ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در رفتن به دنده دو پراید 132

amraja
14-04-2016, 16:51
درود.
من وقتی میخوام برم دنده دو سخت جا میره اگه هم محکم بکشم صدای قرچ میده و کشیده میشه. فقط هم دنده دو اینجوریه.(راه حل سازش باهاش هم اینه که با کمی مکث بری دنده دو یا سرعتتو برسونی به ۲۰ یا از یک بری به دو...)
وقتی هم که واسکازین رو عوض کردم یه سری تکه های فلزی فکر کنم توش بوده و ریخته بیرون.
میخوام ببینم مشکل چیه و اگه باهاش بسازم و تعمیر نکنم مشکلی پیش میاد؟ و خرجش چقدره... مرسی.

amir z
14-04-2016, 17:38
درود
خیلی از ماشین های ایرانی گیربکسشون از این ایرادات داره و اکثرا هم توی معکوس کشیدن به 2 اذیت میکنن. مشکل عدم دقت ساخت و عدم کیفیت و در نهایت ساییده شدن دنده برنجی ها و سایر دنده ها هستش. معمولا به مرور مشکل بیشتر میشه و در نهایت دنده توی فشار بیرون میزنه و باید با دست نگه داریش. شما موارد زیر رو رعایت کن تا فعلا مشکل ساز نشه. اگه واسکازین 140 ریختی حتما عوضش کن و از 85w90 یا در حدود این ویسکوزیته استفاده کن. رگلاژ کلاچ رو تغییر بده و ببین تو کدوم حالت بهترین نتیجه رو میگیری و بذار اونجوری بمونه (کلاچ رو بیار بالاتر). توی معکوس هم سعی کن قلق ماشین دستت بیاد و کمتر صدای آب هویج گیری در بیاری:n31:

amraja
14-04-2016, 17:57
درود
خیلی از ماشین های ایرانی گیربکسشون از این ایرادات داره و اکثرا هم توی معکوس کشیدن به 2 اذیت میکنن. مشکل عدم دقت ساخت و عدم کیفیت و در نهایت ساییده شدن دنده برنجی ها و سایر دنده ها هستش. معمولا به مرور مشکل بیشتر میشه و در نهایت دنده توی فشار بیرون میزنه و باید با دست نگه داریش. شما موارد زیر رو رعایت کن تا فعلا مشکل ساز نشه. اگه واسکازین 140 ریختی حتما عوضش کن و از 85w90 یا در حدود این ویسکوزیته استفاده کن. رگلاژ کلاچ رو تغییر بده و ببین تو کدوم حالت بهترین نتیجه رو میگیری و بذار اونجوری بمونه (کلاچ رو بیار بالاتر). توی معکوس هم سعی کن قلق ماشین دستت بیاد و کمتر صدای آب هویج گیری در بیاری:n31:
اتفاقا امروز واسکازین رو عوض کردم. نمیدونم چی ریخت... شاید برم ازش بپرسم. کلاج رو سفت کردم (بالا) بدتر شد. برگردوندم حالت قبل. بازم مرسی. نمیدونی هزینه تعویض دنده برنجی اینا چنده؟

amir z
15-04-2016, 08:12
اتفاقا امروز واسکازین رو عوض کردم. نمیدونم چی ریخت... شاید برم ازش بپرسم. کلاج رو سفت کردم (بالا) بدتر شد. برگردوندم حالت قبل. بازم مرسی. نمیدونی هزینه تعویض دنده برنجی اینا چنده؟

خیلی از تعمیرکارها از روی عادت و اشتباه 140 میریزن (به عقیده خودشون برای جلوگیری از زوزه) که اگه اولش هم باعث مشکل نشه به مرور از این مشکلات پیش میاره.
کلاچ رو باید با سعی و خطا تنظیم کنی تا شاید یه نقطه بهتر جواب بده. اگه زیاد اذیت نمیکنه یعنی خوبه

هزینه های گیربکس رو خبر ندارم ولی در کل نمیشه گفت چون تا باز نشه مشخص نیست چیا لازم داره