ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : PHILIPS 43Pus7150 يا sony X8300C ... يا پيشنهاد بدين

seied-taher
27-02-2016, 15:10
با سلام ، ميخوام يه تلويزيون اندرويدي خريد كنم، كيفيتش خوب باشه ، تكنولوژي خوبي هم داشته باشه،
اول ميخواستم بدونم، كه اصلا تلويزيونهاي اندرويدي مورد تأييد هستن؟ و كيفيتشون چطوره، و اينكه اگر از بانه خريد كنم مشكلي پيش نمياد ، مثلا همين تلويزيوناي فيليپس، پنلشون كيفيت خوبي داره؟
كلا يه كمكي بكنيد يه تلويزيون بخريم... :n40:

پيشنهاد دوستان چيه؟

seied-taher
28-02-2016, 22:28
Help :n20::n20::n20::n19::n19::n19::n20::n20::n20:

Mehrdad092000
29-02-2016, 04:39
با سلام
اینکه نوشتین تلویزیون های اندریودی مورد تایید هستن معنی نداره هر تیوی یه سیستم عاملی داره حالا این اندریوده خیلی هم عالیه به نظرم چون رسما اسمارته اندریود خیلی کامله نسبت به وب او اس و تایزن و ...
بانه هم مشکلی نداره اصلا اما از جایه مطمیین خرید کنید و خوب تستش ککنین چه نرمافزاری چه از لحاظ ظاهری
بعدش به نظرم ارزش نداره برای خرید یه تیوی فقط برین بانه اگه برای گردش و خرید میرید که جریانش فرق داره اما اگه فقط همینه نرین از شهریتون تهیه کنید قیمتش نهایتن زیر 300 فرق کنه
فیلیپس و سونی هم به مراتب کیفیت بهتریه از سامسونگو ال جی داره
اما خوب به نظر من سونی تهیه کنید بهتره از کل لحاظ میگما فیلیپس عالیه اما خوب خدا نکرده چیزی بشه و اینا توی ایران سونی سامسونگ و ال جی اینا راحتر گیر میاد
بوجتونو بگین و سایز مورد نظر
ولی به نظر من توی این سایز که نوشتین فول اچدی قویتر بگیرین بهتره تا 4kاین سری ها بازم بگیم میگم براتون مدل

seied-taher
29-02-2016, 05:13
ممنون دوست عزيز
اقا مهرداد والا من ميخوام تيوي اندرويدي بگيرم، ميخواستم ببينم مشكلي از لحاظ نرم افزاري ايجاد نميشه براش؟ مثلا ويريوسي بشه، يا مسائلي كه براي گوشيا اتفاق ميوفته
بعد فرمودين بودجه و...
والا من تا ٤ تومن ميخوام هزينه كنم، تو بانه يه آشنا دارم كه برام خريد كنه، بفرسته،
ميخوام فناوريش بروز باشه، حقيقتش از مدل صفحه كليداي فيليپس خوشم اومده، و اينكه گوگل كست دارن تيوي هاي اندرويدي برام مهمه
سايزش بين ٤٥ تا ٥٠ باشه اوكيه، و اينكه منم در مورد خدمات پس از فروش فيليپس با شما موافقم
اندرويدي
٤٥ تا ٥٠ اينچ
تا ٤ تومن ، يا ٣.٥
اوكي هستش
تشكر
:n40:

Mehrdad092000
02-03-2016, 09:07
ممنون دوست عزيز
اقا مهرداد والا من ميخوام تيوي اندرويدي بگيرم، ميخواستم ببينم مشكلي از لحاظ نرم افزاري ايجاد نميشه براش؟ مثلا ويريوسي بشه، يا مسائلي كه براي گوشيا اتفاق ميوفته
بعد فرمودين بودجه و...
والا من تا ٤ تومن ميخوام هزينه كنم، تو بانه يه آشنا دارم كه برام خريد كنه، بفرسته،
ميخوام فناوريش بروز باشه، حقيقتش از مدل صفحه كليداي فيليپس خوشم اومده، و اينكه گوگل كست دارن تيوي هاي اندرويدي برام مهمه
سايزش بين ٤٥ تا ٥٠ باشه اوكيه، و اينكه منم در مورد خدمات پس از فروش فيليپس با شما موافقم
اندرويدي
٤٥ تا ٥٠ اينچ
تا ٤ تومن ، يا ٣.٥
اوكي هستش
تشكر
:n40:
خواهش
ویروسی که فکر نکنم همین الانشم گوشی ها چیزیشون نمیشه چه برسه به تی وی (نهایتن هم چیزی بشه با یه رسیت فکتوری اوکیه)
دوست عزیز شما 4k میخواین یا full hd?
خدمات فلیپسم شایدم اوکی باشه ها اما من کلی گفتم بسنجین همه چیو
بعدشم میخواین کم هزینه کنید یا 4 کامل هزینه کنید؟ اخه چنتا قیمت که میگین مدل ها زیاد میشه بهترین کار همون نهایت بودجس که بگین -توی 4 تومنم سایز 49 میتونین بگیرین 4kهم فول اچدی فول امکانات هم فول اچدی سایز بزرگتر

Pr0m3en
02-03-2016, 09:19
درود
خوبه که به سیستم عامل هم نیگاه میکنید و دقت دارید ولی تلویزیون اصلیتش تلویزیونه و اینو اشتباه نگیریم که قراره توش اول کیفیت مهم باشه بعد امکانات و کیفیت هم به اعداد و ارقام روی کاغذ نیست و بهتره که از نزدیک ببنی خودت با این حال اگه دوست داشتید بودجتون رو بفرمائید من یه انتخاب خوب رو بهتون معرفی کنم.

seied-taher
02-03-2016, 20:14
خواهش
ویروسی که فکر نکنم همین الانشم گوشی ها چیزیشون نمیشه چه برسه به تی وی (نهایتن هم چیزی بشه با یه رسیت فکتوری اوکیه)
دوست عزیز شما 4k میخواین یا full hd?
خدمات فلیپسم شایدم اوکی باشه ها اما من کلی گفتم بسنجین همه چیو
بعدشم میخواین کم هزینه کنید یا 4 کامل هزینه کنید؟ اخه چنتا قیمت که میگین مدل ها زیاد میشه بهترین کار همون نهایت بودجس که بگین -توی 4 تومنم سایز 49 میتونین بگیرین 4kهم فول اچدی فول امکانات هم فول اچدی سایز بزرگتر

خوب من همون ٤ تومنو ميخوام هزينه كنم

Mehrdad092000
11-03-2016, 02:44
خوب من همون ٤ تومنو ميخوام هزينه كنم
4k???یا 1080|?