ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی کار کوچیک

a_bayan
08-04-2016, 11:10
سلام دوستان.خوبین.سلامتین.خیلی حاشیه نمیرم.بریم سر اصل مطلب
من جدیدا یه افتضاح اقتصادی (در حد افتضاحات بچه دبیرستانی)بار اوردم:n02:
بعدش اینکه الان به این فکر افتادم یه کار کوچیک راه بندازم ک یمقدار ضربه اقتصادی ک خوردم جبران شه.به خانواده هم نگفتم 3 ماهه اما تحمل این وضع یمقدار سخته.من 17 سالمه و انشالله 96 کنکور دارم.بعدش اینکه حدودا 2 تومن خودم دارم و اینکه از مامان یا بابا تا 1 تومن میتونم بدون توضیح خاصی بگیرم.اینکار هم نمیخوام خیلی باشه در حدی ک به اندازه اصل پولم سود کنه و نهایتا تا اخر تابستون انجام میدم و بعدش دیگه بیخیالش میشم.
استان زندگی ما بدلیل نبود کار ، نیروی کار خیلی زیاد و قانعی داره.کاری ک بشه مثلا یه تولیدی خیلی کوچیک باشه با چندتا کارگر ک مجوز و ... هم نخواد چون به سن قانونی نرسیدم چی هست بنظرتون؟؟؟
و یا مثلا همکاری با یه وانتی ک من بهش جسنس بدم مثلا 1 تن رب گوجه اون بره Nشنبه بازار بفروشه و سود من و بده.در این کار اگه با یه فرد اشنا همکاری کنم باید به چه نکاتی توجه کنم؟چقد ارزون تر از قیمت روی جلد باید بدیم؟باید چند درصد سود رو من ببرم و چند درصد رو اون؟
میدونم که مایه اولیه خیلی کمه اما دیگه هرچی داشتم رفته و فقط همین قدر مونده.کفگیر به ته دیگ خورده اساسی.
راستی لطفا اگه میخواین بگین با این پول برو چ میدونم PS4 بگیر حالشو ببر یا گوشی و ... لطفا از این چیزا نگین.چون من که داغون شدم.اینا هم بشنوم واقعا سرد میشم...
فک کنین دارین ب داداش کوچیکه خودتون مشاوره میدین
ممنون

Captain_America
09-04-2016, 17:39
اگه یه مغازه داشتی خیلی میشد پیشنهادهای متنوع کرد، مثلا کفش و لباس بچه گانه با ۳ میلیون یه مغازه کوچک پر میشه مگه با همون وانت بتونی بفروشی واسه پوشاک بچه گانه همیشه مشتری هست. استریو (سی دی و فلش و...) هم سرمایه زیادی نمیخواد. برید ببینید از آشنایان کسی تو شهرتون هست مغازه داشته باشه خوابیده باشه بهش بگید مغازه از اون جنس از شما. ترشی خانگی هم خوبه اگه مشتری پیدا کنید .

a_bayan
10-04-2016, 21:13
اگه یه مغازه داشتی خیلی میشد پیشنهادهای متنوع کرد، مثلا کفش و لباس بچه گانه با ۳ میلیون یه مغازه کوچک پر میشه مگه با همون وانت بتونی بفروشی واسه پوشاک بچه گانه همیشه مشتری هست. استریو (سی دی و فلش و...) هم سرمایه زیادی نمیخواد. برید ببینید از آشنایان کسی تو شهرتون هست مغازه داشته باشه خوابیده باشه بهش بگید مغازه از اون جنس از شما. ترشی خانگی هم خوبه اگه مشتری پیدا کنید .
سلام.
خیلی ممنون از نظرتون.
والا الان بیرون بودم یه چیزایی به ذهنم خورد اما همش در حد حرفه...ضمنا قول 3-4 تومن از مامانم گرفتم...اگه بده خیلی خوب میشه.
بنظرتون مغازه پوشاک بچگونه زدن در محله ای که غالبا شغل ازادن و جمعیت نسبتا بالایی داره و به لحاظ درامدی متوسطن خوبه یا جایی که غالبا کارمند رو به بالا هستن و میشه گفت به لحاظ درامدی بهترن؟مکان دوم یمقدار کرایه مغازه بر خیابون بیشتره.نسبت به محله اول هم رفت و امد بیشتری داره...با7 تومن چقدری میشه جنس جور کرد؟بطور متوسط ماهانه چقدری میتونه سود بده؟سود بالایی مد نظرم نیست.مغازرو هم یهکاریش میکنم.
ممنون

Captain_America
10-04-2016, 21:40
سلام.
خیلی ممنون از نظرتون.
والا الان بیرون بودم یه چیزایی به ذهنم خورد اما همش در حد حرفه...ضمنا قول 3-4 تومن از مامانم گرفتم...اگه بده خیلی خوب میشه.
بنظرتون مغازه پوشاک بچگونه زدن در محله ای که غالبا شغل ازادن و جمعیت نسبتا بالایی داره و به لحاظ درامدی متوسطن خوبه یا جایی که غالبا کارمند رو به بالا هستن و میشه گفت به لحاظ درامدی بهترن؟مکان دوم یمقدار کرایه مغازه بر خیابون بیشتره.نسبت به محله اول هم رفت و امد بیشتری داره...با7 تومن چقدری میشه جنس جور کرد؟بطور متوسط ماهانه چقدری میتونه سود بده؟سود بالایی مد نظرم نیست.مغازرو هم یهکاریش میکنم.
ممنون
ببینید مغازه باید تنوع جنس داشته باشه شما با همون مبلغ اولیه میتونید مثلا کفش بچه بچینید ولی کل سرمایه تون همون میشه مشتری که میاد باید سایز و رنگ بندی هم داشته باشید امتحان کنه.
با سرمایه کم بهترین جا بازارچه ها هستند از این بازارچه ها که حالت غرفه هستند خوراکه فروش خنذر پنذز هستن مشتری هم قصد خرید خاصی نداره میاد یه دوری بزنه هر چی به دلش نشست برمیداره. واسه کسایی که سرمایشون کمه خیلی خوبه هر وقت یکم سود کردی باز میری جنس جدید میاری.