مشاهده نسخه کامل
: مشکل با لپتاپ ایسوس n552vx
behnambb
19-02-2016, 10:06
با سلام من این لپتاپ n552 را تازه خریداری کردم و اینکه من کول پد دارم همونی که میزارن زیر لپتاپ و فن داره و خنکش میکنه و اینکه من وقتی لپتاپ را خاموش میکنم باید قانونا اون کول پد هم خاموش بشه ولی اصلا خاموش نمیشه دلیلش چیه ؟ لپتاپ خاموشه ولی کول پد داره کار میکنه چرا ؟؟
با سلام من این لپتاپ n552 را تازه خریداری کردم و اینکه من کول پد دارم همونی که میزارن زیر لپتاپ و فن داره و خنکش میکنه و اینکه من وقتی لپتاپ را خاموش میکنم باید قانونا اون کول پد هم خاموش بشه ولی اصلا خاموش نمیشه دلیلش چیه ؟ لپتاپ خاموشه ولی کول پد داره کار میکنه چرا ؟؟
برق usb هاش وصله ببین داخل بایوس میشه غیر فعالش کرد یا نه این امکان معمولا برای اینه که از لپتاپ برای شارژ گوشی استفاده بشه پورتی که میزنی را هم عوض کن شاید اون Fast charge داشته باشه. لپتاپ هم احتیاجی به روشن بودن فن زییرش نداره فقط وقت بازی یا اگه کار سنگینی باهاش می کنی کول پد را روشن کن.
behnambb
19-02-2016, 11:13
از طریق بایوس چه جوری غیرفعالش کنم باید برم کدام گزینش ؟؟؟
و اینکه دوستان عزیز من این لپتاپ را نو خریدم و اینکه وقتی بازش کردم قسمت بالای لپتاپ سمت راست و چپ اندازه 5سانت خط بود که با زحمت پاکش کردم یعنی کثیف شده بود دلیلش چیه دست دوم نیست ؟؟؟ تو عکس که گذاشتم با فلاش مشخص کردم که کجاش کثیف بود
و اینکه ایا نرم افزاری هست که راحت بفهمم دست دو بود یا نو ؟؟؟ اگر هست لطفا معرفی کنین ممنون میشم بعاوه اموزشش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
●●●FDR●●●
19-02-2016, 11:28
از طریق بایوس چه جوری غیرفعالش کنم باید برم کدام گزینش ؟؟؟
و اینکه دوستان عزیز من این لپتاپ را نو خریدم و اینکه وقتی بازش کردم قسمت بالای لپتاپ سمت راست و چپ اندازه 5سانت خط بود که با زحمت پاکش کردم یعنی کثیف شده بود دلیلش چیه دست دوم نیست ؟؟؟ تو عکس که گذاشتم با فلاش مشخص کردم که کجاش کثیف بود
و اینکه ایا نرم افزاری هست که راحت بفهمم دست دو بود یا نو ؟؟؟ اگر هست لطفا معرفی کنین ممنون میشم بعاوه اموزشش
گارانتی نداره ؟
درود.
دوست عزیز شاید موقع بستن یه چیزی ریخته روش اگه بسته بندی پلمپ بوده امکان دسته دوم بودنش خیلی پایینه.
توی بایوست دنبال گزینه usb charge یا fast chrage یا هر عبارتی که توش اینا باشه بگرد و غیر فعالش کن.
این قابلیت برای شارژ کردن گوشی ها استفاده میشه.
behnambb
19-02-2016, 11:55
بله دو ساله ویستا هست و گارانتیشم از جدود 15 تا 20 روز پیش شروع شده و منم اینو دو روز پیش خریدم
درود
از توی بایوستون گزینه USB و Charge رو پیدا کنید (با هم نوشته میشن ممکنه اضافات هم داشته باشن) و اونو غیر فعال بفرمائید.
●●●FDR●●●
19-02-2016, 13:33
خوب شرکتهایی که گارانتی میکنن خودشون قبلا دستگاه رو تست میکنن. امکان داره توی همین پروسه کثیف شده باشه. فکر نمیکنم راه مطمئنی برای اینکه تشخیص داده بشه که آیا این دستگاه قبلا در حال کار بوده یا نه وجود داشته باشه. تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که شما hd tune رو نصب کنی و ببینی هارد دیسکش چند ساعت کار کرده. تا چند ساعت کار کرد طبیعیه چون همونطور که گفتم خود شرکت گارانتی کننده تست میکنه.
البته اگر کسی قصد داشته باشه که دست دوم رو بعنوان آکبند بفروشه بازم میتونه این روش تشخیص رو دور بزنه. به اینصورت که داده های هارد رو ریست کنه یا اصلا هاردش رو عوض کنه که اینم مستلزم اینه که خود لپ تاپ رو باز کنه . در نتیجه شما باید این رو هم چک کنی که آیا لپ تاپ باز شده هست یا نه.
شرکتهای گارانتی کننده معمولا با برچسب های خاصی مکانهایی رو که میشه لپ تاپ رو از اونجا باز کرد پلمپ میکنن . و اگر کسی این بر چسب رو مخدوش کنه کاملا مشخص میشه و راحت میشه فهمید که لپ تاپ قبلا باز شده یا نه
amir_t6262
19-02-2016, 13:35
شما از مغازه خریدی یا از سایت ها؟
موقع خرید جعبه اش پلمپ بود یا نه؟
ویندوز و درایورها را خودت نصب کردی یا کسی نصب کرده؟
برنامه های تست هارد مثل HDD Tune Pro و ... میزان زمان روشن و استفاده شدن از هارد را نمایش میدهد که یکی از بهترین راهکارها برای مشخص کردن میزان روشن بودن لپ تاپ است که تست کنی آیا قبل از اینکه شما بخری هم روشن بوده یا نه؟
amir_t6262
19-02-2016, 13:36
خوب شرکتهایی که گارانتی میکنن خودشون قبلا دستگاه رو تست میکنن. امکان داره توی همین پروسه کثیف شده باشه. فکر نمیکنم راه مطمئنی برای اینکه تشخیص داده بشه که آیا این دستگاه قبلا در حال کار بوده یا نه وجود داشته باشه. تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که شما hd tune رو نصب کنی و ببینی هارد دیسکش چند ساعت کار کرده. تا چند ساعت کار کرد طبیعیه چون همونطور که گفتم خود شرکت گارانتی کننده تست میکنه.
البته اگر کسی قصد داشته باشه که دست دوم رو بعنوان آکبند بفروشه بازم میتونه این روش تشخیص رو دور بزنه. به اینصورت که داده های هارد رو ریست کنه یا اصلا هاردش رو عوض کنه
نه دوست عزیز.
اینطور نیست که شرکت های گارانتی کننده لپ تاپ را تست کنند.
●●●FDR●●●
19-02-2016, 13:39
نه دوست عزیز.
اینطور نیست که شرکت های گارانتی کننده لپ تاپ را تست کنند.
دیگه از سازگار ارقام که بالاتر نداریم. برداشتن لپ تاپی که خریده بودم رو تست کرده بودن . روش یاهو مسنجر و چند تا نرم افزار دیگه هم نصب کرده بودن
ببخشید اشتباه کردم . سازگار ارقام نبود.
زیگورات بود
محمد7966
19-02-2016, 13:43
البته منم شنیدم هم شرکتا گارانتی تست میکنن
تا ببینند جاییش خراب نباشه
آخه بعضی از لبتابا رو ظاهرا از کشورهای عربی میارن
ولی خب شنیدن کی بود مانند دیدن:n02:
amir_t6262
19-02-2016, 15:04
دیگه از سازگار ارقام که بالاتر نداریم. برداشتن لپ تاپی که خریده بودم رو تست کرده بودن . روش یاهو مسنجر و چند تا نرم افزار دیگه هم نصب کرده بودن
ببخشید اشتباه کردم . سازگار ارقام نبود.
زیگورات بود
نه دوست عزیز.
شما حتما در سفارش اجازه دادی که روی سیستم شما ویندوز و نرم افزار نصب کنید وگرنه ما که هرچی لپ تاپ برای خودم و فامیل و دوستان خریدیم، با گارانتی های معتبر، همه کاملا آکبند هستند.
دقت کن که خیلی از لپ تاپ ها، بصورت آکبند، روی درشان چسب های خاصی میخورد با لوگوی سازنده که هنگام تحویل لپ تاپ نباید آن لوگو پاره شده باشد.
behnambb
19-02-2016, 19:07
شما از مغازه خریدی یا از سایت ها؟
موقع خرید جعبه اش پلمپ بود یا نه؟
ویندوز و درایورها را خودت نصب کردی یا کسی نصب کرده؟
برنامه های تست هارد مثل HDD Tune Pro و ... میزان زمان روشن و استفاده شدن از هارد را نمایش میدهد که یکی از بهترین راهکارها برای مشخص کردن میزان روشن بودن لپ تاپ است که تست کنی آیا قبل از اینکه شما بخری هم روشن بوده یا نه؟
با تشکر بله از مغازه خریدمو همونجا پلمپشو باز کرد و بعد تست کرد و هیچی هم نصب نکردم تا خونه ویندوز خواستم نصب کنم که این کثیفی را دیدم تا تونستم پاکش کنم
behnambb
20-02-2016, 00:03
درود.
دوست عزیز شاید موقع بستن یه چیزی ریخته روش اگه بسته بندی پلمپ بوده امکان دسته دوم بودنش خیلی پایینه.
توی بایوست دنبال گزینه usb charge یا fast chrage یا هر عبارتی که توش اینا باشه بگرد و غیر فعالش کن.
این قابلیت برای شارژ کردن گوشی ها استفاده میشه.
درود
از توی بایوستون گزینه USB و Charge رو پیدا کنید (با هم نوشته میشن ممکنه اضافات هم داشته باشن) و اونو غیر فعال بفرمائید.
متاسفانه درست نشد طبق دستور شما انجم دادم نشد و بازم کول پد روشنه و اینم اسکرین ببینید .من لپتاپ را خاموش میکنم و میبینم کول پد صداش میاد و داره کار میکنه !!!و باید حتما کابل یو اس بیشو در بیارم تا خانوش بشه !!! من میگم نکنه لپتاپ روشنه اخه چراغ پاورش خاموش میشه نمیدونم واقعا چه مرگشه و میگم نکنه لپتاپ ابراد داره اخه این کول پد همینی هست که قبلا روی ایسوس n56jkوصل بود و عالی کار میکرد و واقعا اون لپتاپ از این بهتر بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه درست نشد طبق دستور شما انجم دادم نشد و بازم کول پد روشنه و اینم اسکرین ببینید .من لپتاپ را خاموش میکنم و میبینم کول پد صداش میاد و داره کار میکنه !!!و باید حتما کابل یو اس بیشو در بیارم تا خانوش بشه !!! من میگم نکنه لپتاپ روشنه اخه چراغ پاورش خاموش میشه نمیدونم واقعا چه مرگشه و میگم نکنه لپتاپ ابراد داره اخه این کول پد همینی هست که قبلا روی ایسوس n56jkوصل بود و عالی کار میکرد و واقعا اون لپتاپ از این بهتر بود
درود
متاسفانه روی نوتبوک ها خیلی از قسمت های بایوس رو حذف میکنن.
برید توی لینک زیر و ASUS USB Charger Plus رو دانلود بفرمائید باید بتونید از داخل این برنامه غیر فعال کنید اینجا هم نشه دیگه راهی وجود نداره متاسفانه.
اونایی که غیرفعا کردید ما این کار نیست. بازم بگردید. و اگه گرینهای با عنوان روشن شدن توسط usb دارید اونم غیر فعال کنید. این دو گزینه ای که غیر فعال کردید را هم دوباره فعال کنید. برای مادربورد یه امر معموله که برق usb را قطع نکنه این بسته به شرکت سازنده داره .و اینکه کامپیوتر را خاموش می کنید یا اسلیپ؟ . کار کرد لپتاچپ را هم با کارکرد هاردش میشه فهمید. از Hard Disk Sentinel استفاده کنید.
behnambb
20-02-2016, 13:04
بنظر شما لپتاپ ایرادی نداره ؟؟؟ اخه اصلا اینو ک از اول اک خریدم این موردا را داشت و شاید ایراد باشه !!! اگر موردی داره بفرمایید تا برم پسش بدن نزدیک ۳۹۰۰ پول دادم اونم خراب بشه و باطریشم خیلی ضعیفه
amir_t6262
20-02-2016, 16:49
نه دوست عزیز. این که USB حتی بعد از خاموش کردن برق داره، ایراد نیست. لپ تاپ Toshiba داشتم که همینطور بود. الان lenovo دارم که اینطور نیست.
قاعدتا باید در همان بایوس دنبال گزینه ای مثل EuP Ready و یا Energy Saver باشید و تغییرش دهید.
بنظر شما لپتاپ ایرادی نداره ؟؟؟ اخه اصلا اینو ک از اول اک خریدم این موردا را داشت و شاید ایراد باشه !!! اگر موردی داره بفرمایید تا برم پسش بدن نزدیک ۳۹۰۰ پول دادم اونم خراب بشه و باطریشم خیلی ضعیفه
من الان این مدل دستم نیست که چک کنم ببینم تنظیماتش کجاست. شما داخل بایوس را کامل بگرد دنبال EuP Ready یا usb charge و این موارد بگردید. اینکه usb بعد از خاموش شدن برق داشته باشه غیر عادی نیست. این لپتاپ یه برنامه دراه به نام ASUS USB Charger Plus شما داخل این برنامه را هم نگاه کن ببین برای این کار. اپشنی داره یا نه. یه مقدار گرون بهتون داده. قیمت خرید این لپتاپ 3700 تومنه.
behnambb
21-02-2016, 12:00
دوستان گلم از همه شما متشکرم و ممنونم
و اینکه این مدل لپتاپ ایسوس n552vxرا چه جوری ارزیابی میکنین در کل چه معایب و چه محاسنی داره ؟؟
دوستان گلم از همه شما متشکرم و ممنونم
و اینکه این مدل لپتاپ ایسوس n552vxرا چه جوری ارزیابی میکنین در کل چه معایب و چه محاسنی داره ؟؟
این لپتاپ همهی انکانات روز را داره و عملا یه لپتاپ حرفه ای و روی رنچ قیمتیه که حداکثر قیمت قابل توجیه برای خرید یه لپتاپه. دارای widi TPM wifi AC هارد ssd روی پورت M.2 اخرین نسل usb3.1 و مینی دیسپلی هست. به نظرم بهترین انتخاب برای یه لپتاپ برای کار تا 7 سال ایندست.
behnambb
23-02-2016, 12:40
ممنون از شما و این widi tpmچیه و کارش چیست ؟؟؟
ممنون از شما و این widi tpmچیه و کارش چیست ؟؟؟
لینک های زیر را بخونید.
behnambb
24-02-2016, 20:23
متاسفانه در بايوس لپتاپم اصلا همچين گزينه اي نداره كه برم يو اس بي را خانوش كنم كه كول پدم موقع خاموش لپتاپ اونم خاموش بشه نميدونم چه كنم ؟؟؟
behnambb
25-02-2016, 02:31
دوستان عزیز ینم اسکرین شات از محیط بایوس لپتاپ و چیزی بنام یو اس بی فقط یکی داره که روشم رفتم و بازش کردم تو عکس مشخصه و تنظیمات را هم زدم ولی بازم یو اس بیم برق داره نمیدونم چکار کنم وقتی لپتاپ خاموش میشه کول پد هم خاموش بشه لطفا راهنماییم کنین و تو عکسها همه چیز مشخصه و اگر تنظیمی داره بفرمایید تا انجامش بدم .سپاس
دوستان عزیز ینم اسکرین شات از محیط بایوس لپتاپ و چیزی بنام یو اس بی فقط یکی داره که روشم رفتم و بازش کردم تو عکس مشخصه و تنظیمات را هم زدم ولی بازم یو اس بیم برق داره نمیدونم چکار کنم وقتی لپتاپ خاموش میشه کول پد هم خاموش بشه لطفا راهنماییم کنین و تو عکسها همه چیز مشخصه و اگر تنظیمی داره بفرمایید تا انجامش بدم .سپاس
توی این تنظیمات چیزی نیست شاید با اپدیت بایوس گزینش بیاد ولی این کار ریسکسه شما فعلا نمی خواد انجامش بدید. اون برنامه fast charger را امتحان نکردید؟ من می تونم براتون به ایسوس ایمیل بزنم ولی شماره سریال دستگاهتون را می خواد اگه می تونید خودتون ایمیل بزنید اگه نمی تونید شماره سریال پشت دستگاهتون را برای من پیغام خصوصی کنید
توی این تنظیمات چیزی نیست شاید با اپدیت بایوس گزینش بیاد ولی این کار ریسکسه شما فعلا نمی خواد انجامش بدید. اون برنامه fast charger را امتحان نکردید؟ من می تونم براتون به ایسوس ایمیل بزنم ولی شماره سریال دستگاهتون را می خواد اگه می تونید خودتون ایمیل بزنید اگه نمی تونید شماره سریال پشت دستگاهتون را برای من پیغام خصوصی کنید
لازم نیست سریال را بفرستید توی عکس اول بایوس بود من یه ایمیل زدم بهشون معمولا دو سه روزه جواب می دند. اگه جواب دادند همینجا جوابشون را براتون می زارم.
شما این دو مورد زیر هم انجام بدید و نتیجه را بگید.
1 - Go to Control Panel > Power Options > Change Settings Scheme > Change Advanced Power Settings > USB Settings > and deactivate Selective Suspension;
2 - Go to Control Panel > Power Options > Choose What Power Buttons Do > Activate Settings Currentlly Unavailable > scroll down to Shutdown Settings > disable Activate Fast Start.
اینم جواب کاستمر سرویس asus که به نظرم جواب پرت داده. کلا گفته که کول پد را با یه لپ تاپه دیگه چک کن و اگه روشن نموند بفرستش گارانتی شماره هاش هم که در زیر زده. شما یه نفر دیگه که همین لپتاپ را داره پیدا کن و ببین اونم لپتاپش به همین صورته یا نه؟
Dear ASUS Valued Customers,
Please check the cooling pad with any other laptop and see if the problem is related to cooling pad set up or your laptop USB power.
In case the same issue is not happening with other laptop, please carry your device to one of service centers for more tests.
AVAJANG: 87113
SAZGAR : 8701
VISTA: 87125000
Thanks and Regards,
behnambb
28-02-2016, 19:07
مرسي و ممنونم دوست عزيزم خيلي زحمت كشيدي و منم ميخوام لپتاپو بفروشم اصلا دلمو چركي كرده و تو اين مايه ها بنظرتون g551vw چ جوره بخوايم از همه نظر با اين مقايسه كنين چه معايب و محاسني با هم دارن ؟؟
amir_t6262
28-02-2016, 21:30
مرسي و ممنونم دوست عزيزم خيلي زحمت كشيدي و منم ميخوام لپتاپو بفروشم اصلا دلمو چركي كرده و تو اين مايه ها بنظرتون g551vw چ جوره بخوايم از همه نظر با اين مقايسه كنين چه معايب و محاسني با هم دارن ؟؟
سلام.
الان مشکل شما فقط همان USB است که دایم برق داره؟!
اینکه مشکلی نیست. قبلا هم گفتم که لپ تاپ toshiba داشتم همینطور بود.
خب G551 VW از سری گیمینگ است و بیشتر به درد کسی میخوره که اهل بازی هست. ضمن اینکه یکی از دوستان از اینکه بک لایت صفحه کلیدش قرمز است، شاکی بود و میگفت چشمش را اذیت میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.