PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کم حجم ترین نسخه لینوکس؟

روانپریش
24-03-2016, 13:49
سلام دوستان
من دنبال کم حجم ترین نسخه لیونکس هستم که بشه باهاش فارسی تایپ کرد و روی فلش نصبش کرد ممنون میشم یه نسخه خوب و کم حجم معرفی کنین

Pr0m3en
24-03-2016, 16:03
سلام دوستان
من دنبال کم حجم ترین نسخه لیونکس هستم که بشه باهاش فارسی تایپ کرد و روی فلش نصبش کرد ممنون میشم یه نسخه خوب و کم حجم معرفی کنین
درود
لینوکس ویرایش های زیادی داره.
چه نوع لینوکسی میخواید؟
برای چه کاری؟

روانپریش
24-03-2016, 21:27
درود
لینوکس ویرایش های زیادی داره.
چه نوع لینوکسی میخواید؟
برای چه کاری؟
میخوام یه نسخه داشته باشم روی فلش نصب بشه
کار خاصی ازش نمیخوام فقط وب گردی و دیدن عکس و گوش کردن موسیقی

Pr0m3en
25-03-2016, 14:13
میخوام یه نسخه داشته باشم روی فلش نصب بشه
کار خاصی ازش نمیخوام فقط وب گردی و دیدن عکس و گوش کردن موسیقی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nload%2520Latest%2520Release.htm
این کم حجم ترینه دوست عزیز.

روانپریش
25-03-2016, 14:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nload%2520Latest%2520Release.htm
این کم حجم ترینه دوست عزیز.

ممنون دوست گرامی
ولی لینک توسط سایت مسدود شده

Pr0m3en
25-03-2016, 15:08
ممنون دوست گرامی
ولی لینک توسط سایت مسدود شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali_RNT
25-03-2016, 18:21
درود.

سه انتخاب دارید:

۱.TinyCore ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از همه کم حجم تره ولی برای افزودن فارسی و صدا یکم دردسر داره، پس بیخیالش شید.

۲.SliTaz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حدود پنجاه مگ حجم داره و گرافیک خوبی داره، باهاش میشه وبگردی کرد و صدا رو هم پشتیبانی میکنه و یه موزیک پلیر داره، با فارسی مشکلی نداره (البته برای اضافه کردن کیبرد فارسی باید دستی اینکارو انجام بدید) ولی به صورت لایو بوت میشه ، گرچه میشه روی فلش نصبش کرد.

۳.پاپی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجمش نسبت به اونا بیشتره ولی قابلیتاش بیشتره و در کل بهتره به نظرم، این توزیع و SliTaz روی بعضی سیستم ها رابط گرافیکیشون اجرا نمیشه ولی.

V i r u s e r
25-03-2016, 19:19
توزیع های کم حجمی مثل tiny core مورد استفاده خاص دارن و برای کاربرای حرفه ای طراحی شدن و نه تازه وارد..
اگر برای نصب روی فلش میخواید میتونید روی فلش 8 گیگ اوبونتو یا مینت رو نصب کنید... یا اگر نیاز به تنظیمات بیشتر دارید Archlinux مناسب هست

روانپریش
25-03-2016, 20:40
توزیع های کم حجمی مثل tiny core مورد استفاده خاص دارن و برای کاربرای حرفه ای طراحی شدن و نه تازه وارد..
اگر برای نصب روی فلش میخواید میتونید روی فلش 8 گیگ اوبونتو یا مینت رو نصب کنید... یا اگر نیاز به تنظیمات بیشتر دارید Archlinux مناسب هست

اوبونتو 13.10 روي فلش نصب كردم اما مشكل اينه كه نميتونه تغيرات رو ذخيره كنه با هر بار ريستارت مث روز اول ميشه

Ali_RNT
25-03-2016, 20:54
اوبونتو 13.10 روي فلش نصب كردم اما مشكل اينه كه نميتونه تغيرات رو ذخيره كنه با هر بار ريستارت مث روز اول ميشه
توزیع هایی مثل اوبونتو یه قابلیت به اسم persistence دارن که یه فایلی روی فلش ایجاد میکنه و از اون برای ذخیره اطلاعات استفاده میکنه. اگه برای ایجاد دیسک بوتیبل از unetbootin استفاده کنید میتونید این فایل رو هم باهاش ایجاد کنید.

روانپریش
25-03-2016, 21:09
توزیع هایی مثل اوبونتو یه قابلیت به اسم persistence دارن که یه فایلی روی فلش ایجاد میکنه و از اون برای ذخیره اطلاعات استفاده میکنه. اگه برای ایجاد دیسک بوتیبل از unetbootin استفاده کنید میتونید این فایل رو هم باهاش ایجاد کنید.

متاسفانه به لينوكس دسترسي ندارم العان فقط ويندوز دارم

Ali_RNT
25-03-2016, 21:13
این برنامه روی ویندوز هم اجرا میشه و میتونید دانلودش کنید.
بعد گزینه ی disk image رو انتخاب کنید و فایل iso اوبونتو رو انتخاب کنید.
بعد سایز فایل ذخیره اطلاعات رو مشخص کنید (به مگابایت) مثلا اگه میخواید 2 گیگ از فلشتون برای ذخیره اطلاعات رزرو شه 2048 رو وارد کنید.
بعد فلشتون رو انتخاب کنید (بهتره قبلش فرمتش کنید) و تمام.

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk

روانپریش
26-03-2016, 13:52
این برنامه روی ویندوز هم اجرا میشه و میتونید دانلودش کنید.
بعد گزینه ی disk image رو انتخاب کنید و فایل iso اوبونتو رو انتخاب کنید.
بعد سایز فایل ذخیره اطلاعات رو مشخص کنید (به مگابایت) مثلا اگه میخواید 2 گیگ از فلشتون برای ذخیره اطلاعات رزرو شه 2048 رو وارد کنید.
بعد فلشتون رو انتخاب کنید (بهتره قبلش فرمتش کنید) و تمام.

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk

من العان ويندوز ايكس پي دارم
اگه بخوام جديدترين نسخه اوبونتو رو كنارش نصب كنم چجوري بايد عمل كنم و كدوم نسخه رو دانلود كنم؟

V i r u s e r
26-03-2016, 15:52
به جای اینکه فایل ایزو رو روی فلش رایت کنید باید خود توزیع رو روی فلش نصب کنید.
یعنی اول ایزو رو روی یک فلش یا دیویدی دیگه رایت کنید و سیستم رو باهاش بالا بیارید. و بعد وارد مراحل نصب بشید و فلشتون رو به عنوان پارتیشن / انتخاب کنید

sajjads24
02-04-2016, 02:22
سلام دوستان

بهترین لینوکس برای این نیاز شما slax هست که میتونید از سایت خودش رایگان دانلودش کنید :
(من خودم روی فلش بوتش کردم.)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روانپریش
03-04-2016, 13:05
بهترین لینوکس برای این نیاز شما slax هست که میتونید از سایت خودش رایگان دانلودش کنید :
(من خودم روی فلش بوتش کردم.)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون نسخه فارسيشو دانلود كردم روي فلش ريختم و خيلي عالي كار داد فقط يه موضوع تغيراتي كه توي اين سيستم عامل انجام ميديدم بعد از هر ريستارت از بين ميره؟

sajjads24
04-04-2016, 02:11
ممنون نسخه فارسيشو دانلود كردم روي فلش ريختم و خيلي عالي كار داد فقط يه موضوع تغيراتي كه توي اين سيستم عامل انجام ميديدم بعد از هر ريستارت از بين ميره؟

اگه روی فلش باشه نه ولی اگه روی CD/DVD باشه هیچ تغییری نمیتونید بدید.