ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید LED تا 2 میلیون تومن

al_info
27-01-2016, 13:32
سلام دوستان
باز موقع خرید شد و تنوع زیاد محصولات و برندها و امکانات باعث سردرگمی شد .
چند تا سوال از دوستان داشتم
من بین 1.4 تا 2 میلیون میخواستم هزینه کنم و سایز 40 تا 43 اینچ . بدون 3D
اول اینکه اینکه واقعا هوشمند بودن چقدر کارایی داره ؟ آپشنی هست که بعد خرید آدم پشیمون بشه چرا اسمارت نخریدم ؟
دوم اینکه مثلا مدلی که حدود قیمت 1.400.000 از سونی یا سامسونگ هست اونقدر تفاوت داره که 600 تومن بیشتر یه تلویزیون 2.000.000 از سامسونگ مثل Samsung 40J6950 Smart داره .
کاربری هم فقط تماشای تلویزیون عادی هست .

نظرتون در مورد Samsung 40J5950 LED TV - 40 Inch و Samsung 40J5850 LED TV - 40 Inch
و یا Samsung 40J6950 Smart LED TV - 40 Inch چیه ؟
پیشنهاد دیگه ای هست ممنون میشم کمک کنید .

bestmovie
27-01-2016, 15:42
اگه فقط برای تماشا تلویزیون عادی هست پس فرق زیادی نمیکنه فقط کیفیت ساخت اهمیت پیدا میکنه ولی در کل اگه امکانات جانبی میخوای سامسونگ اگه کیفیت میخوای سونی و شارپ بهترین کار هم اینه بری از نزدیک مدلها رو ببینی از هر کدوم خوشت اومد بگیری اینجا هر کی میاد یه مدل پیشنهاد میده بیشتر گیج میشی به نتیجه دلخواه نمیرسی

samibeig
29-01-2016, 03:15
دوست عزیز من هفته قبل حدود یک هفته به صورت مجازی و واقعی ت و اینترنت و فروشگاه دقیقا در رنج قیمتی شما گشتم و تحقیق کردم .

خلاصه به دو تا تلویزیون رسیدم : LG lf63000 و Samsung j6950

تا آخرین روز تصمیمم به خرید ال جی بود ولی روز آخر پس از بررسی Review های سایت های خارجی و راهنمایی های یک نفر در سایت همسایه سامسونگ رو با قیمت 1950 از تبریز خریدم .

نمی خوام بگم چرا و با کدوم بررسی ها به نتیجه خرید سامسونگ رسیدم ( اگه بخوای مینویسم ) ولی در جواب سوالاتت بله این مدل از سامسونگ برتریش فقط به خاطر اسمارت بودنش نیست بلکه در کیفیت تصویر هم در رنگ و چند چیز دیگه یه سر و گردن بالاتر از بقیه ست .

من از انتخابم خیلی خیلی خیلی راضیم ... یعنی تو این چند روز هرکس اومده خونمون از کیفیت Tv انگشت به دهن مونده .... اگه بودجت اجازه میده که نوشتی میده در خرید این انتخاب شک نکن ... تنها دغدغه ی من شاید فقط پنل IPS ال ی بود که الان می بینم در زاویه دید هیچ فرقی نمی کنه ! ... مطمئن باش از خریدت پشیمون نخواهی شد :)

sarah-sh
10-02-2016, 11:57
دوست عزیز من هفته قبل حدود یک هفته به صورت مجازی و واقعی ت و اینترنت و فروشگاه دقیقا در رنج قیمتی شما گشتم و تحقیق کردم .

خلاصه به دو تا تلویزیون رسیدم : LG lf63000 و Samsung j6950

تا آخرین روز تصمیمم به خرید ال جی بود ولی روز آخر پس از بررسی Review های سایت های خارجی و راهنمایی های یک نفر در سایت همسایه سامسونگ رو با قیمت 1950 از تبریز خریدم .

نمی خوام بگم چرا و با کدوم بررسی ها به نتیجه خرید سامسونگ رسیدم ( اگه بخوای مینویسم ) ولی در جواب سوالاتت بله این مدل از سامسونگ برتریش فقط به خاطر اسمارت بودنش نیست بلکه در کیفیت تصویر هم در رنگ و چند چیز دیگه یه سر و گردن بالاتر از بقیه ست .

من از انتخابم خیلی خیلی خیلی راضیم ... یعنی تو این چند روز هرکس اومده خونمون از کیفیت Tv انگشت به دهن مونده .... اگه بودجت اجازه میده که نوشتی میده در خرید این انتخاب شک نکن ... تنها دغدغه ی من شاید فقط پنل IPS ال ی بود که الان می بینم در زاویه دید هیچ فرقی نمی کنه ! ... مطمئن باش از خریدت پشیمون نخواهی شد :)

سلام
لطف می کنی عکس هایی از زاویه های مختلف (چپ و راست و بالا و پایین و روبه رو) از Samsung 40J6950 بگیری و در سایت قرار بدی (در صحنه های مختلف مثل منظره و ...)

و لطفا بنویس با کدوم بررسی ها به این نتیجه رسیدی