مشاهده نسخه کامل
: دمای کارت Zotac gtx 970 oc
aramesh_61
12-05-2016, 15:56
سلام دوستان، من یه کارت Zotac gtx 970 oc خریدم که در حالت لود دماش به هشتاد درجه میرسه، واسه همین رفتم سراغ تنظیم منحنی سرعت فن،
و با نرم افزار Msi After burner منحنی زیر رو ایجاد کردم و در بازی اساسین کرید سندیکیت که قبلا با تنظیمات کارخونه دمای کارت گرافیک با 50 درصد سرعت فن روی 80 بود، الان با حدود 63 درصد سرعت فن روی 76 درجه قرار میگیره، به نظرتون چطوره؟ با این منحنی در دراز مدت مشکلی واسه کارت گرافیک پیش نمیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
Xx Hossein xX
12-05-2016, 17:26
سلام.
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد، حتی میتونید شیب منحنی رو بیشتر هم کنید، مثلا روی 80 درجه فن ها با ظرفیت 100 درصد کار بکنن.
اگه در مورد دمای محیط و فن های کیس و نحوه ی نصبشون هم اطلاعات بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
:n16:
aramesh_61
12-05-2016, 18:48
سلام.
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد، حتی میتونید شیب منحنی رو بیشتر هم کنید، مثلا روی 80 درجه فن ها با ظرفیت 100 درصد کار بکنن.
اگه در مورد دمای محیط و فن های کیس و نحوه ی نصبشون هم اطلاعات بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.
ممنون بابت پاسخگویی،
دمای اتاق معمولیه و نهایت 22 درجه باشه، فنهای کیس هم به غیر از فن پاور و سی پی یو، دو تا فن دیگه هم داره که غقب کیس قرار داره، به نظرت میشه وقتی میخوام برم تو بازی، تنظیم فن رو بزارم روی حالت دستی و طبق منحنی عمل کنه و وقتی از بازی خارج شدم بزارم رو حالت اولیه؟
در دراز مدت مشکلی برای فنهای کارت گرافیک پیش نمیاد؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
aramesh_61
12-05-2016, 22:22
کیستون چیه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
کیسش معمولیه مارک Perfect، هفت سال پیش خریدم، معمولا هر دو سال سیستم رو ارتقا میدم، سی پی یو و کارت و مادربورد و ... عوض کردم غیر از کیس
Xx Hossein xX
12-05-2016, 23:59
ممنون بابت پاسخگویی،
دمای اتاق معمولیه و نهایت 22 درجه باشه، فنهای کیس هم به غیر از فن پاور و سی پی یو، دو تا فن دیگه هم داره که غقب کیس قرار داره، به نظرت میشه وقتی میخوام برم تو بازی، تنظیم فن رو بزارم روی حالت دستی و طبق منحنی عمل کنه و وقتی از بازی خارج شدم بزارم رو حالت اولیه؟
در دراز مدت مشکلی برای فنهای کارت گرافیک پیش نمیاد؟
فقط دوتا فن در پشت کیس زیاد تهویه مناسبی نیست.
معمولا برای کیس هایی که امکانش رو داره جولوی کیس و زیر کیس فن intake (هوا رو از بیرون کیس به داخل کیس بیاره) قرار میدن و برای پشت و بالای کیس فن exhaust (هوا رو از داخل کیس به خارج کیس هدایت کنه) قرار میدن.
مثل عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از کیس ها هم روی درب سمت چپشون جای فن دارن که من خودم ترجیه میدم اون رو به صورت exhaust نصب کنم، مخصوصا اگه کارت گرافیک پر حرارتی دارید.
چک کنید ببینید اگر کیستون امکانش رو داره یکی از فن ها رو ببرید جولوی کیس.
یه روش دیگه هم اینه که کلا درب سمت چپ کیس رو نبندید تاثیر خیلی زیادی داره :دی
به نظرت میشه وقتی میخوام برم تو بازی، تنظیم فن رو بزارم روی حالت دستی و طبق منحنی عمل کنه و وقتی از بازی خارج شدم بزارم رو حالت اولیه؟ در دراز مدت مشکلی برای فنهای کارت گرافیک پیش نمیاد؟
سرعت فن رو هم روی همین حالت منحنی خودتون قرار بدید خیلی خوبه، فقط بنظرم روی 80 درجه بذارید فن ها 100% کار کنن، یعنی یکم شیب منحنی رو بیشتر کنید. در حالت اتوماتیک هم فن ها به همین صورت منحنی کار میکنن و عملا زیاد فرقی نمیکنه، روی اتوماتیک هم بذارید جای نگرانی نیست.
نگران خراب شدن فن ها هم نباشید اینا ساخته شدن برای همین کار و به این راحتی خراب نمیشن و به شخصه هیچوقت تجربه خرابی فن نداشتم.
اگه در محیط پر گرد و خاکی هستید هر چند ماه کیس رو تمیز کنید باعث میشه دمای قطعات کمتر بشه و عمر فن ها هم بیشتر بشه.
aramesh_61
13-05-2016, 22:08
فقط دوتا فن در پشت کیس زیاد تهویه مناسبی نیست.
معمولا برای کیس هایی که امکانش رو داره جولوی کیس و زیر کیس فن intake (هوا رو از بیرون کیس به داخل کیس بیاره) قرار میدن و برای پشت و بالای کیس فن exhaust (هوا رو از داخل کیس به خارج کیس هدایت کنه) قرار میدن.
مثل عکس زیر:
بعضی از کیس ها هم روی درب سمت چپشون جای فن دارن که من خودم ترجیه میدم اون رو به صورت exhaust نصب کنم، مخصوصا اگه کارت گرافیک پر حرارتی دارید.
چک کنید ببینید اگر کیستون امکانش رو داره یکی از فن ها رو ببرید جولوی کیس.
یه روش دیگه هم اینه که کلا درب سمت چپ کیس رو نبندید تاثیر خیلی زیادی داره :دی
سرعت فن رو هم روی همین حالت منحنی خودتون قرار بدید خیلی خوبه، فقط بنظرم روی 80 درجه بذارید فن ها 100% کار کنن، یعنی یکم شیب منحنی رو بیشتر کنید. در حالت اتوماتیک هم فن ها به همین صورت منحنی کار میکنن و عملا زیاد فرقی نمیکنه، روی اتوماتیک هم بذارید جای نگرانی نیست.
نگران خراب شدن فن ها هم نباشید اینا ساخته شدن برای همین کار و به این راحتی خراب نمیشن و به شخصه هیچوقت تجربه خرابی فن نداشتم.
اگه در محیط پر گرد و خاکی هستید هر چند ماه کیس رو تمیز کنید باعث میشه دمای قطعات کمتر بشه و عمر فن ها هم بیشتر بشه.
ممنون بابت پاسخ کامل و عالی
راستش کیس من روی درب سمت چپش جای فن هشت سانتیمتری داره، یه فن exhaust براش خریدم ولی صداش زیاد بود بازش کردم، اگه بشه یه فن با کیفیت بخرم که نویز نداشته باشه، به نظرت exhaust بگیرم؟
Xx Hossein xX
13-05-2016, 23:15
ممنون بابت پاسخ کامل و عالی
راستش کیس من روی درب سمت چپش جای فن هشت سانتیمتری داره، یه فن exhaust براش خریدم ولی صداش زیاد بود بازش کردم، اگه بشه یه فن با کیفیت بخرم که نویز نداشته باشه، به نظرت exhaust بگیرم؟
خواهش میکنم.
فن ها فقط یک مدل دارن و نحوه نصب خودتون باعث میشه intake یا exhaust بشن
زیر اکثر فن ها معمولا یک فلش هستش که جهتی که اون فن باد میزنه رو نشون میده. با برعکس کردن فن میتونید intake بودن یا exhaust بودن رو تایین کنید.
80 میلیمتر زیاد سایز پر طرفداری نیست فن های کم صدا معمولا 120 یا 140 میلیمتر هستن. ولی میتونید یکی از این فن ها تهیه کنید:
موقع نصب هم بین فن و دیواره کیس در محل پیچ ها واشر پلاستیکی قرار بدید نویز به شدت کاهش پیدا میکنه.
همچنین فن رو به مادربرد وصل کنید که سرعتش تنظیم بشه و دائم با سرعت بالا کار نکنه.
هر دو حالت نصب رو تست کنید و زیر فشار ببینید دمای گرافیک در کدوم حالت کمتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.