی که خبر دارن لطفا پاسخ بدین. برای دانلود بازی فقط منتظر همین پاسخ هستم چون فقط همین دو مورده که ارزش دانلود میده
ممنون

toufan
07-10-2016, 05:02
یعنی نمیشه آفلاین بازیش کرد؟ حتی اگه نسخه اصلی رو خریداری کنیم؟

farshad_pes9
07-10-2016, 13:34
دوستان فایل دیتا بازی بصورت جدا برای دانلود نیست،تا از طریق اون دمو رو بتوننیم با همه تیم ها بازی کنیم؟

mahdi1323
07-10-2016, 15:46
دوستانی که خبر دارن لطفا پاسخ بدین. برای دانلود بازی فقط منتظر همین پاسخ هستم چون فقط همین دو مورده که ارزش دانلود میده
ممنون

bal رو بله ولی مستر لیگ باز میکنه ولی بعد از انتخاب مربی وقتی میخوای بره تو بازی کرش میکنه

mohsen-jj
08-10-2016, 10:10
ممنون از محسن جان
حالا یک سوال : من استیم رو روی درایو سی نصب کردم. اما میخوام 2017 ( اصلی و دمو ) رو توی یک درایو دیگه نصب کنم. چجوری پچ روی توی مسیر نصب شده بازی در استیم نصب کنم ؟ آیا خود به خود اون مسیر توی ایجاد میشه ؟ چون بازی در درایو دیگری نصب شده

دمو باید توی پوشه steamapps و همون درایو سی نصب شده باشه تا steam بتونه اجراش کنه و همینطور فایلهای data نسخه اصلی در همین مسیر بجای فایلهای data نسخه دمو کپی بشن .
اگه نمیخوای توی درایو سی باشن فکر کنم تنها راه این هست که steam رو حذف کنی و توی درایوی دیگه دوباره نصبش کنی .:n01:

™...
08-10-2016, 15:28
یعنی نمیشه آفلاین بازیش کرد؟ حتی اگه نسخه اصلی رو خریداری کنیم؟

شما برای اجرای بازی نیاز به ستیم دارید که باید آنلاین باشید تا بتونید برید داخل بازی که البته نت هم وصل باشه چیزی از حجم کم نمیکنه .

دوستان فایل دیتا بازی بصورت جدا برای دانلود نیست،تا از طریق اون دمو رو بتوننیم با همه تیم ها بازی کنیم؟

منظور چیه بصورت جدا ؟! اگه منظور شما اینه که فایل های پوشه Data بازی رو به صورت جداگانه برا دانلود بزارن نه اونطور چیزی نیست .

mineworld
08-10-2016, 17:16

منظورت پوشه Data س ؟ نمیدونم واسه چی میخوای پوشه به این سنگینی رو ولی در کل فقط یه راه داره که تراوش ذهنی خودم بوده ! برو تورنت PES2017 Unlocked رو که خود skidrow گذاشته پیدا کن و با utorrent فقط این پوشه (یا هر فایلی از این پوشه که احتیاج داری) رو tick بزن .

تو نسخه های قبل گاهی پیش میومد فایل اصلی Pes2017.exe خراب میشد یا مشکل پیدا میکرد یا با کرک overwrite میشد ، تنها راه اسون و دم دستی واسه پیدا کردن فایل مادر همین بود که بری صرفا این فایل رو تیک بزنی و 2 مگ دانلود کنی .

یادت باشه امسال تا دلت بخواد تورنت FAKE زیاده . مطئمن شو بعد دانلود کن ....

(شانس بیاری تورنت به صورت اکسترکت شده و unpacked باشه . اخه گاهی چیزی که تو فایل تورنته یه فایل فشرده س! ولی در کل بگردی unpacked مطمئن هم هست)

pashangparsi6
09-10-2016, 09:42
دوستان من می خواستم با 2 تا از دوستانم که در شهرهای دیگه هستند فوتبال بازی کنم

آیا می تونم با خرید یک پلی استیشن 4 داشتن اینترنتی با پینگ حدود 200 با اونها بازی کنم؟

منظورم اینه که مثلا سه نفر هستیم یا 4 نفر بتونیم با هم جام بزنیم و ...؟

golmohammadi
09-10-2016, 16:53
سلام
بازیو رو یه سیستم دیگه نصب میکنم موقع اجرا ارور زیر را میده
pro evolution soccer 2017 has stopped working
این ارور از چی میتونه باشه؟
البته سیستم ضعیفه ولی فکر نکنم از اون باشه
اخرین نسخه درایور گرافیک را هم نصب کردم

mohsen-jj
09-10-2016, 19:18
سلام
بازیو رو یه سیستم دیگه نصب میکنم موقع اجرا ارور زیر را میده
pro evolution soccer 2017 has stopped working
این ارور از چی میتونه باشه؟
البته سیستم ضعیفه ولی فکر نکنم از اون باشه
اخرین نسخه درایور گرافیک را هم نصب کردم

احتمالا فایلهای رجیستری ویندوزت مشکل دارن پیشنهاد میشه برنامه JetClean رو نصب و اجرا کنید .

golmohammadi
10-10-2016, 14:10

احتمالا فایلهای رجیستری ویندوزت مشکل دارن پیشنهاد میشه برنامه JetClean رو نصب و اجرا کنید .
اخه ویندوزو تازه نصب کرده ام بعید میدونم اشکال از رجیستری باشه
به هر حال باشه نصب میکنم

Captain_America
10-10-2016, 19:08

golmohammadi
13-10-2016, 14:36
اشکال از ویندوز بود
یه 64 بیتی نصب کردم درست شد
جالبه هیچ جا اشاره نشده بود به این موضوع

mohsen-jj
14-10-2016, 18:51
سلام دوستان
برا بازی انلاین نباید پچ نصب کرده باشیم ؟ چون هر نفر ممکنه یه پچ نصب کرده باشه و از لحاظ نقل و انتقالات و قدرتها و ... متفاوت باشه بعد مشکلی پیش نمیاد ؟

fandak
15-10-2016, 12:00
یه مشکلی که من تو این چند سال داشتم هنوز هم برطرف نکردم . اینه که نمی تونم ضربه سر اول رو من بزنم . همیشه حریف میاد می زنه . مثلا تو کرنرها یا سانترها از جناحین که برای مهاجمین می فرستن، من بلد نیستم جوری مدافع رو تنظیم کنم که ضربه سر اول رو بزنن . همیشه اونا می زنن به طرف دروازه . یا مثلا دروازه بان من می خواد تو÷ رو بکشه وسط زمین ، مدافع یا هافبک حریف همیشه ضربه سر اول رو می زنه

دوستان اگه تکنیک بلد باید چه دکمه هایی رو بزنم که ضربه سر اول مال من باشه

™...
18-10-2016, 11:09
سلام دوستان
برا بازی انلاین نباید پچ نصب کرده باشیم ؟ چون هر نفر ممکنه یه پچ نصب کرده باشه و از لحاظ نقل و انتقالات و قدرتها و ... متفاوت باشه بعد مشکلی پیش نمیاد ؟

در آنلاین تیم ها بصورت پیش فرض هستند .

یه مشکلی که من تو این چند سال داشتم هنوز هم برطرف نکردم . اینه که نمی تونم ضربه سر اول رو من بزنم . همیشه حریف میاد می زنه . مثلا تو کرنرها یا سانترها از جناحین که برای مهاجمین می فرستن، من بلد نیستم جوری مدافع رو تنظیم کنم که ضربه سر اول رو بزنن . همیشه اونا می زنن به طرف دروازه . یا مثلا دروازه بان من می خواد تو÷ رو بکشه وسط زمین ، مدافع یا هافبک حریف همیشه ضربه سر اول رو می زنه

دوستان اگه تکنیک بلد باید چه دکمه هایی رو بزنم که ضربه سر اول مال من باشه

خب برای اینکه همیشه تو نبرد هوایی موفق باشی و توپ رو بگیری شدنی نیست اما خب تو PES همیشه برای تصاحب توپ دکمه ضربدر رو نگه میداریم حالا میخواد تو نبرد هوایی باشه یا تو نبرد روی زمین برای گرفتن توپ که باید ضربدر رو نگه داری .اینکه دروازه بان شما توپ رو میزنه و همیشه تو نبرد هوایی تیم حریف اول ضربه سر رو میزنه هم منظقی نیست ! در مورد اینکه مدافعین رو هم کنترل کنی تا توپ رو بزنن و دورش کنن ! شاید شما بازیکن رو انتخاب (Select) نمیکنی و این خودش خیلی مهمه .!

™...
18-10-2016, 19:21
ما ندارها منتظریم قیمت سریال بازی به زیر 100 تومن برسه ببینیم چه خاکی میتوان بر سر ریخت .:n02:

fandak
18-10-2016, 20:55
ما ندارها منتظریم قیمت سریال بازی به زیر 100 تومن برسه ببینیم چه خاکی میتوان بر سر ریخت .:n02:

ماامیدمون.به.کرک.بازیه

aryna
18-10-2016, 21:48
ماامیدمون.به.کرک.بازیه

هنوز کرک نیامده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

من بی اطلاعم

fandak
18-10-2016, 21:54
هنوز کرک نیامده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

من بی اطلاعم

اره هنوز نیومده و ادامه دارد این ماجرا

mohsen-jj
18-10-2016, 23:22
اره هنوز نیومده و ادامه دارد این ماجرا

نمیاد بخریدش خلاص کنید خودتون رو :n39:
راستی سایت pes-patch یه پست گذاشته و گفته که اسم و شماره بعد از نفر قبلی و ایمیلتون رو وارد کنید ، فردا یه شماره راندم انتخاب میکنه یه cd key بهش میده :n36: نمیدونم سرکاریه یا راسته ... 10 ساعت دیگه هم بیشتر وقت نداره ضرر نداره اسمتون رو بنویسید شاید فرجی شه :n02:

toufan
19-10-2016, 02:45
راستی سایت pes-patch یه پست گذاشته و گفته که اسم و شماره بعد از نفر قبلی و ایمیلتون رو وارد کنید ، فردا یه شماره راندم انتخاب میکنه یه cd key بهش میده :n36: نمیدونم سرکاریه یا راسته ... 10 ساعت دیگه هم بیشتر وقت نداره ضرر نداره اسمتون رو بنویسید شاید فرجی شه :n02:

اگه بخریم میشه آفلاین بازیش کرد؟
با این اینترنت گرون و حجمی که تو ایران هست و پینگ افتضاح امیدی ندارم بتونم این نسخه رو بازی کنم.

fandak
19-10-2016, 06:11

واقعیه به نظرت ؟ یا همینطوری یه اسم سوری رو انتخاب می کنن

™...
19-10-2016, 16:58

خب همه دوست دارن بخرن بازی رو اما جیب ما اونقدرها نداره :n01:

اگه بخریم میشه آفلاین بازیش کرد؟
با این اینترنت گرون و حجمی که تو ایران هست و پینگ افتضاح امیدی ندارم بتونم این نسخه رو بازی کنم.

بله آفلاین که میشه راحت بازی کرد .

شما فقط برای اجرای بازی نیاز به نت دارین حتی بعد اجرای بازی نت رو قطع کنید . نت و پینگ هم برای اجرای بازی بصورت آفلاین مهم نیست مگر بخواید آنلاین بازی کنید .

واقعیه به نظرت ؟ یا همینطوری یه اسم سوری رو انتخاب می کنن

آره واقعی هستش و از بین اسامی انتخاب میکنه و در صورت برنده شدن به ایمیلی که وارد کردی پیام میفرسته .

neon_91
21-10-2016, 00:21
واقعا کرکی واسه این بازی نیومده؟:n04:
اون کرک cpy چی هست؟همه سایت ها حتی سایت های ایرانی گذاشتنش
اون از بازی های انحصاری برای کنسول ها اینم از کرک سفت و سخت برای بازی های پی سی یعنی دیگه باید با بازی های پی سی خداحافظی کرد:n28:

sajad-tnt
21-10-2016, 11:28
واقعا کرکی واسه این بازی نیومده؟:n04:
اون کرک cpy چی هست؟همه سایت ها حتی سایت های ایرانی گذاشتنش
اون از بازی های انحصاری برای کنسول ها اینم از کرک سفت و سخت برای بازی های پی سی یعنی دیگه باید با بازی های پی سی خداحافظی کرد:n28:
عزیز این بازی قفل دنوو داره , مثل نسخه های قبلیش نیست که قفل آشغال داشته باشه و 1روزه کرکش کنن...
بلاخره باید مقداری صبر کرد, البته منظورم از مقداری, ماه ها صبر هست :n02:...

mohammad_1992
28-10-2016, 01:55
بالاخره کرک شد

vahidreza2007
28-10-2016, 02:09
گيمر هاي گرامي توجه فرمايد پس بازان گرامي توجه فرمايد پس 2017 بازي عزيز ما آزاد شد خخ ببخشيد كرك شد :n19:

Pro Evolution Soccer 2017 PC-CPY

|کرک نهایی و کاملا سالم Pro.Evolution.Soccer.2017-CPY اضافه شد|

لینک دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=========================================

CPY Release (نسخه 16زبانه، دارای آپدیت v1.01.0 بازی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود Pro.Evolution.Soccer.2017-CPY به صورت پارت های 2گیگابایتی:
دانلود پارت ۱ : Direct Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود پارت ۲ : Direct Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود پارت ۳ : Direct Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود پارت ۴ : Direct Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود پارت ۵ : Direct Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود پارت ۶ : Direct Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – دانلود کرک نهایی بازی Pro.Evolution.Soccer.2017-CPY به صورت جداگانه

اينم صحفه دانلود بازي

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كرك هم شخصا امتحان كردم و بازي اجرا شد بدون مشكل :n19:

به جاي نقطه چين ها دانلود ها بزنيد .. منبع سايت دانلود ها

fandak
28-10-2016, 09:22
ای عاشقان ای عاشقان ، PES را چراغانی کنید
ای بازی‌خورا، pes را گلبارانی کنید
گروه cpy من بگشوده در کرک این بازی اش
تا سر کشم من جرعه ای از سانتر و پنالتی اش

Zlatan_ibra
28-10-2016, 10:29
آقا برا من صفحه سفید میاد و اجرا نمیشه....
نسخه 4.7گیگی استیم رو دانلود کردم

ali gamma
28-10-2016, 10:38
ما انلاین میخوایم یالا انلاین میخوایم یالا

Sent from my D6633 using Tapatalk

Altairezio
28-10-2016, 12:07
بعله بازی کرک شد....
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Altairezio
28-10-2016, 12:10
دوستان ی سوال فقط از کسایی که اجرا کردن...
لازمه همه 10 گیگو دانلود کنیم؟!
چون من قبلاً دیتای بازی رو که 5 گیگ بود تقریباً رو برداشتم.....

vahidreza2007
28-10-2016, 12:17
دوستان ی سوال فقط از کسایی که اجرا کردن...
لازمه همه 10 گیگو دانلود کنیم؟!
چون من قبلاً دیتای بازی رو که 5 گیگ بود تقریباً رو برداشتم.....

خير نيازي نيست اين نسخه 10 گيگي شامل تمامي زبان هاي بازي و اون اپديتي كه جديدا اومده هستش ولي نسخه كه ما قبلا دانلود كرديم همون 5 گيگي فقط زبا بازي انگليسي هست و اپديت رو نداره . بشخصه كرك رو رو اين نسخه تست كردم و جواب داد به خوبي

هر چند كه شب گذاشتم نسخه 10 گيگي دانلود بشه :n20:

motv
28-10-2016, 13:12
بعله بازی کرک شد....
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان لطف کنن تست کنن

vahidreza2007
28-10-2016, 13:32
دوستان لطف کنن تست کنن

داداش پست ها رو ميخوندي نوشتم من تست كردم و چند دست باز يكردم و كاملا اوكي بود و با خيال راحت بريد براي دانلود

fandak
28-10-2016, 13:44
پس یحتمل باید این پچ Pesgalaxy.com هم نصب بشه . هشت گیگ پچ برم دانلود کنم .

vahidreza2007
28-10-2016, 14:06
من گالكسي رو دانلود كردم و دارم نصبش ميكنم تست كردم اوكي بود خبرش رو ميدم

mahdi1323
28-10-2016, 14:19
دوستان من زبان انگلیسیم دانلود کردم ریختم تو بازی بازم زبان گزارشگر زاپنیه

vahidreza2007
28-10-2016, 14:33
پچ گالكسي نسخه 1.0 به خوبي و بدون مشكل نصب و بازي به خوبي اجرا شد . نسخه 1.1 و 1.11 هم شب دانلود ميكنم و فردا نصب ميكنم خبرش رو ميدم به دوستان

vahidreza2007
28-10-2016, 14:35
دوستان من زبان انگلیسیم دانلود کردم ریختم تو بازی بازم زبان گزارشگر زاپنیه

ببين دوست عزيز اگر ميتوني نسخه 10 گيگي رو شب بزار دانلود و خودت رو راحت كن هم گزارشگر هاي مختلف رو داره هم اپديت جديد رو

ولي براي حل مشكل زبان گزارشگر بايد بري قسمت اپشن فايل اون گزارش رو عوض كني بزاري رو انگليسي

mahdi1323
28-10-2016, 14:46
ببين دوست عزيز اگر ميتوني نسخه 10 گيگي رو شب بزار دانلود و خودت رو راحت كن هم گزارشگر هاي مختلف رو داره هم اپديت جديد رو

ولي براي حل مشكل زبان گزارشگر بايد بري قسمت اپشن فايل اون گزارش رو عوض كني بزاري رو انگليسي

من نسخه اولیه بازی رو دانلود کردم تو بازی منظورت هست option درسته تو اونجا هم همه چی چینیه

vahidreza2007
28-10-2016, 15:16
من نسخه اولیه بازی رو دانلود کردم تو بازی منظورت هست option درسته تو اونجا هم همه چی چینیه

از اون قسمت كه رفتي يه عكس بگير بگم كدوم رو بزني

fandak
28-10-2016, 15:36
زبان بازی ژاپنی هست یا گزارشگر ؟ فایلی های دمو رو پاک کن . فایل اصلی دانلود شده رو بریز .

همه راه ها رو از اول برو

aref.kh
28-10-2016, 15:39
سلام دوستان من یه سوال دارم الان اگه من نسخه 5 گیگی رو دان کنم نصب کنم و کرک رو بریزم حله ؟؟؟ یا نیاز به اسیتیم و اینجور چیزا داره چون من از استیم سر در نمیارم یکی هم زبان بازی و گزارشگر انگلسی خواهد بود ؟ وآیا در گرافیک فرقی با نسخه 10 گیگی داره ؟

mahdi1323
28-10-2016, 15:39
از اون قسمت كه رفتي يه عكس بگير بگم كدوم رو بزني

همه چی داداش چینی شده فکر کنم باید نسخه 10 گیگی رو بزنم

mahdi1323
28-10-2016, 15:43
زبان بازی ژاپنی هست یا گزارشگر ؟ فایلی های دمو رو پاک کن . فایل اصلی دانلود شده رو بریز .

همه راه ها رو از اول برو

داداش هم زبان بازی چینیه هم گزارشگر چینیه گزارشگر انگلیسی هم دانلود کردم درست نشد
دمو رو هم پاک کردم فایل اصلی بازی رو ریختم

fandak
28-10-2016, 15:46
برای من نسخه دمو ژاپنی یا چینی شده بود .

همه رو پاک کردم . از اول ریختم درست شد

Abas1100
28-10-2016, 15:50
سلام خدمت دوستان
من نسخه 10 گیگی رو گذاشتم برا دانلود !!!
آیا این مشکل زبان و گزارشگر رو داره یا نه ؟؟؟
نسخه CPY کامل هست؟؟؟؟
ممنونم

vase
28-10-2016, 15:52
سلام دوستان
واسه من هنوز صفحه سفید میاد
چند بارم پاک کردم و دوباره ریختم بازم همون سفید شدن صفحه و هیچی...
نسخه 5 گیگی اولیه رو دارم
چکارش کنم؟ راهنمایی کنید لطفا
ممنون:n03:

mahdi1323
28-10-2016, 16:00
حل شد مشکلم باید یک فایل 400 مگی دانلود کنیم

vahidreza2007
28-10-2016, 16:44
سلام خدمت دوستان
من نسخه 10 گیگی رو گذاشتم برا دانلود !!!
آیا این مشکل زبان و گزارشگر رو داره یا نه ؟؟؟
نسخه CPY کامل هست؟؟؟؟
ممنونم

بله نسخه 10 گيگي كاملترين نسخه موجوده گزارشگر و زبان هم اوكيه با خيال راحت دانلود كنيد به شخصه ديشب از دانلود ها دانلود كردم

vahidreza2007
28-10-2016, 16:46
سلام دوستان
واسه من هنوز صفحه سفید میاد
چند بارم پاک کردم و دوباره ریختم بازم همون سفید شدن صفحه و هیچی...
نسخه 5 گیگی اولیه رو دارم
چکارش کنم؟ راهنمایی کنید لطفا
ممنون:n03:

اينترنت روي سيستم فعاله ؟ انتي ويروست غير فعاله ؟

اگر ميتوني نسخه 10 گيگي رو دانلود كن و بدون دردسر بازي كن

- - - Updated - - -

حل شد مشکلم باید یک فایل 400 مگی دانلود کنیم

خوب خدا رو شكر داداش راه حلش رو به صورت كامل توضيح بده چون ديدم دوستان زيادي تو فروم هاي ديگه هم همين مشكل رو داشتن تا بقيه دوستان هم استفاده كنند

vahidreza2007
28-10-2016, 16:48
دل رو زدم به دريا و پچ نسخه 1.1 گلكسي رو كه 3 گيگ حجم داره رو زدم دانلود به جهنم بزار از حجمم كم بشه :n41:

نسخه 1.11 هم كه حجمش كم رو ديشب دانلود كردم نصب ميكنم هر دو رو خبرش رو ميدم تا دوستان با خيال راحت دانلود و نصب كنند

vahidreza2007
28-10-2016, 17:34
خوب دوستان فعلا كه پچ اخر گلكسي يعني 1.11 كه شامل ديتا پك 1 بود با كرك سازگار نيست و بازي اجرا نشد

دوباره بازي رو نصب ميكنم و اين بار پچ 1 و پچ 1.10 رو نصب ميكنم ببنيم چي نشون ميده .

فعلا دست نگهداريد براي دانلود 1.11 و صب كنيد در مورد 1.10 هم ميگم چي شد

فعلا پچ 1 بدون مشكل نصب و همه چي بازي رو درست كرده بود و ميتونيد دانلود كنيد

vase
28-10-2016, 17:40
اينترنت روي سيستم فعاله ؟ انتي ويروست غير فعاله ؟

اگر ميتوني نسخه 10 گيگي رو دانلود كن و بدون دردسر بازي كن

موقع اجرا نت غیر فعاله و انتی ویروس هم غیر فعال
همه راحت اجرا کردن یعنی؟

vahidreza2007
28-10-2016, 17:45
موقع اجرا نت غیر فعاله و انتی ویروس هم غیر فعال
همه راحت اجرا کردن یعنی؟

موقع اجرا نت رو فعال باشه ببين ميره تو بازي يا نه اگر نرفت نسخه 10 گيگي رو دانلود كن و راحت و بدون دردسر بازي كن

aryna
28-10-2016, 18:19
سلام دوستان

بازی که کرک شده من بازی را با استیم نصب کردم (دمو اما فول)

الان باید دوباره از نو بازی را دانلود کنم یا نه ؟

دومی اینکه این کرک به تنهایی بدون استیم هست یا خیر؟

لطفا راهنمایی کنید

vahidreza2007
28-10-2016, 18:21
سلام دوستان

بازی که کرک شده من بازی را با استیم نصب کردم (دمو اما فول)

الان باید دوباره از نو بازی را دانلود کنم یا نه ؟

دومی اینکه این کرک به تنهایی بدون استیم هست یا خیر؟

لطفا راهنمایی کنید

بله بازي رو دوباره دانلود و نصب كنيد نسخه دمو رو پاك كنيد بره .

بله اين كرك به تنهايي هستش نيازي به استيم نيست

vahidreza2007
28-10-2016, 18:40
خوب دوستان پچ 1.1 هم تست شد و بدون مشكل بازي اجرا شد

پس فعلا اول پچ گلكسي ورژن 1 و ورژن 1.10 رو نصب كنيد

و فعلا نسخه آخر كه ميشه ورژن 1.11 رو كه ديتا پك 1 رو داره رو نصب نكنيد چون بازي اجرا نميشه !

به شخصه من با همين پچ هم تا اومدن نسخه بعدي هم ميتونم سر كنم چون همه چيش اوكيه تقريبا حالا اگر كر ك ها براي اپديت هاي بعدي هم اومد كه چه بهتر :n19:

arash-king
28-10-2016, 18:45
چه عجـــــــب بالاخره کرک شد!!
چندتا سوال :
الان بازی رو بخرم و کرک کنم بدون مشکل اجرا میشه؟!
این کرک با مسترلیگ و اینا مشکلی نداره؟!

پچ هم که یکی از دوستان میگن ریختن و بدون مشکل بوده پس میشه پچ هم ریخت!

mahdi1323
28-10-2016, 19:02
راه حل مشکل زبان چینی به سایت دیتا لینک برین اموزشش هست باید یک فایل 460 مگابایتی دانلود بشه

vahidreza2007
28-10-2016, 19:38
چه عجـــــــب بالاخره کرک شد!!
چندتا سوال :
الان بازی رو بخرم و کرک کنم بدون مشکل اجرا میشه؟!
این کرک با مسترلیگ و اینا مشکلی نداره؟!

پچ هم که یکی از دوستان میگن ریختن و بدون مشکل بوده پس میشه پچ هم ریخت!

بله بدون مشكل كرك و اماده بازي خواهد بود . حالا اگر خودتون بتونيد نسخه 10 گيگي رو دانلود كنيد كه چه بهتر خيالت هم راحتتره

بله هيچ مشكلي با مستر نداره . همين 10 مين پيش مستر رو با چلسي شروع كردم :n12:

پچ هم همونطور كه توضيح دادم هيچ مشكلي نداره و همه چي اوكي ميشه

aref.kh
28-10-2016, 19:52
آقا یکی جواب منو بده لطفا کسی با نسخه 5 گیگی اینجا بازی کرده ؟؟چون انگار میگن صفحه سفید میاد

fandak
28-10-2016, 21:18
آقا یکی جواب منو بده لطفا کسی با نسخه 5 گیگی اینجا بازی کرده ؟؟چون انگار میگن صفحه سفید میاد

بله . من همون نسخه 5 گیگی دانل ودها رو کرک کردم و پچ هم ریختم همه چیز اوکیه. من چقدر خوشبختم

aref.kh
28-10-2016, 22:04
بله . من همون نسخه 5 گیگی دانل ودها رو کرک کردم و پچ هم ریختم همه چیز اوکیه. من چقدر خوشبختم
ببخشید سوال میکنم زبانش انگلسیه؟

N E X T
28-10-2016, 22:24
سلام من نسخه ی اصلی بازی رو کرفتم 5 گیگه الان بازی رو نصب کردم. گزارشگر نداره بعد بهترین پچ کدومه که دانلود کنم

mobile1199
28-10-2016, 22:32
سلام من نسخه ی اصلی بازی رو کرفتم 5 گیگه الان بازی رو نصب کردم. گزارشگر نداره بعد بهترین پچ کدومه که دانلود کنم

مطمئنید 5 گیگ نسخه اصلیه ؟ نسخه full unlocked و همین طور ریلیز cpy ، هر کدوم حدود 10 گیگ حجم دارن و اون 5 گیگی نسخه دمو بود !

vahidreza2007
28-10-2016, 22:39

اگر گزارشگر نداره نسخه دمو بازي رو نصب كردي دوست عزيز . بهترين پچ پچ گلكسي هستش

fandak
29-10-2016, 05:38
ببخشید سوال میکنم زبانش انگلسیه؟

بله انگلیسی هست . در ضمن من هم پچ گلکسی رو ریختم تقریبا هشت گیگ . عالی شده

1 دوربین از بالا صحنه آهسته خطا را نشان می دهد در بعضی مواقع
2. خط افساید کامل نشون نمی دهد یک پاره خط هستش
3 گزارشگر معمولی با حرارت نیست

استفاده زیاد دوربین برای پوشش بازی

fandak
29-10-2016, 08:27
دانلود کرک به صورت جداگانه + فیکس صفحه سفید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aref.kh
29-10-2016, 16:44
آقا من نسخه 5 گیگی رو زم شب دانلود بشه بیشتر از نصفشم دانلود شده الان تو سایت ها چک میکردم دیدم گفتن گزارشگر نداره و گفتن باید نسخه 5 گیگی یه فایل 460 مگی هم همراهش دانلود بشه الان شب این 460میگ را هم بزارم دانلود بشه یا نه؟

fandak
29-10-2016, 17:13
حل مشکل زبان ژاپنی (تغییر زبان محیط و گزارشگر بازی به انگلیسی) :
1) فایل زبان انگلیسی شامل منوهای بازی و صدای گزارشگر را دانلود کنید. لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2) فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کرده و محتویات آن را در C:/Program Files(x86)/Pro Evolution Soccer 2017/Data ( پیش فرض این درایو است وگرنه محل بازی در کامپیوتر شما ) کپی کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3) به بازی رفته و در قسمت System Settings/Language Settings ، صدای متون داخلی بازی و همچنین صدای گزارشگر را به انگلیسی تغییر دهید.

fandak
29-10-2016, 19:06
دانلود گزارشگر های مختلف بازی :

DOWNLOAD HERE

English ( Text & Commentary ) Credit: Hawke -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Japanese ( Commentary Only ) Credit: WECN & boonaun -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Italian ( Text & Commentary ) Credit: massimuccio63 -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Cantonese ( Text & Commentary ) Credit: WECN -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Chinese ( Text & Commentary ) Credit: WECN -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arabic ( Text & Commentary ) Credit: massimuccio63 -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
German (Text & Commentary ) Credit: 1002MB -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Spanish (CHILE) (Text & Commentary ) Credit : Energia -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!jlRXTR4A!sm4Dcjif6_u5sJ_EpP6A-QLQqSSh7EfDDIWNfXsQ_oM) or Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
French (Text & Commentary ) Credit : Energia -> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!ah5wSTYL!Sq6b_vDUUHJUO3btcz28C_jzYyNvcFmJs7RW8gZ t86o) or Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Greek (Text & Commentary ) Credit : Energia --> Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!v5AQAJYD!h1tSPbVfRy6hLq4JPJrFU47ugFb47nOVgR55HaK _qPA) or Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sajad-tnt
29-10-2016, 19:55
دانلود بازی کامپیوتر Pro Evolution Soccer 2017
نسخه بدون حذفیات و فشرده CorePackهمراه با کرک معتبر CPY و زبان گزارشگر ENG
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshad_pes9
29-10-2016, 20:39
سلام،دوستان تبریک میگم،
اساتید بفرمایید فرق دو نسخه CPY Release (نسخه 16زبانه، دارای آپدیت v1.01.0 بازی)و DLHA Full Unlocked Release (نسخه تک زبانه انگلیسی، نسخه اولیه v1.00.00 بازی)
فقط در زبان کمترشون هست و مشکلی نداره؟
البته من دارم همین نسخه بالایی رو دانلود میکنم.
ممنون

golmohammadi
29-10-2016, 21:16
دانلود بازی کامپیوتر Pro Evolution Soccer 2017
نسخه بدون حذفیات و فشرده CorePackهمراه با کرک معتبر CPY و زبان گزارشگر ENG

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این بهتره یا نسخه 10گیگی؟

vahidreza2007
29-10-2016, 21:36
دوستان اگر ميونيد و شبانه رايگان داريد نسخه 10 گيگي رو دانلود كنيد تا خيالتون كامل راحت باشه و نسخه كامل و با گزارشگر هاي مختلف رو داشته باشيد در ضمن اين نسخه اپديت شده هم هست

ولي اگر نميتونيد همين نسخه 5 گيگي دانلود ها هم كارتون رو راه ميندازه بدون مشكل و تنها فرقش زبان باز يكه تنها انگليسي رو داره و از اون طرف هم اپديت نشده

mahdi1323
29-10-2016, 22:00
دوستان اگر ميونيد و شبانه رايگان داريد نسخه 10 گيگي رو دانلود كنيد تا خيالتون كامل راحت باشه و نسخه كامل و با گزارشگر هاي مختلف رو داشته باشيد در ضمن اين نسخه اپديت شده هم هست

ولي اگر نميتونيد همين نسخه 5 گيگي دانلود ها هم كارتون رو راه ميندازه بدون مشكل و تنها فرقش زبان باز يكه تنها انگليسي رو داره و از اون طرف هم اپديت نشده

داداش یک نگاهی بنداز ببین گزارشگر ترکیه ای رو داره؟
نسخه 10 گیگابایتی رو میگم اگه البته خودت دانلود کردی

golmohammadi
29-10-2016, 22:20

بقیه زبانها که به درد ما نمیخورند ؟
پس نسخه انگلیسی + اپدیتشو نصب کنیم بهتر نیست؟
لطفا لینک آپدیتش هم قرار بدین
البته منظور من بیشتر نقل و انتقالات هست و دیتا پک اصلی نه دستکاری شده و ....

راستی یه خبر خوب
من بدون استیم اجرا میکنم
یعنی عین 2016 و بقیه بازش میکنم
بای بای استیم .... :n02:
دیگه بهتر از این نمیشه
خیلی حال داد فکر نمیکردم به این زودیها به این خوبی کرک بشه

matarsaak
29-10-2016, 22:41
منم نسخه 10 گیگ رو دانلود کردم ، خوبیش اینه که زبان بازی انگلیسی و صدای گزارشگر رو از چندین زبان می تونی انتخاب کنی. من گزاشتم رو عربی که خیلی هیجان انگیزه
توی PES 2016 من فقط از پچ PTE استفاده میکردم ، ولی ظاهرا دوستان میگم Pesgalaxy کامل تر هست. حدود 8 گیگ هست این پچ و احتمالا فردا بزارم واسه دانلود.
یه سوال : نمیشه با این کرک از قابلیت های بازی انلاین استفاده کرد؟

sajad-tnt
29-10-2016, 23:14
این بهتره یا نسخه 10گیگی؟
اگه به زبانهای اضافه مثل چینی / ژاپنی / روسی / ایتالیایی / فرانسوی / عربی و ... کاملا مسلط هستی نسخه کامل را دانلود کن و حجمت رو هدر بده!...
اگه فقط برات زبان انگلیسی مهمه همین نسخه CorePack رو دانلود کن که به همراه آپدیت 1.01 هست...
نسخه 5گیگی DLHA Full Unlocked Release مشکلات زبان داره و شامل آپدیت هم نمیشه ... پس اصلا پیشنهاد نمیشه!

محرمانه
29-10-2016, 23:19
گزارشگر عربی کسی تست کرده؟ هیجان داره؟

Sent from my Pixel using Tapatalk

mahdi1323
29-10-2016, 23:28
منم نسخه 10 گیگ رو دانلود کردم ، خوبیش اینه که زبان بازی انگلیسی و صدای گزارشگر رو از چندین زبان می تونی انتخاب کنی. من گزاشتم رو عربی که خیلی هیجان انگیزه
توی PES 2016 من فقط از پچ PTE استفاده میکردم ، ولی ظاهرا دوستان میگم Pesgalaxy کامل تر هست. حدود 8 گیگ هست این پچ و احتمالا فردا بزارم واسه دانلود.

داداش گزارشگر ترکیه ای چطوره توی pes 2016 گزارشگر ترکیه ای خیلی خوب بود

vahidreza2007
30-10-2016, 00:19
داداش یک نگاهی بنداز ببین گزارشگر ترکیه ای رو داره؟
نسخه 10 گیگابایتی رو میگم اگه البته خودت دانلود کردی

نه داداش نداره فقط زبان تركيه اي هست ولي گزارشگر تركي رو خود ترك ها فكر كنم 1-2 ماه ديگه ميدن بيرون

vahidreza2007
30-10-2016, 00:21
بقیه زبانها که به درد ما نمیخورند ؟
پس نسخه انگلیسی + اپدیتشو نصب کنیم بهتر نیست؟
لطفا لینک آپدیتش هم قرار بدین
البته منظور من بیشتر نقل و انتقالات هست و دیتا پک اصلی نه دستکاری شده و ....

راستی یه خبر خوب
من بدون استیم اجرا میکنم
یعنی عین 2016 و بقیه بازش میکنم
بای بای استیم .... :n02:
دیگه بهتر از این نمیشه
خیلی حال داد فکر نمیکردم به این زودیها به این خوبی کرک بشه

ببين زبان مهم نيست مهم گزارشگره اگر انواه و اقسام گزارشگر ها رو ميخواي نسخه 10 گيگي رو دانلود كن اگر نه كه نسخه 5 گيگي

بله وقتي كرك ميشه يعني استيم ديگه نياز نيست حتي ميتوني حذفش كني استيم رو

fandak
30-10-2016, 04:45
گزارشگر ها و تو صفحه قبل گذاشتم هر رکدوم هم تقریبا 400 -500 مگ . هر کدوم رو که دوست دارید دانلود کنید جدا .

nasrGod
30-10-2016, 10:51
دوستان نحوه ریختن دیتا پک رو آموزش بدید
برای من PES 2017 - DpFileList Generator by Baris ارور میده فایل نصبی دیتا پک رو از کجا بیارم

با نهایت تشکر

fandak
30-10-2016, 12:01
دوستان نحوه ریختن دیتا پک رو آموزش بدید
برای من PES 2017 - DpFileList Generator by Baris ارور میده فایل نصبی دیتا پک رو از کجا بیارم

با نهایت تشکر

چه اروری می ده ؟ عکس بگیر از ارور بزار ببینیم

nasrGod
30-10-2016, 12:11
چه اروری می ده ؟ عکس بگیر از ارور بزار ببینیم

اگر ممکنه از این نرم افزار هم آموزش بزارید
ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pouyasony
30-10-2016, 12:49
پچ galaxy که ۳۰۰ مگ بیشتر نیست تو دانلودها گذاشته

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

fandak
30-10-2016, 13:03
پچ galaxy که ۳۰۰ مگ بیشتر نیست تو دانلودها گذاشته

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

اون نسخه 0.5 هست که گذاشته

- - - Updated - - -

اگر ممکنه از این نرم افزار هم آموزش بزارید
ممنون

از تو سایت pes-patch.com دانلود کردی

aref.kh
30-10-2016, 13:20
آقا من دانلود کردم نصبم کردم بازی بالا اومد ولی یه مشکل اساسی باهاش دارم وقتی توی منو هستم سرعت بازی عالیه ولی وقتی مسابقه شروع میشه سرعت خیلی میاد پایین کارت گرافیکم هم 1 هستش حتی تو تنظیمات بازی هم برای کارت گرافیک میزنه good

fandak
30-10-2016, 13:34
آقا من دانلود کردم نصبم کردم بازی بالا اومد ولی یه مشکل اساسی باهاش دارم وقتی توی منو هستم سرعت بازی عالیه ولی وقتی مسابقه شروع میشه سرعت خیلی میاد پایین کارت گرافیکم هم 1 هستش حتی تو تنظیمات بازی هم برای کارت گرافیک میزنه good

اسپید بازی رو از صفر به 2 تغییر بده

aref.kh
30-10-2016, 13:47
اسپید بازی رو از صفر به 2 تغییر بده
همون اول تغیر دادم ولی فرقی نکرد

محرمانه
30-10-2016, 14:22
سلام
یه بامرام بهم بگه کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ هنوز دانلود نکردم چیزی رو ( گزارشگر عربی هم داره بازی؟)
پچ خوب هم اگه هست معرفی کنید تشکر

fandak
30-10-2016, 14:32
سلام
یه بامرام بهم بگه کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ هنوز دانلود نکردم چیزی رو ( گزارشگر عربی هم داره بازی؟)
پچ خوب هم اگه هست معرفی کنید تشکر

اگه حجم داری یا نامحدود داری یا هر چیزی!! این 10 گیگ رو دانلود کناگه محدودیت داری ، این پنج گیگ + 460 مگ انگلیسی رو دانلود کن
گزارشگر عربی جدا هم حجمش همون حدود 460 هست

محرمانه
30-10-2016, 14:34
اگه حجم داری یا نامحدود داری یا هر چیزی!! این 10 گیگ رو دانلود کناگه محدودیت داری ، این پنج گیگ + 460 مگ انگلیسی رو دانلود کن
گزارشگر عربی جدا هم حجمش همون حدود 460 هست

مرسی از پاسخگویی
شب دانلود رایگان دارم / 5 گیگ + 460 مگ انگلیسی و 460مگ هم عربی؟ اینطوری میشه؟ میشه 6 گیگ حدودا !
10 گیگ کدوم سایت داره + 5 گیگ کدوم سایت؟
:n12:

golmohammadi
30-10-2016, 14:38
من هم 10 گیگی و هم 5.65 گیگی را شب دانلودش کردم
10 گیگی که هیچ کامله
5.65 گیگی همونیه که من قبلا دانولد کرده بودم و سی دی کی میخواست ....
برا همین پاکش کردم چون داشتم
ولی نمیدونستم انتقالات آیا بروز هستند یا نه؟
اونی که قبلا داشتم بروز نبود اینی که جدیدا هست آیا بروزه؟

یه سوال
آیا میشه از نسخه خام نصب نشده (ایمیج) نسخه 10 گیگی زبانهای غیر انگلیسیو حذف کنیم؟
طوری که موقع نصب ارور نده و حجمش هم کمتر بشه
تا یه عمر خیالمون راحت بشه

دوستان گزارشگر تورکی هرکس پیدا کرد اینجا خبرمون کنه