ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جنسی

akpa
03-06-2016, 22:19
با سلام خدمت اساتید و دوستان
من تو دوره ی خدمت سربازی دو الی سه ماه مجبور بودم روزی حداقل 10 بار 4 طبقه رو از پله با سرعت بالا و پایین برم(حداقل 4 الی 5 بارش پشت سر هم بود) و بعد یه مدت احساس درد در بیضه هام کردم درد زیادی بود تقریبا و شب ها موقع خواب اذیت میشدم
بعد دوماه دکتر رفتم و در آزمایش سونوگرافی واریکوسل درجه 3 تشخیص دادن که گفتن مهم نیست
آزمایش اسپرم هم دادم که تعدادش 40 میلیون بود(رنج نرمال بین 20 تا 200 زده بود) و مشکلی نداشت جز اینکه مورفولوژی اسپرم هام ایراد داشت و 60 درصدش غیر طبیعی بود همچنین یه مقداری از اسپرم ها بی تحرک بودن(25 درصد) (متاسفانه جواب آزمایش رو ندارم که عکسش رو بزارم) دکتر جز مسکن داروی دیگه ای نداد
حالا یکسال از اون موضوع میگذره من دردهام کمتر شده (مسکن رو اصلا مصرف نکردم) و فقط تو نشتتن طولانی مدت درد دارم ولی میل جنسیم به شدت پایین اومده بطوری که طی هفته حتی یکبر هم ذهنم سمت مسائل جنسی نمیره و اینکه وقتی از خواب بیدار میشم قبلا نعوظ داشتم ولی الان نعوظ ندارم
بنظرتون مشکل جدی هستش؟ لازمه دوباره دکتر برم؟

flashpoint1985
03-06-2016, 23:41
دوست عزيز چنين مشكلي رو بجاي طرح در يك فاروم بهتره نزد يك متخصص اورولوژى مطرح كنيد تا بررسي دقيق آزمايشگاهي بشيد و اگر لازمه مراحل درمان براتون شكل بگيره، درسته ميدونم اينجا فقط پرسيديد كه آيا لازمه دكتر بريد يا نه اما همين رو هم بايد با مراجعه به پزشك جويا بشيد چون سلامتي قمار بازي نيست.
ايشالا كه تنت سالم و روانت مسرور باشه هميشه

taba631
03-06-2016, 23:54
با سلام خدمت اساتید و دوستان
من تو دوره ی خدمت سربازی دو الی سه ماه مجبور بودم روزی حداقل 10 بار 4 طبقه رو از پله با سرعت بالا و پایین برم(حداقل 4 الی 5 بارش پشت سر هم بود) و بعد یه مدت احساس درد در بیضه هام کردم درد زیادی بود تقریبا و شب ها موقع خواب اذیت میشدم
بعد دوماه دکتر رفتم و در آزمایش سونوگرافی واریکوسل درجه 3 تشخیص دادن که گفتن مهم نیست
آزمایش اسپرم هم دادم که تعدادش 40 میلیون بود(رنج نرمال بین 20 تا 200 زده بود) و مشکلی نداشت جز اینکه مورفولوژی اسپرم هام ایراد داشت و 60 درصدش غیر طبیعی بود همچنین یه مقداری از اسپرم ها بی تحرک بودن(25 درصد) (متاسفانه جواب آزمایش رو ندارم که عکسش رو بزارم) دکتر جز مسکن داروی دیگه ای نداد
حالا یکسال از اون موضوع میگذره من دردهام کمتر شده (مسکن رو اصلا مصرف نکردم) و فقط تو نشتتن طولانی مدت درد دارم ولی میل جنسیم به شدت پایین اومده بطوری که طی هفته حتی یکبر هم ذهنم سمت مسائل جنسی نمیره و اینکه وقتی از خواب بیدار میشم قبلا نعوظ داشتم ولی الان نعوظ ندارم
بنظرتون مشکل جدی هستش؟ لازمه دوباره دکتر برم؟
..
پاشو برو دکتر

akpa
04-06-2016, 09:31
من خواستم اینجا مشاوره بگیرم چون تو شهرستان ما کلا دکتر متخصص وجود نداره و منم دفترچه بیمه ندارم خواستم اگه مشکل حاد نیست پولم رو دور نریزم

flashpoint1985
04-06-2016, 11:11
من خواستم اینجا مشاوره بگیرم چون تو شهرستان ما کلا دکتر متخصص وجود نداره و منم دفترچه بیمه ندارم خواستم اگه مشکل حاد نیست پولم رو دور نریزم

دير ميشه وقتي كه متوجه شي براي سلامتي خرج كردن پول دور ريختن نيست، مشكل شما چون اينطور كه توضيح داديد شتاب دار بوده، ممكنه در بدنرين حالتها به ناباروري بيانجامه، همچنين اگر در غدد جنسي خلل ايجاد شه، ممكنه در ترشح هورمونهاي جنسي از جمله تستسترون هم دچار اختلال بشيد كه اين هورمونها براي فعاليت طبيعي بدن و متابوليسم هم ضروري اند.
اينها تقريبا بدترين حالتهاست، اما خدايي ناكرده ممكنه اختلالات شما به علل وخيم تري مثل رشد سرطاني غده پروستات هم برگرده، البته اين ديگه خيلي بعيده و نميخوام نگرانتون كنم اما محتمل هست.

Alireza SM
06-06-2016, 22:50
شما وزنتون زیاده؟ مشکل میل جنسی و نعوظ الزاما مرتبط با مشکلات اسپرم نیست. ولی برای بررسی کیفیت اسپرم ها بهتره در آیده که دفترچه بیمه گیرتون اومد حتما آزمایشات رو تکرار کنین و از یه ماه قبل از آزمایش هم دخانیات مصرف نکنین و اسیدفولیک و ویتامین ب 1 و در صورتی که هزینش براتون زیاد نباشه کپسول Q10 (دونه ای 700-800 تومنه) مصرف کنین. تغذیتون هم شامل مقدار زیادی سبزیجات تیره رنگ و گوشت سفید باشه. یک ماه که این رژیم غذایی رو رعایت کردین برین دوباره آزمایش ها رو تکرار کنین.

میل جنسی هم ممکنه از افسردگی یا استرس باشه با همون اورولوژیست در میان بزارین اگه مشکل جدی باشه یا درمان میکنه یا ارجاع میده.

akpa
07-06-2016, 08:50
شما وزنتون زیاده؟ مشکل میل جنسی و نعوظ الزاما مرتبط با مشکلات اسپرم نیست. ولی برای بررسی کیفیت اسپرم ها بهتره در آیده که دفترچه بیمه گیرتون اومد حتما آزمایشات رو تکرار کنین و از یه ماه قبل از آزمایش هم دخانیات مصرف نکنین و اسیدفولیک و ویتامین ب 1 و در صورتی که هزینش براتون زیاد نباشه کپسول Q10 (دونه ای 700-800 تومنه) مصرف کنین. تغذیتون هم شامل مقدار زیادی سبزیجات تیره رنگ و گوشت سفید باشه. یک ماه که این رژیم غذایی رو رعایت کردین برین دوباره آزمایش ها رو تکرار کنین.

میل جنسی هم ممکنه از افسردگی یا استرس باشه با همون اورولوژیست در میان بزارین اگه مشکل جدی باشه یا درمان میکنه یا ارجاع میده.

ممنون بالاخره یه نفر جواب درست حسابی داد
نه قدم 18 و وزنم 80 کیلو هستش ممنون از پاسختون راستش یکم افسردگی دارم دفترچه بیمه ام بزودی میگیرم و سعی میکنم به توصیتون عمل کنم

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-06-2016, 15:53
سلام
خیلی چیزها روی دستگاه تناسلی و میل جنسی تاثیر داره
تغذیه , دخانیات , الکل , مواد مخدر , داروها , روحیه , معنویات , محیط زندگی , شرایط کاری , لباس (لباس تنگ ضرر داره ) , آب و هوا , ژنتیک , رعایت بهداشت , دوری از بی بند و باری جنسی , میزان تنبلی و بخور و بخواب , بیماریها مثل بیماری قند که کلی عوارض داره از جمله ضعف جنسی , صدمه های مکانیکی مثل ضربه به مغز یا کمر یا دستگاه تناسلی , میزان رفاه , میزان اطلاعات و علم و دانش از خوب زندگی کردن و غیره