PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخوام برم خواستگاری

ata72
27-03-2016, 18:04
با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا اگه خدا بخواد میخوام برم خواستگاری اما نمیدونم چیکار کنم بدجوری گیجم
من پسری 23 ساله هستم
همونطور که واسه خودشون شخصیت و تفکری مستقل دارن و صدالبته قابل احترام بنده هم با تفکری مذهبی متعادل
اما طرف مورد نظرم هم مذهبی هست اما نه خیلی
به هیچ عنوان تا به حال با طرف مورد نظر صحبتی نداشتم و خلاصه درد زیاده
من اهداف بزرگی تو سرم دارم البته خیلیهاش مذهبیه منتها میترسم که اونو به طرف مقابلم بگم و اون اونا رو ردش کنه چون دیوانه وار عاشقشم
حقیقتش نمیدونم چی بگم بد جوری گیجم میشه راهنماییم کنید.با تشکر

erfan90ir
27-03-2016, 18:46
داداش چند تا تاپیک زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد ازدواج خوش به حالت که تو این سن کم داری میری خواستگاری من جوون 35 ساله میشناسم هنوز مجرده و یکبارم خواستگاری نرفته بعدش هم یه نصیحت بهت میکنم عشق باید 2 طرفه باشه نمیشه تو فقط دیوانه وار عاشقش باشی اونم باید تو رو بخواد تا بتونه باهات زندگی کنه والی بعد یک ماه به مشکل میخوری باهاش و دیگه راه برگشتی هم نیست بعدش تو که مذهبی هستی باید بدونی که تا خدا نخواد یه برگ از درخت جدا نمیشه اگه قسمت هم باشین به خوبی و خوشی درست میشه پس غصه بی خودی نخور داداش

Captain_America
27-03-2016, 19:56
تا به حال با طرف مقابل صحبت نکردی ولی دیوانه وار هم عاشقش هستی؟! خیلی سوالتون گنگ هستش، آیا این یه خواستگاری سنتی هست؟ از طریق اقوام معرفی شدید؟ خواستگاری با خانواده هست یا شخصی؟ اهداف مذهبی معمولا زندگی خودتون و نزدیکان و افراد دیگه رو در معرض ریسک قرار میده ، اهداف بزرگ مذهبی هم معمولا به تراژدی های بزرگ ختم میشه، پس واسه کسی که عاشقش هستید بهتره اهداف زندگی داشته باشید تا مذهبی.

mhda69
27-03-2016, 20:05
دوست عزیر منم تبریک میگم بابت این تصمیم درست واس ازدواج...
من نیمچه تجربه ای دارم یه چیزایی میگم امیدوارم ب دردت بخوره
قطعا تو جلسه اول نمیشه همه حرفا رو زد
پس سعی نکن تند تند فقط حرف بزنی و همه چیو سر سری بگی...
ب نظرم راجع ب اینا صحبت کن
اول پوشش یا همون حجاب...خیلی رک و واضح بگو از چ نوع پوششی واس همسرت خوشت میاد چادر مانتو ...و با جزییات بیشتر...
راجع ب آرایش هم صحبت کن ک تا چ حد مجاز میدونی...
دوم راجع ب توقعات همسر ازت صحبت کن...ازت چیا میخاد..ماشین...خونه...چ ماشینی...چ خونه ای...یعنی با جزییات...و بازه زمانی ازش بپرس مثلا چند سال بعد فلان ماشین رو ازت میخاد...
میزان درآمد و...و خلاصه هرچی ک جنبه مالی داره...و بگو خودت چقد توانایی داری از نظر مالی...
سوم راجع ب مناسبات و رفت و آمدهای خانوادگی شون بپرس...ک چقد میخاد رفت و آمد کنه و مهمونی و...و خودت چجوری میپسندی...
چهارم راجع ب این صحبت کن ک چقد میخاد ادامه تحصیل بده...و خودت چجوری میپسندی...و اینک اگر میخاد شاغل شه دوس داری همسرت چجور شغلی داشته باشه یا اصلا دوس نداری شاغل باشه و باید خانه دار باشه...هرچی ک میلته بگو...
پنجم راجع ب محل زندگی صحبت کن یعنی شهر محل سکونت و...
ششم راجع ب مدت عقد...نظرتو بگو و نظر اونو بشنو...
هفتم راجع ب مهریه ای ک میپسندی صحبت کن و نظر خودشو بپرس...یعنی بگو دقیقا چ عددی مد نظرشه...البته بعدا بزرگتر ها راجع ب مهریه میحرفن اما از قبل نظر خود دختر رو بدونی خیلی بهتره...
هشتم راجع ب اخلاق...بگو مثلا من از سه چیز بیزارم...فلان چیز و بهمان چیز و...متقابلا بپرس اون از چ خصوصیات اخلاقی بیزاره؟؟؟
نهم راجع ب اخلاق اما از دید مثبت...بگو من از فلان اخلاق خیییلی خوشم میاد...و متقابلا بپرس اون چطور؟؟
دهم هم اگر هر بیماری خاصی داری بگو رک...مثل کم خونی...یا هرررچیز دیگه...یا نقص بدنی احیانا...مثلا توی پات پلاتین باشه...و متقابلا بپرس از بیماری ها و شرایط فیزیکی ایشون...
اینا چیزایی بود ک ب ذهنم رسید فعلا...
قطعا مشورت با یه مشاور حرفه ای خیلی بهتره...
و اینم بگم تو رو جو هرکی دوس داری فکر نکن ک فقط همین دختره و دیگه هیچی...با توکل و توسل و البته عقل جلو برو...نه احساس و جو عاشقی...ببخشید انقد رک گفتم...دیدم
پیشاپیش تبریک میگم...

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-03-2016, 12:32
سلام . مبارکه
آخرین مطلبِ صفحه زیر و صفحه ی بعدش رو اگر دوست داشتین بخونین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata72
30-03-2016, 10:44
اول پوشش یا همون حجاب...خیلی رک و واضح بگو از چ نوع پوششی واس همسرت خوشت میاد چادر مانتو ...و با جزییات بیشتر...
دوم راجع ب توقعات همسر ازت صحبت کن...ازت چیا میخاد..ماشین...خونه...چ ماشینی...چ خونه ای...یعنی با جزییات...و بازه زمانی ازش بپرس مثلا چند سال بعد فلان ماشین رو ازت میخاد...
میزان درآمد و...و خلاصه هرچی ک جنبه مالی داره...و بگو خودت چقد توانایی داری از نظر مالی...
سوم راجع ب مناسبات و رفت و آمدهای خانوادگی شون بپرس...ک چقد میخاد رفت و آمد کنه و مهمونی و...و خودت چجوری میپسندی...
چهارم راجع ب این صحبت کن ک چقد میخاد ادامه تحصیل بده...و خودت چجوری میپسندی...و اینک اگر میخاد شاغل شه دوس داری همسرت چجور شغلی داشته باشه یا اصلا دوس نداری شاغل باشه و باید خانه دار باشه...هرچی ک میلته بگو...
هفتم راجع ب مهریه ای ک میپسندی صحبت کن و نظر خودشو بپرس...یعنی بگو دقیقا چ عددی مد نظرشه...البته بعدا بزرگتر ها راجع ب مهریه میحرفن اما از قبل نظر خود دختر رو بدونی خیلی بهتره...
هشتم راجع ب اخلاق...بگو مثلا من از سه چیز بیزارم...فلان چیز و بهمان چیز و...متقابلا بپرس اون از چ خصوصیات اخلاقی بیزاره؟؟؟
نهم راجع ب اخلاق اما از دید مثبت...بگو من از فلان اخلاق خیییلی خوشم میاد...و متقابلا بپرس اون چطور؟؟
دهم هم اگر هر بیماری خاصی داری بگو رک...مثل کم خونی...یا هرررچیز دیگه...یا نقص بدنی احیانا...مثلا توی پات پلاتین باشه...و متقابلا بپرس از بیماری ها و شرایط فیزیکی ایشون...
و اینم بگم تو رو جو هرکی دوس داری فکر نکن ک فقط همین دختره و دیگه هیچی...با توکل و توسل و البته عقل جلو برو...نه احساس و جو عاشقی...ببخشید انقد رک گفتم...دیدم
پیشاپیش تبریک میگم...
حقیقتش ما رو از بچگی به اسم هم خوندن
و همیشه اسم ایشون تو خونه ما بوده
میدونید مهمترین اصل برام تو زندگی با ایمان بودن ، پایبند بودن به اصول شرعی و با اخلاق بودنه
ایشون مذهبی هستند اما نه خیلی اما از وقتی که دیدمش دیونش شدم نمیخوام از دستش بدم اما از طرفی هم از آینده میترسم که نکنه اونی که میخواستم نباشه .چی بگم هیچ نفهمیدم چی نوشتم....ههههههههههههـ.......... ......

- - - Updated - - -

پیشاپیش تبریک میگم...
حقیقتش ما رو از بچگی به اسم هم خوندن
و همیشه اسم ایشون تو خونه ما بوده
میدونید مهمترین اصل برام تو زندگی با ایمان بودن ، پایبند بودن به اصول شرعی و با اخلاق بودنه
ایشون مذهبی هستند اما نه خیلی اما از وقتی که دیدمش دیونش شدم نمیخوام از دستش بدم اما از طرفی هم از آینده میترسم که نکنه اونی که میخواستم نباشه .چی بگم هیچ نفهمیدم چی نوشتم....آههههههههههههـ........ ........

Soroush-S
30-03-2016, 11:46
بنظرم یکی از مشکلات ازدواج پرتوقع بودن دخترهاست. الان خودم از یکی دخترای فامیل خوشم اومده ، مادرم گفت که میتونی خرجشو بکشی منم گفتم نه ! :-) وقتی پشتوانه مالی نداری و ماهی ۹۰۰ حقوقته کمتر دختری حاضره با چنین شخصی ازدواج کنه!

Sent From My XPERIA M4

erfan90ir
30-03-2016, 22:19
بنظرم یکی از مشکلات ازدواج پرتوقع بودن دخترهاست. الان خودم از یکی دخترای فامیل خوشم اومده ، مادرم گفت که میتونی خرجشو بکشی منم گفتم نه ! :-) وقتی پشتوانه مالی نداری و ماهی ۹۰۰ حقوقته کمتر دختری حاضره با چنین شخصی ازدواج کنه!

Sent From My XPERIA M4
داداش وقتی با900حاضر نمیشن من چی بگم با700بدون بیمه که100تومانش هم برای بیمه میره میشه600 :41::n28:
لعنت به این دنیا که ازش خوشی ندیدیم:n28: ازدواج حق مسلم هر جوونی هست:n28:

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2016, 13:45
داداش وقتی با900حاضر نمیشن من چی بگم
با700بدون بیمه که100تومانش هم برای بیمه میره میشه600 :41::n28:
لعنت به این دنیا که ازش خوشی ندیدیم:n28:
ازدواج حق مسلم هر جوونی هست:n28:
سلام
حق گرفتنی هست , دادنی نیست
یه لشکر جوون جمع کنین با واتس اپ و تلگرام و اینها
بعدش برید به صفحه های بالا بالا بالائیها در فیسـتوک و تویتیر و اینها و بگین:
محض رضای خدا بوی گندم مال ما , هر چی که داریم مال شما
فقط 2 تا حوزه ی گازی از دهها حوزه ی گازی و نفتی رو فکر کنین وجود نداره و بدین به جوونها . (هر کدوم از این حوزه های گازی حداقل تا 100 سال دیگه گاز داره)
بگین گرچه همشون مالِ خودمونه و شما فقط مسئولید که عادلانه و خردمندانه اداره کنین اونها رو اما بیایید و فقط 2 تاش رو بدین به جوونها
یک شرکت ژاپنی میاریم تا استخراج کنند و بفروشند . ژاپنیها دزد و مال مردم خور نیستند . کارشون هم تمیزه . خودِ جوونها هم براشون کار میکنند و افتخار هم میکنند که برای بیگانه ی عادل و باوجدان و باکفایت کار میکنند
30% برای ژاپنیها , 70% هم برای جوونها
احتیاجی به دخالت حکومت و دولت هم نیست تا چیزی گم و گور نشه . هیییچ کمکی ازشون نمیخوایم . لطفشون پاینده
خودمون با ژاپنیها اداره اش میکنیم
برای جوونها مسکن 120 متری 2 خوابه میسازیم , باکیفیت با کمک شرکتهای ژاپنی , نه بساز بندازهای ایرانی .
بدون پیش قسط , با ماهی 200 تومن قسط . تا 5 سال فقط . بقیه اش از پول فروش گاز راحت تامین میشه چون دزدهای هزار هزار ملیاردی دورند از این پروژه
برای همه ی جوونهای متاهل یک تویوتا کرولا میخریم با ماهی 100 هزار تومن قسط تا 3 سال . بقیه اش راحت از پول فروش گاز تامین میشه چون دزدی نمیشه توش
برای همشون بیمه عمر و حوادث مجانی میگیریم و فقط با شرکتهای بیمه ی ژاپنی معامله میکنیم چون دزدی و خیانت نمیکنند .
خود ژاپنیها مجتمعهای مدرن مسکونی میسازند برامون با سیستمهای انرژی خورشیدی و ضد زلزله و غیره و غیره
خلاصه شما فقط دو تا از حوزه های گازی که ملکِ خودمون هست رو بهمون بدین و برید کنار . بقیه اش با خودمون و ژاپنیهای باانصافِ باکفایت
بیگانه ی باوجدانِ باکفایت شرف داره به بعضیها
بعدش ببینید چطور وضع جوونها تغییر میکنه
اما بدبختانه اگر پشت گوشتون رو دیدین موافقت بالائیها رو هم میبینید