ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در مورد مدیریت اشتراک اینترنت توی خونه

ar.behnam
05-03-2016, 16:42
سلام دوستان

ادمین جان باید ببیخشید شاید تکراری باشه ولی پیدا نکردم مطلب مورد نظرمو توی صفحات

میخوام توی خونه که الان adsl دارم به نحوی اینترنت رو مدیریت کنم . به اینصورت که برای هردستگاه حجم مشخصی رو محدود کنم (وایفای)
به صورت واضح میخوام توضیح بدین چه چیزهایی نیاز هست ( سخت افزار و نرم افزار) و به چه صورت عمل بشه

در ضمن میخوام بدونم این امکان هست که بدون این که سیستمی روشن باشه این عمل انجام بشه؟ یعنی این کار توسط روتر انجام بشه.

محمد7966
05-03-2016, 17:13
سلام دوستان

ادمین جان باید ببیخشید شاید تکراری باشه ولی پیدا نکردم مطلب مورد نظرمو توی صفحات

میخوام توی خونه که الان adsl دارم به نحوی اینترنت رو مدیریت کنم . به اینصورت که برای هردستگاه حجم مشخصی رو محدود کنم (وایفای)
به صورت واضح میخوام توضیح بدین چه چیزهایی نیاز هست ( سخت افزار و نرم افزار) و به چه صورت عمل بشه

در ضمن میخوام بدونم این امکان هست که بدون این که سیستمی روشن باشه این عمل انجام بشه؟ یعنی این کار توسط روتر انجام بشه.

سلام

این درخواست شما بارها مطرح شده

مودم های گرون قیمت این ویژگی رو دارند البته بعضی از نرم افزارها هم هستند که ادعا دارند می شه به هر کاربر حجم محدود داد مثل Antamedia HotSpot Software

که در خود سایت پی سی برنامش هست

من دانلود کردم ولی کار کردن باش راحت نبود

در ضمن یه قابلیت در مودم هم هست که جایی خواندم میشه حجم محدود داد به هر کاربری قابلیت ip qos

در سایت زیر توضیح داده شده

چگونه سرعت و حجم اینترنت وایرلس مهمان را مخفیانه محدود کنیم - انزل وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shabnam1986
07-03-2016, 10:49
سلام دوستان

بارها سوال شده

نرم افزارهای متعدد

BWMeter

محمد7966
07-03-2016, 13:06
بارها سوال شده

نرم افزارهای متعدد

BWMeter

یعنی با bwmeter میشه به هر دستگاهی مثلا به موبایل برادری خواهری حجم مخصوص داد؟مطمئنید؟!کجا شده من نرم افزارشو دارم