مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2017
Milad4171
26-01-2017, 21:04
واقعا مسخره اس
هرچقدر درجه سختی بازی رو میاری بالا بازی نامتعارف سخت میشه
برای مثال تمام بازیکن ها از بالاترین و سخت ترین نوع دریپل استفاده میکنن
90 درصد پاس هاشون درسته
امکان نداره بتونی وقتی دارن ضد حمله میزنن بهشون برسی
و اینکه در 90 درصد مواقع کمک آفساید میگیره ولی داور نمیگیره. من چند تا فیلم ضبط کردم از افساید واضحی که کمک دید پرچم زد ولی داور آفساد نگرفت .
تنها راه حل هم اینه که برعکسشون سریع بازی نکنی هرچقدر سریع بازی کنی اونا بیشتر دنبالت می افتن
یا یه چیزی که بسیار عجیبه وقتی از بغل زمین سانتر میکنی دفاع قشنگ خودش رو پرتاب میکنه سمت توپ در صورتی که من اینهمه پس بازی کردم همچین فنی رو ندیدم که طرف خودش رو سمت توپ پرت کنه
در کل ایناش یکم ضدحاله
Pitbull2015
26-01-2017, 23:25
واقعا مسخره اس
هرچقدر درجه سختی بازی رو میاری بالا بازی نامتعارف سخت میشه
برای مثال تمام بازیکن ها از بالاترین و سخت ترین نوع دریپل استفاده میکنن
90 درصد پاس هاشون درسته
امکان نداره بتونی وقتی دارن ضد حمله میزنن بهشون برسی
و اینکه در 90 درصد مواقع کمک آفساید میگیره ولی داور نمیگیره. من چند تا فیلم ضبط کردم از افساید واضحی که کمک دید پرچم زد ولی داور آفساد نگرفت .
تنها راه حل هم اینه که برعکسشون سریع بازی نکنی هرچقدر سریع بازی کنی اونا بیشتر دنبالت می افتن
یا یه چیزی که بسیار عجیبه وقتی از بغل زمین سانتر میکنی دفاع قشنگ خودش رو پرتاب میکنه سمت توپ در صورتی که من اینهمه پس بازی کردم همچین فنی رو ندیدم که طرف خودش رو سمت توپ پرت کنه
در کل ایناش یکم ضدحاله
در یک کلام، بازی PES از نسخه ی 15 به بعد چرت شد! خود 15 عالی بود؛ ولی به اینور گند زد.
در یک کلام، بازی PES از نسخه ی 15 به بعد چرت شد! خود 15 عالی بود؛ ولی به اینور گند زد.
البته این نظر شخصی شماست اگرنه نمرات بازی و نقد منتقدین چیز دیگه ای رو میگه ! البته اگه اون ها رو قبول نداری که دیگه هیچی .:n01:
pishoolii
04-02-2017, 00:59
بچه ها دو سه روزه نمیشه آنلاین بازی کرد! برای شما هم ارور میده وقتی میخواین لاگین کنین؟؟ میزنه نمیتونه لایو آپدیت رو انجام بده..
:n15:
javad2015
05-02-2017, 13:32
نمیشه به صورت کرکی انلاین بازی کرد؟!
داستان این لایسنس شدن چیه ؟
تیم های بایرن و منچستر رو هر چی گشتم ندیدم ریال و یویونستوس هم اسمشون واقعی نیست.
بنظر من درجه سختی pes2017 در حالت سخت، خیلی سخت نیست، یعنی راحت میشه با تیمهای معمولی حریف سخت رو برد
اما این بازی، بنظرم یک بازی فانتزی و روان هست و زمانی که بخوای دونفره با دوستت بازی کنی خیلی بیشتر لذت میبری، گرافیکش هم نسبت به سخت افزار خیلی خوبه. اما اگه کسی دوست داره میزان سختی واقعی رو بیشتر حس کنه فیفا رو حتما امتحان کنه چون سطح سختیش خیلی زیاده به خصوص سطح آخرش که هنوز باهاش مشکل دارم
نمیشه به صورت کرکی انلاین بازی کرد؟!
داستان این لایسنس شدن چیه ؟
تیم های بایرن و منچستر رو هر چی گشتم ندیدم ریال و یویونستوس هم اسمشون واقعی نیست.
باکرک نمیشه
لایسنس یعنی تیمها دارای لباس و اسم واقعی باشن در بازی،
بایرن که اصلاً در بازی قرار ندادن و منچستر هم مثل یونتوس و ریال دارای لایسنس نیست.
mnkamran
18-02-2017, 10:45
سلام
وسط بازی، یهو برق رفت. حالا در اثر نوسان برق و خاموش روشن شدن سیستم، سیو قبلی رو لود نمیکنه و میگه که خراب شده. راه حلی براش سراغ دارید؟ برای مسترلیگه، بدجور حالمو گرفته...
دوستان این نسخه fitgirl رو کسی دانلود کرده؟ مشکلی که نداره؟
کدوم پچ رو پیشنهاد میدید؟ pte patch?
Sent from my Xperia Z2 using Tapatalk
دوستان من از وقتی که بایوس لپ تاپ رو آپدیت کردم موقع اجرای بازی خیلی زیاد کنده..در صورتیکه قبل آپدیت خیلی عالی اجرا میشد..خواستم بدونم علتش چیه
گرافیک من gt750m انویدیا با 4 گیگ حافظه هستش...ممنون میشم جواب بدید
سلام
وسط بازی، یهو برق رفت. حالا در اثر نوسان برق و خاموش روشن شدن سیستم، سیو قبلی رو لود نمیکنه و میگه که خراب شده. راه حلی براش سراغ دارید؟ برای مسترلیگه، بدجور حالمو گرفته...
متاسفانه راه حلی نداره .
دوستان این نسخه fitgirl رو کسی دانلود کرده؟ مشکلی که نداره؟
کدوم پچ رو پیشنهاد میدید؟ pte patch?
Sent from my Xperia Z2 using Tapatalk
PTE گزینه خوبی هستش گرچه PESGalaxy هم هست که خیلی بزرگ تر هستش و موارد بیشتری رو به بازی اضافه می کنه . من خودم PTE رو نصب کردم و راضی هستم .
دوستان من از وقتی که بایوس لپ تاپ رو آپدیت کردم موقع اجرای بازی خیلی زیاد کنده..در صورتیکه قبل آپدیت خیلی عالی اجرا میشد..خواستم بدونم علتش چیه
گرافیک من gt750m انویدیا با 4 گیگ حافظه هستش...ممنون میشم جواب بدید
به طور کلی نباید مشکلی پیش بیاد ! درایور کارت گرافیک رو هم به روز رسانی کردید ؟!
000000000
25-03-2017, 16:57
نسخه fitgirl یا blackbox رو کسی دانلود کرده؟
اگه مشکلی ندارن مام دانلود کنیم! دستتون درد نکنه.
خواهشا اگر کسی پچ گلکسی AIO 2.00 و 2.01 رو نصب کرده بمن بگه چکارش کنم که بازی رو کامل بیاره اصلا داخل بازی نمیشه.
همچنین هر سه دیتا پک رسمی کونامی رو هم کپی کردم ولی جواب نمیده.
نسخه fitgirl یا blackbox رو کسی دانلود کرده؟
اگه مشکلی ندارن مام دانلود کنیم! دستتون درد نکنه.
نسخه های معتبری هستند و هیج مشکلی ندارند .
خواهشا اگر کسی پچ گلکسی AIO 2.00 و 2.01 رو نصب کرده بمن بگه چکارش کنم که بازی رو کامل بیاره اصلا داخل بازی نمیشه.
همچنین هر سه دیتا پک رسمی کونامی رو هم کپی کردم ولی جواب نمیده.
اینجا . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsen14014
01-04-2017, 21:07
یه چیز بدی که تو این نسخه هست قبل اینکه توپ به مهاجم برسه مدافع خودش از پشت میاد توپو میزنه ، هیچ کاریش هم نمیشه کرد ... :n29:
samyar_red
02-04-2017, 19:44
سلام دوستان یه سوال....حین بازی گوشه پایین تصویر یه مستطیل کوچیک هست بغل اسم بازیکنا که وقتی اون مستطیل ابی شه تیم دفاعی میشه وقتی قرمز تیم هجومی...کسی میدونه اون با چه دکمه ای تغییر میکنه؟
تو ساکرای قدیمی با گرفتن L2 و زدن R1 یا R2 عوض میشد
به طور کلی نباید مشکلی پیش بیاد ! درایور کارت گرافیک رو هم به روز رسانی کردید ؟!
آره
آپدیت کردم ولی بازم گیر میکنه حتی رو حالت مدیوم یکم گیر داره
SPIRIT PALST III
11-04-2017, 20:53
سلام ...یه سوال داشتم...من برای حرکت بازیکن تنظیم دسته رو گذاشتم روی dpad چون با شوک راحت نیستم زیاد ولی مشکلی که هست واسه پنالتی زدن dpad مثل شوک همه جای دروازه رو نمیشه انتخاب کرد چه جوری میشه هم بای dpad بازی کرد هم موقع پنالتی مقل شوک بشه همه جای دروازه رو انتخاب کرد؟؟
Captain_America
14-04-2017, 12:38
سلام ...یه سوال داشتم...من برای حرکت بازیکن تنظیم دسته رو گذاشتم روی dpad چون با شوک راحت نیستم زیاد ولی مشکلی که هست واسه پنالتی زدن dpad مثل شوک همه جای دروازه رو نمیشه انتخاب کرد چه جوری میشه هم بای dpad بازی کرد هم موقع پنالتی مقل شوک بشه همه جای دروازه رو انتخاب کرد؟؟
اونو نمیدونم ولی شما چجوری بازی میکنی؟ از پی اس ۲ به این سمت زاویه حرکت و مانور تو بازیهای ورزشی ۳۶۰ درجه هست که فقط میشه با آنالوگ (شوک) اجراش کرد در حالی که دی پد فقط ۴ جهت اصلی رو پوشش میده (ترکیبی هم که بزنید باز ۴ جهت جانبی) اینجوری که اصلا بیشتر حرکات و کنترل های بازی غیر قابل اجرا میشه! مخصوصا تو بحث دریبل و مسائل تکنیکی . همونجور که گفتید دی پد تو پنالتی همه جا رو پوشش نمیده تو بازی هم همینجوریه.
SPIRIT PALST III
15-04-2017, 11:23
اونو نمیدونم ولی شما چجوری بازی میکنی؟ از پی اس ۲ به این سمت زاویه حرکت و مانور تو بازیهای ورزشی ۳۶۰ درجه هست که فقط میشه با آنالوگ (شوک) اجراش کرد در حالی که دی پد فقط ۴ جهت اصلی رو پوشش میده (ترکیبی هم که بزنید باز ۴ جهت جانبی) اینجوری که اصلا بیشتر حرکات و کنترل های بازی غیر قابل اجرا میشه! مخصوصا تو بحث دریبل و مسائل تکنیکی . همونجور که گفتید دی پد تو پنالتی همه جا رو پوشش نمیده تو بازی هم همینجوریه.
مشکل من این بود که از توی فایل setting تنظیم می کردم از توی یوزر دیتا خود بازی تنظیم بشه با دی پد هم میشه همه جای دروازه رو انتخاب کرد... آنالوگ 360 درجه بودنش خوبه ولی من با دی پد راحتر هستم...در مورد دریبل هم راستش دریبل استفاده نمی کنم...معمولن هم ندیدم کسی زیاد دریبل خاصی بزنه توی بازی...البته من 2017 همه ش تیم پلی بازی می کنم... .
SPIRIT PALST III
18-04-2017, 11:38
spirit palsy, [14.04.17 10:20]
یه سوال داشتم...چرا 90% پلیرها توی فرندلی ماله سرور ZH هستن و 90% هم زبانشون ZH هست ولی توی 2016 اکثرا توی سرور EN بودن با زبان های مختلف...خیلی عجیبه این مسئله....
---------------------------------------------------------------------
Javad, [14.04.17 13:22]
[In reply to spirit palsy]
اون سرور شرق اسیاست که اکثرا چینین
۲۰۱۶ که اکثرا en هستن به خاطر اینه که دورانش گذشته اکثر سرورا خالیه به خاطر همین میرن اونجا دنبال حریف
وگرنه اون اوایل هم zh 2016 شلوغ بودJavad, [14.04.17 13:22]
۲۰۱۶ که اکثرا en هستن به خاطر اینه که دورانش گذشته اکثر سرورا خالیه به خاطر همین میرن اونجا دنبال حریف
وگرنه اون اوایل هم zh 2016 شلوغ بود
-----------------------------------------------------------------
spirit palsy, [14.04.17 10:20]
یه سوال داشتم...چرا 90% پلیرها توی فرندلی ماله سرور ZH هستن و 90% هم زبانشون ZH هست ولی توی 2016 اکثرا توی سرور EN بودن با زبان های مختلف...خیلی عجیبه این مسئله....
Javad, [14.04.17 13:22]
وگرنه اون اوایل هم zh 2016 شلوغ بود
spirit palsy, [14.04.17 13:57]
[In reply to Javad]
2016 الان رو نمی گم همون قبل از اینکه 2017 بیاد 2016 رو بازی که می کردم 100 صد و خورده ای پلیر توی en بود یه مقدار هم توی آسیا any.... ولی 2017 یهو زیر رو شده این همه پلیر چینی اومدن خیلی عجیبه...توی 2016 تا اونجایی که من یادم همین en و آسیا any پلیر زیاد داشت اصلا zh پلیر نداشت...اگه داشته خیلی کم بوده...درسته که تعداد پلیرها به علت کرک نشدن توی 2017 کمتر شده...ولی اینکه یه دفعه اینهمه پلیر با زبون zh بیان توی 2017 و سرورهای en و آسیا any یه زره بیشتر پلیر نداشته باشه عجیبه.... !!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
samyar_red
20-04-2017, 08:25
جواب.بدین.لطفا
Captain_America
21-04-2017, 18:38
اکانت هکی بازی واسه پلی استیشن ۴ گیر نمیاد اگر هم بیاد حیلی قیمت پرت میدن ، اونقدری هم خوب نیست که ارزش اوریجینال داشته باشه مخصوصا با افت قیمت بعد از نسخه بعدی عملا ارزش خرید بازی پایینه. دیگه از فیفا زده شده بودم میخواستم یزنم تو کار پس که قسمت نیست انگار.
سلام دوستان یه سوال....حین بازی گوشه پایین تصویر یه مستطیل کوچیک هست بغل اسم بازیکنا که وقتی اون مستطیل ابی شه تیم دفاعی میشه وقتی قرمز تیم هجومی...کسی میدونه اون با چه دکمه ای تغییر میکنه؟
تو ساکرای قدیمی با گرفتن L2 و زدن R1 یا R2 عوض میشد
منظورشما همون تغییر استراتژی تیم هستش؟!
ویرایش .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samyar_red
03-05-2017, 15:57
منظورشما همون تغییر استراتژی تیم هستش؟!
ویرایش .
نه داداش ببین..الان تو همین عکس...بغل اسم بازیکن سمت راست اون کارت زرده یه مستطیل کوچیک هست یه خط سبز وسطشه...سوالم اینه این خط سبزه چطوری بالا پایین میشه...بالا که بره قرمز میشه تیم حالت هجومی میگیره پایین بیاد آبی میشه تیم دفاعی میشه...
نه داداش ببین..الان تو همین عکس...بغل اسم بازیکن سمت راست اون کارت زرده یه مستطیل کوچیک هست یه خط سبز وسطشه...سوالم اینه این خط سبزه چطوری بالا پایین میشه...بالا که بره قرمز میشه تیم حالت هجومی میگیره پایین بیاد آبی میشه تیم دفاعی میشه...
براساس پست بازیکن و استراتژی تیم اونها تغییرمیکنن و به به صورت دستی نمیشه عوض کرد .
نسخه های معتبری هستند و هیج مشکلی ندارند .
اینجا . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش اینکه صحنه توف انداختن سرخیو راموس هستش:n22::n22::n22:
Fonixion
13-05-2017, 00:26
دو بار جهت بالا یا پایین (D-Pad) رو بزنی سطح حمله که همون مستطیله هست تغییر می کنه
داداش اینکه صحنه توف انداختن سرخیو راموس هستش:n22::n22::n22:
ببخشیداشتباه ازمن بود. لینک اصلاح شد. :n02:
مدتی پیش PESGalaxy AIO 3.0 منتشر شد . اون رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود و نصب کنید .
golden_acorn
01-06-2017, 15:44
سلام
من یه سوال داشتم.
توی محوطه جریمه حریف در واقع همه جای زمین ، پیش میاد که من توپ رو از جلو پای حریف میزنم ولی وقتی که میرم براش حریف سد میکنه و پاهاشون به هم میپیچه ولی داور خطا نمیگیره. این از ایرادات بازیه یا روشی برای جلوگیری از این اتفاق هست؟
سلام
من یه سوال داشتم.
توی محوطه جریمه حریف در واقع همه جای زمین ، پیش میاد که من توپ رو از جلو پای حریف میزنم ولی وقتی که میرم براش حریف سد میکنه و پاهاشون به هم میپیچه ولی داور خطا نمیگیره. این از ایرادات بازیه یا روشی برای جلوگیری از این اتفاق هست؟
میشه دوباره توضیح بدید . متوجه نمیشم .:n13:
golden_acorn
03-06-2017, 10:34
ببین مثلا تو محوطه جریمه حریف من دریبل میزنم و اون جلو من وایمیسه و نمیزاره برم جلو. یهو پاهاشون میپیچه به هم و بازیکن من میخوره زمین.داورم اصلا خطا نمیگیره.
Ssaammaa
03-06-2017, 10:40
سلام دوستان. یه سوال بی ربط داشتم. میگم اگه برنامه ی کنترل پیام و تماس مخفی رو گوشی نصب باشه و اصل برنامه هم پاک شده باشه چطور باید پاکش کرد بنظرتون با فلش کردن حل میشه قضیه؟
ببین مثلا تو محوطه جریمه حریف من دریبل میزنم و اون جلو من وایمیسه و نمیزاره برم جلو. یهو پاهاشون میپیچه به هم و بازیکن من میخوره زمین.داورم اصلا خطا نمیگیره.
دریبش میزنی اما جلو وایمیسته ؟!
ویدیو بزار ممنون .
Spaniuly
04-06-2017, 10:38
ویرایش
مشکلم حل شد یافتم
فقط هر کی تونست به کونامی بفهمونه قوچان نژاد توی هیرنفین بازی می کنه این فصل دست بر قضا بهترین گلزنشونم هست بعد سه تا دیتا پک هنوز به این نتیجه نرسیده که قوچان نژاد رو اضافه کنه به تیم. خون گریه کرد باید به حال کونامی. چیکار می کنن اینا؟
mojtabaivi
07-06-2017, 00:25
سلام دوستان. چطور میشه pes 2017 رو آنلاین بازی کرد؟ چه با دوست خاصی، چه به صورت کلی
من پچ PTE رو دارم، با اون میشه؟
ممنون
سلام دوستان. چطور میشه pes 2017 رو آنلاین بازی کرد؟ چه با دوست خاصی، چه به صورت کلی
من پچ PTE رو دارم، با اون میشه؟
ممنون
باید نسخه اوریجینال بازی رو خریداری کنید .
سلام مجدد. بنده این پچ رو ریختم PESGalaxy AIO 3.0 همه چی خوب تا زمانی که میخواستم مستر لیگ بازی کنم. چندتا بازی کردم . دیگه هرچی میخوام بازی کنم وقتی بازی تموم میشه stop working میده. فقطم تو مستر لیگه
نمیدونم کجا مطرحش کنم. ممنون میشم اگر بهم بگید چکار کنم.
ببخشید پست من جواب نداشت؟
سلام مجدد. بنده این پچ رو ریختم PESGalaxy AIO 3.0 همه چی خوب تا زمانی که میخواستم مستر لیگ بازی کنم. چندتا بازی کردم . دیگه هرچی میخوام بازی کنم وقتی بازی تموم میشه stop working میده. فقطم تو مستر لیگه
نمیدونم کجا مطرحش کنم. ممنون میشم اگر بهم بگید چکار کنم.
شاید پچ رو درست و کامل نصب نکردید !
شاید پچ رو درست و کامل نصب نکردید !
پچ کامله . فک کنم باید منتظر کرک بعدی باشم. توی مستر لیگ فقط زمانی که بازی های چمپیونز لیگ هست یهو میپره بیرون.
Imagine Playing PES 2018 & FIFA 18 On This
سلام
بازیکن در حال حرکت با توپ چطوری توپ رو میندازه جلوتر از خودش تا سریعتر حرکت کنه؟
- - - Updated - - -
سلام
بازیکن در حال حرکت با توپ چطوری توپ رو میندازه جلوتر از خودش تا سریعتر حرکت کنه؟
Meysam Raz
21-07-2017, 10:20
سلام
- - - Updated - - -
سلام
قبلنا یادمه اینطوری بود که R1 یعنی سرعت+جهت رو که گرفته بودی و داشتی با سرعت میرفتی L1 یا همون بازیکن عوض کردن موقع دفاع رو میزدی تویپ رو مینداخت جلو
الان باید همون سرعت رو بزنی فکر کنم
در کل استفاده نداره چون اگر دفاع برسه به بازیکنت توپ لو میره مخصوصا توی 17 که انگار دفاع رو با کش شلوار بستن به مهاجم ، مهاجم 200 کیلومتر در ساعت هم بره دفاع میاد
بهترین کار اینه ، موقعی که توپ اومد دستت اگر مهاجمت جلوتر از دفاع هستش شما R1+L1+جهت ( یعنی سرعت + بازیکن عوض کردن موقع دفاع + جهت ) رو نگه داری اینطوری مدافع هرچی دست بندازه نمیتونه بازیکنت رو بگیره و بکشه عقب و توپش رو بگیره و کلا چپ و راست طرف میشه اتوبان
اینو خیلیا نمیدونن و خودش میشه برتری
wolfomid
12-09-2017, 19:50
سلام. من این بازی رو روی ps4 دارم. یه مشکلی دارم اونم اینه ک کلا ۱۰ تا گل رو میشه ذخیره کرد. و وقتییه گل دیگه میخوام ذخیره کنم، نمیشه و باید روی یکی از اون ۱۰ تا گل قبلی ذخیره کنم. راهی هست ک بشه تعداد بالایی گل ذخیره کرد؟
samyar_red
05-10-2017, 23:06
درسته منظورم همین بود ممنون
@del1363
23-10-2018, 09:24
سلام دوست عزیز
یک دوره مسابقات گروهی و حذفی pes2017 قرار برگزار بشه
با قابلیت پرداخت نقدی جوایز بعد از هر مسابقه
خوشحال میشیم به ما بپیوندید
pes2017chanel
naderloosaeed
02-01-2020, 22:33
سلام دوستان
من واسه چندتا تیم کیت ساختم ولی وقتی میریزم تو بازی اونارو به شکلی که تئ عکس هست میاره. یعنی یه کیت سفید بدون طرح که فقط شماره بازیکنارو درست نشون میده!
کیت هارو هم با فرمت png ذخیره میکنم.
لطفا کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d7e3f8ad&download_timestamp=1577991814
naderloosaeed
07-01-2020, 13:52
سلام دوستان
من واسه چندتا تیم کیت ساختم ولی وقتی میریزم تو بازی اونارو به شکلی که تئ عکس هست میاره. یعنی یه کیت سفید بدون طرح که فقط شماره بازیکنارو درست نشون میده!
کیت هارو هم با فرمت png ذخیره میکنم.
لطفا کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d7e3f8ad&download_timestamp=1577991814
کسی نمیدونه این مشکل رو چجوری باید حل کنم؟؟؟:sad::sad:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.