ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صافکاری گلگیر

hexman
10-03-2016, 13:23
سلام دوستان متاسفانه پریشب رفته بودم جایی ماشین رو (دنای صفر کیلومتر) کنار خیابون گذاشته بود برگشتم دیدم گلگیر عقبم رو زدن یه تیکه اش رفته بود تو سپرم هم یکم شکم داده سمت داخل..روی گلگیر و روی سپر خط خطی هم شده بود که با پولیش بیشتر خط ها روبردم .دیروز هم بردم دم یه صافکاری طرف با چنتا ضربه فرو رفتگی روی گلگیر رو اورد بیرون اما کماکان گلگیر موج داره و خط اطراف ضربه مشخص هست وضعیت نهایی به این شکل هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به صفر بودن خودرو و اعصابی که با هر بار دیدن این صحنه از من خرد میشه میخوام بدم نقاش درستش کنه..

حالا میخوام بدونم موجی که روی گلگیر وجود داره رو میتوه کاملا از بین ببره و بشه عین روز اولش؟چون مقداری از گلگیر به غیر از اونجایی که اسیب دیده و تو عکس معلومه هم موج پیدا کرده یعنی سمت چپش

چه مقدار از گلگیر رنگ میشه به نظرتون؟

سپر هم کمی شکم داده میتونن درستش کنن؟به اضافه یک خط چند سانتی روی سپر هست اون هم باید رنگ بشه؟

ممنون

Pourya-pc
10-03-2016, 20:11
درود . به نظرم حساس نشید ( هرچند خودمم به شدت حساسم اما در این مورد باید بیخیال بشید )
اگر بدید صافکار چکش بزنه درسته رو رنگی صاف میشه اما رنگ میشکنه و موج میوفته خصوصا رنگ نوک مدادی و تیره بیشتر موج روش معلوم میشه .
با توجه به اینکه شدت ضربه کم بوده و توی دید نیست دست بهش نزنید و چون خودتون میدونید چی شده اون نقطه رو میبینید وگرنه از نظر دیگران دیده نمیشه .

hexman
11-03-2016, 14:18
متاسفانه بعد از گذشت ده روز هنوز عین آینه دق ممیونه برام درسته نبیاید به یه تیکه آهن پاره اینقد حساس بود ولی هر کار میکنم نمیشه باور کنید شبها خواب صافکاری نقاشی دارم میبینم.. به قول یکی از دوستان ماشین صفر رنگ شده بهتر از ماشین صفر قر شده است.. حالا به نظر ااساتید چقدی هزینه داره و چطوریا میشه؟

Reza31001
11-03-2016, 15:50
به بحث صافکاری و ... کاری ندارم ولی واقعا توصیه میکنم زیاد روی این موارد حساسیت به خرج ندین
برای من هم پیش اومده که ماشین رو تو کوچه پارک کردم و وقتی برگشتم دیدم در راننده تا نیمه رفته داخل! یا یه بار دیگه تو پارکینگ خونه خودمون بود و یکی اومده چندتا خط تابلو روش کشیده!
حالا بحث تصادفهایی که در اونها مقصر نیستی و کاری هم ازت بر نمیاد به جای خود
میخوام بگم که هر کاری هم بکنی باز ممکنه ماشین ضربه بخوره و واقعا ارزش حرص خوردن نداره

hexman
11-03-2016, 16:00
بله درست میفرمایید برای من مهم نیست ماشین رنگ بشه از قیمتش می افته فعلا دلم میخواد ماشینم مثل روز اولش بشه چون خیلی رو مخمه

hexman
17-03-2016, 09:59
ممنون ار زاهنمایی فنی دوستان!

بردم نمایندگی با کارت طلایی درستش کردم شد مثل روز اولش اعصابم هم آروم شد.