ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره شغلی کار آزاد یا دولتی ؟

Captain_America
22-02-2016, 18:57
سلام، دوستان من کارم آزاد هستش ، از سن کم هم تو بازار بودم . از اون طرف هم مدرک کارشناسی ارشد دارم و یه آزمون استخدامی شرکت کردم که قبول شدم الان ازم دعوت به مصاحبه کردند.
اگه از لحاظ مالی حساب کنیم درآمدم خیلی کمتر میشه ولی ساعات کاریم هم خیلی کمتر میشه هم استرس کاری من تقریبا استراحت ندارم یکسره بازارم بعدش زیاد هم سفر میکنم باید هر چند وقت یه بار برم امارات جنس سفارش بدم هم به شهرهای مختلف برم واسه توزیع و بازاریابی و ... البته کار رو خانوادگی میگردونیم ولی بیشتر سفرهاش مخصوصا اماراتش با منه. یا مثلا ایام عید ما یکسره 24 ساعته هستیم!
بعدش. کارم هم پخش عمده هست از یه طرف میتونم برم سر اون یکی مغازمون که خرده فروشی هست ساعت کاریمم باز کمتر میشه و در آمدم باز هم از کارمندی که خیلی بیشتره.
به نظرتون بین سه گزینه ادامه دادن شغل فعلی یا خرده فروشی یا استخدام دولت کدام بهتره؟ با توجه به اینکه مدرک ارشدم هم دارم و 6 سال هم براش زحمت کشیدم.

Pr0m3en
22-02-2016, 20:23
آزاد خوب مسلما خیلی بهتره چون همیشه جای پیشرفت داری و محدودیت هم نداری.
دولتی یعنی یکنواختی تا 30 ساااااااااااااال و تحمل حرف های غیرمنطقی و قبول کردنشون و ......

mehran_pqqp
07-04-2016, 15:55
سلام، دوستان من کارم آزاد هستش ، از سن کم هم تو بازار بودم . از اون طرف هم مدرک کارشناسی ارشد دارم و یه آزمون استخدامی شرکت کردم که قبول شدم الان ازم دعوت به مصاحبه کردند.
اگه از لحاظ مالی حساب کنیم درآمدم خیلی کمتر میشه ولی ساعات کاریم هم خیلی کمتر میشه هم استرس کاری من تقریبا استراحت ندارم یکسره بازارم بعدش زیاد هم سفر میکنم باید هر چند وقت یه بار برم امارات جنس سفارش بدم هم به شهرهای مختلف برم واسه توزیع و بازاریابی و ... البته کار رو خانوادگی میگردونیم ولی بیشتر سفرهاش مخصوصا اماراتش با منه. یا مثلا ایام عید ما یکسره 24 ساعته هستیم!
بعدش. کارم هم پخش عمده هست از یه طرف میتونم برم سر اون یکی مغازمون که خرده فروشی هست ساعت کاریمم باز کمتر میشه و در آمدم باز هم از کارمندی که خیلی بیشتره.
به نظرتون بین سه گزینه ادامه دادن شغل فعلی یا خرده فروشی یا استخدام دولت کدام بهتره؟ با توجه به اینکه مدرک ارشدم هم دارم و 6 سال هم براش زحمت کشیدم.

منم شرایطی مثل شما دارم با این تفاوت که ارشد کامپیوتر دارم

4 سال هست تو بازار هستم ، فرصت استراحت و .... خیلی کم دارم حتی از شما کمتر ولی کار آزاد رو ترجیح میدم

MOHAMMAD2010
07-04-2016, 16:22
دوستان یه جوری میگن انگار کار امادس باید شما فقط انتخاب کنین !
فقط کافیه یه سری به ازمون های استخدامی که1-5 نفر رو میگیرن بزنن ببینن چند نفر براش ثبت نام میکنن !
کار ازاد هم که مزخرف شده ! رفیق من با مهندسی برق الان به زور تونسته یه کار تقریبا کارگری تو یه کارخونه پیدا کنه !
البته حساب اونایی که پارتی دارن - یا سرمایه خوب دارن یا از قبل سر کار بودن جداس !

Pr0m3en
07-04-2016, 16:35
برعکس خداروشکر کار خیلی زیاده
حرفه بلد کمه

MOHAMMAD2010
07-04-2016, 17:02
عجب ! .....

EHSANRF
07-04-2016, 17:11
کار اداری رو قبول کن، استخدام شو
عصرها هم کمک خانواده و ... به عنوان شغل دوم روی کار سابقت کار کن و لذت ببر
نه اینو از دست بده نه اون رو
البته سخته ولی میشه، خیلی ها حتی سه شیفت هم کار میکنن

Captain_America
20-04-2016, 21:24
خب اداره بندر تقریبا قبول شدم ، ولی هنوز مردد هستم از یه طرف ساعت کاریش خوبه روزی ۸ ساعت که میتونیم واسه آزمون های قضاوت و وکالت و سردفتری هم وقت داشته باشم آماده بشم ولی از اون طرف حقوق و مزایاش دیگه معمولی هست ولی خدا رو شکر مسکن و ماشین رو از قبل دارم که همین کمک میکنه جلو بیوفتم. نظر دوستان چیه؟

Reza Azimy_RW
20-04-2016, 23:03
حرفه بلد کمه

for(i = 0;i<(i+1);i++) {
کار نیست ++
}
الان از کار سطح پایین بگیر تا سطح بالا یه کاری جور کن که کمتر از 100 متخصص متقاضی براش وجود داشته باشه من قبول میکنم حرفتو .

mehran_pqqp
24-04-2016, 15:55
دوست نداشتم بگم چون شاید به تحصیل کرده ها بربخوره ولی ... من دو سال اولی که وارد بازار شدم مجبور بودم نیسان نیسان بارو خودم خالی کنم .... شرایط خیلی سختی بود ولی تحمل کردم
؛ بعد از چند ماه، چندین بار خواستم برم دنبال یک کار دیگه ولی بازم تحمل کردم ، و به کارفرما ثابت کردم که من مردم نه ترسو ، الان خدا رو شکر مدیریت یکی از فروشگاههاش رو دارم و 12 تا پرسنل هم دارن کار می کنن

شاید خیلی ها اگه مدرک ارشد داشتن اصلا طرف اینجور کارها نرن چون براشون افت داره و میگن فامیلا درباشون چی میگن و ....

هرجایی مشغول به کار شدین ، فکر کنید کار برای خودتون هست ، دل بسوزونید ، مطمئن باشید شرایط تغییر می کنه

EHSANRF
24-04-2016, 18:48
خب اداره بندر تقریبا قبول شدم ، ولی هنوز مردد هستم از یه طرف ساعت کاریش خوبه روزی ۸ ساعت که میتونیم واسه آزمون های قضاوت و وکالت و سردفتری هم وقت داشته باشم آماده بشم ولی از اون طرف حقوق و مزایاش دیگه معمولی هست ولی خدا رو شکر مسکن و ماشین رو از قبل دارم که همین کمک میکنه جلو بیوفتم. نظر دوستان چیه؟

تبریک میگم اگه اداره بندر قبول شدین
من مدتی گذرم میخورد اونطرفا، از همه لحاظ بهت میرسن، بسیار عالیه
حتی برای کارهای بانکی و ... هم نیاز نیست مرخصی بگیری بیای توی شهر، خودش بانک های مختلفی داره
از یه سمت دریا، از یه سمت امکانات و ... حقوق بسیار عالی برای کارگر ها و کارمندهای جزء، پاداش ها و بهره وری های توپ و هزار امتیاز دیگه، دیگه چی میخوای!؟

Captain_America
04-08-2016, 06:30
سلام دوستان ، از اول ماه کارم رو شروع کردم ، کار کسل کننده ای هست! البته شاید هنوز جا نیوفتادم . مشکل اصلی فاصله اش تا شهر هست با اینکه سرویس هم داریم ولی طول همین رفت و آمدش کلی وقت از آدم میگیره میرسم خونه خسته خسته ام .