ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در مودم

hrkhl
30-01-2016, 16:40
سلام دوستان ببخشید من همون طور که گفته بودم یه مودم دی لینک 2790u دارم که دو آنتنست ولی الان به یه مشکل برخوردم متوجه شدم یک طرف مودم سیگانل ها رو با قدرت بیشتری پخش می کنه ولی یک طرف دیگه تا یک متری به زور آنتن می ده ولی گفتم شاید آنتنش مشکل داره و جای آن رو با اون یکی عوض کردم ولی مشکل پابرجاست به شرکت نماینده زنگ زدم می گه یکی اصلی میگم جفتش پنج دسی بل هست چطور باید فرق کنن جوابی نداره دوستان تو به خدا کمک کنید خداییش خیلی حالم گرفت است هنو یک ماه نشده که مودمو خریدم.لطفا کمک کنید با تشکر.

محمد7966
04-02-2016, 19:48
سلام دوستان ببخشید من همون طور که گفته بودم یه مودم دی لینک 2790u دارم که دو آنتنست ولی الان به یه مشکل برخوردم متوجه شدم یک طرف مودم سیگانل ها رو با قدرت بیشتری پخش می کنه ولی یک طرف دیگه تا یک متری به زور آنتن می ده ولی گفتم شاید آنتنش مشکل داره و جای آن رو با اون یکی عوض کردم ولی مشکل پابرجاست به شرکت نماینده زنگ زدم می گه یکی اصلی میگم جفتش پنج دسی بل هست چطور باید فرق کنن جوابی نداره دوستان تو به خدا کمک کنید خداییش خیلی حالم گرفت است هنو یک ماه نشده که مودمو خریدم.لطفا کمک کنید با تشکر.

سلام یه بار یکی مشکل شما رو داشت

ظاهرا آنتن ها هر دو سالم بودند

ولی جایی که به آنتن ها وصل بود مشکل داشت

شما باید بدید به شرکت تا بهتون یه دونه نو بدند

التبه اگر قدرت آنتها رو دستکاری نکردید تو صفحه تنظیمات مشکل از مودمه

hrkhl
04-02-2016, 19:57
سلام یه بار یکی مشکل شما رو داشت

ظاهرا آنتن ها هر دو سالم بودند

ولی جایی که به آنتن ها وصل بود مشکل داشت

شما باید بدید به شرکت تا بهتون یه دونه نو بدند

التبه اگر قدرت آنتها رو دستکاری نکردید تو صفحه تنظیمات مشکل از مودمه
سلام دوست عزیز من یه مشکلی دارم که من تو کرمانم و نمایندگی در کرمان وجود نداره تا برم تست کنن گارانتی هم ایزی هست اگه فکری به ذهنتون میرسه درخدمتم ولی زنگ زدم یه مغازه بود رفتم گفت که باید بری یجا دیگه و تست کنه اگه مشکل داشت میفرستیم تهران تا تعمیر شه منم می ترسم که از امینیم که هست بدترش کنن یا گم بشه یا دیگه خودتون وضعیت گارانتی تو ایرانو می دونین دیگه بعدش پرسیدم مودمی میدین تا اون بیاد می گن نه خوب آدم به چیشون اعتماد کنه؟؟؟؟؟

محمد7966
04-02-2016, 20:03
سلام دوست عزیز من یه مشکلی دارم که من تو کرمانم و نمایندگی در کرمان وجود نداره تا برم تست کنن گارانتی هم ایزی هست اگه فکری به ذهنتون میرسه درخدمتم ولی زنگ زدم یه مغازه بود رفتم گفت که باید بری یجا دیگه و تست کنه اگه مشکل داشت میفرستیم تهران تا تعمیر شه منم می ترسم که از امینیم که هست بدترش کنن یا گم بشه یا دیگه خودتون وضعیت گارانتی تو ایرانو می دونین دیگه بعدش پرسیدم مودمی میدین تا اون بیاد می گن نه خوب آدم به چیشون اعتماد کنه؟؟؟؟؟

خب شما اگر بخاین به کسی بدید تعمیرش کنه گارانتیش خب باطل میشه

بعدش به اون دوستمون که مشکل شما رو داشت هم گفتم که اگر با یه آنتن کل خونه رو سیگنال میده دیگه کافیه باش بساز

آخه من دیدم که خونه اقواممون با یه مودم معمولی تی پی لینک تک انته کل 2 طبقه خونه رو پوشش داد

ولی خب شما تازه خریدین و این مشکل براتون پیش اومده این یه خورده آدمو اذیت میکنه

hrkhl
04-02-2016, 20:05
خب شما اگر بخاین به کسی بدید تعمیرش کنه گارانتیش خب باطل میشه

بعدش به اون دوستمون که مشکل شما رو داشت هم گفتم که اگر با یه آنتن کل خونه رو سیگنال میده دیگه کافیه باش بساز

آخه من دیدم که خونه اقواممون با یه مودم معمولی تی پی لینک تک انته کل 2 طبقه خونه رو پوشش داد

ولی خب شما تازه خریدین و این مشکل براتون پیش اومده این یه خورده آدمو اذیت میکنه
کاملا حق با شماست و قینتش هم بالاست برای من 150 تومن از دیجی جون ولی نمی دونم چی کار کنم به خود شرکت بگم جایی رو بده برم تعمیر؟ اگه تو یزد هم باشه مشکلی ندارم .

محمد7966
04-02-2016, 20:08
کاملا حق با شماست و قینتش هم بالاست برای من 150 تومن از دیجی جون ولی نمی دونم چی کار کنم به خود شرکت بگم جایی رو بده برم تعمیر؟ اگه تو یزد هم باشه مشکلی ندارم .

شما اگر از دیجی کالا خریدنش خب به خود دیجی کالا زنگ بزنید و بگید مشکل دارید

و براشون پست کنید

hrkhl
04-02-2016, 20:10
شما اگر از دیجی کالا خریدنش خب به خود دیجی کالا زنگ بزنید و بگید مشکل دارید

و براشون پست کنید
دوست عزیز به چه بهانه ای مودم یه ماهه دستمه و تازه متوجه شدم و اون سرویس هفت روزه ایناشونم تموم شده تازه می گن خب تو این مدت ری د ی توش بعد از ما می خوای بهت بگیم چی شده؟؟

محمد7966
04-02-2016, 20:16
دوست عزیز به چه بهانه ای مودم یه ماهه دستمه و تازه متوجه شدم و اون سرویس هفت روزه ایناشونم تموم شده تازه می گن خب تو این مدت ری د ی توش بعد از ما می خوای بهت بگیم چی شده؟؟

راستش من از قوانین دیجی کالا خبر ندارم خیلی

ولی خب اسم شرکتی که گارانتی کرده چیه؟

به همون شرکت زنگ بزنید ببینید چی میگن

اصلا مهم نیست دیجی کالا

شما ببینید شرکتی که مودمو گارانتی کرده نمایندگی نداره تو شهرتون به همون بدید

من فلشمو تو دوران دانشجویی از قم خریدم نمایندگی مادام العمر شرکت ریز....داشت

بعدش که دوران تحصیلم تموم شد برگشت خونه خراب شد

رفتم به نمایندگیش در اهواز دادم بهم یه دونه فلش نو دادند