مشاهده نسخه کامل
: بیدار شدن از خواب در نیمه های شب
meysam2578
07-06-2016, 07:19
سلام . من مدتی به خاطر یک سری مسایل تحت فشارهای روحی بودم . حالا چند وقتیه که بعضی وقت ها نیمه های شب با یه حالت غم و اندوه زیاد از خواب بیدار میشم . وقتی بیدار میشم تا چند لحظه یه حالت گیجی و گمگشتگی و منگی دارم و انگار چشمام در هم میبینه همه چیزو و یه حالت اختلال بینایی پیدا میکنم . نصف شب بلند میشم و چراغ را روشن میکنم و یه کم میشینم تا بهتر بشم . ولی احساس غم بدی میکنم و انگار که سال هاست که خوابیده بودم و یکدفعه بیدار شدم تا چند وقت پیش بعضی وقتا احساس فشار و سنگینی تو سرم داشتم . الان دیگه اون فشار و سنگینی توی سرم خوب شده . اما بعضی وقتا انگار چشمام در طول روز تاریک میشه و دوست دارم چشمام رو ببندم .تقریبا مثل یه آدم خواب آلود . چشم پزشکی رفتم و گفت چشمات سالمه . به نظرتون مشکل از چیه ؟
شب زنده داری طبیعیه ، من خودم یه جایی زندگی میکنم که مثلا کلان شهره ولی مردم خیلی بی فرهنگن و اصلا ارزش تعامل و برخورد ندارند ، من ساعت 4 صبح که میرم ورزش باید نصفه حواسم به اراذل و اوباشی باشه که رد میشن فحش میدن بوق میزنن
در روایات اسلامی هم شب زنده داری توصیه شده چون اونا اکثرا مال جاهای اوباش نشین بودن و هرکی هم دستش به دهنش میرسیده میرفته سوریه و شام
شما اگه شب زنده دارین میتونین به خودتون ببالین که با اراذل و اوباش خیابون گرد فرق میکنین ، حالا چه اونا موتوری باشن یا پژو پارس
mahdi_z100
07-06-2016, 10:46
حتما به دکتر روانپزشک مراجعه کن خوب میشی . مشکل از استرس و اضطرابه
MOHAMMAD_ASEMOONI
07-06-2016, 16:14
سلام
از مواد مخدر و الکل استفاده نکردین قبلاً ؟
همون یک سری مسائل که چیزی ازش ننوشتین , علتِ مشکل شماست
ظاهراً شما مایل نیستین در موردش صحبت کنین بنابراین ارائه ی حل هم متاسفانه امکانپذیر نیست چون تشخیص بیماری نصفِ علاجش هست
اگر رفتین پیش دکتر ,سیر تا پیاز رو بهش بگین وگرنه نمیتونه درست و اصولی مشکل رو پیدا کنه و علاجش رو ارائه بده
Alireza SM
08-06-2016, 15:52
سعی کنین شام نخورین یا اگه میخورین چیزی جز سبزیجات و نان سبک نباشه. مواد شیرین هم مصرف نکنین.
بهتر هست به متخصص اعصاب مراجعه کنین تا تحت درمان دارویی قرار بگیرین داروهایی هستن مثل آلپرازولام و فلورازپام (که البته بدون نظر پزشک نباید مصرف کرد) که عوارضشونم کم هست و به راحتی مشکل شما رو حل میکنن
hosseinf722
08-06-2016, 16:53
حذف شـــــــــــود
محمد 1381
08-06-2016, 18:00
سلام . من مدتی به خاطر یک سری مسایل تحت فشارهای روحی بودم . حالا چند وقتیه که بعضی وقت ها نیمه های شب با یه حالت غم و اندوه زیاد از خواب بیدار میشم . وقتی بیدار میشم تا چند لحظه یه حالت گیجی و گمگشتگی و منگی دارم و انگار چشمام در هم میبینه همه چیزو و یه حالت اختلال بینایی پیدا میکنم . نصف شب بلند میشم و چراغ را روشن میکنم و یه کم میشینم تا بهتر بشم . ولی احساس غم بدی میکنم و انگار که سال هاست که خوابیده بودم و یکدفعه بیدار شدم تا چند وقت پیش بعضی وقتا احساس فشار و سنگینی تو سرم داشتم . الان دیگه اون فشار و سنگینی توی سرم خوب شده . اما بعضی وقتا انگار چشمام در طول روز تاریک میشه و دوست دارم چشمام رو ببندم .تقریبا مثل یه آدم خواب آلود . چشم پزشکی رفتم و گفت چشمات سالمه . به نظرتون مشکل از چیه ؟
به نظر من اینها یه مقداری علائم افسردگی + روانپریشی هست مخصوصا اون حس فشار تو سر.به نظر من شما باید برید روانپزشک اون تشخیص بده چتون هست ولی من فکر میکنم نیاز به ترکیب داروهای ضد افسردگی و آنتی سایکاتیک باشه.
چون مشکل خواب علامت بزرگ افسردگیه. یعنی هر روانشناس یا روانپزشک یا متخصص مغز اعصاب بگید مشکل خواب دارم میره تو فکر افسردگیتون.
ولی من که تخصصی ندارم یه حدس و گمانی زدم شاید 100% سالم باشید به هر حال یه ویزیت روانپزشک همه چیز رو معلوم میکنه. یا هیچی یا گرفتاری
green-mind
13-06-2016, 00:01
به نظر من اینها یه مقداری علائم افسردگی + روانپریشی هست مخصوصا اون حس فشار تو سر.به نظر من شما باید برید روانپزشک اون تشخیص بده چتون هست ولی من فکر میکنم نیاز به ترکیب داروهای ضد افسردگی و آنتی سایکاتیک باشه.
چون مشکل خواب علامت بزرگ افسردگیه. یعنی هر روانشناس یا روانپزشک یا متخصص مغز اعصاب بگید مشکل خواب دارم میره تو فکر افسردگیتون.
ولی من که تخصصی ندارم یه حدس و گمانی زدم شاید 100% سالم باشید به هر حال یه ویزیت روانپزشک همه چیز رو معلوم میکنه. یا هیچی یا گرفتاری
سایکوز ؟ ! یا خدا :n04:
اگه تخصصی نداریم بهتر هست که نظری ندیم .چون با توجه به روحیه شخص مشخص نیست نظر غیر کارشناسی شخص ثالث چه تا ثیری رو افکار ایشون دارن
+
گرامی شما حتما به یک دکتر روانشناس بالینی مراجعه کنید در صورت صلاحدید ایشون شما رو به روانپزشک برای دارو درمانی ارجاع میدن
مرسی
- - - Updated - - -
اگه تخصصی نداریم بهتر هست که نظری ندیم .چون با توجه به روحیه شخص مشخص نیست نظر غیر کارشناسی شخص ثالث چه تا ثیری رو افکار ایشون دارن
+
گرامی شما حتما به یک دکتر روانشناس بالینی مراجعه کنید در صورت صلاحدید ایشون شما رو به روانپزشک برای دارو درمانی ارجاع میدن
مرسی
- - - Updated - - -
+
مرسی
meysam2578
13-06-2016, 16:33
یا حضرت شلغم !!!!!!! بابا چه خبره ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! دیگه نه در این حد !!!!!!! بابا من شبا دارم میرم پیاده روی و تا حدود زیادی مشکلم حل شده . الان شب ها تا صبح خیلی راحت میخوابم . قبل از خواب هم یه لیوان شیر میخورم . وضعیتم خیلی خوب شد . بدون دارو . درمان طبیعی . بعضی ها قضیه رو خیلی بزرگ میکنن . خخخخخخ :n02: تازه یکی گفته مواد و الکل مصرف نمیکنی ؟؟؟؟؟ ناموسا کامنت نزارید من برم نیم کیلو تخمه بخرم بیام . آخه عزیزم من تو عمرم سیگارم نکشیدم . نوشیدنی من به زور دوغ بوده . اونم قاچاقی خخخخ .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.