ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنگی نفس و افسردگی کمکم کنید

meysam2578
30-04-2016, 14:08
سلام . دوستان من 26 ساله هستم . پنج ماه پیش به علت گردگیری گرد و خاک وارد حلقم شد و از اون موقع به بعد تنگی نفس گرفتم . دکتر رفتم و ازم نوار ریه گرفت و تشخیص آسم دادن . اسپری سرتاید برام نوشت اما خیلی احساس بهبودی ندارم . تو این پنج ماه سه چهار بار خیلی نفسم تنگ شد . احساس خفگی میکردم . الان هم احساس تنگی نفس دارم و احساس خارش تو سینه و گلو . کلا انگار حالم خوب نیست . لاغر شدم و ضعیف . افسرده و غمگین هستم . همش گریه میکنم و تو فکر مریضی های خطرناکم . دنیا برام تاریک شده . هیچ امیدی ندارم . و از هیچ چیز لذت نمیبرم . خیلی گریه میکنم . نمیدونم شاید مشکل از اعصابم باشه و الکی دارم اسپری استفاده میکنم . چون من خیلی بیماری رو به خودم تلقین میکنم . برام دعا کنید . روزگار برام سخت شده . خیلی غمگینم . چکار کنم ؟؟؟ الان بخدا چشمام پر اشکه و بغض گلومو گرفته . برام دعا کنید .

EhsanCPU
30-04-2016, 16:14
سلام دوست عزیز توکل و امیدتون به خدا باشه
و به تشخیص یک دکتر اکتفا نکنین پزشکان هم انسان هستند و امکان داره تشخیص اشتباه بدن به نظر من پیش یک پزشک متخصص دیگه هم برین و نظر اون رو هم بدونین
البته همونطور که گفتین مشکلات عصبی هم در بعضی مواقع باعث حملاتی به صورت تنگی نفس که با عارضه های دیگه همراهه میشه ولی باید حتما دکتر تشخیص بده و دارو تجویز کنه

mgh345
30-04-2016, 18:50
دوست عزیز؛
آسم بیماری خطرناکی نیست. امیدوارم زودتر خوب بشید
افسردگی، گریه و ناراحتی کمکی به وضعتون نمی کنه و تأثیری توی بهبودی نداره. اگه واقعا نگران هستین، دست رو دست گذاشتن و گریه کردن هیچ فایده ای به حالتون نداره.
بهتره به یه پزشک دیگه مراجعه کنین.
بازم امیدوارم زودتر خوب بشید

meysam2578
30-04-2016, 19:58
دوستان ممنون از راهنماییهاتون . حرفاتون خیلی امید بخشه . چقدر خوبه که ما آدما بیشتر به فکر هم باشیم و در کنار همدیگه دست همدیگه رو بگیریم . به جای اینکه فقط فکرمون تو مادیات باشه . حرفاتون قوت قلبی برا منه . آدم آرومتر میشه . امیدوارم خدا بهتون خیر و خوبی بده . آقا احسان شعر حافظت خیلی قشنگ بود .

mgh345
30-04-2016, 20:43
دوستان ممنون از راهنماییهاتون . حرفاتون خیلی امید بخشه . چقدر خوبه که ما آدما بیشتر به فکر هم باشیم و در کنار همدیگه دست همدیگه رو بگیریم . به جای اینکه فقط فکرمون تو مادیات باشه . حرفاتون قوت قلبی برا منه . آدم آرومتر میشه . امیدوارم خدا بهتون خیر و خوبی بده . آقا احسان شعر حافظت خیلی قشنگ بود .

من توی این تاپیک مشترک میشم به امید روزی که بیاین بگین مشکلتون برطرف شده و سلامتیتون رو بدست آوردین

meysam2578
30-04-2016, 22:29
من توی این تاپیک مشترک میشم به امید روزی که بیاین بگین مشکلتون برطرف شده و سلامتیتون رو بدست آوردین

ممنون . شما لطف دارید . همین الانم احساس بهتری دارم . خدا بعضیا رو میرسونه تا کمک آدم بکنن .تشکر از شما خیلی زیاد

alex_love
30-04-2016, 23:18
سلام
خارش گلوتون میتونه از حساسیت باشه! حساسیت میتونه باعث تنگی نفس هم بشه! من سالهاست که با این مشکل روبرو هستم! سالباتامول اصلا گزینه ی مناسبی برای درمان نیست چون هم عادت ایجاد میکنه و هم از درمان خبری نیست چند ساعتی مشکل رو برطرف میکنه و بعد هم مجدد تنگی نفس و ماجراهاش! من اون اوایل بعد از خوردن شام، حتی اگه سبک هم باشه و هنگام خواب مشکل اساسی داشتم و علنا احساس خفگی میکردم! یکی از مهمترین دلایلی که باعث ایجاد اسم هم میشه همین حساسیته! شما سعی کنید خودتون رو از مواردی که ممکنه حساسیت درست کنه دوری کنید! مثل محلی که گرده خاک زیاد داره یا حیوونات خانگی و... . پیاده روی اروم تو هوای پاک و کشیدن نفس های عمیق تو پیلده روی خیلی مهمه. این نفس ها باعث میشه هوای بیشتری به شش ها وارد بشه و به نوعی ظرفیت تحمل اونهارو بالا ببره!

به خودتون مسلط باشید و بدونید که مشکل دیگه ای براتون پیش نمیاد و با تغییر و در اصل بهبود نوع زندگی هم میشه با این مشکل ساخت! من الان دوازده ساله گربه نگه میدارم و با ابنکه حساسیت شدید دارم و تنگی نفس و سرفه و عتصه میگیرم اما شرایط رو طوری تنظیم کردم که حداقل استفاده از سالباتامول رو دارم! شاید ماهی دوبار! سعی کنید حدالمقدور از موارد حساسیت زا دوری کنید. وجود رطوبت ساز در منزل هم مفید هست.

استرس خودش حتما تاثیر گذار هست تو این مورد! به خودتون مسلط باشید زیاد نت رو در مورد این مشکلتون کند و کاو نکنید!

مورد حساسیت رو حتما پیگیری کنید. بهترین دارو برای حساسیت هم قرص سیتریزین هست که نوع خارجیش با نام تجاری لیتریزین عرضه میشه که قیمت پایین و فراوانی بالا تو بازار داره و تاثیر گذاریش عالیه.

با اب نمک هم اگه بینیتون رو شستشو بدید ماثر هست. دارو خانه ها اب نمک اماده با دوز مناسب دارن.

البته مراجعه به پزشک های باتجربه شهر بسیار مفید هست و در اولویت . بهتره به فوق تخصص ریه مراجعه کنید. شرایطزندگی و موارد حساسیت زا رو هم بهشون بگید.

انشالله به زودی خوب و سرحال میشید

meysam2578
01-05-2016, 09:01
سلام
خارش گلوتون میتونه از حساسیت باشه! حساسیت میتونه باعث تنگی نفس هم بشه! من سالهاست که با این مشکل روبرو هستم! سالباتامول اصلا گزینه ی مناسبی برای درمان نیست چون هم عادت ایجاد میکنه و هم از درمان خبری نیست چند ساعتی مشکل رو برطرف میکنه و بعد هم مجدد تنگی نفس و ماجراهاش! من اون اوایل بعد از خوردن شام، حتی اگه سبک هم باشه و هنگام خواب مشکل اساسی داشتم و علنا احساس خفگی میکردم! یکی از مهمترین دلایلی که باعث ایجاد اسم هم میشه همین حساسیته! شما سعی کنید خودتون رو از مواردی که ممکنه حساسیت درست کنه دوری کنید! مثل محلی که گرده خاک زیاد داره یا حیوونات خانگی و... . پیاده روی اروم تو هوای پاک و کشیدن نفس های عمیق تو پیلده روی خیلی مهمه. این نفس ها باعث میشه هوای بیشتری به شش ها وارد بشه و به نوعی ظرفیت تحمل اونهارو بالا ببره!

به خودتون مسلط باشید و بدونید که مشکل دیگه ای براتون پیش نمیاد و با تغییر و در اصل بهبود نوع زندگی هم میشه با این مشکل ساخت! من الان دوازده ساله گربه نگه میدارم و با ابنکه حساسیت شدید دارم و تنگی نفس و سرفه و عتصه میگیرم اما شرایط رو طوری تنظیم کردم که حداقل استفاده از سالباتامول رو دارم! شاید ماهی دوبار! سعی کنید حدالمقدور از موارد حساسیت زا دوری کنید. وجود رطوبت ساز در منزل هم مفید هست.

استرس خودش حتما تاثیر گذار هست تو این مورد! به خودتون مسلط باشید زیاد نت رو در مورد این مشکلتون کند و کاو نکنید!

مورد حساسیت رو حتما پیگیری کنید. بهترین دارو برای حساسیت هم قرص سیتریزین هست که نوع خارجیش با نام تجاری لیتریزین عرضه میشه که قیمت پایین و فراوانی بالا تو بازار داره و تاثیر گذاریش عالیه.

با اب نمک هم اگه بینیتون رو شستشو بدید ماثر هست. دارو خانه ها اب نمک اماده با دوز مناسب دارن.

البته مراجعه به پزشک های باتجربه شهر بسیار مفید هست و در اولویت . بهتره به فوق تخصص ریه مراجعه کنید. شرایطزندگی و موارد حساسیت زا رو هم بهشون بگید.

انشالله به زودی خوب و سرحال میشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییهاتون . پس انگار شما هم مشکلی شبیه من دارید . الان من احساس بهتری دارم . که به خاطر کمک ها و راهنمایی ها شما و بقیه دوستان بود .
همونجور که گفتین من خیلی اینترنت رو به خاطر این قضیه جستجو کردم و همین منو بیشتر نگران کرد . وسواس زیاد تو من ایجاد کرد و خیلی افسرده شدم . شما که تجربه استفاده از اسپری رو داری میخواستم بپرسم بعضی وقتا بعد از زدن اسپری یه احساس ضعف و خستگی و بی رمقی دارم . و انرژی انجام هیچ کاری رو ندارم . این از عوارض اسپری هست ؟

alex_love
01-05-2016, 16:48
دوست عزیز ممنون از راهنماییهاتون . پس انگار شما هم مشکلی شبیه من دارید . الان من احساس بهتری دارم . که به خاطر کمک ها و راهنمایی ها شما و بقیه دوستان بود .
همونجور که گفتین من خیلی اینترنت رو به خاطر این قضیه جستجو کردم و همین منو بیشتر نگران کرد . وسواس زیاد تو من ایجاد کرد و خیلی افسرده شدم . شما که تجربه استفاده از اسپری رو داری میخواستم بپرسم بعضی وقتا بعد از زدن اسپری یه احساس ضعف و خستگی و بی رمقی دارم . و انرژی انجام هیچ کاری رو ندارم . این از عوارض اسپری هست ؟

قربانت رفیق

خوشحالم که مفید بوده برات

والا تست نکردم این موضوع رو :n02: اما اونچه که برام مشخص هست اینه که اصولا بعد از ایجاد تنگی نفس چون سعی زیادی در ورود هوا به شش ها میشه خستگی خودش ایجاد میشه ! و مشخصا بعد از استفاده از اسپری هم این مشکل موجود هست تا اینکه بعد از مدتی رفع بشه ! مشکل خاصی نیست ! من به شما قول میدم که بعد از مدتی کوتاهی این حساسیت های فکریت از بین میره ، اما بازم تاکید میکنم طوری برنامه ریزی و رفتار کنید که استفاده از این اسپری رو به حداقل برسونید ! فشار کمتری به خودتون بیارید و از عوامل حساسیت زا هم دور بشید .

ارامش در خودتون رو میتونید با جوشونده ی گل گاوزبان و چای سبز ایجاد کنید ! من که شخصا مصرف روزانه گل گاوزبان و چای سبز دارم ! بسیار مفید هست ! هم ایجاد ارامش میکنه و هم برای تنفس بهتر مفید هست .

پیروز باشی

laxer
09-05-2016, 17:08
سابقه مصرف دارو دارید؟ خصوصا بتابلاکر ها مثل پروپرانولول؟
در اسپری ای که فرمودین کورتیکواستروئید وجود دارد و در صورت جذب سیستمیک ممکنه باعث افسردگی و مشکلات روحی بشه.
به یک روانپزشک مراجعه کنید.
اگر علاقه ای به دارو ندارید به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید مطمئنن تغییر روحیه تاثیر خوبی روی قوای جسمانیتون خواهد داشت.

به خاطر داشته باشید خیلی از دارو ها برای شما ممنوعیت مصرف دارند پس قبل از مصرف دارو با پزشک معالجتون در تماس باشید.

meysam2578
09-05-2016, 18:13
سابقه مصرف دارو دارید؟ خصوصا بتابلاکر ها مثل پروپرانولول؟
در اسپری ای که فرمودین کورتیکواستروئید وجود دارد و در صورت جذب سیستمیک ممکنه باعث افسردگی و مشکلات روحی بشه.
به یک روانپزشک مراجعه کنید.
اگر علاقه ای به دارو ندارید به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید مطمئنن تغییر روحیه تاثیر خوبی روی قوای جسمانیتون خواهد داشت.

به خاطر داشته باشید خیلی از دارو ها برای شما ممنوعیت مصرف دارند پس قبل از مصرف دارو با پزشک معالجتون در تماس باشید.
سلام دوست عزیز . نه هیچگونه سابقه مصرف دارو ندارم . در ضمن نوار ریه رو به چندین دکتر و متخصص داخلی نشون دادم و گفتند که خوشبختانه آسم نداری . همه دکترها میگن که آلرژیه و لوله های هواییت منقبض شده . در حال حاضر سرتاید مصرف میکنم و آروم آروم دارم بهتر میشم . متخصص داخلی چندین بار منو معاینه کرده تو مطبش . آخرین بار دو روز پیش بود که با گوشی به طور کامل تنفس و ریه منو معاینه کرد و گفت که هیچ مشکلی نداری و ریه سالمه . یه دکتر دیگه هم رفتم و اونم گفت ریه سالمه . فقط آلرژی داری . من مطلقا اهل دود و سیگار هیچوقت نبودم .

Alireza SM
10-05-2016, 13:35
اگر علایمی مثل تپش قلب یا عدم تمرکز یا لرزش خفیف دست هم داشته باشن ممکنه نشانه های پانیک باشه

meysam2578
10-05-2016, 20:23
اگر علایمی مثل تپش قلب یا عدم تمرکز یا لرزش خفیف دست هم داشته باشن ممکنه نشانه های پانیک باشه
والا نمیدونم دوست عزیز . دکتر درجه آلرژی منو 3 + اندازه گیری کرد . و گفت اگر بیماری آسم بود درجه آلرژی شما 14+ بود .
اما درجه آلرژی من خیلی کمتر از بیماران آسمیه . و دو سه تا دکتر گفتن که آسم نداری . حملات پانیک رونمیدونم. شاید چند روز دیگه یه نوبت روانپزشک بگیرم و مراجعه کنم به یه روانپزشک یا روانشناس . من چند ساعت پیش رفته بودم تو شهر برا کاری . اصفهان هستم . یه دفعه رگبار زد و هوا دم شد . تو ماشین بودم . یکدفعه حس خفگی کردم و نفسم تنگ شد . خودمو سریع رسوندم خونه و اسپری سالبوتامول رو زدم که گشاد کننده سریع الاثره . حالم بهتر شد . والا دیگه موندم چکار کنم . خودم حدس میزنم مشکلم همون آلرژیه چون دچار اضطراب و ترس نمیشم . و فقط یکدفعه حس خفگی پیدا میکنم . یکماه دیگه دوباره نوبت دکتر دارم . خلاصه داستان برام درست شده اساسی .

alex_love
10-05-2016, 20:43
سلام
عزیزجان خوشحالم که مشکلتون تقریبا رفع شده. اونموقع هم گفتم به امکان زیاد مشکلتون حساسیته.
روانشناس هم زیاد لازم نیست به نظر من! چون مشکلی ندارید که! کمی اعتماد به نفستون رو افزایش بدید و سالباتامول رو هم همیشه همراهتون داشته باشید. سعی کنید از موارد حساسیت زا دوری کنید چون باقی موندن و تداوم حساسیت عاملی برا ایجاد اسم هست. اون دارو هم که استفاده میکنید، سرتاید، کورتون هست و ساید در اینده ایجاد عوارض کنه! برا تنفس مفیده اما برا الرژی باید داروی خودش رو مصرف کنید! کورتن زود خوب میکنه اما مضره!

meysam2578
10-05-2016, 23:41
سلام
عزیزجان خوشحالم که مشکلتون تقریبا رفع شده. اونموقع هم گفتم به امکان زیاد مشکلتون حساسیته.
روانشناس هم زیاد لازم نیست به نظر من! چون مشکلی ندارید که! کمی اعتماد به نفستون رو افزایش بدید و سالباتامول رو هم همیشه همراهتون داشته باشید. سعی کنید از موارد حساسیت زا دوری کنید چون باقی موندن و تداوم حساسیت عاملی برا ایجاد اسم هست. اون دارو هم که استفاده میکنید، سرتاید، کورتون هست و ساید در اینده ایجاد عوارض کنه! برا تنفس مفیده اما برا الرژی باید داروی خودش رو مصرف کنید! کورتن زود خوب میکنه اما مضره!
سلام . آره خودمم احساس میکنم که شاید خیلی به سرتاید نیازی ندارم . چون امروز که نفسم گرفت بعدش سالبوتامول که زدم خیلی خوب جواب داد . ولی هر وقت سرتاید میزنم حس خوبی ندارم انگار بیشتر نفسمو تنگ میکنه . حالا شاید برم پیش یه دکتر بهتر و قضیه رو بگم بهش . آخه نمیشه که خیلی وقت اسپری کورتون دار استفاده کنم . به قول شما مضره . البته دکترم میگفت سرتاید اسپری درمان کنندس . ولی سالبوتامول مسکنه . به دکترم اعتماد دارم . آدم خوبیه . ولی خب در حورد سرتاید از چند دکتر دیگه هم میپرسم . چون میترسم پوکی استخون بگیرم . اول جوونی !!

Alireza SM
11-05-2016, 03:40
والا نمیدونم دوست عزیز . دکتر درجه آلرژی منو 3 + اندازه گیری کرد . و گفت اگر بیماری آسم بود درجه آلرژی شما 14+ بود .
اما درجه آلرژی من خیلی کمتر از بیماران آسمیه . و دو سه تا دکتر گفتن که آسم نداری . حملات پانیک رونمیدونم. شاید چند روز دیگه یه نوبت روانپزشک بگیرم و مراجعه کنم به یه روانپزشک یا روانشناس . من چند ساعت پیش رفته بودم تو شهر برا کاری . اصفهان هستم . یه دفعه رگبار زد و هوا دم شد . تو ماشین بودم . یکدفعه حس خفگی کردم و نفسم تنگ شد . خودمو سریع رسوندم خونه و اسپری سالبوتامول رو زدم که گشاد کننده سریع الاثره . حالم بهتر شد . والا دیگه موندم چکار کنم . خودم حدس میزنم مشکلم همون آلرژیه چون دچار اضطراب و ترس نمیشم . و فقط یکدفعه حس خفگی پیدا میکنم . یکماه دیگه دوباره نوبت دکتر دارم . خلاصه داستان برام درست شده اساسی .

اینکه سالبوتامول علایم رو کاهش میده دلیل قطعی نیست که حتما آلرژی داشته باشین. سالبوتامول گشادکنده برونش هست اغلب مشکلاتی که ناشی از تنگی برونش باشن رو حل میکنه چه آلرژی باشه یا مشکلات دیگه. حملات پانیک هم ممکنه در سال های اولیه صرفا یکی از علایم رو داشته باشن و علایم تپش قلب و احساس تنگی در قفسه سینه و تعرق و ... هم در سال های بعد با پیشرفت بیماری بهشون اضافه بشن.
روانشناس هیچ کمکی به شما نمیکنه حیطه کاریش یه چیز دیگه هست. روانپزشک رفتنتون ولی میتونه مفید باشه. مخصوصا اگه فلوشیپ سایکوسوماتیک باشه.

meysam2578
11-05-2016, 08:04
اینکه سالبوتامول علایم رو کاهش میده دلیل قطعی نیست که حتما آلرژی داشته باشین. سالبوتامول گشادکنده برونش هست اغلب مشکلاتی که ناشی از تنگی برونش باشن رو حل میکنه چه آلرژی باشه یا مشکلات دیگه. حملات پانیک هم ممکنه در سال های اولیه صرفا یکی از علایم رو داشته باشن و علایم تپش قلب و احساس تنگی در قفسه سینه و تعرق و ... هم در سال های بعد با پیشرفت بیماری بهشون اضافه بشن.
رواeنشناس هیچ کمکی به شما نمیکنه حیطه کاریش یه چیز دیگه هست. روانپزشک رفتنتون ولی میتونه مفید باشه. مخصوصا اگه فلوشیپ سایکوسوماتیک باشه.
ولی فکر نمیکنم پانیک باشه . چون همه این قضایا از وقتی شروع شد که گرد و خاک بهم خورد . خودم یادمه . تو محیط گرد و خاکی نفس کشیدم و بعدش اتفاقی نیفتاد . بعد از چن دقیقه پیش خودم فکر کردم که نکنه گرد و خاک نفسمو تنگ کنه !! همون موقع نفس تنگی شروع شد .حس گرفتگی و تنگی تو نفس پیدا کردم . تا چند وقت هم احساس سوزش و التهاب و زخم تو شش سمت راستم داشتم . که وقتی اسپری سرتاید رو مصرف کردم این التهاب و سوزش بهتر شد و خوب شد . اوایل که اینجوری شده بودم وقتی میرفتم بیرون و پیاده روی میکردم علاوه بر حس نفس تنگی یه درد زیادی هم تو قفسه سینه داشتم مشخص بود که دارم نفس کم میارم
وقتی استراحت میکردم اون درد خوب میشد و نفسم بر میگشت . به این خاطره که میگم بعیده پانیک باشه . اگه پانیک باشه پس اون درد و اون التهابات و سوزش ها چی میتونه باشه . دکترم میگفت مشکل خاصی نداری . فقط آسم خفیف گرفتی . که در واقع آسم هم حساب نمیشه . نوعی آلرژیه . تو زمستون رفته بودم بیرون که باد سرد بهم خورد . بعدش یکدفعه نفسم شدیدا تنگ شد و افتادم به نفس نفس . وقتی اومدم خونه چای گرم خوردم و بهتر شدم . اینم از داستان ما . خودمم گیج شدم .
حالا من علائم پانیک رو خوندم و دیدم تا حدودی به من شبیه هستش . دقیقا اون لحظاتی که نفسم تنگ میشه حس مردن و مرگ بهم دست میده و میگم که الانه که بمیرم . دکترم دقیقا این جمله رو بهم گفت : (( من ازت نوار ریه میگیرم و عکس از ریه هم میگیرم . و اگه مشکلی نداشتی میفرستمت پیش روانپزشک . )) ولی خب بعد از نوار ریه گفت آلرژی و تنگی نفس و آسم خفیف داری .
کلا من همیشه تو این 5 ماه حس خفیف نفس تنگی رو داشتم . و دلم میخواست همش یه نفس محکم و عمیق بکشم . دوست داشتم یه پمپ هوا محکم تو ریه هام دمیده بشه و بازش کنه . مخصوصا وقتی پشت کامپیوتر میشینم و یا ثابت رو صندلی میشینم تنگی نفسه بدتر میشه و همش دوست دارم راه برم و یه کاری بکنم . اونایی که پانیک دارن که دیگه اینجوری نیستن نه ؟؟!!!!!! که همیشه حس نفس تنگی رو داشته باشن ! اونا دچار حمله میشن و بعدش خوب میشن . البته من چند سال پیش و تو سن 13 یا 14 سالگی و اینا دچار حملات اضطرابی میشدم . یه حالت بدی بهم دست میداد و انگار خودمو گم میکردم و دنیا برام یه جور دیگه میشد . عرق میکردم و مضطرب میشدم . و لرز تو بدنم میفتاد . ولی نفسم تنگ نمیشد . و این حالت دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشید .

Alireza SM
11-05-2016, 12:23
شروع شدن با قرار گرفتن در معرض گرد و خاک دلیل نمیشه که پانیک نباشه ممکنه شما قبل از اون هم به صورت خیلی خفیفتر این حالت رو داشتی ولی اون موقع برای اولین بار احساسش کردی.
به هر حال هرطور مصلحت میدونین.